مشاهده نسخه کامل
: asus ml238 یا samsung px2370
Mr.Vahid
12-02-2011, 00:38
به نظر شما کدام بهتره؟!
Advanced Ali-001
12-02-2011, 10:42
سامسونگ بهتره.
من خودم مدلASUS-ML248Hرودارم ولی بازم میگم سامسونگه بهتره شاید سلیقه من اینطوریه ولی باهم هم قیمت هستن چون این نوع مانیتور ایسوس رو هرکسی ممکنه باهاش کنارنیاد میگم سامسونگ بهتره ولی درکل ازنظر کیفیت به نظر من ایسوسه بهتره.
چون خودم دارم میگم.
موفق باشید.
millad1388
12-02-2011, 15:50
PX2370 کیفیت بهتر و (ASUS-ML248H) قیافه بهترب (به نظر من)داره!!!
Advanced Ali-001
12-02-2011, 21:42
PX2370 کیفیت بهتر و (ASUS-ML248H) قیافه بهترب (به نظر من)داره!!!
نه نه من بازم مدل ایسوس رو10درصد بهتر میبینم.
اصلاًقیافه داشتن اگه ایجوریه کاسامسونگه قیافه داره که!
ایسوسه فقط پایه داره تازه اونم هم واسه تغییر زاویه گزاشتن.
shazdeh23
12-02-2011, 22:32
سلام
با توجه به اینکه پسرخاله من نمایندگی و پخش مانیتور رو در تهران داره ازش در مورد مانیتور سوال کردم
گفت قبلا مانیتورهای ASUS حرف نداشت اما مدتیه کیفیت مانیتورهای ASUS و AOC اومده پایین و ارزش خریدن ندارن/.
در حال حاضر سامسونگ رو توصیه کرد و گفت مشتریاش از این برند بیشتر راضین.
حالا بستگی به نظر خودتون داره دوستان
یا حق
binadez2000
12-02-2011, 23:58
سامسونگ بهتره.
من خودم مدلASUS-ML248Hرودارم ولی بازم میگم سامسونگه بهتره شاید سلیقه من اینطوریه ولی باهم هم قیمت هستن چون این نوع مانیتور ایسوس رو هرکسی ممکنه باهاش کنارنیاد میگم سامسونگ بهتره ولی درکل ازنظر کیفیت به نظر من ایسوسه بهتره.
چون خودم دارم میگم.
موفق باشید.
میشه بگین با اینکه 10 در صد اسوس بهتره (به نظر خودتون) بعد دوباره میگین نظرتون باز هم روی سامسونگه
میشه کمی توضیح بدین چرا هر کسی با اسوس نمی تونه کنار بیاد
جون ماهم می خوایم یه مانیتوره اساس و عالی بخریم
ممنون
berendji
13-02-2011, 12:20
کسی تصویر این دو مانیتور رو کنارهم دیده؟
Mr.Vahid
13-02-2011, 21:20
من رفتم ml238 خریدم فوق العادس خودم قبلا 2261 داشتم این ده برابر اون کیفیت و وضوح داره خیلی عالیه
Advanced Ali-001
13-02-2011, 22:17
میشه بگین با اینکه 10 در صد اسوس بهتره (به نظر خودتون) بعد دوباره میگین نظرتون باز هم روی سامسونگه
سامسونگ کنتراستش بهتره خیلی هم باریکه ایسوس خشگل تره وضوحش بیشتره سامسونگ مارک مطرحی هست بیشتر فروش داره ایسوس نوپا هست.
دوست عزیز اگر دوست دارین بجنگیم من پایما!:دئ
binadez2000
14-02-2011, 10:20
با سلام
به نطرتون 22 اینچ اسوس با 23 اینچش فرقی داره؟ و اگر اندازه مهم نباشه و قیمت بیشتر مهم باشه شما 22 اینچ اسوس رو معرفی می کنید؟
بسیار ممنونم
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
من رفتم ml238 خریدم فوق العادس خودم قبلا 2261 داشتم این ده برابر اون کیفیت و وضوح داره خیلی عالیه
آقا میشه بگید از کجا و چقدر خریدید.....و اینکه با تغییر زاویه از پایین مانیتور سیاه شدن صفحه چقدر محسوس هست؟
berendji
14-02-2011, 10:37
به نطرتون 22 اینچ اسوس با 23 اینچش فرقی داره؟ و اگر اندازه مهم نباشه و قیمت بیشتر مهم باشه شما 22 اینچ اسوس رو معرفی می کنید؟
اگر قیمت مهمه و نه اندازه ؛تفاوت خاصی ندارن و قطعا ML228H براتون مناسبه.
Advanced Ali-001
14-02-2011, 10:50
با سلام
بسیار ممنونم
ایسو 22اینچ مدسMS228Hکه22این هست بامدلASUS-MS238Hفقط وفقط ازنظراندازه باهم فرق دارن همین وهمین وهمین.
binadez2000
14-02-2011, 11:02
ایسو 22اینچ مدسMS228Hکه22این هست بامدلASUS-MS238Hفقط وفقط ازنظراندازه باهم فرق دارن همین وهمین وهمین.
