مشاهده نسخه کامل
: یه مشکل کوچیک در Taskbar ویندوز سون !!!
tazevared2006
18-02-2011, 10:03
یه مشکل کوچیک درTaskbar ویندوز سون دارم. وقتی یه Shortcut رو میکشم و میخوام بیارم روی Taskbar این شکلی میشه و بهم اجازه نمیده که اضافه اش کنم. میشه بگید مشکل از کجاست؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dew Drop
18-02-2011, 12:08
سلام
برید به گروپ پالیسی (تو search قسمت start بنویسید gpedit.msc و بازش کنید)
بعد اونجا این مسیر رو برید
User Configuration>Administrative Templates>Start Menu and Taskbar
تو اون لیستی که تو صفحه سمت راست هستش گزینه Do not allow pinning program to taskbar
رو پیدا کنید و چک کنید که تیک این مورد رو not configured تنظیم شده باشه.
tazevared2006
20-02-2011, 08:56
سلام
برید به گروپ پالیسی (تو search قسمت start بنویسید gpedit.msc و بازش کنید)
بعد اونجا این مسیر رو برید
User Configuration>Administrative Templates>Start Menu and Taskbar
تو اون لیستی که تو صفحه سمت راست هستش گزینه Do not allow pinning program to taskbar
رو پیدا کنید و چک کنید که تیک این مورد رو not configured تنظیم شده باشه.
عزیز این کارا رو همین الان انجام دادم. جواب نداد. بعد از تغییر که نیاز به ری استارت نداره. داره؟؟؟
pouya271
21-02-2011, 17:46
من هم انجام دادم جواب نداد کسی علتشو میدونه؟
Dew Drop
21-02-2011, 19:55
تو RUN بنویسید regedit و برید به رجیستری بعد اونجا این مسیر رو برید
HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile
تو صفحه سمت راست کلیک راست کنید و New>string valu ایجاد کنید و اسم اون رو Isshortcut بزارید
و Valu date اون رو lnk. قرار بدید و ok کنید.با این کار فکر میکنم مشکلتون حل بشه.
tazevared2006
22-02-2011, 08:39
تو RUN بنویسید regedit و برید به رجیستری بعد اونجا این مسیر رو برید
HKEY_CLASSES_ROOT\lnkfile
تو صفحه سمت راست کلیک راست کنید و New>string valu ایجاد کنید و اسم اون رو Isshortcut بزارید
و Valu date اون رو lnk. قرار بدید و ok کنید.با این کار فکر میکنم مشکلتون حل بشه.
دقیقا همون فایلهای lnk رو نمیزاره که بیارم روی Taskbar. با بقیه فایلها مشکلی نداره.
این روش رو هم تست کردم بازم جواب نداد...
pouya271
22-02-2011, 21:08
دوست عزیز ممنونم ولی این روش جواب نداد
tazevared2006
25-02-2011, 08:20
دوست عزیز ممنونم ولی این روش جواب نداد
پویا جان شما هم عینا مشکل منو داری؟
ebicross
25-02-2011, 11:20
ببینید شما که با Pin کردن فایلهای LNK یا همون Shortcut مشکل دارید میتونید فایلهای اصلی رو Pin کنید به جای Shortcutشون.
درسته که راه حل نیست ولی روشه دیگه.
این رو هم تست کنید:
روشی که _sharifdorsa عزیز پیشنهاد کردند رو انجام بدین و فقط جایی که گفتند Value Data رو بزارید .lnk شما اونجا هیچی نزارید و OK کنید.
شاید کمک کنه.
pouya271
23-03-2011, 17:56
;کسی نمیتونه کمک کنه
difenbaiker
11-09-2011, 14:22
سلام
منم همین مشکل رو دارم. البته همه ی کارایی که اینجا پیشنهاد شد انجام دادم.
به نطرتون مشکل می تونه از ویندوز باشه؟ آخه من وینوزم رو دوباره نصب کردم و این مشکل پیش اومد.
---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------
ببینید شما که با Pin کردن فایلهای LNK یا همون Shortcut مشکل دارید میتونید فایلهای اصلی رو Pin کنید به جای Shortcutشون.
درسته که راه حل نیست ولی روشه دیگه.
این رو هم تست کنید:
روشی که _sharifdorsa عزیز پیشنهاد کردند رو انجام بدین و فقط جایی که گفتند Value Data رو بزارید .lnk شما اونجا هیچی نزارید و OK کنید.
شاید کمک کنه.
من با همه ی فایل ها مشکل دارم به shortcut و غیره ربطی نداره.
naderiani
13-04-2013, 00:14
سلام به دوستان.من هم مشکل شما رو داشتم و تونستم حلش کنم .کارهای زیر رو انجام بدید:
1-start رو باز کرده و regedit رو تایپ کنید. 2- برید به قسمت HKEY_CLASSES_ROOT وفایل lnkfile رو پیدا کنید.3-روی اون یه کلیک چپ کنیدتا آبی بشه.4-درقسمت راست صفحه روی یه جای خالی کلیک راست کرده و New وبعد String Value رو انتخاب کنید.5-نام فایل ساخته شده رو بگذارید IsShortcut وبعد اینتر کنید.
حتما می گید این کارا رو که قبلا گفتن.درسته ولی فوت کوزه گری رو بلد نبودن.
6- روی فایل IsShortcutکه ساختید کلیک راست کنید و گزینه Modify Binary Data رو انتخاب کرده و وقتی صفحه کوچک محتوی چند صفر باز شد عدد 1 رو روی صفحه کلید بزنید تا به صورت 00 00 10 0000 در بیاید. OK کنید.
7-کارهای بالا رو برای فایل piffile در همون ریشهHKEY_CLASSES_ROOT انجام بدید.
از رجیستری خارج شوید .restartکنید.موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.