ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرز تمایز یک سه بعدی کار کجاست ؟!

hadi665
19-02-2011, 00:31
سلاملک : دی
چطورید؟

راستش چند روز پیش مدیر شرکتم بهم زنگیدو گفت یه مسابقه ی سه بعدی داره تو شهرمون برگزار میشه که اسپانسرش یه دانشگاهه
مام خوشحالو شادو سرمست : دی کارامونو گرفتیمو رفتیم شرکت ، با ترسو لرز از اینکه نکنه کارهامون توی سطح پایین تر از بقیه بچه ها باشه ، تا اینکه کارای بعقیه بچه ها رو دیدم ، یکمی به خودم اومدمو جون گرفتم

راستش بعقیه توی مدلینگ کاری نمیکردن ، و فقط نمای خارجی خونه ها رو طراحی کرده بودندو رندر کرده بودن
به هر حال یکی از داورای به اصطلاح خودشون تیم داوری ، اومد که کارمو ببینه
اول ماشینا ، نه مهندس ، بزن بعدی ، پیکان جوانان ، نه مهندس بعدی ، آدم ، اینم نوچ ، ویلا ، آها اینو بزار توی لیست کارات ! دیگه خونه کار نکردی ؟
گفتم مسابقه ساخت خونه بوده ؟ گفت نه ، سه بعدیه ، گفتم یعنی این آدم این ماشینا بهتر از این کاره ویلام نشدن ؟ گفت مهندس ماشین چیه آدم چیه ، یه خونه بساز تا آدم بفهمه چقدر سه بعدی کاری !

گفت بزار بت بگم سه بعدی یعنی چی ، رفت یه عکس نشون داد که یه نما کار شده بود که با رندر دیفالت و نور های معمولی رندر شده بود و یه کاره نیم ساعته بود ، بهم گفت مهندس تو که کارات بد نیست ، بیا تا فردا یه کار این شکلی بزن که توی مسابقه بدرخشه !!!!
واقعا بهم بر خورد ! گفتم نخیر دوست من ، شما داور نیستی ، و مطمئنا از کار های سه بعدی هم سر در نمیاری ، وگرنه مدل سه بعدی و پیچیدگی هاشو توی مدل های پیچیده مثل کاراکتر میدی نه خونه
گفت نخیر داداش من معماری خوندم خودمم سه بعدی کارم ، 2 سال با آتو کد کار میکنمو از تو هم بیشتر حالیمه : دی

به هر حال نشستم براش توضیح دادم که عزیزم ، این مسابقات شما مسابقه ی ایده ی طراحی نمای خونه هست نه طراحی سه بعدی وگرنه شما به مدل توجه میکردی نه ایده ی نما : دی

گفتم پس اگه حبیب زرگرپور [ مایا کار ایرانی که توی امریکا مشغول به کاره و توی جلوه های ویژه ی چندین فیلم نظیر جومانجی و جنگ ستارگان سرپرست بوده ] هم توی مسابقه ی شما شرکت کنه گمونم آخر شه : دی

-

حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که سه بعدی کار کیه ؟
چطوری و بر اساس چه معیاری یکی رو سه بعدی کار بدونیم و یکی رو معمار و . . . ؟
میخواستم بدونم نظره شما چیه
تقریبا مثل اینه که به طرف میگن تو طراحی بلدی ؟ با اعتماد به نفس میگه بعلــــه ، آخه دیروز فتوشاپ نصب کردم : دی

منتظره نظراتتون هستم :40:

Mostafa 3D
19-02-2011, 02:49
هادی اول اینو بگم که اون یارو فکر کنم وقتی کاراتو دیده اصلا نفهمیده که اینا سه بعدیه و فکر کرده رفتی عکس گرفتی :31: باور کن جدی میگم چون برای خودم هم چند با این مشکل بوجود اومد البته نمیخوام از کارام تعریف کنم ولی توی ایران اصلا نمیفهمن سه بعدی یعنی چی .
البته کارهایی رو که بچه ها توی این فروم میکنن رو وقتی میبینم خیلی لذت میبرم ولی وقتی میرم توی سایت CGSociety از خودم نا امید میشم چون ببین اونایی که توی سایت CGSociety کاراشونو میزارن قانون کپی رایت هم دارن یعنی کلی پول بابت نرم افزار ها و آموزش هایی که دیدن دادن ولی ما ها بدون قانون کپی رایت هنوز هیچی نشدیم :41:
در مورد این داور ها هم که باید بگم اصلا هیچی حالیشون نیست ، چند وقت پیش توی نمایشگاه تهران اومده بودم ، همون نمایشگاه اختراعات یارو یه دستگاهی اختراع کرده بود که فلش رو بهش وصل میکردی و خود کار فلش رو ویروس کشی میکرد ، داور اومد و صاحب دستگاه کلی توضیح داد آخرش داوره میدونی چی گفت ؟ گفت این دستگاه رو باید توی قسمت پزشکی میزاشتی :31: :31: از خنده ترکیده بودم من ، داوره اصلا نمیدونست ویروس چیه :31:

