PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس autorun.inf

hamid1002
07-02-2011, 22:52
با سلام

دوستان یکی از سیستم ها بوسیله ویروسی الوده شده که هر موقع فلش نصب اون سیستم میشه یه فایل ویروسی به اسم autorun.inf درون فلش میاد در ضمن فایلهایی که با برنامه اکسل نوشته شده رو هم بهم میریزهو همچنین روی سیستم هم نمیشه که انتی ویروس نصب بشه(به دلایلی) میخواستم بدونم که این ویروس رو میشه بدون انتی ویروس و به صورت دستی از سیستم حذفش کرد که به برنامه ها و ویندوز اسیبی نرسد

با تشکر

rsh
07-02-2011, 23:36
برنامه viruse AutorunRemover رو روش نصب کن
اگه هم نمیخوای نصبش کنی میتونی برنامه رو پرتابل کنی البته اگه این برنامه رو نصب کنی و سپس از پوشه خود برنامه کپی بگیری و سپس برنامه رو انستال کنی اون پوشه که کپی گرفتی بصورت پرتابل عمل میکنه
یا از سایر برنامه های مخصوص ویروس اتوران استفاده کن که فراوانه تو اینترنت

saeed774
07-02-2011, 23:57
چون آنتي ويروس نصب نميشه به احتمال زياد ويروس ساليتي يا ويروت هست که هردوتاش هم فايل Autorun تو فلش کپي ميکنن. تا زماني که منشا اين ويروس از سيستم پاک نشه هر چقدر هم که فايل اتوران فلش رو پاک کني باز ايجاد ميشه. اگه اين دو ويروس باشند بصورت دستي خيلي سخته که ويروس رو پاک کرد چون تقريبا در همه جاي ويندوز نفوذ ميکنه اعم از فايل هاي اجرايي و رجيستري و ....

براي پاکسازي به روشي که در لينک زير گفتم عمل کن :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SURIV
08-02-2011, 19:02
آقا سعید درست میگن به احتمال زیاد کار سالیتی هست
این روش رو من قبلا برای دوستام استفاده می کردم:
1. ویندوز جدید بریزین
2. هیچ فایلی رو از روی هارد دیسک اجرا نکنین و روی هیچ درایوی دبل کلیک نکنین
3. از نرم افزار sality killer شرکت کاسپراسکای استفاده کنین و فایلهاتونو پاک کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamid1002
09-02-2011, 01:52
SURIV دوست عزیز این سیستمی که الوده شده یک کامیپوتر صنعتی هستش که یکسری برنامه های خیلی خاص روش نصبن و نمیشه به این اسونی ویندوز عوض کرد حتی نمیشه روش انتی ویروس نصب کرد(بخاطر همون برنامه ها)
من دنبال این هستم که یک برنامه ریمور ایتو ران قوی بصورت پرتابل پیدا کنم که اگه دوستان در این ضمینه کمکم کنن خیلی ممنون میشم
با تشکر

saeed774
10-02-2011, 14:05
این سیستمی که الوده شده یک کامیپوتر صنعتی هستش که یکسری برنامه های خیلی خاص روش نصبن و نمیشه به این اسونی ویندوز عوض کرد حتی نمیشه روش انتی ویروس نصب کرد

واي واي ، بهتر شما خودت رو درگير اين موضوع نکني ، قديما يکبار کتک اين موضوع رو خوردم و ديگه ......:31:
بذار خودشون يه متخصص بيارند و مشکلشون رو حل کنن.