مشاهده نسخه کامل
: 206 sd V9 اتومات یا pars اتومات
mona_demonio
10-02-2011, 22:16
با سلام خدمت همگی بین این 2تا ماشین کدومش بهتره؟
ماشین برای خانواده س و اینکه کمتر خرج برمیداره بعدا از همه لحاظ بهتر باشه؟
mohamad skystar
10-02-2011, 23:19
پارس از نظر زیبایی ( بیرون) و جاداری همچنین فراوانی قطعه و قیمت مناسب قطعات بهتره.
اما 206 اتوماتیک V9 تجهیزات بیشتری داره و پیشرفته تر هست.
پارس از نظر طراحی داخلی هنوز قدیمیه و باید تغغیراتی روش انجام بدن.
206 دارای AIRBAG هست که پارس نداره.
خودم اگه می خواستم بخرم 206 اتوماتیک. چون به روز تره.
با تشکر
mona_demonio
11-02-2011, 00:08
فکر کنم مزیت پارس فقط جاداریشه
اینکه 206 دیرتر تو خرج میفته حقیقت داره؟
بين ايندو فقط وي 9
طراحيه پرشيا طوريه كه ديگه تقريبا داره به تاريخ ميپيونده و بايد با ماشينهاي دهه هشتاد ميلادي مقايسه بشه كه در اين صورت من حتما به پرشيا راي ميدادم.206 هم با اينكه در رده ماشيناي دهه 90 هست باز حداقل رگه هايي از طراحيش بعضا تو بعضي از كمپانيا تداوم داره.نمونش همون 307 سدان ساخت خود پزو فرانسه.
---------- Post added at 12:27 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------
بنظر من اگه رو پرشيا ايربگ نصب بشه و موتور اي جديد سيتروئن سوار بشه و مصرفشم بتونن بيارن پايين و از طرفي سيستم مالتي پلكس رو هم نصب كنن روش به همراه صندلي برقي مثل اي ال ايكس و ترمزاي 4چرخ ديسكي در اين صورت يه ماشين عالي ميشه واسه ايران.[COLOR="Silver"]
mona_demonio
11-02-2011, 14:37
ممنون پس همه موافق v9 هستید؟
ممنون از لطف و راهنمایی همگی
ممنون پس همه موافق v9 هستید؟
ممنون از لطف و راهنمایی همگی
ببین دوست عزیز من اصولا آدمی هستم که بر اساس تجربیات خودم صحبت میکنم .. شاید دوستان موافق نباشند و بگند اینطور نیست(به صورت تئوریک ) ...
به هیچ وجه .. به هیچ وجه این ماشین نمیتونه برای خانواده گزینه مناسبی باشه (اینو شوخی نگیرید ! مخصوصا اگر خانواده شما قبلا از ماشین جادار استفاده کرده باشه ) فضای خفه و بسیار کم صندلیهای عقب (فاصله بین صندلیهای جلو و نشیمنگاه بسیار کمه) کاملا افراد رو خسته میکنه ..
از لحاظ فنی اصلا صحبت نمیکنم چون بحث میاره .. (اما به طور کلی از لحاظ فنی هم ماشین خیلی خوبی نیست )
farshad bugatti
11-02-2011, 22:28
به هیچ وجه .. به هیچ وجه این ماشین نمیتونه برای خانواده گزینه مناسبی باشه
برای خانواده که گزینه خوبی هست 206 SD ! اما برای خانواده کم جمعیت! اونم فقط به خاطر تنگی فضای پای قسمت عقبش!
وگر نه صندوق عقب SD ها جاداره!
فضای خفه و بسیار کم صندلیهای عقب (فاصله بین صندلیهای جلو و نشیمنگاه بسیار کمه) کاملا افراد رو خسته میکنه
کاملاموافقم
از لحاظ فنی اصلا صحبت نمیکنم چون بحث میاره ..
هدف اینه که بحث ایجاد بشه و نتیجه گیری بشه شما نگران نباش اگه به بیراهه کشید پس ناظر هاوظیفشون چیه؟!