3d-meysam
19-02-2011, 13:15
کلاً مفهوم سه بعدی تو کشور ما یعنی معماری سه بعدی و اینکه متاسفانه با این اوضاع بند پ و ... افرادی مسول شدن که اصلاً دانش کاملی ندارن. منم یه خاطره بگم حالا که شما ها گفتن :31:
حدودود یک سال پیش داشتم یکی از بیمارستان ها رو شبکه میکردم که رسیده بودیم به مراحل تست آخر، مسول آی تی بیمارستان رو دیدم که از ته سالون داره داد میزنه و عصبانی:weird:، گفتم مشکل چیه، گفت تمام شبکه طبقه هم کف بیمارستان قطع شده، کار همه لنگه، چه خاکی تو سرم کنم ؟؟؟ همه بخش ها رو تست کردم (آخه بیمارستان دیگه از خط شبکه جدید استفاده میکرد) منم تا گفت همه بخش ها فهمیدم که احمق چه خنگی زده، مستقیم رفتم سراغ رک و دیدم برق رو کشیده :jealous: خیلی دوست داشتم همونجا بزنم پس سرش :31:
خلاصه تو کشور ما کسی ارزش کار سه بعدی رو نمیدونه و همین باعث میشه انگیزه کامل رو نداشته باشیم. نظر من اینه سه بعدی کار کسیه که بتونه مدلهای پیچیده بسازه نه چند تا باکس رو بذاره کنار هم و یه متاریال قشگ بهش بده و بگه یه کار معماری زدم.
به امید روزی که یکم از بودجه مملکت خرج ما گرافیک کارها بشه :3:

Borhan72
19-02-2011, 21:48
منم واقعآ بدم مياد از كسایی كه 2 تا جعبه ميذارن و متريال ميدن، اسمشونو ميذارن Architect و 3D Designer...
من خودم با خيييييييييليا سر همين موضوع دعوام شده...
نميدونم چطوری بايد اين موضوعو فرهنگ سازی كرد...
ولی هر طوری هست بايد اين كار انجام شه...
خيلی هم دلم پره چون به خاطر اينكه نمونه كار معماری زياد ندارم، چند تا موقعيت شغلی خييلی خوبو از دست دادم، در حالی كه كارام خييييلی سر تر از همين معمارای ساختمون تری دی ساز اتوكد كاره... :31: (البته از خودم تعريف نميكنم)

w13rasol
19-02-2011, 22:27
واقعا که ؟:41:
بیخیال دادش ، از این آدم ها کم نیستند
به دلیل اینکه در ایران هیچ دانشگاهی تخصصی سه بعدی کار نمی کنن ، این تخصصص مظلوم شده ، ای کاش مکانی می بود که تخصصی سه بعدی رو معرفی و آموزش می داد ،اون وقت دیگه همچین آدم هایی این اجازه رو به خودشون نمی دادن که حرف سه بعدی رو بزن
من خودم از مکس 4 که رو ویندوز 98 نصب می شد دارم مکس کار می کنم ولی امسال ، به پیشنهاد یکی از دوستان جهت گرفتن مدرک مکس به سازمان فنی و حرفهای رفتم ولی گفتنا حتما باید ترم دوم یا بلاتر در رشته معماری باشی و چند واحد رو حتما باید پاس کرده باشی

اصلا بی خیالش شدم
من خودم الان کار مکس انجام می دم و البیته بیشتر کار معماری بهم می خوره

اگر جای می بود که تمام سه بعدی کار ها هر چند وقت یک بار ، مجله تخصصی رو بیرون می داد

PrimeP30Master
21-02-2011, 20:10
دوستان هممون یه جورایی حدود99.9% همدردیم و دلمون پره از این آدمهای نفهم و...:grrr::rambo::47:
و وقتی به این مسائل فکر میکنیم و این موارد رو میبینیم انگار یکی داره دو دستی خفمون میکنه و ما هم هیچ راهی نداریم ولی...؟!:37:

خیلی دلم :40: میخواست هممون دور هم بودیم و صمیمانه با هم کار میکردیم
یعنی اون روز میاد...؟:44::13::37:

به نقل از امضای یکی از دوستان :
میدونم یه روز خوب میاد...

