مشاهده نسخه کامل
: انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟
electrobaghery
10-02-2011, 19:27
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی میدونه انتن های وایرلس به اسم sns – ms مال کدوم شرکت است ؟
من هرطرف انتن وایرلس خودم رو می چرخونم انتنهای این شرکت رو می بینم . (sns-ms-nst یا sns-ms- chamran و...) باید اکسس پوینتهای قوی داشته باشه . کنجکاو شدم ببینم مال کدوم شرکت است ؟
electrobaghery
11-02-2011, 15:25
یعنی کسی تو تهران از این شرکت وایرلس نگرفته ؟
image369
11-02-2011, 15:43
با درود
این سیستم وایر لسی که استفاده میکنید چه جوریه ؟؟
دوست عزیز با چی سرچ میکنید؟
با ubnt descovery?
SSID اشون اسم اش SNS هست؟
یک شات از سرچ اتون بزارید براتون میگم قضیه اش از چه قراره
electrobaghery
11-02-2011, 16:01
با سلام
من با انتن پاوراستیشن اسکن می کنم این ssid رو با چند اسم مختلف می بینم . می خوام ببینم مال کدوم شرکت است ؟
چون دنبال یک شرکت وایرلس خوب می گردم .
اوه اوکی . روش سرچ شما غلط هست . چون شما دارید انتن های که عین خودتون هست رو رصد میکنید نه انتن مرجع که ازش فرکانس مادر میاد بیرون.شرکت هایی که اینترنت وایرلس در تهران ارائه میدند کلا 3 الی 4 تا انتن مرجع بیشتر ندارند که باید به اون انتن ها دید داشته باشید.
انتم های مرجع رو خدمت اتون میگم که کدوم سمت هست
یکی در سمت دارآباد ما با فایندر پیدا کردیم
تعداد بی شماری در برج دوقولوی های الهیه
3 عدد در شهرک غرب
این ا شمال تهران هست در منطقه مرکزی و جنوب تهران اطلاع خاصی ندارم!
اگر منطقه اتون رو بگید میتونم بهتون بگم چه شرکت هایی اونجا بیم دارند
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
راستی اون ssid هایی که رصد میکنید با چند دی بی هست؟
ان شاا به زودی ساختمان ما هم بیم وایرلس خواهد شد (منطقه زعفرانیه /آصف) و اگر به این سمت دید دارید میتونید با دی بی بسیار پایین رصد کنید
electrobaghery
11-02-2011, 16:37
من قسمت جنوب تهران هستم و در حال حاضر جهت انتن به سمت شمال تهران است که انتن سیستک و اوج نت را با سیگنال 65 و 58 می بینم و انتن اواگستر و SNS رو با سیگنال 80 می بینم ولی تعداد انتن های SNS بیشتر است و نویز پایین تری دارد .
راستی عدد نویز باید بالا باشد یا پایین ؟
من دنبال شرکتی می گردم که اینترنت با سرعت بالا و حجم کم بدهد چون اصلا دانلود ندارم . سیستک 512 را 10 گیگ کمتر نمی دهد ولی شرکت خوبی باید باشد .
حالا نظر شما دوست عزیز چیست ؟
راستی من چطور باید سرچ کنم ؟ چون گفتید روش سرچم غلط است .
من قسمت جنوب تهران هستم و در حال حاضر جهت انتن به سمت شمال تهران است که انتن سیستک و اوج نت را با سیگنال 65 و 58 می بینم و انتن اواگستر و SNS رو با سیگنال 80 می بینم ولی تعداد انتن های SNS بیشتر است و نویز پایین تری دارد .
من دنبال شرکتی می گردم که اینترنت با سرعت بالا و حجم کم بدهد چون اصلا دانلود ندارم . سیستک 512 را 10 گیگ کمتر نمی دهد ولی شرکت خوبی باید باشد .
سیستک بسیار مزخرف هست . خیلییییییییی . 1ماه گرفتم و شاید کلا 50MB تونستم دانلود کنم . همش قطعی و سرعت خیلی پایین . در طول روز شاید کلا 2 ساعت وصل باشه که همون 2 ساعت هم نمیشه استفاده کرد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تو منطقه جردن چه شرکت هایی سرویس میدن ؟ پینگ خوب میخوام
65 و 58 خوب هست میتونید مخصوصا 58 که عالی دارید میبینید روش سرویس اینترنت داشته باشید. با 80 دی بی امکان برقراری ارتباط بسیار کم هست حتی به نظرم اصلا وجود ندارد!
