ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : همایش بازی سازی

Prince_ of _Persia
07-02-2011, 13:16
با سلام خدمت دوستان

خواستم خبر رسمی همایش رو به همگی بدم. این همایش در دانشگاه پیام نور ورامین سالن آمفی تئاتر برگزار می شه. من چند تا از دوستای خودم هم که سری تو بازی سازی دارند دعوت کردم. که چند نمونه کار توپ قرار شده بیارن که از دیدنشون کف می کنیم. هدف این همایش نشان سطح بازی سازی و پتانسیل های بازی سازی خصوصا بازی سازی مستقل هست. با شرکتی هم صحبت کردم که تو این همایش شرکت می کنه و احتمال دارد حمایت کامل از بازی سازی مستقل رو بر عهده بگیره. که اگه اینطور بشه خیلی عالی می شه.

در جریان همایش من بازیهای مهم دومین مجموعه رو معرفی می کنم و روی پرده نشون می دم که اگه سازنده هاشون هم اونجا باشند و بتونند توضیحی کوچکی در مورد ساخت بازیشون بدهند خیلی عالی می شه. به احتمال زیاد چند تا از مجله های بازی سازی هم دعوت می کنیم که احتمال اومدنشون زیاده.

کلا موقعیت خیلی خوب و عالی برای بازی سازی مستقل هست و من کلی تلاش کردم تا بتونم این موقعیت رو برای شما فراهم کنم. پس سعی کنید این فرصت رو از دست ندید و هر طور شده هر کسی می تونه خودش رو به این همایش برسونه.

تاریخ احتمالیش یکی از روزهای بین 12 تا 15 اسفند هست. اگه نمونه کار یا دموی از بازی جدیدی در دست دارید هم به من اطلاع بدهید که اونو تو لیست بازیهایی که رو پرده نشون داده می شوند بزارم.

موفق باشید.

aliscan
07-02-2011, 15:41
سلام
مهدیار جان بی زحمت یه گزارش تصویری هم اگه میشه ردیف کنید واسه اونایی مثل من که نمی تونن تو این همایش شرکت کنن:21:
موفق باشید:40:

Prince_ of _Persia
07-02-2011, 18:57
سلام
مهدیار جان بی زحمت یه گزارش تصویری هم اگه میشه ردیف کنید واسه اونایی مثل من که نمی تونن تو این همایش شرکت کنن
موفق باشید

باشه علی جان. کلا عکسهای مراسم به همراه شرح کامل همینجا می ذارم.

NINJA0098
08-02-2011, 18:11
این تاریخ دقیق رو چند روز قبل بزار که بدونیم کی بیایم و....:40:

Prince_ of _Persia
08-02-2011, 19:34
تا دو روز دیگه خبر تاریخش قطعی می شه . اعلام می کنم. دمو لازمیم الان هر کی داره برسونه . بعدا نگید نگفتما.

Prince_ of _Persia
15-02-2011, 20:26
خبر قطعی اش معلوم شد. همایش تو تاریخ 15 برگزار می شه.

ehsan_wwe
16-02-2011, 09:26
خيلي ممنون :21: خيلي خوبه :27:

Prince_ of _Persia
17-02-2011, 12:07
مخلصیم داش احسان گل. اگه همه بچه ها بیان یه سمینار توپ رو خواهیم داشت و یک دیدار جانانه با بچه های بازی ساز.
راستی بچه ها داش احسان هم جز سخنراناست پس حتما یادتون نره که بیاید.
با شرکتی هم که قراره مجموعه پخش کنه صحبت می کنم ممکنه اسپانسر همایش بشه که یک تبلیغی هم برای مجموعه بشه.

ehsan_wwe
17-02-2011, 12:47
احسان كيه هركي اسم مهديار (‌prince_of_persia )‌ رو ميشنوه آرزو ميكنه كه بياد زيارتش كنه

بگذريم

مهديار جان براي اين سمينار خيلي زحمت كشيدن و بزرگ ترين تشكر از ايشون فكر ميكنم بودنمون تو سمينار فوقه

اينجوري هم با به اشتراك گذاشتن ، علممون رو به روز ميكنيم هم سعادت ديدار همديگرو پيدا ميكنيم
حيف كه همه بچه ها تهران نيستن

اونايي كه ماشين ندارن من ميبرمشون (‌خونه خودم نواب )‌ اگه تونستين تا اينجا بيياين من در خدمتم

Reza Azimy_RW
17-02-2011, 20:26
زحمت مکان رو هم که کشیدی احسان ! دیگه چی کم داریم برایه یه شبه به یاد ماندنی ؟!:31:
کاش بتونم بیام

hamidras
17-02-2011, 20:32
برای دوستان گلی که میان:دی...

