مشاهده نسخه کامل
: ..::: چگونه عکس خواننده مورد نظر را بر روی تک آهنگ مخصوص آن قرار داد؟! :::...
..::: چگونه عکس خواننده مورد نظر را بر روی تک آهنگ مخصوص آن قرار داد؟! :::...
سلام دوستان. همینطور که از سوال به طور واضح پیداست اینه که چطور میتونم مثلا یک تک اهنگ دانلود کردم و میخوام عکس خواننده اون تک اهنگ رو هنگامی که آهنگ پخش میکنه نشون بده کنار تصویر یا هر برنامه پخش موزیک؟!! *( در ضمن میخوام روشی رو ارائه کنید که عکس خواننده مورد نظر رو به صورت دائمی به فایل اهنگم بچسبونم و قرار بدم که هر بار آهنگ رو اجـرا کردم عکسش هم نشون بده ، نه اینکه بدون عکس باشه !! )*
فکر کنم منظورمو واضح بیان کردم. لطفا در این مورد راهنمایی کنید همراه با تصویر و مراحل انجام این کـار ...
با تشکر از شما .... منتظر جواب شما دوستان عزیز هستم. خیلی دوست دارم یاد بگیرم این ترفند رو . :11:
shahin666
17-02-2011, 04:06
دوست عزیز برای این کار باید از برنامه Mp3 Tag استفاده کنید دقیقا تمام کارهای رو که میخواید این برنامه براتون انجام میده
اینم سایت و لینک دانلود برنامه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز برای این کار باید از برنامه Mp3 Tag استفاده کنید دقیقا تمام کارهای رو که میخواید این برنامه براتون انجام میده
اینم سایت و لینک دانلود برنامه
بسیار ممنون دوست عزیز... ولی آیا بدون برنامه هم میشه این کارو انجام داد؟ روشی که نیاز نباشه با برنامه این کارو بکنیم؟:46:
دوست عزیز من این برنامه ای که گفتید رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم. دو سوال دارم :
1- چطور میتونم رجیسیتریش کنم؟
2- همونطور که در تصویر زیر هم می بینید در قسمت Download cover باید حتما عکس رو دانلود کنیم از اینترنت! که این کار با موفقیت انجام نمیشه و عکسی رو پیدا نمیکنه و ثانیا اگر من عکسی از خواننده داشته باشم و سیو کرده باشم روی کامپیوترم اون عکسو چطور میتونم وارد این برنامه و آهنگ مورد نظرم کنم؟!
اینم تصویر محیطی از این برنامه با دو نکته اشاره شده بالا : ( کلیک کنید تصویر را واضح تر ببینید ) *
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر پاسخ کامل شما هستم. :11:
shahin666
17-02-2011, 18:38
بسیار ممنون دوست عزیز... ولی آیا بدون برنامه هم میشه این کارو انجام داد؟ روشی که نیاز نباشه با برنامه این کارو بکنیم؟:46:
بدون برنامه می تونید تغییرات مختصری رو انجام بدید
روی فایل MP3 کلیک راست کنید و گزینه آخر Propirtis رو انتخاب کنید و در تبی که مشخص کردم میتونید تغییرات لازم رو انجام بدید
تو این روش تغییرات مختصری رو می تونید انجام بدید مثلا اسم و سال و مواردی دیگه ای رو در تگ Mp3 تغییر بدید
در ضمن خیلی از سایتها موزیک برای تبلیغ اسم سایت خودشون رو در قسمت های مختلف تگ قرار میدن که از اینجا نمی تونید تمام تگ ها
رو تغییر بدید یا تگ های تبلغاتی رو حذف کنید
ولی با برنامه Mp3Tag عملا هر تبلیغ یا تغییری در تگ های یه فایل MP3 رو می تونید انجام بدید
دوست عزیز من این برنامه ای که گفتید رو دانلود کردم و دارم استفاده میکنم. دو سوال دارم :
ولی
1- چطور میتونم رجیسیتریش کنم؟
2- همونطور که در تصویر زیر هم می بینید در قسمت Download cover باید حتما عکس رو دانلود کنیم از اینترنت! که این کار با موفقیت انجام نمیشه و عکسی رو پیدا نمیکنه و ثانیا اگر من عکسی از خواننده داشته باشم و سیو کرده باشم روی کامپیوترم اون عکسو چطور میتونم وارد این برنامه و آهنگ مورد نظرم کنم؟!