ببینید گفتم سرچ اتون اشتباه هست به این دلیل هست که شما دارید استیشن هایی که مثل خودتون هست رو میبینید باید انتن های شرکت ها رو رصد کنید. ازنظر سخت افزار هم انتن های شرکت با انتن های که مثل خودتون یوزر هستند فرق خاصی نداره فقط گفتم باید بدونید انتن های اون شرکت ها کجا بیم داره که به اون سمت انتن رو نگه دارید. خوبی پاور این هست که تو تنظیمات اش انتی نویز داره و به مقدار بسیار محسوسی نویز رو کم میکنه
اینکه از شرکت های ارائه دهنده میاییند امکان سنجی میکنند چیز و کار خاصی انجام نمیدهند فقط مسیر و جهت انتن هایی مرجع اشون رو میدونند.
در مورد کیفیت خدمات سیسنک هم والا نظری ندارم کلا اینها بدون مجوز هستند همگی و وقتی سرویس گرفتید از روی ای پی تون متوجه میشید که بر روی کدوم ای اس پی سرویس میگیرید!!
یک شرکتی هم به تازگی باز شده به نام ارتباط گستر (البته تازه از دید من والا خیلی وقته باز شده)
که تماس بگیرید ببینید انتن اشون دید داره سمت شما؟88782055
در کل من بهترین شرکت ارائه دهنده اینترنت وایرلس در کل تهران رو شرکت فراتر اندیشان ماهان میدونم.
در اخر هم اگر شما زیر 5 کیلومتر انتن خوبی پیدا نکردید (با این همه نویز که سمت شما هست) مجبورید برید سمت بولت چون با بالای 70 دی بی سرویس جالبی نخواهید داشت : پینک بالا و دی سی زیاد که برای سرویس وایرلس اینترنتی جالب نیست که همین دو مورد رو یدک میکشه یعنی پینک پایین و دی سی بسیار کم!
به این شماره هم زنگ بزنید من از اینجا سرویس میگیرم ببنید سمت شما انتن دارند:
22925288 الی 9
دیبا گستر هم سمت شما بیم داره نمیدونم انتن هاش به چه SSID هست اما این شماره اش:55083176
پرداز گستر هم باید بتونه بهتون سرویس بده:44838217 - 44837648 - 44825953
راستی شما در شمال تهران که انتن های اواگستر رو رصد میکنید انتن هایی به نام FAM-STیا FAM خالی رو نمیبینید ؟
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:58 PM ----------
سیستک بسیار مزخرف هست . خیلییییییییی . 1ماه گرفتم و شاید کلا 50MB تونستم دانلود کنم . همش قطعی و سرعت خیلی پایین . در طول روز شاید کلا 2 ساعت وصل باشه که همون 2 ساعت هم نمیشه استفاده کرد
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه تو منطقه جردن چه شرکت هایی سرویس میدن ؟ پینگ خوب میخوام
شرکتی که بنده دارم ازش سرویس میگیرم فاصله تقریبا 8 کیلومتری رو با برج دوقولو های الهیه لینک کرده با دی بی 63.
شما به برج دوقولو ها یا به سمت میرداماد رازان جنوبی دید مستقیم دارید؟
سیستک هم گفتم تو پست قبلی کیفیت نداره لینک هاش و توصیه نمیشه سرویس رو روی شرکتی که معلوم نیست برای چه کسی هست ممکنه پس فردا ببندن اش قرارداد بست چون گفتم به جز چند شرکت در تهران همه این شرکت های وایرلسی غیر قانونی هستند گزارش بشه به تنظیم مقررات رادیویی سریع بستند اشون
دوست عزیز من نسبتا به اکثر دکل ها دید خوبی دارم فقط میخوام بدونم کدوم شرکت پینگ خوبی میده ؟ اطلاع دارین ؟
electrobaghery
11-02-2011, 17:18
من جنوب تهران هستم و حدس می زنم با شرکت هایی که انها را می بینم حدود 30 تا 35 کیلومتر فاصله داشته باشم .
ولی نمی دانم چرا انتن این شرکتها را قوی تر می بینم ؟
راستی شما شرکت اوج نت را نمی شناسید ؟
درمورد سوال شما که ایا fam-st یا fam را میبینم یا نه باید بگویم که متاسفانه این انتن را نمی بینم .