آقا ممنون
بنده نظرم روی 22 ام ال هست...شما هم که 24 ام ال رو دارید....یک سوال
من امتحان میکردم برای این مدل اسوس اگه تنها کمی بیایم پایین تصویر رنگش وض میشه و سیاه میشه
شما که خودت داری با تغییر زاویه از پایین تغییر محسوس هست یا نه(بر اساس تجربه خودتون)
بازم ممنون:40:
vahid_65
14-02-2011, 12:14
سلام
منم پس از تحقیقات بسیار یه اسوس ml238h به قیمت 360 مشهد خریدم خیلی شیک وشکیل :5:
قبلا f700b ال جی داشتم:2: . این مانیتورم با اون زمین تا زیرزمین فرق میکنه :27:احساس میکنم زیادی بزرگه
و اینکه دوستان زیاد وسواس بخرج ندن (خودم تازه به این نتیجه رسیدم):10:
یکی از دوستان میگفت که گوشه های صفحه سامسونگ px23720 بنفش میشد و خیلی شاکی بود
اسوس هم همین مشکل و یکم داره ولی فکر نکنم زیاد اذیت کنه
ولی کلا اگه دنباله تنوع میگریدن اسوس و حتما بگیرین پنل و پایش با بقیه فرق کلی میکنه (از نظر من)
و اینکه در این رده کیفیت تصویر زیاد با هم فرق آنچنانی نمیکنه و خرید مانیتور تو این رنج 80 درصد به سلیقه بر میگرده
موفق باشید
vahid_65
14-02-2011, 12:28
آقا ممنون
بنده نظرم روی 22 ام ال هست...شما هم که 24 ام ال رو دارید....یک سوال
من امتحان میکردم برای این مدل اسوس اگه تنها کمی بیایم پایین تصویر رنگش وض میشه و سیاه میشه
شما که خودت داری با تغییر زاویه از پایین تغییر محسوس هست یا نه(بر اساس تجربه خودتون)
بازم ممنون:40:
بزرگتیرین برتری سری ml به ms داشتن پایه و چرخش با چپ و راسته و بالا وپایینه ( توms هم میشه ولی یکم اذیت میشید) وگرنه هیچ فرق دیگه ای فکر کنم جز رنگ قاب پشت مانیتور با هم ندارن
برا پایین بالا رفتن و سیاه شدن شما مگه چقدر میخواین بالا یا پایین برین نمیخواین که جلو مانیتور وایستین یا اینکه کلا دراز بکشین
(البته من هم ایستادم و هم جلو مانیتور و هم خوابیدم اونقدر به چشم نمیاد به نظر من اصلا چیز مهمی نیست)
و اینکه شما میتونید خیلی راحت سر مانیتورو بال ایا پایین کنید تا تصویرتون بهتر بشه
من از بقیه مانیتورا خبر ندارم ولی من و99 در صد ازش راضیم
Mr.Vahid
14-02-2011, 20:04
با سلام
بسیار ممنونم
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
آقا میشه بگید از کجا و چقدر خریدید.....و اینکه با تغییر زاویه از پایین مانیتور سیاه شدن صفحه چقدر محسوس هست؟
من از شهرستان خریدم و 360 با تغییر زاویه از کناره ها وبالا تغییری بوجود نمیاد ولی از پایین یه مقداری تصویر تیره میشه در کل نسبت به 2261 که قبلا داشتم زاویه دید بهتری داره
سلام من بین دو راهی گیر کردم یک مانیتور میخوام بخرم واسه pc بین این دو انتخاب گیر کردم واسه فیلم کلیپ بازی کار میکس و مونتاژ همه جوره یکی این مانیتور 2770 سامسونگ یکی دیگه مدل ml238 ایسوس به نظر دوستان چه باید کرد و اینکه این مدل 2770 واسه pc به دلیل نزدیک بودن فصله چشم با مانیتور اذیت نمیکنه
سلام من بین دو راهی گیر کردم یک مانیتور میخوام بخرم واسه pc بین این دو انتخاب گیر کردم واسه فیلم کلیپ بازی کار میکس و مونتاژ همه جوره یکی این مانیتور 2770 سامسونگ یکی دیگه مدل ml238 ایسوس به نظر دوستان چه باید کرد و اینکه این مدل 2770 واسه pc به دلیل نزدیک بودن فصله چشم با مانیتور اذیت نمیکنه
بین دو مانیتور ml238h و مدل 2770h کدام واسه pc مناسب و کیفیت بهتر و بدون نورهای آبی رنگ که از حاشیه میتابد مخصوصا در مانیتورهای سامسونگ به وضوح دیده میشود این مدل 2770 اچ رو از نزدیک باهاش کار نکردم اما مدل 2333 رو کار کردم
alpacino63
27-02-2011, 17:04
اصلا محسوس نیست
بازار رضا 380
alpacino63
01-03-2011, 17:18
دوستان mL238 به وضوح داره چشم من رو داغون می کنه.
هرچه قدرم با تنظیماتش ور میرم بازهم چشم رو می زنه.
سلام نمایندگی سامسونگ مدل 2770 رو آورده به قیمت 420 هزار تومان آیا دوستان واسه pc و کار میکس و مونتاژ و کار مداوم با این مانیتور غول پیکر رو پیشنهاد میکنند یا بریم همان ml 238 h رو بخریم آخه این 2770 وارداتی دست تو پنلش نبردن به دلیل درخواست کمش در ایران و یک مشکلی که دارم با مانیتورهای سامسونگ یه نور آبی رنگ زشتی از حاشیه در صحنهای تاریک دیده میشه مچکرم میشم نتیجه نهایی رو بگید
نظرتون رو در مورد مانیتور 2770 بگید واقعا من از نزدیک دیدمش واقعا حرفی نداشتم ولی کیفیتش رو در فیلم ندیدم و در صحنه های تاریک حالا میخوام برم فردا بخرم با قیمتش 420 دوستان اگر کسی پاینتر از این قیمت سراغ داره بفرمایند بگند از کجا
farhad200
04-03-2011, 16:14
بابا یکی بیاد بگه ما کدومو بگیریم کدوم چشما رو کمتر اذیت میکنه و رنگها رو طبیعی تر نشون میده
ایسوس یا سامسونگ؟
من مانیتور 2770 رو گرفتم که کاملا وارداتی هیچ مشکل درش نمیبنم واقعا نسبت به ml238 چیزی کم نداره ایسوس قیمتهاش کاملا کاذب هست به نظر من با این قیمت بی خود پولتو واسه ایسوس ؟؟؟؟؟؟؟
bitcomet
04-03-2011, 23:16
اقا مبارک باشه منم این 2770 رو میخام بگیرم ایا در صحنه های تاریک نور حاشیه داره ؟پیکسل سوخته چطور؟ اگه میشه یه عکس از صحنه تاریکش بزار . راستش من بین این و مدل ایسوس ve278q که led هست گیر کردم.
نور حاشیه آبی رنگ بسیار کم که به چشم نمیاد اما در مانیتورهای غیر از این مانیتور به خصوص سامسونگ دیده میشه من خودم 2355 داشتم سریعا فروختم اما این پنلش واقعا کره ای
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
ببین در کل مانیتورهای ایسوس قیمتاش واقعا نسبت به بازار جهانی بیخود میباشد
binadez2000
05-03-2011, 14:22
نور حاشیه آبی رنگ بسیار کم که به چشم نمیاد اما در مانیتورهای غیر از این مانیتور به خصوص سامسونگ دیده میشه من خودم 2355 داشتم سریعا فروختم اما این پنلش واقعا کره ای
---------- Post added at 12:57 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
آقا سلام علیکم
این 27 اینچ را باهاش کار کردید دو سه ساعت؟
چشمتون اذیت نشده؟؟؟؟ در این باره اگه راهنمایی کنید که خیلی عالی میشه
ممنون
IranApadana
05-03-2011, 14:23
دوست عزیز شما از کجا خریدی؟
دوست من VE228 H خریده بود 10 روز نشد رفت پسش داد و LCD الجی خرید.
VE که من دیدم خیلی افتضاح بود.
