ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پیغام NTLDR is Missing

Jalal
09-02-2011, 15:39
سلام دوستان

یک سیستم هست که اکثر اوقات پیغام NTLDR is Missing رو میده و بنده مجبورم این فایل رو دوباره بریزم که ویندوز بالا بیاد.

میخوام ببینم مشکلی اصلی این قضیه از چی میتونه باشه

بایوس ؟
هارد ؟
یا ویروس ( مطمئنم ویروسی نیست)

aliupdate
09-02-2011, 16:01
سلام دوستان

یک سیستم هست که اکثر اوقات پیغام NTLDR is Missing رو میده و بنده مجبورم این فایل رو دوباره بریزم که ویندوز بالا بیاد.

بایوس ؟
هارد ؟

سلام
من این مشکل رو داشتم و بنا به ضرورت مجبور شدم اطلاعاتی ازش داشته باشم و طی تحقیقاتی که خودم کردم ممکنه از هر سه گزینه ای که شما نام بردید باشه.
به هر حال اگر مطمئن هستید که ویروسی نیست میتونه به دلایل زیر باشه:
اسیب دیدن هارد
ّاسیب دیدن کابل های متصل شونده
یا بوت از سخت افزارهایی دیگه که قابل بوت نیستند
یا حتی درست نصب نشدن هارد در بایوس.
موفق باشید

geysar
09-02-2011, 16:07
سلام
منم این مشکل را داشتم که ویندوز را عوض کردم که درست شد ولی حالا مشکی برام پیشاومده که اولا چندتا فایل زیپ داشتم که پسورد نداشت که حالا وقتی میخوام باز کنم پسورد میخواد دوم ابدیت اینترنت اکسپلویر 8راداشتم که وقتی روی برنامه کلیک میکنم یه صفحه ی داس مانندی باز میشه واینترنت اکسپلویر 8نصب نمیشه سوم یه انتی ویروس نوترون در درایوم داشتم که حالا نیست وبه جاش کلی فایل ایجاد شده که فقط 1کیلو بایت حجم داره و نوشته type :fileو کلی فایلم به این شکل دراومده و چند تا پوشه دارم که می خوام حذف کنم حذف نمیشه و نوشته میشه اینفولدر خالی نیست

Jalal
09-02-2011, 16:17
سلام
منم این مشکل را داشتم که ویندوز را عوض کردم که درست شد ولی حالا مشکی برام پیشاومده که اولا چندتا فایل زیپ داشتم که پسورد نداشت که حالا وقتی میخوام باز کنم پسورد میخواد دوم ابدیت اینترنت اکسپلویر 8راداشتم که وقتی روی برنامه کلیک میکنم یه صفحه ی داس مانندی باز میشه واینترنت اکسپلویر 8نصب نمیشه سوم یه انتی ویروس نوترون در درایوم داشتم که حالا نیست وبه جاش کلی فایل ایجاد شده که فقط 1کیلو بایت حجم داره و نوشته type :fileو کلی فایلم به این شکل دراومده و چند تا پوشه دارم که می خوام حذف کنم حذف نمیشه و نوشته میشه اینفولدر خالی نیست

خدا به خودش رحم کنه!!!!!
فکر نمیکنم این مشکلات ارتباطی به حذف NTLDR داشته باشه

geysar
09-02-2011, 17:16
خدا به خودش رحم کنه!!!!!
فکر نمیکنم این مشکلات ارتباطی به حذف NTLDR داشته باشه
كسي نميدونه اين مشكل از كجا ممكنه ناشي شده باشه ؟لطفا كمك كنيد

ask_bl
09-02-2011, 17:34
سلام

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
09-02-2011, 17:43
مشکل یا از ویروسه یا ویندوز خراب شده یا ممکنه هارد به این فایل آسیب زده با نرم افزار hiren boot cd این فایل رو fix کنید درست میشه

geysar
09-02-2011, 19:45
مشکل یا از ویروسه یا ویندوز خراب شده یا ممکنه هارد به این فایل آسیب زده با نرم افزار hiren boot cd این فایل رو fix کنید درست میشه
ويندوزرا كه تعويض كردم واين اتفاقات افتاد ديگه شايد مشكل از ويندوز نباشه

ايا در مورد ي كه گفتم بر روي فايلهاي زيپ شده ام پسورد گذاشته شده ميتونه كارويروس باشه يا مثلا هكري به سيستم نفوذ كنه و براي فايل رمز بگزاره؟ايا امكانش هست ؟

