PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حذف نشدن درایور مودم ADSL

Haj_Amoo
10-02-2011, 19:51
درود!

من یه بار به سرم زد که درایور ویندوز ایکس‏پی مودم DLink DSL-200 که با USB به کامپیوتر وصل میشه رو روی ویندوز هفت نصب کنم! نصب که نشد ولی توی لیست سخت‏افزار‏ها توی Computer Management توی یه شاخه‏ای به اسم GlobeSpan (که خودش درست کرده) ردپاش باقی مونده و هرچی گزینه‏ی Uninstall رو می‏زنم بی فایده هست!
راهی برای حذف کامل این درایور سراغ دارین؟!

Hashem 289
12-02-2011, 15:06
من از این مودم استفاده کردم شما میتونیداز درایور همراه مودم برای نصب در ویندوز 7 هم استفاده کنید
اما یه مشکل بدی که داره حتما باید در وسط نصب داریور وقتی خود نرم افزار از شما میخواد پورت usb رو وصل کنید
در غیر این صورت درست سیستم نمسشناسه و بدتر اینکه حتما باید ویندوزتونو عوض کنید فرقی نمیکنه xp باشه یا seven

EXTREME
12-02-2011, 18:19
این مدل مودم برای سون درایوری نداره و نمیتونید از این مودم برای سون استفاده کنید ولی اگه vista داشته باشید میتونید داشته باشید در ضمن درایور ویستا هم رو سون نصب نمیشه
شما برای اینکه از این وضعیت خلاص بشین باید برین یه مودم لن بگیرید
برای حذفش از تو control panel باید حذف کنید و کامل حذف میشه با اینکار

Haj_Amoo
13-02-2011, 21:01
تا اونجایی که من اطلاع دارم درایور ویندوز 7 نداره! اگه داره آدرس بدین!!

برای حذفش از تو control panel باید حذف کنید و کامل حذف میشه با اینکار والا اگه این‏طور حل میشد که دیگه اینجا مزاحمتون نمی‏شدم!!
==
توی Device Management :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی مودم وصل باشه اونو نشون میده و وقتی USB رو می‏کشم دیگه ‏توی این لیست نیست! هرچقدر هم که گزینه‏ی Uninstall رو بزنم بی فایده هست! صفحه Refresh میشه و دوباره این مودمه توی لیست هست!
فکر نمی‏کنم با این روش‏های مودبانه پاک بشه!! باید به زور از ریشه کندش!!!

EXTREME
13-02-2011, 21:27
تا اونجایی که من اطلاع دارم درایور ویندوز 7 نداره! اگه داره آدرس بدین!!
والا اگه این‏طور حل میشد که دیگه اینجا مزاحمتون نمی‏شدم!!
==
توی Device Management :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

وقتی مودم وصل باشه اونو نشون میده و وقتی USB رو می‏کشم دیگه ‏توی این لیست نیست! هرچقدر هم که گزینه‏ی Uninstall رو بزنم بی فایده هست! صفحه Refresh میشه و دوباره این مودمه توی لیست هست!
فکر نمی‏کنم با این روش‏های مودبانه پاک بشه!! باید به زور از ریشه کندش!!!
خوب تو سون این طبیعیه که وقتی مودم رو میزنید این باید بیاد چون سون این مدم رو نمیشناسهو در نتیجه این علامت تو device manager ظاهر میشه ولی وقتی از سیستم بکشید دیگه این علامت نیست
این مودم کلا درایوری برای سون نداره شما یا باید xp داشته باشین یا ویستا که مودم شناخته بشه چون درایور برای ویستا داره ولی با درایور ویستاش نمیتونید تو سون نصب کنید من اینئ مدل مودم رو قبلا داشتم

Haj_Amoo
13-02-2011, 22:12
خوب تو سون این طبیعیه که وقتی مودم رو میزنید این باید بیاد چون سون این مدم رو نمیشناسهو در نتیجه این علامت تو device manager ظاهر میشه ولی وقتی از سیستم بکشید دیگه این علامت نیست
این مودم کلا درایوری برای سون نداره شما یا باید xp داشته باشین یا ویستا که مودم شناخته بشه چون درایور برای ویستا داره ولی با درایور ویستاش نمیتونید تو سون نصب کنید من اینئ مدل مودم رو قبلا داشتم
حرف شما صحیح!! ولی من می‏خوام درایور کلن حذف بشه!! یعنی وقتی Uninstall رو میزنم دیگه توی Device Manager نباشه!

