ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف نشدن ويروس

samira2009
16-02-2011, 15:13
سلام دوستان آنتي ويروس من چند وقت هست كه هر ويروسي رو كه پيدا ميكنه جلوي اسمش مينوسيه
- action selection postponed until scan completion ولي بعد از اتمام اسكن هيچ پنجره اي باز نميكنه كه با اين فايل ها چه كار كنم و دفعه بعد هم كه اسكن ميكنم هم اونا رو پيدا ميكنه . يه بار هم unistall كردم ولي درست نشد چه كار بايد بكنم

saeed774
16-02-2011, 21:07
نود 32 رو بايد به آخرين ورژنش آپديت کنين، بعضي از اين مشکلات با آپديت ورژن ، حل ميشن. الان آخرين نسخش 4.2.71.2 هست ، ترجيحا از نسخه Smart Security استفاده کن .
براي دانلود به لينک زير برو :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

samira2009
17-02-2011, 23:34
نود 32 رو بايد به آخرين ورژنش آپديت کنين، بعضي از اين مشکلات با آپديت ورژن ، حل ميشن. الان آخرين نسخش 4.2.71.2 هست ، ترجيحا از نسخه Smart Security استفاده کن .
براي دانلود به لينک زير برو :

آنتي ويروسم رو آپديت كردم به آخرين نسخه اما بازم درست نشد. البته فقط آنتي ويروس هست نه smart security . چه كار بايد بكنم؟؟؟:41::41:

Dr Hannibal
18-02-2011, 12:20
آنتي ويروسم رو آپديت كردم به آخرين نسخه اما بازم درست نشد. البته فقط آنتي ويروس هست نه smart security . چه كار بايد بكنم؟؟؟:41::41:

از لحاظ شناسایی هیچ فرقی بین نود32 و اسمارت نیست.

این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید ، اسکن ، هرچی پیدا کرد پاک کنید. ( مگر کرکی که بهش اعتماد دارید )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید

saeed774
18-02-2011, 13:26
ميتونين از لينک زير نسخه کرک شده و يا قابل حمل نرم افزار معرفي شده توسط دکي جون رو دانلود کنين :

Malwarebytes Anti-Malware 1.50.1 + Portable

Dr Hannibal
18-02-2011, 14:53
ميتونين از لينک زير نسخه کرک شده و يا قابل حمل نرم افزار معرفي شده توسط دکي جون رو دانلود کنين :

چون ایشون می خوان در کنار نود32 نصب کنند نباید با کرک و یا سریال و ... فعال کنند. اگه فعال بشه 2 گارد همزمان دارند که افت سرعت و تداخل ایجاد میکنه. باید به شکل رایگان استفاده کنند.

samira2009
18-02-2011, 15:00
از لحاظ شناسایی هیچ فرقی بین نود32 و اسمارت نیست.

این نرم افزار رو نصب کنید ، اپدیت کنید ، اسکن ، هرچی پیدا کرد پاک کنید. ( مگر کرکی که بهش اعتماد دارید )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2FMalwarebytes-Anti-Malware%2F3000-8022_4-10804572.html)

موفق باشید

همين كارو كردم البته اون چيزي كه من نصب كردم رجيستر نمي شد اما آپديت كردم و اسكن هم كردم . بازم نود چيزي رو پاك نمي كنه . اين نسخه اي كه دوست ديگمون گفتن با اون چيزي كه شما گفتين فرق داره؟ يه سوال ديگه اين برنامه مثل باقي برنامه هاي امنيتي تويه start up قرار نمي گيره و من بايد هر وقت لازم دارم run كنم كه به نظرم جالب نيست يه سيستم امنيتي بايد هميشه run باشه آيا جايي براي اين تنظيمات داره؟

samira2009
18-02-2011, 18:12
آيا راه ديگه اي براي اين مشكل وجود ندارد؟

saeed774
18-02-2011, 21:39
چون ایشون می خوان در کنار نود32 نصب کنند نباید با کرک و یا سریال و ... فعال کنند. اگه فعال بشه 2 گارد همزمان دارند که افت سرعت و تداخل ایجاد میکنه. باید به شکل رایگان استفاده کنند.

آره دکي جون ميدونم ، من ميدونستـــم:31: ديدي تو پست بالا دوستمون ميخوان که اين برنامه هم هميشه Run باشه :31:

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

همين كارو كردم البته اون چيزي كه من نصب كردم رجيستر نمي شد اما آپديت كردم و اسكن هم كردم . بازم نود چيزي رو پاك نمي كنه . اين نسخه اي كه دوست ديگمون گفتن با اون چيزي كه شما گفتين فرق داره؟ يه سوال ديگه اين برنامه مثل باقي برنامه هاي امنيتي تويه start up قرار نمي گيره و من بايد هر وقت لازم دارم run كنم كه به نظرم جالب نيست يه سيستم امنيتي بايد هميشه run باشه آيا جايي براي اين تنظيمات داره؟

نه برنامه اي که من معرفي کردم با برنامه معرفي شده توسط دکي جون هيچ فرقي نداره فقط اگه برنامه رجيستر بشه گاردش فعال ميشه که اشاره کردن تو سرعت سيستم ممکنه تداخل ايجاد کنه ، شما اگه سيستم قدرتمندي داري برنامه رو از لينک من دانلود کن و رجيسترش کن و حتما آپديتش کن بعد فول اسکن بزن.
زماني که اين برنامه ويروس مربوطه رو پيدا کنه به راحتي پاکش خواهد کرد و ديگه ويروسي نميمونه که نود نخواد پاکش کنه.

samira2009
18-02-2011, 22:12
آره دکي جون ميدونم ، من ميدونستـــم:31: ديدي تو پست بالا دوستمون ميخوان که اين برنامه هم هميشه Run باشه :31:

---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

نه برنامه اي که من معرفي کردم با برنامه معرفي شده توسط دکي جون هيچ فرقي نداره فقط اگه برنامه رجيستر بشه گاردش فعال ميشه که اشاره کردن تو سرعت سيستم ممکنه تداخل ايجاد کنه ، شما اگه سيستم قدرتمندي داري برنامه رو از لينک من دانلود کن و رجيسترش کن و حتما آپديتش کن بعد فول اسکن بزن.
زماني که اين برنامه ويروس مربوطه رو پيدا کنه به راحتي پاکش خواهد کرد و ديگه ويروسي نميمونه که نود نخواد پاکش کنه.
در واقع شما ميگين كلا از اين برنامه استفاده كنم و نود رو بيخيال بشم؟ من فكر كردم يه ويروس هست كه مانع كار نود ميشه و اين برنامه اونو ميشناسه. من بدون رجيستر كردن قبلا اسكن كردم ولي بازم اون ويروس ها رو ميشناسه (نود)

saeed774
18-02-2011, 23:32
در واقع شما ميگين كلا از اين برنامه استفاده كنم و نود رو بيخيال بشم؟ من فكر كردم يه ويروس هست كه مانع كار نود ميشه و اين برنامه اونو ميشناسه. من بدون رجيستر كردن قبلا اسكن كردم ولي بازم اون ويروس ها رو ميشناسه (نود)

نه عزيز ، در کنار آنتي ويروس استفاده از نرم افزارهاي مکمل براي ويندوز لازمه . يکي از اين مکمل ها هم آنتي اسپايورها هستند که آنتي ويروس ها تجربه کمي در پيدا کردنشون دارند .

حالا اسم اين ويروس چيه که نود نميتونه پاکش کنه ؟ ميتوني عکسي از محيط پيدا کردن ويروس توسط نود رو بذاري؟
خوب اگه محل ويروس رو ميدوني خودت بصورت دستي پاکش کن .
برنامه زيرو دانلود کن :

بعد نود رو موقتا غيرفعال کن تا به اين فايل گير نده ، برنامه رو نصب کن تا به راست کليک اضافه هم بشه.

مسيري که نود پيدا کرده رو دنبال کن ( البته حتما بصورت مخفي و سيستمي هست که بايد اين قابليت رو فعال کني؟ بلدي؟ ) بعد روي ويروس راست کليک و Unlocker رو انتخاب کن و بعد Delete

Dr Hannibal
18-02-2011, 23:50
به هر حال الان سیستم آلودست قطعا باید اسکن درستی بشه. حتی اگر قسمتی از ویروس رو دستی پاک کردید.

نرم افزار زیر دانلود کنید. در حال اسکن باید به نت وصل باشید و گرنه کارایی نداره. هیتمن پرو

اگر جواب داد که هیچی اما اگر نداد ریمور کسپرسکی رو تست کنید. حجمش زیاده اما می ارزه. هروقت دانلود کنید به همون تاریخ اپدیت هست و دیگه نیازی به اپدیت نداره.

طبق تجربه ای که دوستان خودمون توی انجمن آنتی ویروس اعلام کردند و من دارم فعال شدن این آنتی ویروس های کمکی باعث تداخل و غیرفعال شدن گارد دیگر آنتی ویروس ها میشن پس فقط به شکل رایگان استفاده کنید.

موفق باشید.