PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] تجربیات خرید از فروشگاه دیجی کالا

صفحه ها : 1 2 [3] 4

Life24
28-12-2015, 19:13
من میگم این دوستانی که میگن اشکال نداره تاخیر داشته
چرا این سوال رو پاسخ نمیدن که وقتی سفارش های هفته پیش ارسال نشده، اقدم به تبلیغ برای فروش بیشتر میکنن؟!!!!!!!!!

Amirrezaajalli
28-12-2015, 21:27
من میگم این دوستانی که میگن اشکال نداره تاخیر داشته
چرا این سوال رو پاسخ نمیدن که وقتی سفارش های هفته پیش ارسال نشده، اقدم به تبلیغ برای فروش بیشتر میکنن؟!!!!!!!!!

من نمیگم اشکال نداره
میگم این تاخیر همیشگی نیست و واسه هفته اخیر بوده... بعد این هم بعیده همچین اتفاقی بیوفته اگه تکرار بشه مطمئن باشین مشتری هاشو از دست میده و حرف شما کاملا متین خواهد بود

Holy_0
29-12-2015, 17:37
فکر کنم فقط دارن سفارشای شهرایی که تحویل اکسپرس دارن و میفرستن.
اگه اینجوریه که تا هفته بعد هم سفارشم به دستم نمیرسه

Holy_0
29-12-2015, 17:43
فکر کنم فقط دارن سفارشای شهرایی که تحویل اکسپرس دارن و میفرستن.
اگه اینجوریه که تا هفته بعد هم سفارشم به دستم نمیرسه

MOSTAFA_ABBASI
29-12-2015, 23:37
پنجشنبه یه ssd samsung evo 500gb از دیجی سفارش دادم سه شنبه رسید!
تاخیرش سابقه نداشته خیلی دیر رسیده قبلنا یکی دو روزه میومد...
ظاهرا این تخفیفی که برای یلدا گذاشتن خیلی استقبال شده ازش

Pooya Rezaie
30-12-2015, 04:14
سفارش ها بعد از یه هفته رسید .

Life24
30-12-2015, 07:00
منم همین نکته رو ذکر کردم
با این فروش بالا و حجم سفارشات ش که نباید قیمت هاش اندازه قیمت های داخل بازار باشه!
مثلا هارد رو شما نگاه کنید. یکسان هست با داخل شهر
پاور ها بعضا گران تر هست!
درصورتی که وقتی خرید سنگین داشته باشید ، شرکت های تولید کننده یا وارد کننده تخفیف های بسیار خوب و بالا بهتون میدن
اما دیجی کالا، ظاهرا اون تخفیف بالا رو واسه خودش میزاره و چیزی رو به مشتری هاش نمیده...
به نظرم اصلا قیمت هاش خوب نیست..وقتی فروشت زیاد هست که قمیتت نباید این قدر باشه!

بازم میگم تا وقتی رقیب نداشته باشه همین هست..اگر 4 تا سایت مثل خودش رشد کنن، رقابت بین شون میشه و به نفع مشتری خواهد بود

Life24
30-12-2015, 10:36
شما حساب کنید این حجم پولی که تو حساب دیجی کالا خوابید و کالا ها رو 1 هفته دیرتر ارسال کرد، سودش چقدر میشه؟
و هیچ کاری هم برای کاربران بابت این تاخیر انجام نداند

Pooya Rezaie
30-12-2015, 14:52
بله فروششون میلیاردی بوده اون وقت مدیریت نادان و بی عقل این شرکت نمیاد فکری کنه که سفارشات زودتر پردازش و ارسال بشه عرضه ندارد که دو نفر اضاف کنه حداقل جواب تلفن رو بدن هر موقع تماس گرفتم 10 نفر و امروز هم کلا 20 نفر پشت خط بودن. باید به اندازه ارزش سفارشم هزینه تلفن هم بدم واسه توجیه و دلایل مسخره و غیر منطقی اینا.حالا هم بعد 5 روز که طول کشیده سفارش اماده ارسال بشه میگن 4 روز دیگه هم باید صبر کنی تا برسه بدستت . واسه مرکز استانی که اکسپرس یک روزه گفتن تحویل میدیم. والا با پست سفارشی هم زودتر و ارزون تر میرسید. این هست دیجی کالا دوستان. دروغ گو و گران فروش.

abdolahe
30-12-2015, 17:51
دوستان اگه موقع خرید ادرس پستی رو اشتباه وارد کرده باشی و بسته هم ارسال شده باشه باید چیکار کرد؟ بسته تا چند روز اداره پست میمونه ؟ قبل پس فرستادن ش تماس نمیگیرن ؟

iranch
30-12-2015, 18:04
واقعیت من از این کار دیجی کالا اصلا خوشم نیومد مخصوصا اینکه بعدش هم به مشتریان بی تفوات بودند و تبلیغ محصولات جدید میکردند برای فروش های بعدی...
بدون اینکه فروش های قبلی رو سریعتر بفرستند....
در خرید هام تجدید نظر خواهم کرد و راه های بهتری رو انتخاب میکنم...
تخفیف هاش هم که چنگی به دل نمیزنه

years
30-12-2015, 18:05
یک کلام ختم کلام بنجل کالا

alireza3dshadow
01-01-2016, 02:23
بالاخره بعد 8 روز از سفارش گذشت بعد 5 روز آمد که گفتم چه خراب کاری کرده بودن برگشت زدم دوباره آوردن و این بار جنس رو تحویل دادن و مشکل خاصی نبود فقط زحمت کشیدن 1 هفته طولش دادن
digikala=delaykala:n24:

salar-
01-01-2016, 04:18
سلام

مهم تر از همه اینها این است که نمیدانم چرا کالاهای درست و حسابی در دیجی کالا داره ته میکشه و خیلی داره از این جهت افت میکنه ..... بروید در سایت دیجی و ببینید چه کالاهای بنجل و کم ارزشی را دارد ارائه میدهد . این فروش 5 روزه یلدا را که سرش بی اندازه شلوغ شد نادیده بگیرید . همیشه ایگونه نبوده و بعدا هم نخواهد بود . مهم اجناس اس است که تعدادشان در تمام زمینه ها بسیار کم و نایاب شده است .

Immunology
01-01-2016, 12:03
شنبه ثبت سفارش کردم و چهارشنبه شده هنوز نوشته در انبار و الان که جمعست نرسیده و احتمالا یکشنبه میرسه!دوستانی که قصد خرید از دیجی کالا رو دارن توجه کنید دیجی کالا به علت فروش بسیار بالاش دیگه فروشگاه پاسخگویی نیست و فروشگاه های مناسب دیگه ای وجود داره.اینا فقط به فکر گرفتن پول هستن و بعدش هر وقت دلشون خواست میفرستن.شایدم با پول مردم گردش مالیشونو زیاد میکنن و بعدا هر وقت دلشون خواست میفرستن.در هر صورت من بعد 5-6 سال خرید از دیجی کالا دیگه ازش خرید نمیکنم.

Gamexland
01-01-2016, 15:08
شنبه ثبت سفارش کردم و چهارشنبه شده هنوز نوشته در انبار و الان که جمعست نرسیده و احتمالا یکشنبه میرسه!دوستانی که قصد خرید از دیجی کالا رو دارن توجه کنید دیجی کالا به علت فروش بسیار بالاش دیگه فروشگاه پاسخگویی نیست و فروشگاه های مناسب دیگه ای وجود داره.اینا فقط به فکر گرفتن پول هستن و بعدش هر وقت دلشون خواست میفرستن.شایدم با پول مردم گردش مالیشونو زیاد میکنن و بعدا هر وقت دلشون خواست میفرستن.در هر صورت من بعد 5-6 سال خرید از دیجی کالا دیگه ازش خرید نمیکنم.

تایید میشه
وقتی برخی از کروبی ها پشتش باشن، پول داره و هی تبلیغ میکنه

Holy_0
02-01-2016, 14:12
ده روز گذشت و هنوز نوشته سفارشم در انبار هس.
احتمالا یلدای ۹۵ دستم میرسه

Life24
02-01-2016, 14:32
این دیجی کالا با اینکه نظرم مشکل نداشت. چاپ نکرد. خیلی کارش زشت هست
100 درصد در خرید هام تجدید نظر میکنم.
خداروشکر چیزی که زیاده انتخاب برای خرید

Life24
02-01-2016, 14:34

بعد هم اصلا پاسخگویی درست نداره
به ایمیل ها جواب نمیدن
راضی نیستم ازشون

Gamexland
02-01-2016, 15:12
من دیگه عمرا چیزی ازشون بخرم

پشت دستمو داغ کردم

mahdi--
05-01-2016, 13:30
دیجی کالا چرت ترین فروشگاه اینترنتی ایرانه

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

Life24
07-01-2016, 11:02
کل اینترنت رو کرده تبلیغ
به جای این کارها به ایمیل مشتریان پاسخ بدهید.
خدمات ببرید بالا
و گرنه مشتری یک خرید میکنه و پشت دستش داغ میکنه

Holy_0
07-01-2016, 15:47
این تبلیغات به ضرر مشتری تموم میشه
پول تبلیغاشو اونوقت از خود مشتری میگیره

rezasniper2012
07-01-2016, 19:42
دوستان با مدرک عنوان کنین مشکلتون رو لطفا ! من 20 خرید از دیجی داشتم همشون 1-2 روز بعد رسید دستم چطور شما میگین 1 هفته شده و هنوز در انبار هست !!!!! :n29: لطف کنین اسکرین بگیرین ...

noisymind
07-01-2016, 20:08
منم یک انتقاد کنم و یه نکته ای رو گوشزد کنم.
خیلی از دوستان میان و میگن مثلا فلان کالا رو در دیجیکالا مقایسه کردن ، جنس اول مثلا A امتیاز داشته ولی دومی B امتیاز پس جنس اول بهتره! موقعی میشه اون رو ملاک قرار داد که تعداد نظر دهندگان برای هر دو جنس ، تعداد ثابتی باشه .
دیگه اینکه شما کافیه برید در قسمت نظرات از یک جنس بد بگید ( از نظر فنی ) و دقیقا مثل بچه های این سایت خوبی و بدی اون رو بگین. نظرتون به احتمال زیاد تایید نمیشه! ولی تا میخواید برید نظرات باد هوایی مثل " دستت درد نکنه دیجی جون! " شگفت انگیزش کن!" و کلا هر جور تشکری بکنید سریع اکسپت میشه! ولی یک انتقاد فنی و آگاهانه چون به ضررشون هست تایید نمیشه.
در کل نمیگم سایت بدی هست. برای کسانی که در شهرهایی هستند که ممکنه همه چی پیدا نشه انتخاب خیلی خوبی هست ولی نه برای مقایسه فنی و نظرات مثبت و منفی کسانی که مثل اینجا کارشون این هست و بی هیچ منتی دوستان رو راهنمایی میکنن.
من خودم یک جنسی رو که تصمیم داشتم از اونجا بخرم ، دیدم با آژانس برم بخرم و برگردم برام هم ارزونتر تموم میشه و هم زودتر به جنس میرسم! البته به شرطی که جای مطمئن داشته باشید که جنس اصل بهتون بده و دیگه اینکه اصلا اون جنس تو شهرتون موجود باشه!

gaxter
08-01-2016, 13:25
آقا هزینه ارسال چه با پیشتاز چه با تیپاکس رو دو برابر کردن اینا .واقعا دیگه ارزش نداره خرید از دیجیکالا

years
09-01-2016, 15:04
بنجل کالا
:n14:

Milad4171
09-01-2016, 16:43
سلام. دوستان منطقی صحبت کنید . اینکه بدون دلیل چیزی رو تخریب کنیم هیچ فایده ای نداره .بقیه این صحبت ها رو احساسی در نظر میگیرن.

یکی از دوستان من چهارشنبه خرید میکنه ( با ارسال رایگان اکسپرس ) بهش میگن پنج شنبه میفرستیم. پنج شنبه تا آخر وقت صبر میکنه زنگ میزنن میگن جمعه صبح میفرستیم. جمعه صبح هم نمیفرستن زنگ میزنن میگن تا 6 عصر میفرستیم. ساعت 7 عصر زنگ میزنن میگن فردا میفرستیم. این دوست من هم میگه یا همین امشب میفرستین یا شکایت میکنم . ساعت 10 و نیم شب خریدشون رو تحویل میگیرن.

این رو من میذارم به حساب اینکه نیروهاشون کمه چون وقتی با پست مقایسه میکنی واقعا شرکت پست نسبت به چیزی که میگه ( پیشتاز بین 1 تا 3 روز برای تهران ) واقعا همینه .البته فرقی هم نداره فکر میکنم حداکثر 3 روز واسه شهرستان ها باشه . اما در کل از الان میگم آمادگی واسه بدقولی های دیجی کالا باشید . اگه جنسی رو سر زمان خاصی میخواین یک هفته قبل خرید بزنید. یکی از دوستان من میخواست واسه تولد دوستش خرید کنه سه روز بعدش میرسه به دست طرف. طرف هم کلی پول میده واسه بسته بندی هدیه و این حرفا اما نه تنها دیر میفررستن بلکه تو یه پاکت معمولی ارسال میکنن.

گفته ها زیاده اما باید به گوش خودشون هم برسه این چیزا.

alex_love
14-01-2016, 12:25
سلام
من خریدای زیادی از این سایت داشتم ! اولین خریدم هم مربوط به سال 90 میشه که یه اچ تی سی انکریدیبل ازشون خریدم ! طی این سالها 10-12 میلیونی ازشون خرید داشتم ! از نظر سرعت عمل بدون هیچ ، هیچ شکی هیچ سایت ایرانیی به گردش نمیرسه ! از نظر بسته بندی هم که دیگه واقعا هیچ سایتی نمیرسه ! قبل از اینکه با دیجی کالا آشنا بشم از چاره خرید میکردم، اون زمانا حتی چاره خیلی بهتر از دیجی بود، هم سرعت عمل هم تنوع کالا و هم اینکه رایگان میفرستاد ! خلاصه الان دیجی کالا بدون شک بهترینه ! شده ساعت 1 شب سفارش زدم (و تیک گزینه ی شب تماس بگیرند رو فعال کردم) و شب ساعت 1.30 باهام تماس گرفتن !ارسال کالا هم که برای من بیشتر از 24 ساعت طول نکشیده ! مگر روزهای تعطیل اونم به دلیل تعطیلی پست و تیباکس (بیشتر با تیباکس خرید میکنم که خیلی سریعتره) . البته اینم اضافه کنم که مثل دوستان نیستم که 5 روز سفارشم تو انبار بمونه و عکس و عمل نشون ندم ! بیشتر از 24 ساعت بشه تماس میگیرم باهاشون !

البته نمیشه گفت ایراد ندارن ! یسری ایراد هم دارن ! مهمترینش عدم جواب به ایمیل هاست ! چندتایی ایمیل زدم ولی جوابی ندادن ! چندتا هم نظر انتقادی دادم پخش نکردم ! برا من فرقی نمیکنه دیجی یا مغازه ! سنجش قیمت و هزینه و نوع جنس و میکنم ،اگه می ارزید از دیجی میگیرم وگرنه از هزار جای دیگه هم میشه گرفت ! فقط دیجی خوبیش اینه که برا من مطمئنتره و تنوعش بیشتره ! البته قطعات پی سی رو هیچوقت ازش نمیگیرم چون سایت های تخصصی و ارزونتری در این مورد موجود هست ! فقط یه سری جنس خاص رو از دیجی میگیرم !

افزایش قیمت پست هم که از آبان ماه کلید خورده مربوط به اقزایش تعرفه پست هست که صورت گرفته . به سایت های خبری مراجعه کنید اطلاعاتش موجوده .

fg55
20-01-2016, 11:20
من تعجب میکنم از دوستان که میگن دیجی قیمتهاش خوبه که اصلا اینطور نیست . در بهترین شرایط قیمتش با بازار یکی هست و تازه بعد از خرید کلی هزینه هم روش میاد به بهانه های مختفل با هزینه پست که در اینصورت حتی از بازار هم گرانتر درمیاد . بعضی از اجناس را که تقریبا دوبرابر گرانتر از بازار میفروشه ان جنسهایی هم که قراره شگفت انگیز بکنه و یا تخفیف بدهد از همون اول قیمت بالاتر روی جنس میزنه که مثلا بعدا با تخفیف بفروشه !!! یلدای امسال هم کالا ده روز با تاخییر بدستم رسید که منو خیلی عصبانی کرد جالبه که بعد از 4 روز توی سایت و قسمت پیگیری زده بودند که تحویل مشتری داده شد که من باهاشون تماس گرفتم و اعتراض کردم . بابت تاخیر هم ایمیل اس ام اس زدند ... یک مورد بسیار مسخره در باره دیجی گران بن هایی است که به مشتری میده من کلی بن تخفیف دارم و جالبه سیستم طوری طراحی شده که از این بنها فقط برای طیفی از محصولات میشه استفاده کرد و برای اکثر کالاها فقط یکی دو و یا حداکثر چند تا میشه استفاده کرد و این بنها را هرگز نمیشه استفاده کرد و همینجوری باطل میشن البته تبلیغاتش برای دیجی میمونه و در عمل هیچی به مشتری نمیرسه

matr!x_2008
20-01-2016, 11:43
من تا حالا از دیجی کالا خرید نداشتم... زیر 50 تومن هم خرید کنی سفارش قبول میکنن؟ و اینکه کالا رو مامور پست میاره در خونه یا خودشون کادر مخصوص دارن برای ارسال کالا؟

Mr.Pooya
20-01-2016, 11:56
من تا حالا از دیجی کالا خرید نداشتم... زیر 50 تومن هم خرید کنی سفارش قبول میکنن؟ و اینکه کالا رو مامور پست میاره در خونه یا خودشون کادر مخصوص دارن برای ارسال کالا؟

هر چقدر خرید داشته باشید ارسال می کنند براتون. شیوه های ارسال متخلفی هم داره تو سایت کامل توضیح داده راجع به این مسائل.

alex_love
21-01-2016, 00:16
من تعجب میکنم از دوستان که میگن دیجی قیمتهاش خوبه که اصلا اینطور نیست . در بهترین شرایط قیمتش با بازار یکی هست و تازه بعد از خرید کلی هزینه هم روش میاد به بهانه های مختفل با هزینه پست که در اینصورت حتی از بازار هم گرانتر درمیاد . بعضی از اجناس را که تقریبا دوبرابر گرانتر از بازار میفروشه ان جنسهایی هم که قراره شگفت انگیز بکنه و یا تخفیف بدهد از همون اول قیمت بالاتر روی جنس میزنه که مثلا بعدا با تخفیف بفروشه !!! یلدای امسال هم کالا ده روز با تاخییر بدستم رسید که منو خیلی عصبانی کرد جالبه که بعد از 4 روز توی سایت و قسمت پیگیری زده بودند که تحویل مشتری داده شد که من باهاشون تماس گرفتم و اعتراض کردم . بابت تاخیر هم ایمیل اس ام اس زدند ... یک مورد بسیار مسخره در باره دیجی گران بن هایی است که به مشتری میده من کلی بن تخفیف دارم و جالبه سیستم طوری طراحی شده که از این بنها فقط برای طیفی از محصولات میشه استفاده کرد و برای اکثر کالاها فقط یکی دو و یا حداکثر چند تا میشه استفاده کرد و این بنها را هرگز نمیشه استفاده کرد و همینجوری باطل میشن البته تبلیغاتش برای دیجی میمونه و در عمل هیچی به مشتری نمیرسه

برای تهران شاید بازار قیمت هاش بعضا بهتر باشه ولی شهرستان اکثرا قیمت ها با بازار تهران تفاوت داره و گرانتر هست که درنتیجه دیجی کالا یا قیمتش کمتر هست یا مساوی ! ( برا قطعات الکتریکی همین شرایط در خرید از جنوب نسبت به تهران وجود داره ! شاید فرق 30 درصدی هم در بعضی موارد دیده بشه ! یعنی اونوقت برا قیمت کم باید پاشیم بریم جنوب ؟! ) کمتر باشه گاها خریدش می ارزه ! مخصوصا اگه تخفیف خورده باشه یا دیجی بن داشته باشید یا مواقعی که هزینه ارسال رایگانه ! گاها هم اصلا بعضی از اجناس تو شهرستان پیدا نمیشه ! البته تجربه شخصی مربوط به دو سه ماه پیش که داشتم قیمت در تهران هم شدیدا تفاوت داشت ! دنبال خرید دوربین d750 نیکون بودم که تو دیجی و سایت افرنگ قیمتی در حدود 7100 قیمت خورده بود که تو تهران تو جمهوری میگفت 7400 تا 7500 و تو خیابان بهار برج بهار میگفت 7100!! (بدون بیمه ) فروشنده ها همیشه منصف نیستن و در 75 درصد مواقع قیمت لحظه ای میدن (گاها هم با قیافه ادم و توجه به دانسته هاش قیمت میدن !) !!! مخصوصا در مورادی که قیمت جنس خیلی معلوم نباشه ! مثل لباس و لوازم خانگی کوچک و قطعات کوچک دیجیتال و ... ! پس سایت های اینترنتی اگرم برای خرید مناسب نباشن حداقل میتونن رنج درست قیمت رو به ادم بدن تا سرادم کلاه نره ! هرچند به نظر من تو بازار اشفته ی کنونی خرید اینترنتی از سایتی مثل دیجیکالا خیلی مطمئن تر از خرید از فروشنده های بسیار بی انصاف بازار هست !

تجربه در مورد دیجی بن اینکه ، اون کالاهایی که حالا یه به صورت گروهی یا هرچی تخفیف خوردن ، مثلا 1000 تومن ، حتی اگه 100 دیجی بن هم داشته باشید و کالا هم قابلیت تخقیف 95 دیجی بن داشته باشه ، تخفیف همون 1000 تومن حساب میشه نه بیشتر ! این به نظر منم مسخره هست ولی بالاخره اینجوریه دیگه ! میشه صبر کرد و بعد از اینکه اون تخفیف 1000 تومنی برداشته شد با استفاده از تخفیف دیجی بن محصول رو خرید ! برا من که دیجی بن خیلی مفید بوده ! کم استفاده نکردم ازش ! حداقل هزینه ی پستش رو در اورده! برا اکثر کالا ها هم میشه استفاده کرد ! نیاز به ادعا نداره! کافیه برید تو سایت و رو محصول کلیک کنید ، خریدم نمیخواد بکنید، روش تخفیف دیجی بن نوشته میشه ! کالاهای گرون قیمت در بیشتر موارد دیجی بن زیاد میدن و متناسب با اون دیجی بنی که میدن تخفیف زیاد هم دارن ! مثلا اگه 60 تا دیجی بن بده 59-55 تا هم کسر میکنه !

مهمترین ویژگی خرید اینترنتی افرهای اون هست ! افرهای دیجی کالا هم خیلی وقتها به درد بخورد و عالیه ! چند مدت پیش طرحی گذاشته بود که یکی بخر دوتا ببر که تو خیلی از سایت های خارجی و بازارهای خارجی هم اجرا میشه ، تو اون طرح یه شارژر ماشین (apacer c320 )خریدم به قیمت 55 تومن که یدونه هم رایگان برام فرستاد ! حالا شما اگه توسنتید تو بازار این جنس رو به قیمت 22500 پیدا کنید خبر کنید تا ما هم مشتری همیشگی اون مغازه شیم ! تازه یه مدت پیش با همین شرایط یه هندزفری گزاشته بود 220 قیمت تکش بود، میخریدی یکی هم کادو میداد ! به نظرت این چطور افریه ؟! همین کارا باعث شده که خیلی از مغاره دارا بخصوص کالاهای دیجیتال از دیجی کالا بدشون بیاد ! چون حتی تو شهرهای کوجیکم رو فروش بعضا تاثیر میزاره !

پس بهتره منصف باشیم ! انتقاد به جای خود ، پیشنهاد هم به جای خود .

noisymind
21-01-2016, 16:12
برای تهران شاید بازار قیمت هاش بعضا بهتر باشه ولی شهرستان اکثرا قیمت ها با بازار تهران تفاوت داره و گرانتر هست که درنتیجه دیجی کالا یا قیمتش کمتر هست یا مساوی ! ( برا قطعات الکتریکی همین شرایط در خرید از جنوب نسبت به تهران وجود داره ! شاید فرق 30 درصدی هم در بعضی موارد دیده بشه ! یعنی اونوقت برا قیمت کم باید پاشیم بریم جنوب ؟! ) کمتر باشه گاها خریدش می ارزه ! مخصوصا اگه تخفیف خورده باشه یا دیجی بن داشته باشید یا مواقعی که هزینه ارسال رایگانه ! گاها هم اصلا بعضی از اجناس تو شهرستان پیدا نمیشه ! البته تجربه شخصی مربوط به دو سه ماه پیش که داشتم قیمت در تهران هم شدیدا تفاوت داشت ! دنبال خرید دوربین d750 نیکون بودم که تو دیجی و سایت افرنگ قیمتی در حدود 7100 قیمت خورده بود که تو تهران تو جمهوری میگفت 7400 تا 7500 و تو خیابان بهار برج بهار میگفت 7100!! (بدون بیمه ) فروشنده ها همیشه منصف نیستن و در 75 درصد مواقع قیمت لحظه ای میدن (گاها هم با قیافه ادم و توجه به دانسته هاش قیمت میدن !) !!! مخصوصا در مورادی که قیمت جنس خیلی معلوم نباشه ! مثل لباس و لوازم خانگی کوچک و قطعات کوچک دیجیتال و ... ! پس سایت های اینترنتی اگرم برای خرید مناسب نباشن حداقل میتونن رنج درست قیمت رو به ادم بدن تا سرادم کلاه نره ! هرچند به نظر من تو بازار اشفته ی کنونی خرید اینترنتی از سایتی مثل دیجیکالا خیلی مطمئن تر از خرید از فروشنده های بسیار بی انصاف بازار هست !

