ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرق نسخه های ویندوز 7 چیه ؟

kaivanika
21-01-2011, 20:08
تو انواع سایت ها انواع ویندوز 7 رو گذاشتن
Microsoft Windows 7 Enterprise
مثل این نمونه که تو همین پی سی ورد گذشاتن واسه خرید
میشه یکی از دوستان بگه که فرق این پسوندی که رنگش رو قرمز کردم چیه ؟ :11:
Microsoft Windows 7 Ultimate Retail
و .....
انواع دیگری هم هست و دقیق میخوام فرقشون رو بدونم .
کدوم یکی از همه بهتره ؟؟؟؟

ebicross
21-01-2011, 21:24
نسخه ی Ultimate تمام قابلیت ها رو داره. یعنی هرچی قابلیت توی این ویندوز هست.
نسخه ی Professional تمام قابلیتها رو داره به غیر از bitlocker و Language Pack.
نسخه ی Home Premium تمام قابلیت های Professional رو داره به غیر از Xp Mode و Domain Join و Backup and Recovery.
نسخه ی Home Basic قابلیتهایی کمتر از Home Premium دارد و بعضی قابلیتها (بیشتر در شبکه و اشتراک گذاری) رو پشتیبانی نمیکنه. این یک نسخه ی قابل فروش نیست و نسخه ای ارزون قیمت برای آپگرید هستش.
نسخه ی Starter قابلیتهایی کمتر از نسخه ی Home Basic داره و بسیار هم سبکه و همچنین مقدار کمی RAM پشتیبانی میکنه. برای سیستمهای بسیار ضعیف و Notebookهای ضعیف نصب میشه. این نسخه هم فروش رسمی نداره.

حالا عباراتی داریم که نسخه نیستند؛ بلکه توضیحی برای هر نسخه هستند. مثلا همون Ultimate Retail که گفتید.

Retail یعنی نسخه هایی که خرده فروشی میشه برای مردم. یعنی فروش عمده و تجاری نداشته برای شرکت خاصی.
Enterprise نسخه ی تجاری هستش که قابلیتهایی داره برای اون شرکت خاص که عرضه شده. توجه کنید این قابلیتها به درد کاربران خانگی نمیخوره و در 99درصد موارد شما متوجه اون قابلیتها نمیشین یا بشین هم باز ازش چیزی سر در نمیارید. یعنی این قابلیتها چیزی نیست که به خاطرش حتما تاکید کنید Enterprise داشته باشید؛ امکانات نسخه به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره. یعنی کاربران بسیار حرفه ای که با شبکه های پیچیده و تولید نرم افزارهای تجاری سر و کار دارند.
OEM مخفف Original Equipment Manufacturer هستش. یعنی این ویندوز خریداری شده ولی به اسم خاصی خریده نشده. برای محصولات آینده خریده شده. در زمان خرید توسط شرکت خریداری شده، هدف گذاری نشده که قراره روی چه سیستمهایی نصب شه. برای همین پشیبانی نمیشه و فقط روی یک کامپیوتر نصب میشه. یعنی فقط برای یک سیستم (با مشخصات ثابت) رجیستر میشه. این نسخه ها بسیار ارزان قیمت هستند.
RTM مخفف Release To Manufacture به معنی عرضه برای صنایع یا مراکز تولیدی هست. به این صورت که یک نسخه از آخرین ورژن ویندوز در اختیار شرکتها (Gigabyte - Amd - nVidia - Intel و ...) قرار میگیره تا برای قطعاتشون درایور بدن و خودشون رو هماهنگ کنند. توجه کنید ویندوز RTM با نسخه ی پایانی تفاوتی نداره و کاربرها هم میتونند نصب کنند.
N نسخه ی اروپایی ویندوز هستش. همونطور که شاید بدونید اروپا قوانین خودش رو داره. دادگاه ضد تراست مایکروسافت رو محکوم کرده که حق رقابت رو گرفته. برای همین نسخه های N ویندوز برنامه های Media Player و Internet Explorer رو ندارند تا جا برای رقابت باشه.

