مشاهده نسخه کامل
: مشکل ادیوس 6 کامل و کرک شده ، بدون تصویر خروجی
hamed_aa
09-02-2011, 03:23
سلام به دوستان.
من ادیوس 6.1 رو دانلود و نصب کردم ، اما همچنان تصویر خروحی توی تلویزیون و تو پروژه ها هم فقط generic دارم و پروژه DVX-E1 توی لیست پروژه هام نیست.
مشکل از کجاست؟
علي طهماسبي
09-02-2011, 17:20
سلام حامد جان
منهم همين مشكل رو دارم هركاري كردم نتونستم فقط يه كاري وقتي از دو مانيتور استفاده مي كني روي مانيتور برنامه دو بار كليك كن صفحه درمانيتور دوم كامل هستو در يكي ديگه خود برنامه اديوس نمي دونم چيزي متوجه شدي
يا حق
hamed_aa
10-02-2011, 16:27
ممنون علی بابت پاسخ.
یه سری از دوستان می گفتن ما تصویر خروجی داریم شاید منظورشون مانیتور رکورد بوده.به نظرم ادیوس 6 دیگه کارت های زیر ان ایکس رو پاپورت نمیکنه و با هیچ کلکی نمیشه راه انداختش.ادیوس 5 رو میشد با نصب کردن درایور های ادیوس 4 راه بندازی.ولی 6 رو نمیشه.
باز اگر کسی تونسته کاری کنه خبر بده بد نیست.ممنون
behrang_shadow
12-02-2011, 20:03
به گفته یکی از فروشندگان سایت ادیوس (توی فروم های گراس والی میچرخیدم خوندم) این نسخه ها فاقد درایور سخت افزاری برای کارت های میکس هستند و پکیج های این محصول از اوایل 2011 همراه درایور این کارت ها ارائه میشه (منم NX دارم و شناسایی نمیشه)
علي طهماسبي
13-02-2011, 10:29
سلام
اوایل 2011
2011 كه داره تموم ميشه پس كي البته فكر كنم براي ما كه اميدي نباشه تا nx ساپورت ميكنه
mojedarya
20-02-2011, 06:17
سلام به دوستان.
من ادیوس 6.1 رو دانلود و نصب کردم ، اما همچنان تصویر خروحی توی تلویزیون و تو پروژه ها هم فقط generic دارم و پروژه DVX-E1 توی لیست پروژه هام نیست.
مشکل از کجاست؟
تنها فکر خوب داشتن کافی نیست ، اصل این است که آن را خوب به کار بریم.
رنه دکارت
behrang_shadow
20-02-2011, 23:23
از من خرده نگیرید
این فقط یه نظره:11:
دوستان الان با سی پی یو های جدید دیگه نیاز نیست کارت کپچر میلیونی خرید
پورت1394 برای کپچر
تبدیل به dvdهر یک ساعت فیلم به مدت 8تا10 دقیقه
اگه هنوز با vhs کار می کنید از دوربینی که پورت 1394 داره میشه به عنوان مبدل استفاده کرد
ریل تایم اکسپلود...
کارت های کپچر بخاطر میکس به تنهایی نیستند، از مهمترین کارهایی که انجام میدن خروجی ریل تایم روی تلویزیون استاندارده تا در کادربندی، تنظیم رنگ نور و کنتراست دچار خطا نشید و کارتون در پلیر ها روی TV درست دیده بشه. این وسیله برای کارهای حرفه ای یک جزء ضروریه که نمیشه نباشه.
mojedarya
21-02-2011, 09:28
کارت های کپچر بخاطر میکس به تنهایی نیستند، از مهمترین کارهایی که انجام میدن خروجی ریل تایم روی تلویزیون استاندارده تا در کادربندی، تنظیم رنگ نور و کنتراست دچار خطا نشید و کارتون در پلیر ها روی TV درست دیده بشه. این وسیله برای کارهای حرفه ای یک جزء ضروریه که نمیشه نباشه.
اگر تو به کارهای خود قضاوت کنی ، احتیاج به قضاوت دیگران نخواهی داشت.