تجربه در مورد دیجی بن اینکه ، اون کالاهایی که حالا یه به صورت گروهی یا هرچی تخفیف خوردن ، مثلا 1000 تومن ، حتی اگه 100 دیجی بن هم داشته باشید و کالا هم قابلیت تخقیف 95 دیجی بن داشته باشه ، تخفیف همون 1000 تومن حساب میشه نه بیشتر ! این به نظر منم مسخره هست ولی بالاخره اینجوریه دیگه ! میشه صبر کرد و بعد از اینکه اون تخفیف 1000 تومنی برداشته شد با استفاده از تخفیف دیجی بن محصول رو خرید ! برا من که دیجی بن خیلی مفید بوده ! کم استفاده نکردم ازش ! حداقل هزینه ی پستش رو در اورده! برا اکثر کالا ها هم میشه استفاده کرد ! نیاز به ادعا نداره! کافیه برید تو سایت و رو محصول کلیک کنید ، خریدم نمیخواد بکنید، روش تخفیف دیجی بن نوشته میشه ! کالاهای گرون قیمت در بیشتر موارد دیجی بن زیاد میدن و متناسب با اون دیجی بنی که میدن تخفیف زیاد هم دارن ! مثلا اگه 60 تا دیجی بن بده 59-55 تا هم کسر میکنه !

مهمترین ویژگی خرید اینترنتی افرهای اون هست ! افرهای دیجی کالا هم خیلی وقتها به درد بخورد و عالیه ! چند مدت پیش طرحی گذاشته بود که یکی بخر دوتا ببر که تو خیلی از سایت های خارجی و بازارهای خارجی هم اجرا میشه ، تو اون طرح یه شارژر ماشین (apacer c320 )خریدم به قیمت 55 تومن که یدونه هم رایگان برام فرستاد ! حالا شما اگه توسنتید تو بازار این جنس رو به قیمت 22500 پیدا کنید خبر کنید تا ما هم مشتری همیشگی اون مغازه شیم ! تازه یه مدت پیش با همین شرایط یه هندزفری گزاشته بود 220 قیمت تکش بود، میخریدی یکی هم کادو میداد ! به نظرت این چطور افریه ؟! همین کارا باعث شده که خیلی از مغاره دارا بخصوص کالاهای دیجیتال از دیجی کالا بدشون بیاد ! چون حتی تو شهرهای کوجیکم رو فروش بعضا تاثیر میزاره !

پس بهتره منصف باشیم ! انتقاد به جای خود ، پیشنهاد هم به جای خود .

بله اگه شهر خیلی دوری زندگی میکنید این حرفها درست هست. ولی برای اکثر شهرها و مراکز استانها قیمت ها با تهران یکی هست و دلیلی نداره چند روز صبر کنید و پول پست هم بدید.

alex_love
21-01-2016, 22:38
بله اگه شهر خیلی دوری زندگی میکنید این حرفها درست هست. ولی برای اکثر شهرها و مراکز استانها قیمت ها با تهران یکی هست و دلیلی نداره چند روز صبر کنید و پول پست هم بدید.
مثال خود تهرانم که زدم ! انصاف فروشنده این شهر و اون شهر نمیشناسه !
خودمم مرکز استانم ، بعضی اجناس از تهران ارزونتره و بعضی هم گرون ! بسته به شرایط گاها خرید اینترنتی چه از دیجی کالا چه از چندین سایت معتبر دیگه میتونه مورد توجه قرار بگیره !

استاد شیفو
22-01-2016, 09:47
چه بخواهیم چه نخواهیم دیجی کالا بهترین فروشگاه اینترنتی هستش . کسی فروشگاه بهتری سراغ داره با دلیل اسم فروشگاه رو بگه .

به نظر من هر چند از نظر بعضی دوستان مشکلاتی داشته باشه . اما باز هم تو ایران تنها فروشگاه برتر هستش .

نکته منفی هم عدم جواب دهی به مشتریان هستش .

سرهنگ معمر قذافی
24-01-2016, 09:21
نکات منفی که در آن زیاد است×!

یک مورد آنکه . هیچ تصویری از خوده محصول قرار نمیدهند ! تمامی تصاویر برگرفته از نت با بک گراندpng !

یک فروند لنز خریداری کردم در حالی که ذکر شده بود در سایت دارای imageimage stabliz.... وقتی رسید دستمون دیدم که فاقد ....stabliz ست :/

یک بار هم کتونی خریدم با ثبت شماره 40 ولی42 فرستادند :n04:

خیلی بیخود و بیحهت پول پست میدیم فقط

پ ن : قبل دیجی کالا خیلی های دیگه بودن (حالا اسم نبرم) ولی یک بلاهای آسمانی از سوی یک سری ارگان ها ب آنها ناذل شد . . . .این یک مورد چکونه پا گرفته خدا داند و عبید زادکانی . . .

bahareh_bus
29-01-2016, 14:35
تا به حال خریدهای زیادی از دیجیکالا داشتم که خوشبختانه هیچکدوم از مشکلاتی که اینجا گفته شده رو تجربه نکردم، آخرین خریدم هم یه هارد اینترنال 1 ترابایت وسترن بلو بود با قیمت استثنایی 137 تومن!!! (40 تومن تخفیف ویژه راه اندازی کانال تلگرام)

هزینه پست پیشتاز هم 6500 و در کمتر از 48 ساعت صحیح و سالم به دستم رسید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir z
29-01-2016, 14:57
تا به حال خریدهای زیادی از دیجیکالا داشتم که خوشبختانه هیچکدوم از مشکلاتی که اینجا گفته شده رو تجربه نکردم، آخرین خریدم هم یه هارد اینترنال 1 ترابایت وسترن بلو بود با قیمت استثنایی 137 تومن!!! (40 تومن تخفیف ویژه راه اندازی کانال تلگرام)

هزینه پست پیشتاز هم 6500 و در کمتر از 48 ساعت صحیح و سالم به دستم رسید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
منم تا حالا کوچکترین مشکلی باهاشون نداشتم و تقریبا همیشه راضی بودم! البته همیشه گزینه پرداخت در محل رو انتخاب کردم :n39:

bahareh_bus
29-01-2016, 17:15
دیجیکالا تنها فروشگاه اینترنتیه ایرانه که گاهی اوقات تخفیف های واقعی میذاره نمونه اش همین خریدی که چند روز پیش داشتم. کجا میتونید یه هارد وسترن 1 ترابایت گارانتی اصلی رو 137 تومن بخرید؟!!! به وضوح مشخصه که دیجیکالا این جنس رو با ضرر به من فروخته البته کاری به سیاست بازایابی شون ندارم ولی حداقل برام مسجل شده که تخفیف های دیجیکالا در اکثر مواقع واقعی و به صرف مصرف کننده است. البته از کنار بعضی گرون فروشی هاش خصوصآ در حوزه گوشی های موبایل نمیشه گذشت!

omidscafild
29-01-2016, 19:16
دیجیکالا تنها فروشگاه اینترنتیه ایرانه که گاهی اوقات تخفیف های واقعی میذاره نمونه اش همین خریدی که چند روز پیش داشتم. کجا میتونید یه هارد وسترن 1 ترابایت گارانتی اصلی رو 137 تومن بخرید؟!!! به وضوح مشخصه که دیجیکالا این جنس رو با ضرر به من فروخته البته کاری به سیاست بازایابی شون ندارم ولی حداقل برام مسجل شده که تخفیف های دیجیکالا در اکثر مواقع واقعی و به صرف مصرف کننده است. البته از کنار بعضی گرون فروشی هاش خصوصآ در حوزه گوشی های موبایل نمیشه گذشت!

متأسفانه من افسوس خوردم چرا اونروز به دوستانم نگفتم که حداقل اگه خرید ندارن من استفاده کنم از این تخفیفشون !
ولی بهرحال گذشت و فقط یدونه هارد دو ترا اکسپنشن با قیمت 257 تومن (با احتساب هزینه ارسال) خریدم . قیمت اصلیش 289 تومن هست (حتی در عمده فروش های پرشین تولز)
خیلی تر و تمیز و کادوپیچ شده هم تحویل گرفتم .

bahareh_bus
29-01-2016, 20:36
متأسفانه من افسوس خوردم چرا اونروز به دوستانم نگفتم که حداقل اگه خرید ندارن من استفاده کنم از این تخفیفشون !
ولی بهرحال گذشت و فقط یدونه هارد دو ترا اکسپنشن با قیمت 257 تومن (با احتساب هزینه ارسال) خریدم . قیمت اصلیش 289 تومن هست (حتی در عمده فروش های پرشین تولز)
خیلی تر و تمیز و کادوپیچ شده هم تحویل گرفتم .

بله استقبال انقدر زیاد بود که سایت به سختی بالا میومد وگرنه میشد چند تا اکانت دیگه با آدرس های مختلف ساخت و با اونها ثبت سفارش کرد! به هر حال فرصتی بود که گذشت اگه آمادگی قبلی وجود داشت میشد یه کارایی کرد:n27:

بد نیست یادی هم از تخفیف های بلک فرای دی بامیلو بکنیم که با زرنگی تمام کالایی رو که تخفیف استثنایی خورده بودند (مثلآ مسواک برقی براون 90 تومنی رو 27 زده بود!!!) به محض شروع زمان فروش عدم موجودی میزد!!!:n29: مثلآ میخواستن بگن در کسری از ثانیه همه موجودی فروش رفت!
در حالی که چند وقت بعد دیجیکالا به مدت 48 ساعت تمام همین مسواک رو فروش ویژه 49 تومن گذاشته بود که بنده 2 تا خریدم و البته بدون هزینه پستی هم برام ارسال کردند. با وجود کلاهبردارایی امثال بامیلو و ... دیجیکالا وجدان کاری بالاتری داره و احترام به مشتری درش ملموس تره.

nimasp
03-02-2016, 20:56
مردم ما انقدر از سایتای اینترنتی صدمه خوردن که یه سایتی که به وظایفش که باید عمل کنه، عمل میکنه میگن عالی و فلان و بهمان...
سایت دیجی کالا خوبه از این جهت که به موقع ارسال میکنه، معتبره و توی موجودی دروغ نمیگه.
ولی از خیلی جهات هم بده.
اول اینکه سایت معمولا از بازار قیمت هاش بالاتره، ولی خب برای صرفه جویی زمانی میارزه خرید کردن ازش.
دوم اینکه صداقت باید داشته باشن که ندارن. نظرات به شدت کنترل و بررسی میشن و کوچکترین نقد رو منتشر نمیکنن.
اصولا تو این کشور عزیز ما هرکی کارش گرفت هم بی معرفت میشه هم به مردم پشت میکنه.

nimasp
03-02-2016, 21:08
امروز سر قضیه خرید عطر که ۳۰ تومن تخفیف خورده بود. از ساعت ۱۴ شروع میشد من دقیقا راس ساعت ۱۴ رفتم برای خرید (عطر مورد نظر توی سبد خریدم بود و موجودیشم چک کردم اوکی بود) مراحل پرداخت رو انجام دادم به فاصله ی چندتا کلیک ارور داد که در حین سفارش موجودی تموم شده!
البته من بخاطر این ۳۰ تومن نمیخواستم بخرم در کل میخواستم بخرم.

دو حالت بیشتر نداره:
- یا در کسری از ثانیه اون عطر مورد نظر که خیلی هم خاصه و عمومیت نداره و قیمتش بالاست همه ش فروش رفته!
که خیلی بعیده. بنظرم برنامه ریزیه، یه وبمستر میتونه براحتی کاری کنه که تخفیف زیاد بده و هرکسی به مرحله ی نهایی رسید بگه موجودی تموم شده یا بصورت عمده خیلی از محصولات رو بگه اتمام موجودی.
مردم ما اصلا انقدر قدرت خرید ندارن که در کسری از ثانیه همش فروش بره.

اینایی که تو فیلما دیدن که در کسری از ثانیه فروش میره یا آمازون یا اپل توی حراجی توی ثانیه فروش عمده میکنن بخاطر ۳۰ تومن ارزونتر نیست بخاطر خواستن اون جنسه که حتی اگه صد تومن هم گرونتر باشه بازم میخرن. آیفون موقع رونمایی حتی ۳ میلیون بالای قیمت هم سریعا فروش میره.
نه عطری که سه ساله کسی نمیخره بعد بخاطر ۳۰ تومن ارزونتر یهو ملت حمله میکنن یه چیز خاص رو میخرن! اصلا با عقل جور در نمیاد.

- یا اینکه اگر احتمال بدیم فقط یدونه موجودی داشتن (که بازم آبروریزیه) بگیم توی اون چند ثانیه یه نفر خرید کرده! عجب اتفاقی! من چک کردم توی مارک جیوانچی سه نوع عطر دیگه هم عدم موجودی خوردن در صورتی که هنوز یک دقیقه هم نگذشته بود.

بنظرم حقه بازیه.
وقتی نظر فرستادم که چندتا موجودی داشتید؟! نظر به این سادگی تایید و منتشرش نکردن! معلومه دست گذاشتم روی جای حساس قضیه.

اینطوری جذب مشتری کردن و نامردی کردن خوب نیست. این عطر هم مارک اصلش با بیش از ۳۰ تومن زیر قیمتی که دیجی میده توی بازار موجوده اصلا چیز عجیب غریبی نیست. میرم از بیرون میخرم! بارها خریدم. فقط بی اعتمادی من به دیجی بیشتر شد همین!

amir_t6262
03-02-2016, 22:22
بنظرم ایرادی در دیتابیس این سایت هست.
برای من هم پیش آمده که جنسی را که بنظر خودم محال بود به آسانی تمام شود ( یک رم ریدر خیلی ساده، آن هم در زمانی که نه تخفیف داشت و نه پیشنهاد ویژه و ...) را بعد از اینکه انتخاب کردم، در مرحله آخر گفت اتمام موجودی و بعد هم در سایتش ناموجود شد و تا الان هم بعد از گذشت چندین ماه ناموجود است.

در مورد عطر هم من مدتی قبل عطر Maurer and Wirtz Tabac را در زمان تخفیف 50درصد از دیجیکالا خریدم که متاسفانه با نمونه اصل آن که مدتی قبل، یکی از اقوام از آلمان برایم آورده بود، از نظر بو و ماندگاری، خیلی متفاوت بود. با اینکه این عطر حتی برچسب واردات رسمی وزارت بهداشت را داشت ولی جنس اصلی و درجه یک نبود.

laxer
04-02-2016, 13:01
50% نظرات رو خود دیجیکالا ارسال میکنه ، بوضوح تبلیغ رو میشه در نظرات دید که با اسامی قلابی و توسط خود کارمندان دیجیکالا ارسال شده.

taghi_ramzi
04-02-2016, 13:25
والا آدم باید حقو بگه
من چند بار نظر منفی دادم و تایید شده.

فقط یه بار یه عده ای دنبال کاور یه تبلت بودن ، من میدونستم کجا هست ، برای راه افتادن کار بقیه آدرس محلو دادم تو تهران ، رد کردن
حتی آدرس محدوده ولیعصرم رد کردن. آخرش نوشتم تو تهران هست ، تا تایید شد.
یعنی به نظرم اصلاً به یوزرها فکر نمیکنن، بیشتر به فکر خودشونن

nimasp
04-02-2016, 13:38
بنظرم ایرادی در دیتابیس این سایت هست.
برای من هم پیش آمده که جنسی را که بنظر خودم محال بود به آسانی تمام شود ( یک رم ریدر خیلی ساده، آن هم در زمانی که نه تخفیف داشت و نه پیشنهاد ویژه و ...) را بعد از اینکه انتخاب کردم، در مرحله آخر گفت اتمام موجودی و بعد هم در سایتش ناموجود شد و تا الان هم بعد از گذشت چندین ماه ناموجود است.

من یکم بدبینم، فکر نمیکنم ایرادی توی دیتابیس باشه. چون ایراد دیتابیس زیاد میشه و خصوصا انقدر مردم گفتن و میگن بلخره میرن درستش میکنن.
بدبینانش که خودم فکر میکنم اینه که این سیاست خودشونه یا نمیخوان تعداد زیاد با تخفیف بفروشن که ضرر کنن یا اینکه موجودی خیلی کم میارن و برای پوشوندن این ضعف ازین کارا میکنن.

خوشبینانش هم اینطوریه که موجود کردن روزانه ی کل انبار توی سایت کار آسونی نیست البته تقصیر خودشونه چون لازم نیست همه رو هرروز موجودیشو چک کنن اگر تعداد انبار رو توی تعداد محصولات سایت وارد کنن اصلا کار زیاد لازم نداره ولی خب برای کاسبی و سود بیشتر و نظارت ذره بینی اینا هی باید موجودی رو چک کنن یا حتی بدتر ازون بعضی اجناس رو انبار ندارن و از بیرون میخرن! دلیل اینکه تعداد نمیذارن اینه.
حالا وقتی تعداد محصول نذاری، مثلا سیستم میگه فلان چیز موجوده، ولی مثلا لیست شما برای موجودی نیاز به تایید داره تا مرحله آخر میره و سیستم تایید نهایی موجودی رو نمیگیره، اگر کسی باشه موجودی رو پر کنه که درست میشه ولی معمولا کسی انقدر سریع نیست، در نتیجه سیستم یهو میگه موجودی نداریم.
درواقع بجای اینکه کل لیست تایید نشده رو اعمال کنن که خیلی از اجناس ناموجود میشه و اعتبار فروشگاه پایین میاد، این رو میذارن توی مرحله ی آخر. یه آماری هم بدست میارن که کدوم اجناس خواهان داره که موجودش کنن.

اینا همه تکنیکای تجاریه منتها تکنیک های ضعیف و مضر که نتایج منفیش به خودشون بر میگرده.
سالها وبمستر بودم ریز فعالیت این کارهارو میدونم...

در مورد عطر هم من مدتی قبل عطر Maurer and Wirtz Tabac را در زمان تخفیف 50درصد از دیجیکالا خریدم که متاسفانه با نمونه اصل آن که مدتی قبل، یکی از اقوام از آلمان برایم آورده بود، از نظر بو و ماندگاری، خیلی متفاوت بود. با اینکه این عطر حتی برچسب واردات رسمی وزارت بهداشت را داشت ولی جنس اصلی و درجه یک نبود.

خب شاید شما پرفیوم داشتی و از دیجی ادو پرفیوم خریدی. توی مارک جیوانچی هم دیدم دو جور جنس از یه مدل ادو پرفیوم داره یکی ارزونتره ولی هیچ توضیحی نداده! مشخصه که یکیش تقلبیه حتما! ولی سایتی که میگه تضمین اصل بودن کالا دیگه نمیتونه هم اصل بفروشه هم تقلبی همزمان! من به اصل بودن اون گرونه هم شک میکنم. در کل عطر خریدن اینترنتی خصوصا از دیجی کالا اشتباهه.

amir_t6262
04-02-2016, 14:10
بدبینانش که خودم فکر میکنم اینه که این سیاست خودشونه یا نمیخوان تعداد زیاد با تخفیف بفروشن که ضرر کنن یا اینکه موجودی خیلی کم میارن و برای پوشوندن این ضعف ازین کارا میکنن.

خب اینکه معلومه.
مثلا در فروش ویژه یلدای مدتی قبل، مسواک برقی اورال بی را با تخفیف عرضه میکرد ولی در زمان تخفیفش، 2 تا بیشتر نمیتوانستی بخری. در حالیکه جنس در انبارشان موجود بوده و بعد از پایان تخفیف، شما همزمان 50 تایش را هم میتوانستی بخری.

یک نکته مهم را شما در نظر بگیر، معمولا این فروشگاه ها برای اولین بار از یک جنس جدید، تعداد کم می آورند و بعد از اینکه مطمئن شدند مشتری دارد، تعداد بیشتری می آورند. مثلا ممکن است از یک کالا، خصوصا کالای خاص که مشتری خاص هم دارد، حتی یک عدد بیاورند و اگر مشتری داشت تعداد بیشتری می آورند و یا دیگه نمی آورند.
نمونه اش یک سیستم صوتی بود که دیجیکالا مدتها زده بود " به زودی" بعد که موجود شد و پیامک موجود شدنش برایم آمد، تا رفتم سایت دیدم زده ناموجود و دیگه هم بعد از گذشت چندین ماه، موجود نشد.
و یا لپ تاپ n551 ایسوس که دیجیکالا آورده بود. در همان دو سه روز اول که آورده بود، یک بار این کالا ناموجود شد، ولی الان بعد از گذشت چند هفته باز موجود است.

-------
بهرحال تبلیغ و قرار دادن بن تخفیف در تلگرام، مسلما فقط برای افزایش تعداد اعضای کانال تلگرامشان بوده.
حالا این وسط یک تعداد جنس هم بخاطر تشویق مردم، ارزانتر میفروشند.

-------

خب شاید شما پرفیوم داشتی و از دیجی ادو پرفیوم خریدی.
خیر. ادو تویلتی TABAC که از دیجیکالا خریدم، دقیقا همان ادو تویلتی بود که از آلمان برایم آوردند. از نظر جعبه و بسته بندی و ... کاملا یکسان است، اما ماندگاری و بویش با اصلی تفاوت دارد.

-------

alex_love
08-02-2016, 16:37
دیجی کالا هم کم کم داره راه میفته ! شانتاژ تبلیغاتی عجیب اندر غریبی رو امروز ازش دیدم !

سوشرتی که تا دیروز قیمتش 289 تومن بود امروز شده 413 که با تخفیف زحمت میکشه میده 209 ! البته میگه 204 تومن تخفیف میدم !!! تصویر زیر رو ببینید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه رو علامت نمودار کنار قیمت کلیک کنید ، نمودار تغییرات قیمت زیر رو میاره که اخرین قیمت 289 بوده ! بدون تخفیف !

ابدا هم ارزش نداره بهشون ایمیل زد چون پاسخگو نیستن !

تو پستهای قبلی که اینجا گذاشتم هم گفتم من تجربه خرید بد دیجی نداشتم، اما همیشه قبل از خرید قیمتها رو مقایسه میکنم و میخرم ! تا درگیر چنین رفتار تبلیغاتیی نشم !

WhiteHat
15-02-2016, 15:45
deleted...

dolcevita
11-03-2016, 16:00
میزان رضایت من از دیجیکالا: 89%
عضویت از سال 93
تعداد خرید: 11
به نظر من از نظر قیمت ارزون تر از جاهای دیگه نیست. ولی اگر بخوام چیزی رو آنلاین بخرم حتما از دیجیکالا می خرم

نکات مثبت:
روز و ساعت حدودی ارسال رو خودتون مشخص می کنید. ارسال ها هم معمولا دقیق و به موقع هستن
وقتی می زنه یه چیزی موجوده، شما خیالتون راحته که موجوده و سفارش میدید. برخلاف سایت چاره که الکی موجود می زنه
پیک همیشه با شخصیت و مودبه. (یه دفعه هم همین اخیرا با کارشناسشون تلفنی صجبت کردم. ایشون هم خوش برخورد بودن.)
اجناسی که من تا حالا خریدم همگی اریجینال بودن

اما تجربیات بد من:
یه ماوس بی سیم خریدم که کار نمی کرد (دانگلش انگار مال خودش نبود)
یه دفعه به همراه چیزهای دیگه یه ماوس پد سفارش داده بودم (البته از این ارزونا)، یادشون رفته بود بذارن
یه دفعه یه چیزی رو گفته بودم کادوپیچ کنن، نکرده بودن
یه دفعه هم سفارشم رو روز اشتباهی ارسال کردن

امير موسر
11-03-2016, 16:42
یه دفعه یه چیزی رو گفته بودم کادوپیچ کنن، نکرده بودن

این مورد برای منم پیش اومد !

جدیدا داخل تهران کمی بدقول شدن ! یعنی راس ساعتی که انتخاب میکنی نمیارن یکی دو ساعتی تاخییر دارن !

ولی به هر حال مطمئن ترین سایت خرید آنلاینه !

Milad4171
11-03-2016, 17:19
یه توضیحی میخوام بدم درمورد دیجی کالا که نه انتقاد محسوب میشه نه تعریف. یک توضیح هست بیشتر .