کروکی دانشگاه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

میبینمتون:دی:10:

Prince_ of _Persia
18-02-2011, 12:39
احسان كيه هركي اسم مهديار (‌prince_of_persia )‌ رو ميشنوه آرزو ميكنه كه بياد زيارتش كنه

بگذريم

مهديار جان براي اين سمينار خيلي زحمت كشيدن و بزرگ ترين تشكر از ايشون فكر ميكنم بودنمون تو سمينار فوقه

اينجوري هم با به اشتراك گذاشتن ، علممون رو به روز ميكنيم هم سعادت ديدار همديگرو پيدا ميكنيم
حيف كه همه بچه ها تهران نيستن

دیگه اینقدر چوب کاریمون نکن داش احسان :11: مخلصیم.
آره واقعا حیف که همه بچه ها تهران نیستند.

اونايي كه ماشين ندارن من ميبرمشون (‌خونه خودم نواب )‌ اگه تونستين تا اينجا بيياين من در خدمتم
دست گلت درد نکنه. :40:

برای دوستان گلی که میان...

کروکی دانشگاه

مرسی حمید جان

ehsan_wwe
19-02-2011, 09:24
زحمت مکان رو هم که کشیدی احسان ! دیگه چی کم داریم برایه یه شبه به یاد ماندنی ؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاش بتونم بیام
بي ادب من مثل تو خلافم سنگين نيست ،‌اما قدمت رو چشمم هر وقت اومدي برات بساط جور ميكنم دور همي يه موادي چيزي بزنيم نئشه شيم ( كانتري ،‌ جنرالي ،‌ AGE of empire‌ و .. )‌

راستي بچه ها با توجه به تصادفي كه ديروز داشتم هركي كه با من مياد از العان بدونه كه جونش به مو بسته است :27:
شانسي كه اوردم ماشينم خالي بود وگرنه 3 تا جسد رو دستم ميموند (‌ نگران نباشيد تا 15 هم تعميرش ميكنم )‌

saeed2vfx
19-02-2011, 13:21
اگه از این خبرا توی اصفهان بود، (مکان ایناش جور بود :31:) به ما هم یه خبری بدید.
ورامین کجا، ما کجا!

anti-military
19-02-2011, 14:01

احسان جون به نظرت با مترو راحت تر نیست ؟ من خودم ماشین دارم تازه دلت بسوزه :31: اما فکر کنم با مترو خیلی راحت تر باشه . مخصوصا اینکه من تو جاده بیابونی به رانندگی هیچ کس اعتماد ندارم وگرنه باشما میومدم ( حالا حتما تو دلت میگی کی تو رو میبره اصلا :31: )

مهدیار جان کارت درسته ...

Reza Azimy_RW
19-02-2011, 15:06
بي ادب من مثل تو خلافم سنگين نيست ،‌اما قدمت رو چشمم هر وقت اومدي برات بساط جور ميكنم دور همي يه موادي چيزي بزنيم نئشه شيم

:31::31::31: اختیار داری استاد احسان شما پیش کصوتی . ما انگشت کوچیکه شما هم نمیشیم :31::31::31:

خصوصا اینکه من تو جاده بیابونی به رانندگی هیچ کس اعتماد ندارم وگرنه باشما میومدمرانندگی همه یه طرف احسان یه طرف ! مگه نمیبینی کلی تجربه داره بسکه تصادف کرده !:31:

اگه از این خبرا توی اصفهان بود، (مکان ایناش جور بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به ما هم یه خبری بدید.
ورامین کجا، ما کجا!
بیا شهرضا خودمون سمینار میگیریم ( اونم چه سمیناری ! ) ! سخنرانم خودمم :31:

ehsan_wwe
20-02-2011, 15:37
بچه ها مترو زياد راهتونو نزديك نميكنه چون رسما ورامين جز خط مترو نيست
بايد در هر حال تو جاده بريد
بعدشم رضا جان راست ميگه سابقه تصادفاي من بالاس (‌ امسال 17 تا تصادف كه 3 تاش من مقصر بودم )‌

Omid_Sadeghvand
20-02-2011, 22:45
بعدشم رضا جان راست ميگه سابقه تصادفاي من بالاس (‌ امسال 17 تا تصادف كه 3 تاش من مقصر بودم )‌
چند تا جسد رو دستت موند:31:

خب حالا چرا ورامین!؟

Prince_ of _Persia
21-02-2011, 13:57
چند تا جسد رو دستت موند

خب حالا چرا ورامین!؟
لیلی مرد بود یا زن؟؟
اخه سمینار دانشگاه پیام نور ورامینه همون اول که گفتم امید جان

من همیشه می رم احسان جان. بهترین مسیرش پیاده همین مترو هست که تا ری می یاره و بعدش یک تاکسی یا اتوبوس سوار می شید تا میدان کلانتری .

anti-military
21-02-2011, 14:27
راستی برای ورود به دانشگاه نیازی به کارت دانشجویی که نیست ؟
کارت شناسایی چی ؟

parvizamd
21-02-2011, 17:26
بیاین تو بوشهر سمینار بگیرید خودم براتون زر می زنم:27:

ماشا... احسان جان دست شومخر از پشت بستن:31:

پرنس جان لیلی فکر کنم مرد بود:31:!

دوستان شوخی کردم به دل نگیرید !اما پرنس جان چند عکس لاقل بگیر ما بی نصحیم نمومینم

کیه کیه کیه ! کیه کیه کیه کیه!

Prince_ of _Persia
21-02-2011, 20:47
راستی برای ورود به دانشگاه نیازی به کارت دانشجویی که نیست ؟
کارت شناسایی چی ؟
اولا که من اسم همه بچه ها رو بهشون می دم تا کاری نداشته باشند. ثانیا دانشگاه ما از این خبرها نیست هرکی دلش خواست می تونه سرش و بندازه پایین بیاد تو دانشگاه :31: . تازه بعضی وقتها بچه های دانشگاه دوستاشون ور می دارن می یارن سر کلاس ها . کلا کسی به کسی نیست.

بیاین تو بوشهر سمینار بگیرید خودم براتون زر می زنم

ماشا... احسان جان دست شومخر از پشت بستن

پرنس جان لیلی فکر کنم مرد بود!

دوستان شوخی کردم به دل نگیرید !اما پرنس جان چند عکس لاقل بگیر ما بی نصحیم نمومینم

کیه کیه کیه ! کیه کیه کیه کیه!
نگران نباش پرویز جان خودم پوشش کامل تصویری و خبری می دم سمینارو :27:

amirghibi
22-02-2011, 00:27
کجای دانشگاه ؟ادرس دقیق ؟اسم دانشگاه؟کروکی مسیر ؟

کامل بگو می خوام بیام ولی پیاده ام 1 راهنمایی کنین تا جالا ورامین نرفتم

ehsan_wwe
22-02-2011, 15:26
من همیشه می رم احسان جان. بهترین مسیرش پیاده همین مترو هست که تا ری می یاره و بعدش یک تاکسی یا اتوبوس سوار می شید تا میدان کلانتری .
:47: رو چه حسابی نونمنو آجر می کنی ؟ شاید دیدی یه تصادف کردم بیمه پولدارمون کرد :31: خارج از شوخی اگه مترو خورش آسونه مترو راحت تره فقط ایرادش اینه که کسی براتون آهنگ نمیزاره تو راه مث من :35: کسی هم جوک نمیگه :42:

دوستانی که نگران ورود به داشنگان : روزایی که تو هر دانشگاهی سمینار یا مراسمی باشه دیگه برای ورود از کسی کارت نمی خان

فقط دوستانی که خانوم باهاشونه ( دوست دوخی خودمون یا .. . ) توجه داشته باشن چون محیط دانشگاهیه جنس مونث باید با مقنعه و مانتو نچسب باشه که مشکلی براشون پیش نیاد

parvizamd
22-02-2011, 15:44
فقط دوستانی که خانوم باهاشونه ( دوست دوخی خودمون یا .. . ) توجه داشته باشن چون محیط دانشگاهیه جنس مونث باید با مقنعه و مانتو نچسب باشه که مشکلی براشون پیش نیاد

در صورت امکان از شنوعات اسلامی رعایت نمایید و از آرایش تند جدا خوداری کنید!

anti-military
22-02-2011, 15:59
:47: رو چه حسابی نونمنو آجر می کنی ؟ شاید دیدی یه تصادف کردم بیمه پولدارمون کرد :31: خارج از شوخی اگه مترو خورش آسونه مترو راحت تره فقط ایرادش اینه که کسی براتون آهنگ نمیزاره تو راه مث من :35: کسی هم جوک نمیگه :42:

آهنگ رپ و مپ میخواهی بزاری اصلا من نمیام ( حالا حتما باز میخواهی بگی کی تو رو میبره :31: )
اما جدا از شوخی من یه تقاضا دارم که چون من ورامین رو بلد نیستم و فقط تا میدون آقانور بلدم با ماشین بیام یه کاری کنیم که شما با ماشین جلو برو منم پشتت میام . ( فقط سرعت نری که گمت کنم )

بعدش اینکه من کلا چون مدت زیادی هست بدون گواهی نامه رانندگی میکنم جرات ندارم تند برم و ... چون یه تصادف کوچیک بکنم 3 ماه گرفتار میشم . حالا با این سیستم اگه موافقی منو تا دانشگاه راهنمایی کنی دعای خیر من پشتته ...

