مشاهده نسخه کامل
: فرمت كردن درايو c
samira2009
17-02-2011, 16:30
سلام دوستان من روي سيستمم 8 تا پرتيشن دارم كه درايو c من primary و باقي extended هست. من 2 تا ويندوز روي درايو c و d دارم كه مي خوام درايو c رو فرمت كنم و فقط ويندوز درايو d رو داشته باشم بايد چه كار كنم؟ يعني ميشه درايو primary رو فرمت كرد و چيزي خراب نشه ؟
اگه فرمت کنید هر دوتا ویندوزتون بالا نمیاد .
فایلهای بوت ویندوز XP ( برای هردوتا ویندوز ) توی درایو C قرار میگیره . بنابراین فرمت کردن درایو C یعنی
بالا نیامدن هر دوتا ویندوز.
samira2009
17-02-2011, 23:37
اگه فرمت کنید هر دوتا ویندوزتون بالا نمیاد .
فایلهای بوت ویندوز XP ( برای هردوتا ویندوز ) توی درایو C قرار میگیره . بنابراین فرمت کردن درایو C یعنی
بالا نیامدن هر دوتا ویندوز.
اينو كه خودم ميدونم راه حلشو ميخوام آيا ميشه كاري كرد مثلا primery drive رو تغيير داد يه هر جيز ديگه اي؟
اينو كه خودم ميدونم راه حلشو ميخوام آيا ميشه كاري كرد مثلا primery drive رو تغيير داد يه هر جيز ديگه اي؟
سلام
بله . با استفاده از نرم افزار قدرتمند 2011 Acronis Disk Director Suite میتونید با Convert کردن درایو اون رو به Primary ویا Logical تغییر بدید.
+
امکانات بسیار زیاد دیگه که در اختیار شما قرار خواهد داد.
موفق باشید :40:
samira2009
21-02-2011, 00:23
سلام
بله . با استفاده از نرم افزار قدرتمند 2011 Acronis Disk Director Suite میتونید با Convert کردن درایو اون رو به Primary ویا Logical تغییر بدید.
+
امکانات بسیار زیاد دیگه که در اختیار شما قرار خواهد داد.
موفق باشید :40:
يعني با استفاده از اين نرم افزار و تبديل درايو logical به primary و فرمت درايو c ديگه مشكلي پيش نمياد و درايو d رو ميشناسه و با ويندوز اون بالا مياد؟
joe_satriani
21-02-2011, 18:29
يعني با استفاده از اين نرم افزار و تبديل درايو logical به primary و فرمت درايو c ديگه مشكلي پيش نمياد و درايو d رو ميشناسه و با ويندوز اون بالا مياد؟
با سلام
بله اين نرم افزار قوي هست
مشكلي رو بوجود نمياره با نصب اين نرم افزار
موفق باشيد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.