ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .: نظرات و پیشنهادات راجع به انجمن سه بعدی :.

hadi665
17-02-2011, 11:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام

همگی خوبید ؟
چخبرا ؟ این مدت که نبودم جا خالیم احساس میشد ؟ نمیشد ؟ e : (
: دی

-
خوب احساس کردم جای همچین تاپیکی خالیه
همونطوری که میدونیم انجمن سه بعدی بر پایه ی بر پایه ی دیکتاتوری اداره میشه : دی : دی و میشه : دی :31:

این تاپیکو استارت زدیم که تمام انتقادات در مورد انجمن سه بعدی اینجا مطرح بشه
اگه دلت میخواد توی رونده اداره ی انجمن تغییری بشه ، اینجا مطرح کنیدو دلیلتونم بگین ، فقط امید وارم دعوا نکنید : دی

-
و اما مسابقات انجمن
یکمی که انجمن به حالت اوج برگرده مسابقات مدلینگ ، رندر و ... برگزار میکنیم

فدا همتون :40:

Ultimator
17-02-2011, 13:57
سلام
یکم منتالش کجه وگرنه متریالش خوبه :دی

N O V A L I S
18-02-2011, 00:27
خوب به سلامتی برگشتی از کنکور؟! شیرینی رو کی می خوریم؟
اول که به نظرم این می تونه همون تاپیک گفتگوی آزاد باشه که یه بار پیشنهادش مطرح شد :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر هم بشه که شمارش پست رو از تاپیک برداشت که دوستان بیان این جا تک چرخ بزنن و دست ولی برن که عالی میشه! (: دی شوخی! اسپم ممنوع!)
چند تا چیز که الان به ذهنم می رسه :
- ظرفیت خودمون رو ببریم بالا و اجازه بدیم تاپیک هائی مثل "انتخاب کدام نرم افزار؟" برای خودش رونق داشته باشه و سریع توش کل کل راه نندازیم و شما هم سریع قفلشون نکنید! من خودم مدتیه دنبال یه برنامه ی خوب کامپوزیت هستم و قصد داشتم یه تاپیک هم بزنم تا نظر دوستان رو بدونم ولی دوست نداشتم بیام و ببینم که تاپیک قفله و زیرش نوشته مقایسه ی برنامه ها ممنوع، چشمک!! می تونید همچین تاپیک هائی رو استیکی کنید و ازش استفاده ی مفید کنیم، نه دعواهائی بچه گانه ای که حتی بین صاحبان این نرم افزارها هم وجود نداره!!
- لزومی نداره حتما مسابقاتی تو زمان مشخص و با جایزه ی مشخص و برنده و بازنده... برگزار بشه، میشه برنامه ای چید و موضوعی رو راه انداخت و تو مدت نامحدود اون موضوع رو جلو برد.. مثلا تو سایت vizdepot.com همچین شبه مسابقاتی به نام Charrettes هست که مثلا همین آخرین موردش از 4 ماه پیش شروع شده و هنوز تموم نشده. هر از گاهی یکی تاپیک مربوط به خودش رو آپدیت می کنه و پیشرفت کارش رو نشون میده..

- اینجا هر کس مختاره جواب سوالی که پرسیده میشه رو اگر می دونه بده یا نده، اما به نظرم بهتره اگر دوست داریم جوابی بدیم اما جواب رو نمی دونیم (!) از کسی که سوال رو پرسیده "تشکر" کنیم، تا بدونه که سوالش رو خوندیم تا حس بدی بهش دست نده! بعضی ها از جواب نشنیدن زود دپرس یا سر خورده یا عصبی و.. میشن!
- تاپیکی برای بحث های سخت افزاری راه بندازیم و زودی ملت رو به تاپیک های بخش سخت افزار نفرستیم! به هر حال کار با یه نرم افزار حرفه ای سیستم حرفه ای می طلبه و داخل برنامه هم آپشن هایی برای کنترل و مدیریت عملکرد سخت افزار وجود داره و این دو کاملا با هم در ارتباط متقابل هستند. به خصوص با پیشرفتی که موتور رندرها کردند و همچنان هم ادامه داره..
- اگر باز چیزی به ذهنم رسید مطرح می کنم.. :11:

hadi665
18-02-2011, 14:58
اول که به نظرم این می تونه همون تاپیک گفتگوی آزاد باشه که یه بار پیشنهادش مطرح شد :

گفتگوی آزاد که نه ، اما این نظرات و انتقادایی که شما گفتید خیلی مفید بوده و دقیقا هدف ایجاد این تاپیک هم همین بوده

ظرفیت خودمون رو ببریم بالا و اجازه بدیم تاپیک هائی مثل "انتخاب کدام نرم افزار؟" برای خودش رونق داشته باشه و سریع توش کل کل راه نندازیم و شما هم سریع قفلشون نکنید!

