ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پل شنی بله یا نه؟

mg_mahyar
03-02-2011, 04:26
فکر کنم همه منتظر یک پردازنده خوب بودیم ولی .... پل شنی یه نمه گند زد.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجور که نوشته توی ساتا مشکل داره ولی
It’s Limited to 3Gbps Ports Only

Interestingly enough the problem doesn’t affect ports 0 & 1 on the 6-series chipset. Remember that Intel has two 6Gbps ports and four 3Gbps ports on P67/H67, only the latter four are impacted by this problem.
If you’re a current Sandy Bridge user and want to be sure you don’t have any problems until you can get replacement hardware, stick to using the 6Gbps ports on your board (which should be the first two ports).
ظاهرا من اینو میفهمم که از 6 تا پورت ساتا 2تاش دست کم قابل استفاده هست پس کسی که تک هارد داره و یک رایتر مشکلی با این معماری نداره.
ضمن اینکه من حس کردم مشکل از مادربرد های اینتله نه پردازنده هاش یعنی مثلا مادربرد های برند دیگه مشکلی ندارن.؟؟/
میخوام بدونم بالاخره بخریم یا نخریم؟ نظرتون چیه؟

Stream
03-02-2011, 04:42
مشکل برمی گرده به کاهش Performance چهار پورت SATA در طولانی مدت. و دو پورت اول (که SATA 6.0Gbps هستن) مشکلی ندارن.

مشکل از چیپست های اینتله یعنی همه مادربردها از همه برندها این مشکل رو دارن. با اینکه قضیه مشکل حادی نیست، ولی عاقلانه ترین کار اینه که صبر کنید تا مادربردهای جدید که مشکلشون برطرف شده وارد بازار بشن.
اگه هم از مادربردهای فعلی تهیه کنید (با قبلا تهیه کردید) مشکلی در کوتاه مدت نیست و از همه پورت ها میشه استفاده کرد. در طولانی مدت هم میشه از اون چهار پورت استفاده نکرد و به جاش از کنترلر های PCI-E استفاده کرد. قیمتشون زیاد نیست.

mg_mahyar
03-02-2011, 06:18
کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟ با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
اخه نوشته بعد از یه مدت مثلا درایو نوری رو ویندوز نمیشناسه یا از این قبیل مشکلات.
درایو نوری رو اکسترنال میشه خرید با usb ولی هارد قیمتاش خیلی تفاوت داره راخ حلی به ذهنتون میرسه؟ که بصرفه باشه؟

Ultra_Black
03-02-2011, 12:47
کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟ با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
اخه نوشته بعد از یه مدت مثلا درایو نوری رو ویندوز نمیشناسه یا از این قبیل مشکلات.
درایو نوری رو اکسترنال میشه خرید با usb ولی هارد قیمتاش خیلی تفاوت داره راخ حلی به ذهنتون میرسه؟ که بصرفه باشه؟
جای شما باشم فعلا صبر می کنم تا هم مشکل این چیپست برطرف بشه و هم پردازنده های این سری و هم مادربردهای بیشتری از برندهای مختلف بصورت عمده وارد بشن...
اگه هم عجله دارید باید از پورت های SATA3 استفاده کنید
در هر صورت فعلا به نظر من خرید این سری زیاد به صلاحتون نیست...

m_s_r_08
03-02-2011, 13:28
فکر کنم همه منتظر یک پردازنده خوب بودیم ولی .... پل شنی یه نمه گند زد.

اینجور که نوشته توی ساتا مشکل داره ولی
It’s Limited to 3Gbps Ports Only

Interestingly enough the problem doesn’t affect ports 0 & 1 on the 6-series chipset. Remember that Intel has two 6Gbps ports and four 3Gbps ports on P67/H67, only the latter four are impacted by this problem.
If you’re a current Sandy Bridge user and want to be sure you don’t have any problems until you can get replacement hardware, stick to using the 6Gbps ports on your board (which should be the first two ports).
ظاهرا من اینو میفهمم که از 6 تا پورت ساتا 2تاش دست کم قابل استفاده هست پس کسی که تک هارد داره و یک رایتر مشکلی با این معماری نداره.
ضمن اینکه من حس کردم مشکل از مادربرد های اینتله نه پردازنده هاش یعنی مثلا مادربرد های برند دیگه مشکلی ندارن.؟؟/
میخوام بدونم بالاخره بخریم یا نخریم؟ نظرتون چیه؟
اکثر مادربورد ها 3 سال گارانتی دارن تا اون موقع بفرست گارانتی:31:

EXTREME
03-02-2011, 13:43
من جای شما باشم وایمستم بولدوزر بیاد همین

mersoft
03-02-2011, 14:13
کسی که قصد خرید فوری داره مثلا من الان چی کار کنم بهتره؟ بیام بخرم هادر رو به دو تا پورت اخر بزنم؟
وقتی همه ی تولید کننده های مادربرد روی فراخانی و جایگزینی برنامه ریزی کرده اند و در دو ماه آینده این کار را عملی خاهند کرد پس خرید محصول مشکل دار و بعد در پی تعویض آن بودن کار اشتباهیست.