Prince_ of _Persia
22-02-2011, 18:03
کجای دانشگاه ؟ادرس دقیق ؟اسم دانشگاه؟کروکی مسیر ؟

کامل بگو می خوام بیام ولی پیاده ام 1 راهنمایی کنین تا جالا ورامین نرفتم
کروکی مسیر صفحه قبل هست. آدرس هم ورامین - قرچک -میدان کلانتری-دانشگاه پیام نور مرکزی ورامین

رو چه حسابی نونمنو آجر می کنی ؟ شاید دیدی یه تصادف کردم بیمه پولدارمون کرد خارج از شوخی اگه مترو خورش آسونه مترو راحت تره فقط ایرادش اینه که کسی براتون آهنگ نمیزاره تو راه مث من کسی هم جوک نمیگه
احسان جان من چی کار به شما داشتم. گفتم اونایی که پیاده می خوان بیان.

شدیدا تایید می شه مانتو چسبان هم زیاد ایرادی نمی گیرن ، آرایش هم طوری نیست. ولی مقنعه حتما باید داشته باشن.

آهنگ رپ و مپ میخواهی بزاری اصلا من نمیام ( حالا حتما باز میخواهی بگی کی تو رو میبره )
اما جدا از شوخی من یه تقاضا دارم که چون من ورامین رو بلد نیستم و فقط تا میدون آقانور بلدم با ماشین بیام یه کاری کنیم که شما با ماشین جلو برو منم پشتت میام . ( فقط سرعت نری که گمت کنم )
عزیز جان شما که داری با ماشین می یای لطف کن چند تا بچه های گروه بازی سازی خودمون رو هم با خودت بیار. ممنون

دوستان که پیاده هستند توجه کنند. با دانشگاه صحبت کردم یک مینی بوس مخصوص می فرستن ایستگاه جوانمرد که از اونجا سوار شین بدون دردسر بیاردتون دانشگاه . ایستگاه جوانمرد مترو یک ایستگاه قبل شهر ری هست. ساعت دقیقش هم بهتون اعلام می کنم.

ساعت مراسم 9:45 صبح هست که مراسم اصلی از 10 صبح شروع می شه.

parvizamd
22-02-2011, 19:33
بابا نمی خواد ببرید ماموریت غیرممکن 4 که ! حیف شد من نمی تونم بیام از دوستان امضا بگیرم!:31:

amirghibi
23-02-2011, 13:44
ببین این مینی بوسه سر کاریه یا واقعا هست بعدام از کی تا کی صبر میکنه
کجا وایمیسته اگه جا موندیم اونجا راه هست بیایم (تاکسی .اتوبوسی ...)
راستی همایش ورودی هم داره. پول نیاریم .یا نه رفاقتیه

تا ساعت چند طول می کشه ؟

Prince_ of _Persia
25-02-2011, 08:39
دوست عزیز من هر کدوم اینا رو چند بار توضیح دادم.
سمینار رایگانه. مینی بوس هم ساعت دقیقش رو من باید هماهنگ کنم احتمالا یک ساعت قبل مراسم هست.
بله اگه اونهم نبود هم تاکسی هست و هم اتوبوس برای ورامین. همایش 3 ساعت طول می کشه.

NINJA0098
25-02-2011, 12:11
جمیعا شرمنده ولی همایش ساعت چند شروع میشه؟ما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟یا بریم تو شهر بچرخیم

hamidras
25-02-2011, 13:20
جمیعا شرمنده ولی همایش ساعت چند شروع میشه؟

ساعت مراسم 9:45 صبح هست که مراسم اصلی از 10 صبح شروع می شه.

ما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟

شما 6 صبح بخوای بیای دانشگاه با سگای دانشگاه محشور میشی از ما گفتن بود :27: (خطر شهادت!)