(اما به طور کلی از لحاظ فنی هم ماشین خیلی خوبی نیست )
اینجا رو دیگه خراب کردی! TU5 فعلا بهترین موتور هست در کنار موتور K4M تندر!
البته TU5 مثل سابق خوب نیست و کیفیت خودشو از دست داده! اما خوب باز موتور خوبیه و نمیشه از نظر فنی بهش ایرادی گرفت!
برای خانواده که گزینه خوبی هست 206 SD ! اما برای خانواده کم جمعیت! اونم فقط به خاطر تنگی فضای پای قسمت عقبش!
وگر نه صندوق عقب SD ها جاداره!
کاملاموافقم
هدف اینه که بحث ایجاد بشه و نتیجه گیری بشه شما نگران نباش اگه به بیراهه کشید پس ناظر هاوظیفشون چیه؟!
اینجا رو دیگه خراب کردی! TU5 فعلا بهترین موتور هست در کنار موتور K4M تندر!
البته TU5 مثل سابق خوب نیست و کیفیت خودشو از دست داده! اما خوب باز موتور خوبیه و نمیشه از نظر فنی بهش ایرادی گرفت!
ممنون از نظرتون:11:
اول از همه درسته که در زیر 20 میلیون Sd از امکانات خوبی بر خورداره ولی صرف جادار بودن صندوق عقب ماشین نمیتونه نکته , ملاک مثبت و مناسبی برای خرید این ماشین اونم با نام نمادین خانوادگی با وجود ماشینهای بهتر در این زمینه باشه .. باید تعریفمون از ماشین خانوادگی رو به یه گزینه صندوق دار بودن اختصاص ندیم (اونم تو ایران با سلایق عجیب قریب مردم از ماشین که پرشیا رو یه ماشین فوق العاده میدونند .. فقط به خاطر ظاهر بیرون و جاداریش )
منظورم از لحاظ فنی صرفا موتور Tu5 نبود .. اینکه tu5 از موتورهای خوب بکار رفته داخلیه شکی نیست ولی بحث فنی ماشین تنها به نام موتور Tu5 بر نمیگرده .. من فنی رو به طور کلی بیان کردم که میتونه ابعاد زیادی رو از موتور و ... در بر بگیره ..مثلا شتاب پایین .. توان کششی پایین ماشین در شیبهای بالا .. کلا این رو به راحتی میشه متوجه شد که توی حرکت خیلی چابک نیست .. خواب این چابک نبودن ماشین برای من به شخصه خیلی مهمه ! چون روی کاغذ tu5 و این همه تعریف از قدرت موتور نباید اینجور عمل کنه و عملا انتظارات از یه ماشین خوب رو پایین میاره ...
حال اگر میگم بحث میاره دلیلش اینه که دوستان اکثرا معتقدند v8 یا v9 ماشین خیلی خوبیه و اگر من بخوام حرفی رو مطرح کنم خیلی بحث جالبی به نظرم در نمیاد چون شاید جزو معدود افرادی باشم که از این ماشین ایراد بگیرم حدود 50 درصد (در واقع 20% ) قطعات اين ماشين داخلي و بقيه 80% وارداتي بود که الان فکر کنم بر عکس شده که افت کیفیت رو توش مشاهده میکنیم واسه همینه که میگم این ماشین ماشین سابق نیست و ایران خودرو باز هم پس از گذشت مدتی گندکاریش رو تو این ماشین هم پیاده کرده
واقعا زمانی که ماشین رو از نمایندگی تحویل گرفتم اصلا به دلم ننشست و یه جوری بودش (این جمله اخر کاملا نظر شخصی و احساسی خودم بودو خارج از منطق بحث حرفه ای ) یعنی در یک بررسی اولیه و کلی کاملا این حس بد رو بهم داد که به هیچ وجه ماشین راحتی برای چند نفر سرنشین نخریدم و در ادامه ماجراهای دیگری که برام پیش اومد ...