رو جعبش نوشته بود.... Made In China..!!! شما مطمئنی پنلش کره ای بود؟
از کجا متوجه شدید پنلش کره ای هست؟
میشه از جعبه مانیتور هم عکس بذارید؟
این مانیتور ML238H سوکت DVI داره یا فقط D-Sub و HDMI داره؟
میشه چند تا عکس ازش بذارید که نور حاشیه رو چطور نشون میده؟
در حالت 1080P موقع بازی وقتی تمام صفحه رو مشکی میزارید آیا نقاط سفید هم مشاهده میشه؟
اینم لینک مانیتور Asus
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که خروجی DVI ندیدم..!!
آره چون که این پنل کره ای و قیمتشم 420 هزار تومان قیمت همکار هم 410 میباشد در تهران و میتونم بگم بهتر این انتخاب و به گفته سام سرویس فقط 400 تا از این مانیتور در اسفند ماه وارد کرده میتونی تماس بگیری سوال کنی و در صحنه های فوق تاریک من خیلی خیلی کم نور حاشیه دیدم و به علت بزرگ بودن مانیتور حاشیه ها به چشم نمیاد دوست عزیز این مانیتور مستقیم وارد شده و به خاطر اینکه نزدیک به عید میباشه و سیاست سام گل کرده که این مانیتور رو وارد کنه و در 1080 همیچین چیزی رو به چشم ندیدم که شما جای دیگه شنیدی یا دیدی یک پورت dvi ویک پورت hdmi و یک جک هدفون 3.5 میلیمتری داره و از نظر شیک بودنم یه چی تو مایه های 2286l مدل lg و من به خاطر این که سام سرویس دست توش نبرده خریدمش
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
شما باید سری ms رو میگرفتی و سری ml کنتراستش بیش از حد بالاست و این در اتاقهای تاریک چشم رو به شدت اذیت میکنه من پسر دایم این مدل ml 238h رو به قیمت 360 خرید اما به نظر من این مبلغ واسه یک مانیتور 23 خیلی زیادی قیمت جهانی این مانیتور 230 دلار از سایت آمازون گرفتم اما مدل 2770 قیمتش 390 دلار میباشد
IranApadana
05-03-2011, 15:36
آره چون که این پنل کره ای و قیمتشم 420 هزار تومان قیمت همکار هم 410 میباشد در تهران و میتونم بگم بهتر این انتخاب و به گفته سام سرویس فقط 400 تا از این مانیتور در اسفند ماه وارد کرده میتونی تماس بگیری سوال کنی و در صحنه های فوق تاریک من خیلی خیلی کم نور حاشیه دیدم و به علت بزرگ بودن مانیتور حاشیه ها به چشم نمیاد دوست عزیز این مانیتور مستقیم وارد شده و به خاطر اینکه نزدیک به عید میباشه و سیاست سام گل کرده که این مانیتور رو وارد کنه و در 1080 همیچین چیزی رو به چشم ندیدم که شما جای دیگه شنیدی یا دیدی یک پورت dvi ویک پورت hdmi و یک جک هدفون 3.5 میلیمتری داره و از نظر شیک بودنم یه چی تو مایه های 2286l مدل lg و من به خاطر این که سام سرویس دست توش نبرده خریدمش
---------- Post added at 05:30 PM ---------- Previous post was at 05:25 PM ----------
شما باید سری ms رو میگرفتی و سری ml کنتراستش بیش از حد بالاست و این در اتاقهای تاریک چشم رو به شدت اذیت میکنه من پسر دایم این مدل ml 238h رو به قیمت 360 خرید اما به نظر من این مبلغ واسه یک مانیتور 23 خیلی زیادی قیمت جهانی این مانیتور 230 دلار از سایت آمازون گرفتم اما مدل 2770 قیمتش 390 دلار میباشد
الان شما 2770 داری دیگه آره؟
اونوقت این مانیتور مگه ال سی دی نیست؟
alpacino63
05-03-2011, 16:35
ml238 رو اون قدر با تنظیماتش ور رفتم تا بالاخره الان خیلی بهتر شد.دیگه اذیتش مثل روزای اول نیست.
آخه این جوری که نمی شه گفت کدوم بهتره
کاش می شد قبل از خرید تصویر هردو رو کنار هم ببینید.
farhad200
05-03-2011, 18:02
ml238 رو اون قدر با تنظیماتش ور رفتم تا بالاخره الان خیلی بهتر شد.دیگه اذیتش مثل روزای اول نیست.
آخه این جوری که نمی شه گفت کدوم بهتره
کاش می شد قبل از خرید تصویر هردو رو کنار هم ببینید.
دوست عزسز میشه بگی مشکلش چیه؟ چون من میخوام ml بگیرم
تو مشخصات سامسونگ 2370 , 2270 و 20700 نوشته بود : "TCO: خیر"
چرا TCO نداره؟ یعنی مانیتورش مضرره!؟
my space
01-05-2011, 20:00
با سلام
از دوستان کسی هست که خودش این دو مدل رو ( ML238H و PX23720 ) رو از نزدیک مقایسه کرده باشه ؟
استفاده بنده برای گیم ،فیلم و کارهای معمولی مثل وب گردی هست .
بالاخره کدوم بهتره ؟
من بیشتر ASUS رو میپسندم ولی قیمت جهانیش حدودا 100 دلار از قیمت جهانی PX2370 پایین تره !!!!
میگم نکنه چون PX یه چیزش بهتره اینجوری اختلاف قیمت دارن !!!!!
کدوم رو بیشتر توصیه میکنید ؟؟؟؟
من هم اول شیفته asus شده بودم و رفتم که بخرم ولی پیدا نشد تو شهر ما. زنگ زدن نمایندگی اونا هم داشتن. مدل ml22 و 23 اصلا نبود. مدل ve بود اونم گرون. همه میگفتن خوبه الا چند نفر که از شدت نور غیر قابل تنظیم شکایت میکردن (کنتراست) ... میگفتن شانسیه مانیتور ایسوس. من توجهی نکردم ولی این چند وقت باز این شکایتها رو شنیدم.
یکی از دوستام گفت حالا تو این مانیتور رو خریدی با واسطه اونوقت اینجا که نمایندگیش رو نداره! اگه اتفاقی بیافته یا از شانس تو این خراب دربیاد چقدر باید مکافات بکشی بالاش!
LG رو زیاد تایید نمیکردن یعنی بعد از سامسونگ قرار میگرفت . سامسونگ رو چرا و نمایندگیش هم دم دسته و آشنا دارم.
در کل همشون بی خود هستن نمیدونم شاید چون اینا بومی سازی شده یا مونتاژ داخل شدن!
حالا هم میخوام مدل PX2370 بخرم و اگر نشد یکی از همین AOC ها یا LG میگیرم یا اینقدر صبر میکنم تا از زیر پام مانیتور سبز بشه!!