دوست عزیز من نسبتا به اکثر دکل ها دید خوبی دارم فقط میخوام بدونم کدوم شرکت پینگ خوبی میده ؟ اطلاع دارین ؟
این پینک بنده هست در فاصله نسبتا زیاد یعنی 8 کیلومتر با بولت ام5 Hi
از جای دیگر هم خواستید براتون پینک میگیرم اما فاصله من گفتم زیاد هست شما فکر کنم چون فاصله اتون کمتر هست خیلی سرویس بهتری نسبت به من داشته باشید.
من تو این 3 سال شاید به تعداد انگشتان دست دی سی داشتم سرویس کاملا استبل و سرعت پایداری بسیار بالایی داره قصد تبلغ ندارم چون اصلا در این ضمینه فعالیت ندارم اما واقعا نسبت به سرویس هایی adsl ایی که دوستان بنده دارند و سرعت اشون نوسان داره خیلی خوش حال ام که سرعت من واقعا پایدار هست نمیدونم من دارم پول اکانت شیر میدم اما سرعت ام دیدیکت هست واقعا
پینگ به دی ان اس گوگل :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینک به دی ان اس اینترنت بنده:
این هم تست سرعت در لحظاتی پیش (اکانت 512 نامحدود)
تست اپلود:
همه تست ها رو در طول 5 دقیقه پیش براتون گرفتم دوستان
باتشکر سینا ساحلی
electrobaghery
11-02-2011, 17:41
شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید . میشه بگید ssid انها چیست ؟
من جنوب تهران هستم و حدس می زنم با شرکت هایی که انها را می بینم حدود 30 تا 35 کیلومتر فاصله داشته باشم .
ولی نمی دانم چرا انتن این شرکتها را قوی تر می بینم ؟
راستی شما شرکت اوج نت را نمی شناسید ؟
درمورد سوال شما که ایا fam-st یا fam را میبینم یا نه باید بگویم که متاسفانه این انتن را نمی بینم .
اگر تاکید رو شرکت هایی که دارید که من معرفی کردم میتونید حتی 35 کیلومتر رو لینک کنید اما من توصیه نمیکنم به این امر چون هزینه بالایی داره! این از مورد اول
اما مورد دوم شرکت اوج نت. این شرکت شک نکنید داره از یک ای اس پی لینک میگیره این رو به اطمینان میگم میتونید به صورت تست یک ماهه ازش سرویس بگیرید ببینید به چه شکل هست اما من تا به حال اسم اش رو نشنیده بودم
در اینترنت وایرلس یک محور اساسی هست بر خلاف adsl چند محور از قبلی بستر مخابراتی /فاصله یوزر تا مرکز مخابراتی/سیاست های شرکت مربوطه و شیرینگ میباشد و اون محور ثابت در مورد شرکت هایی که وایرلس ارائه میدهند دیتای در اختیار داشته به نستب یوزر اشون هست
مثلا گفته میشه چرا اواگستر در بعضی مناطق خوب سرویس میده و در بعضی مناطق افتضاح یا سیستک چرا مشکل داره سرویس هاشون! به این دلیل هست که میزان دیتا ایی که دارند شیر میکند با تعداد یوزر اشون تطابق نداره! این شرکت هایی که اسم در کردند بیشتر تا سال گذشته مشتری هاشون شرکت ها بودند نه کاربران خانگی و خوب برای رضایت بیشتر مشتری هایی که هزینه زیادتری میکنند به طبع شیرینگ کمتری رو سرویس اشون قرار میدهند اما خوب مثلا این شرکتی که بنده تقریبا با عید امسال میشه 3 سال در مرورد اکانت های نامحدود اش سرعت شیر مشخص هست یعنی لیمیت سرعت رو بهتون میده یک کاربر 256 دقیقا سرعت دانلود اش 32 تا 35 هست از 31 کمتر نمیشه اما ممکنه تا 40 هم بره(چون 6 ماه من 256 اکانت داشتم) و اما در مورد سرویس های محدودیت حجمی که در کل ایران سیاست تمامی ارائه دهندگان اینترنت یکی سهت : سرعت بیشتر اتمام اکانت حجمی
این مورد در adsl بسیار شایع هست اما خوب در ویارلس کمتر این مورد رو میبنید مثلا تو ساختمان امون اکانت حجمی دارند همسایه هامون شده شنیدم اکانت 256 اشون در ساعتی از روز به 1 مگ هم افزایش یافته گویی این مورد برای یوزر به اصطلاح خوشایند میاد اما خوب در اصل تمام کردن اکانت اتون هست و خرید شارژ مجدد.
دوست من به اون شماره ایی که بهتون دادم با پش کد 55 منطقه اتون رو ساپورت میکنه اون جور که شنیدم .