نظر من در مورد فروشگاه دیجی کالا اینه که فقط خوش شانس بود. اونم بخاطر اینکه در یک زمان خاصی یکی از معروفترین سرمایه گذارها اومد روش سرمایه گذاریه خوب کردی. دقیقا زمانی که دیجی کالا داشت نابود میشد بعد هم چد سری دیگه سرمایه گذاری در چند مرحله.
یعنی یک استارت آپ بعد از یه مدت 3 4 ساله داشت نابود میشد یک سایت مثل سایت های دیگه ، اما چی شد و سیاست چی بود که اومدن روش سرمایه گذاری کردن و رسیده به اینی که الان هست و بی رغیبه.
مشکل ایران همینه که رو استارت آپ های بدردبخور سرمایه گذاری نمیشه و به قولی گل چین میشه واسه همین ممکنه تو همینچین بازاری یک نفر یدفه رشد کنه. الان فکر میکنم 45 درصد از سهام دیجی کالا واسه خودش یعنی خودشون دیگه نقشی درش ندارن و سیاست های که داره اجرا میشه مسئولش کس دیگه ایه هست احتمالا.
فکر میکنم ارزش دیجی کالا الان چیزی در حدود 500 میلیارد تومن باید باشه شاید هم بیشتر. و در این بازار پس از رغیب این درست نیست که بگیم بقیه فروشگاه ها خوب نیستن و دیجی کالا خوبه.
دیحی کالا فقط شانس آورد که زنده شد .

من نمیگم فقط دیجی کالا. من سعی میکنم نیازهام رو در فروشگاه مختلف گسترده کنم. مطمعن دیجی کالا الان واسش خیلی مهم نیست که 1 مشتری از دست بده اما فروشگاه های که دارن با جون و دل وقت میگذارن و یک قرون دوزار میکنن خیلی واسشون مهمه که همون 1 مشتری هم راضی نگه دارن.
حرف آخرم همینه!

Pr0m3en
11-03-2016, 17:37
درود

من یه تلفن پاناسونیک ازشون خریدم و چند جا قیمت کردم جالب این بود که همه میگفتن هم چینی داریم و هم ژاپنی و هم مالزی و ژاپنی قیمت .... شون بود.
آخر دیجیکالا فرستاد دیدیم که مازیه و الان بعد از چند سال داره عالی کار میکنه.
حتی چیزی از روی دکمه هاش هم پاک نشده ولی قبلا مدام نوشته های روی دکمه تلفنامون میرف و زود عوض میکردیم ولی اینیکی شکر خدا خوبه و راضی ایم.
یه نقد تند هم از یه کالاشون گذاشته بودم که اصلا نخریده بودم ازاشون و از همکار 300 تومن ارزون تر خریده بود(بماند حرف و حدیث قیمتاشون) بعد در کمال تعجب نقدم رو تایید کردن.

amir_t6262
13-03-2016, 11:21
مدتی قبل دنبال وسیله ای برای یکی از دوستان بودم که قرار بود هزینه اش را دانشگاهشان پرداخت کند و بهمین خاطر حتما فاکتور رسمی با شماره اقتصادی و ... میخواست و مهم این بود که هزینه مالیات بر ارزش افزوده را هم در فاکتور قید کرده باشند. از چند مغازه موضوع را پیگیر شدم و همه گفتند اگر فاکتور با مالیات ارزش افزوده بخواهی، باید هزینه اش را جداگانه پرداخت کنی. یعنی علاوه بر قیمتی که بابت کالا پرداخت کنم که حدود 100 هزار تومان از دیجیکالا ارزانتر بود، باید 370 هزار تومان اضافه پرداخت میکردم بابت مالیات. در حالیکه همان جنس را 270 هزار تومان ارزانتر از مغازه از دیجیکالا خریدم و مالیاتش هم روی همان حساب شد.

دوستانی که فاکتور رسمی و قابل قبول در دستگاه ها و سازمان های دولتی میخواهند، حواسشان به این موضوع باشد.

محمد7966
13-03-2016, 11:31
دوستان سلام

ببخشید برای منی که مثلا خوزستان زندگی می کنم می صرفد از دیجی کالا بخرم؟مطمئن است؟

سپاس

amir_t6262
13-03-2016, 12:39
از نظر اطمینان که خیالتان راحت باشد.
اینکه بصرفه یا نه هم بستگی به جنسی که میخری دارد.
بهرحال قیمتها را باید در شهر خود و دیجیکالا بررسی کنید. بعد هزینه ی پست و ارسال کالایت را هم باید در نظر بگیری ببینی ارزانتر است یا خیر و صرف دارد یا نه.

IRAN_KING
13-03-2016, 13:31
بنظر من قیمتاش بالاست هزینه ارسالشم چند جنس بگیری خیلی بالا میره !

worldsat
14-03-2016, 17:22
سلام دوستان
از دیجی کالا یه دونه تلویزیون led خریدم اما هنوز بعد از5 روز وضعیت سفارشم آماده به ارسال میباشد و هنوز خبری از ارسال نیست پشتیبانی هم که زنگ میزنم هی امروز و فردا میکنن اما هنوز خبری از ارسال نیست .
واقعا که .....:n34::n34::n34:

emprator227
25-03-2016, 13:50
منم یک کیت تمیز کننده خریدم تا امروز شده 15 روز نرسیده هر دفعه هم یک مشت چرت و پرت تحویل میدن.

afflatus
01-04-2016, 12:54
با سلام خدمت عزیزان
من چند سال هست که از دیجی کالا خرید می کنم واقعا می تونم بگم خوب دارن کار می کنن و در مجموعه من تا اوایل سال 94 راضی بودم, ولی از اواسط سال 94 که دیجی کالا تبلیغاتش زیاد شد و تبلیغاتش هم تو صدا وسیما پخش می شد وخریدارهاش زیاد شد. به جرات می تونم بگم ارائه خدمات به مشتریش خیلی کم شد. به عنوان مثال میگم من یه سری خرید کردم با 8 روز تاخیر به دستم رسید و بعد از هر بار زنگ زدن فقط می گفتن پیگیری می کنیم و زنگ میزنبم که اصلا زنگی در کار نبود! یه بار دیگه یه سری ظروف سرامیکی پدرینی به اسم ایتالیا به ما دادن که بعد از 2 ماه کاملا سرامیکشون از بین رفت و موقعی که هم زنگ زدیم گفتن باید تا 7 روز اول می گفتی اطلاع میدادی که من گفتم اصلا شما جنستون بدل بوده ولی حرفی نداشتن و می کفتن نه مشکلی نداشتن در صورتی که توی نظرات اون محصول هم به این نکته اشاره کردن ولی کسی پاسخ گو نیست(یعنی نظرات مشتری مهم نیست) یا بازم اینکه برای ما که شهرستان هستیم هزینه حمل خیلی مهم هست به صورتی که قبلا هم هزینه ارسال رو کالا درج میشد و هم اگر هزینه ارسال زیاد میشد بهت برگشت میدادن(هر چند بیشتر اوقات تا یک نیم ماه هم طول میکشید) ولی الان اومدن هزینه ارسال رو زیاد می گیرن و از اونطرف هم اومدن قیمت پستی که رو بسته می خورد رو اومدن حذف کردن که مشتری ندون قیمت ارسال چقدر شده که اعتراض نکنه و این واقعا نوبره دیگه!! موارد دیگه هست که بگم ولی فعلا به همین موارد اکتفا می کنم!
خلاصه از روزی که دی جی کالا مشتریهاش زیاد شده دیگه اون طوری که باید به مشتریش احترام بزاره احترام نمیزاره (تازه مشتری مثل من که تقریبا 5 ساله دارم ازش خرید می کنم )و متاسفانه این شده یه روال تازه برا دی جی کالا و مطمئنم اگه بخواد اینکارها رو ادامه بدم مشتری هاش رو از دست میده.
و در اخر باید بگم این یه امر عادی شده تو مملکت ما و هر کی که اسم و رسمی برا خوش دست پا می کنه حقوق مردم براش مهم نیست و علت هم عدم نظارت و پیگیری دولت در رابطه با اینگونه رفتارهاست.

amin_947
01-04-2016, 14:41
حتما حتما قبل از خرید از دیجی کالا، جنسی که میخواید بخرید رو بیرون قیمت کنین و گول تخفیفاتی که میذاره رو نخورید.
به شخصه یه فلش مموری توی دیجی کالا دیدم که 9 تومن تخفیف خورده بود اما بیرون همون فلش رو 3 تومن هم از قیمت تخفیف خوردۀ دیجی کالا ارزونتر خریدم!!!

ms1ove
01-04-2016, 17:13
سلام
من یه لبتاپ acer E5-511 به همراه یه گیرنده دیجیتال خرید کردم از دیجی کالا .
لبتاپ رو تو بازار قیمت گرفتم حدود 250 تومان گرونتر از دیجی کالا بود .
برای ارسال هم با بسته بندی خوب و در اولین فرصت فرستاده شد .
کلا از خریدم راضی هستم به دوستانی هم که قصد خرید دارن توصیه میکنم بدون هیچ نگرانی خریدشونو انجام بدن

فرستاده شده از GT-S7582ِ من با Tapatalk

MOHAMMAD2010
01-04-2016, 20:02
من تا حالا 3 بار ازشون خریدم
1 - یه مودم ازشون خریدم که تو شهر خودمون این مدل اصلا گیرم نیومد !
2 - یه تبلت ازشون خریدم که تو شهر خودمون حدود 50 تومن گرون تر بود !
3 - یه ادکلن که 50 تومن تخفیف خرده بود و همه مغازه ها و سایت ها قیمت اصلی رو میدادن ! کاملا هم اصل بود

در کل راضیم

gaxter
14-04-2016, 13:11
واقعا دیگه شورشو در آوردن.دفه قبل خرید داشتم یه پک کامل باتری رو یادشون رفته بود بفرستن.
اینبار دیروز صبح خرید کردم ارسال رو هم تیپاکس زدم تا 24 ساعته برسه دستم چون عجله داشتم.بعد یک روز از ثبت سفارش تازه امروز فرستادن اونم با پست پیشتاز .با پشتیبانی تماس میگیرم میگم من ارسال با تیپاکس رو انتخاب کردم هزینه ش هم پرداخت شده و بیشتر از هزینه پست پیشتازه چرا با پست فرستادین؟مرض نداشتم که چشام گزینه پست پیشتاز رو هم دیده بود.هیچی نمیگه فقط گفت ارسال شده دیگه.واقعا خرید ازشون جز اعصاب خوردی دیگه هیچی نداره.این وسط سرمونم کلاه رفت چون هزینه بیشتری واسه تیپاکس واریز کردم ولی عملا با پست فرستادن.یک هفته هم باید منتظر پست لعنتی باشم.آخرین بارمه ازشون خرید میکنم.

bas ali
14-04-2016, 13:24
بهتره این تاپیک رو به مسیولان دیجی کالا نشون بدین تا کمی بفکر سرو سامان دادن به وضعشون باشن ، نه اینکه بدون حساب و کتاب فقط کارشون رو گسترش بدن

محمد 1381
14-04-2016, 13:29
من از دیجی کالا 1 بار 1 دسته کامپیوتر خریدم ارسال هم زدم با پیک موتوری همون بعدظهرش رسید دستم.سالم هم بود .مشکلی نداشت.:n41:

Mr Unknown
21-04-2016, 12:21
من هندسفری بلوتوث برای هدیه روز پدر میخواستم
سه شنبه سفارش دادم و قرار شد چهارشنبه به دستم برسه
ولی بعد از تاخیر و تماس گفتن که شنبه میرسه!!!
دقیقا هم بعد از خرید من ناموجود شد!! مثل اینکه کلا موجود نداشتن!!!
بعد از اینکه کنسل کردم تو پروفایل نوشت ارسال شده و بعد از تماس گفتن یک ساعته میرسه
ولی هنوز نرسیده و من هم از بیرون تهیه نکردم!!!
واقعا متاسفم که هیچ اهمیتی به خواست مشتری نمیدن و فقط تبلیغات میکنن!!
شما که نمیتونی برای روز پدر به موقع تحویل بدی واسه چی ان تا بنر تبلیغاتی روز پدر میزنی!!!
این چندمین تجربه بد من با دیجی بود!!!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

jjadm
21-04-2016, 12:31
به نظرم تنها ایرادشون اینه که اصلا به نظرات و خواسته های مشتریان اهمیت نمیدهند ! :n29:

وگرنه جنس ها و کالاهاشون طی خرید هایی که خودم انجام دادم لاقل برای من اصلی بود و هیچ گونه ایرادی نداشت .:n01:

aryanco
21-04-2016, 12:37
من یک ایفون پلاس گرفتم بعد باز کردن روشن کردن دیدم صدا نداره گوشی کلا اسپیکر تعطیل بود
فرستادم برای تعویض بعد 2000 بار زنگ زدن 15 روز بعد همون گوشیو ریست کردن یا نمیدونم تعمیر کردن فرستادن و گفتن مشکلی نداشته از اول (یعنی ما توهم داشتم برگشت دادیم ) بعد از 2 روز دوباره صدای گوشی کلا قطع شد بردم نمایندگی وقایع گستر اونجا هم رسما جواب ندادن خلاصه بگم من که شکر خورده شدم از خریدم از دیجیکالا و الان فقط بررسی و نقد رو میخونم و قیمت دستم میاد و از جایه دیگه خرید میکنم .

EHSANRF
21-04-2016, 15:56
ده روز پیش یه گوشی ( که حق انحصاریش رو فقط دیجیکالا توی کشور داره ) خریدم
لوازم جانبیش به هیچ وجه گیر نمیاد!
به محض خرید بنده و رسیدن دستم
دیدم که کاور اون رو هم به همراهش به عنوان هدیه گذاشته روی کالا
توی قسمت نظرات گفتم که حداقل برای کسانی که همش چندروزه کالا رو تحویل گرفتن هم این کاور رو رایگان ارائه کنین، یا حداقل با قیمت خیلی کمتر برای فروش بذارین
کامنت منو تائید نکردن!!!
و کاور رو به صورت جداگانه 20 هزار تومن گذاشتن واسه فروش که اگه بخوام بخرم باتوجه به اینکه شهرستانم با هزینه ارسال و ... میشه نزدیک 40 تومن که اصلا نمیصرفه!
واقعا دیچی کالا چش شده؟

Mr Unknown
21-04-2016, 16:00
جالبه که الان سفارش من که ارسال شده بود رو لغو شده کردن! بدون هیچ تماسی!! در حالیکه به من گفتن ارسال شده و حتما میرسه!
فکر میکنم کلا موجود نداشتن از اول!!!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Hossein_it
21-04-2016, 16:15
بعضی از کاربران یا از اعضای تیم سایت های رقیب هستند یا کاسب هایی هستن که دیجی کالا خوب بازارشون رو خراب کرده اینطوری نظر میدن !

تاکید میکنم بعضی از کاربران که از نظرات این تاپیک هم بخونید کاملا متوجه میشید کیا هستن...

WhiteHat
21-04-2016, 22:30
"با توجه به گستردگی گروه‌های کالای ارایه شده در وب سایت دیجی‌کالا، کلیه محصولاتی که باید از نظر فیزیکی سالم به دست مصرف کننده برسند )مانند کالاهای گروه‌ فرهنگ و هنر، ورزش و سرگرمی، پوشاک و کفش، لوازم خانگی غیربرقی، اسباب‌بازی، عطر و ادوکلن، زیورآلات، لوازم آرایشی و بهداشت و مراقبت، لوازم شخصی برقی و غیربرقی، کالاهای مصرفی مانند کارتریج و جوهر چاپگر و قطعات داخلی کامپیوتر مانند کارت گرافیک، مادربرد، پردازنده و نظایر آن و گروه فرش) دارای گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی هستند و مشمول 7 روز مهلت تست و بازگشت کالا نمی‌شوند"

digikala[dot]com/Page/Return-Policy

boose_bar_khoda
23-04-2016, 12:55
اخیرا این شرکت خیلی به من ضرر زد با بد قولی های بیشمار بارها بهشون انتقاد کردم که اگه قراره فلان روز یا همیشه تاخیر داشته باشه موقع سفارش جلوی ساعت ها بنویسید احتمالا تاخیر دارد ولی عینه خیالشون نبود و تاخیر ها و بدقولی هاشون بسیارررر زیاد شده... منی که چندین ساله مشتری هستم و خریدای خیلی زیادی داشتم و بهم بها ندادن چون هستن کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن و بدقولی رو مهم نمیدونن ولی من تصمیم گرفتم کلا خرید نکنم ازشون چون حتی یه معذرت خواهی هم نکردن
خوده ما هستیم که بی دلیل یه همچین شرکته بی برنامه و بی اخلاقی رو بالا میبریم و همین شرکت دیگه خدا رو بنده نیست.بارها از کرج رفتم تهران برای تحویله جنس ولی نیاوردنش یا مثلا با تاخیر آوردن انتقادم که میکنی میگن بله حق داری ولی دریغ از تغییراته مثبت.
به نظره برای ادب شدنشون هیچ وقت پرداخته آنلاین نکنید و بزنید پرداخت در محل اگه از اون بازه زمانیه تعیین شده خیلی دیرتر آوردن عودتش بدید و بگید نمیخوام تا شاید درست بشن.
ولی اگه این چیزا براتون مهم نیست باید بگم جنسای دیجی به نظره من هیچ مشکلی ندارن و من از خریدای زیادی که داشتم مشکلی ندیدم.

Alireza SM
23-04-2016, 13:15
رم 32 گیگ منو نفرستادن و گفتن توی جعبه گذاشته بودیم و وزن جعبه هم مشخصه و ... همراه سفارش هم کلی مقوا و روزنامه باطله ریخته بودن در حالی که هیچ نیازی بهشون نبود عملا وزن جعبه رو درست تنظیم کرده بودن :n31:
کپن تخفیف 20 هزار تومنی آسیاتک رو که همراه مودم داده بودن کار نمیکرد و گفتن به ما ربطی نداره ما فقط فروشنده هستیم کوپن تخفیف رو شرکت آسیاتک به ما داده ما فقط میفروشیمش! حواسش نبود که با این حرف داره خودشون رو دلال تعریف میکنه نه فروشنده !!:n08: آخرش که تهدید به شکایت کردم به جای 20 هزار تومن کوپن، یه بسته نرم افزار اندروید با یه بسته نرم افزار چی چی گردو بهم دادن :n38: اصلا تا الان از توی جعبه درنیاوردمشون توی این دو سال ! تازه منت هم گذاشتن که این بسته ها قیمتشون از کوپن 20 هزار تومنی بیشتر میشه !

تازه من تا اونموقع سه بار لپ تاپ و بیش از ده بار گوشی و تبلت برای خودم و اطرافیانم ازشون خریده بودم. حالا مودم و فلش و شارژر و سایر کالا ها بماند.

پارسال هم که همین موقع ها همسایمون ازشون لپ تاپ گرفت به آدرس من سفارش داد چون خودش خونه نیست. اینا هم زنگ زدن و گفتن واحد چی چی هستیم و این سفارش مشکوکه و هر دو نفر (کسی که پروفایل به اسمشه و کسی که به عنوان تحویل گیرندست) باید احراز هویت بشن. همسایه بنده خدامونم عصبانی شد و گفت پولمو پس بدین اینا هم گفتن فاکتور صادر شده نمیتونیم پس بدیم چون عوارض و مالیاتش رو ازمون خواهند گرفت. کسی نیست بهشون بگه وقتی نمیخوای سفارشی رو بفرستی به چه حقی براش فاکتور صادر میکنی؟ خلاصه با 13 روز تاخیر پول همسایمون رو بهش برگردوندن. اگه این خرید رو انجام نمیداد و اون پول توی حسابش میموند 10 هزار تومن فقط سود بانکیش میشد :n02:

از فروشگاه میرداماد خرید کردم چند وقت پیش ( که اندازه یک صدم دیجی کالا هم شهرت نداره) برای یه خرید 300 تومنی انقدر عزت و احترام نثارم کردن که خداییش دارم دنبال بهونه میگردم دوباره ازشون خرید کنم !

این فروشگاه های اینترنتی مثل رستوران ها هستن، از یه حدی بیشتر اگه بزرگشون کنن و مشهور بشن دیگه ارزش و اهمیت رضایت مشتری رو فراموش میکنن چون میدونن مشتری های جدیدشون به اندازه ای خواهد بود که از دست دادن مشتری های قدیمی تاثیری روشون نداشته باشه.

digifake
23-04-2016, 22:29
خوب شاید باور کردنه اینکه بزرگترین فروشگاه اینترنتی کشور تلخ ترین تجربه خرید رو نصیب مشتریاش کنه سخت باشه اما نیست متن زیر رو بخونید و منتظر پست های بعدی باشید
اما دقیقا باید باورتون بشه چرا که این فروشگاه ها با قدرت و اختیاری که از طریق پول و ثروت بدست آوردن حتی در بخش های تصمیم گیری شبکه الکترونیک کشور هم دست هایی دارن و اینجاست که به شما اطمینان میدن وقتی کالایی فیک و تاریخ گذشته یا معیوب رو به شما فروختن شما هرگز نمی تونید حق خودتون رو از این فروشگاه های به اصطلاح بزرگ اما در شرافت و اعتبار کوچک باز پس بگیرید و حداقل یک عذرخواهی هم تحویل شما نمیدن

مستندات این خرید رو تو وبلاگم گذاشتم
digikalafakebarooneh.blogfa.com

لطفا در شبکه های اجتماعی شیر کنید تا همه بدونن دیجی کالا یعنی بدترین تجربه مشتری بدترین و تلخ ترین تجربه برای مشتریا رو رقم میزنه واقعا براشون متاسفم و متاسف خواهم ماند

Milad4171
23-04-2016, 23:13
متاسفانه من تجربه های خیلی بدی از دیجی کالا داشتم شرکتی که بزرگ میشه به قول خودش بزرگترین فروشگاههه بیش از 1000 نفر کارمند داره یک تنه 20 درصد از اشتغال زایی کشور رو به دوش میکشه و منابع خوبی رو هم بدست آورده انتظار میره که به تعهدات خودش عمل کنه.
بیش از 3 4 روز تاخیر در ارسال . مشکل در ارسال یا عدم تطابق محصول خریداری شده با سفارش داده شده. بد اخلاقی اپراتورها و مشکلات دیگه که هر شخصی رو مجبور میکنه که فروشگاه های دیگه رو هم تجربه کنه.

در مورد این موضوعات میشه ساعت ها حرف زد
اما چیزی که شاید کسی متوجه اون نشده باشه اینه که دیجی کالا بعد از اینکه بیشتر سهامش رو به شرکت سرمایه گذاری سراوا فروخت عملا دستی تو کنترل این شرکت نداره و روش مدیریتی این شرکت بعد از این سرمایه گذاری بود که تغییر کرد .

boose_bar_khoda
24-04-2016, 16:34
در کل به نظره من کسایی که تهرانن پرداخته آنلاین نکنن..نیم ساعت بیشتر تاخیر کرد خداحافظ نمیخوام...جنسی که سفارش دادید با ارسالیه فرق داشت بازم خداحافظ نمیخوام.:n05:
بلکه هدابت شن :n25:

hooman haghbin
16-05-2016, 19:14
با سلام
بنده چند روز پیش یک هارد اینترنال وسترن دیجیتال بلک 2 ترابایت را از سایت دیجی کالا خریداری نموده ولی پس از دریافت و وصل کردن به کامپیوتر بدون هیچگونه خطایی از جانب بنده یعنی اشتباه زدن کابل ها یا هیچگونه نوسانی (نوسان رخ نداده است و سایر هاردها و قطعات کامپیوتر من کاملا سالم هستند) مشاهده کرده هارد درون کیس جرقه داده و دود کرده و سوخته است
پس از تماس های مکرر با دیجی کالا و نمایندگی آواژنگ در همان روز تست و مشاهده مشکل کالای مربوطه هیچ خدماتی به من ارائه نشده و میگویند به ما ربطی ندارد بنده یک دانشجو هستم و 500 هزار تومان حق الناس است

این متن شکایت من به سامانه نماد اعتماد الکترونیک هستش که الان فرستادم الان هم میخوام برم به پلیس فتا شکایت کنم فقط امیدوارم ترتیب اثر داده بشه و حداقل حقمو بهم برگردونن در حین تلاش برای شکایت با این انجمن روبرو شدم و گفتم تجربمو با شما هم در میون بذارم لازم به ذکره که من نزدیک به 500 تومن پول دادم و حتی 1 دقیقه هم از این هارد استفاده نکردم و به من میگن بندازش تو سطل آشغال بایدم بگن چون حق و مال از من ضایع شده نه اونا

فاطمه 25
15-06-2016, 13:30
با سلام بر عاشقان دیجیکالا
چرا باید به این سایت یا کلا به بقیه اعتمادی داشت، بنده ۱ لپ‌تاپ ۲ میلیونی از دیجیکالا خریداری کردم ، لپ‌تاپ و روشن می‌کنم میبینم ۱ پیکسل ال سی دی سوخته ، فوری تماس میگیرم فکر می‌کنید جواب چی‌ دادن ؟ جواب : شرمند اگر ۳ پیکسل سوخته باشه اونم شامل گارانتی می‌شه نه تعویض، بعد از ۱ هفته ۲ تا پیکسل می‌سوزه باز در جواب میگن از ۳ پیکسل به بالا ال‌سی‌دی عوض می‌شه این یعنی‌ چی‌، یعنی‌ اینک خودشون اغراق می‌کنن ک اجناس ما ضمانتی نیست ک سالم باشه، می‌شه یکی‌ توضیح بده،بنده ۲ میلیون بدم با اعتماد از این سایت خریداری کنم ،بد جنس استوک و ناقص به من تحویل بدن ؟ شما اگر حضوری جای لپ‌تاپ بخرید ،همونجا روشن می‌شه تست می‌شه بد تحویل می‌گیرید یا اگر جنسی‌ ناقص باشه، با قیمت ارزانتر شما میتونید یون جنسو بخرید،

akbarnet
15-06-2016, 15:01
از ديجي كالا خريد نكنيد همين و بس

silvermanhhh
15-06-2016, 17:03
درسته که دیجی کالا و یا فروشگاه های انلاین دیگه بعضی مواقع جنس ناقص میدن و گند میزنه تو حالمون و باید جنسو پس بدیم ،اما کلی بخایم بگیم ،اونقدری که بازار و پاساژا کامپیوتری سر مردمو کلاه میزارن و جنس ناقصو قلابی میدن،ادم بهترشه از فروشگاه اینترنتی بخره،حالا من دیجی کالا رو نمیگم چون یکم جنساشو گرون میده ،اگه آمازون بیاد تو ایران،نون خودش که میره تو روغن هیچ،نون دیجی کالا و تمام فروشگاه های اینترنتی رو آجر میکنه،بازاریا هم که باید بشینن خونه یه قل دو قل بازی کنن با ....:n09:

jjadm
15-06-2016, 17:19
من تا به حال در خرید به مشکل بر نخوردم که جنس تقلبی بفرستند و ... . حتی در یک مورد در تضمین بهترین قیمت ماوتفاوت رو برگردوندند حسابم .