شاید هم SONY بخرم اگه گیرم اومد و پولم رسید.
نمیدونم چرا تو مشخصات سامسونگ نوشته بود : TCO : خیر
Amirrezaajalli
08-05-2011, 23:30
من تو تاپیک های قبلی هم به دوستان گفتم،من این 2 مانیتور رو کنار هم مقایسه کردم.اگه واقع بینانه قضاوت کنیم فرق چندانی ندارن باهم.فقط شدت نور بنفش در سامسونگ کمتر دیده میشه.و احتمالا کیفیت ساخت سامسونگ بالاتره که همچین اختلاف قیمتی در سطح جهان دارن.
من چند ماهی میشه که px2370 دارم و روزی چند ساعت هم باهاش کار می کنم و ازش خیلی راضیم. :20:
Amirrezaajalli
17-05-2011, 13:47
من چند ماهی میشه که px2370 دارم و روزی چند ساعت هم باهاش کار می کنم و ازش خیلی راضیم. :20:
PX2370 یا PX23720Plus ???????????????:5:
happyfeat
17-05-2011, 20:41
دوست عزیز این مدل مانیتور سامسونگ جز ال ای دی های خوب سامسونگ بود که دستکاری روش نکردن و یه مدتی تعدادی وارد شد و دیگه هم وارد نکردن دوستان سام سرویس:31: بعد از این مدل هم تولید مانیتور 23720 رو آغاز کردن.مانیتور خوبی دارین و ازش لذت ببرید :46::10:
Amirrezaajalli
17-05-2011, 20:56
دوست عزیز این مدل مانیتور سامسونگ جز ال ای دی های خوب سامسونگ بود که دستکاری روش نکردن و یه مدتی تعدادی وارد شد و دیگه هم وارد نکردن دوستان سام سرویس:31: بعد از این مدل هم تولید مانیتور 23720 رو آغاز کردن.مانیتور خوبی دارین و ازش لذت ببرید :46::10:
px2370 همون px23720plus هست!
فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!
happyfeat
17-05-2011, 21:03
px2370 همون px23720plus هست!
فرقی ندارن.فقط محل مونتاژ!
درسته من فکر کردم منظور دوستمون مانیتور xl2370 هست که واقعا مانیتور خوبی بود :31::46:
Bluesky3
01-08-2011, 23:00
من Asus ML238H دارم و ازش اصلا راضی نیستم. بیخود پولتون رو بالای این آشغال هدر ندید و اساسا پنل های LED رنگها رو طبیعی نشون نمیدن. پس بهتره LCD معمولی بگیرید. این مانیتور 5 مشکل اساسی داره:
1. طبیعی نبودن رنگها
2. مشکل در نمایش رنگ سیاه و نقاط تاریک
3. کنتراست بسیار بالا که چشمها رو واقعا اذیت میکنه
4. نداشتن تنظیمات کافی برای بهبودی رنگ
5. دگمه هاش اصلا خوب کار نمیکنن
در کل مانیتور بیخودیه. :2:
من Asus ML238H دارم و ازش اصلا راضی نیستم. بیخود پولتون رو بالای این آشغال هدر ندید و اساسا پنل های LED رنگها رو طبیعی نشون نمیدن. پس بهتره LCD معمولی بگیرید. این مانیتور 5 مشکل اساسی داره:
1. طبیعی نبودن رنگها
2. مشکل در نمایش رنگ سیاه و نقاط تاریک
3. کنتراست بسیار بالا که چشمها رو واقعا اذیت میکنه
4. نداشتن تنظیمات کافی برای بهبودی رنگ
5. دگمه هاش اصلا خوب کار نمیکنن
در کل مانیتور بیخودیه. :2:
دقیقا
مانیتور های LED یا در اصل backlight LED به درد نمیخوره و همه توی نمایش رنگ و کالیبره شدن مشکل دارن و اذیت شدن چشم با نور حتی با پایین آورد کنتراست یا تغییر در کارت گرافیک و از تنظیمات خود مانیتور هم نمیشه کاری کرد.
من این همه درخواست کردم از دوستان همه میگفتن خوبه و فلان. نگو همه فروشنده بودن. دو سه تا نکته بود برای خرید مانیتور مناسب کسی به من نگفت. همه با مشخصات تئوری مقایسه میکردن و ظاهر زیبا!!
من 23720 میخواستم بگیرم نشد 2285 نصیبم شد. میخواهید دو صفحه راجع به معایبش و عدم تناسبش با کار خودم بنویسم؟
فقط بگم ازین LED Backlight اصلا نگیرید چون پول اضافه بالای LCD دادین و همون کیفیت و حتی بدتر رو تحویل گرفتین و برای دیدن تصویرش هم با مشکل مواجه میشید.
برای مثال در ساهی کامل تصویر تابش نور از چهار جهت کاملا مشخصه و صفحه روشن است.
رنگ خاکستری را در تقریبا قوه ای نمایش میده.
امکان استفاده از رزولیشنهای پایین نیست.
یک کابل DVI به HDMi داره که فقط موقع بالا امدن ویندوز میتوان HDMI رو دستی انتخاب کرد ولی در محیط ویندوز میره سیگنال رو از انالوگ میگیره و با ورودی دیجیتال سازگار نیست و علکی دو تا HDMi گذاشتن واسش!
زمان پاسخگوییش به درد نمیخوره . در 2 میلی ثانیه تغییرات تصویر به شدت پرشدار و غیر قابل تحمل میشه با بهترین کارت گرافیک. من گذاشتم روی normal
بدون استفاده از تنظیمات کارت گرافیک و پایین آوردن مقادیر این ماینتور مثل نورافکن است و مثلا در یک تصویر ابری همه رو سفید نشون میده.
نوشته ها در حالت عادی تار هستند و خیلی ریز و باید از خاصیت sharp less استفاده کرد و فونتها رو هم بزرگ کرد.
برای خوندن و نوشتن مناسب نیست و همچنین بازی. شاید بشه یک فیلم معمولی رو باهاش دید!
بدنه خیلی براقی داره و نور خود تصویر رو که هیچ نور محیط رو مخصوصا در شب منعکس میکنه و ما رو آزار میده!
اون LED پاور آبی رنگش خیلی تو چشم میزنه! (روش کاغذ چسبوندیم!)
تجهیزاتش همه ساخت چینه!
رفتم ثبت نام کنم در سام سرویس گفت مشخصات این مانیتور تعریف نشده هنوز!
مهمتر از همه پایه غیر قابل تنظیم اون است و صفحه رو به بالاست و برای افدراد 3 متری خیلی مناسبه! (من زیرش کتاب گذاشتم بیاد پایین!)
و...