اینم تصویر محیطی از این برنامه با دو نکته اشاره شده بالا : ( کلیک کنید تصویر را واضح تر ببینید ) *
منتظر پاسخ کامل شما هستم. :11:
در مورد سوال اول فکر میکنم شما نسخه Pro رو دانلود کردید
ولی پیشنهاد میکنم نسخه معمولی و رایگان رو دانلود کنید که هم نیازی به کرک نداره و هم کاملا زبان فارسی
رو ساپورت میکنه بر خلاف نسخه Pro که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
اگرم نسخه Mp3tag Ver 2.48 رو دانلود کردید این نسخه نیازی به رجیستر شدن نداره
اول این که من هیچ تصویری نمی بینم :13: بعد این که اصلا نیازی نیست عکس از اینترنت دانلود بشه و این مواردی که شما گفتید !!!
شما عکس رو یک بار به برنامه بدید و حتی اون عکس رو هم اگر پاک کنید اون عکس برای همیشه به اون فایل Mp3 شما الصاق شده و هر بار در اجرای MP3 اون عکس در تگ مربوطه مشاهده میشه
تو عکس زیر براتون نشون دادم که جوری می تونید عکس رو در تگ یه فایل MP3 قرار بدید
روی فایل MP3 کلیک کنید بعد در قسمت کاور کلیک راست انجام بدید گزینه Add Cover رو انتخاب کنید عکس رو انتخاب کنید و بعد هم سیو و تمام
جت آدیو هم عکس قرار میده
راست کلیک میکنید روی mp3 و مثل عکس زیر عمل میکنید:
حالا از تب پیکچر عکستون رو انتخاب میکنید :
بعد از قرار دادن عکس ok کنید و mp3 رو دوباره باز کنید . عکس روی فایل اعمال میشه .
میتونید تیک گزینه رسایز ( در پایین پنجره ) رو بزنید و عکس رو با اندازه دلخواه روی فایل قرار بدید .
برای پاک کردن هم که مشخصه ، همین مسیر رو میرید و بعد Clear
بدون برنامه می تونید تغییرات مختصری رو انجام بدید
روی فایل MP3 کلیک راست کنید و گزینه آخر Propirtis رو انتخاب کنید و در تبی که مشخص کردم میتونید تغییرات لازم رو انجام بدید
تو این روش تغییرات مختصری رو می تونید انجام بدید مثلا اسم و سال و مواردی دیگه ای رو در تگ Mp3 تغییر بدید
در ضمن خیلی از سایتها موزیک برای تبلیغ اسم سایت خودشون رو در قسمت های مختلف تگ قرار میدن که از اینجا نمی تونید تمام تگ ها
رو تغییر بدید یا تگ های تبلغاتی رو حذف کنید
ولی با برنامه Mp3Tag عملا هر تبلیغ یا تغییری در تگ های یه فایل MP3 رو می تونید انجام بدید
در مورد سوال اول فکر میکنم شما نسخه Pro رو دانلود کردید
ولی پیشنهاد میکنم نسخه معمولی و رایگان رو دانلود کنید که هم نیازی به کرک نداره و هم کاملا زبان فارسی
رو ساپورت میکنه بر خلاف نسخه Pro که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
اگرم نسخه Mp3tag Ver 2.48 رو دانلود کردید این نسخه نیازی به رجیستر شدن نداره
اول این که من هیچ تصویری نمی بینم :13: بعد این که اصلا نیازی نیست عکس از اینترنت دانلود بشه و این مواردی که شما گفتید !!!
شما عکس رو یک بار به برنامه بدید و حتی اون عکس رو هم اگر پاک کنید اون عکس برای همیشه به اون فایل Mp3 شما الصاق شده و هر بار در اجرای MP3 اون عکس در تگ مربوطه مشاهده میشه
تو عکس زیر براتون نشون دادم که جوری می تونید عکس رو در تگ یه فایل MP3 قرار بدید
روی فایل MP3 کلیک کنید بعد در قسمت کاور کلیک راست انجام بدید گزینه Add Cover رو انتخاب کنید عکس رو انتخاب کنید و بعد هم سیو و تمام
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی کاملتون.حرف نداشت . مــرســی ...