تنها چیزی که میدونم نکته منفی هست اینه که دیجی کالا اصلا و ابدا به نظرات مشتریان اهمیت نمیده ابدا !!!!!

ODADO
26-06-2016, 20:24
سلام،
والا تو این چند هفته چن بار خرید داشتم از دی جی کالا،انصافا از لحاظ اصالت کالا و قمیت حداقل در مواردی که من خرید داشتم خوب بوده اما موضوعی که اعصابمو بهم ریخته بسته بندی محصولات ارسالی هست!
قبلا تماس گرفتم و باهاشون در خرید های قبلی این مورد رو مطرح کردم ولی همونطور که در پست بالایی هم دوست عزیز بخوبی اشاره کردن کلا نظرات مشتری کشکه!
من یه هارد سفارش دادم،هاردم که میدونید چقدر حساسه،مخصوصا اگر از نوع معمولی باشه!پست گرامی و ماموران زحمتکشش هم که مشخصه وضعیتشون،حالا اگر روی بسته بزنه شکستی شاید بجای شوت کردن با دست بندازنش:n02:اما دی جی کالا برای محصول حساسی مثل این اومده یه دونه کیسه هوا گذاشته داخلش اونم کجا؟!کناره!معمولا فشار و ضربه از بالا و پایین وارد میشه در حمل و نقل!
قدیما یه کائوچویی چیزی میذاشتن!آخه کیسه هوا هم شد محافظ برای وسایل حساس و شکستی!اونم یه دونه!
من موندم اگه شرکت کافر خارجی این بسته بندی استاندارد و خوب رو برای محصولش نداشت الان با بسته بندی دیجی کالا و هنرنمایی پست چی بدست من میرسید:n23:

bahareh_bus
27-06-2016, 11:04
سلام،
والا تو این چند هفته چن بار خرید داشتم از دی جی کالا،انصافا از لحاظ اصالت کالا و قمیت حداقل در مواردی که من خرید داشتم خوب بوده اما موضوعی که اعصابمو بهم ریخته بسته بندی محصولات ارسالی هست!
قبلا تماس گرفتم و باهاشون در خرید های قبلی این مورد رو مطرح کردم ولی همونطور که در پست بالایی هم دوست عزیز بخوبی اشاره کردن کلا نظرات مشتری کشکه!
من یه هارد سفارش دادم،هاردم که میدونید چقدر حساسه،مخصوصا اگر از نوع معمولی باشه!پست گرامی و ماموران زحمتکشش هم که مشخصه وضعیتشون،حالا اگر روی بسته بزنه شکستی شاید بجای شوت کردن با دست بندازنش:n02:اما دی جی کالا برای محصول حساسی مثل این اومده یه دونه کیسه هوا گذاشته داخلش اونم کجا؟!کناره!معمولا فشار و ضربه از بالا و پایین وارد میشه در حمل و نقل!
قدیما یه کائوچویی چیزی میذاشتن!آخه کیسه هوا هم شد محافظ برای وسایل حساس و شکستی!اونم یه دونه!
من موندم اگه شرکت کافر خارجی این بسته بندی استاندارد و خوب رو برای محصولش نداشت الان با بسته بندی دیجی کالا و هنرنمایی پست چی بدست من میرسید:n23:

عمو برو خداروشکر کن همینم گذاشته بودن واست!
پارسال از فروشگاه اینترنتی مقداد کامپیوتر یه هارد 2 ترا وسترن خریدم، به نظرت بسته بندیشون چجوری بود؟!:n13:

فقط یک لایه از این پلاستیکای حباب دار که دور هارد بسته شده بود و بعد دورشو با چسب شیشه ای پهن حسابی چسب مالی کرده بودن، بدون هیچگونه کارتن یا بسته بندی یا هرچیز دیگه ای:n04:
زمانی که پست چی بسته رو تحویل داد گفتم 99 درصد این هارد ضربه خورده و کار نمیکنه بزار بسته رو برگشت بدم ولی اشتباه کردم و تحویل گرفتم و اون یقین شد 100 صددرصد، هارد دیتکت میشد ولی صدایی شبیه شیشه خورده از توش میومد و فرمت نمیشد! منم هاردو براشون پس فرستادم گفتن دوباره میفرستیم که گفتم نمیخوام پولمو بدین، فقط این وسط ده تومن پول پست و بسته بندی رو دیگه بهم ندادن!

Life24
03-07-2016, 20:34
سلام
در سایت شون یک دستگاه فشار سنج رو زده 334 هزار تومن.
در سایت های مشابه و بیرون تقریبا کپی همین با همین گرانتی و .. 250 هست تقریبا(حالا یکم کم و زیاد)
بهشون ایمیل زدم میگن به بخش تضمین قیمت ایمیل بزن
به اون ایمیل زدم میگه فاکتور خرید از دیجی کالا رو بفرست تا بریم بررسی کنیم
میگم من نخریدم قصد خرید دارم اما قیمت تون مشکل داره . یک استعلام مجدد بگیرید ، مشخص میشه. چه اشکالی داره
؟
میگه نه این خدمت تضمین کالا مختص خرید بعد ازکالا هست!!
یعنی من کالا رو بخرم 80 تومن گرون تر ، بعد تلاش کنم که ثابت کنم قیمت ش بالا تر هست و پول م رو بخوام پس بگیرم؟

انصافا خودتون این سیتسم خرید می کنید/>؟

Life24
03-07-2016, 20:36
به نظرم تا زمانی که دیجی کالا ، رقیب جدی نداشته باشه، وضع همین هست..

tooraj.zi
03-07-2016, 22:05
دیجی کالا به عنوان یکی از چند فروشگاه اینترنتی بدرد بخور عملکرد قابل قبولی داشته لااقل نمره قبولی میگیره کاربرایی که وبلاگ ضدش درست میکنن یا اونو کلاهبردار معرفی میکنند احتمالا یا پی موبایل فروشهای کلاهبردار به تنشون نخورده یا خودشون از این فروشندگان دانشمند هستند.بزرگترین ایراد دیجی کالا عدم توجه به انتقادات وپیشنهاداته.البته من خودم گوشی خریدم که با بازشدن جعبه با گوشی مواجه شدم که برچسب محافظ صفحه داشت!!! البته بعد از تماس و هماهنگش گوشی رو پس گرفتن و پول رو هم عودت دادن.دیجی کالا هزاران ایراد داره ولی تو این بازار بلبشو میشه گفت جزو جاهایی که ادم لاقل جرات میکنه ازش خرید کنه

Mr.Pooya
12-07-2016, 00:15
ديجيكالا فروشگاه خوبيه اما در بعضي موارد نميشه روش حساب كرد. من يك كابل براي گوشي گرفتم كه برخلاف اينكه ميگه اصل هست ولي كابل اصلي نيست ! شايد طبيعي باشه چون پيدا كردن كابل ١٠٠٪‏ اصل اپل تو ايران تقريبا غير ممكنه ! اما در كل فروشگاه خوبيه و من باز هم ازش خريد مي كنم.

nasiri83
20-08-2016, 12:57
با سلام

من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.

من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.

با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!

مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:

- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجی‌کالا اطلاع داده شود

لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.

فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:

1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون

2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.

3)قیمت مشابه با بازار

4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.

البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.

amir200812
03-09-2016, 18:19
با سلام

من اولین پستم در این انجمن هست. امیدوارم بقیه دوستان هم در موقع خرید از سایت دیجی کالا دقت کنند.

من 3 روز پیش یعنی 4شنبه 27 مرداد از سایت دیجی کالا یک لپ تاپ خریدم به قیمت 2.200 که قیمتش با بازارهیچ تفاوتی نداشت و تنها دلیل خرید من ضمانت 7 روز بازگشت کالا بود. با این تفاوت که معمولا در بازار به شما 48 ساعت مهلت تعویض می دهند ولی در سایت دیجی کالا عملا 24 ساعت هست که توضیح خواهم داد.

با توجه به اینکه دستگاه سیستم عامل ویندوز نداشت و در موقع روشن کردن فقط صفحه سیاه نشان داده می شد من درزمان تحویل از لحاظ ظاهری و در حد روشن خاموش کردن دستگاه را تست کردم که مشکلی نبود تا اینکه دیروز یعنی 2 روز بعد از خرید فرصت شد تا ویندوز روش نصب کنم. جدا از صدای وحشتناکی که درایو دی وی دی در موقع لود می داد و عملا از حالت نرمال خارج بود(من بیخیال این مشکل شدم چون استفاده ای از درایو ندارم و احتمال دادم مشکل از خود دی وی دی باشه) بعد از نصب ویندوز متوجه چند پیکسل سوخته که یکیش سفید و دیگری به صورت لکه سیاه هست در گوشه صفحه شدم و بلافاصله تماس گرفتم با این شرکت و گفتند چون جمعه هست(29 مرداد) کارکنان مربوطه نیستند و شنبه از ساعت 9 تا 5 تماس بگیرید برای مشکلتون با اینکه ادعا می کنند 24 ساعته پاسخگو هستند. تا اینکه امروز(30 مرداد) تماس گرفتم و با کمال تعجب گفتند که این مشکل فیزیکی هستی و تا 24 ساعت شما مهلت تعویض داشتید و شامل 7 روز گارانتی تعویض که در زمان خرید در سایتشون ادعا کردند نمیشه!

مشکل فیزیکی تا جایی که من می دونم و در عرف مرسوم هست مربوط به ظاهر دستگاه میشه و این مشکل عملا سخت افزاری و داخلی هست و چیزی که در سایتشون نوشته به این صوت هست:

- اشکال و یا ایراد فنی باید حداکثر تا 7 روز پس از دریافت کالا، به دیجی‌کالا اطلاع داده شود

لازم به ذکر است که من چند روز قبل در یکی از پاساژ های تهران لپ تاپی رو خریدم که در موقع تست همانجا پس از نصب رایگان ویندوز وقتی مشخصات کارت گرافیک با چیزی که گفته بودند مغایرت داشت با عذرخواهی پس گرفتند.

فقط خواستم چند نکته رو در مورد خرید لپ تاپ بگم تا کسی مثل من کلاه سرش نره:

1) حتما لپ تاپ رو حضوری از مغازه بخرید چون هم آنجا براتون رایگان ویندوز می ریزن و اگر مشکلی در ال سی دی یا مشخصات سخت افزاریش باشه همونجا بدون هیچ دردسری تعویض میشه براتون

2) بر خلاف دی جی کالا که عملا 24 ساعت مهلت تست داره اکثر مغازه دارها 48 ساعت مهلت تست میدهند.

3)قیمت مشابه با بازار

4)تنها در صورتی که در شهرستان هستید و دسترسی به مدلی که می خواهید در بازار نزدیک محل سکونت ندارید این ریسک رو بکنید.

البته من بیخیال این موضوع نمیشم و فعلا از طریق انجمن ها و سایت enamad موضوع رو پیگیری می کنم و از طریق مراجع قضایی هم پیگیری خواهم کرد.

دوست عزیز من فکر میکنم این همه ماجرا نیست که تعریف کردید!

چون 10 روز پیش یه سفارش ثبت کردم ، کمی با تاخیر رسید به دستم!
روز بعدش زنگ زدم که چون دیر ارسال کردید، من از بازار تهیه کردم و دیگه نیازی بهش ندارم!
اونا هم با کلی معذرت خواهی پس گرفتن!

تو یک سال گذشته فکر کنم 35~40 خرید داشتم ازشون!
اگه مشکلی داشته یا حتی من نمیخواستم، با کمال احترام پس گرفتن!

Rahpooyan
03-09-2016, 18:47
کاش دیجیکالا هم بهمراه دیگر فروشندگان اینترنتی یه خدمات پستی ویژه فروشندگان اینترنتی راه اندازی می کردند با تکیه بر هزینه کمتر ارسال کالا، سرعت بیشتر و امنیت کالا.

من برای شهرستان قصد خرید دارم هزینه ارسال از خود کالا بیشتر می شود. این برای من و امثال من که در شهرستان هستیم و دسترسی به خیلی امکانات نداریم واقعا مشکل بزرگیه.

amir200812
03-09-2016, 18:51
کاش دیجیکالا هم بهمراه دیگر فروشندگان اینترنتی یه خدمات پستی ویژه فروشندگان اینترنتی راه اندازی می کردند با تکیه بر هزینه کمتر ارسال کالا، سرعت بیشتر و امنیت کالا.

من برای شهرستان قصد خرید دارم هزینه ارسال از خود کالا بیشتر می شود. این برای من و امثال من که در شهرستان هستیم و دسترسی به خیلی امکانات نداریم واقعا مشکل بزرگیه.

کدوم شهر هستید شما؟

دیجی کالا داره کم کم تو شهر های بزرگ توسط باربری و مامورین خودش خدمات حمل و نقل رو انجام میده!
مثلا من ارومیه هستم و هزینه ارسال تمام سفارشات بصورت ثابت، 8 هزار تومنه.
و معمولا زودتر از 48 ساعت تحویل میدن...

Rahpooyan
03-09-2016, 19:15
مثلا من ارومیه هستم و هزینه ارسال تمام سفارشات بصورت ثابت، 8 هزار تومنه.
و معمولا زودتر از 48 ساعت تحویل میدن...
منظور از تمام سفارشات بدون در نظر گرفتن وزن کالاست؟

amir200812
03-09-2016, 19:25
منظور از تمام سفارشات بدون در نظر گرفتن وزن کالاست؟

بله! مثلا 3 روز پیش یک سفارش داشتم که فکر کنم حدود 10 کیلو بود!
و ماه پیش هم یه گوشی خریده بودم که نهایت 700~800 بود!

برای هر 2 هزینه ارسال 8 هزار تومن گرفتن.

wownasser2
01-10-2016, 01:42
من تا حالا دو بار از دیجی کالا خرید داشتم عالیه هم زود میفرستن هم پشتیبانی قوی داره فقط قیمتاش کمی بالاست

K-Dot
12-10-2016, 16:05
4 ساله از دیجی کالا خرید میکنیم 2-3 سال پیش که زیاد آشناهامون اینترنت نداشتن برای اونها هم خرید میکردیم تعداد سفارش هامون توی دیجی کالا باید بالای 200 تا باشه کاملا هم ازشون راضییم ، قدیم برای سفارش نمیشد زمان تعیین کرد و معمولا 2 روزه سفارشو تحویل میدادن الان بعضی اوقات کمتر از یه روز و نهایتا 1 روز سفارشارو تحویل میگیریم و تا به حال به غیر از یک مورد که یکی دو هفته پیش بود مشکلی نداشتیم ، یکی دو هفته پیش 7-8 قلم کالا سفارش دادیم که یکیشون یه مشکل کوچیک داشت قرار گذاشتن فرداش یکی از دیجی کالا اومد و محصولو تحویل گرفت و 1-2 روز بعد تماس گرفتن که شماره حساب بدین بریزیم به حسابتون و زیر 72 ساعت واریز کردن.
در کل خرید توی دیجی کالا تجربه ی خوبیه هرچیزی که قیمت کمتر یا برابر بازار داشته باشه رو قطعا از دیجی کالا بخریدچون پشتیبانی قوی داره و به صورت خیلی سریع سفارشو بدستمون میرسونه

سعید سیستم
07-11-2016, 13:37
دوستان خبر دارید دیجی کالا نرم افزار موبایلشو فروخته به یک شرکت خارجی؟ 8 میلیون پوند!!!

نمیدونم کدوم شبکه بود فکر کنم برنامه تکنولوژی شبکه یادم نیست ولی ماهواره بود.

یعنی 32 میلیارد تومان دیجی کالا سود خالص کرد در 1 روز!!

نمیدونم چرا اخبارش تو سایتهای داخلی نیست شاید برای اینکه مالیاتشو ندن. ولی تو برنامه game & tech دیدم مجریش گفت.

نوش جونشون دمش گرم باعث شادی و افتخاره که 1 ایرانی تو 1 روز 32 میلیارد تومن پول به دست میاره :n40:

حالا نمیدونم اون شرکت معتبر خارجی با نرم افزار موبایلی دیجی کالا می خواد چیکا رکنه! چه نقشه ای ریخته براش خدا میدونه ولی حتما یه سودی براش داره

Armin.Computer
09-11-2016, 14:04
دوستان خبر دارید دیجی کالا نرم افزار موبایلشو فروخته به یک شرکت خارجی؟ 8 میلیون پوند!!!

نمیدونم کدوم شبکه بود فکر کنم برنامه تکنولوژی شبکه یادم نیست ولی ماهواره بود.

یعنی 32 میلیارد تومان دیجی کالا سود خالص کرد در 1 روز!!

نمیدونم چرا اخبارش تو سایتهای داخلی نیست شاید برای اینکه مالیاتشو ندن. ولی تو برنامه game & tech دیدم مجریش گفت.

نوش جونشون دمش گرم باعث شادی و افتخاره که 1 ایرانی تو 1 روز 32 میلیارد تومن پول به دست میاره :n40:

حالا نمیدونم اون شرکت معتبر خارجی با نرم افزار موبایلی دیجی کالا می خواد چیکا رکنه! چه نقشه ای ریخته براش خدا میدونه ولی حتما یه سودی براش داره

چی؟
32 میلیارد؟
نرم افزارش مگه چیکار می کنه؟؟؟؟
من خودم تو سایت های ایرانی که در مورد تکنولوژی تحقیق می کنن و اخبار می زنن ندیدم چیزی

taghi_ramzi
09-11-2016, 17:50
والا تا جایی که ما شنیدیم تو کنفرانسهای تجارت الکترونیک ، دیجیکالا اصلاً مال یه هولدینگ خارجیه (احتمالاً آلمانی)
اولش اون دو نفر تاسیسش کردن ، ولی بعداً که کم کم رونق گرفت یه گروه خارجی ازشون خریدش
الان هم خارجیا مدیریتش میکنن.

adreno
10-11-2016, 23:26
تو خرید های چند آیتمی یه مقدار هم آتو آشغال داخل بسته میریزن مثل بریده های قوطی و ... تا اگه موردی کم بود و یادشون رفته بزارن تو جعبه نتونین از طریق وزن اثباتش کنین
مثلا فرض کنید یه کارت حافظه 128 گیگابایتی رو به قیمت حدود 200 هزار تومان خریدید با چند کالای دیگر پست قبل از ارسال بسته رو وزن میکنه و روی جعبه هم درج میشه و گذاشتن آت و آشغال و خورده مقوا برای اینه که بعدا بتونن زیرش بزنن بدین صورت که اگه وزن همه وسایل + جعبه رو بگیرین + (کارت micro sd 128 گیگی که به فرض مثال فراموش کردن بذارنش نو بسته بندی) + خورده مقوا ها
ممکنه وزن خورده مقوا ها خیلی به micro dd دویست هزار تومانی شما نزدیک باشی که باعث میشه بعد نتونین شکایت کنین

فقط موندم تو هیبتش که چه طوری هزینه ارسال هندزفری 30 گرمی شده 12,500 تومان در حالی که هارد 1100 گرمی که چند روز قبل خریدم 11,000تومان هزینه پست داشت:n19:

Life24
14-12-2016, 20:14
سلام

راستش به خاطر ترافیک در شهر و با فروشنده ها حرف زدن، ترجیح میدم اینترنتی خرید کنم.
حتی کتاب هم میزارن در تخفیف یا وقتی چند تا کتاب میخواهم، از انتشارات سفارش میدهم که بیارن دم خونه

دیروز از دیجی کالا خرید کنم و امروز بعد از ظهر اورده بودند دم خونه که من نبودم.
اول اینکه بدون هماهنگی امدند. زنگ بزنید اقا کی هستید تا بیاریم بسته رو؟ نمیشه؟
بعد من اصلا خونه نبودم..شما وظیفه داری فردا بیای تحویل بدی..
پست هم همین طور هست..مامور یک بار میاد..نبودی..فردا هم میاد..
ما تهران نیسیتم و ظاهرا از دفتر اینجا ارسال میکنند ..یعنی دفتر اینجا مسئول پخش بسته هایی هست که از تهران بهشون دادند
طرف امده و ما خانه نبودیم، اصلا ادب نداره و میگه اگر وقت کردم دو روز دیگه میام
منم قطع کردم روش..گفتم بسته مال خودت
حسابی هم انشالله زیر آب ش رو میزنم.. :n24:
هر چی دیجی کالا در تهران و دفتر مرگکزی، میخوان مودب حرف بزنند با مشتری، دفتر های شهرستان شون همه رو خراب میکنه..این بهش میگن نقص کار و نبود نظارت بر کارشون

Life24
14-12-2016, 20:24
ادب تعین کننده هست..اگر به من میگفت من مسیرم نمیخوره..اگر بزاری مثلا دو روز دیگه برات بیارم...والا من میگفتم اشکال نداره
اما وقتی میگه حالا اگر تو مسیرم بود . دو روز دیگه میارم و انگار با نوکرش حرف میزنه
باید حالش جا بیارم :n24:

قشنگ تابلو هست که دیجی کالا نمیتونه نظارت کنه روی دفتر ها ش و بحث نظارت یش شدید ضعیف هست
خوب با این همه درامد بخش شکایات یا نماینده ها رو تو تهران، نیرو شو زیاد کن..
تا وقتی دیجی کالا رقیب پیدا نکنه، همین هست..هر کاری بخواد میکنه

mani6606
14-12-2016, 20:26
من اخر بهمن پارسال ۸۰۰ هزار تومان خرید کردم با وجود این که در سایت عنوان شده بود در عرض ۲ الی ۳ روز کاری پست خواهد شد اما یک ماه طول کشید! قبل از خرید همه می گفتند که بسته بندی دیجی کالا خیلی شیک است اما با وجود این که تمام سفارش های من الکترونیکی بودند انها را در جعبه معمولی انداخته بودند و کنار ام هم یک تکه فوم گذاشته بودند به حدی داخل جعبه فضای زیادی بود که به راحتی با کمی فشار و پرتاپ ممکن بود که اجناس اسیب ببینند. من هم تصاویر جعبه را به دبجی فرستادم و از همه محصولات تست گرفتم تا مطمن شوم سالم هستند. خرید الکترونیکی به نظر من در ایران منطقی نیست شما مستقیم از فروشنده خرید می کنید باز هم مطمن نیستی که طرف جتس اصل و سالم بهت داده باشه از طرف دیگر سازمان حمایت از مصرف کننده در ایران بیشتر یک اسم است و اگر بخواهی وارد شکایت بشوید یا به تعزیرات مراجعه کنی باید از زندگی بزنی.

gaxter
19-12-2016, 11:59
از دیشب جشنواره یلدا شروع شده.سایتشون ترافیکش زیاده اصلا بالا نمیاد .سبد خرید باگ داره و کلا قاطی کرده.این همه تبلیغات این همه سر و صدا اخرش هم نتونستن درست حسابی کارا رو پیش ببرن.واقعا مسخره ست.خداییش به نسبت بقیه دنیا خیلی عقب افتادن.هیچ وقت هم درست نمیشه.

mehrdadkey2
19-12-2016, 12:10
سلام دوست امروز سرعت سایت خیلی خوب شده من الان پک نرم افزاری گردو رو با 30هزار تومان تخفیف خریدم. معمولا ترافیک نزدیکهای ظهر کمتر است.

alireza9t9
19-12-2016, 12:33
منم اصلا نمیتونم وارد سایت شم الان که جشنواره یلدا شروع شده ...