اتفاقا دیروز با شهاب در این مورد صحبت میکردیم
از ابتدای انجمن این قانون وجود نداشت که این تاپیک ها محکوم به بستن باشن ، اما فقط به خاطره دعوا ها این تصمیمو گرفتیم
الآنم اگه همه ی دوستان به تبادل نظره مفید روی بیارن ما هم کمک میکنیم که این تاپیکا نرن به سمت دعوا

گمونم لازم باشه یه امتحانی داشته باشیم
پس شما اولین کسی باشید که این تاپیکو ایجاد میکنید تا روی تاپیکه شما تست بشه : دی

لزومی نداره حتما مسابقاتی تو زمان مشخص و با جایزه ی مشخص و برنده و بازنده

طبق تجربیات قبلی ، هر وقت مسابقه ای میزاشتیم و مدتش 2 هفته میشد ، تقریبا 80% از بچه ها تو 4 روز آخر کارشونو شروع به ساخت میکردن : دی
و اگه کسی سیخشون نکنه مراحل ساختو متوقف میکنند : دی

اینطور نیست ؟

اینجا هر کس مختاره جواب سوالی که پرسیده میشه رو اگر می دونه بده یا نده، اما به نظرم بهتره اگر دوست داریم جوابی بدیم اما جواب رو نمی دونیم (!) از کسی که سوال رو پرسیده "تشکر" کنیم، تا بدونه که سوالش رو خوندیم تا حس بدی بهش دست نده! بعضی ها از جواب نشنیدن زود دپرس یا سر خورده یا عصبی و.. میشن!

باهات موافقم

تاپیکی برای بحث های سخت افزاری راه بندازیم و زودی ملت رو به تاپیک های بخش سخت افزار نفرستیم! به هر حال کار با یه نرم افزار حرفه ای سیستم حرفه ای می طلبه و داخل برنامه هم آپشن هایی برای کنترل و مدیریت عملکرد سخت افزار وجود داره و این دو کاملا با هم در ارتباط متقابل هستند. به خصوص با پیشرفتی که موتور رندرها کردند و همچنان هم ادامه داره..

معمولا تا جایی که بشه به این تاپیکا جواب داده شده
ما قبلا هم چندین تاپیک داشتیم که در خواست معرفی سیستم برای کار سه بعدی داشتن و جوابای خوبی دادن بچه ها
این تاپیکا تقریبا مربوط به این بخش میشه مگر اینکه خیلی تخصصی بشه توی سخت افزار، که اگرم در این صورت میگیم طرف بره توی بخش سخت افزار بپرسه فقط برای اینه که زود تر به سوالش جواب داده شه وگرنه اگه تعداد تاپیک های سه بعدی بیشتر شه ما خوشحال میشیم : )

-
خیلی ممنونم
بازم به این تاپیک سر بزن
; )

Borhan72
18-02-2011, 21:43
به به به...
سلام هادی...
كجا بودی‌ تو؟؟؟؟
دلمون تنگ شده بود واست، شديد...
نبودی ببينی چه رنج ها كشيديم... :31:

انتقاد و پيشنهاد كه خيلی زياده... :31:
ولی حالا اينارو فعلآ يادم مياد و مهم ترن...

1- ببين به نظرم اگه پی سی هم مثل مجيد ...... يه تاپ گالری داشته باشه، بچه ها بيشتر مشتاق ميشن كاراشونو بذارن تو انجمن و از اين حرفا...

2- دوميش هم در مورد مسابقه هاس...
من خودم به شخصه مسابقه رو دوست دارم، ولی مسابقه هایی مثل Speed Modelling و Lighting و اينا كه جدا جدا برگزار ميشه رو دوست ندارم...
من مسابق های بزرگ و كلی مثل همون ساختن ماشين و كاراكتر و اون ويلائه و پاركه و محيط و اينا... كه تمركزش رو همه جنبه هاس برگزار بشه و مديريتش با 1 نفر، يعنی خودت باشه...
تو يه تاپيك شروعشو اعلام كنی، يه تاپيك نظرات و هر كسی هم خواستش تاپيك واسه مراحل كارش بزنه...