حالا باید این ورژن برنامه رو دانلود کنم که نیاز به کـــرک نداشته باشه، بعد بتونم این کارهایی که گفتید رو به ترتیب انجام بدم. :40::11:
بـــــر مـــی گـــردم نـــتــیـجـه کــارمــو مـی گــم .
دوست عزیز من برنامه رو دانلود کردم ولی نمیدونم چرا زبان برنامه اینطوریه؟ تعجب کردم؟!! این چه زبانیه دیگه !!!!
حالا کمک کنید که من چطور زبان برنامه رو انگلیسی کنم. کجا باید برم .لطفا با تصویر این کارو کنید. چون اصلا زبانش مشخص نیست چی نوشته آدم گیج میشه....
خودتون در تصویر زیر ببینید :
shahin666
17-02-2011, 21:56
دوست عزیز شما از این لینک استفاده کنید
به هر حال می تونید زبان برنامه رو هم تغییر بدید در برنامه از کلید Ctrl+O استفاده کنید تا کادر مربوطه باز شه
دوست عزیز برنامه شما رو دانلود کردم . درست شد.
این مراحلی که گفتید رو برای اینکه عکس خواننده رو اضافه کنم به تک آهنگم انجام دادم ولی عکس خواننده هنگام پخش موزیک نشان داده نمیشه؟ چکار باید بکنم ؟! مراحلی که گفتید رو کامل انجام دادم ولی نشد که نشد !!!
اینم تصویر در مدیا پلیر در زیر : ( البته در برنامه پخش وینمپ هم عکسی اجرا نمیشه همرا با پخش موزیک )* اشکـال کــار کجاست ؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر از این برنامه نمیشه با خود ویندوز مدیا پلیر؟
shahin666
18-02-2011, 01:55
دوست عزیز برنامه شما رو دانلود کردم . درست شد.
این مراحلی که گفتید رو برای اینکه عکس خواننده رو اضافه کنم به تک آهنگم انجام دادم ولی عکس خواننده هنگام پخش موزیک نشان داده نمیشه؟ چکار باید بکنم ؟! مراحلی که گفتید رو کامل انجام دادم ولی نشد که نشد !!!
اینم تصویر در مدیا پلیر در زیر : ( البته در برنامه پخش وینمپ هم عکسی اجرا نمیشه همرا با پخش موزیک )* اشکـال کــار کجاست ؟!
شما در مدیا پلیر تغییر زیر رو انجام بدید
شما در مدیا پلیر تغییر زیر رو انجام بدید
بسیار ممنون از دوست عزیزم. بابت راهنمایی کاملتون. با تشکر ...:11:
جت آدیو هم عکس قرار میده
بعد از قرار دادن عکس ok کنید و mp3 رو دوباره باز کنید . عکس روی فایل اعمال میشه .
میتونید تیک گزینه رسایز ( در پایین پنجره ) رو بزنید و عکس رو با اندازه دلخواه روی فایل قرار بدید .
پس چرا هیچ عکسی دیده نمیشه :41:
عكسهاي كه نمايش داده نميشه مربوط ميشه به آپلود سنتري كه قبلا" باهاش كار ميكردم ، ولي دوباره عكس و
مطلب رو در زير قرار دادم :
جت آدیو هم عکس قرار میده
jafarian
11-09-2011, 23:39
ازبرنامه جانبی The GodFather هم میتونید استفاده کنید:20:
سلام
خسته نباشین
من برنامه رو نصب کردم اما چطور آهنگ مورد نظرم رو که میخوام عکس بهش اضافه کنم رو اول تو این برنامه باز کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
ممنون از شما
ممنون از سایت ومعرفی این نرم افزارتون
بلد شدم
دستتون خیلی خیلی درد نکنه
ممنونم ازشما
سلام دوست عزیز من که دانلودش کردم مشکلی پیش نیومد
ببخشید شما کار با این رو به نظرم یاد ندارید
وقتی عکس و اد کردی روی ترانه برو و ذخیرش کن سیوش کن
بعد اون ترانه رو از جاش تغییر بده ببر تو فولدر دیگه ای
خلاصه از ون پوشه پلی کن نشون میده
بنده خدا عکس و اگه میخوای اطمینان حاصل کنی که درج شده درگ کن ترانه رو نشونش میده وقت دراگ کردن اگه همون عکس بو د که شما اانتخابش کردین خوب این ترانه رو ببریدش تو فولدر دیگه ای ازونجا پلی کنید نشون میده حتما
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.