بگردین LCD مناسب رو با نصف این قیمت بگیرین. این LED ها به درد نمیخوره از ما گفتن بود. در ضمن اگه به رزولیشن 1024 عادت دارین و کار خاصی با 1920*1080 ندارین لازم نیست ماینتور 19 اینچ به بالا بگیرین که حسابی اذیت میشین توی کارهایی مثل وبگردی یا طراحی و این جمله که میگن در مانیتور های width فضای بیشتری در اختیار دارین و راحت تر هستین و فراموش کنید. واسه بازی هم این مانیتورها مناسب نیست نه گول رزولیشن رو بخورید و نه 2 میلی ثانیه سرعت و LED داشتن و تزریق چندگانه رنگ و از این شعار های تبلیغاتی!!
من قبل خرید خیلی گشتم نمونه از نزدیک ببینم نشد. یک نمفر توی این فروم گرفته بود اولش میگفت خیلی خوبه و بعد که سوالی ازش پرسیدم در مورد مانیتور دیگه خاموش شد و رفت پی کارش اصلا تحویل نگرفت نگو میخواسته ما هم دچار این مانیتور بیخودی بشیم!
الان دیگه بخوام مانیتور بگیرم میدوم دنبال چی بگردم. باید یک مرتبه تجربه کنید.
البته دوستانی بودن که صادقانه و در حد توان اطلاعاتی دادن در مورد مانیتور به من و از اونا تشکر میکنم.
مانیتور های سونی چه طور هستند؟شنیدم گران و با کیفیت هستند.
دقیقا
مانیتور های LED یا در اصل backlight LED به درد نمیخوره و همه توی نمایش رنگ و کالیبره شدن مشکل دارن و اذیت شدن چشم با نور حتی با پایین آورد کنتراست یا تغییر در کارت گرافیک و از تنظیمات خود مانیتور هم نمیشه کاری کرد.
من این همه درخواست کردم از دوستان همه میگفتن خوبه و فلان. نگو همه فروشنده بودن. دو سه تا نکته بود برای خرید مانیتور مناسب کسی به من نگفت. همه با مشخصات تئوری مقایسه میکردن و ظاهر زیبا!!
من 23720 میخواستم بگیرم نشد 2285 نصیبم شد. میخواهید دو صفحه راجع به معایبش و عدم تناسبش با کار خودم بنویسم؟
فقط بگم ازین LED Backlight اصلا نگیرید چون پول اضافه بالای LCD دادین و همون کیفیت و حتی بدتر رو تحویل گرفتین و برای دیدن تصویرش هم با مشکل مواجه میشید.
برای مثال در ساهی کامل تصویر تابش نور از چهار جهت کاملا مشخصه و صفحه روشن است.
رنگ خاکستری را در تقریبا قوه ای نمایش میده.
امکان استفاده از رزولیشنهای پایین نیست.
یک کابل DVI به HDMi داره که فقط موقع بالا امدن ویندوز میتوان HDMI رو دستی انتخاب کرد ولی در محیط ویندوز میره سیگنال رو از انالوگ میگیره و با ورودی دیجیتال سازگار نیست و علکی دو تا HDMi گذاشتن واسش!
زمان پاسخگوییش به درد نمیخوره . در 2 میلی ثانیه تغییرات تصویر به شدت پرشدار و غیر قابل تحمل میشه با بهترین کارت گرافیک. من گذاشتم روی normal
بدون استفاده از تنظیمات کارت گرافیک و پایین آوردن مقادیر این ماینتور مثل نورافکن است و مثلا در یک تصویر ابری همه رو سفید نشون میده.
نوشته ها در حالت عادی تار هستند و خیلی ریز و باید از خاصیت sharp less استفاده کرد و فونتها رو هم بزرگ کرد.
برای خوندن و نوشتن مناسب نیست و همچنین بازی. شاید بشه یک فیلم معمولی رو باهاش دید!
بدنه خیلی براقی داره و نور خود تصویر رو که هیچ نور محیط رو مخصوصا در شب منعکس میکنه و ما رو آزار میده!
اون LED پاور آبی رنگش خیلی تو چشم میزنه! (روش کاغذ چسبوندیم!)
تجهیزاتش همه ساخت چینه!
رفتم ثبت نام کنم در سام سرویس گفت مشخصات این مانیتور تعریف نشده هنوز!
مهمتر از همه پایه غیر قابل تنظیم اون است و صفحه رو به بالاست و برای افدراد 3 متری خیلی مناسبه! (من زیرش کتاب گذاشتم بیاد پایین!)
و...
بگردین LCD مناسب رو با نصف این قیمت بگیرین. این LED ها به درد نمیخوره از ما گفتن بود. در ضمن اگه به رزولیشن 1024 عادت دارین و کار خاصی با 1920*1080 ندارین لازم نیست ماینتور 19 اینچ به بالا بگیرین که حسابی اذیت میشین توی کارهایی مثل وبگردی یا طراحی و این جمله که میگن در مانیتور های width فضای بیشتری در اختیار دارین و راحت تر هستین و فراموش کنید. واسه بازی هم این مانیتورها مناسب نیست نه گول رزولیشن رو بخورید و نه 2 میلی ثانیه سرعت و LED داشتن و تزریق چندگانه رنگ و از این شعار های تبلیغاتی!!
من قبل خرید خیلی گشتم نمونه از نزدیک ببینم نشد. یک نمفر توی این فروم گرفته بود اولش میگفت خیلی خوبه و بعد که سوالی ازش پرسیدم در مورد مانیتور دیگه خاموش شد و رفت پی کارش اصلا تحویل نگرفت نگو میخواسته ما هم دچار این مانیتور بیخودی بشیم!
الان دیگه بخوام مانیتور بگیرم میدوم دنبال چی بگردم. باید یک مرتبه تجربه کنید.
البته دوستانی بودن که صادقانه و در حد توان اطلاعاتی دادن در مورد مانیتور به من و از اونا تشکر میکنم.
LCD یا LED های موجود در ایران 99 درصدشون اشغاله فرقی نمیکنه هر کدوم یه مشکلی دارند ....
LCD یا LED های موجود در ایران 99 درصدشون اشغاله فرقی نمیکنه هر کدوم یه مشکلی دارند ....
دوست عزیز ،
این مساله رو همه میدونن.
ما توقعی از اصلش نداریم این که تازه مونتاژ ایران است معلوم نیست چی هست!
باید دید کدامیک از این جنسهای ایرانی بهتره همونو بگیریم.
feraidoon2000
07-08-2011, 14:39
سلام و با تشکر از دوستانی که راجع به مانیتور سامسونگ 2285 نوشتند
من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده
عقل سالم حکم میکنه که حتما یک جای کار میلنگه و ایراد داره.