Life24
19-12-2016, 12:41
سلام
اول اینکه سبد ها قاطی شده :n08:
بعد هم که سایت شون مشکل داشت.
سوم و مهم تر از همه: با این همه تبلیغات و مانور، پنج تا کالا گذاشته که اصلا هم جالب نبود. :n21:

به نظرم این همه تبلیغات و حرصی کردن مردم ، باعث میشه مردم نتونن درست تصمیم بگیرند و خرید های بی نیاز داشته باشند ..صرفا چون تخفیف داره و ممکن هست تمام بشه میخرند و بعد هم خیلی به کارشون نخواهد امد

alireza9t9
19-12-2016, 14:15
سلام
اول اینکه سبد ها قاطی شده :n08:
بعد هم که سایت شون مشکل داشت.
سوم و مهم تر از همه: با این همه تبلیغات و مانور، پنج تا کالا گذاشته که اصلا هم جالب نبود. :n21:

به نظرم این همه تبلیغات و حرصی کردن مردم ، باعث میشه مردم نتونن درست تصمیم بگیرند و خرید های بی نیاز داشته باشند ..صرفا چون تخفیف داره و ممکن هست تمام بشه میخرند و بعد هم خیلی به کارشون نخواهد امد

آره سبد ها قاطی شده ، من یه بار به سختی تونستم وارد سایت شم دیدم 17 تا کالا توی سبدمه ... :/ دوباره رفرش کردم با اینکه اکانتم خود به خود از سایت خارج شد ، بازم دیدم 2 تا کالا همچنان تو سبده .

کالاهایی که توی تخفیف 65 درصد هستن واقعا اونچیزایی که فکر میکردم نبودن ، فکر کردم دیجیکالا میخواد یه تخفیفی در حد بلاک فرایدی بزاره روی محصولاتش که کلا تصوراتم خراب شد با این یلدای شگفت انگیز.

تخفیف های دیگه هم چنگی به دل نمیزد.

Life24
19-12-2016, 14:20
آره سبد ها قاطی شده ، من یه بار به سختی تونستم وارد سایت شم دیدم 17 تا کالا توی سبدمه ... :/ دوباره رفرش کردم با اینکه اکانتم خود به خود از سایت خارج شد ، بازم دیدم 2 تا کالا همچنان تو سبده .

کالاهایی که توی تخفیف 65 درصد هستن واقعا اونچیزایی که فکر میکردم نبودن ، فکر کردم دیجیکالا میخواد یه تخفیفی در حد بلاک فرایدی بزاره روی محصولاتش که کلا تصوراتم خراب شد با این یلدای شگفت انگیز.

مدیرش میگفت از یک کالا 50 هزار تا موجود کردیم در انبار
آخرش هم کار رسیده به نرم افزار گردو!!
دفعه دیگه هر چی هم بگن، کسی باورشون نمیکنه

میگم به نظرم بیشتر جنبه حریص کردن مردم رو داشتند، این طور مواقع به خاطر اینکه زود تمام میشه ، سریع هر چی تو دستت میاد میخری و بعد هم پشیمان میشی
همچین هم استقبال نشده فک کنم..این 5 تا کالاش از دیشب هنوز هست

hosseinf722
19-12-2016, 15:07
کلا سایتش ترکیده
جنس به درد بخور هم تخفیف نخورده

Life24
19-12-2016, 15:28
کلا سایتش ترکیده
جنس به درد بخور هم تخفیف نخورده

الکی مردم رو کشوندند پای سایتشون ..بعد هیچی
دنبال رکورد بودند و تبلیغات رایگان برای خودشون
فردا هم میگن تو سه روز، رکورد شلوغ ترین سایت زدیم و از این چیزها

alireza9t9
19-12-2016, 16:09
الکی مردم رو کشوندند پای سایتشون ..بعد هیچی
دنبال رکورد بودند و تبلیغات رایگان برای خودشون
فردا هم میگن تو سه روز، رکورد شلوغ ترین سایت زدیم و از این چیزها

یهو دیدن خیلی شلوغ شد و سایتشون دیگه کشش این همه بازدیدکننده رو نداشت ، رفتم تو سایت دیدم اینو نوشته :

با عرض پوزش، سایت در دست به روز رسانی است و در حال حاضر در دسترس نمی باشد.

لطفاً در زمان دیگری مراجعه نمایید.

خب اینم از یلدای شگفت انگیز دیجیکالا که با گذاشتن تخفیف روی چندتا لامپ و لوازم جانبی و عطر میخواسته مارو به قول خودش سورپرایز کنه ، حالا بگذریم که چقد تبلیغات کرده توی این ماه .

taghi_ramzi
19-12-2016, 16:10
خیلی مسخره و مزخرف
چهار ساعت وقت بزاری ، ارورهای مختلف و سرعت پایینو تحمل کنی که یه مایع دستشویی سه هزار تومنی رو هزار و پونصد بخری!
پارسال خیلی بهتر بود ، هم جنسا بهتر و بیشتر بود و هم این افت سرعت رو نداشتن
امسال هیچ چیز واقعاً به درد بخوری با قیمت مناسب ندیدم!

gaxter
19-12-2016, 16:14
کلا رید........ن .
آخه بگو وقتی عرضه نداری ترافیک و اینجور رویدادها رو منیج کنی ؛غلط میکنی با هزار دروغ و ...وقت و اعصاب مردمو میگیری.
حالا ارسال سفارشا ،اصل داستان اونجاست.احتمالا اواخر بهمن تحویل بدن:n09:

taghi_ramzi
19-12-2016, 16:21
پارسال که تحویلشون یه هفته طول کشید :n27:

MOHAMMAD2010
19-12-2016, 16:26

مگه تخفیف 65 درصد هم دارن ؟
من که از دیشب هر چی نگاه میکنم 4 تا چیز مزخرف فقط بالای سایته

hosseinf722
19-12-2016, 16:32
به غیر از مشکلات که مطرح شد، من متوجه نمی شم فروختن و تخفیف دادن برای گلدون، سفره یک بار مصرف، ادکلن و.. چه ربطی به دیجی کالا (دیجی کالا = کالای دیجیتال) داره؟

taghi_ramzi
19-12-2016, 16:48
اون سفره یکبار مصرفه خیلی جالبه :n08:

کلاً الان چیزی که من متوجه شدم اینه که تقریباً همه‌ی این جنسای فروش ویژه، همونایین که در طول سال بصورت روزانه فروش ویژه میزارن، همین.
ولی بازم میگم پارسال اینجوری نبود.

Life24
19-12-2016, 17:42
کلا رید........ن .
آخه بگو وقتی عرضه نداری ترافیک و اینجور رویدادها رو منیج کنی ؛غلط میکنی با هزار دروغ و ...وقت و اعصاب مردمو میگیری.
حالا ارسال سفارشا ،اصل داستان اونجاست.احتمالا اواخر بهمن تحویل بدن:n09:

من فکر نکنم، چون چیز جالبی نبود که بخواد فروش درست حسابی داشته باشه
نرم افزار گردو، کجاش مثلا ما سورپرایز میشیم!

hellbrain666
19-12-2016, 17:51
تا اینجا که هیچ پیشنهاد واقعا شگفت انگیزی نبوده
ولی هنوز سایت مشکل داره

Life24
19-12-2016, 17:57
اگر دو روز آینده هم این وضع باشه و پیشنهاد درست حسابی نداشته باشه برای مشتریان(طبق وعده و تبلیغات خودشون) اعتماد شون نزد مردم از دست میره..
چیزی که به راحتی از دست میره و به این سادگی ها بدست نمیاد

Life24
19-12-2016, 18:26
من نمی دونم آخه فروش تخفیفی ویژه شب یلدای سفره یک بار مصرف و مسواک دیگه چه صیغه‌ایه
خودتونو مسخره کردید یا ما رو

alireza9t9
19-12-2016, 18:28
مگه تخفیف 65 درصد هم دارن ؟
من که از دیشب هر چی نگاه میکنم 4 تا چیز مزخرف فقط بالای سایته

والا سایتش به طور کامل مشکل پیدا کرده ، اول که وارد سایت شدم توی منوی سمت راست دیدم تخفیفات از 10% تا 65% رو گذاشته ، که وقتی روشون کلیک میکردی وارد پیج جدید میشد و محصولات رو نشون میداد ،

که البته محصولاتش شامل لامپ و یه سری کابل و چیزایی که اصلا نیاز ندارم میشد :/

الانم که اصلا نمیتونم سایت رو باز کنم ، و وقتی هم که باز میکنم نمیتونم لوگین کنم

iranch
19-12-2016, 18:31
من رو انار سمت راست کلیک کردم .گفت شانست رو امتحان کن و سورپرایز شو. بعد نوار بهداشتی اورده :n35:

MOHAMMAD2010
19-12-2016, 19:47
سایت الان یک ساعته هیچی برام باز نمیشه !

من رو انار سمت راست کلیک کردم .گفت شانست رو امتحان کن و سورپرایز شو. بعد نوار بهداشتی اورده :n35:

اره اون انار داغونه - خیلی چیزای به درد نخوری میاره

iranch
19-12-2016, 19:56
چجور است مردم میگن اوعضاع اقتصادی خراب است و پول نداریم بعد یک سایت رو کامل فلج کردند از دیشب :n33:

STTIGER
19-12-2016, 20:09
من که از امروز ظهر سه بار تا صفحه پرداخت و ثبت و سفارش رفتم اما همش با Service unavailable مواجه شدم
الان هم اومدم دوباره امتحان کنم که دیدم اون کالا ناموجود شد کلا:n31:
سایتشون خیلی سرور های قوی ای داره:n09:

Dream Walker
19-12-2016, 21:11
کل کد های "جادوی یلدا":
کد ها رو در سرچ باکس وارد کنید.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ایت همون کد هایی است که با هر بار کلیک روی انار جادویی بدست میارید.

Life24
20-12-2016, 14:35
به نظرتون یک مقدار فیلم بازی نمیکنند؟
تلویزیون 40 لینچی شهاب با قیمت 1 میلیون ، نیم ساعته تمام میشه
الان دیدم زده لپ تاپ و گوشی اچ تی سی ناموجود یعنی اینها تو نیم ساعت چند هزار تاش فروش رفت؟! الله اعلم!

Life24
20-12-2016, 15:14
آقا من مطمئن هستم ، خالی بندی هست
امکان نداره ، تو چند دقیقه لپ تات و گوشی تمام یشه..
مگر اینکه 100 تا دونه موجودی بوده کلا

Life24
20-12-2016, 15:20
آخه چند نفر هستند که تلویزیون 40 اینچی بخواهند، برند شهاب بخواهند، همزمان هم انلاین باشند و موجودی این رو در چند دقیقه صفر کنند؟!
نه اصلا باور نمیکنم

gaxter
20-12-2016, 15:25
همش دروغ . الکیه.خیلیم تابلو

Life24
20-12-2016, 15:43
ساعاتی از اخلال در سایت دی جی کالا و از دسترس خارج شدن آن می گذرد و به بهانه این موضوع بد ندیدیم مشکل پیش آمده را که هنوز هم علت واقعی آن رسما اعلام نشده است را از چند جهت بررسی نماییم. با کلیک همراه باشید. کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])– در نقاط مختلف جهان هر سال به مناسبت های مختلف سایت های بزرگ فروش آنلاین جهان مثل آمازون و eBay و علی بابا و … حراج و فروش های خاصی را برای مشتریان خود در نظر می گیرند؛ با توجه به رشد پر شتاب فروش آنلاین در کشور و ظهور سایت هایی مثل دی جی کالا و بامیلو که گام های بلندی نیز در رسیدن به استانداردهای نمونه های خارجی خود برداشته اند؛ این حراج های خاص به مناسبت های خاص در ایران و این سایتها در حال اجرا هستند. برای مثال، اخیراً سایت بامیلو به تبع از حراج بزرگ Black Friday که در بسیاری از کشورهای غربی یک سنت محسوب می شود، فروش ویژه ای با نام حراجمعه را در سایت خود قرار داد که البته با استقبال کاربران نیز مواجه شد. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در فاصله ۲۴ ساعت مانده به آخرین شب فصل پاییز که در ایران به شب یلدا و بلندترین شب سال، معروف است سایت دی جی کالا هم بیکار ننشسته و فروش استثنایی به مناسبت این شب برای کاربران خود در نظر گرفته بود. اما ساعاتی پیش به دلایلی نامشخص این سایت از دسترس خارج شد و تصاویری در جامعه مجازی منتشر شد که حاکی از هک شدن پایگاه داده سایت دی جی کالا بود؛ همین امر باعث شد شایعات مختلفی نیز در این زمینه مطرح شود؛ در ادامه به بررسی ابعاد مختلف احتمالی این قضیه می پردازیم: ۱- با توجه به برخی اظهارات نتاسب به دی جی کالا و برخی اظهارات افراد شاغل در دی جی کالا در جامعه مجازی به نظر می رسد، مشکل پیش آمده به دلیل حجم گسترده استقبال کاربران از فروش های رویایی حراج شب یلدا بوده و به دلیل پاسخگو نبودن زیرساخت(پهنای باند و امکانات سخت افزاری سرور) سایت دی جی کالا به این حجم گسترده از تقاضا، در نتیجه سایت برای ساعاتی از دسترس خارج شد. که در این صورت نیز این سوال پیش می آید که آیا مجموعه بزرگ دی جی کالا، پیش بینی این اتفاق را نمی کرده اند و تمهیدات لازم در جهت اجتناب از خارج شدن سایت از دسترس کاربران را از قبل پیش بینی نکرده اند؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ۲- فرضیه دیگری که مطرح است، هک شدن پایگاه داده سایت دی جی کالا توسط افراد ناشناس است؛ چرا که عکس هایی در صفحات مجازی دست به دست چرخید که نشانگر این موضوع بودند که هر فردی که وارد سایت دی جی کالا می شود به طور تصادفی وارد حساب کاربری یکی از کاربران سایت شده و کلیه اطلاعات شخصی فرد مورد نظر در دسترس قرار می گرفت؛ در همین ارتباط برخی گمانه زنی ها حاکی ازآن است که پس از وقوع این حمله و اختلال در سایت، مدیران سایت خودشان سایت را از دسترس خارج کرده تا از بروز اتفاقات ناگوار بعدی جلوگیری به عمل آوردند تا با اینکار جلوی یک آبروریزی بزرگ را گرفته باشند. برخی کاربران مدعی هستند که با هر بار لود کردن صفحه، اطلاعات شخصی فرد جدیدی در صفحه نمایش داده می شد. اگرچه هنوز صحت و سقم این خبر تایید و یا تکذیب نشده اما در صورت بروز چنین اتفاقی ضربه سنگینی به اعتبار سایت بزرگ دی جی کالا وارد خواهد آمد که این اعتبار از دست رفته به سادگی قابل جبران نخواهد بود و مشخص نیست کاربرانی که اطلاعات شخصی آنها در معرض دید عموم قرار گرفته چه واکنشی به این موضوع نشان خواهند داد؛ اما قبل از هرگونه قضاوتی باید منتظر اعلام رسمی دی جی کالا در این مورد باشیم.
۳- از آن جا که دیجی کالا بسیاری از متدهای فروش سایت های بزرگ فروش آنلاین جهان را سرلوحه کار خود قرار داده، برخی نیز بر این باورند که اتاق فکر دی جی کالا با این اقدام که تنها چند ساعت نیز به طول انجامید و بسیاری از کاربران هم اصلا متوجه موضوع نشدند با انتشار این اخبار سعی در جلب توجه افکار عمومی به سمت این سایت شده اند و مجددا سایت را به روال عادی بازگردانده اند. این گمانه زنی از انجا نشئت می گیرد که مدتی است که تعداد کاربران ناراضی از قیمت های درج شده در سایت دی جی کالا رو به فزونی گذاشته و کاربران دیگر مثل سابق دی جی کالا را ارزان ترین منبع برای خرید اجناس خود نمی دانند و همین امر ممکن است منجر به کاهش فروش دی جی کالا شده باشد و مدیران و استراتژیست های این مجموعه عظیم شاید قصد داشته اند با روشی غیر مستقیم مجدداً توجهات را به این سایت جلب کنند چرا که سایت های رقیب نیز به سرعت در حال نزدیک شدن به دی جی کالا هستند. برخی از کامنت های منتسب به کارمندان فعال در دی جی کالا نیز به صورت خودجوش در تلگرام منتشر شد که علت از دسترس خارج شدن سایت را هجوم غیرقابل پیش بینی علاقه مندان به سایت و آماده نبودن سایت برای پاسخگویی به این حجم از استقبال عنوان می کردند که این اظهارات نیز جای تامل دارد. مثلا اینکه چطور امکان دارد همه این مشکلات در عرض یک ساعت مرتفع شود؟ و یا اینکه اگر در عرض یک ساعت قابل رفع بوده چرا از قبل چنین تمهیدی پیش بینی نشده بود؟ مثلا در یکی از این کامنت ها عنوان شده بود ۱۰۰ هزار نفر به طور همزمان در سایت دی جی کالا آنلاین شده بودند! بر طبق اصول روانشناسی و برخی قوانین بازاریابی، انتشار این گونه اظهارات در جامعه مجازی به طور غیر مستقیم بر کاربران اثر گذار بوده و آنها را بیش از پیش کنجکاو می کند که چه چیز خاصی در این مناسبت خاص در دی جی کالا عرضه می شود که با این حجم گسترده از استقبال کاربران مواجه شده است؟ باید دید این اظهارات یک حقه بازاریابی مرسوم در کشورهای غربی بوده که در این مورد هم اجرا شده یا واقعا چنین اتفاقی رخ داده است؟ باز هم باید منتظر اظهارات رسمی مسئولین دی جی کالا نشست.
۴- احتمال دیگری هم که ممکن است رخ داده باشد، مشکل در سرور و هاست سایت و یا اینترنت برخی کاربران بوده که باعث از دسترس خارج شدن سایت برای ساعاتی شده بودند.
در پایان با آرزوی موفقیت برای مجموعه بزرگ دی جی کالا که گام بلندی در تسهیل دسترسی آسان مردم به انواع اجناس مورد نیاز خود برداشته است، امید است در آینده مسئولین امر تمهیداتی را پیش بینی کنند که شاهد بروز چنین اتفاقاتی نبوده تا اعتماد از کاربر ایرانی برای در اختیار گذاشتن اطلاعات واقعی خود در سایتهای مشابه سلب نگردد.
حال باید منتظر واکنش مسئولین ارشد دی جی کالا به این اتفاق بود چرا که در صورت سکوت مسئولین در رابطه با علت واقعی بروز این اتفاق، قطعا تبعات منفی زیادی برای مجموعه بزرگ دی جی کالا را متصور هستیم که به اعتبار این مجموعه ضربه خواهد ز

MOHAMMAD2010
20-12-2016, 17:28
. برخی کاربران مدعی هستند که با هر بار لود کردن صفحه، اطلاعات شخصی فرد جدیدی در صفحه نمایش داده می شد. اگرچه هنوز صحت و سقم این خبر تایید و یا تکذیب نشده
بله این اتفاق دیروز برا من هم افتاد ! نمیدونم علت چی بود واقعا
------------------------------
الان یه قسمتی اون بالای سایت اضافه شده به اسم یاقوت یلدا ، کالا هایی که با تخفیف ویژه امروز فروخته شدن و فردا قراره گذاشته بشه هستن
فقط سوال من این کدوم مدل گوشی HTC قیمتش از 380 تومن 99 تومن شده بوده !؟ من از دیروز هر چی رفتم تو سایت ندیدمش اگه نه حتما میخریدمش !

Life24
20-12-2016, 19:13
بله این اتفاق دیروز برا من هم افتاد ! نمیدونم علت چی بود واقعا
------------------------------
الان یه قسمتی اون بالای سایت اضافه شده به اسم یاقوت یلدا ، کالا هایی که با تخفیف ویژه امروز فروخته شدن و فردا قراره گذاشته بشه هستن
فقط سوال من این کدوم مدل گوشی HTC قیمتش از 380 تومن 99 تومن شده بوده !؟ من از دیروز هر چی رفتم تو سایت ندیدمش اگه نه حتما میخریدمش !

به نظرم دروغ بود!
ساعت حدودا 4:40 دقیقه امروز بعد از ظهر، سری آخر از کالا ها رو گذاشت.
که شامل 4 قلم بود.
گوشی موبایل ، ساعت و هارد و دریل
از همان دقیقا اول من روی هارد کلیک کردم تا برم به مرحله سفارش
قسمت رو 0 میزد برام! و چندین بار تست کردم همین بود..ده دقیقه بعدش هم قیمت ش مجددا همان 245 تومن شد!!
موبایل هم از همان لحظه اول ناموجود بود.
فقط اون ساعت و دریل موجود بود. یعنی چیزی که خیلی استقبال نداره.
تا ساعت 5:15 من مدام چک کردم و همین وضع بود.

STTIGER
20-12-2016, 19:29
والا این کالا هایی رو که تو قسمت یاقوت یلدا زده تمام شده هم من ندیدم دیروز! اینا کجا بودن دقیقا؟!

Life24
20-12-2016, 19:43
والا این کالا هایی رو که تو قسمت یاقوت یلدا زده تمام شده هم من ندیدم دیروز! اینا کجا بودن دقیقا؟!

یک هدر درست میشد بالای سایت . برای یک ساعت
سری اولش که هیچی.کسی ندید
سری دوم ش فقط نا موجود ش رو دیدیم و از سری دوم فقط سشوار مو بود.
سری سومش هم که 45 دقیقه من از عمد گیر دادم به سایت ببینم واقعا سر کار هستیم یا نه
دیدم انصافا سر کار هستیم
عکس هم براتون گذاشتم
موبایل که از ثانیه اول نا موجود بود
هارد موجود بود اما نمیتونستی خرید کنی
دریل و ساعت بود که فک نمنم کسی خرید . مونده بود.
یعنی من اگر خودم چک نمیکردم ، این جور با اطمینان نمیگفتم سر کاری بود!