در اخر اگر وارد بحث زننده تاپیک شدم به این خاطر بود که گفتند ماشین خانوادگی باشه و تجربه من از این ماشین (هرچند کوتاه ) خیلی موافق با دوستان نیست ! و صدالبته هم نظر بنده هست و بس و اینطور نیست که من درست میگم
و نقل قولی از یکی از دوستانم :
این محصول هم مثل تمامی محصولات تولید وطن شانسی هست ، یعنی اگر شانست بزنه خوب دربیاد که هیچی واگر نه بیچارت میکنه
پست ویرایش شد .. دیشب شدیدا مشکل اینترنت داشتم ناقص ارسال شد ..
mona_demonio
12-02-2011, 13:43
ممنون از نظر همگی
خانواده 4نفره هستیم
کلا میخوام ماشین تا 20 تومان باشه و ترجیحا اتوماتیک به خاطر سهولت رانندگی تنها اتوماتیک تو این رنج قیمت هم ایناس
ممنون که ایراداشو میگین به هر حال آدم چیزی بگیره که واسش عذاب نشه
total_overdose
12-02-2011, 14:02
ممنون از نظرتون:11:
اول از همه درسته که در زیر 20 میلیون Sd از امکانات خوبی بر خورداره ولی صرف جادار بودن صندوق عقب ماشین نمیتونه نکته , ملاک مثبت و مناسبی برای خرید این ماشین اونم با نام نمادین خانوادگی با وجود ماشینهای بهتر در این زمینه باشه .. باید تعریفمون از ماشین خانوادگی رو به یه گزینه صندوق دار بودن اختصاص ندیم (اونم تو ایران با سلایق عجیب قریب مردم از ماشین که پرشیا رو یه ماشین فوق العاده میدونند .. فقط به خاطر ظاهر بیرون و جاداریش )
منظورم از لحاظ فنی صرفا موتور Tu5 نبود .. اینکه tu5 از موتورهای خوب بکار رفته داخلیه شکی نیست ولی بحث فنی ماشین تنها به نام موتور Tu5 بر نمیگرده .. من فنی رو به طور کلی بیان کردم که میتونه ابعاد زیادی رو از موتور و ... در بر بگیره ..مثلا شتاب پایین .. توان کششی پایین ماشین در شیبهای بالا .. کلا این رو به راحتی میشه متوجه شد که توی حرکت خیلی چابک نیست .. خواب این چابک نبودن ماشین برای من به شخصه خیلی مهمه ! چون روی کاغذ tu5 و این همه تعریف از قدرت موتور نباید اینجور عمل کنه و عملا انتظارات از یه ماشین خوب رو پایین میاره ...
حال اگر میگم بحث میاره دلیلش اینه که دوستان اکثرا معتقدند v8 یا v9 ماشین خیلی خوبیه و اگر من بخوام حرفی رو مطرح کنم خیلی بحث جالبی به نظرم در نمیاد چون شاید جزو معدود افرادی باشم که از این ماشین ایراد بگیرم حدود 50 درصد (در واقع 20% ) قطعات اين ماشين داخلي و بقيه 80% وارداتي بود که الان فکر کنم بر عکس شده که افت کیفیت رو توش مشاهده میکنیم واسه همینه که میگم این ماشین ماشین سابق نیست و ایران خودرو باز هم پس از گذشت مدتی گندکاریش رو تو این ماشین هم پیاده کرده
واقعا زمانی که ماشین رو از نمایندگی تحویل گرفتم اصلا به دلم ننشست و یه جوری بودش (این جمله اخر کاملا نظر شخصی و احساسی خودم بودو خارج از منطق بحث حرفه ای ) یعنی در یک بررسی اولیه و کلی کاملا این حس بد رو بهم داد که به هیچ وجه ماشین راحتی برای چند نفر سرنشین نخریدم و در ادامه ماجراهای دیگری که برام پیش اومد ...