من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
LG IPS 226 V
قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
این هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:
feraidoon2000
07-08-2011, 14:39
من که متقاعد شده بودم برم 2485 بخرم یک سوال برام پیش اومده بود که چرا چنین مدلی نه در سایت اصلی امسونگ که زبان فارسی هم داره وارد نشده و در هیچ سایت خارجی و فروشگاه های بزرگ اینترنتی مثل ای بی یا آمازون یا یاهو و هیچ کجا اثری از سری 85 وجود نداره تا این که دست به تلفن شدم و به نمایندگی سامسونگ زنگ زدم و بعد از حدود 10 تا تلفن مدیر فروششون گفت که این همون سری 44 هست و داخلی شماره شده اما....
اما به نظر شما شرکت بزرگی مثل سامسونگ چرا یک سری رو شماره رو عوض میکنه و به جا مثلا 2255 میگه شما بگو 2285 و مشخصات این مدل رو نه توی سایت خودش نه هیچ کجای دیگه بروز نمیده
من توی یک سایت این مانیتور رو گیر آوردم و چند روزی هم هست که تازه وارد بازار ایران شده فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد روی کارتنش هم نوشته بود وارداتی فقط حیف 24 اینچ ندارشت لطفا کسانی که دارند و برخورد کردند راجع به این مونیتور نظر بدهند :
LG IPS 226 V
قیمتش 325000 تومان البته زمان پاسخگویی رو نوشته 6 میلی ثانیه و توی توضیحات سک جا نوشته 12 نیلی ثانیه و سرعت خیلی خوبی داره . نمیدونم چرا 12 میلی ثانیه سرعت خوبیه مثل این که مدل IPS نوع صفحه نمایش که نسبت به TN فرق داره و خیلی بهتره این هم لین توضیحاتش:
این هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:
D r i v e r
07-08-2011, 23:52
LG IPS 226 V
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم تفاوت دو نوع صفحه نمایش:
سلام
اگه قصد خرید پنل IPS رو دارین که از کیفیت تصویر بهتری برخوردار هست دوستان سخت افزاری به من ml239h asus رو پیشنهاد کردن
هرچی هم در موردش خوندم از کیفیت تصویر خیلی خوبش گفتن
sasan816
08-08-2011, 02:57
با توجه به پنل IPS و زاویه دید بسیار عالی و وسیع در مقایسه با مانیتورهای مونتاژ داخل با ml239h موافقم
Mr.Vahid
08-08-2011, 20:32
من این مانیتورو گرفتم(ml239h) بسیار بسیار عالیه قبلش ml238 داشتم واقعا از از اون خیلی بهتره هم زاویه دید هم کیفیت تصویر و.............
قیمتasus ml239h در حال حاضر چنده من قصد خرید این مانیتور را برای بازی با ps3 دارم لطفا بنده را راهنمایی کنید
mojtabarafei
25-08-2011, 04:53
هر چی میگردم سری ml گیرم نمیاد هم 22 و هم 23
کسی اطلاعی داره اهواز کجا میشه گرفت؟
behnambb
25-08-2011, 22:23
با سلام ..دوستان من مانیتور asus ml239h خریدم اینم عکس تو حالتهای game mod و night mod
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mojtabarafei
27-08-2011, 04:42
با سلام ..دوستان من مانیتور asus ml239h خریدم اینم عکس تو حالتهای game mod و night mod
راضی هستی ازش؟
نظرت رو دربارش بنویس و چقدر و از کجا خریدیش؟
چشم رو اذیت نمی کنه؟
behnambb
27-08-2011, 10:21
والا کیفیت صفحه اش فوق العاده هست و کیفیتش عالیه ولی نمیدونم چرا چشمم رو اذیت میکنه روز اول و دوم خیلی بد بود و چشمم میسوخت نمیدونم چرا ؟؟؟ قبلا ال جی داشتم همینجوری بود که یک سی دی داخلش بود بعد از نصب کیفیتش عالی شد و دیگه چشمم اذیت نکرد ..... من این مانیتور را از شیراز تو مجتمع pc center خریدم نمایندگیش بود
Amirrezaajalli
27-08-2011, 10:51
والا کیفیت صفحه اش فوق العاده هست و کیفیتش عالیه ولی نمیدونم چرا چشمم رو اذیت میکنه روز اول و دوم خیلی بد بود و چشمم میسوخت نمیدونم چرا ؟؟؟ قبلا ال جی داشتم همینجوری بود که یک سی دی داخلش بود بعد از نصب کیفیتش عالی شد و دیگه چشمم اذیت نکرد ..... من این مانیتور را از شیراز تو مجتمع pc center خریدم نمایندگیش بود
اذیت کردن چشم بخاطر شفافیت بیش از حدش نیست؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
behnambb
27-08-2011, 18:27
چرا مال شفافیتش هست ولی خوب من زدم رو حالت night mod که تاریکتر بشه ولی صفحه اش اذ ال جی قبلیم عالیتره و اینکه نوشته ها داخلش واضحتره
5ms بودنش واضحه نسبت به 2ms؟
یا زیاد قابل تشخیص نیست؟
ممنون
behnambb
28-08-2011, 00:19
آره عزیزم خیلی واضح هست خیالت راحت راحت
از چی خیالم راحت باشه!
بین ml239 و ml238 موندم
یعنی شما میگی خیلی تاثیر داره و همون ml238 رو بخرم بهتره؟
سوال: ml238 با ml239 چه فرقی داره؟
اتفاقا این 2 میلی ثانیه خیلی اذیت میکنه. همون 5 میلی ثانیه بهتر تر است.
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.
به اضافه تست بالا اگه مدلهای مشابه اینا رو توی LCD بگین منون میشم.
گمون نکنم کسی جواب این پست رو بده. یعنی چشمم اب نمیخوره!!:5:
Amirrezaajalli
28-08-2011, 09:05
---------- Post added at 08:56 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
یکی لطفا سامسونگ 2285 یا 23720 یا همون مدلهای اصلی 2370 و 2350 رو با asus 238 و asus 239 مقایسه کنه از لحاظ وضوح و کیفیت رنگ و تصویر و اذیت نشدن چشم و ریز و درشت شدن نوشته ها. کدوم واسه وبگردی و متن text بهتره؟ به هیچ عنوان برای بازی و فیلم لازمش نداریم و اون 5 میلی ثانیه نه تنها بد نیست بلکه میخوام دقیقا 5 میلی ثانیه باشه.