به جز شرکت هایی که برای بنده شناخته شده است و خودم در منزل یا در محل کار ازشون سرویس میگیرم و خدمت اتون در مورد کیفیت عرض کردم هیچ وقت قرار داد بالای 1 ماه نبندید لیمیت 1 ماه تست بهترین حالت هست برای میزان سنجی کیفیت اون شرکت
شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید . میشه بگید ssid انها چیست ؟
بله درسته . این شرکت زیر مجموعه شرکت فراتر اندیشان هست اما خوبی ایش این هست که حداقل مجوز انتشار فرکانس رادیویی رو دارند.
در مورد انتن های شون مجموع انتن هاشون روی خوده شرکت اشون یعنی در رازان جنوبی میردماد هست . بالغ بر 7 8 تا انتن هم روی برج های دوقولوی الهیه دارند به اسم FAM.
البته انتن هایی که از سمت بنده دیده میشد تا چند وقت پیش الان به دلیل اینکه انتن بنده شیر شده به واحد هایی دیگر ساختمان اجازه دسترسی به انتن رو ندارم والا براتون رصد میکردم انتن هاشون رو. تقریبا من تمام انتن هاشون رو میبینم در این جایی که هستم و بهترین انتن ایی که دیدیم در این نظقه FAM-3t-5 بود.
گفتم شما لیست انتن هایی که رو که با دی بی خوب میبنید برای من بزارید (اسکرین شات) که بهتون بگم به چه اساس هست . گویی بعضی از این استیشن ها اصلا انتن اینترنت نیستند و فقط برای لینک دیتا هست ,حتی اون هایی که اسم شرکت رو یدک میکشند)
electrobaghery
11-02-2011, 18:08
با تشکر از شما دوست عزیز که به تمامی سوالات من پاسخ دادید . من دوباره می پرسم شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید ،میشه بگید ssid انها چیست ؟
شرکت سیستک ظاهرا از شهراد نت لینک گرفته .
من با یک شرکت تماس گرفتم ، انها برای وصل شدن من به رادیو شرکتشان علاوه بر شارژ ماهانه یک هزینه اضافی می گیرند . چون من تمام تنظیمات رادیو را خودم انجام می دهم ، آیا گرفتن این هزینه در تمام شرکتها وجود دارد ؟
با تشکر از شما دوست عزیز که به تمامی سوالات من پاسخ دادید . من دوباره می پرسم شما از شرکت i- net وایرلس گرفتید ،میشه بگید ssid انها چیست ؟
شرکت سیستک ظاهرا از شهراد نت لینک گرفته .
من با یک شرکت تماس گرفتم ، انها برای وصل شدن من به رادیو شرکتشان علاوه بر شارژ ماهانه یک هزینه اضافی می گیرند . چون من تمام تنظیمات رادیو را خودم انجام می دهم ، آیا گرفتن این هزینه در تمام شرکتها وجود دارد ؟
دوست عزیزم گفتم پاسخ شما رو در پست قبلی ایتون که ذکر فرمودید دوباره
شهراد شرکت خوبی هست اگر ازشون سرویس میگرند باید خوب پوشش بدند اما خوب من از سیستک تو شمال تهران تعریف خوبی نشنیدم!
رادیو شرکت اشون چی هست مگه! چیز خارق العاده ایی نیست که فقط چون ممکنه کارمندان که تو کلاینت کار میکنند و همین طور نصاب هاشون با اینترفیس اون رادیو اشنایی داشته باشند میگند رادیو خودمون! در صورتی که فقط شما ست کردن به استایشن مربوطه رو میخواهید با چند تا یوزر و پسورد و شناسایی مک ادرس رادیو اتون در شبکه اشون که خوب این ها رو خودشون انجام میدند و نمیزارند کسی انجام بده . هزینه نصب هم 15 هزار تومان عرف هست نه بیشتر و نه کمتر!