آقا من میگم همه حرف ها درست..همه رو پنج دقیق فروختی... ولی شما که این قدر تبلیغ میکنی..به اندازه 1-2 ساعت باید کالا رو موجود داشته باشی..و گرنه اینکه سرکاری هست

کلا هجمه تبلیغاتی بود قصد شون که انجام دادند
فردا هم میگه 50 هزار تا گوشی یا تلویزیون منی فروختم تو 10 دقیقه..کی میخواد بگه راست میگی یا دروغ؟

Life24
22-12-2016, 00:57
جا داره خدا قوت و خسته نباشید بگوئیم خدمت مسئولین دیجی کالا، بنده بسیار از کالاهای شب یلدا را با تخفیف های باور نکردنی خرید کردم
این فروشگاه اینترنتی نقطه عطفی در سرکار گذاشتن مردم است. :n37:

Переклад не
22-12-2016, 08:23
جا داره خدا قوت و خسته نباشید بگوئیم خدمت مسئولین دیجی کالا، بنده بسیار از کالاهای شب یلدا را با تخفیف های باور نکردنی خرید کردم
این فروشگاه اینترنتی نقطه عطفی در سرکار گذاشتن مردم است. :n37:

پس بگو دیگه چرا رو هر کالایی میرفتیم بخریم زود تموم میشد خخخ خسته نباشی پهلوان :n02::n06:
من که از اول تا آخر یلدا موفق نشدم چیزی بخرم . برای دیجی کالا فقط خرید شگفت انگیز ها مقرون به صرفه س . البته اگه اقلام به درد بخورد رو بذارن

Web30
23-12-2016, 00:40
بنجل کالا در برابر آمازون و سایت های معتبر دیگه هیچه

farzan311
03-01-2017, 18:20
من کلا یه بار تجربه خرید داشتم ازشون و خوب مشکلی در خرید پیش نیومد
فقط خیلی جالبه که نظرات رو تایید نمیکنند و از اون ور ادعای اصالت کالا دارند که خوب من از اولش مطمین بودم جنس اصل نمیخرم

این نظریه که من برای یک کفش ریباک توی سایتشون گذاشتم و تایید نشد

نام اصلی این مدل Tiltridge Trail Running Shoes هست که برخلاف چیزی که اینجا گفته شده نامش نشان میدهد که برای دویدن در طبیعت مناسب است هرچند از ظاهر این کفش به نظر میرسه برای این کار هم مناسب نباشد در هیچ سایت معتبری این کفش را پیدا نمیکنید و فقط در ریتیلر های روسی موجود میباشد که نشون میده کفش اصل نیست ولی خوب کیفیت بدی هم نداره و پا خیلی راحته درش اما لایه بیرونی به نظر میرسه زود خراب بشه و کیفیت خوبی نداره. وقیمت اصلی برای این کفش خیلی زیاده و فقط در پیشنهاد ویژه ارزش خرید داره

جالبه در خیلی مواقع دیدم اسم کالا رو از خودشون میذارند تا پیدا کردنش در جاهای دیگه سخت بشه و نتونید نقد های درست رو بخونید
هرسایت معتبری شما میتونید نقد کنید و به هیچ وجه جلوی نظر شما گرفته نمیشه مگر اینکه ادبیات مناسبی به کار نبرده باشید

XENON24
18-01-2017, 12:29
سلام دیجیکالا ماشین آورده برای فروش!!:n02:

adreno
18-01-2017, 15:09
هه
دیگه حساب کنین چه قدر کیفیتش نسبت به روز های اول پایین می یاد
با این حجم مشتری دیگه رضایت و نگه داری مشتری اهمیتی براشون نداره

kenzu
18-01-2017, 15:24
اصلا مگه میشه بالای 100 میلیون با کارت بانکی خرید کرد که اینا ماشینهایی با این قیمت گذاشتن برای فروش؟

STTIGER
18-01-2017, 16:14
ماشین ها رو با پست میفرستن یا تیپاکس؟:n02:
از این به بعد اگه دیدین یه مامور پست داره یه سوناتا رو با موتورش میکشه تعجب نکنین:n09:

hosseinf722
18-01-2017, 16:35
دیجی کالا چه اصرار عجیبی داره تو هر چیزی دخالت بکنه

کسی اطلاع داره اختلاف قیمت کارخونه با دیجی کالا چقدره؟

از لیست بلند بالایی که نوشته فقط 7 ماشین موجود هست، 3 مدل هیوندا، 4 مدل کیا

taghi_ramzi
25-01-2017, 19:14
سلام
میخام تجربه خریدم از "اپن‌باکس" دیجیکالا رو بگم
یه ساعت مچی پسندیدم تو اپن‌باکس ، نوشته بود که کارکردش مشکلی نداره، ولی دارای خط و خش روی بند، کثیفی در قسمت پشت ، و بسته بندی مستهلکه
این ساعت رو حدود 40 درصد ارزون میداد و ساعتی بود که مدتها بود دنبالش بودم.
دلو به دریا زدم و خریدم ، ولی تا بیاد برسه دستم نگران بودم نکنه صفحش خط و خش داشته باشه و ننوشته باشن و درگیر کاغذ بازی و اثبات مشکل بشم.

امروز (در کمتر از 48 ساعت) ساعت رسید دستم. باور نکردنیه. اصلا با نو فرق نداره. خط و خشش انقدر کمه که تا دنبال خط و خش نباشی نمیتونی چیزی پیدا کنی. کثیفی پشتش رو هم پاک کردم
خوشبختانه صفحش هیچ مشکلی نداشت و من واقعاً از خریدم راضی هستم. فقط گارانتی هم نداره.
مرسی دیجیکالا

donkeyoxte
15-03-2017, 18:43
سلام
از دوستان کسی از دیجی استایل چیزی خریده؟
زیادی برند داره ولی معلوم نیست اصله یا ....

vampireXZX
15-03-2017, 18:57
سلام

سلام
تبلت,گوشی,هدفون گرفتم ازش همشون اصل بودن

hosseinf722
15-03-2017, 19:32
سلام
تبلت,گوشی,هدفون گرفتم ازش همشون اصل بودن
دیجی استایل فقط پوشاک داره

donkeyoxte
15-03-2017, 23:35
سلام

من یه بوت دیدم از برند کمپر که قیمت اصلی 684 تومنه و تخفیف خورده شده 339 تومن
حالا تو سایت خود کمپر این مدل بوت رو زده 150 پوند
که اگه حساب کنی میشه 720 تومن, باز حدودا 30 تومن بیشتر از قیمت سایته

vampireXZX
16-03-2017, 01:49
دیجی استایل فقط پوشاک داره

آها ببخشید فک کردم دیجیکالا نوشتین!!
از دیجی استایل ی بلوز گرفتم مارک celio!همه چیزش اوکی مشکلی نداشت جنشم اصل بود

arash2233
22-03-2017, 12:58
یه آمپلی فایر از دیجی کالا خریدم که امروز از پست تحویل گرفتم. پشت و روی آمپلی خط و خش داره و به نظر می رسه که قبلا باز شده و یه جورایی دست دوم هست. اینا چرا این کالا هارو تو اون سایت جعبه بازشون نمی ذارن برای فروش ؟؟؟ الان اگه من اینو وصل کنم و کار نکنه و مشکل داشته باشه باید چی کار کنم ؟ من برای اینکه خیالم راحت باشه از دیجی کالا خرید می کنم ولی ظاهرا اینا هم خیلی قابل اعتماد نیستند...

WhiteHat
25-03-2017, 21:56
این مشکلات فقط مربوط به دیجی کالا نمیشه الان همشون همینند!
شما حساب کنید روی یه کارت گرافیک چقدر سود می کنند که این همه تخفیف میدند و بازم سود می برند:

body_guard
24-05-2017, 00:08
چیزی که میپرسم نمیدونم به این تاپیک مربوط هست یا نه. اگه نبود لطفا تاپیک مناسب رو بهم معرفی کنید
برای خرید بذر گل و گیاه کدوم سایت معتبره؟ از مغان گرفتم چنگی به دل نمیزد. بذرهاش خیلی هاشون رشد نکرد. کامنت میذارم مساله رو توضیح میدم ولی تایید نمیکنن!!! حالا موندم از کدوم فروشگاه بذر بخرم که قوه نامیه بالا داشته باشن

tifaa.com
25-05-2017, 16:52
اکثرا لوازم خانگی گرفتیم از دیجیکالا محصولاتشون یکم گرون بود ولی کیفیت خوبی دارند

m.b.z
25-05-2017, 19:07
یکی ار بدی ها ی اینا بدقولی تو ارسال سفارش هست
من که توی تهرانم نمیتونم توی زمانی که مشخص میکنم کالا رو تحویل بگیرم
خدا هم نکنه گه تحویل روز پنجشنبه باشه
میره برای شنبه

robert
02-06-2017, 16:13
سلام...
کسی تجربه خرید قطعات کامپیوتر از دیجی کالا رو داره...؟؟ مادربرد و گرافیک و سی پی یو و هارد ...؟؟

مشکلی پیش نیومده...؟؟

پ.ن: چه خوب میشد برای تاپیکی با این اهمیت یه نظرسنجی بالای تاپیک راه مینداختن مبنی بر اینکه بطور کلی از خرید از دیجی کالا رضایت دارید یا خیر تا تکلیف رو بهتر بفهمیم...!!

Armin.Computer
02-06-2017, 17:20
سلام...
کسی تجربه خرید قطعات کامپیوتر از دیجی کالا رو داره...؟؟ مادربرد و گرافیک و سی پی یو و هارد ...؟؟

مشکلی پیش نیومده...؟؟

پ.ن: چه خوب میشد برای تاپیکی با این اهمیت یه نظرسنجی بالای تاپیک راه مینداختن مبنی بر اینکه بطور کلی از خرید از دیجی کالا رضایت دارید یا خیر تا تکلیف رو بهتر بفهمیم...!!

بنده خریداری کردم
مشکلی هم نداشتم

ms1ove
02-06-2017, 18:05
منم تا الان ۲ تا لبتاب سفارش دادم هیچ مشکلی نداشتن

فرستاده شده از ALE-L21ِ من با Tapatalk

Life24
25-07-2017, 18:11
این سفارش حاوی یک تبلت بوده متاسفانه اصلا بسته بندی خوب نبود و تبلت راحت تو بسته بندی به شدت بازی میکرد و جابجا میشد و بسته بندی داخلش هیچ نگهدارنده ای نبود که تبلت رو نگه داره تکون نخوره .

Masoud-2014
25-07-2017, 20:54
سلام ، من مدتی تو دیجی کالا کار کردم و تقریبا فرایند بسته بندی و ارسالش و دیدم ... جنساشون همه قفسه بندی و کد بندی هستش و با ریل متحرک بین قسمت های مختلف در چرخشن و کلی پرسنل زحمتکش در دو شیفت کار میکنن ... کلا تمیزه

elyartab
25-07-2017, 21:07
سلام
من تا حالا خرید جزئی داشتم از دیجی کالا ولی اخیرا دو تا تلبت به قیمت کلی 3 تومن سفارش دادم و چون قیمت بالا بود نخواستم پرداخت حضوری باشه چون خونه نبودم به خاطر همین آنلاین پرداخت کردم ولی متاسفانه دقیقا 4 ساعت بعد( عصر) منصرف شدم و فوری تماس گرفتم با پشتیبانی و گفتم کنسل کنن که گفتن بسته رفته برای ارسال ( در عرض 4 ساعت؟!) . طرف گفت من کنسلی جنس رو میزنم تا باهاتون تماس بگیرن برای عودت کالا ولی هی منتظر بمون تا زنگ بزنن.
نزدیک 5 بار در عرض 2 هفته تماس گرفتم تا نهایتا پول رو عودت دادن.
یعنی اصلا پیگیر نبودن که پول این بنده خدا رو برگردونیم

ادعاشون این بود جنس رفته شهر مقصد و باید دوباره برگرده تا کنسلی بزنیم ولی مطمئن بودم در عرض 4 ساعت اونم بعد از ظهر امکان نداره به این سرعت ارسال بشه.

خلاصه با اینکه رفتار پشتیبان ها با حوصله بود ولی اصلا خوشم نیومد از این کارشون.

Life24
27-07-2017, 09:56
به بخش شکایات ایمیل زدم و هنوز پاسخی ندادند که چرا بسته بندی شون این جور بود

hamid_diablo
27-07-2017, 10:59
سلام

من همین دو روز پیش یک مودم و یک فلش و دو تا کتا گرفتم
تو بسته بندی کارتن بود و مرتب ...

کتابها جلد نایلون شده بود و پشت محصوصات کد و گارانتی زده شده بود ...

من راضی بودم:n12:

par_moonlight
13-08-2017, 13:54
سلام دوستان
من می خوام یه لپ تاپ بگیرم
از کجا می تونم بگیرم؟
آنلاین
جز دیجی کالا

Life24
19-10-2017, 18:36
اساسی ترین مشکل دیجی کالا که سال‌ ها هست نتونست رفع کنه
مشتری مداری هست
شما باید ده تا ایمیل بزنید یا خیلی پیگیر باشید که پاسخ تون رو بگیرید
بخش مشتری مداری و شکایات شون نابوده

*Forgotten*
03-11-2017, 17:24
این سفارش حاوی یک تبلت بوده متاسفانه اصلا بسته بندی خوب نبود و تبلت راحت تو بسته بندی به شدت بازی میکرد و جابجا میشد و بسته بندی داخلش هیچ نگهدارنده ای نبود که تبلت رو نگه داره تکون نخوره .

ظاهرا یادشون رفته براتون کیسه هوا بزارن
من چندین بار ازشون خرید کردم هر بار هم برام کیسه هوا قرار دادن تا جنس مشکلی براش پیش نیاد
فکر کنم این مورد شما سهل انگاری بعضی از کارکنانشون بوده
حتما این مورد رو بهشون گوشزد کنید تا این جور اتفاقات برای کس دیگه ای نیافته :n24:

Life24
03-11-2017, 19:46
همان طور گفتم الان بزرگترین ضعف دیجی کالا کم بودن نیرو در بخش پشتیبانی و بخش شکایات هست و خیلی از ایمیل ها و شکایات بی پاسخ میمونه یا باید خیلی پیگیر باشی تا به نتیجه برسی... یکی از بزرگترین مشکلات یک سیستم همین مورد میتونه باشه

*Forgotten*
03-11-2017, 20:23
همان طور گفتم الان بزرگترین ضعف دیجی کالا کم بودن نیرو در بخش پشتیبانی و بخش شکایات هست و خیلی از ایمیل ها و شکایات بی پاسخ میمونه یا باید خیلی پیگیر باشی تا به نتیجه برسی... یکی از بزرگترین مشکلات یک سیستم همین مورد میتونه باشه

همینکه بهش چنتا میل بزنید و عکس بسته بزارید و پیام بدید بازم بی تاثیر نیست
بنظرم بهترین کاری میتونید بکنید اینه که توی بخش نظرات این مطلب رو بزارید تاثیرش بیشتره
تنبیه خوبیه براشون

Life24
13-12-2017, 18:59
واقعا چرا آدم یک کاری کنه که کسی محلش نزاره؟
انصافا الان کل جنس هاش رو بگه نصف قیمت کردیم، من یکی نمی رم تو سایتش اصلا سر بزنم. چون میدونم واقعا خالی بندی هست مثل قبلا.

تنها راهش ایجاد فروشگاه هایی مثل دیجی کالا به تعداد زیاد هست تا رقابت بیوفته و کیفیت کارشون بره بالا
چون واقعا من یکی حوصله رفتن دم مغازه و چونه زدن با هر کسی رو برای خرید جنس ندارم و اینترنتی رو ترجیح میدم

albertxx
20-12-2017, 04:10
کسی از تخفیفات یلدا استفاده کرده ؟؟

من که هرچی رفتم پیراهن و کاسه و بشقاب و آچار بود ! :n02:
بجز صفحه اصلی که چنتا لپ تاپ و پاور بانک و گوشی گذاشته بودن اونم با 5 تا 11 درصد تخفیف

taghi_ramzi
20-12-2017, 19:54
بعضی از تخفیفا خوب بودن ؛ ولی بازم اون جنسهای+80درصد با 50 درصد تخفیف بودن!
کلاً خرید از دجیکالا تو اینجور موارد بدون تحقیق و خبر داشتن از قیمتها اشتباهه.
من یه عطر خریدم با ارسال 98 تومن ، سایتهای دیگه ارزونترینشون 120 میدادن(به جز هزینه ارسال)

ضمناً ارسالشون هم ظاهراً مشکلی نداره ، من دیروز پرداخت کردم ، الان اسمس اومد فردا دستم میرسه (شهرستان ، فروشنده غیردیجیکالا)

andriy70
26-12-2017, 23:43
دیجیکالا خیلی ضعیف شده تازگیا، دفعه قبل خرید کردم آوردن در خونه گفتن ۲۰ تومن باید بدی کد تخفیفت قبول نشده، مجبور شدم بدم، خلاصه شو بگم که سر همین ۲۰ تومن من ۴ بار مجبور شدم زنگ بزنم تا پولو برگردونن بهم، هربارم نیم ساعت معطلی داشت انقدر تو صف بودم، حساب کردم دیدم نزدیک ۱۰ هزار تومن پول شارژ دادم. اپراتورهاشم بعضیا رفتار مناسبی ندارن با بی حوصلگی جواب میدن. این دفعه هم، یک هفته اس خرید کردم، مشهد هستم، سه روزه نوشته بسته به مامور تحویل داده شد، پیام هم اومد که بسته تا ۲۴ ساعت آینده تحویل میشه، بعد ۳ روز هنوز نیاوردن واسم. پیشنهاد میکنم ایمیلی هم پیگیر چیزی نشین چون یه هفته طول میکشه جواب بدن. درسته خرید اینترنتی راحت تره و دردسرش کمتره ولی اگه قرار باشه واسه هر خرید یک هفته ذهنت درگیر باشه و انتظار بکشی همون بهتر که بری بازار خودت خرید کنی. متاسفانه دیجیکالا هیچ رقیبی نداره، خودشونم اینو میدونن واسه همین اهمیتی نمیدن به گلایه های مردم. امیدوارم یه رقیب پیدا کنن تا یکم به خودشون بیان و یکم ارتقا بدن خدماتشون. تا اون موقع من دیگه خرید نمی کنم ازشون.

noisymind
27-12-2017, 14:15
این تخفیفات شب یلداش که واقعا مسخره بود! مثلا الان سر ساعت که پیشنهاداش آپدیت میشد ، برای دو زمان متفاوت من همون دقیقه اول اومدم یک هارد بگیرم و تا تکمیل کردم خریدمو موقع پرداخت پیغام داد که جنس مورد نظر تموم شده!! یعنی به دو دقیقه!! حالا یا سر کاری بوده! یا هم اینکه کلا از اون جنس دو تا دونه گذاشته و احتمالا خودشون هم برداشتن!!!:n21:

amirtehrani93
29-12-2017, 18:16
من خداروشکر تا الان راضی بودم بجز یک مورد که اونم با ایمیل حل شد
1- محل کارم تهران بود تو پیشنهاد شگفت انگیز چندتا خرید کردم + یدونه فلاسک چای شیشه ای محل تحویل تهران زدم
برگشتنی کرج حواسم نبود کارتن داخل ماشین از رو وسایلا افتاد کف ماشین اومدم خونه بسته رو باز کردم دیدم بله شیشه فلاسک پودر شده:n02:
خدایی خودمم نمیدونستم تو ماشین من شکست یا موقع تحویل شکست ( موقع تحویل چک نکردم)
با پشتیبانی تماس گرفتم ماجرارو کامل تعریف کردم حتی گفتم احتمالش هست وفتی من جابجا کردم شکسته
در کمال تعجب گفتن این وظیفه ماست کالا سالم تحویل مشتری بدیم پیک فرستادن فلاسک پس گرفت منم دیگه فلاسک نخواستم پولشو زدن به حسابم
2- یک مورد هم هارد وسترن بود قرار بود پنجشنبه تحویل بگیرم که پیکشون نیاورد پشتیبانی گفت جعمه تعطیله شنبه تحویل میدیم منم یه ایمیل به شرکت زدم گفتم بخاطر بسته پنجشنبه مهمونی نرفتم:n02:
جمعه ظهر دیدم پیک بسته رو آورد کلی هم معذرت خواهی کرد و رفت شرکت هم تو ایمیل بخاطر تاخیر و تحویل ندادن پیک معذرت خواهی کرد
در کل من از دیجی کالا راضی ام جنسای اصلی بهت تحویل میدن مشکلی هم باشه تعویض میکنن

xshya
03-01-2018, 13:50
:question:

amirtehrani93
28-01-2018, 22:56
چند حالت داره اما بهتره خودت اعتراف کنی وگرنه بقیه حدس بد میزنن:n02: 1
- رابطه بسیار نزدیک شما با رئیس شرکت :n04::n12::n04: با همه کارمندای پشتیبانی رابطه داری:n04::n12::n04:پس اسم شما واقعا امیر نیست:n02::n12::n04:

ای کاش دو حالت اولی درست بود حداقل با لیسانس تو خط تولید یه شرکت دیگه مشغول نبودم:n02:
فقط خواستم تجربیات با دوستان در میان بذارم تا بهتر تصمیم بگیرن
البته انتقادی که وارد کردم دوبار تکرار شده
اینکه بعد سفارش پشتیبانی زنگ زده ساعت تحویل باهام چک کرده و فرضا گفته فردا 11-14 تحویلی میدیم این ساعت شده 8 شب !
برای یه فروشگاه اینترنتی این تاخیر فاجعه است
ولی خوبیشم اینه جنسش اصله و گارانتیش معتبره

dvb55
19-02-2018, 14:39
اینم از تجربه خرید اخرم تا الان ( من در استانی هستم که طبق گفته خودشون اگر قبل از ظهر خرید تکمیل بشه امکان تحویل 24ساعته هست)
دیروز (یکشنبه) ساعت 11 صبح سفارش دادم و پول رو هم واریز کردم تا الان( دوشنبه) که ساعت 14هست تازه رسیده به مرحله آماده سازی سفارش :n13: حالا کی از اینجا در بیاد و بدستم برسه تو همین پست اپدیت می کنم.(24 ساعت تموم شده تا همین حالا امکانش ممکن نشده :n10: شاید جمعه بعد)
اپدیت 1: الان(دوشنبه) که ساعت 17 هست تازه از مرکز پردازش خارج شده و هنوز به مرکز توزیع نرسیده
آپدیت 2: امروز (چهارشنبه) ساعت 11 دقیقا بعد از سه روز تازه رسیده به دست مامور تحویل ببینم تا امشب می رسه بدستم
آپدیت 3: در نهایت امروز (چهارشنبه) ساعت 19 بعد از سه روز و 6 ساعت به دستم رسید.
اگر تعطیلی دیروز (سه شنبه) رو در نظر بگیرم در کل بعد از دو روز و 6 ساعت پس ار سفارش مرسوله به دستم رسید.
بسته بندی خارجی خوب بود ولی مرسوله داخلش با ضربه گیر های مشمایی که هوا توش هست فقط از یک سمت پوشیده شده بود و سمت دیگه چیزی نبود به همین دلیل خود مرسوله داخلش لق می زد.( مشخص بود با عجله بسته بندی شده).
خود مرسوله که بسته بندی خودش رو داشت و از این بابت مشکلی نداشت.
در مجموع کل فرایند خرید رو از 10 عدد 8 رو می دم.

armin_punisher6
19-02-2018, 23:21
یک بار سفارش اشتباه بهم دادن بعد یک ماه و نیم پیگیری بازم 30 هزار تومان پول منون خوردن.من که راضی نیستم

shamsoddin
10-05-2018, 18:27
دوستان کسی میدونه ارسال اکسپرس جمعه هام هست یا نه ؟
چهارشنبه سفارش بوده و الان زده حروج از مرکز پردازش

mojt90
07-07-2018, 07:10
سلام
دوستان من چند سال پیش از دیجی کالا خرید کردم همین یک ماه پیش هم خرید کردم.

اومدم بگم که :

بسته بندی دیجی کالا نسبت به قبل خیلی خیلی افت کرده . به خدا افتضاح شده !!!!!!!!!!!!!! همین جوری کالا رو میندازن داخل کارتن بدون بالشتک هوا بدون چسب درست و حسابی بدون فاکتور داخل جعبه انگار یک بچه بسته بندی الکی کرده

دیگه به مشتری مثل قبل پاسخگو نیستند !!!!!!!!

گول تضمین قیمت رو نخورید !!!!!!!! من کالایی خریدم و چندین فروشگاه رو معرفی کردم که حداقل 15 هزارتومن زیر قیمت بودن اما هیچ پاسخگو نبودند !!!!!!!!!!!!

hady1364
09-07-2018, 11:30
سلام
دوستان من چند سال پیش از دیجی کالا خرید کردم همین یک ماه پیش هم خرید کردم.

اومدم بگم که :

بسته بندی دیجی کالا نسبت به قبل خیلی خیلی افت کرده . به خدا افتضاح شده !!!!!!!!!!!!!! همین جوری کالا رو میندازن داخل کارتن بدون بالشتک هوا بدون چسب درست و حسابی بدون فاکتور داخل جعبه انگار یک بچه بسته بندی الکی کرده

دیگه به مشتری مثل قبل پاسخگو نیستند !!!!!!!!

گول تضمین قیمت رو نخورید !!!!!!!! من کالایی خریدم و چندین فروشگاه رو معرفی کردم که حداقل 15 هزارتومن زیر قیمت بودن اما هیچ پاسخگو نبودند !!!!!!!!!!!!
منم از سال 92 ازشون خرید می کردم و تا الان بالای 100 تا خرید ازشون داشتم. اون اوایل واقعا خیلی خوب بودن! برای تک تک مراحل با sms اطلاع رسانی می کردن و خیلی سریع هم کار می کردن. معمولا دو ساعت بعد از سفارش بسته رو به پست تحویل میدادن! تحویل اکسپرس که اومد بازم خوب بودن. یادمه یه چراغ قوه 250 تومنی ازشون خریده بودم ولی بعد از اینکه بسته رو باز کردم و با چراغ قوه کار کردم، ازش خوشم نیومد و اونا با وجود باز بودن بسته و نبود هیچ گونه اشکالی پولم رو سریع و کامل پس دادن. اون روزا با خیال راحت ازش خریدهای چند میلیونی می کردم.
ولی از وقتی فروشنده های متفرقه وارد شدن دیگه دیجی کالا اون دیجی کالای سابق نشد! یه دستگاه تشخیص اسکناس جعلی خریدم 30 تومن. تو مشخصاتش نوشته بود هم با برق و هم با باتری کار می کنه ولی وقتی بازش کردم دیدم جای باتری نداره. کلی با مسئولش صحبت کردم تا قبول کنن دستگاه اشکال داره! بهرحال بعد از یه ماه و نیم (اونم بعد از چند بار یادآوری) پولم رو واریز کردن
چند تا سفارشی که بعدش دادم هم واقعا ناامیدم کرد. اکثرا بسته بندی خیلی بد بود یا پاره شده بود. بسته بندی بعضی وسایل (مثل یه پاوربانک 140 تومنی) باز شده بودن و به نظر دست دوم میومد. یا یه صابون گرون قیمت آلمانی سفارش داده بودم، همینجوری گذاشته بودنش تو نایلون معمولی فرستاده بودن! یعنی بسته بندیش در حد صابون گلنار هم نبود!!! :n35: انگار نه جعبه ای داشته نه بسته بندی درستی :n35:
الانم که اکثر موبایل ها و لوازم خانگیش رو زده ناموجود و قیمت هاش معمولا بالاتر از قیمت بازاره! نمونه اش همون آیفون ایکس بود که تا 12 میلیون قیمت گذاشته بود! :n04:
دیگه فقط خریدهای کوچیک و ضروری که معمولا زیر صد تومن درمیاد رو ازش انجام میدم و تا واقعا مجبور نباشم از دیجی کالا خرید نمی کنم.

taghi_ramzi
09-07-2018, 14:42
با درود. دو سه تا نکته عرض کنم من باب خرید از دیجیکالا

من از سال 90 ازشون خرید میکنم. دیجیکالا جنس ارزون هم داره، جنس گرون هم داره، جنس داره نصف قیمت بیرون، جنس داره 5-6 برابر قیمت بیرون. از موقعی که فروشنده های دیگه اضافه شدن، قیمتهای فضاییشون بیشتر شده؛ پس بدون تحقیق خرید نکنید. هم از مغازه ها، هم از سایتها تحقیق کنید.