گمون نکنم کسی جواب این پست رو بده. یعنی چشمم اب نمیخوره!!:5:
من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!:46:
behnambb
28-08-2011, 21:49
یعنی میگی ml239 بدرد نمیخوره و چشم رو اذیت و ضعیف میکنه ؟؟؟
Amirrezaajalli
29-08-2011, 00:18
یعنی میگی ml239 بدرد نمیخوره و چشم رو اذیت و ضعیف میکنه ؟؟؟
من همچین چیزی نگفتم!!!!
گفتم شفافیت تصویر بیش از حد زیاده که حتب تو حالت night mode که تصویر تاریکه باز شفافیت زننده اس!
باز بستگی به نظر شخصی افراد داره!
بهترین روش واسه خرید اینه که چند مدل مشابه کنار هم مقایسه بشن و هر کس بسته به سلیقه و استفاده اش خریداری کنه!
من چون طولانی مدت پشت pc میشینم ایسوس به کارم نمیاد!ولی در کل مانیتور خوبیه!
سلام بین دو مایتور samsung bx2285 و ml239h asus ml229h کدوم پیشنهاد میشه فقط برای بازی با ps3 میخواهم با دلیل بگید کدوم بهتره مرسی
نوشته شده توسط 900913
Amirrezaajalli
من مقایسه های تجربیم رو n مدت پیش اینجا عنوان کردم!!!!فکر کنم خودتون هم یادتون بیاد!
سامسونگ نسبت به ایسوس تابش LED از پهلوهای تصویرش بیشتره!!!
ایسوس بخاطر شفافیت بیش از حدش خیلی چشم رو در طولانی مدت اذیت میکنه و این شفافیت هم تا حد زیادی قابل تنظیم نیست و در پایین ترین حد باز همینطوره!!
از لحاظ دیده شدن متن و این موارد تفاوت چندانی ندارن! 5میلی پانیه و 2میلی بودنشون هم بیشتر تو بازی و صحنه هایی با فریم بالا خودشو نشون میده که به نظر من 2میلی بودن خیلی بهتره ه آدمم خیالش راحت میشه!
سلام
بله کمی تا قسمتی یادم میاد امیر رضا جان کاش بقیه هم میامدن حرف میزدن در مورد اینا که گفتم
البته این شدت نور که میگید در شسعsمشاهده کردین من هم در سامسونگ 2285 دیدم و به هیچ وجه نمیشد از طریق مانیتور تنظیمش کرد. شدت نور به حدی بود که رنگهای روشن رو سفید نشون میداد مثلا در یک تصویر ابری تمام ابرها را سفید و رنگهای زرد رو محو میکرد. بنابر این هم نور رو از مانیتور هم کارت گرافیک آوردم پایین. اگه گرافیک تنظیم نکنیم با میانیتور خالی نمیشه!× یکی میگفت مشکل از ویندوزته!!!!!!!!!!!! مگه ویندوز میتونه خود به خود بدون در نظر گرفتن درایوری که ما برای مانیتور نصب کردیم نور صفحه رو تغییر بده!؟؟؟ البته به دلایل کاری فعلا از ورژنهای 7 استفاده نمیکنیم.
اون دو تا تصویر که گرفتم در صفحه کاملا سیاه مشخصه چقدر نشت نور داره اما در محیط کاری ویندوز قابل احساس نیست زیاد و اختلالی نداره. شاید تو بازی و فیلم اذیت کنه!
من اینو وقتی میزارم روی 2 میلی ثانیه تصویر موقع عوض شدن اذیت میکنه و مثل رعد و برق عوض میشه.. چه جوری بگم! نرم نیست!!!
بازی نکردم باهاش اما یکی از این برنامه های تست رو گرفتم تو حالت جابه جاییش در بازی دیدم خیلی ضعیف عمل میکنه.
فعلا که گذاشتم روی normal فکر کنم همون 5 میلی ثانیه شده و اینطور بهتره برای کارهای عادی.
حالا غیر از اینها مقایسه دیگری نیست؟؟؟؟؟ اونا هم خیلی همه.
Amirrezaajalli
29-08-2011, 08:34
چی بگم والا!!!!!
من که فعلا خیلی راضی هستم و با اینکه بعضی روزها بالای 15 ساعت کار میکنم (فیلم-بازی-اینترنت) فعلا به مشکلی بر نخوردم!
همونطور هم که گفتم نه تو فیلم نه بازی نه ..... با رنگ مشکی خالص مواجه نشدم که نشت نور تو ذوق بزنه!:10:
zxcvbnm_00
29-08-2011, 09:45
سلام
دوست عزیز امیررضا شما 2285 دارید که گفتید راضی هستید؟؟؟ منم میخام 2285 بخرم گفتم سوال کنم برای پی اس3 میخام راضی هستید از اندازش و کیفیش و تصویر کش نمیاره که؟ مرسی
Amirrezaajalli
29-08-2011, 12:43
سلام
دوست عزیز امیررضا شما 2285 دارید که گفتید راضی هستید؟؟؟ منم میخام 2285 بخرم گفتم سوال کنم برای پی اس3 میخام راضی هستید از اندازش و کیفیش و تصویر کش نمیاره که؟ مرسی
سلام!
نه واسه من px23720plus هستش!
ولی تا جایی که میدونم فرق چندانی با 2285 نداره!
2285 جدیدترم هست اصولا بایستی بهتر باشه!
از چی خیالم راحت باشه!
بین ml239 و ml238 موندم
یعنی شما میگی خیلی تاثیر داره و همون ml238 رو بخرم بهتره؟
behnambb جان جواب من رو ندادی؟
behnambb
30-08-2011, 23:39
از چه نظری میگی تاثیر داره ؟؟
یعنی 5ms بودنش اذیت نمیکنه تو تصاویر اکشن فیلم ها یا بازی ها؟
xx1051xx
10-09-2011, 18:40
ONLY PX23720 !!
VERY GOOD...
سلام
این PX23720 پایش جابه جا میشه حرکت میکنه به بالا و پایین؟
نور LED POWER اون در پنل جلوی مانیتور تو چشم نمیزنه!!؟؟؟
ترانسش ساخت کجاست؟ چین؟
روی 2ms پرشهای تصویر رو احساس میکنید؟
تو سیاه کامل (مثلا اسکرین سیور سیاه کامل بدون تصویر) backlight صفحه خیلی تابلوه؟
Amirrezaajalli
11-09-2011, 09:30
سلام
این PX23720 پایش جابه جا میشه حرکت میکنه به بالا و پایین؟
نور LED POWER اون در پنل جلوی مانیتور تو چشم نمیزنه!!؟؟؟
ترانسش ساخت کجاست؟ چین؟
روی 2ms پرشهای تصویر رو احساس میکنید؟
تو سیاه کامل (مثلا اسکرین سیور سیاه کامل بدون تصویر) backlight صفحه خیلی تابلوه؟
بالا پایین حرکت نمیکنه.