در اخر اگر وارد بحث زننده تاپیک شدم به این خاطر بود که گفتند ماشین خانوادگی باشه و تجربه من از این ماشین (هرچند کوتاه ) خیلی موافق با دوستان نیست ! و صدالبته هم نظر بنده هست و بس و اینطور نیست که من درست میگم
و نقل قولی از یکی از دوستانم :
این محصول هم مثل تمامی محصولات تولید وطن شانسی هست ، یعنی اگر شانست بزنه خوب دربیاد که هیچی واگر نه بیچارت میکنه
پست ویرایش شد .. دیشب شدیدا مشکل اینترنت داشتم ناقص ارسال شد ..
دوست عزیز تمام حرف های شما درست! کسی هم منکر پایینتر اومدن کیفیت نیست!
اما مسئله اینه که شما یه ماشین زیر 20 تومن صفر معرفی کن که ایراد نداشته باشه! یا از وی8 یا وی9 درکل سرتر باشه!
نیست عزیز من نیست!
زیر 20 میلیون تنها ماشینهای با کیفیت چه موتوری و چه بدنه ای 2 یا 3 تا هستن از همه سرترن! که یقینا یکیشون وی8 یا مدل اتومات وی9 هست!
در ضمن در مورد کشش هم ماشین شما شاید ایراد داشته دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشن.یا شایدم شما انتظارت بالاست!
زیر 20 میلیون صفر قطعا یکی از بهترین هاست.
دوست عزیز تمام حرف های شما درست! کسی هم منکر پایینتر اومدن کیفیت نیست!
اما مسئله اینه که شما یه ماشین زیر 20 تومن صفر معرفی کن که ایراد نداشته باشه! یا از وی8 یا وی9 درکل سرتر باشه!
نیست عزیز من نیست!
زیر 20 میلیون تنها ماشینهای با کیفیت چه موتوری و چه بدنه ای 2 یا 3 تا هستن از همه سرترن! که یقینا یکیشون وی8 یا مدل اتومات وی9 هست!
در ضمن در مورد کشش هم ماشین شما شاید ایراد داشته دلیل نمیشه که همشون اینجوری باشن.یا شایدم شما انتظارت بالاست!
زیر 20 میلیون صفر قطعا یکی از بهترین هاست.
خواب بنده هم اصلا به این کار ندارم که زیر 20 میلیون چه ماشینهای دیگه ای میتونه باشه .. یعنی چون کشور مذخرفی در این زمینه داریم نباید ایرادات ماشین رو بگیم ؟ .. بحث ماشین خانوادگی باشه بر این عقیدم باید سراغ گزینه های دیگه ای رفت و خرید این ماشین اشتباهه محضه ولی اگر طرف میخواد فقط خودش باشه و دو نفر دیگه مشکلی پیش نمیاد و sd بدون شک از گزینه های خوبه زیر 20 میلیونه و شکی نیست (با توجه با بازار موجود )
شاید شما درست بگیدا اما میتونم بپرسم بر چه اساسی با اطمینان این حرف رو میزنید .. الان در حال حاضر اصلا اینطور نیست و کیفیت در ایران خودرو در همه ماشینها به یک شکله ...
در مورد کشش ماشین نمیگم صد درصد حالا درست میگم(شاید من اشتباه میکنم ) اما تا اونجایی که من میدونم و از حرفه ای های مکانیک تو دانشگامون هم پرسیدم اکثرا با من هم عقیدند که کشش 206 sd پایینه و نمیدونم شما پشت این ماشین چند ساعت نشستید یا خیر ... کاملا بارزه که کشش پایینی داره
total_overdose
12-02-2011, 14:28
خواب بنده هم اصلا به این کار ندارم که زیر 20 میلیون چه ماشینهای دیگه ای میتونه باشه .. یعنی چون کشور مذخرفی در این زمینه داریم نباید ایرادات ماشین رو بگیم ؟ .. بحث ماشین خانوادگی باشه بر این عقیدم باید سراغ گزینه های دیگه ای رفت و خرید این ماشین اشتباهه محضه ولی اگر طرف میخواد فقط خودش باشه و دو نفر دیگه مشکلی پیش نمیاد و sd بدون شک از گزینه های خوبه زیر 20 میلیونه و شکی نیست (با توجه با بازار موجود )
دوست عزیز اینطوری هم نیست که شما میگید.بنده هم گفتم بارها از نظر جاداری خوب نیست اما غیر قابل تحمل هم نیست!
ما خانوادمون 4 نفر چندین سال هم با 206 بدون صندوق سر کردیم بارها هم مسافرت رفتیم.نمیگم راحتی پارسمون رو داره از نظر جاداری اما خوب بدم نبود.در ضمن من خودم درشت هم هستم:31:
شاید شما درست بگیدا اما میتونم بپرسم بر چه اساسی با اطمینان این حرف رو میزنید .. الان در حال حاضر اصلا اینطور نیست و کیفیت در ایران خودرو در همه ماشینها به یک شکله ...
در مورد کشش ماشین نمیگم صد درصد حالا درست میگم(شاید من اشتباه میکنم ) اما تا اونجایی که من میدونم و از حرفه ای های مکانیک تو دانشگامون هم پرسیدم اکثرا با من هم عقیدند که کشش 206 sd پایینه و نمیدونم شما پشت این ماشین چند ساعت نشستید یا خیر ... کاملا بارزه که کشش پایینی داره
من پشت ماشین به حدی نشستم که از چند ساعت بدره پس خیالتون راحت! با اکثر ماشین های زیر 20 میلیون هم هم به غیر از ماشین های چینی لیفان و ... کار کردم البته این هم نه بخاطر این میگن که ادعایی دارم بلکه شرایط زندگیم و علاقم ایجاب کرده.
و کشش این ماشین رو کاملا در رده خودش تایید میکنم و رقیب هاشو که میشه باهاش مقایسه کرد از نظر کشش ال 90 ریو 86 به پایین نه این جدیدا و سمند EF7 و پارس ای ال ای ایکس هستن:46:
ممنون از نظر همگی
خانواده 4نفره هستیم
کلا میخوام ماشین تا 20 تومان باشه و ترجیحا اتوماتیک به خاطر سهولت رانندگی تنها اتوماتیک تو این رنج قیمت هم ایناس
ممنون که ایراداشو میگین به هر حال آدم چیزی بگیره که واسش عذاب نشه
میخوام خیلی راحت جوابتون رو از دیدگاه خودم بگم ...
بسته به انتظارات خانواده شما و سابقه ماشین داشتنتون داره
اگر اولین ماشینیست که میخرید شاید به جرات بشه گفت ایده آله و هیچ مشکلی براتون وجود نداره
اما اگر در گذشته ماشینهای دیگه ای که جادارتر باشه خریدید به مشکل بر میخورید ... مسلما زیاد شنیدید میگن وقتی آدم راننده ماشین سنگین باشه ماشین سواری براش اسباب بازیه .. اینجام یه جواریی همینطوره .. مخصوصا اگر فرد مسن در خانواده داشته باشید (دیگه واویلا ) :46:
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 10:58 AM ----------
دوست عزیز اینطوری هم نیست که شما میگید.بنده هم گفتم بارها از نظر جاداری خوب نیست اما غیر قابل تحمل هم نیست!
ما خانوادمون 4 نفر چندین سال هم با 206 بدون صندوق سر کردیم بارها هم مسافرت رفتیم.نمیگم راحتی پارسمون رو داره از نظر جاداری اما خوب بدم نبود.در ضمن من خودم درشت هم هستم:31:
من پشت ماشین به حدی نشستم که از چند ساعت بدره پس خیالتون راحت! با اکثر ماشین های زیر 20 میلیون هم هم به غیر از ماشین های چینی لیفان و ... کار کردم البته این هم نه بخاطر این میگن که ادعایی دارم بلکه شرایط زندگیم و علاقم ایجاب کرده.
و کشش این ماشین رو کاملا در رده خودش تایید میکنم و رقیب هاشو که میشه باهاش مقایسه کرد از نظر کشش ال 90 ریو 86 به پایین نه این جدیدا و سمند EF7 و پارس ای ال ای ایکس هستن:46:
در مورد جاداری من خودم راستیتش قبل اینکه ماشین رو بخرم همش میگفتم اغراق میکنند اینطور نیست که نشه راحت عقب نشست ...
اما بعد از خرید خداییش دوستام عقب میشستند شدیدا گله داشتند که احساس خفگی بهشون دست میده :31: البته خواب این هم بگم من و دوستانی که میگم خیلی مثل شما دوروبر ماشینها مختلف بودییم و تجربه های خاصی از سواریهای مختلف داریم (منم بدون ادعا دارم میگم:10:)
در مورد کشش ...
چی بگم والا ! راستیتش تعجب کردم که میگید کشش ماشین رو تایید کردید:46:
خواب مسلما نظر شما با من متفاوته و خوبی بحث هم به همین چیزاست:10:
total_overdose
12-02-2011, 15:20
حرفاتون رو کاملا تایید میکنم دوست خوبم:40:
mona_demonio
12-02-2011, 17:05
ماشین قبلیمون 405 بوده نمیدونم والا موندم
مسلما خیلی ماشین بهتر از این هست اما جیب بنده جوابگو نیست:31: زیر 20 میخوام
خیلیام میگن اتوماتیک خوب نیست تعمیرکار نداره سربالایی نمیکشه یهویی قفل میکنه! فلان بهمان ولی اینکه کلاج نداره خودش یه دنیاس:31:
من خیلی از ماشین سر در نمیارم ولی همه ماشینا یه مشکلی دارن به نسبت بقیه کدوم بهتره مشکلاتش از بقیه کمتره حداقل 4و5 سال واسه آدم خوب کار کنم بیچارش نکنه
خیلیام میگن اتوماتیک خوب نیست تعمیرکار نداره سربالایی نمیکشه یهویی قفل میکنه! فلان بهمان ولی اینکه کلاج نداره خودش یه دنیاس:31:
من خیلی از ماشین سر در نمیارم ولی همه ماشینا یه مشکلی دارن به نسبت بقیه کدوم بهتره مشکلاتش از بقیه کمتره حداقل 4و5 سال واسه آدم خوب کار کنم بیچارش نکنه
شما همین انتخاب براتون به نظر مناسب میرسه ..
مخصوصا رو دنده اتومات تاکید دارید که انصافا در بین تمام ماشینهای دنده اتومات زیر 20 میلیون گیربوکس اتومات v9 از همه بهتره .. بحث تعمیرکار تخصصی مناسب گیربوکسهای اتومات در شهرهای بزرگ مشکلی ایجاد نمیکنه مگر اینکه در شهرستان کوچیک زندگی که به مشکل بر میخورید
mohamad skystar
12-02-2011, 19:13
الان دیگه دوره اتوماتیک سواریه والا.
من 206 اتوماتیک رو انتخاب می کنم
بحث گیربکس نباشه اتاق پارس واقعا تکراری شده.
آخه پارس باید با روآ داخلش مثل هم باشه؟ (البته غیر از پارس سال)
mona_demonio
12-02-2011, 20:50
خیلی ممنون از نظراتتون
فقط یه سوال دیگه دارم
ماشین دنده ای تو همین رنج قیمت چیزی هست که بهتر از v9 باشه ؟
یعنی محاسنش به اتوماتیک بودن اون بچربه؟
بنظر من پياده شدن از 405 و سوار شدن به پارس يه نوع تكرارمكررات و عدم تنوع محسوب ميشه كه جذابين چنداني نيز براتون نخواهد داشت با توجه به اينكه كيفيت 405 تون ممكنه به مراتب خيلي بهتر از پرشياي صفر باشه.ولي ئر هر حال چنانچه هدفتون اتوماته و جاداري ميتونين به پرشيا اتومات هم فكركنين(هر چند من توصيه نمي كنم چون هيچي نداره تيپ ترونيك هم نيست) ولي باتوجه يه اينكه 4 نفر هستين اس دي براتون همچين تنگ و غيرجادار نخواهد بود مگه اينكه ميانگين قد همتون بالاي 190 باشه:20:
در خصوص سربالاييو... هم اصلا نگران نباشين تيپ ترونيكه:5:
melina_007
12-02-2011, 22:07
سلام
به نظر منم 206 بهتره ! اونم صندوق دار ، که به نظرم خانوادگی هم محسوب میشه نسبت به بی صندوق !
اصولا 206 واسه پسرا خیلی کم جا حساب میشه ، واسه دخترا راحت تره :31: چون خیلی صندلی رو نمیکشن عقب و سرنشین های عقب کمتر دچار مشکل میشن !
melina_007
12-02-2011, 22:07
سلام
به نظر منم 206 بهتره ! اونم صندوق دار ، که به نظرم خانوادگی هم محسوب میشه نسبت به بی صندوق !
اصولا 206 واسه پسرا خیلی کم جا حساب میشه ، واسه دخترا راحت تره :31: چون خیلی صندلی رو نمیکشن عقب و سرنشین های عقب کمتر دچار مشکل میشن !
mona_demonio
12-02-2011, 23:11
بنظر من پياده شدن از 405 و سوار شدن به پارس يه نوع تكرارمكررات و عدم تنوع محسوب ميشه كه جذابين چنداني نيز براتون نخواهد داشت با توجه به اينكه كيفيت 405 تون ممكنه به مراتب خيلي بهتر از پرشياي صفر باشه.ولي ئر هر حال چنانچه هدفتون اتوماته و جاداري ميتونين به پرشيا اتومات هم فكركنين(هر چند من توصيه نمي كنم چون هيچي نداره تيپ ترونيك هم نيست) ولي باتوجه يه اينكه 4 نفر هستين اس دي براتون همچين تنگ و غيرجادار نخواهد بود مگه اينكه ميانگين قد همتون بالاي 190 باشه:20:
در خصوص سربالاييو... هم اصلا نگران نباشين تيپ ترونيكه:5:
:31: نه بالای 190 نیست :31:
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
سلام
ایول حق با شماس
mona_demonio
12-02-2011, 23:16
ممنون از نظر و راهنمایی همگی
یعنی یه جورایی همه موافق v9 هستند؟ بین ماشینای زیر 20 تومان و ترجیحا اتوماتیک؟
farshad bugatti
12-02-2011, 23:26
ممنون از نظر و راهنمایی همگی
یعنی یه جورایی همه موافق v9 هستند؟ بین ماشینای زیر 20 تومان و ترجیحا اتوماتیک؟
خب تنوع زیادی نیست!
پس 100% در خوب بودن این گزینه شک نکن!
mona_demonio
12-02-2011, 23:28
خب تنوع زیادی نیست!
پس 100% در خوب بودن این گزینه شک نکن!
ممنون انتخابا محدودن ایران خودروم که قربونش برم همه ماشیناش یه دردی داره
melina_007
13-02-2011, 01:27
چون حتما میخوای اتومات باشه همین خوبه !
mohamad skystar
13-02-2011, 20:47
206 اتوماتیک فقط فضای سرنشین عقبش کم هست وگرنه بقیه موارد سر تر از پارس هست.
داخل پارس مثل همون 405 قدیمیه و تغییراتی نکرده.
پارس فضای کابین خوبی داره اما امکانات نداره.
206 airbag هم داره.
پارس زیبایی خاص خودش رو داره (نمای بیرون)
206 از نظر نمای بیرونی طرفداران کمتری داره.
در کل 206 V9 بهتر هست.
mona_demonio
17-02-2011, 21:18
خیلی ممنون از لطف و راهنمایی همگی
بین وی 9 و پارس صدرصد 206 بهتره از نظر ایمنی ، راحتی ، مصرف و ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.