نگهبانم خوابه اون موقع :دی

مگه اینکه مهدیار جان هماهنگ کنه از قبل که بعضی دوستان زودتر بیان :دی

یا بریم تو شهر بچرخیم

شهر !؟؟:13:

Hotsun
25-02-2011, 13:25
خیلی دوره :2:
من که سعادت آباد هستم چه کار کنم؟؟؟
:41:

باید یه جایی تو مایه های خیابان حافظ انتخاب میکردین که به همه نزدیک باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidras
25-02-2011, 13:34
من که سعادت آباد هستم چه کار کنم؟؟؟شما خودتو به مترو برسون:دی با مترو تا ری یا جوانمرد بیا از اونجا هم پره ماشین و اتوبوس و غیره:دی

راهی نیست که نهایت2- 3 ساعت تا در دانشگاه :27: !×! 1 روز بیشتر نیست تحمل کن:دی

anti-military
25-02-2011, 14:10
خیلی دوره :2:
:41:

باید یه جایی تو مایه های خیابان حافظ انتخاب میکردین که به همه نزدیک باشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . من هنوز 2 تا صندلی خالی دارم اگه خواستید با من بیا ( من پونکم )
البته بستگی به احسان داره که راهنما بشه یا نه چون هنوز جواب پی ام رو نداده :44:

NINJA0098
25-02-2011, 19:49
خیلی دوره
باید یه جایی تو مایه های خیابان حافظ انتخاب میکردین که به همه نزدیک باشه.

سلام . من هنوز 2 تا صندلی خالی دارم اگه خواستید با من بیا ( من پونکم )
البته بستگی به احسان داره که راهنما بشه یا نه چون هنوز جواب پی ام رو نداده
بابا دمتون گرم شما واسه دو قدم راه چقد گیر میدین !!!ما که از مازندران داریم میایم چی بگیم!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شهر !؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه شهر نیست؟من که تو نقشه چیز دیگه ای ندیدم.

جدا مشکلی نداره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamidras
25-02-2011, 20:47
مگه شهر نیست؟من که تو نقشه چیز دیگه ای ندیدم.

شهرستانه! ولی اصلا حال نمیکنم با هاش !!×!!

اگه میخوای وقت بگذره بیای ری بازم خیلی بهتره تا اونجا!

یا تهران بمون:دی چه عجله ایه حالا:دی جای شما محفوظه :دی

جدا مشکلی نداره؟

نه ! :46:

hamidras
28-02-2011, 20:32
ما 6 صبح میرسیم ورامین تو دانشگاه میزارن چتر شیم؟

امروز پرسیدم در 7.30 باز میشه:دی

ار اون موقع میتونید چتر شید :27:

NINJA0098
01-03-2011, 18:51
بچه ها یه خبر خوب:
من با مدیرعامل نشریه ی نسیم سبز (پر تیراژ ترین نشریه ی استانهای شمالی ایران) صحبت کردم قرار شد تو شماره ی بعد یه گزارش از همایش تو نشریه چاپ بشه .فقط یه نکته . دوستانی که از مازندران و گلستان هستند و تو این همایش حضور دارن اسمشونو بهم بدن تا تو نشریه اسمشونو بزاریم. آخه نشریه ی مخصوص شمال کشوره باید اسم چندتا از بازیسازای شمالو توش ببریم.
دوتا نماینده از نشریه هم باهام میان که از دوستامن .

Prince_ of _Persia
01-03-2011, 19:00
بچه ها یه خبر خوب:
من با مدیرعامل نشریه ی نسیم سبز (پر تیراژ ترین نشریه ی استانهای شمالی ایران) صحبت کردم قرار شد تو شماره ی بعد یه گزارش از همایش تو نشریه چاپ بشه .فقط یه نکته . دوستانی که از مازندران و گلستان هستند و تو این همایش حضور دارن اسمشونو بهم بدن تا تو نشریه اسمشونو بزاریم. آخه نشریه ی مخصوص شمال کشوره باید اسم چندتا از بازیسازای شمالو توش ببریم.
دوتا نماینده از نشریه هم باهام میان که از دوستامن .
خیلی عالیه ممنون نینجا جان

-------------------------------------------
دموهایی که تاحالا بدست من رسیده کم بوده چند تا دمو از مجموعه مستقل رو هم می ذارم. ممکنه از سازنده ش هم بخوام که بیاد روی صحنه یک توضیج کوچکی راجع به بازیش بده. کیا آمادگیش رو دارن؟

راستی جریان اون سرویس کنسل شد چونکه اسپانسر کنسل شد و هزینه اش رو هم دانشگاه قبول نمی کنه. به هر حال تا دلتون بخواد اتوبوس و تاکسی و مینی بوس اونجا فراونه.

