ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اورفنوم555

najee
10-02-2011, 07:35
يه سئوال کلي راجع به اور
رابطه سي پي يو بارم هنگام اور کردن بايد چطور باشه منظورم اينه که اگه سي پي يو رو الا ميرم مقابلش رم هم بايد افزايش فرکانس بدم يا رمو ايد کاهش پيدا کنه
ويا اصلا ربطي بهم نداره؟اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
اين مشخصات يعني چي؟
CPU RATIO?
CPU/HT REFRENC CBCK(MHZ
HT LINK SPEED 200-2600
CPU/NB FREQUENCY 1400-6000
ECC CONFIGURATION
ECC MODکه چنتا گزينه داره مثل BASIC,GOOD,SUPER,MAX,USERکه يوزر تنظيم دستي
اين چندتا گزينه هميشه براي من نامفهوم بوده که البه تو بعضي مادروردها کم وزياد ميشن.
من بايد باCPU RATIOشروع کنم به اورنه؟بعدازاون چکاربايد کرد.
اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين M4A88TD/EVO.

najee
12-02-2011, 07:11
کسی چیزی نمیگه چرا؟؟

sir payman
12-02-2011, 14:41
يه سئوال کلي راجع به اور
رابطه سي پي يو بارم هنگام اور کردن بايد چطور باشه منظورم اينه که اگه سي پي يو رو الا ميرم مقابلش رم هم بايد افزايش فرکانس بدم يا رمو ايد کاهش پيدا کنه
ويا اصلا ربطي بهم نداره؟
شما اگر بخواید با افزایش مولتی پلایر اور کنید احتیاجی به تغییر فرکانس رمها ندارید چون اصلا به هم مربوط نمیشن ولی اگر با افزایش فرکانس پایه اور کنید به طور اتوماتیک رمها هم اور میشن و اور رمها میتونه باعث ناپایداریه سیستمتون بشه(اگر خارج از توان رمها باشه) پس باید فرکانس رم رو کم کنید.
ظاهرا شما توی اور کم تجربه هستید پیشنهاد میکنم که با افزایش مولتی پلایر اقدام به اور کنید که خیلی ساده تر هست.

اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
اولین قدم اینه که کمی توی نت بچرخید و کمی مطالب بیشتری بخونید تا یه اطلاعات پایه ای بدست بیارید و قدم دوم اینه که چون cpu شما black edition هست با افزایش مولتی پلایر اور کنید(چون ساده تر هست).

اين چندتا گزينه هميشه براي من نامفهوم بوده که البه تو بعضي مادروردها کم وزياد ميشن.
اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين .
اگر پاورتون مناسب باشه و کولر خوبی هم داشته باشید به سادگی تا 3.8 میتونید اور کنید.

arminkhodaei
18-03-2011, 11:14
شما اگر بخواید با افزایش مولتی پلایر اور کنید احتیاجی به تغییر فرکانس رمها ندارید چون اصلا به هم مربوط نمیشن ولی اگر با افزایش فرکانس پایه اور کنید به طور اتوماتیک رمها هم اور میشن و اور رمها میتونه باعث ناپایداریه سیستمتون بشه(اگر خارج از توان رمها باشه) پس باید فرکانس رم رو کم کنید.
ظاهرا شما توی اور کم تجربه هستید پیشنهاد میکنم که با افزایش مولتی پلایر اقدام به اور کنید که خیلی ساده تر هست.

اولین قدم اینه که کمی توی نت بچرخید و کمی مطالب بیشتری بخونید تا یه اطلاعات پایه ای بدست بیارید و قدم دوم اینه که چون cpu شما black edition هست با افزایش مولتی پلایر اور کنید(چون ساده تر هست).

اگر پاورتون مناسب باشه و کولر خوبی هم داشته باشید به سادگی تا 3.8 میتونید اور کنید.

من همین CPU را دارم.

دیروز CPU Rate را به 20 رسوندم ( با فن اورجینال خودش )

در حالت 4 Ghz به پایداری کامل میرسه! اون هم فقط با 6 درجه سانتی گراد افزایش دما نسبت به حالت معمولی! الان در Full Load دما از 57 درجه بالاتر نمیره. 100% با خرید یک فن خوب دما روی حداگثر 51 ثابت میشه.

EXTREME
18-03-2011, 16:45
يه سئوال کلي راجع به اور
ويا اصلا ربطي بهم نداره؟اولين قدم براي اور کردن سيتم کدومه؟افزايش ولتاژياافزايش ضريب مولتي پليريا چيز ديگه اي هست و
اين مشخصات يعني چي؟
CPU RATIO?
CPU/HT REFRENC CBCK(MHZ
HT LINK SPEED 200-2600
CPU/NB FREQUENCY 1400-6000
ECC CONFIGURATION
ECC MODکه چنتا گزينه داره مثل BASIC,GOOD,SUPER,MAX,USERکه يوزر تنظيم دستي
اصلافنوم555با فرکانس کاري3.2قاعدتا بايد تا چند اور بشه با مين M4A88TD/EVO.
بعد از اور قابلیت هایی مثل turbo core و c1e و c2/c2e و cool and quite و گزینه ی spread spectrume رو غیر فعال کنید