دوست عزیز مرسی از زحمات شما
میتونم بپرسم این I-net در موردsharing یک به چند هست ؟
با تشکر
Electronic-Arts
11-02-2011, 19:13
یه سوال دوستان شما این دکل های وایرلس رو با چی پیدا میکنید؟ با وای فای نوت بوک؟
دوست عزیز مرسی از زحمات شما
میتونم بپرسم این I-net در موردsharing یک به چند هست ؟
با تشکر
والا خودشون که میگند 1به 8 روز و 1 به 4 شب. اما خوب من که عملا 1 به 1 حس میکنم و گفتم واقعا دیدیکت هست من که شیری نمیبنم !من خودم رو سرعت خیلی حساس هستم به سرعت نشان دهنده دانلود منیجر هم اعتماد ندادم با برنامه مدیریت سرعت DuMetter سرعت رو لحظه به لحظه میبینم سرعت ام از 505 تا 630 نوسان داره اما نه کمتر میشه و نه بیشتر همین رنج هست(اکانت 512 نامحدود)
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
یه سوال دوستان شما این دکل های وایرلس رو با چی پیدا میکنید؟ با وای فای نوت بوک؟
فقط با یک انتن وایرلس میشه این دکل ها رو رصد کرد دکل که نیست اسم اش دکل هست در اصل این ها همه اشون انتن وایرلس هستند در مارک های مختلف سیسکو/ یو بی ان تی / میکروتک و توشیبا و... دکلی در کار نیست!
لب تاپ هم به دلیل محدود بودن فرکانس رادیویی ایش امکان رصد این فرکانس ها رو نداره چون این فرکانس ها در باز 2.4 و 5.3 گیگاهرتر منتشر میشه و حتما نیاز به رادیو هست گویی اگر دی بی بالا باشه به همراه رادیو انتن هم نیاز هست مثل بنده که هم بولت ام 5 دارم به عنوان رادیو و انتن پارابولیک و دوست امون که تاپیک زد پاور داره که انتن و رادیو اش با هم هست
والا خودشون که میگند 1به 8 روز و 1 به 4 شب. اما خوب من که عملا 1 به 1 حس میکنم و گفتم واقعا دیدیکت هست من که شیری نمیبنم !من خودم رو سرعت خیلی حساس هستم به سرعت نشان دهنده دانلود منیجر هم اعتماد ندادم با برنامه مدیریت سرعت DuMetter سرعت رو لحظه به لحظه میبینم سرعت ام از 505 تا 630 نوسان داره اما نه کمتر میشه و نه بیشتر همین رنج هست(اکانت 512 نامحدود)
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره
شرکت بهتری سراغ ندارید ؟
اگر dedicated باشه پینگ شما در بدترین حالت یبن 5تا10 نوسان داره که شما طبق عکسی که گذاشتید نوسان بیشتری دارین
من با خود فراتر ماهان صحبت کردم گفتند که ما 1/3 هستیم حالا بگیرم ببینم چطوره
شرکت بهتری سراغ ندارید ؟
یک شرکتی هم بود در سمت غرب سرویس خیلی خوبی میداد یکی از دوستان داشت میپرسم بازم اما اسم اش یادم نیست حال بازم میپرسم خدمت اتون میگم
در مورد پینک هم به نظرم خوبه نمیخوایم تصویر لینک کنیم که پینک انقدر پایین باشه برای اینترنت همین پینک هم خوبه تو تهران گویی سرویس هایی که الان میدند همه پینگ هاشون بالا 350 هست
اما پینک به دی ان اس شرکت فراتر اندیشان رو براتون گذاشتم که بین میانگین 7 میلی ثانیه هست
Electronic-Arts
11-02-2011, 19:37
یک شرکتی هم بود در سمت غرب سرویس خیلی خوبی میداد یکی از دوستان داشت میپرسم بازم اما اسم اش یادم نیست حال بازم میپرسم خدمت اتون میگم
در مورد پینک هم به نظرم خوبه نمیخوایم تصویر لینک کنیم که پینک انقدر پایین باشه برای اینترنت همین پینک هم خوبه تو تهران گویی سرویس هایی که الان میدند همه پینگ هاشون بالا 350 هست
اما پینک به دی ان اس شرکت فراتر اندیشان رو براتون گذاشتم که بین میانگین 7 میلی ثانیه هست
این شرکتی که گرفتین سایت نداره؟
این شرکتی که گرفتین سایت نداره؟
سایت داره اما سایت اش به درد نمیخوره! i-net.ir
Electronic-Arts
11-02-2011, 21:17
سایت داره اما سایت اش به درد نمیخوره! i-net.ir
تو سایتش رفتم اما قیمت نداشت اگه زحمتی نیست ممکنه تمام پهنای باند ها و قیمت هاش رو بنویسی؟
درسته گفتم تو سایت اش چیزی نیست اما خوب باهاشون تماس بگیرید قیمت ها رو بهتون میدند:
مثلا من 512 رو دارم حدود 70 میدم ماهی(چند ماه بدید تخفیف میخوره بهش)
256 اش 46-7 تومان هست و 128 هم نزدیک 20 تومان
سرویس حجمی هم داره که خوب خیلی ارزان تر هست اما خوب حجم اش خیلی خیلی کمه مثلا 3 گیگه که اصلا به درد نمیخوره