از موتور جستجوهایی مثل ترب ، ایمالز و مشابهاتشون استفاده کنید و قیمتهای نرمال رو بدونید. موتورهای تخصصی تر هم هستن، مثل عطرافشان برای عطر و موبایل.آی آر برای موبایل، حتی زدن اسم جنس+"قیمت" تو گوگل هم خوبه

بعضی جنسهای چینی ارزون بی کیفیت و آشغال هستن که حتی آکبندشون هم ممکنه سالم نباشه. به هیچ وجه از این چور چیزا از دیجکالا نخرید و از فروشگاههای فیزیکی بخرید.

اگه نیاز فوری به یه کالا دارید، روی زمان ارسالی که میگن حساب نکنید و بدترین حالت رو در نظر بگیرید.

تو خرید اصلاً عجله نکنید، حتماً کامنتهای زیر جنسها رو بخونید. یعضی کامنتهای منفی یا حتی مثبت رو تایید نمیکنن، ولی تو همون تاییدشده ها هم نکات خوبی هست. اگه جنس مورد نظرتون تو فروشگاههای خارجی مثل آمازون هست کامنتهای اونجا رو هم بخونید.

موقع فروشهای ویژه بیشتر مواظب باشید. تو چند ماهه اخیر، همه فروش ویژه ها در واقع یه تعداد جنس با همون قیمتهای قبلی یا بالاتر بودن.

توصیه تخصصیم درباره عطر: عطر فیک و بنجل الان تو دیجیکالا از عطرهای اصلی بیشتره. اگه از برندها، نتها و قیمتها اطلاع ندارید به هیچ وجه عطر نخرید ازشون.

درباره بسته بندی، من فکر میکنم چون شبکه توزیعشون اختصاصیه و دست غریبه نمی افته، خودشون با بسته ها با دقت برخورد میکنن و به همین دلیل بسته ها رو سبکتر و با ضربه گیر کمتری به دست یوزر میرسونن. من تا حالا مشکلی که ناشی از بسته بندی باشه نداشتم.

mojt90
22-07-2018, 14:56
دیگه

تضمین قیمت / کد تخفیف رو قبول نمیکنن / بهونشون اینه که فروشنده دیجی کالا نیست !!!!!!!!!

Public Enemy
23-07-2018, 21:00
دوستان اگر میخواین یه کالا رو درست و درمون بخرید, در روزهای عادی (غیر مناسبتی) بخرید کلی هم سود میکنید :n09:

الحمدالله مناسبت ها برای سایت های مثل دیجی کالا صرفا شدن دلیل واسه بالا بردن ترافیک و بازدید سایت. یه قیمت الکی میزنن ولی هیچی نمیفروشن.

-------------

اگر قسمت شد قراره برای کریسمس یه لپ تاپ از امریکا بگیرم. یه review میزارم برای دوستان از مقایسه ی نحوه خدمات دهی شیطان بزرگ با فروشگاههای ملت عزیز ایران

years
02-08-2018, 10:49
من فقط میدونم اجناس معیوب رو برای بخش پیشنهادات ویژه هر روز ردیف میکنن و میفروشن

امید رض
02-08-2018, 12:12
یک سیم خریداری کردم از سایت دیجی کالا .بسته بندی داغون ولی 1روزه دستم رسید!سرعت خوب ولی بسته بندی بد
چیزی که جالب بود که با توجه به بوتیوب وبررسی سیم
کاتالوگ و راهنما داخل بسته سیم بود که سازنده گذاشته بود
ولی دربسته سیم که پلمپ هم بود نه راهنمایی بود ونه کاتالوگی!
خیلی جالبه :n04::n04::n04::n04:

amir_t6262
06-08-2018, 21:36
لطفا حذف شود.

badboys_87
28-10-2018, 21:12
کلا از همون روزهای اول که دیجی کالا تاسیس شد ازش خرید کردم تا الان
سیستم ارسالشون خوبه و به موقع میاره و برخوردشون هم خوبه ولی قبلا یک کوپن تخفیف میداد که الان دیگه نمیده
در ضمن قیمت هاش دقیق نیست و بعضی از اجناس رو نسبت به جاهای دیگه گرونتر میده بعضی اجناس هم قیمتشون خوب میده
یک بارگلس گوشی نیکلین اورجینال خریدم که وقتی باز کردم گلس شکسته بود منم دیگه حوصله نکردم پس بدم در کل خوبه ولی روی قیمت ها هیچ نظارتی ندارن

Web30
30-11-2018, 23:26
دیگه

تضمین قیمت / کد تخفیف رو قبول نمیکنن / بهونشون اینه که فروشنده دیجی کالا نیست !!!!!!!!!

دوست عزیز شما حرفاشونو باور نکن . تمام فروشنده ها یه نفر بیشتر نیست ولی اسم های مختلف گذاشتن که مردمو سرگرم کنن که اگه مثلا قیمت بالاست و جنس بی کیفیته فروشنده دیجیکالا نیست یه نفر دیگست. دیگه فاکتورم فقط به خریدهای سازمانی میدن که جنس دست دو رو راحت تر بفروشن.

mojt90
01-12-2018, 19:08
مشکل دیجی کالا اینه که اومد فروشندگان متفرقه رو وارد سایتش کرد .

هم کیفیت خدمات ، هم اصالت کالا و کیفیت کالا و هم اعتبارش رو زیر سوال برد .

یه جوری تنوع کالا رو فدای اصالت و کیفیت و خدمات دهی کرده .:n04:

SINASONY
03-01-2019, 12:21
دیجی کالا خیلی مسخره شده. یه مودم تی پی لینک داره قیمتش صد هزار از سایتایه دیگه بیشتر زده بهش میگم گرون زدی سریع میاد قیمته همون مودمو صد اضافه میکنه.عجب.:n10:فکر کرده با این عوام فریبیاش مشتری براش میمونه.:n02:دوستان هر چیزی میخواین ازش خریداری کنید اول قبلش یا از طریق فروشگاه های حضوری یا فروشگاه هایه انلاینه دیگه اول قیمتشو در بیارید بعد خرید کنید که گرون نخرید.

body_guard
04-01-2019, 21:22
یه پازل خریدم ازش وقتی کاملش کردم دیدم یه قطعه اش نیست. اتاق رو زیرو کردم نبود. کسی هم وارد اتاقم نشده بود که برش داره. تنها چیزی که به ذهنم رسید این بود که تو بسته از اول نبوده

محمد7966
14-02-2019, 10:28
لطفا حذف شود.

محمد7966
17-03-2019, 00:39
سلام دوستان،دیجی کالا برای خرید محدودیت میذاره؟؟مثلا تازه میخواستم چندتا مداد رنگی سفارش بدم دیدم تعداد رو نهایت 5 تا زده و بیشتر از 5تا نمی داد

با تشکر

shaahani
17-03-2019, 07:03
سلام دوستان،دیجی کالا برای خرید محدودیت میذاره؟؟مثلا تازه میخواستم چندتا مداد رنگی سفارش بدم دیدم تعداد رو نهایت 5 تا زده و بیشتر از 5تا نمی داد

با تشکر

به دو علت ممکنه محدودیت پیش بیاد، اول اینکه موجودی مورد نیاز از یک تعداد به بالا در انبار های خودشون و یا همکارانشون اعلام نشده، و وجود نداشته باشه.
دوم اینکه یکسری سیاست ضد انبار کردن، احتکار و اینجور چیزها هم فکر میکنم از سمت دولت بهشون تحمیل شده، قبل یه چیزهایی در موردش داخل خبرگذاری های آی تی خودنده بودم، که البته این مورد دوم رو نمیدونم تا چه حد ممکنه دروغ و یا راست باشه.

محمد7966
04-04-2019, 19:55
سلام،تو دیجی کالا میشه،نوع ارسال پستی رو خودمون مشخص کنیم؟؟یا انتخابش دست خود دیجی کالاس؟؟

mojt90
04-04-2019, 20:41
سلام،تو دیجی کالا میشه،نوع ارسال پستی رو خودمون مشخص کنیم؟؟یا انتخابش دست خود دیجی کالاس؟؟

بله .

ولی کالاهای بزرگ مانند یخچال و ... با خود دیجی کالاست

محمد7966
04-04-2019, 21:14
بله .

ولی کالاهای بزرگ مانند یخچال و ... با خود دیجی کالاست

من چون خوزستانم،معمولا 6 و 7 روزه میرسه،با پست پیشتاز،حالا میتونم پست بهتری سفارش بدم که مثلا 2 یا 3 روزه برسه؟ و تفاوت قیمت رو میدونید چقدر درمیاد نسبت به پست پیشتاز؟

ممنونم

mojt90
04-04-2019, 22:19
من چون خوزستانم،معمولا 6 و 7 روزه میرسه،با پست پیشتاز،حالا میتونم پست بهتری سفارش بدم که مثلا 2 یا 3 روزه برسه؟ و تفاوت قیمت رو میدونید چقدر درمیاد نسبت به پست پیشتاز؟

ممنونم

بستگی ه وزن کالا داره. خود دیجی کالا سرویس اکسپرس داره که 2 یا 3 روزه میرسه . قیمت هم بسته به وزن هست:n16:

italodance
22-06-2019, 05:37
بی کیفیت و بنجل فروشی شده، کالاها ایراد دارند و بعضی وقتها اصلا نمیبینند چی دارند میارند، من که دیگه از این بنجل فروشی دیگه نمیخرم واستادم ببینم مالتینا چطوره که اگر تجربه اش خوب باشه کلا جایگزین این بنجل خونه که زمان تحویلش هم الان ۵ روزه در تهران و خدا میدونه چقدر در شهرستان شده بکنم.:n34:

italodance
22-06-2019, 06:25
کلا از همون روزهای اول که دیجی کالا تاسیس شد ازش خرید کردم تا الان
سیستم ارسالشون خوبه و به موقع میاره و برخوردشون هم خوبه ولی قبلا یک کوپن تخفیف میداد که الان دیگه نمیده
در ضمن قیمت هاش دقیق نیست و بعضی از اجناس رو نسبت به جاهای دیگه گرونتر میده بعضی اجناس هم قیمتشون خوب میده
یک بارگلس گوشی نیکلین اورجینال خریدم که وقتی باز کردم گلس شکسته بود منم دیگه حوصله نکردم پس بدم در کل خوبه ولی روی قیمت ها هیچ نظارتی ندارن

اجناسی که بیشتر فروش میره یا به اصلاح پرفروش هست را در کنار ناباوری گرونتر میده، تنوع دزدی خنده داره

Tethys
22-06-2019, 08:30
چرا بعضیا دروغ میگن؟

دیجی کالا یکی از بهترین فروشگاههایی هست که شخصا ازش خرید کردم.

مثلا از بامیلو که خرید کردم ... دو تا تیشرت رو عینا مثل هم بهم دادن، اعتراض کردم گفتن کالاها کد نداره و اگر یچیزی چند رنگه ممکنه ندونیم چی رو میفرستیم! برو پست بده برامون بیارن!!!

یه بارم یه کالا رو کلا نفرستادن و منکرش شدن، آخرش کن اثبات کردم خرید رو انجام دادم گفتن باید تماس میگرفتی ما سایتمون همون موقع قطعی داشته!!

و خیلی فروشگله های دیگه.

شما جنس رو از دیجی کالا میخری نخواستی مامور پس میگیره و پول رو برمیگردونه حسابت! مخصوصا لوازم خانگی و الکترونیکیش فوق العادس و آکبنده.

بعضیا تو خونه بچه مچه دارن یا خانوادشون مراقب نیستن یه کالایی میخرن بدستشون میرسه باهاش کشتی کج میگیرن آخرش میندازن گردن فروشگاه....:n08:

mraeisi2
22-06-2019, 19:50
فروشگاه خوبی هستش ، بعضی از قیمت هاش خوبه و برخی خیلی گرون.
چندین کالا از این وبسایت سفارش دادم ، نحوه ی بسته بندی شون بسیار بد هستش ، کالایی که خرید کردید رو داخل یه جعبه می اندازند و میفرستند اصلا بسته بندیشون محکم و ایمن نیست کالا ممکنه در طول مسیر آسیب ببینه.

محمد7966
26-06-2019, 11:50
.....................

حذف شود

mohsenP3000
26-06-2019, 13:13
سلام دوستان

یه اسپیکر 3 تیکه از دیجیکالا خریدم الان بدستم رسید. توی بسته ش فقط دو تیکه بود (بلند گو ها) اون ساب ووفرش نیست توش. زنگ زدم می گن چون فروشنده دیجیکالا نیست از 7 روز ضمانت برخوردار نیستید و نمی تونید تعویض کنید الان باید چیکار کنم؟ از کی و به کجا شکایت کنم؟

قیمت 210 بوده. بخوام شکایت بنویسم و برم دادگاه هم وقتم می ره و هم هزیته شکایت خودش حدود 150 تومن می شه.

دوستان راه حلی دارند؟ الان می گن که بوده داخل بسته بندی و ما مطمئنیم. می گم من باز کردم ناقصه. قسمت اصلی نیست داخل جعبه. (اولش که می گفتن مدلشه!!!!! و داخل بسته بندی فرق داره!!!!! می گم قسمت اصلی اسپیکر نیست. بعد هم همون صحبت های بالا.)

من زیاد ازشون خرید داشتم هیچ وقت چنین مشکلی پیش نیومده بود یا اگرم بود ضمانت 7 روزه بود و حل شد.

الان تکلیف چیه؟ یه راهی بهم بگید. بعد ناهار برم سراغ شون.

italodance
26-06-2019, 18:59
سلام دوستان

یه اسپیکر 3 تیکه از دیجیکالا خریدم الان بدستم رسید. توی بسته ش فقط دو تیکه بود (بلند گو ها) اون ساب ووفرش نیست توش. زنگ زدم می گن چون فروشنده دیجیکالا نیست از 7 روز ضمانت برخوردار نیستید و نمی تونید تعویض کنید الان باید چیکار کنم؟ از کی و به کجا شکایت کنم؟

قیمت 210 بوده. بخوام شکایت بنویسم و برم دادگاه هم وقتم می ره و هم هزیته شکایت خودش حدود 150 تومن می شه.

دوستان راه حلی دارند؟ الان می گن که بوده داخل بسته بندی و ما مطمئنیم. می گم من باز کردم ناقصه. قسمت اصلی نیست داخل جعبه. (اولش که می گفتن مدلشه!!!!! و داخل بسته بندی فرق داره!!!!! می گم قسمت اصلی اسپیکر نیست. بعد هم همون صحبت های بالا.)

من زیاد ازشون خرید داشتم هیچ وقت چنین مشکلی پیش نیومده بود یا اگرم بود ضمانت 7 روزه بود و حل شد.

الان تکلیف چیه؟ یه راهی بهم بگید. بعد ناهار برم سراغ شون.

متاسفانه نظرم رو بالا میبینید که چند روز پیش بود، دیجی کالا آن دیجی کالا سابق نیست ، کالای بنجل دست خورده و معیوب میاره، داره به همون سرنوشت رقیبش که دو ماه پیش منحل شده دچار میشه، من هم دیگه برای همیشه پاکش کردم.

کاری نمیشه کرد اما شما میتونی یک کار بکنی این هم دیگه ازشون نخری.

mohsenP3000
26-06-2019, 20:12
متاسفانه نظرم رو بالا میبینید که چند روز پیش بود، دیجی کالا آن دیجی کالا سابق نیست ، کالای بنجل دست خورده و معیوب میاره، داره به همون سرنوشت رقیبش که دو ماه پیش منحل شده دچار میشه، من هم دیگه برای همیشه پاکش کردم.

سلام

باید اطلاع رسانی جمعی بشه تا دست این کلاهبردارا رو بشه.

قطعا خرید که دیگه هرگز ازشون نخواهم کرد. ولی بیخیال این قضیه هم نخواهم شد.

دوستانی که تجربه شکایت دارند بفرمایند پروسه به چه شکله؟

shaahani
26-06-2019, 20:21

دقیقا، دیگه از دیجیکالا خرید نکنید
من هم یکی از مشتری های با سابقه شون بودم و خیلی ازشون خرید کردم ، ده ها ملیون خرت و پرت خریدم ازشون

اما یک پاور بانک خریدم چند ماه پیش، وقتی رسید دستم ، بازش که کردم ، دیدم یک مدل اشتباهی رو فرستادن
منم زنگ زدم شاکی شدم و گفتم یک مدل اشتباه برام فرستادین، گفتن ایرادی نداره ما یک مامور میفرستیم پسش بده و بعد ما در مرکز چک میکنیم اگه سالم بود، پولتون رو پس میدیم.
گفتم پس کالا چی میشه، گفت باید دوباره خرید بزنید و اینبار از یک فروشنده دیگه خرید کنید.
منم برای اینکه وقتم تلف نشه، همونجا یک خرید دیگه زدم (البته ریسک بود و ممکن بود کالای اول رو پس نگیرن و دوتاش رو مجبور شم بردارم)
اما این دفعه پس کرایه زدم ، تا بعد از دریافت محصول و اطمینان از درست اومدم مدل مورد نظر، پول رو پرداخت کنم
در کمال تعجب این مرتبه هم محصول اشتباهی آوردن، کلا یک مدل ارزون تر رو که قابلیت شارژ خیلی سریع نداشت، بجای مدل انتخابی من میاوردن. که حتی اسم روی جعبش هم متفاوت بود.
به مامور گفتم چسب در جعبه رو اجازه بده آروم باز کنم تا مطمئن شم؛ محصول درسته، گفت نه اگه باز کنی باید پولشو پرداخت کنی
منم چون روی جعبه رو دیدم که اسم همون مدل اشتباهی رو نوشته بود، پسش دادم و پرداخت نکردم، پول پاوربانک اول رو هم بهم برگردوندن.

توی سایتشون رفتم نظر دادم که بهتره این قطعه رو از دیجیکالا نخرید چون اشتباهی میفرستند و من از فلان فروشنده و فلان فروشنده خرید کردم هر دو بار اشتباه برام فرستادن.
نظرم رو هم تائید نکردن و اجازه ندادن مردم بخونن.

من تصورم اینه که از عمد مدل ارزونتر رو دارن بجای مدل گرون تر میفروشن و خیلی از مردمی که تخصص کافی برای تشخیص مقدار ولتاژ ورودی پاوربانک ها ندارن و یا اهمیت اون رو در مدت زمان شارژ و سالم موندن اون نمیدونن، خیلی راحت مدل اشتباهی را با مبلغ بیشتر ازشون خرید میکنن.

به هرحال من که دیگه خرید آخرم بود، خیلی وقت هم هست که دیگه پک بندیشون داغون شده، نه خبری از کیسه های هوای ضرب گیر در بسته بندی هست و نه اصلا دقتی میکنن در جابجایی، چندمرتبه حتی خود جعبه در جابجایی پاره به دستم رسیده، یک بار هم پایه فلزی هویه چسب حرارتی که خریده بودم، از داخل بسته بندی افتاده بود و گم شده بود که دیگه مرجوع نکردمش و مجبور شدم با بدبختی زیاد یک پایه دست ساز واسش بسازم

italodance
26-06-2019, 20:56
من هم عین شما ، کامنت من رو ببینید:

کاربر گرامی

سلام

متاسفانه نظر زیر به دلیل مغایرت با قوانین و شرایط ارسال نظر، تایید نشد.

متاسفانه برس دریافتی پایه اش ازش جدا شده بود انگار خوب نچسبیده یا جا نیافتاده بود. از دیجی کالا بعید است این سبک میدونم کالای خودش نیست ولی یک نگاهی بندازی که چی داری میاری بد نیست. بخاطر قیمتش ارزش عودت و غیره ازش نیست و خودم با چسب دو قلو پایه را بش چسبوندم.

mohsenP3000
26-06-2019, 21:27
دقیقا، دیگه از دیجیکالا خرید نکنید
من هم یکی از مشتری های با سابقه شون بودم و خیلی ازشون خرید کردم ، ده ها ملیون خرت و پرت خریدم ازشون

اما یک پاور بانک خریدم چند ماه پیش، وقتی رسید دستم ، بازش که کردم ، دیدم یک مدل اشتباهی رو فرستادن
منم زنگ زدم شاکی شدم و گفتم یک مدل اشتباه برام فرستادین، گفتن ایرادی نداره ما یک مامور میفرستیم پسش بده و بعد ما در مرکز چک میکنیم اگه سالم بود، پولتون رو پس میدیم.
گفتم پس کالا چی میشه، گفت باید دوباره خرید بزنید و اینبار از یک فروشنده دیگه خرید کنید.
منم برای اینکه وقتم تلف نشه، همونجا یک خرید دیگه زدم (البته ریسک بود و ممکن بود کالای اول رو پس نگیرن و دوتاش رو مجبور شم بردارم)
اما این دفعه پس کرایه زدم ، تا بعد از دریافت محصول و اطمینان از درست اومدم مدل مورد نظر، پول رو پرداخت کنم
در کمال تعجب این مرتبه هم محصول اشتباهی آوردن، کلا یک مدل ارزون تر رو که قابلیت شارژ خیلی سریع نداشت، بجای مدل انتخابی من میاوردن. که حتی اسم روی جعبش هم متفاوت بود.
به مامور گفتم چسب در جعبه رو اجازه بده آروم باز کنم تا مطمئن شم؛ محصول درسته، گفت نه اگه باز کنی باید پولشو پرداخت کنی
منم چون روی جعبه رو دیدم که اسم همون مدل اشتباهی رو نوشته بود، پسش دادم و پرداخت نکردم، پول پاوربانک اول رو هم بهم برگردوندن.

توی سایتشون رفتم نظر دادم که بهتره این قطعه رو از دیجیکالا نخرید چون اشتباهی میفرستند و من از فلان فروشنده و فلان فروشنده خرید کردم هر دو بار اشتباه برام فرستادن.
نظرم رو هم تائید نکردن و اجازه ندادن مردم بخونن.

من تصورم اینه که از عمد مدل ارزونتر رو دارن بجای مدل گرون تر میفروشن و خیلی از مردمی که تخصص کافی برای تشخیص مقدار ولتاژ ورودی پاوربانک ها ندارن و یا اهمیت اون رو در مدت زمان شارژ و سالم موندن اون نمیدونن، خیلی راحت مدل اشتباهی را با مبلغ بیشتر ازشون خرید میکنن.

به هرحال من که دیگه خرید آخرم بود، خیلی وقت هم هست که دیگه پک بندیشون داغون شده، نه خبری از کیسه های هوای ضرب گیر در بسته بندی هست و نه اصلا دقتی میکنن در جابجایی، چندمرتبه حتی خود جعبه در جابجایی پاره به دستم رسیده، یک بار هم پایه فلزی هویه چسب حرارتی که خریده بودم، از داخل بسته بندی افتاده بود و گم شده بود که دیگه مرجوع نکردمش و مجبور شدم با بدبختی زیاد یک پایه دست ساز واسش بسازم

عجب بابا خیلی دزدن.

تو رو خدا بچه ها تجربه ها رو بگن........

چه اشتباهی کردم من......

فردا می رم دفترشون حضوری.

m.b.z
26-06-2019, 23:02
من حدود 4-5 ماه پیش پک 6 تایی جوهر برای پرینتر جوهر افشان از دیجیکالا گرفتم
قیمتش 850 تومن
منم فکر کنم حتما خوب هست چون کامنت هاش خوب
وقتی رسید و استفاده کردم متوجه شدم جوهر بیکیفیته و کلا رنگ هاش خوب نیست
حدود 7-8 بار کامن گذاشتم که بابا هد پرینترم خراب شد چاپم خراب شده مردم نخرید
ولی هیچکدوم تایید نشد
بعدا به کامنت ها توجه کردم دیدم همه اونایی که پیغام مثبت گذاشتن خانم هستم و این منو به شک انداخت که احتمالا اینا فیک باشه
اگر میدونسم کیفیتش انقدر بده همون جوهر Wox رو میگرفتم 650

italodance
10-07-2019, 12:54
عجب بابا خیلی دزدن.