Jalal
09-02-2011, 20:42
این تاپیک برای شما ،ما رفتیم

geysar
09-02-2011, 21:41
ببخشید اگه در جایی پیست دادم که بایستی نمداددم برا همین میرم مشکلم را در اورژانس سیستمهای الوده مطرح کنم

EXTREME
09-02-2011, 21:47
ببخشید اگه در جایی پیست دادم که بایستی نمداددم برا همین میرم مشکلم را در اورژانس سیستمهای الوده مطرح کنم
اگه بعد از تعویض ویندوز باز هم این اتفاق میفته احتمال اینکه سیستمتون ویروسی باشه هست بعد از تعویض ویندوز
بقیه ی درایو هارو بدون اینکه باز کنید با یه آنتی ویروس آپدیت شده اسکن کامل بکنید
وگرنه اگه از این نبود ممکنه هارد ایراد داشته باشه که هی ویندوز می پره

Ship Storm
10-02-2011, 00:40
سلام دوستان

بایوس ؟
هارد ؟

احیانا چند تا هارد دیسک ساتا نصب نکردی رو سیستم؟

saeed774
10-02-2011, 01:06
اکثر اوقات اين مشکل برميگرده به تنظيمات بايوس و چگونگي بوت . در اکثر مادربردها سه حالت براي بوت موجوده که اولي عمدتا فلاپي يا سيدي رام ميشه و دومي هارديسک و سومي هم Removable Drives ، که مادربرد براي بوت شدن هر سه تا رو چک ميکنه و اگر در هر مورد فايل بوتي پيدا کنه بوت ميشه البته بعد از چک کردن هر سه مورد.

به هنگام بالا اومدن ويندوز سعي کنين سيدي داخل سيدي رام نباشه و وسيله هاي جانبي قايل حمل مثه فلش يا هارداکسترنال يا موبايل و .... به سيستم وصل نباشه که در بوت شدن ويندوز اختلال وارد ميکنن.

در بايوس هم اولين بوت رو روي سيدي و دومي رو هم روي هارد ديسک و سومي رو هم Disable کنين .

mahdi7610
11-02-2011, 10:51
سلام

این خطا دلایل متعددی داره

احتمال ویروسی بودن سیستم و بروز این مشکل خیلی ضعیف هست و در کل می شه گفت ویروس باعث بروز این مشکل نمی تونه باشه .

مشکل می تونه در وحله اول از ضعف منبع تغذیه باشه

گاهی اوقات ضعف Power باعث ایجاد تغییرات در بایوس سیستم میشه که بهتره در همین وضعیت یه سری به تغییرات بایوس هم بزنید و ببنید که تغییر کرده یا نه . در این وضعیت احتمالا با خرید یک پاور با وات بالاتر مشکل شما را حل کنه .

اگر 2 تا سی دی رام یا 2 تا هارد دارید سعی کنید یکی از اونها را جدا کنید تا پاور شما وات زیادی را متحول نشه و اگه مشکل شما حل شد باید یک پاور قوی تری برای سیستم خودتون تهیه کنید .

مشکل می تونه از Slave یا Master بودن و ترتیب اون در سیستم باشه که اگر هارد شما از اسلات IDE بهره می بره ، باید جای اون را با اسلات سی دی رام عوض کنید و در حالت های مختلف ، تنظیمات بایوس را برای ترتیب قرار گیری هارد و سی دی رام، بررسی کنید . حتی توی بعضی موارد جامپر هارد یا سی دی رام نیز باید جا به جا بشه. البته مواظب باشید ممکنه خطرناک باشه .

در برخی موارد ممکنه مشکل از ضعف هارد دیسک باشه . مثل اسیب دیدن هاردیسک که باید با برنامه های تست هارد دیسک اونا چک کنید .

ممکنه مشکل از کابلها باشه مثل شل شدن که باید تست بشن .

موفق باشید

havzhen
21-06-2011, 14:20
ببخشيد اينجا هم پست ميزنم
من رو سيستمم 2 هارد ساتا يه هارد ide با دو تادي وي دي رايتر ساتا
ميخاستم يكي از هارد ها رو عوض كنم كابلش رو جدا كردم
سيستم بالا نيومد و اين پيغام و داد وقتي وصلش كردم هم همين پيغام رو داد

ask_bl
23-06-2011, 14:05
ببخشيد اينجا هم پست ميزنم
من رو سيستمم 2 هارد ساتا يه هارد ide با دو تادي وي دي رايتر ساتا
ميخاستم يكي از هارد ها رو عوض كنم كابلش رو جدا كردم