با وجود اینکه این برد ها چند ماه بیشتر نیست تولید شدن مشکل طولانی مدت رو چطور فهمیدن؟
این ایراد طراحی موجب قرار گرفتن ترانزیستوری در معرض ولتاژ بالاتر از تحمل آن میشود در نتیجه اندک اندک از کارایی قسمت SATA2 کاسته میگردد، ساختار مشکل به گونه ای است که نمیتوانیم زمان و میزان دقیق برای وقوع آن ارایه کنیم در نتیجه از طریق محاسبات آماری و احتمالی باید شانس رخ داد آنرا حدس بزنیم. مثل همان شانس 5 درصد در طول مدت 3 سال که سایت anandtech ارایه کرده است.

Namdarian
03-02-2011, 15:32
مشکل برمی گرده به کاهش Performance چهار پورت SATA در طولانی مدت. و دو پورت اول (که SATA 6.0Gbps هستن) مشکلی ندارن.

مشکل از چیپست های اینتله یعنی همه مادربردها از همه برندها این مشکل رو دارن. با اینکه قضیه مشکل حادی نیست، ولی عاقلانه ترین کار اینه که صبر کنید تا مادربردهای جدید که مشکلشون برطرف شده وارد بازار بشن.
اگه هم از مادربردهای فعلی تهیه کنید (با قبلا تهیه کردید) مشکلی در کوتاه مدت نیست و از همه پورت ها میشه استفاده کرد. در طولانی مدت هم میشه از اون چهار پورت استفاده نکرد و به جاش از کنترلر های PCI-E استفاده کرد. قیمتشون زیاد نیست.
با سلام . همانطور که در عکس زیر میبینید پل شمالی در sandy bridge وجود ندارد ! پس P67 همان پل جنوبی است ؟ و نیز ایا همین پل جنوبی است که کنترلر ساتا 2 ی ان مشکل دارد ؟ با تشکر .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ess_1362
03-02-2011, 16:27
من هم فعلا نظرم این هست که حتی اگر هم عجله دارید در خرید این پلتفرم عجله به خرج ندین
ضمن اینکه من حدس میزنم این پلتفرم برای میانه بازار طراحی شده و اینتل قصد ارایه یک سوکت و پلتفرم جدید برای قسمت high end بازار را داره چیزی که قابلیت جایگزینی 1366 را داشته باشه
البته این ایراد را که من حدس میزنم در 30 تا 45 روز آیند مرتفع کنه ولی باز هم نکته تعمل بر انگیر عدم پشتیبانی کامل از sata3 بوسیله چیپست هست که یک ضعم عمده به شما میاد

با توجه به شناختی که از شما دارم اصلا قصد حرکت به سمت AMD را ندارید بنابراین اصلا هم توصیه نمی کنم
ولی توصیه من این هست که فعلا در خرید این پلتفرم عجله نکنید

Guts
03-02-2011, 18:54
البته این مشکل در طولانی مدت اونم برای بعضیا ممکنه اتفاق بیفته، چیزی که خوده اینتل اعلام کرده بود احتمالاً بعد از 3 سال!
و از طرف دیگه کمپانی های مینبورد سازی همه در 2-3 هفته آینده چیپ های جدید اینتل رو با استپینگ B3 رو جایگزین میکنن که دیگه مشکلی وجود نداره.
مثلاً همین الان کمپانی مثل گیگابایت اعلام کرده همه ی مینبوردهای P67 فروخته شده (با استپینگ B2) رو هر جای دنیا که باشه و در هر حالتی بدون هیچ شرطی با یک نمونه نو B3 عوض میکنه! یا حتی می تونید پول مینبورد رو پس بگیرید (که البته اینتل مثل اینکه این هزینه رو داره میده) که قائدتاً تو ایرانم چون آواژنگ نمایندگی رسمی گیگابایت هست باید این کار رو بکنه.

mg_mahyar
04-02-2011, 00:24
به نظرتون ما اگر هاردساتا سه بخریم و مثلا با core i5 2500 به یک مادربرد وصل کنیم بهتر نیست تا یک core i7 970 تهیه کنیم؟
من هر جور حساب میکنم بازم ارزون تر در میاد. ضمن اینکه به قول دوستان شاید مادربرد رو تعویض هم بشه کرد

mersoft
04-02-2011, 13:16
با سلام . همانطور که در عکس زیر میبینید پل شمالی در sandy bridge وجود ندارد !
در معماری قبلی هم پل شمالی حذف و وظایف آن به پردازنده سپرده شده بود.

پس P67 همان پل جنوبی است ؟
بله.

و نیز ایا همین پل جنوبی است که کنترلر ساتا 2 ی ان مشکل دارد ؟
بله، ساختار مشکل را توضیح دادم پس میشه حدس زد در مرحله ی رفع آن دیاگرام چیپست تغییری نخاهد داشت.

کسی بیشتر بلد نیست
وقتی اول سوالت نقل قول stream را گذاشتی بچه ها منتظر هستند که خود ایشون پاسخ بدند.

Corei7_980X
04-02-2011, 17:20
من هم فعلا نظرم این هست که حتی اگر هم عجله دارید در خرید این پلتفرم عجله به خرج ندین
ضمن اینکه من حدس میزنم این پلتفرم برای میانه بازار طراحی شده و اینتل قصد ارایه یک سوکت و پلتفرم جدید برای قسمت high end بازار را داره چیزی که قابلیت جایگزینی 1366 را داشته باشه
البته این ایراد را که من حدس میزنم در 30 تا 45 روز آیند مرتفع کنه ولی باز هم نکته تعمل بر انگیر عدم پشتیبانی کامل از sata3 بوسیله چیپست هست که یک ضعم عمده به شما میاد
در مورد سوکت برای پردازنده های high End فکر کنم اینا قابل قبول باشه ...
این نقشه ی اینتل برای سوکت 1155 هست ...
و این برای 2011 که قدرتمند ترین هست ...

mg_mahyar
04-02-2011, 18:33
من تقریبا به این نتیجه رسیدم تا 3 سال دیگه کی مرده کی زنده نهایتا یه مادبرد دیگه میخرم.
ضمن اینکه دوتا پورت ساتا 3 سالمن و یکی برای رایتر یکی برای هارد . به الباقیشم نیازی نیست. با این شرایط فکر نکنم نیازی به صبر باشه تازه مادبرد خراب رو هم میشه ارزون تر خرید:31:

farhad200
04-02-2011, 18:48
اقا دقیقا مشکل این سی پی یو چیه
من میخوام سیستم بگیرم واسه بازی..اینو فکر کنم دیگه تمام دنیا فهمید
پل شنی انتخاب کنم یا i7 980x یا i7 950

mg_mahyar
04-02-2011, 18:59
مشکل اینه مادربرد ها به صورت استاندارد 4 تا پورت ساتا دارن که به مرور زمان خراب میشه
و 2 تا پورت ساتا سه سالم.
حالا اگر کارت با دوتا پورت راه می افته بخر وگرنه صبر بکن

Namdarian
04-02-2011, 20:59
من تقریبا به این نتیجه رسیدم تا 3 سال دیگه کی مرده کی زنده نهایتا یه مادبرد دیگه میخرم.
ضمن اینکه دوتا پورت ساتا 3 سالمن و یکی برای رایتر یکی برای هارد . به الباقیشم نیازی نیست. با این شرایط فکر نکنم نیازی به صبر باشه تازه مادبرد خراب رو هم میشه ارزون تر خرید:31:
با سلام . هارد با رابط ساتا3 بزحمت گیر میایند رایتر که جای خود دارد !
نه این راه حل نیست ! دست نگهدارید revision جدید .

اقا دقیقا مشکل این سی پی یو چیه
پل شنی
بنچمارکها که بدجور نهالم را زمین زده و پل را بالا برده !
با اینحال پل فقط پلهای سنگی قدیمی ! مثل Core2
پلهای شنی , نساخته فرو میریزند !

mg_mahyar
04-02-2011, 22:09
ساتا دو میخریم میزنیم به ساتا سه

amd>intel
04-02-2011, 22:22

Pintoricio-2
04-02-2011, 22:30
توی لپ تاپ ها اونایی که چیپست HM65 و HM67 دارن مشکل دارن توی دسکتاپ ها P67 و H67 . باید ببنید مادربورد یا لپ تاپ کدوم یک از این چیپست هارو دارن .

ممکنه sandy bridge باشه ولی مشکل نداشته باشه .

amd>intel
04-02-2011, 23:13

با چيزي كه از اين بنچ ديدم متاسفانه افتضاحه :41: