PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نشناختن درایو mp4 player در ویندوز 7

iMan.xP
08-02-2011, 16:07
به تازگی ویندوز سون من یه مشکل پیدا کرده وقتی که ام پی فورم رو بهش وصل میکنم نمیشناستش و دیگه درایو اون رو نشون نمیده فقط در قسمت divices and printers هارد اون رو میشناسه ولی درایو اون رو در مای کامپیوتر نمیشناسه ! ( منظورم از درایو همون محلیه که هنگام تاصال به یو اس بی پوشه ها توشن اصلن اون رو نمیشناسه ) در صورتیکه قبلا باز میشد و اونو میشناخت مدل ام پی فورم hitech 562 است و ویندوزم هم سون هست از سی دی درایور خود ام پی فورم هم استفاده کردم بازم نشناخت از ویندوزم بک اپ و سیستم ریستور نگرفتم و همچنین در قسمت دیسک مننجمنت من درایو را مشاهده میکنم و حتی حجم ام پی فورم هم درست است اما وقتی چنج درایو لتر را انتخاب میکنم پیغام the system can not find the file specified را میدهد و نمیتوانم انرا عوض کنم و وقتی روی فرمت کلیک میکنم پیغام windows cannot formatthe volum because the volum is offline . please try to online the volum by assigning a driver letter or path to the volum first را میدهد در ضمن در زیر ستون volum نیز هیچ چیزی نوشته نشده و در قسمتی که مشخصات را توضیح داده انرا به عنوان disk1 اسم گذاشته و سایز انرا نوشته و online را نوشته و همچنین healthy (primary partion) را نوشته اما چیز عجیبی که وجود داره اینه که سایز انرا نوشته 476 و قسمت free انرا هم نوشته 476 و 100 درصد در صورتی که من توش اطلاعات دارم و حجم ان باید کمتر از 100 باشه و البته وقتی از کامپیوتر جداش میکنم در خود ام پی فور هم میتونه اطلاعاتم را بخونه ، البته روی خود ام پی فور من دکمه برای ریست کلی وجود داره اما من نمیخواستم اطلاعات توی ام پی فورم پاک بشه اخه اطلاعات مهمی توش دارم ، ، ممنون میشم توضیح بدهید باید چه کار کنم

ebicross
09-02-2011, 15:16
توی سیستم دیگه هم تست مکینید مشکل رو دارید یا فقط همین سیستمه؟

در CMD بنویسید DISKPART و سپس LIST DISK و سپس حافظه ی دستگاه MP4 رو پیدا کنید و بنویسید SELECT DISK X که X همون شماره ی حافظه هستش و بعد بنویسید ONLINE DISK و بعدش تست کنید.