Arash4484
21-01-2011, 21:32
کاملترین نسخه ویندوز Microsoft Windows 7 Enterprise هستش. البته همونطور که گفته شد خیلی تفاوتی برای یوزر خانگی نداره

Windows 7 Enterprise: Meeting your business and IT needs

Windows 7 Enterprise is the most advanced Windows operating system for business PCs, designed to meet the evolving needs of the users and IT professionals in your organization—both in and out of the office. With exclusive features and benefits, Windows 7 Enterprise drives lower total cost of ownership by enhancing productivity, increasing security, and streamlining PC management.

kaivanika
21-01-2011, 21:38

سلام دوست عزیز
فکر کنم نسخه ی که شما عرض کردید . کاملترین نسخه برای کاربر خانگیه ، درسته ؟
میشه لینک دانلود یا خرید آخرین نسخه این ویندوز Ultimate با آخرین آپدیت ها تا سال 2011 رو معرفی کنید :11:

این ویندوز منه که هرچی کرک میکنم

خطای 30 روزه میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

TeachMe
21-01-2011, 21:45
سلام .ویندوز من home basic هست ؟ آیا عوضش کنم؟؟ به home premium ? قابلیت آپدیت داره اما بعضی امکانات رو نداره . اگه عوضش کنم چه امکانات دیگه ای در اختیارم هست توی نسخه های دیگه ؟ studio 1557 هست سیستمم

ebicross
21-01-2011, 22:16
سلام دوست عزیز
فکر کنم نسخه ی که شما عرض کردید . کاملترین نسخه برای کاربر خانگیه ، درسته ؟
میشه لینک دانلود یا خرید آخرین نسخه این ویندوز Ultimate با آخرین آپدیت ها تا سال 2011 رو معرفی کنید :11:

این ویندوز منه که هرچی کرک میکنم

نه کلا کاملترین نسخه هستش. حتی در برابر Enterprise چیزی کم نداره. قابلیتهای Enterprise خیلی ویژه و عموما غیرقابل دیدن هستند. مثلا امکانات خاص شبکه و غیره که گفتم فقط به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره.

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x86

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x64

سلام .ویندوز من home basic هست ؟ آیا عوضش کنم؟؟ به home premium ? قابلیت آپدیت داره اما بعضی امکانات رو نداره . اگه عوضش کنم چه امکانات دیگه ای در اختیارم هست توی نسخه های دیگه ؟ studio 1557 هست سیستمم

Windows 7 Home Basic یک ویندوز ویژه هستش که فکر میکنم حتی برای فروش در سایت قرار نگرفته و به صورت آپگرید در دسترس گذاشته شده.
این نسخه در واقع همان نسخه ی Starter ویندوز هستش به علاوه ی امکانات زیر:

Concurrent Applications Unlimited
32-bit and 64-bit mode support
Home Group Join Only
Windows Internet Explorer 8
Windows Media Player 12
Desktop Window Manager
Windows Mobility Center
Windows Aero Partial

مشخصات لپتابتون رو بدین. اگر همون لپتابیه که پردازنده ی Core i7 داره در صورتیکه ویندوزتون اورجینال نیست پیشنهاد میکنم Ultimate رو نصب کنید. البته اگر به قابلیتهاش نیاز دارید.

kaivanika
21-01-2011, 22:29
نه کلا کاملترین نسخه هستش. حتی در برابر Enterprise چیزی کم نداره. قابلیتهای Enterprise خیلی ویژه و عموما غیرقابل دیدن هستند. مثلا امکانات خاص شبکه و غیره که گفتم فقط به درد شرکتهای نرم افزاری و IT Professional ها میخوره.

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x86

لینک دانلود Windows 7 Ultimate Integrate Jan2011 x64

Windows 7 Home Basic یک ویندوز ویژه هستش که فکر میکنم حتی برای فروش در سایت قرار نگرفته و به صورت آپگرید در دسترس گذاشته شده.
این نسخه در واقع همان نسخه ی Starter ویندوز هستش به علاوه ی امکانات زیر:

Concurrent Applications Unlimited
32-bit and 64-bit mode support
Home Group Join Only
Windows Internet Explorer 8
Windows Media Player 12
Desktop Window Manager
Windows Mobility Center
Windows Aero Partial

مشخصات لپتابتون رو بدین. اگر همون لپتابیه که پردازنده ی Core i7 داره در صورتیکه ویندوزتون اورجینال نیست پیشنهاد میکنم Ultimate رو نصب کنید. البته اگر به قابلیتهاش نیاز دارید.

مرسی میشه راهنمایی کنید از کجا میشه این نسخه رو خریداری کرد ؟

ebicross
21-01-2011, 23:07
مرسی میشه راهنمایی کنید از کجا میشه این نسخه رو خریداری کرد ؟
خریداری؟؟
فکر نمیکنم ارزش خریدن داشته باشه (در ایران) با وجود کرک های خیلی عالی. قیمتش بیشتر از 300 هزارتومان هستش.

کسب اطلاعات بیشتر در لینک زیر:

البته توجه کنید شما نمیتونید از سایت مایکروسافت خریداری کنید و اگر هم بکنید براتون ارسال نخواهد شد.
ویندوزهای شرکتی در ایران هم قابل اعتماد نیستند. میتونید از دوستانتون در خارج از کشور بخواین براتون ویندوز بخرند.

البته به نظرم خریدن ویندوز 1500 تومانی و یک کرک عالی و خرج 300 هزار تومان برای سیستم گزینه ی بهتری هستش.

kaivanika
22-01-2011, 00:37
من که نمیخوام از مایکروسافت خرید کنم
سایتهای ایانی هستن که ویندوز آپدیت شده رو میفروشن
خود پی سی ورد داره . اما آپدیت هاش قدیمی هستن
من نسخه Windows 7 Ultimate هم 64 بیتی هم 32 بیتی رو میخوام با آپدیت های تا آخر 2010

ebicross
22-01-2011, 08:16
من که نمیخوام از مایکروسافت خرید کنم
سایتهای ایانی هستن که ویندوز آپدیت شده رو میفروشن
خود پی سی ورد داره . اما آپدیت هاش قدیمی هستن
من نسخه Windows 7 Ultimate هم 64 بیتی هم 32 بیتی رو میخوام با آپدیت های تا آخر 2010

شما گفتی خرید من فکر کردم میخوای اورجینال بخری. :20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بیا دوست من؛ از هینجا بخر، چرا راه دور میری. آخرین آپدیتها تا آخر 2010 یعنی دسامبر 2010.
ویندوز 100درصد Geniune شده وکرک معتبر با تمام آپدیتها؛ فقط 5 هزار تومان:

kaivanika
23-01-2011, 00:47
آقا ببخشید قضیه این سرویس پک یک چیه ؟
بعد تو توضیحات ننوشته که آخریت آپدیتش مال کی هست ؟
این دیگه همون نسخه کاملی که شما بالا فرمودید ؟؟؟

ebicross
23-01-2011, 11:57
بله آپدیتهای اون نسخه که من از فروشگاه معرفی کردم آخرین آپدیتها تا ابتدای 2011 هستش ولی بتازگی یک نسخه فروشگاه گذاشته که SP1 هم داره و با توجه به RTM شدن Service Pack نسخه ی جامع تری به نظر میرسه.
پیشنهاد میکنم همین SP1 دارش رو بخرید که کاملا تا هفته ی پیش آپدیته.
Ultimate هم باشه یعنی همه چیز رو داره. دو DVD با توجه به قیمتش ارزش داره.

fallkon
24-01-2011, 21:41
از تلاش دوستان برای توضیح این موضوع ومعرفی یک ویدوز7 خوب ممنونم

mohammad105
04-11-2011, 14:16
سلام دوستان
خسته نباشید

سوالی داشتم
بنطرتون نسخه Ultimate سرعتش در احرای برنامه ها و فایلها بیشتره یا Enterprise ؟
رم من 2 گیگ پتریوت و سی پی یو 7500 هست و هارد من 500 اما خیلی سیستم من گیر داره یعنی سرعتش کمی
ویندوز من هم ultimate sp1 هست
هارد من هم hitachi 500gb هست

ممنون میشم کسی جواب بده

بهارهزار
04-01-2013, 18:49
ممنون از مطالب خوبتون:n16:

asrertebat.ir
04-01-2013, 19:07
Ultimate خیلی بهتره و هیچ محدودیتی دز استفاده نداره

kesafating
23-04-2014, 03:04
سلام دوستان
خسته نباشید

سوالی داشتم
بنطرتون نسخه Ultimate سرعتش در احرای برنامه ها و فایلها بیشتره یا Enterprise ؟
رم من 2 گیگ پتریوت و سی پی یو 7500 هست و هارد من 500 اما خیلی سیستم من گیر داره یعنی سرعتش کمی
ویندوز من هم ultimate sp1 هست
هارد من هم hitachi 500gb هست

ممنون میشم کسی جواب بده
این پست سوال منم هست! میخواستم بدونم کدوم نسخه ویندوز7 بیشترین سرعت اجرای برنامه و کلا سرعت کامپیوتر رو داره؟؟ مثلا من با home premium سرعت اجرای برنامه و کلا سرعت کامپیوترم 2برابر ultimate هست!!! ممنون میشم اگه کمک کنید//// :n12: