PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت كردن درايو c

samira2009
17-02-2011, 16:30
سلام دوستان من روي سيستمم 8 تا پرتيشن دارم كه درايو c من primary و باقي extended هست. من 2 تا ويندوز روي درايو c و d دارم كه مي خوام درايو c رو فرمت كنم و فقط ويندوز درايو d رو داشته باشم بايد چه كار كنم؟ يعني ميشه درايو primary رو فرمت كرد و چيزي خراب نشه ؟

FAR_FA
17-02-2011, 20:05
اگه فرمت کنید هر دوتا ویندوزتون بالا نمیاد .
فایلهای بوت ویندوز XP ( برای هردوتا ویندوز ) توی درایو C قرار میگیره . بنابراین فرمت کردن درایو C یعنی
بالا نیامدن هر دوتا ویندوز.

samira2009
17-02-2011, 23:37
اگه فرمت کنید هر دوتا ویندوزتون بالا نمیاد .
فایلهای بوت ویندوز XP ( برای هردوتا ویندوز ) توی درایو C قرار میگیره . بنابراین فرمت کردن درایو C یعنی
بالا نیامدن هر دوتا ویندوز.

اينو كه خودم ميدونم راه حلشو ميخوام آيا ميشه كاري كرد مثلا primery drive رو تغيير داد يه هر جيز ديگه اي؟

Masоud
18-02-2011, 15:01
اينو كه خودم ميدونم راه حلشو ميخوام آيا ميشه كاري كرد مثلا primery drive رو تغيير داد يه هر جيز ديگه اي؟
سلام

بله . با استفاده از نرم افزار قدرتمند 2011 Acronis Disk Director Suite میتونید با Convert کردن درایو اون رو به Primary ویا Logical تغییر بدید.

+

امکانات بسیار زیاد دیگه که در اختیار شما قرار خواهد داد.

موفق باشید :40:

samira2009
21-02-2011, 00:23
سلام

بله . با استفاده از نرم افزار قدرتمند 2011 Acronis Disk Director Suite میتونید با Convert کردن درایو اون رو به Primary ویا Logical تغییر بدید.

+

امکانات بسیار زیاد دیگه که در اختیار شما قرار خواهد داد.

موفق باشید :40:
يعني با استفاده از اين نرم افزار و تبديل درايو logical به primary و فرمت درايو c ديگه مشكلي پيش نمياد و درايو d رو ميشناسه و با ويندوز اون بالا مياد؟

joe_satriani
21-02-2011, 18:29
يعني با استفاده از اين نرم افزار و تبديل درايو logical به primary و فرمت درايو c ديگه مشكلي پيش نمياد و درايو d رو ميشناسه و با ويندوز اون بالا مياد؟

با سلام
بله اين نرم افزار قوي هست
مشكلي رو بوجود نمياره با نصب اين نرم افزار

موفق باشيد.