NINJA0098
02-03-2011, 15:48
خیلی عالیه ممنون نینجا جان
چاکریم....

دموهایی که تاحالا بدست من رسیده کم بوده چند تا دمو از مجموعه مستقل رو هم می ذارم.
ما برای بازیمون دمو رو بهت میرسونیم هنوز کامل نشده ولی دموی خوبی میشه ایشالله...

ممکنه از سازنده ش هم بخوام که بیاد روی صحنه یک توضیج کوچکی راجع به بازیش بده. کیا آمادگیش رو دارن؟

اگه وقت بدی من یا یه نفر دیگه (از بچه های گروه ) درمورد بازیمون صحبت میکنیم.

Prince_ of _Persia
03-03-2011, 07:48
ما برای بازیمون دمو رو بهت میرسونیم هنوز کامل نشده ولی دموی خوبی میشه ایشالله...
خیلی خوبه.

اگه وقت بدی من یا یه نفر دیگه (از بچه های گروه ) درمورد بازیمون صحبت میکنیم.
باشه مشکلی نیست. البته کوتاه باید بشه که وقت به بقیه هم برسه.

anti-military
03-03-2011, 13:46
آقا احسان چی شد بالاخره ؟ اگه با ماشین میخواهی بری بگو که من تصمیم بگیرم چیکار کنم ...

Hotsun
06-03-2011, 16:10
امیدوارم خوش گذشته باشه به اونایی که رفتن.
حیف که من به دلایلی نتونستم بیام ولی خب اوّل یه خسته نباشید میگم به همتون و بعد ازتون میخوام هر موقع خستگیتون در رفت بگین چه کارا کردین.
البته منم یه جورایی جبران کردم جاش رفتم همایش برنامه نویسی Python.
در هر صورت ممنون.

lord arthas
06-03-2011, 20:07
عکس ها و فیلم هارو بزارین دیگه

hamidras
07-03-2011, 00:51
جاي همه دوستاني كه تشريف نياوردن خالي بود!
ما كه خيلي استفاده برديم از همايش :دي
كلا دست همه به خصوص مهديار جان درد نكنه
عكساي رسميشم دانشگاه سه شنبه قرار شد تحويل بده !

Prince_ of _Persia
07-03-2011, 05:49
جای همه دوستان خالی. من گفتم مزه این همایش ها به دیدن و تبادل نظر با دوستان هست
انطوری که انتظار داشتم استقبال نشد و من از دوستان بیشتری انتظار داشتم تا شرکت کنند.
جا داره از نینجا جان که زحمت کشیدند از شمال اومدند تشکر کنم. و همینطور از احسان جان کوشا جان و امید عسگری که سخنرانان مراسم بودند و واقعا سخنرانی فوق العاده ای کردند و باعث شدند تا همایش خوبی رو داشته باشیم.
احسان جان هم که پدیده ای بود برای خودش در سمینار که واقعا جاتون خالی بود که نتونستید درخشیدن احسان رو ببینید.
عکسها و فیلم ها رو به محض اینکه در اختیارم قرار دادند اینجا می ذارم
با تشکر از همگی

parvizamd
07-03-2011, 06:06
احسان جون همیشه کارش درسته
:10:

ای کاش منم بودم زیارتون می کردم

anti-military
07-03-2011, 13:53
همایش خیلی خوبی بود . با اینکه کلا اون روز حالم زیاد خوب نبود اما خوش گذشت . سطح مطالب هم خیلی خوب بود توضیحات خوبی دادن . آقا احسان هم کلاس گرافیکی تشکیل داده بود و مراسم رو خوب مدیریت کرد .
( من اونجا با دوربین آقا امید داشتم از زاویه خوبی فیلم میگرفتم که شارژ دوربین مشکل پیدا کرده بود و هی خاموش و روشن میشد نتونستم خیلی فیلم بگیرم )

Hotsun
07-03-2011, 21:42
اینم چندتا عکس از آقا امید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Reza Azimy_RW
07-03-2011, 21:55
نوشته بود اولین سمینار بازیهایه رایانه ای ؟! یعنی واقعا اولین سمینار تویه ایران بود ؟!

Prince_ of _Persia
08-03-2011, 03:39
البته تو تراکت کامل نوشته نشده بود و توی بنر تو سالن نوشته شده بود : اولین سمینار بازیهای رایانه ای دانشگاه پیام نور .
خیلی از کارها مثل دکور و تراکت ها و اسم سمینار و ... من روش نظارت نداشتم و انجمن علمی دانشگاه تهیه دیده بود.