یک مگ نامحدود هم فکر کنم حول و حوش 130 بود
تا هر سرعتی بخواهید میدند فقط باید زنگ بزنید سرعت های بالا رو بپرسید چند قیمت میدند
دوستان بین فراتر ماهان و شهراد کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
دوستان بین فراتر ماهان و شهراد کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
دوست من شهراد که خودش وایرلس ارائه نمیده یک شرکت دیگه از این شرکت دیتا میخره و به شما میده اما فراتر ماهان مستقیم به شما میده. دیگه بسته به خودتون هست دیگه به نظرم کیفیت سرویس های شهراد هم خوب هست و نظرم مثبت هست کیفیت اینترنتی هم که من دارم ازش استفاده میکنم خوب هست و مثبت هست بسته به شرایط شما و دید بهتر به انتن هاشون باید تصمیم گیری کنید
دوست من شهراد که خودش وایرلس ارائه نمیده یک شرکت دیگه از این شرکت دیتا میخره و به شما میده اما فراتر ماهان مستقیم به شما میده. دیگه بسته به خودتون هست دیگه به نظرم کیفیت سرویس های شهراد هم خوب هست و نظرم مثبت هست کیفیت اینترنتی هم که من دارم ازش استفاده میکنم خوب هست و مثبت هست بسته به شرایط شما و دید بهتر به انتن هاشون باید تصمیم گیری کنید
در سایتشون انگار زده که میدن . شما میدونی کدوم شرکت ها از شهراد سرویس میگیرن ؟
electrobaghery
12-02-2011, 17:12
ظاهرا شرکتهای آواگستر و سیستک از شهراد اینترنت می گیرند .
راستی کسی می داند آنتن وایرلس negin_506 مال چه شرکتی است ؟
ظاهرا شرکتهای آواگستر و سیستک از شهراد اینترنت می گیرند .
راستی کسی می داند آنتن وایرلس negin_506 مال چه شرکتی است ؟
در مورد شهراد چند تا از دوستانم adsl اش رو دارند و به نصبت گلایه اشون کمتر هست نسبت به وضعیت سرویس هاشون اما در مورد وایرلس تاحالا از کسی نشنیدم که از شرهداد مستقیم گرفته باشه .
این نگین رو رو کدوم سمت پیدا میکنید؟
در سایتشون انگار زده که میدن . شما میدونی کدوم شرکت ها از شهراد سرویس میگیرن ؟
ماشاا که شرکت وایرلس داره همین جوری زیاد میشه عین زمانی شده که روز نامه همشهری قسمت اینترنت رو باز میکردی همین جوری زده بود adsl!!! حالا شده وایرلس!! معلوم نیست از کجا مجوز میارند این همه اصلا دارند ندارند!البته یک چیزی هم هست معمولا شرکت هایی که تازه باز میشند اوایل اش برای جذب مشتری خوب سرویس میدند اما خوب ریسک هست دیگه! ممکنه همون اویل رو خوب سرویس بدند ممکنه اصلا همون اوایل رو خوب سرویس هم ندند! باید ریسک کرد
در کل قیمت ها همه نزدیک هست از شرکتی بگیرید که نظر مثبت روش بیشتر هست گفتم من از شهراد در ضمنیه adsl تعریف خوبی شنیدم فعلا مثل شاتل و صبا و داتک خراب نکرده سرویس هاش رو!
electrobaghery
13-02-2011, 15:30
انتن من تقریبا به سمت شمال غرب تهران است و شرکتهای سیستک ، آواگستر، اوج نت و negin_506 را می بینم ولی از همه قویتر انتن نگین 506 را می بینم با سیگنال 57
انتن من تقریبا به سمت شمال غرب تهران است و شرکتهای سیستک ، آواگستر، اوج نت و negin_506 را می بینم ولی از همه قویتر انتن نگین 506 را می بینم با سیگنال 57
حالا از کجا میدونید این نگین 506 انتن اینترنت هست؟
با برنامه UBNT DISCOVERY یک سرچی بزنید با انتن اتون برنامه خیلی جالبی هست انتن ها رو که پیدا میکنه ای پی ایشون رو هم پیدا میکنه اگر وارد باشید وارد انتن اشون هم میتونید بشید به راحتی
electrobaghery
13-02-2011, 18:56
من برنامه ubnt discovery 2.3 رو دارم ولی وقتی scan می کنم هیچ اتفاقی نمی افته . توقسمت search چی باید بنویسم ؟
من برنامه ubnt discovery 2.3 رو دارم ولی وقتی scan می کنم هیچ اتفاقی نمی افته . توقسمت search چی باید بنویسم ؟
هیچی نباید بنویسید با این برنامه انتن هایی که میتونید باهاشون شبکه شید رو نمایش میده
دقت کنید باید ارتباط اتون با انتن مستقیم باشه و هیچ کانکشنی بین راه نباشه از قبیل ppoe و dynamic ip
radepa007
23-03-2011, 12:46
سلام
من یه رادیو مودم EnGenius مدل 2611cb3 دارم.میخواستم بدونم چطوری میتونم باهاشم شبکه های وایرلس اطرافو ببینم.!