*پس انشاءالله اون روز هم میاد که هممون دور هم باشیم ،حتما و مطمئن باشید%100%*:26:
"به امید موفقیت برای همه":43::11::46:

mojtaba_14
21-02-2011, 20:35
آقایون عزیز،خواهشاً حساب معمار ها رو از هم جدا کنید،همه رو با یه چوب نزنید
منم معمارم و کار 3d انجام میدم،با اینکه درسشو هم خوندم و کارم همینه،بدتر از همه شما ها وقتی این آدمها رو می بینم لجم می گیره،نمونه کارهای معماریم هم گذاشتم اینجا شما ها هم دیدید.ببینید واسه منی هم که زبون اینا رو باید بفهمم این رفتارها غیر قابل تحمله!!!
من با تمام وجودم معنی این جمله هادی رو می فهمم!!
"بگم سه بعدی یعنی چی ، رفت یه عکس نشون داد که یه نما کار شده بود که با رندر دیفالت و نور های معمولی رندر شده بود و یه کاره نیم ساعته بود ، بهم گفت مهندس تو که کارات بد نیست ، بیا تا فردا یه کار این شکلی بزن که توی مسابقه بدرخشه !!!!"
تو این 4 سالی که درسم تموم شده و کار می کنم یاد گرفتم که از این آدمها دوری کنم!چون هم ارزش کار رو نمی فهمن هم با یه سری کار خجالت آور مقایسه میشه کارهاتون که دپرس می شین،هم آخرش سر پول دادن اشک آدمو در میارن!!
من با تعداد زیادی شرکت مشاور کار کردم،راحت بگم،بی اغراق،بالای 90 درصدشون اصلاً نمی دونن رندر یعنی چی!!
وقتی طرف واسه یه پروژه 40 میلیارد تومنی،3 دقیقه انیمیشن می خواد که توش همه چیز حرکت کنه،پروسه ساخت رو هم نشون بده،تو فضای داخلی حرکت کنه و می خواد که کارش با 300 تومن بسته بشه،شما چه توقعی از شعور یارو دارین!!
الانم که مد شده،ملت یه سری باکس می کشن،بعد مرج می کنن تو archexterior،و رندر می گیرن،اسمشونم می ذارن 3d کار .

طرف تو انقلاب کارت ویزیت میزنه،اسمشو می زاره گرافیست!
تو چلغوزآباد کاردانی می گیره،اسمش میشه مهندس معمار!
بلده ویندوز عوض کنه میشه مهندس کامپیوترگرایش نرم افزار!
بلده فلش بکنه ته کیس،اسمش مهندس کامپیوتره،گرایش سخت افزار!
آمپول زدن بلده ،بهش می گن دکتر.
نتیجه هم خوب همین میشه که همه داریم باهاش سر و کله می زنیم،مملکت گل و بلبل!

.:PAR3A:.
21-02-2011, 22:31
سلام...
من اول یه توضیحی به مصطفی جان بدم :
معمولا افراد حقیقی کمتر نرم افزار ها و آموزش ها (آموزش ها رو بیشتر میخرن) رو میخرن...
اونا هم مث ما کرک شده استفاده میکنن یعنی به عبارتی از ما هم کمتر خرج برمیداره واسشون :دی
اکثرا کرک شده دان میکنن...
ولی ما بخوایم دان کنیم با هزار بدبختی باید شبا بزاریم مگه اینکه بریم خداتومن پول بدیم که راحت دان کنیم...
خوب اونا بدون این مصیبتا میرن دان میکنن باکشون هم از ترافیک نت نیس...
در نتیجه واس ما هزینه بیشتری از اون وریا داره :دی
و حالا نظر خودمو بگم :
متاسفانه فرهنگ گرافیک سه بعدی توی کشور ما خییییلییی ضعف داره...
واس همینه پروژه های فتوشاپی و فلش این قد بازار بهتری داره...
مثلا :
از دوستان من همه به تنها چیزی از بازی که اهمیت نمیدن کاراکتراس... واس همشون بیشتر جلوه های قشنگ مشنگ گرافیکی مهمه... مثلا هوا DOF قشنگ قشنگ داشته باشه... مثلا NFS Hot Pursuit محبوبیتش بین کسایی که من میشناسم جلوه هاشه و هیچکی به مدلینگ عالیشون که کوچکترین اثری از اینکه مدل واس گیمه توش دیده نمیشه...
نهایت روشن فکریشون دیگه اینه که میگن تکسچراش (البته تکسچر که نیدونن چیه کسایی که اینطوری فک میکنن :D) چه قد ضایس و شبیه نیستو ازین چیزا حالا مدل هر چه قد افتضاح باشه هم کسی اهمیت نمیده در صورتی که تکسچراشون خوب باشه...
از این مبحث بزنیم بیرون مثلا الان توی ایران واسه خود کارفرما هیچ وخ از کاری که حالا شاید فووووق حرفه ای باشه ولی در ضمینه Automotive باشه پولی در نمیاره ولی خوب یه کار معماری هر چند بی کیفیت اما واسه ی کارفرما پوووول داره و در نتیجه 3 بعدی توی ایران جاشو داده به معماری 3 بعدی در دستان کارفرمایانی گوساله که آن قدر گوساله هستند که به هیچ وجه آدم نمی شوند!!!

