PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : با SWiSH Max3 میشه چنین بنری رو درست کرد ؟

Jeff hardy M
17-02-2011, 15:37
سلام
یه سوال داشتم
چنین بنر هایی رو میشه با SWiSH Max3 درست کرد ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

قصد تبلیغات ندارم .
فقط میخوام بدونم با نرم افزار SWiSH Max3 میشه در سطح حرفه ای مثل این بنر رو درست کرد ؟ اگه اره، اموزشی هست ؟

saeed2vfx
18-02-2011, 15:33
اگر این سوالو بخاطر این میپرسی بین استفاده از Flash MX و Swish شک داری، به نظر من Flash خیلی قدرتمند تر و راحت تر از Swish ه!! و برای کسی که بخواد تازه شروع به کار کنه، Swish و اصلاً توصیه نمیکنم.
این اشتباهی هست که خودم کردم و دوست ندارم کسه دیگه ای بکنه! :41:

Jeff hardy M
18-02-2011, 16:57
ولی من برنامه نویسی فلش رو بلد نیستم (اکشن اسکریپت)
به خاطر همین نمیتونم کار کنم :41:

saeed2vfx
18-02-2011, 18:25
ولی من برنامه نویسی فلش رو بلد نیستم (اکشن اسکریپت)
به خاطر همین نمیتونم کار کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی Swish هم باید کد بزنی! فرقی نداره!
تازه توی فلش خیلی از کارا گرافیکی انجام میشه ولی توی Swish باید برای انجام اون کارا، کد بزنی!!
از طرفی Swish خیلی از توابع رو ساپورت نمیکنه و خیلی کارهارو نمیشه باهاش انجام داد.

Jeff hardy M
18-02-2011, 20:06
میدونم . ولی چجوری یاد بگیرم ؟ :31:
راهی هست از نت یاد بگیرم ؟ این بنری که تو پست اول گذاشتم ساختش چقدر طول کشیده ؟ راحته ساختش ؟
چون swish افکت هاش اماده بود . به خاطره همین پرسیدم که میشه اینو ساخت با swish یا نه

saeed2vfx
19-02-2011, 14:58
میدونم . ولی چجوری یاد بگیرم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست از نت یاد بگیرم ؟ این بنری که تو پست اول گذاشتم ساختش چقدر طول کشیده ؟ راحته ساختش ؟
چون swish افکت هاش اماده بود . به خاطره همین پرسیدم که میشه اینو ساخت با swish یا نه متاسفانه نتونستم اون بنری که گذاشتید رو تماشا کنم.
در همین حد در مورد توانایی های Flash بگم که فلش در نسخه Flash MX 8.0 (که فکر میکنم در سال 2003 منتشر شد) به قدری کامل و قدرتمند بود که Swish در نسخه Max 3 که آخرین ورژنش هست، هنوز به گرد پاش نرسیده! تازه الآن Adobe Flash CS5 اومده که با توانایی های سه بعدی ای که داره، واقعاً قدرتمند شده!!
من خودم با اینکه سالهاست دارم Swish کار میکنم، تازه اخیراً رفتم یه کتاب Flash MX گرفتم حدوداً 760 صفحه!!! برای شروع!!! :31:
اسمش هست "آموزش حرفه ای Macromedia Flash MX برای ویندوز و مکینتاش" مترجم: نیما عربشاهی ، تاریخ نشر : آبان ماه 1383 !

موفق باشی