سلام
من یه رادیو مودم EnGenius مدل 2611cb3 دارم.میخواستم بدونم چطوری میتونم باهاشم شبکه های وایرلس اطرافو ببینم.!
باید وارد اینترفیس رادیو اتون بشید و در قسمت alin anttena انتن هایی که دید دارید رو رصد کنید اما من فکر نکنم چیزی که شما در اخیتار داشته باشید قدرت چنین کاری رو داشته باشه چون این دستگاهی که در اختیار دارید یک نوع اکسس پوینت روتر هست نه انتن مجتمع وایرلس.
radepa007
23-03-2011, 21:17
باید وارد اینترفیس رادیو اتون بشید و در قسمت alin anttena انتن هایی که دید دارید رو رصد کنید اما من فکر نکنم چیزی که شما در اخیتار داشته باشید قدرت چنین کاری رو داشته باشه چون این دستگاهی که در اختیار دارید یک نوع اکسس پوینت روتر هست نه انتن مجتمع وایرلس.
من این رادیو از دوستم گرفتم که اونم از این دستگاه برای اینترنت وایرلس استفاده میکرد..!!
این رادیو 2 تا حالت داره یکی اکسس پوینت یکی هم bridging
من این رادیو از دوستم گرفتم که اونم از این دستگاه برای اینترنت وایرلس استفاده میکرد..!!
این رادیو 2 تا حال داره یکی اکسس پوینت یکی هم bridging
درسته همان طور که گفتم این مدل یک AP هست که قابلیت روتر هم دارد در اصل اما خوب برای کاری که میخواهید مناسب نیست شما نیازمند یک رادیو هستید که عین یک بوستر عمل کنه اکسس پونت شما فکر نکنم این قابلیت رو داشته باشد مگر اینکه بخواهید با همین اکسس پونت دیتا یا هر چیز دیگر (اینترنت و...)تا منطقه محدود انتشار بدید که فکر نکنم بیش از 100 الی 150 متر جواب اتون رو بده(تا 250 متر این اکسس پونت قابلیت انتشار رادیویی رو به صورت دید مستقیم داره).
اگر میخواهید یک لینک پایدار ایجاد کنید پیشنهاد میکنم به این تجهیزات اتون یک رادیوی معمولی اضافه کنید لینک عالی خواهید داشت چون مسافت زیر 1 کیلومتر زیاد نیاز به رادیو قوی نداره با رادیوی معمولی هم کارتون راه میوفته . تو تاپیک دیگر هم گفتم هزینه زیاد در بر نداره اما خوب نگفتید اون طرف میخواهید چه ریسیور ایی داشته باشید؟؟:
اگر اون طرف هم یک رادیو هست که اوکی بسیار لینک عالی خواهید داشت اما اگر اون طرف میخواهید با یک اکسس پونت معمولی ریسور کنید باید یک فکر اساسی کنید در مورد ارسال اتون مثلا همان انتن پارابولیک ایی که گفتید راحت تا دید 40 الی 45 درجه پوشش میده یا کلا بیخیال این بشید دو تا نانو بخرید و خیال خودتون رو راحت کنید(البته لینک کردن دو نطقه با دو تا نانو تا مسافت های بسیار زیاد تری رو جواب میده و راحت یک ارتباط عالی دارید)
radepa007
25-04-2011, 22:05
من اگه به 2611cb3 یه آنتن 16dbi وصل کنم تا چه مسافتیو میتونم لین کنم و ببینم..؟
من اگه به 2611cb3 یه آنتن 16dbi وصل کنم تا چه مسافتیو میتونم لین کنم و ببینم..؟
باسلام خدمت شما
اولا اینکه بفرمایید قصد اتون از لینک کردن چی هست؟ چه چیزی میخواهید لینک کنید ؟ چون مهم هست به چه پهنای باندی نیاز دارید. اینترنت /دیتا / تصویر و....؟
در مورد دیوایسی که دارید انتن امنی خودش 23 دی بی قابلیت انتشار دارد(اگر مدل plus باشد و مدل معمولی رو جایی در مورد اطلاعات اش پیدا نکردم) و خوب برای محیط Indoor مناسب هست و از همه مهم تر رو فرکانس 2.4 هست که برای فواصل نزدیک راحت دیوایس های وایرلس شناسایی ایش میکنند