night lord
22-02-2011, 00:28
یه گلگی از همه شما دوستان .اول اینو بگم: ببینید عزیزان منم خیر سرم معماری میخونم و 3d هم کار میکنم . ولی فقط در حد معماری
3d کار میکنم . شاید بعضی وقتا یه ماشین مدل کنم برا دل خودم و با vray هم کار میکنم و مدرک مکس رو هم ندارم .
خدایش خیلی دوست دارم مکس و مدلینگ رو تا حد خیلی حرفه ای یاد بگیرم و آخرش اینکارو میکنم، ولی من نشستم فقط در زمینه معماری خودمو قوی کردم چون قبل از اینکه وارد بازار کارش بشم دیده بودم که ظلمی به کارهای حرفه ای میشد . مثلا یه بنده خدایی که از دوستان دوره دانشگاه بود و با cad کارهاش رو میزد تو نظری که در مورد کارهای 3d که براش میاوردن برای نمونه کار میداد میگفت اینا که 3d نیست ، کار یعنی این و چنتا از کارای خودشو نشون میداد که با کد ساخته بود . کاری که با مکس مدل کردنش و رندرش نیم ساعت طول میکشید و اون بنده خدا دو روز وقت میزاشت روش که با کد مدل کنه . خلاصه اصلا فرق یه نورپردازی حرفه ای و نور دیفالت رو نمیدونست و ندیده بود .

حالا گلگی :
انقدر به معمارا نتوپید به خدا تقصیر اونا هم نیست . دوستای من، شما اگه کتاب Vray the complete guide رو خونده باشید . توی چپتر دوش یه توضیحی در مورد تاریخچه
گرافیک و کامپیوتر داده و خیلی جالبه اولین فیلمی که توش از جلوه های گرافیکی استفاده کردن west world 1973 بوده و اولین کنسول بازی مال سال 1977 بوده (atari VCS) . ببینید اونا از چه سالی شروع کردن و الان به کجا رسیدن که برای ساخت همه چیز از
حرفه ای ها و دنیای مجازی استفاده میکنن ، ولی تو کشور ما چی؟ چند ساله شروع کردیم؟
ما هنوز به سطحی نرسیدیم که بتونیم فیلم ترمیناتور که اولین فیلمی بود که در سال 1991 از photorealestic animation برای کارکتر تو فیلم استفاده شده رو درست کنیم . حالا شما انتظار دارید که به امثال شما و حرفه های دیگه امتیاز بدن ؟!
به نظر من ما تو کشورمون خیلی هارو داریم که از حد جهانی هم بالاتر هستن ولی چون تو ایرانن به هیچ جا نرسیدن .

Warden
22-02-2011, 11:37
عجب
سلام داش هادی خوبی ؟
راستش به من باشه اصن طرفا این بی سوادا نمیرم !! اخه الکی مخ ادم مشغول میشه
اما از نظر من ..... مهم نیس که کی چی باشه یا اینکه کی سه بعدی کاره
مهم اینه که طرف حرفه ای باشه و تو همون زمینه خودش بتونه بهترین منتقد باشه

حرفه ای ینی کسی که به کارش مسلطه !!
متاسفانه ما ادما هر چقد سطح کاریمون و اطلاعاتمون کمتر هستش ادعا بیشتری داریم
یه ادم حرفه ای هرچی سطحش میره بالا متوجه میشه که بازم عقبه
همین !!

ولی مطمئن باش کم کم دیدا عوض میشه !!