PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ایا استفاده روزمره و مداوم اینترنت به میزان زیاد باعث ضعف حافظه میشود؟

mali.sh
23-01-2011, 00:31
سلام
دوستان چندی پیش دوستمون pars20 نظر سنجی درباره میزان استفاده از کامپیوتر قرار دادن

حالا در ادامه اون نظر سنجی سوالی در باره عارضه ضعف حافظه در اثر استفاده روزمره و مداوم از اینترنت مطرح میشه.
================================================== ==================

آیا استفاده روزمره و مداوم اینترنت به میزان زیاد باعث ضعف حافظه میشود؟
گزینه اول : بله
گزینه دوم : خیر
گزینه سوم: آگاهی ازاین عارضه به دلیل استفاده ازاینترنت ندارام

================================================== =================
دوستان اگه نظر خاصی دراین رابطه دارین قرار بدین

mali.sh
23-01-2011, 10:55
بستگی داره زیاد رو چه جوری معنی کنی!

این زیاد برای هرشخص متفاوته من که 10-12 ساعت استفاده میکردام واسم این زیاد بود و شما هر مقدار دیگه دقیقا عددی رو نمیشه تعیین کرد ولی منظور از زیاد سپری کردن زمان زیادی از وقت فعالیت روزانه به استفاده ازاینترنته

saeed774
23-01-2011, 13:15
امروز يه خبر از سايت Farnet.ir خوندم که فکر کنم به اين موضوع ربط داشته باشه . مطالبش رو عينا نقل ميکنم :

الکس‌تیو اما در پروژه جدید خود این بار به جای تبلیغات شما را به سکون و آرامش دعوئت کرده است! تعجب نکیند! تیو در وب‌سایت جدید خود که آن را به همراه برنامه‌نویس دیگری به نام بن داولینگ راه‌اندازی کرده شا را دعوت می‌کند در هیاهوی روزانه خود تنها دو قیقه هیچ حرکتی انجام ندهید.
آیا شما می‌توانید در مقابل رایانه خود بنشینید و به موشواره و یا صفحه کلید رایانه خود دست نزنید! هیچ کاری نکنید و به معنای تمام ۲ دقیقه رلکس باشید! کار سختی است!؟ مطمئنا کار سختی است مخصوصا اگر مانند ما شما هم اهل وبگردی باشید! این سایت با عنوان Do Nothing For 2 Minutes برای کمک به شما آمده است تا روزانه حداقل یک‌بار دو دقیقه به خودتان در برابر رایانه استراحت بدهید.

الکس تیو ذهن خلاق پشت پرده این وب‌سایت با اعلام اینکه تنها در ۸ ساعت پس از راه‌اندازی سایت شاهد حضور ۲۰ هزار کاربر بوده‌اند، می‌گوید: من به این فکر کردم که ما چگونه دقیقه به دقیقه اوقات بیداری خود را در روز در برابر هجوم انواع اطلاعات به سر می‌بریم. من همچنین در جایی خواندم که شواهدی وجود دارد که مغز ما در واقع توسط اینترنت دوباره سیم‌کشی می‌شود، از آنجا که ما هر بار که پست الکترونیکی و یا توییتر و یا فیس‌بوک خود را چک می‌کنیم در واقع کمی دوپامین دریافت می‌کنیم.

اگرچه در نگاه اول و وقتی توصیه الکس‌تیو در صفحه اول این وب‌سایت را که در پشت صفحه آن تصویری از دریاست را می‌خوانیم که نوشته «ریلکس باشید و تنها به صدای امواج گوش فرا دهید» اصلا به برنامه‌های اقتصادی الکس تیو در افتتاح این سایت نمی‌اندیشیم اما با پایان دو دقیقه و وقتی پایین‌تر از عنوان موفقیتآامیزی که در پایان دو دقیقه در وسط صفحه نمایش ظاهر شده، این عنوان را می‌بینیم که نوشته شده است «اگر به سکوت بیشتری در زندگی‌اتان نیاز دارید می‌توانید این کتاب‌ها را بخوانید» متوجه منبع درآمد این سایت می‌شوید.

آن پیشنهاد برای خواندن کتاب‌های آرامیش‌بخش به فروشگاه اینترنتی آمازون ختم می‌شود! نشر شما چیشت آیا این وب‌سایت ایده خلاقانه‌ایست و یا مانند دیگر وب‌سایت الکس‌تیو که در‌آن گفتگوی تصادفی با یکی از کاربران فیس‌بوک را به شما پیشنهاد می‌کند، پس از مدتی عادی خواهد شد!.

قسمتي رو که قرمز رنگ مشخص کردم ، در رابطه با بحث کار با اينترنت هست که نشون ميده مغز فشار زيادي رو در حين کار تحمل ميکنه و نياز به استراحت در بازه هاي زماني مختلف داره . آقاي الکس تيو هم وب سايتي رو طراحي کردن که ميشه بمدت 2 دقيقه از فشار مغز کاهش داد . براي اين کار به سايت زير بريد و بمدت 2 دقيقه به عکس و صداي اون گوش کنين و به موس يا کيبورد هم دست نزنيد که زمان ريست خواهد شد .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

R O O T
02-03-2011, 12:20
به نظر من بله . از موقعي كه دارم از اينترنت استفاده ميكنم خيلي چيزا رو يادم ميره . البته قبلا هم همينطوري بود ولي الان خيلي زياد شده ولي كاريش هم نميشه كرد و نميشه از اينترنت دل كند :31:

wordist
16-03-2011, 11:04
سلام

تاپيك پاكسازي شد

دوستان خواهشا قبل از زدن هرگونه پست قوانين اين بخش رو مطالعه و رعايت كنن

قوانین بخش نظر سنجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

درصورت عدم رعايت قوانين، كاربر مربوطه اخطار خواهد گرفت