PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

صفحه ها : 1 2 3 [4]

javad.sch
13-04-2022, 08:54
من هم تجربه ای دارم .

سعی کنید فروشنده دیجی کالا باشه . (استفاده از کد تخفیف و اعتبار بیشتر)

سعی کنید نظرات رو حتماً حتماً بخونید . چند مورد برگشت و عودت دیدید از اون فروشنده خرید نکنید .

به مقدار امتیاز مرجوعی هر فروشنده دقت زیادی داشته باشید . زیر 95 درصد ازش خرید نکنید

noisymind
13-04-2022, 09:31
سلام. با توجه به اینکه برای ارسال رایگان باید 500هزار تومان خرید کنید و به همین بهونه داره روی دیجی پلاس مانور زیادی میده، دیگه خیلی خرید از دیجیکالا به صرفه نیست. آدم همیشه که یخچال و تلویزیون و ... نمیخره! ضمن اینکه همونها رو هم پول باربری میگیره! برای کالاهای ریز هم که دیگه الان اینقدر هایپر و اسنپ و سفارشات تلفنی و ... همه جا هست که نیاز نیست حتما برای یک خرید کوچک، الکی چیزیهای دیگه هم بخری که بشه 500 تومان!!

Shervan360
04-05-2022, 00:40
دیجی کالا به طور خلاصه اگر بگیم "بی صاحب" هست.

خرید بسیار پر ریسک هست و دلیلش هم واضح: بعد از خرید اگر به مشکل بخورید، احتمال اینکه مشکلتون حل نشه بسیار بالا هست...

شما تا حالا فکر کردید چرا دسترسی به لایه بالایی مدیران و افراد در دیجی کالا امکان پذیر نیست؟ حداقل دسترسی شما به کارشناسان هست که یکسری پاسخ های روتین و تکراری بهتون میدن. یعنی اگر شما شاکی باشید و کارشناس مشکلتون رو نتونه حل کنه، اصلا دسترسی به مدیران و افراد بالاتر ندارید و هیچ کاری نمیتونید بکنید....

درصورتی که بزرگترین کمپانی ها هم دسترسی به مدیرانشون ممکن هست...
اصلا در دیجی کالا قسمت "مدیران" نداره... هر کمپانی بزرگ خارجی و معتبر رو برید در سایت هاشون و چک کنید... قسمت مدیران داره و لیست تمام مدیران با شرح وظایف شون رو زده

این عدم شفافیت در دیجی کالا کاملا به ضرر مشتری تمام شده...

دیجی کالا یک شرکت بسته هست، من شخصا خرید های کم ریسک رو ازش انجام میدم. 1 درصد احساس کنم در این خرید شاید نیاز به پشتیبانی دیجی کالا باشه، اصلا سمت دیجی کالا نمیرم چون میدونم هیچ کسی بعدا کمکت نمیکنه

انحصار داره... اگر چند تا شرکت قوی مثل خودش کنارش باشن، اینجور نمیتونه حق و حقوق کاربر رو پایمال کنه... هر چی داره از انحصار داره

بازم میگم در دیجی کالا در صورتی که مشکل بخورید، دستتون به جایی بند نیست و این بزرگترین مشکل این سایت هست...

هرچند من خودم حال و حوصله خرید حضوری و سنتی رو ندارم و ترجیح میدم اینترنتی خرید کنم اما در دیجی کالا ریسک خرید بالاست.

Netw0rks
05-06-2022, 14:58
بعد از چند سال خرید از دیجی کالا، امروز رسما برای همیشه گذاشتمش کنار
واقعا جای تأسف داره که بعد از حدود یک هفته سر و کله زدن با کارشناسان بیسواد و از خود راضی شون ، نتونستن مشکل ثبت سفارشم رو حل کنن و بارها و بارها یه جواب تکراری بهم دادن!

adin00
07-11-2022, 19:51
موردی که هم برای خودم اتفاق افتاده و هم جالب بوده برام این بوده
وقتی کالایی رو برای دومین بار سفارش میدم از کالای اولی کیفیت پایین تری داره ، ممکنه فیک ، دست و دوم یا مرجوع باشه . و یا کیفیت کمتر از سفارش بار اول با همون مدل داشته باشه .

ra20222
30-11-2022, 23:53
موردی که هم برای خودم اتفاق افتاده و هم جالب بوده برام این بوده
وقتی کالایی رو برای دومین بار سفارش میدم از کالای اولی کیفیت پایین تری داره ، ممکنه فیک ، دست و دوم یا مرجوع باشه . و یا کیفیت کمتر از سفارش بار اول با همون مدل داشته باشه .

دقیقا ب نکته جالبی اشاره کردی:rolleye:

ra20222
30-11-2022, 23:55
خرید اعتباری ماهانه 500 هزار تومان بدون چک چجوریه؟
بدون پشتوانه چجوری اعتماد میکنن؟

ra20222
08-12-2022, 17:25
دیجی ارسال رایگان بالاتر از 500 هزار تومن رو جمع کرده؟

لیونل_مسی
03-04-2023, 13:32
اسباب بازی دخترانه
(قهوه جوش ایرانی فلاویا ! )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_mec4.jpg

بفرمائید قهوه . . .

- - - Updated - - -

اسباب بازی دخترانه
(قهوه جوش ایرانی فلاویا ! )

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]_mec4.jpg

بفرمائید قهوه . . .

mhd2025
16-06-2023, 19:46
دیجی ارسال رایگان بالاتر از 500 هزار تومن رو جمع کرده؟

اگر گوگل کنید : ارسال رایگان دیجی کالا
توضیح داده خود دیجی کالا که انگار مال قبل نوشته
الان کلا انگار ارسال رایگان را برداشته تا دیجی پلاس ش فروش بره
یه مقاله بود از وبلاگ کانال تخفیف با عنوان "ارسال رایگان دیجی کالا سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲" که کامل تر توضیح داده بود

shabnam1986
21-08-2023, 00:03
دیجی کالا هزینه ارسال رو کرده 50 هزار تومن دوستانی ک خرید میکنن میشه نظرشون رو بگن؟من دیجی پلاس هستم ولی سه ماهه 12 تا میده بازم کمه چون زیاد خرید میکنم کد تخفیف هم کم میده:worried:

ilyamehrabi
22-06-2024, 20:26
برای خرید قهوه و انواع دانه قهوه در مجموعه کای کاپ. (به صورت عمده و جزئی). خرید اینترنتی و حضوری امکان پذیر است.