مشاهده نسخه کامل
: جواب سوالم یک کلمه، آره یا نه ؟
شرمنده ، من با VB.net زیاد برنامه نوشتم
ولی تازه اولین سایتم رو با ASP.net و کدهای VB و دیتابیس SQL نوشتم
از هاستینگ چیز زیادی نمی دونم (چون اولین سایتمه)
می خواستم بدونم میتونم این سایتم رو رو سرور لینوکس آپلود کنم ؟
از sql که میدونم پشتیبانی میکنه ولی من سایت رو تو framework 2 نوشتمو نیاز داره رو سرور نصب باشه چون خیلی از کدها runat server هستن
اصلآ لینوکس میتونه واسه دات نت سرور بشه ؟ :10:
سوالم ساده و ضایع بود خواهشا بهم نخندین واسه هر پروفشنالی سوال ساده هم پیش میاد خب :31: :11:
M0hsen3D
10-02-2011, 22:11
شرمنده ، من با VB.net زیاد برنامه نوشتم
ولی تازه اولین سایتم رو با ASP.net و کدهای VB و دیتابیس SQL نوشتم
از هاستینگ چیز زیادی نمی دونم (چون اولین سایتمه)
می خواستم بدونم میتونم این سایتم رو رو سرور لینوکس آپلود کنم ؟
از sql که میدونم پشتیبانی میکنه ولی من سایت رو تو framework 2 نوشتمو نیاز داره رو سرور نصب باشه چون خیلی از کدها runat server هستن
اصلآ لینوکس میتونه واسه دات نت سرور بشه ؟ :10:
سوالم ساده و ضایع بود خواهشا بهم نخندین واسه هر پروفشنالی سوال ساده هم پیش میاد خب :31: :11:
نه , لینوکس نمیتونه واسه دات نت سرور بشه.
موفق باشید.:5:
منم فک نکنم بشه تا حالا امتحان نکردم
نه باید روی وب سرور IIS ران بشه که IIS هم روی ویندوزه فقط.
MosaferJade
28-02-2011, 21:44
منم شنیدم نمیشه ولی یه سوال جالب دارم
تو لینوکس یه برنامه ای هست که برنامه هایی که در ویندوز قابلیت اجرا دارند رو به فایل اجرایی
لینوکس تبدیل میکنه یکی از بچه های همین سایت می گفت که من VS2005 رو به فایل های
اجرایی لینوکس تبدیل کردم و رو لینوکس نصبش کردم و دارم ازش استفاده می کنم هیچ مشکلی هم نداره
حالا با این وجود اون شخص میتونه تو VS2005 تو لینوکس یه سایتی طراحی کنه و همونجا هم اجرا کنه یعنی
میشه گفت تحت لینوکس پس سرور لینوکس هم احتمالا میتونه یه همچین کارایی بکنه که asp در لینوکس
اجرا بشه که اگه بشه هم خیلی توپ میشه
نظر دوستان در این باره چیه؟
مرسی
اگر سرور لینوکس ماله خودته راحت ترین راه اینه که این را نصب کنی:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادر باره چیزی که محبوبه گفت - دو تا راه کلی برای اجرای فایل های اجرایی دات نت تحت لینوکس وجود دارد اولی همون پرژه mono هست و دیگر استفاده از wine اگر لینوکس نصیب شده Debian based باشه می تونی از wine-tricks استفاده کنی تا دات نت را روی wine نصب کنی بودن درد سر. و البته اگر یه سرور اختصاصی لینوکی داری می تونی VirtualBox را به صورت headless روش نصب کنی و یه ویندوز سرور روش نصب کنی. اینطوری هم سرور لینوکس داری هم سرور ویندوز.
MosaferJade
02-03-2011, 03:14
در باره چیزی که محبوبه گفت - دو تا راه کلی برای اجرای فایل های اجرایی دات نت تحت لینوکس وجود دارد اولی همون پرژه mono هست و دیگر استفاده از wine اگر لینوکس نصیب شده Debian based باشه می تونی از wine-tricks استفاده کنی تا دات نت را روی wine نصب کنی بودن درد سر. و البته اگر یه سرور اختصاصی لینوکی داری می تونی VirtualBox را به صورت headless روش نصب کنی و یه ویندوز سرور روش نصب کنی. اینطوری هم سرور لینوکس داری هم سرور ویندوز.
فکر نمیکردم حرفم درست در بیاد
میشه یه بحث مفصل در اینباره بشه باتوجه به امنیت لینوکس و هاست های لینوکس که نصبت به ویندوز کم هزینه تره فکر من بحث جالبی بشه . میشه بیشتر توضیح بدید
مرسی
پروژه مونو (MONO):
یک پروزه کد باز است که هدفش پیاده سازی مستقل از پلتفورمی از سی شارپ و CLR هست. این پروژه با سرعت خیلی خوبی کمی عقب تر از مایکروسافت حرکت می کند. با فاصله زمانی کمی از اعلام ورژن جدید سی شارپ و دات نت تغییرات را پیاده سازی می کند. الآن نصب مونو روی تقریبا همه توزیع های لینوکس خیلی آسان است چون بصورت پکیج استاتدارد در اکثر آنها وجود دارد. اگر اوبونتو روی سیستم خود داری به سادگی می توانید آنرا امتحان کنید. و اگر گوگل کنید کلی مقاله راهنما و مقدماتی پیدا می کنید در اینباره.
پروژه دیگر که اصلا ربطی به پروژه بالایی ندارد WINE:
یک محیط شبیه ساز ویندوز را پیاده سازی می کند. و با استفاده از آن می توان فایل های اجرایی تحت ویندوز را در این محیط شبیه ساز تحت لینوکی بدون نصب ویندوز اجرا کرد. این پروژه خیلی پیشرفت کرده اما بصورت ۱۰۰٪ نیست و ممکن است شما برای اجرای بعضی برنامه ها با مشکل مواجه شوید اما بیشتر برنامه های ساده بدون مشکل اجرا می شوند. این یک شبیه ساز کامل است یعنی تقریبا تمام API های ویندوز پیاده سازی شده اند و همینطور برای مثال Registry وجود دارد و شما می توانید یک برنامه را در شبیه ساز نصب کنید و بعدا اجرا کنید. استفاده از این هم خیلی ساده می باشد. و به راحتی می تواند دات نت را روی شبیه ساز نصب کنید.
هر دوی این پروژه ها برنامه نویس های خیلی خوبی دارند و خیلی سخت کار می کنند تا پروژه های برای کابران آماده تر و قابل استفاده تر بشود. اما تعداد زیادی از برنامه نویس های کد باز (رایگان) مخالف این پروژه ها هستند چون اینها را کمک به ویندوز و مایکروسافت می دانند. برای همین تعداد زیادی از برنامه نویس ها هم حاضر نیستند به این پروژه ها کمک کنند. اگر سوال خواص دارید که فکر می کنید من می توانم کمک کنم لطفا یپرسید نمی دانم دقیقا چه چیزی برای شما بیشتر سوال است.
زینب
MosaferJade
02-03-2011, 07:12
ممنون از وقتی که می گذارید من اطلاعاتم درمورد هاست خیلی کمه ولی میخواستم اینو بپرسم که :
1-الان در حال حاضر هیچ سروری asp رو پشتیبانی میکنه؟
2-من asp کار میکنم می خواستم بدونم اگه یه سرور لینوکس داشته باشم چطوری باید لین برنامه wine یا mono رو روش
نصب کنم ؟
3-برای هاست های رایگان نمیشه؟
4-البته بااطلاعات اندکی که من دارم فکر میکنم باید سرور مجازی داشته باشید تا بشه این برنامه را روی سرور نصب کرد درسته ؟
5- و یه سوال کلی اینکه این برنامه هایی که با دو نرم افزار ذکر شده به برنامه های تحت لینوکس تبدیل میشه باعث نمیشه امنیت
لینوکس رو به خطر بندازه؟(آخه من شنیدم که ویروس رو اینطوری می نویسن که مثلا ما یه متغیر تعریف کردیم به نام a و یه شرطی هم گذاشتیم به این صورت if(a!=0)0 و الی آخر ویروس نویسا اینجا میان یه دستور if(a==0)0 رو می نویسن و درون بلوکش دستور های ویروسی رو قرار میدن با این تفسیر و باتوجه به این که سیستم عامل ویندوز ویروس های زیادی براش ساخته شده احتمالا چنین نقاطی رو زیاد داره آیا این باعث نمیشه که برای سیستم عامل لینوکس هم این نقاط ضعف رو به وجود بیاره؟(البته این کلا مربوط به بحث لینوکس میشه)
مرسی
یه هاست ویندوزی بگیر خیلی کارت راحت تره، mono خیلی از سرویس های مهم netframework. رو پیشتیبانی نمیکنه در ظاهر در عمل هم بدون شک مشکل ساز میشه خیلی قابل اعتماد نیست.
جواب سوال های شما:
۱- آره چندتا شرکن هستند که هاست لینوکس ارایه می دهند که aspx را اجرا می کند اگر گوگل کنی چندتایی پیدا می کنی مثل اینها:
اگر هاستی که می گیری بهت اجازه نده که
را روش نصب کنی ولی CGI بتونی استفاده کنی می تونی از
استفاده کنی.
۲- درباره مونو که در بالا توضیح دادم ولی در ومورد wine فقط به درد اجرای برنامه های می خورد کار خوبی زیاد جالبی نیست که روش IIS را نصب کنی. اگر یک سرور اختصاصی داری می تونی VirtualBox را روش نصیب کنی و ویندوز را روش نصب کنی اینطوری یک سرور لینوکس داری که امن و نگهداریش أسونه و هم روش یم ویندوز سرور داری ما در شرکتمون مجبور شدیم یکی از سرور ها را اینطوری کنیم.
۳- این را هم در جواب ۱ گفتم.
۴- روی بعضی هاست های مجانی هم می شود اگر پشتیبانی CGI داشته باشند.
۵- فکر کنم منظورت Code Injection تزریق کد باشه و نه ویروس. این مشکل کد هست که امنیتش پایینه و تنها راهش درست کردن کد هست اگر سرچ کنی کلی مطلب دربارش پیدا می کنی و اینکه چطوری کد بنویسی که اجازه code injection و SQL injection به هکر ها ندهد. فرق اجرای آن روی ویندوز و لینوکس این است معمولا راحتتر می شود سرور های ویندوز را از کاز انداخت مطلبش طولانی واقعا اگر سرور لینوکس هم خوب configure نشده باشه هم امنیتش بالا نخواهد بود. بازهم می گم روی وب پر مطلب هست در این باره اگر پیدا نمی کنی بگو تا چندتا لینک برات بگذارم.
و نکته ای که می خواستم بگم اینه که این پروژه های یرای دات نت روی لینوکس فقط برای این هست که زمان صرفه جوبی بشه برای کسی که کدی را قبلا نوشته و می خواهد روی لینوکس اجرا کند. اگر کسی می خواهد پروژه جدیدی شروع کند بهتر از زبان و تکنولوژی استفاده کند که بصورت native روی لینوکس اجرا شود تا از مزایای واقعی لینوکس استفاده کرده باشد. یاد گرفتن PHP Python و اینها اصلا از دات نت و سی شارپ سخت تر نیست.کافیه روی کامپیوتر خودتون اوبونتو را نصب کنید ویه مدت با لینوکس آشنا بشید می بینید که خیلی آسان است.
MosaferJade
03-03-2011, 02:37
در اینکه php زبان سختی نیست حرف شما درست ولی میگن
امنیت asp بیشتر از php هست اینو خیلی جاها دیدم و تقریبا بهش ایمان دارم
اما یه سوال
وقتی asp روی لینوکس امنیتش حفظ میشه یا نه
منظورم اینه که از امنیتش کاسته نمیشه
مرسی
این بحث کاملا جدا شده از تاپیک بهتراست یک تاپیک جدبد باز کنید (اگر این کار را کردید بهم خبر بدین تا بتونم جواب بدهم من همه مطالب این جا را نمی بینم).
فقط دوتا نکته سریع می گویم. این بحث کدام بهتره یا امن تره فقط تازه کارها این حرفها را می زنند یا اینکه اگر یک حرفه ای این حرف را بزند یحتمل یک سودی برایش داشته این حرف. به این جور حرفها و آدم ها گوش نکردن بهتر است.
و هر دو کار راه اندازند. اگر دارید از یکیش استفاده می کنید و همه کارهاتون را راه می اندازد و مشکلی ندارین استفاده ازش را ادامه بدین. اگر زمانی می خواهید یک پروژه بزرگ و مهم انجام بدهید خودتان باید روش های هکر ها را یاد بگیرید و بعد خودتان می دانید چطوری یک سیستم وب سایت درست کنید که امن باشه. من پاره وقت در یک شرکت SEO بزرگ کار می کنم ابزار هایی که خودمان تولید می کنیم تحت لینوکس خیلی راحتتر و سریع تر انجام می دهیم ولی همانطور که گفتم یه ویندوز سرور مجازی هم داریم یرای ابزارهای که از دیگران می گیریم برای صرفه جویی در وقت.
MosaferJade
03-03-2011, 10:08
چشم
پی ام می دم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.