NINJA0098
09-03-2011, 09:41
خوب ما هم بالاخره برگشتیم خونه:31:
اول از همه از همه ی بچه هایی که اومدن یه تشکر از طرف خودم بکنم.
دوم, از همه ی بچه هایی که نیومدن گله کنم ...
سوم خیلی بازیسازا کم بودن ایکاش بیشتر میومدین.

Prince_ of _Persia
11-03-2011, 22:17
خوب بچه ها وقتشه که گزارش همایش رو بدم فقط ببخشید که دیر شد چون تازه دیروز عکسها رو از انجمن علمی گرفتم.

در ابتدای همایش طبق معمول قرآ ن خوانده شد و بعد که سرود ملی پخش شد که اینم عکس اونموقع هست

از چب به راست ردیف اول : احسان مرادی ، خودم ، امید عسگری ، دبیر انجمن علمی
ردیف دوم : نفر اول حسین بابایی ( نینجا) و 3 نفر از دوستاش که من اخرم فامیلهاشون رو نفهمیدم. بعد مصطفی شاه حسینی ( anti military) و امیر ؟؟؟

بعد هم مجری مراسم به جایگاه اومد و کلی شعر خوند و کلی هندونه زیر بغل بازیسازها گذاشت و گفت اینها نخبگان کشور هستند و من به اینها افتخار می کنم و ....

بعد هم به جایگاه دعوت شدم که در مورد بازی سازی و اهمیت اون صحبت کردم . در مورد جایگاه بازی سازی و نقش اون در جهان موقعیت های شغلیش و بازی سازی مستقل صحبت کردم. سپس چند تا از کارهای مستقل شامل بازیهای دزدان دریایی ، دود ، اتش سرد ، شر زنده رو با معرفی سازندگانش به حضار نشون دادم . بعد هم بازی outland ساخته دوستم ابراهیم مسجدیان بر روی پرده نشون داده شد

بعد هم از حسین بابابی دعوت کردم که در مورد کارشون توضیحاتی دادند که استقبال خوبی شد و ایشون بسیاری از مشکلات بازی سازان مستقل را به همراه کمی شوخی توضیح دادند. که عکسی از صحبتاشون من پیدا نکردم.

بعد از اون احسان جان به جایگاه دعوت شد که ایشون صحبتهایی در مورد نحوه پیدایش بازی ها و تاریخجه بازی ها از دو بعدی به سه بعدی و تکامل اونها توضیحاتی رو بر روی تخته دادند

و همینطور که می بینید حضار در کف صحبت های ایشون هستند.:31:

بعد هم از جناب کوشا شقاقی سازنده بازیهای توپ توپ 1 و2 و3 دعوت شد که به جایگاه بیایند که ایشون درباره مشکلات و موانع سر راه بازی سازان صحبت کردند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از اون هم آقای امید عسگری دموهایی از بازیشون یعنی پسر ماجراجو دادند و درمورد مشکلات و نحوه کارشون توضیح دادند همچین بازی دیگشون یعنی عملیات صابرین نیز نمایش داده شد
در اخر کار انجمن علمی کامپیوتر دانشگاه جشن یکسالگی افتتاحش رو گرفت که کیکش رو در عکس می بیند به همراه اعضای انجمن

بعد از صرف کیک هم بازیسازان مزه نهار سلف دانشگاه ما رو چشیدند و
در اخر هم از سخنرانان تقدیر شد و عکس یادگاری از بازیسازان حاظر گرفته شد . البته بعضی ها زودتر رفتند که تو عکس نیستند.

iload
11-03-2011, 23:36
سلام

آقا بعدیش کیه که من حتما بیام . من اون روز همونجاها بودم ولی کار داشتم نمیتونستم بیام . من پاکدشت بودم برای کارای دانشگاهم .

aliscan
12-03-2011, 08:42
سلام
ایول مهدیار جان گزارش با حالی بود:46:جای بچه های که نبودن رو خالی کردین:31:

Prince_ of _Persia
12-03-2011, 10:07
اینم گزارش انجمن علمی از همایش

aliscan
12-03-2011, 12:06
اینم گزارش انجمن علمی از همایش
مهدیار جان ابن لینکه مشکل داره یا حداقل من نمی تونم بازش کنم:46:

Omid_Sadeghvand
12-03-2011, 22:45
پس بازی ما چی شد!:31:

Hotsun
13-03-2011, 13:36
بابا همایش...
الان فهمیدم خیلی حیف شد...
کاش میتونستم بیام :37:
راستی گفتین از بعضی بازی ها مثل دزدان دریایی و شر زنده و... تریلر نشون دادین!!!یه تریلر بود همه رو داشت یا از هر کدوم جدا گذاشتین؟؟؟
اگه یدونه بوده بی زحمت بتونین آپلودش کنین فکر میکنم خوب باشه(اینجوری کل پک یه تریلر هم داره و نه تنها اونا که نیومدن میتونن درصدی در همایش سهیم باشن بلکه هر جا خواستیم از بازیمون بگیم لینک این تریلر رو میذاریم برای کل مجموعه هم تبلیغ میشه:10:)
راستی گزارش هم خوب بود.

NINJA0098
14-03-2011, 13:17
نفر اول حسین بابایی ( نینجا) و 3 نفر از دوستاش که من اخرم فامیلهاشون رو نفهمیدم
فامیلیاشون مهم نیست !!از طرف نشریه ی نسیم سبز بودن که قراره یه گزارش از همایش چاپ کنه.

Prince_ of _Persia
14-03-2011, 14:49
پس بازی ما چی شد!
فقط بازیهای سه بعدی نشون داده شد امید جان.

راستی گفتین از بعضی بازی ها مثل دزدان دریایی و شر زنده و... تریلر نشون دادین!!!یه تریلر بود همه رو داشت یا از هر کدوم جدا گذاشتین؟؟؟
اگه یدونه بوده بی زحمت بتونین آپلودش کنین فکر میکنم خوب باشه(اینجوری کل پک یه تریلر هم داره و نه تنها اونا که نیومدن میتونن درصدی در همایش سهیم باشن بلکه هر جا خواستیم از بازیمون بگیم لینک این تریلر رو میذاریم برای کل مجموعه هم تبلیغ میشه
عزیز تریلر هر کدوم بازیها جداست و بعد هم تریلر از گیم پلی بازیها بود. حجمش هم هر کردوم 200 مگ بود که نمی شه آپلودش کرد

ehsan_wwe
15-03-2011, 13:26
دوستان تشكر تغدير از همه دوستان كلي خوش گذشتو كلي به دانشمون اضافه شد

خيلي تشكر ميكنم از دوستاني كه زحمت كشيدن اومدن و قدمشون رو رو چشم مهديار گذاشتن (‌خودمم هستما )‌
كلا خوب بود ممنون

راستي مصطفي بميري الان تازه شناختمت يه عمري رفيق بوديم ما :31:
ممنونم از گذارش دوستان
منتظر سميناراي بعدي باشيد :21:

wishIWas
15-03-2011, 14:38
ایا تیم بازی سازی هم توی این سایت هست ؟

Prince_ of _Persia
16-03-2011, 19:05
راستي مصطفي بميري الان تازه شناختمت يه عمري رفيق بوديم ما
ممنونم از گذارش دوستان
منتظر سميناراي بعدي باشيد

خیلی خوبه احسان جان حتما خبرش بده .

ایا تیم بازی سازی هم توی این سایت هست ؟

این بچه ها جمع شند خودش می شه یک تیم دیگه. بله فکر کنم یکی دو تایی باشند.

anti-military
15-04-2011, 16:01
آقا با اجازه من یه اعلامیه اینجا بزنم :31:

آقا امیر بیگی من ایدیت رو از دست دادم اگه این پست رو خوندی ایدیت رو دوباره واسم پیغام خصوصی کن ...
من همونم که برگشتنی از سمینار با هم اومدیم

hadi beiki
28-04-2011, 17:09
آقا من نمیدونم اینجا این سوال رو مطرح کنم یا نه ولی نمایشگاهی که الان تو تهران تو برج میلاد برگزار میشه برا ورود هم باید پول بدم!!؟

Hotsun
28-04-2011, 18:05
اینجا که جاش نبود ولی جواب میدم دیگه:
پولی نیست برای عموم آزاده.
کلاس های بازی سازیش هم مجانی هست میتونید شرکت کنید.
برای اطلاعات بیشتر به IRGF.ir مراجعه فرمایید.

lord arthas
28-04-2011, 18:16
منم میخوام بیام اینو...............:19::19::19::19:

Hotsun
28-04-2011, 18:36
لیست کلاس ها:

لینک ثبت نام رایگان:

honestbud
29-04-2011, 01:18
آقا از کدوم اتوبان باید بیایم؟
من یه بار اومدم اون طرفا!
از همت راه داشت فکر کنم.
از چمران هم راه داره.

ورودیش کجاست؟
جای پارک پیدا میشه که ماشین بیاریم یا با خط واحد :46:بیایم؟