3- يه چيز ديگه هم كه تو اين مدت كه نبودی، من باهاش مشكل داشتم، جای تاپيكا بود...
يكی تو بخش آموزش، رندرشو واسه نظر خواهی ميذاشت...
يكی تو بخش اصلی، آموزش ميذاشت...
تو تاپيك مسابقه ها سوال ميپرسيدن و ...
حتی تو بخش آموزش، يكی يه تاپيك زده بود كه لينكای يه آموزشی رو واسش مستقيم كنن كه اصلآ هيچ ربطی به اين بخش نداشت...
من نميتونستم كاری كنم ولی به چند نفر تذكر دادم و واقعآ هم عمل كردن، ولی چند نفر به كارشون ادامه دادن و ...
به نظرم نظم تالار هم بايد روش بيشتر تمركز شه حالا كه اومدی...

4- بعدشم هيچی ديگه :31:
ديگه چيزی يادم نمياد... ولی خيلی خوشحالم كه اومدی... به نظرم دوباره فروم جون ميگيره خودت كه هستی... :10:

3d-meysam
18-02-2011, 22:10
منم با جابجا زدن تاپیک ها مخالفم. خواستم بگم ولی گفتم کسایی که تاپیک زدن ناراحت میشن. ولی آقا برهان زد تو خال :31:
خلاصه انگیزه بروبچ فروم پایین اومده، دلیلشم واسه اینه مدیریت درست نشد، که فکر کنم با اومدن شما در کنار شهاب جان دوباره اوج بگیره.
یه مشکل دیگه اینه به کاربرها قابلیت پیوست عکس رو بدید، بعضی وقت ها بچه ها کاراشون رو میذارن و ما تصاویر رو نمی بینیم. چون هرکی یکجا واسه خودش آپود میکنه. و بعد از گذشت زمان شاید اون تصویر پاک بشه.

این یکی انتقاد نیست، خوبی ای که این فروم داره ماشالله بروبچش همه با مرام هستن که اینجا از همشون تشکر میکنم :11:
درکل واسه اینکه به نظرات ما توجه می کنی واقعاً سپاسگذارم :11:

hadi665
18-02-2011, 23:59
به به به...
سلام هادی...
كجا بودی‌ تو؟؟؟؟
دلمون تنگ شده بود واست، شديد...
نبودی ببينی چه رنج ها كشيديم...

قربان یو : دی
داشتم خرخونی میکردم : دی
واس اهداف ، آدم باس تلاش کنه

1- ببين به نظرم اگه پی سی هم مثل مجيد ...... يه تاپ گالری داشته باشه، بچه ها بيشتر مشتاق ميشن كاراشونو بذارن تو انجمن و از اين حرفا...

من تقریبا 2 ساله که با ادمین ها صحبت کردم در این باره ، اما هر چی اصرار میکنم نمیشه و تا حدی هم حق دارن
آخه اون سایت که گفتی تمرکزش توی گرافیکه اما اینجا از تمامی رشته ها داره و این یعنی نمیتونه روی یه قسمت متمرکز بشه
و البته دلشون نمیخواد صفحات سایتشون سنگین شه ، به هر حال من بازم تلاشمو میکنم

دوميش هم در مورد مسابقه هاس...

به زودی یه مسابقه کلی میزاریم
البته خودتم میدونی که شورو هیجان مسابقاتو شرکت کننده هاش میارن
اگه مسابقه ای کم شرکت کننده داشته باشه از هیجان میوفته ، پس بزار یکم انرژی ها زیا شه بعد چشم

3- يه چيز ديگه هم كه تو اين مدت كه نبودی، من باهاش مشكل داشتم، جای تاپيكا بود...

شهاب توی این مدت خیلی به انجمن کمک کرد و به خاطره نبود من کارش بیشتر هم شد
اما چون همکارا امکان انتقال تاپیکو ندارن نمیتونست این تاپیکا رو منظم کنه ، از این به بعد تمام این تاپیکا توی جای خودشون قرار میگیره

به نظرم دوباره فروم جون ميگيره خودت كه هستی...

اگه همه ی بچه ها با هم کمک کنیم این انجمن دوباره گرم میشه
البته گرم شدن انجمن یعنی گرم شدن بچه ها و اینم یعنی پیشرفت هممون توی کاره سه بعدی

hadi665
19-02-2011, 00:02
یه مشکل دیگه اینه به کاربرها قابلیت پیوست عکس رو بدید، بعضی وقت ها بچه ها کاراشون رو میذارن و ما تصاویر رو نمی بینیم. چون هرکی یکجا واسه خودش آپود میکنه. و بعد از گذشت زمان شاید اون تصویر پاک بشه.