در مورد انتشار در فاصله زیاد باید توجه داشته باشید به فرکانس من به اینترفیس دستگاه اتون اشنایی ندارم اما خوب به دلیل شلوغ بودن این بازه فرکانسی( 2.4) شما با مشکل نویز مواجهه خواهید بود مخصوصا اگر در شهر شلوغی همچون تهران باشید که وضع بسیار بد هست و اصلا امکان برقراری ارتباط نیست رو فرکانس 2.4 رو فاصله زیاد اصلا فکر برقراری ارتباط نکنید مگر اینکه یک فرکانسی پیدا کنید که حداقل 20 الی 30 تا از بالا و پایین خالی داشته باشه که باید با با توجه به اینترفیس دستگاه اتون که گفتم اشنایی ندارم رو usage فرکانس ها دقت کنید(البته با توجه به اینکه دستگاه شما یک روتر بالفطره نیست و فقط بریدج هست اصلا فکر نکنم بشه چنین قابلیت هایی رو شما در اون پیدا کنید).
در اخر در مورد مسافت خدمت اتون عرض کنم که انتن 16 دی بی فقط ملاک نیست چون اون دی بی برای انتن امنی مربوط هست انتن داخلی( تا قبل اتصال به امنی انتن) هم یک دی بی مشخص دارد.سایت سنائو که گفته با انتن امنی OutDoor 19دی بی تا 40 کیلومتر به صورت پونت تو پونت(یعنی مانعی در بین نباشد) رو پوشش میدهد
amirdj007
29-08-2011, 03:58
از دوستان کسی میدونه انتن Negin_506 برای کدو شرکت هست ؟
از دوستان کسی میدونه انتن Negin_506 برای کدو شرکت هست ؟
دوست من میلیون ها ssid وایرلس الان تو تهران هست بنا نمیشه که هر کدوم اش برای شرکت wIsp باشه!
اگر منطقه اتون رو بگید میگم بهتون اونجا چه شرکت هایی وایرلس ارائه میدند.
ضمنا این نگین 506 رو با چی اسکن کردید؟ به نظر من بیشتر به اس اس ای دی یم مودم ای دی اس ال وایرلس شرکت یا خونه میخوره!اگر برنامه اسکنر حرفه ایی تر دارید که میشه نوع وندور اش رو مشخص کرد
دوست من میلیون ها ssid وایرلس الان تو تهران هست بنا نمیشه که هر کدوم اش برای شرکت wIsp باشه!
اگر منطقه اتون رو بگید میگم بهتون اونجا چه شرکت هایی وایرلس ارائه میدند.
ضمنا این نگین 506 رو با چی اسکن کردید؟ به نظر من بیشتر به اس اس ای دی یم مودم ای دی اس ال وایرلس شرکت یا خونه میخوره!اگر برنامه اسکنر حرفه ایی تر دارید که میشه نوع وندور اش رو مشخص کرد
ممکنه این برنامه حرفه ای بگذارید؟ :11: درضمن از موبایلستان شما رو میشناسم:31:
ممکنه این برنامه حرفه ای بگذارید؟ :11: درضمن از موبایلستان شما رو میشناسم:31:
تحت ویندوز من کار نکردم اما تحت مک و ios برنامه ای بسیار حرفه ایی هست برای وایرلس آنالایزر
اما تو ویندوز برنامه ایی که در یزر براتون گذاشتم تقریبا همون کار ها رو میکنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ضمنا ارادت آقا مازیار عزیز
amirdj007
02-09-2011, 13:06
من سمت غرب تهران هستم در ضمن فقط همین negin_509 نیست چندتا دیگه هم هست مثل negin_512 , negin513 ووو
در ضمن من فرکانس کاریم 5 هست و مودم های وایرلس adsl تو این رنج نیستند
پس سمت مرزداران هستید ! رسانه و موج نت و اطلس نت اونجا سرویس میدهند
منظور من هم ارتباطات wifi هست نه فرکانس های مودم های ای دی اس ال! چون فرقی نداره wisp ها رو 2.4 هم فرکانس کاری دارند فقط 5 گیگاهرتز نیست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.