این نور پنلی هم که میگی اصلا به چشم نمیاد .
من فعلا هیچ پرشی رو 2میلی ثانیه حس نکردم.
عکسی هم که گذاشتم بک گراند مشکی خالصه.
بالا پایین حرکت نمیکنه.
بالا و پایین نمیشه! خوب اینم مثل 2285 . من زیر پایش کتاب گذاشتم بیاد پایین! تازه من میز اداری دارم. اونا که میز کامپیوتر دارن و مانیتور بالا قرار میگیره صفحات رو خیلی تیره میبینن با زاویه 20 تا 45 درجه!
منظورم بکگراند نبود. تصویر کامل سیاه رو میگم. وقتی میره روی اسکرین سیور انگار صفحه هنوز روشنه! توی دیدن فیلم و بازی در صحنه های سیاه کاملا اون backlight چهار طرف صفحه مشخصه!!
ممنون. من فقط اینها رو میگم برای اطلاع کسانی که قصد خرید دارن.. ما که باهاش مشکلی نداریم و حداقل من بهش عادت کردم دیگه اشکالاتش زیاد به چشم نمیاد!
حداقل دیگه پای مانیتور اشک نمیریزم!:8:
یه سوال؟!!
چرا قیمت جهانی مانیتور های Asus Ml229 و Ml238 نسبت به Samsung مثلا همین px2370 اینقدر پایینه؟
Cyber-PC
13-09-2011, 19:58
بالا پایین حرکت نمیکنه.
یک سوال خارج از بحث
آقا با این دسکتاپ به این شلوغی سرگیجه نمیگیری ؟ :18:
سیستمو ی خونه تکونی بکن :31:
mInI_ClockEr
13-09-2011, 20:51
یه سوال؟!!
چرا قیمت جهانی مانیتور های Asus Ml229 و Ml238 نسبت به Samsung مثلا همین px2370 اینقدر پایینه؟
چون برعکس مادبرد های اسوس که عالی هستن مانیتورهاش تو جهان تعریفی نداره فقط تو ایران بخاطر بازاری ها اینجوری شده
و بر عکس سامسونگ تو مانیتور حرف اول رو میزنه
حالا میخواهید باور کنید میخواهید نه
دیگه با خودتون
Amirrezaajalli
13-09-2011, 21:44
یک سوال خارج از بحث
آقا با این دسکتاپ به این شلوغی سرگیجه نمیگیری ؟ :18:
سیستمو ی خونه تکونی بکن :31:
اتفاقا چون میخواستم عکس بگیرم از صفحه دسکتاپم رو خیلی خلوت کردم.در حال حاضر 108 تا آیکون و پوشه رو صفحه هست که وسط رو رد کرده!:27::27::27::8::8::8:
دیگه خیلی شلوغه!جم جور نمیشه!:5:
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
چون برعکس مادبرد های اسوس که عالی هستن مانیتورهاش تو جهان تعریفی نداره فقط تو ایران بخاطر بازاری ها اینجوری شده
و بر عکس سامسونگ تو مانیتور حرف اول رو میزنه
حالا میخواهید باور کنید میخواهید نه
دیگه با خودتون
سایت معتبر و محکمی هست که از نظر فنی (نه کوچه بازاری) این برند هارو تو قسمت مانیتور مقایسه کرده باشه؟
اتفاقا چون میخواستم عکس بگیرم از صفحه دسکتاپم رو خیلی خلوت کردم.در حال حاضر 108 تا آیکون و پوشه رو صفحه هست که وسط رو رد کرده!:27::27::27::8::8::8:
من هم زیاد آیکن دارم ولی توی دسکتاپ میشه اونها رو دسته بندی کرد و در پوشه های مختلف گذاشت و فقط مهم ها رو در desktop دید!
حتی شما میانبر یه آیکن رو بزارید توی فولدر ویندوز اونوقت در run ویندوز که اسم فولدر رو وارد کنید باز میشه به راحتی!
به نظرتون ارزش داره بگم از دوبی Samsung px2370 واسم بیارن؟اگه اونجا به قیمت جهانی بدن به نظرم ارزششو داره...
mInI_ClockEr
14-09-2011, 18:22
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
سایت معتبر و محکمی هست که از نظر فنی (نه کوچه بازاری) این برند هارو تو قسمت مانیتور مقایسه کرده باشه؟
متاسفام براتون دوست گرامی
کوچه بازاری بودنش دیگه بستگی به بازاری های ما داره که دارن همین مانیتورهای غزقولنگ اسوس رو با قیمتهای نجومی میندازن به مردم
فعلاً سرما خوردم حال ندارم انشالله براتون بزودی 300-400 تا سایت بررسی هم میزارم
ولی اگه یه کوچولو سرچ میکردید خودتون حتی میدید که سامسونگ برای سونی هم ال سی دی میزنه
Amirrezaajalli
14-09-2011, 19:13
متاسفام براتون دوست گرامی
کوچه بازاری بودنش دیگه بستگی به بازاری های ما داره که دارن همین مانیتورهای غزقولنگ اسوس رو با قیمتهای نجومی میندازن به مردم
فعلاً سرما خوردم حال ندارم انشالله براتون بزودی 300-400 تا سایت بررسی هم میزارم
ولی اگه یه کوچولو سرچ میکردید خودتون حتی میدید که سامسونگ برای سونی هم ال سی دی میزنه
دوست من بحث تاسف و .... اینا نیست! اگه دقت کنید مانیتور خود بنده PX23720plus هست و به 10تا ایسوس نمیدمش و با آگاهی کامل خریداری کردم.ولی میخوام ببینم تو بررسی های فنی و تخصصی چقدر باهم تفاوت دارن!
خوب شد asus نخریدم وگرنه معلوم نبود چنتاشو میدادم 2285 میگرفتم. با همه بدیهایی که 2285 داره من هم خوشحالم asus نگرفتم! یه مدت همه بهم میگفتن خوفه . توی بازار هم میگفتن LG بهتره ولی آخرش سامسونگ گرفتم. با همه مشکلات اختصاصی که باهاش داشتم ولی الان دیگه باهاش خو گرفتم دیگه این مانیتور مزخرف رو با هیچ مانیتوری عوض نمیکنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
البته من هم نا آگاه نبودم تا جایی که میشد ولی خوب بعضی چیزها رو تا نخری ندانی!
farzan311
18-09-2011, 17:10
من هم ml239h گرفتم با اینکه از پول زیادی که براش دادم زورم گرفت:31: ولی خیلی راضیم روز اول هم جون کندم اون 5ms رو تو بازی بفهمم که فقط تو یه بازی معلوم شد اونم زیاد مطمین نیستم:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.