راستش این امکان وجود نداره ، این روندیه که ادمین ها انتخابش کردن

تو کشوره ما بیشترین خطری که برای عکس های آپلودی وجود داره اینه که سایتش فـــــیلتر شه ، احتمال پاک شدن فایل از سرور کمتره : دی

Mohammad King
19-02-2011, 00:14
سلام

من به عنوان کاربر فعال قدیم این بخش تقاضای تغییر آواتار hadi665 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و تغییر عنوان
H + H = H2
هستم

+
نیما با این پیشنهادات من آشنایی داره : دی

ehsan_wwe
19-02-2011, 09:27
اهم ..
اولا كه مياي تو انجمن ساخت ويرايش ميبيني كه از اينا دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغیرات مربوط به بخش ساخت ویراش و هـک بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ميگي ماهم داشته باشيم

بعدش خيلي مخلطم اما بخش 2دي و انيميشن 2دي رو با ديكتاتوري هرچي تمام تر پياده كنيد :40:

Mostafa 3D
19-02-2011, 12:08
راستش این امکان وجود نداره ، این روندیه که ادمین ها انتخابش کردن

تو کشوره ما بیشترین خطری که برای عکس های آپلودی وجود داره اینه که سایتش فـــــیلتر شه ، احتمال پاک شدن فایل از سرور کمتره : دی

در باره پیوست عکس اتفاقا نکته بسیار خوبیه چون الان مشکل اساسی اینجا اینه هر کی میخواد کاراشو بزاره با مشکل آپلود عکس مواجه میشه
الان ببینید مثلا در انجمن ساخت و ویرایش بازی ها پیوست عکس بازه و آزاده

حالا چی میشه که توی قسمت گالری ما اونم فقط گالری پیوست فعال باشه

Mostafa 3D
19-02-2011, 12:22
راستی هادی درباره اینکه گفتی ممکنه سایت فـــیلتر بشه ، چه فرقی میکنه چون این پی سی ورلد یک روز در میون فیلــــتره حالا چه آپلود عکس فعال باشه یه نه اتفاقا همین دو روز پیش دوباره فیل شده بود که دیدم مجبور شدن قسمت لینکهای راپیدباز رو هم از سایت پاک کردن
راستی بچه ها یه چیزی رو دقت کردید که هر روز از یه جای انجمن یه چیزی داره هی کم میشه ؟ اگه همینطوری پیش بره آخرش فکر کنم فقط یه انجمن بمونه اونم انجمن مقام عظمای ولایت :31:

w13rasol
19-02-2011, 22:39
پیشنهاد ها :

راه اندازی مجله سه بعدی با استفاده از مطالب پیست های :به صورت pdf

هر بخش می تونه در مجله جایی داشته باشد مثلا بخش اسکریپ نویسی یا بخش خبر های سه بعدی ، اموزش های که به طور تحصصی در هر قسمت مطالب تخصصی ارائه بده و از بچه های فرم ها باشه و با مشارک داشتن بچه ها رنگ و بوی فرم بهتر بشه

البته باید این مجله هر چند وقت یکبار ابدیت بشه و نسخه های قبلی نیز در بایگانی قرار داشته باشد تا بچه های بتوند بصورت یک جا از این مطالب استفاده کنن
تحصصی کردن بخش آموزشی و بصورت آموزشی
دعوت کردن از بچه های داوطلب برای مدیت کردن هر بخش :مدلینگ تکسجر ینگ ، رینگ ، رندرو .....

mojtaba_14
21-02-2011, 21:13
بچه ها همشون نظرات عالی و ایدئالیستی ارائه دادن،من یه نظر خیلی مبتدیانه دارم،این قضیه داشتن وایر فریم برای اینکه ثابت بشه کار مال خود آدمه رو هم حذف کنید و قضیه رو بذارین رو حساب وجدان بچه ها.
چون واقعاً دلیل محکمی برای این نیست که نشون بده کار متعلق به خود آدمه.

Mohammad King
21-02-2011, 21:28
من پیشنهاد میکنم که طراحی های 3 بعدی با برنامه مکانیکال دستاپ هم به این انجمن اضافه بشه....

b3dnet
25-04-2012, 13:03
من پیشنهادی داشتم...
اگه بشه 2 تا تایپیک در بالای فرم ایجاد بشه مخصوص انیمیت...فقط انیمیت
یکی برای بحث و تبادل نظر و یکی برای گذاشتن نمونه کارها...

shdav
25-09-2012, 15:03
ye gallery vase kheyli mobtadiha bezarid. age teedadeahoon ziade. chon khodam kheyli mobtadiam migam.