تو رو خدا بچه ها تجربه ها رو بگن........

چه اشتباهی کردم من......

فردا می رم دفترشون حضوری.

چه خبر چی شد؟

mohsenP3000
10-07-2019, 18:00
چه خبر چی شد؟

وقت دادگاه برای حدود 2 هفته آینده س.

فعلا فقط یه کارشناس شون تماس گرفت و کلا می گفت مدل دستگاهه!!!! و حرف های تکراری....

در هر صورت الان دیگه قضایی پیگیر می شم که بتونم هزینه شکایتی که کردم رو هم پس بگیرم.

به صنف هم شکایت کردم.

تو توییتر و شبکه های مجازی هم می خواستم جریان رو شرح بدم که با مشورت وکیل تصمیم گرفتم صبر کنم تا روند قضایی طی بشه.

irmacfa
12-07-2019, 16:03
دوستان دیجیکالا این سیستم ارسال تهرانش چوریه بین 15-22 شب میاد در خونه نمیگن چه ساعتی دقیقا میان

irmacfa
22-07-2019, 20:06
آقا اجناس سنگین تو دیجیکالا زده رایگان میارن در خونه پول میخوان [emoji16]

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Rahpooyan
22-07-2019, 20:21
دوستان موقع خرید توجه کنند که فروشنده همه محصولات دیجی کالا نیستش. بلکه فروشنده های دیگه محصولات خودشون رو از طریق دیجی کالا به فروش می گذارند. تو همینم بگمونم بعضی کالاها در انبار دیجی کالا هست و ارسال می شود بعضی هم بعدا توسط فروشنده اماده و ارسال می شود.

irmacfa
10-08-2019, 21:57
تازگی دیجیکالا جنس میفرسته درب منزل ، میزنه ارسال رایگان ، بعد پست مخصوص خودش بسته رو میاره در خواست انعام داره [emoji850]

italodance
11-08-2019, 07:19
تازگی دیجیکالا جنس میفرسته درب منزل ، میزنه ارسال رایگان ، بعد پست مخصوص خودش بسته رو میاره در خواست انعام داره [emoji850]

بله؟ عجب تهفه ای. :n08:

دیجی کلا دیگه آخرای عمرش هست و بزودی خبر ورشکستگی و انحلالش میاد.

italodance
11-08-2019, 11:40
دیجی کالا واقعا شده دیجی دزد کالا
ست اصلاح براون مدل MGK 3080 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که باید درجه 2 چینی باشه که این پک کیف اصلی و تمیز کننده و یک سری چیزها را به علت پک ارزانتر ندارد رو میده:

1600 الی 1700 تومان

پک درجه یک چینی و کامل Mgk3980 و همراه با کیف اصلی و متعلقات کامل تو مالتینا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میده:

1 تومان

تازه این مدل که برای بازار امریکا هم هست با برق 220 هم کار میکنه.

محمد7966
31-08-2019, 13:35
کسی میدونه دیجیکالا برای تایید نظرات چه شیوه ای در پیش میگیره.من دیدم طرف نوشته مزخرفه.نخرید بعد تایید کرده اند.بعد من اومدم اطلاعات فنی و مزایا و معایبی که کالا داره رو نوشتم،تایید نکردند.چند وقت پیش ازش کلی جنس خریدم برای بستن کیس،بعد هر روز اس میداد بیا نظر بنویس.آخر سر برای مادربرد و پردازنده نوشتم ولی برای مادربرد رو تایید نکرد.برای مادربردو تایید نکرد چون توش مزایا و معایب نوشتم و البته مشکل فنی جزئی هم داشت که خیلی مهم نبود.اما برای پردازنده رو تایید کرد.شاید چون هیچ عیبی ازش نگفته بودم و همش مزایا نوشتم.

اما در کل میگم نمی فهمم دیجیکالا رویه اش چظوره.طرف فقط نوشته جنس آشغاله نخرید تایید کرده.

الان یه رم ازش خریدم چیز بدی هم از دیجی کالا نگفتم.اما نمیدونم چرا تایید نشد.اگر کسی میدونه عیب نظرم چیه بگه من متوجه بشم

((قبلش 2 رم 4 گیگ اپیسر پنتر داشتم.اونها رو 2 کاناله کرده بودم.فرکانس هردوشون 2400 بود cl 16 سازنده تراشه هردو شون هم سامسونگ.این دوتا رو 2 کاناله کردم بودم و سرعت بوت ویندوز خیلی بالا بود.در عرض چند ثانیه ویندوز بالا می اومد که من اولین بار بود تو عمرم می دیدم.
چون پردازنده ام i5 8400 و سایتی توصیه کرده بود 16 گیگ باشه برای این پردازنده،همین رمو خریدم.اما الان دیدم فرکانسش تو حالت xmp 2400 و تو حالت عادی 2133 بود.سازنده تراشه هم هاینیکس.سرعت بوت ویندوز اومده بود پایین.هر چند برام اهمیتی نداره که بوت ویندوز بالا باشه.
فعلا که سیستمم مشکلی نداشته.چند ساعت بازی هم کردم مشکلی دیده نشد.ولی از این رمی که اپیسر زده و اطلاعات اشتباهی که روی رم درج شده رضایت ندارم.))

این هم نظری که برای مادربرد گیگا b360 نوشته بودم که تایید نشد.

((سلام.ابتدا میخواستم گیگا z370 رو بخرم.با توجه به اینکه اختلاف قیمت 600هزارتومنی داشت با این مادربرد و منم اهل اورکلاک نبودم و بودجه ام محدود بود همین رو خریدم.البته z370 پورت vga هم نداشت. فقط یک مشکلی عجیبی که بهش برخوردم و تو اینترنت هم در چند انجمن خارجی بحث شده بود این بود که هر وقت پاور رو از دکمه پشتی خاموش میکردم یا کلا کیس رو از برق می کشیدم،در محیط بایوس با پیام ریست شدن اطلاعات بایوس مواجه میشدم.البته تاریخ و ساعت تغییر نمیکرد.پیامی که ظاهر میشد این بود: BIOS has reset. Please re-config your BIOS set up items if needed خلاصه عیب رو برطرف کردم اما بعید میدونم به خاطر آن باشه.فقط باطری رو درآوردم و بعد از چند دقیقه جا زدم و درست شد.در انجمن گیگابایت هم یه مشکلی در ذخیره شدن تنظیمات بایوس بود. در واقع مشکلیه که در بعضی از مادربردهای گیگا دیده شده و مختص این مادربرد نیست.))

noisymind
31-08-2019, 14:28
کسی میدونه دیجیکالا برای تایید نظرات چه شیوه ای در پیش میگیره.من دیدم طرف نوشته مزخرفه.نخرید بعد تایید کرده اند.بعد من اومدم اطلاعات فنی و مزایا و معایبی که کالا داره رو نوشتم،تایید نکردند.چند وقت پیش ازش کلی جنس خریدم برای بستن کیس،بعد هر روز اس میداد بیا نظر بنویس.آخر سر برای مادربرد و پردازنده نوشتم ولی برای مادربرد رو تایید نکرد.برای مادربردو تایید نکرد چون توش مزایا و معایب نوشتم و البته مشکل فنی جزئی هم داشت که خیلی مهم نبود.اما برای پردازنده رو تایید کرد.شاید چون هیچ عیبی ازش نگفته بودم و همش مزایا نوشتم.

اما در کل میگم نمی فهمم دیجیکالا رویه اش چظوره.طرف فقط نوشته جنس آشغاله نخرید تایید کرده.

الان یه رم ازش خریدم چیز بدی هم از دیجی کالا نگفتم.اما نمیدونم چرا تایید نشد.اگر کسی میدونه عیب نظرم چیه بگه من متوجه بشم

((قبلش 2 رم 4 گیگ اپیسر پنتر داشتم.اونها رو 2 کاناله کرده بودم.فرکانس هردوشون 2400 بود cl 16 سازنده تراشه هردو شون هم سامسونگ.این دوتا رو 2 کاناله کردم بودم و سرعت بوت ویندوز خیلی بالا بود.در عرض چند ثانیه ویندوز بالا می اومد که من اولین بار بود تو عمرم می دیدم.
چون پردازنده ام i5 8400 و سایتی توصیه کرده بود 16 گیگ باشه برای این پردازنده،همین رمو خریدم.اما الان دیدم فرکانسش تو حالت xmp 2400 و تو حالت عادی 2133 بود.سازنده تراشه هم هاینیکس.سرعت بوت ویندوز اومده بود پایین.هر چند برام اهمیتی نداره که بوت ویندوز بالا باشه.
فعلا که سیستمم مشکلی نداشته.چند ساعت بازی هم کردم مشکلی دیده نشد.ولی از این رمی که اپیسر زده و اطلاعات اشتباهی که روی رم درج شده رضایت ندارم.))

((سلام.ابتدا میخواستم گیگا z370 رو بخرم.با توجه به اینکه اختلاف قیمت 600هزارتومنی داشت با این مادربرد و منم اهل اورکلاک نبودم و بودجه ام محدود بود همین رو خریدم.البته z370 پورت vga هم نداشت. فقط یک مشکلی عجیبی که بهش برخوردم و تو اینترنت هم در چند انجمن خارجی بحث شده بود این بود که هر وقت پاور رو از دکمه پشتی خاموش میکردم یا کلا کیس رو از برق می کشیدم،در محیط بایوس با پیام ریست شدن اطلاعات بایوس مواجه میشدم.البته تاریخ و ساعت تغییر نمیکرد.پیامی که ظاهر میشد این بود: BIOS has reset. Please re-config your BIOS set up items if needed خلاصه عیب رو برطرف کردم اما بعید میدونم به خاطر آن باشه.فقط باطری رو درآوردم و بعد از چند دقیقه جا زدم و درست شد.در انجمن گیگابایت هم یه مشکلی در ذخیره شدن تنظیمات بایوس بود. در واقع مشکلیه که در بعضی از مادربردهای گیگا دیده شده و مختص این مادربرد نیست.))

متاسفانه سیستم بررسی نظراتشون میشه گفت " هرری!" هست. مثلا من همین چند روز پیش در قسمت سولات و نه نظرات ، گفته بودم آیا با توجه به اینکه این لپ تاپ درایو دی وی دی نداره ، برای اضافه کردن SSD ، پورت M2 داره یا که باید جای هارد اصلی SSD گذاشت ؟ که لطف کردن و سوال!! منو تایید نکردن و گفتن سوال شما اشتباه هست!!! احتمالا اونقدر بیسواد هستند که اصلا نمیدونن پورت M2 چی هست!!! ولی مثلا اگه میگفتم از این لپ تاپا رنگ صورتیش رو هم دارین؟ 100درصد تایید میشد و جواب هم میدادن!!!! :n05:

در ضمن رو نظراتش هم خیلی اعتماد نکنین! یک سری هستند که تو اینجور کارا ( مثل اسپمر ها یا حالا هر اسم دیگری!) کارشون اینه که یک کالا رو ببرن بالا و یک کالا رو بیارن پایین!!!

رومنس
31-08-2019, 18:56

سلام

دیجیکالا نظرات تخصصی رو تایید نمی کنه، منم خیلی تخصصی گاهی نظر می دادم و تایید نمی کردن. علتش هم مشخصه یه مشت بی سواد نشستن برای تایید نظرات.

ناظرای دیوار با سواد ترن.

محمد7966
30-09-2019, 20:12
سلام.دوستان تا حالا کسی تجربه خرید با قیمت غیر واقعی(احتمالا به دلیل خطای دیجیکالا یا فروشنده ها)از خود دیجیکالا داشته؟و بعدش چه اتفاقی افتاده؟خرید رو کنسل کردند یا واقعا براتون فرستادن؟

امروز عصر 2 کالا دیدم با قیمت دلار 3000 شاید هم 1000تومنی.یکی هارد 6 ترا وسترن قرمز قیمت مفت 430000 .البته الان که زدم نیوردش.کلا غیب شد.
کالای دوم کامیپوتر همه کاره ام اس آی 27 اینج با قیمت یک میلیون و خورده ای.اینو الانن زدم نوشته بود ناموجود.

hamid3369
01-10-2019, 19:13
سلام.دوستان تا حالا کسی تجربه خرید با قیمت غیر واقعی(احتمالا به دلیل خطای دیجیکالا یا فروشنده ها)از خود دیجیکالا داشته؟و بعدش چه اتفاقی افتاده؟خرید رو کنسل کردند یا واقعا براتون فرستادن؟

امروز عصر 2 کالا دیدم با قیمت دلار 3000 شاید هم 1000تومنی.یکی هارد 6 ترا وسترن قرمز قیمت مفت 430000 .البته الان که زدم نیوردش.کلا غیب شد.
کالای دوم کامیپوتر همه کاره ام اس آی 27 اینج با قیمت یک میلیون و خورده ای.اینو الانن زدم نوشته بود ناموجود.
توی خرید از دی جی کالا دقت کنین از شرکت مقداد ای تی هم دیدن کنین در عرصه ای تی موثر واقع شده

ksra
01-10-2019, 19:45
سلام
میخوام فلش مموری سیلیکون پاور بخرم
جنساشون چجوریه ؟ من تاحالا از دیجی کالا خرید نکردم
اینو بخرم به تعداد 1 عدد چقدر باید هزینه ی پست پرداخت کنم؟ اصلا جنسایی که میدن خوب هست ؟ یا فیکه و بدرد نمیخوره؟
ما هشتگرد جدید هستیم و تا اونجا چقدر هزینه پستشون میشه ؟

hamid3369
02-10-2019, 11:41
سلام
میخوام فلش مموری سیلیکون پاور بخرم
جنساشون چجوریه ؟ من تاحالا از دیجی کالا خرید نکردم
اینو بخرم به تعداد 1 عدد چقدر باید هزینه ی پست پرداخت کنم؟ اصلا جنسایی که میدن خوب هست ؟ یا فیکه و بدرد نمیخوره؟
ما هشتگرد جدید هستیم و تا اونجا چقدر هزینه پستشون میشه ؟

مارک سیلیکون پاور مارک قدیمی و خوبیه بنظرم اگر ترنسند تونستی گیر بیاری عالیه

soroori2
13-10-2019, 20:58
سلام
من هر روز سایت دیجی کالا را نگاه می کنم ولی در بسیاری از موارد نظرات رو که در بازه یه کالا می خونم می بینم قبلا آف خورده ولی ندیدم مگه میشه دیجی کالا استان به استان یا شهر به شهر فرق کنه و کالاهای متعدد و مختلف و با تخفیف بگذاره و ما متوجه نشیم ؟

xshya
15-10-2019, 19:02
سلام
من هر روز سایت دیجی کالا را نگاه می کنم ولی در بسیاری از موارد نظرات رو که در بازه یه کالا می خونم می بینم قبلا آف خورده ولی ندیدم مگه میشه دیجی کالا استان به استان یا شهر به شهر فرق کنه و کالاهای متعدد و مختلف و با تخفیف بگذاره و ما متوجه نشیم ؟

سلام. فکر میکنم اون عده که شما میفرمائید احتمالا از کد تخفیفی که این فروشگاه در اختیارشون قرار داده استفاده کرده اند و یا موقتا اون کالا در فروش ویژه قرار داشته است

soroori2
18-10-2019, 01:59
سلام. فکر میکنم اون عده که شما میفرمائید احتمالا از کد تخفیفی که این فروشگاه در اختیارشون قرار داده استفاده کرده اند و یا موقتا اون کالا در فروش ویژه قرار داشته است

سلام
یقینا اینطور نیست چون تعداد این موارد بسیار زیاد است .

محمد7966
31-10-2019, 00:06
بالاخره بعد از چندبار تجربه خرید،اولین کالای خراب دیجیکالا به دستم رسید و درخواست مرجوعی دادم.امیدوارم اذیتم نکنند و پس بگیرند.

همین که میخواستم کارتنشو باز کنم،دیدم برچسبی که روی لبه چسبونده بودند، پاره بود.روی برچسب هم نوشته بود"با برچسب سالم تهیه کنید".گفتم حالا تستش میکنم ببینم چه خبره.شاید سالم باشه یه برچسب مهم نیست. اما دیدم اصلا محافظ ولتاژ ،ال ای دی هاش روشن نیستن و حکم چندراهی برق پیدا کرده بود.تازه از فروشگاه برگزیده انتخاب کرده بودم با 36 ماه گارانتی.

محمد7966
03-11-2019, 09:28
سلام،دوستانی که تجربه مرجوعی به دیجیکالا رو داشتند میشه راهنمایی کنند که باید چیکار کرد؟من 5شنبه همین محافظ بالا که خراب بوده رو مرجوع کردم ولی پست از من پول کارتن پست رو گرفت که البته پولی نبود 5هزارتومن بود.دیجیکالا هم که گفت به صورت پس کرایه بفرست.

خواستم ببینم هر وقت بخوام مرجوع کنم حتما باید از پست جعبه بخرم و براشون پست کنم؟نمیشه با کارتنهای خود دیجیکالا براشون پست کنم؟پست گیر نمیده اگر با جعبه خود دیجیکالا بفرستم؟
با تشکر

shaahani
03-11-2019, 10:34
پست از همین جعبه ها کاسبی میکنه دیگه
دیجیکالا هزینه بازگشت و مرجوع شدن کالا رو قبول کرده واسه شما که میشه همون سرویس بازگشت کالا، چون معمولا اینطوری کار نمیکنن و در شهر های بزرگ که فعال هستند بعد از تماس با دیجیکالا،مامور معتمدشون رو واسه مرجوع شدن میفرستن که اول ظاهری چک کنه که کالا قابل مرجوع هست یا نه، یعنی مشتری باعث خراب شدنش نشده باشه و بعدش یک رسید میده که کالا رو از شما تحویل گرفته.
بعد دیگه به شما کاری ندارن، میفرسته تهران و اونجا چک میکنن و اگه مقصر شما رو ندودن پول رو واریز میکنن به کارتتون و با اس ام اس اطلاع رسانی میکنن.

کالای اشتباه برای من فرستادن و من مرجوع کردم، همین کار رو کردن . البته اوپراتورشون تو تهران گفت اگه به کارتن و یا خود محصول آسیب ظاهری رسونده باشی ازت پس نمیگیریم.
یک مرتبه هم که پس پرداخت بود و درب منزل اصلا کالا رو تحویل نگرفتم و مامور ارسال با خودش برد کالا رو و در کل مشکل خاصی نبوده تا بحال.

محمد7966
05-11-2019, 09:50
سلام،دوستان اگر کالا مرجوعی بخوره،دیجیکالا میاد یکی نو برات میفرسته یا پولشو میریزه به حساب؟چون االان زنگ زدم گفت پولشو میریزیم به حساب و کالای نو برات نمیفرستیم.

کسی تجربه داشته که براش کالای نو فرستاده باشند؟

mahdyshr
05-11-2019, 13:28
سلام،دوستان اگر کالا مرجوعی بخوره،دیجیکالا میاد یکی نو برات میفرسته یا پولشو میریزه به حساب؟چون االان زنگ زدم گفت پولشو میریزیم به حساب و کالای نو برات نمیفرستیم.

کسی تجربه داشته که براش کالای نو فرستاده باشند؟

جنس ازتون پس می گیرن و پول رو واریز می کنن به حساب
اگر خواستین می تونین دوباره سفارش بدین تا یه جنس نو براتون ارسال کنن.

Reza31001
13-11-2019, 14:00
سلام،دوستانی که تجربه مرجوعی به دیجیکالا رو داشتند میشه راهنمایی کنند که باید چیکار کرد؟من 5شنبه همین محافظ بالا که خراب بوده رو مرجوع کردم ولی پست از من پول کارتن پست رو گرفت که البته پولی نبود 5هزارتومن بود.دیجیکالا هم که گفت به صورت پس کرایه بفرست.

خواستم ببینم هر وقت بخوام مرجوع کنم حتما باید از پست جعبه بخرم و براشون پست کنم؟نمیشه با کارتنهای خود دیجیکالا براشون پست کنم؟پست گیر نمیده اگر با جعبه خود دیجیکالا بفرستم؟
با تشکر
در مورد پست خیر خرید کارتن اجباری نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در مورد دیجیکالا هم همون طور که دوستمون گفت یا از مامور خودشون بخواین بیان پس بگیرن و یا اینکه با تیپاکس بفرستین که میاد در محل شما میگیره و هر نوع بسته بندی هم قبول میکنه و هزینه رو هم میتونید پسکرایه بزنید

ئشی74
12-07-2020, 19:24
یه بار پاور بانک میخواستم تو سایت کالارنک پاور هایی خوبی معرفی کرده بود و راهنمایی کاملی هم داشت

mojt90
18-07-2020, 13:48
حذف شود .....:sad:

seolight
19-09-2021, 17:53
یک قانون کلی وجود داره اگر فروشنده خود دیجی کالا بود سرویس دهیش خوبه ولی اگر فروشگاه دیگه ای بود زیاد مطمئن نیست و باید محتاظ بود. البته به امتیاز کاربران در مورد اون فروشگاه هم دقت کنید

محمد7966
07-11-2021, 18:14
سلام دیجیکالا چند روزه پولو برمیگردونه؟البته اینبار زدم توی کیف پول ،مبلغ رو برگردونه.قبلا یه بار شماره کارت دادم که 2، 3 روزه برگردوند.
ممنون

فکر کنم سرعت عمل دیجیکالا بهتر شده.در کمتر از 24 ساعت پولو برگردوند.

allric
06-12-2021, 08:56
در بلک فرای یک گیرنده دیجیتال با قابلیت hevc سفارش دادم وقتی به دستم رسید دیدم داخل کارتنش یک مدل که ۶۰ تومن ارزون تر بود و قابلیت hevc نداشت فرستادند باور کنید اگر سیستم مرجوعی دیجی کالا نبود یک کلاه گشاد سرم میرفت الکی وقتم هدر رفت زمانی که دیجی کالا خودش فروشنده بود خیلی بهتر بود

armin_punisher6
10-12-2021, 10:04
از وقتی فروشنده های دیجی کالا زیاد شدن اصلا اون دیجیکالای سابق نیست.ولی بازم به کل فروشگاه های اینترنتی ترجیح میدم،حتی اگه بدونم جنس رو کمی هم گرونتر میده باز خرید میکنم،چون خدمات پس از فروش دیجیکالا میرزه به کل فروشگاه های شهر خودم.

italodance
05-02-2022, 09:11
دیجی کالا اخیرا یک اسکریپت قیمت تو سایتش گذاشته که شما کالایی را که میخواهید بخرید اگر نخرید و حتی اگر بخرید اتوماتیک قیمت را پایین میاره

واقعا سیاست کثیف و غیر انسانی و مال حروم خور هست در کشور شیطانیمان

اگر کالایی را قصد دارید خرید بکنید فوری نیست یعنی چند روز پیش از خرید میتونید صبر کنید حتما این روش را استفاده نمایید.

روش استفاده برای کاهش قیمت کالا در صورت عدم نیاز فوری به کالا:

1. ابتدا کالا را انتخاب و در سبد خریدتان اضافه کنید. کالا را نخرید.
2. کالا تا 24 ساعت در سبد خریدتان باشد. قیمت کالا تا 4 درصد کاهش می یابد.
3. پس از 24 ساعت کالا را از سبد خرید حذف کنید. قیمت کالا تا 6 درصد کاهش می یابد.
4. پس از 48 و بیشتر کالا را از سبد حذف کنید. قیمت کالا تا 8 درصد کاهش می یابد.

دوستان موفق باشید.

محمد7966
22-02-2022, 06:18
لطفا حذف شود. با تشکر

shavermall
24-03-2022, 17:40
ترازو خریدم هر سری ی چیزی نمایش میداد
از وقتی دست فروشنده افتاده حراب شده

AVAVA
13-04-2022, 03:48
من تجربیات خودم رو در رابطه با دجی کالا در میان میزارم با دوستان
1- در مورد بازگشت پول حتما کیف پولتون (دیجی پی) رو فعال کنید و پیش فرض را کیف پولتون قرار بدید سریع پول برمیگرده
2-هزینه پست برای برگشت به عهده دیجیکالاست (در صورت مشکل دار بودن) اما فقط اون هزینه ای رو برمیگردونه که توی سایت پست نمایش داده شده، پست هزینه کارتن و بسته بندی را درج نمی کنه
3-به نظرات و عکس های خریدارند دقت کنید، کلی راه گشا هست.
4-برای صرفه جویی در خرید هاتون در سایت های دریافت کد تخفیف دنبال کد تخفیف 100 یا 50 درصدی دی جی پلاس باشید، شما هزینه 50 درصدی رو بدی به اندازه یک ارسال هست و شما سه ارسال رایگان دیگه بدست می اوردید یعنی بگیم 90 تومان صرفه جویی.