اسحاق نیوتون
hamed_aa
22-02-2011, 00:32
دوست من فکر کنم اینو زیادی گذاشتن!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید منم پا برهنه اومدم وسط ، اما :
دوست عزیز به چندین دلیل این خروجی که شما روی مانیتور دارین استاندارد کارهای حد اقل تلویزیونی نیست ، به چندین دلیل که یکی دو مورد از مهمترین هاشو نام می برم :
1.تصویر خروجی توی مانیتور رکورد ، کیفیت فینال نداره و یک تصویر draft هست (بخصوص زمانی که Full Screen می بینید مشخص تر میشه) و توی کارهای تلویزیونی که یک ریختگی کوچیک باعث برگشت نوار و اصلاح شدن اون میشه ، بسادگی توی تصویر رکورد قابل تشخیص نیست.
2.مهمترین دلیل : اینکه شما توی مانیتور و اصولا توی کامپیوتر ، چیزی به نام Flicker ندارید (اگر حرفه باشید ، قطعا توضیح کامل رو بلدید که من بسنده به همین مقدار میکنم ) و توی تلویزیون شما به ازای هر فریم ، 25 تا Flicker هم دارید.پس چشم پوشی از این موضوع اصلا قابل توجیح نیست.خیلی اوقات هست شما Anti Flicker استفاده می کنید و تفاوت تصاویر رو فقط توی تلویزیون های با اشعه کاتد که استاندارد تدوین کار های تلویزیون هست می تونید ببینید.ّFlicker فقط مخصوص تلویزیون هست و در کامپیوتر تمامی تصاویر بدون Flicker هستند.
3.رنگ های تلویزیون اشعه کاتد ، رنگ های به مراتب استاندارد تر از مانیتور ها و بخصوص ال سی دی ها هستند و برای اصلاح رنگ حتما خروجی به تلویزیون اشعه کاتدی دارید
و چندین و چند دلیل دیگه.......
این ها همگی بر میگرده به چیزی به نام کارت تدوین که خروجی مستقیم بلادرنگ یا همون ریل تایم به تلویزیون کاتدی رو داره
:10:
mojedarya
22-02-2011, 08:51
ببخشید منم پا برهنه اومدم وسط ، اما :
دوست عزیز به چندین دلیل این خروجی که شما روی مانیتور دارین استاندارد کارهای حد اقل تلویزیونی نیست ، به چندین دلیل که یکی دو مورد از مهمترین هاشو نام می برم :
1.تصویر خروجی توی مانیتور رکورد ، کیفیت فینال نداره و یک تصویر draft هست (بخصوص زمانی که Full Screen می بینید مشخص تر میشه) و توی کارهای تلویزیونی که یک ریختگی کوچیک باعث برگشت نوار و اصلاح شدن اون میشه ، بسادگی توی تصویر رکورد قابل تشخیص نیست.
2.مهمترین دلیل : اینکه شما توی مانیتور و اصولا توی کامپیوتر ، چیزی به نام Flicker ندارید (اگر حرفه باشید ، قطعا توضیح کامل رو بلدید که من بسنده به همین مقدار میکنم ) و توی تلویزیون شما به ازای هر فریم ، 25 تا Flicker هم دارید.پس چشم پوشی از این موضوع اصلا قابل توجیح نیست.خیلی اوقات هست شما Anti Flicker استفاده می کنید و تفاوت تصاویر رو فقط توی تلویزیون های با اشعه کاتد که استاندارد تدوین کار های تلویزیون هست می تونید ببینید.ّFlicker فقط مخصوص تلویزیون هست و در کامپیوتر تمامی تصاویر بدون Flicker هستند.
3.رنگ های تلویزیون اشعه کاتد ، رنگ های به مراتب استاندارد تر از مانیتور ها و بخصوص ال سی دی ها هستند و برای اصلاح رنگ حتما خروجی به تلویزیون اشعه کاتدی دارید
و چندین و چند دلیل دیگه.......
این ها همگی بر میگرده به چیزی به نام کارت تدوین که خروجی مستقیم بلادرنگ یا همون ریل تایم به تلویزیون کاتدی رو داره
:10:
رهایی و آزادی ، برآیند پرستش خرد است و دانایی.
ارد بزرگ
علي طهماسبي
23-02-2011, 11:05
با سلام خدمت همه دوستان
دوستان يكي ديگه از مزيتهاي كارتهاي ميكس دارند اينه كه خروجی که شما روی تلويزيون دارين در ميكس تصوير و كنترل صدا و راحتي ديد شما تاثير بسزاي داره تا اينكه از مانيتور خود برنامه استفاده كنيد
hamed_aa
23-02-2011, 17:52
از شما بعیده این حرفا:31:
تمام اینها که گفتید درست
در مورد رنگها بهتر بود میگفتید سیستم 3رنگ مانیتور یا همونRGB
سیستم رنگtvچهار رنگCMYK
با تشکر
سیستم رنگ CMYK یا چهار رنگ برای صنعت چاپ هست و تقریبا هیچ ربطی به تلویزیون نداره.