EXTREME
13-02-2011, 23:22
دوست عزیز شما دارید میگید وقتی مودم رو میکشید نشون نمیده وقتی میزارید اینو نشون میده این چیزی نیست که بخواد حذف بشه این به معنی اینه که سون نمیشناسه مودم رو و هرچی شما سرچ کنید هم تو deviced mnagare فایده نداره و این گزینه هست
و از بین نمیره

Haj_Amoo
14-02-2011, 13:33
دوست عزیز شما دارید میگید وقتی مودم رو میکشید نشون نمیده وقتی میزارید اینو نشون میده این چیزی نیست که بخواد حذف بشه این به معنی اینه که سون نمیشناسه مودم رو و هرچی شما سرچ کنید هم تو deviced mnagare فایده نداره و این گزینه هست
و از بین نمیره
اول تا اونجایی که من می‏دونم وقتی یه سخت‏فزار رو حذف کنی حتی اگه وصل باشه از توی این فهرست میره و تا زمانی که قطع و وصل مجدد نشده توی صفحه نمیاد! مثل حافظه‏های فلش پس از Safe Mode.
دوم این که وقتی من نرم‏افزار نصب این برنامه رو که اجرا می‏کنم پیغام میده درایور نصب هست و باید کامپیوتر رو Restart کرد تا نصب کامل بشه!!! ولی هیچ اتفاقی نمی‏افته! این یعنی درایور به طور ناقص نصب شده!!

EXTREME
14-02-2011, 17:28
اول تا اونجایی که من می‏دونم وقتی یه سخت‏فزار رو حذف کنی حتی اگه وصل باشه از توی این فهرست میره و تا زمانی که قطع و وصل مجدد نشده توی صفحه نمیاد! مثل حافظه‏های فلش پس از Safe Mode.
دوم این که وقتی من نرم‏افزار نصب این برنامه رو که اجرا می‏کنم پیغام میده درایور نصب هست و باید کامپیوتر رو Restart کرد تا نصب کامل بشه!!! ولی هیچ اتفاقی نمی‏افته! این یعنی درایور به طور ناقص نصب شده!!
شما برای این مدل مودم تو سون 10 بار هم درایور نصب کنید مودم شناخته نمیشه چون این نوع مدل تو سون به هیچ وجه شناسایی نمیشه و حذف کردنش موقعی که مودمتو نو به سیستم وصل میکنید کار ضروری نیست

Haj_Amoo
14-02-2011, 19:10
شما برای این مدل مودم تو سون 10 بار هم درایور نصب کنید مودم شناخته نمیشه چون این نوع مدل تو سون به هیچ وجه شناسایی نمیشه و حذف کردنش موقعی که مودمتو نو به سیستم وصل میکنید کار ضروری نیست
یک کلام بگو نمی‏دونم چطور باید حذف‏اش کرد؛ خلاص کن ما رو!!!

EXTREME
14-02-2011, 20:50
یک کلام بگو نمی‏دونم چطور باید حذف‏اش کرد؛ خلاص کن ما رو!!!
من هرچی برای شما توضیح میدم درک نمی کنید هرکاری دوست دارید بکیند

Hashem 289
21-02-2011, 07:18
دوست عزیز آقا مهرداد من از این مودم در ویندوز 7 دارم استفاده میکنم هیچ مشکلی هم ندارم .
و اما شما دوست عزیز اگر خودتو بکشی هم نمیتونی درایور رو پاک کنی دوباره نصب کنی حتما باید دوباره ویندوز 7 رو نصب کنید و
از درایور همراه خود مودم استفاده کنید قسمت ویندوز xp و اینکه در وسط نصب به شما پیغام میده مودم رو وصل کنید بعد شما
usb مودم رو وصل کنید ، این مشکل مختص فقط این مدل از مودم هست و من هم به شما و هم به آقا مهرداد حق میدم که گیج شده
باشید .