ال ئی دی های جدید هم یک سریشون چهار رنگ هستند اما با قیمت خیلی بالا.شما یک تلویزیون لامپ کاتدی تو اینترنت پیدا کن که سیستم رنگیش چهار رنگ باشه ، من بهت جایزه میدم
یک منبع کوچیک هم معرفی میکنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد فیلد هم Lower Field وUpper وNo Fields در برنامه میباشد چه را باید نادیده بگیریم
با تشکر
در مانیتور و کامپیوتر ما چیزی به نام فیلد نداریم.فیلد فقط مخصوص تلویزیون هست.حالا شما بذار رو lower field یا upper field یا no field.وقتی مو نداره بکن:31:
اگر اطلاعات بیشتری راجع به فیلد می خواهید که چی هست به اینجا مراجعه کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کفیت خروجی چرا کیفیت خوبی نداره؟ شما دارید با نرافزار ادیت میکنید که ما هم همونو استفاده میکنیم پس اگه خوب نیست روی TV هم خوب نیست
من ماشینم پیکان هست و شما مرسدس دارید.چه فرقی با هم دارن؟؟پیکان منم شتاب صفر تا 100 اش 3 ثانیس (حتی از لامبورگینی هم بیشتره ) حالا هی بگید پیکان ماشین بدیه:46: شما دارید ماشین استفاده می کنید منم ماشین.اگه پیکان بده پس بنز هم بده.اصلا چه فرقی با هم دارن؟؟
ختم کلام شما اکسپورت فاینالت چیه؟
اگه DVD خوب مشکلی نیست
در ضمن ما با اکثر برنامه های ادیت میتونیم کار کنیم ولی شما نه چون کارت کپچرتونو ساپورت نمیکنه
دوست گرامی ، برای کارهای تلویزیونی شما باید خروجی کمپرس نشده داشته باشید و اونهم چیزی نیست به غیر از AVI Uncompress.الان بحث سر output نیست.موضوع در رابطه با Realtime Preview هست.وگرنه کیفیت هر نوع خروجی با نوع دیگه فرق داره.
جمله آخر هم ما اشتباه کردیم یک میلیون پول کارت دادیدم:10:.اصلا کارت کپچر چیه دیگه؟؟کی گفته لازمه؟؟کارتی که فقط با یک برنامه مورد استفاده قرار بگیره به چه درد می خوره؟؟
نمیدونم این کمپانی پورشه دیوونست میاد میلیونها دلار خرج یه موتور میکنه و طراحی می کنه که فقط برای یه ماشین استفاده بشه؟؟؟:18:این موتوری که فقط واسه یه ماشین میشه استفاده بشه رو باید انداخت دور.مگه نه؟؟:5:
البته جثارتی نباشه.فقط برای اطلاع رسانی گفتم.به منظور دیگه (مثل شروع کل کل و دعوا!!)لطفا برداشت نکنید:10:
mojedarya
24-02-2011, 12:54
هرگز از کسی که همیشه با من موافق بود ، چیزی یاد نگرفتم . . .
( دکتر علی شریعتی )
من خروجی گرفتم avi ، اولین خروجی که گرفتم یه تصویر سیاه بود ... دومین خروجی درست شد و خروجیه خوبی بهم داد ... منتها به شدت کند خروجی بهت میده و خیلی کنده نسبت به ورژن 5 .
roozbeh.roshan
03-03-2011, 17:29
ا این بحثها به کنار کارت خوبه ولی اگه پول زیادی دارین وگر نه با یه سیستم خوب هم میشه کار کرد مخصوصا که پورت کپچر هم 1394 شده بعدش شما که نمی خواین بر بی بی سی کار کنین تازه اگه می خواین تصویر کالیبره داشته باشین حرفه ایش استفاده از نرم افزاره کالر اپل ادیوس که ماله این کارا نیست.
پول کارتو میشه داد یه مونیتور کالیبره گرفت تازه اگرم خروجی tv می خواین از hdmi کارت گرافیک استفاده که تازه ادیوس تو ورژن جدید فول اسکرین هم داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.