ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : hp envy 15 نخرید!!!! اگه پولتونو دوست دارید!

night lord
20-01-2011, 16:21
سلام .
عزیزان من یه hp envy 15 خریدم الان 5 روزه . به مشکل بزرگی برخوردم که ممکنه تمام لپتاپ های hp envy 15
همین مشکل رو داشته باشن .
من اینو میگم و خواهش میکنم خواهش میکنم اگه کسی این مدل رو داره این مطلب رو بخونه و تستی که پایین گفتم رو بکنه تا مطمئن بشه که لپتاپش مشکل نداره و بیاد بگه تا کسایی که میخوان این مدل رو بخرن هم بدونن مشکل چیه و روشن بشن و من هم بدونم این مشکل فقط برای لپتاپ من بوده یا نه؟

والا من وقتی این مدل رو خریدم و بایوس رو آپدیت کردم (همون مسئول گارانتی آپدیت کرد)آوردم خونه و با نرم افزار easeus partirion master پارتیشن بندی کردم . برای اینکه درایو ریکاوری و ویندوز اوریجینالش پاک نشه .
تو پارتیشن بندی یه درایو 430 گیگ از درایو c: جدا کردم که برنامه هامو تو اون نصب کنم بعد ریستارت کردم که به شدت سرعت سیستم اومد پایین و اون درایوی که ساخته بودم رو نمیشناخت و وقتی روش کلیک میکردم هنگ میکرد سیستم .
خلا صه بگم بعد از دو روز کلنجار رفتن باهاش با بیش از 30 نرم افزار چک و غیره از بوت , به کمک مسئول گارانتی شرکت , نتو نستیم پارتیشن رو درستش کنیم و مجبور شدیم کل هارد رو Fdisk کنیم و از dvd های بکاپ استفاده کنیم . که وقتی dvd رو میزاشتیم و میرفتیم برای ریکاوری
تو منوی hp recovery manager که بعد از ریستارت تو بوت میاد بالا قسمت system recovery غیر فعال بود . و باز هم نشد . البته قبل از fdisk کردن بوسیله درایو ریکاوری هم تلاش کرده بودیم و باز هم نشده و اخطار میداد درایو در دسترس نیست .
رفتیم که یه ویندوز xp یا 7 روش نصب کنیم که جفت این ویندوز ها هارد رو نمیدیدند . و خلاصه بگم بعد از پاک کردن ویندوز اوریجینال خودش , ما خودمون , نه , تونستیم روش ویندوز نصب کنیم و نه تونستیم recovery کنیم , و این یعنی لپتاپ به هیچ دردی نمیخوره و روش سیستم عامل نصب نمیشه هیچ عنوان .
خلاصه گارانتی قبول کرد یه لپتاپ جدید به من بده .

ولی سوال من از کسایی که این مدل رو دارن اینه:

تا حالا خواستی روش ویندوز نصب کنی یا بخوای ریکاوری رو برگردونی؟؟
و اگه خواستی تونستی هارد رو ببینی و درایو هاتو برای نصب ویندوز ببینی که بخوای فرمت کنی؟
و یا خواستی تا حالا با dvd ریکاوری کنی؟ و اگه خواستی تو صفحه recovery manager که بعد از ریستارت ویندوز و تو بوت میاد بالا تونستی گزینه system recovery رو فعال ببینی؟

یعنی اگه یه روزی خدایی نکرده ویندوزت خراب بشه اصلا نمیتونید ویندوز نصب کنید و یا ریکاوری کنید . میشه یه تست بزنید و نتیجه رو بگید ؟

چون اگه ویندوزتون خراب بشه لپتاپو باید بندازید دور .

روش تست کردن بدون اینکه به ویندوز خودتون آسیب برسه :

به وسیله xp:
فقط یه ویندوز x بزاری تو درایو و بزارید بره برای نصب بعد از اینکه یه صفحه آبی اومد و یه سری نوشته پایین صفحه شروع کرد کرد به اومدن و رفتم صبر کنید تا تموم بشه بعد از این مرحله باید برید تو صفحه بعدی که بسته به ورژن ویندوزتون یا صفحه انتخاب درایو ها هست یا یه صفحه دیگه میاد که باید اینتر کنید تا بعد میره تو صفحه انتخاب درایوها . اگه تونستید به این مرحله برسید و درایو هارو دیدید یعنی اینکه میتونید اونارو فرمت کنید و ویندوز نصب کنید و اگه ندیدید و بعد از اون نوشته ها یه صفحه آبی اومد که از بالا تا وسط صفحه نوشت های آبی بود و هیچ کاری نمیتونستید بکنید . یعنی سیستم شما هم مثل منه و باید تا ویندوزتون خراب نشده یه فکری بکنید .

به وسیله 7:
ویندوز 7 رو میزارید و میرید تو نصب و بعد از اینکه یه خطی پایین صفحه دوبار پر شد تو صفحه اول زبون نصب رو انتخاب میکنید و تو صفحه بعد windows setup رو که وسط صفحه نوشته بزنید تا بره تو قسمت دیدن درایو ها اگه تونستید درایو هاتون رو ببینید و آپشنها فعال بود یعنی اینکه سیستم شما هم مثل منه و باید تا ویندوزتون خراب نشده یه فکری بکنید .

خواهش میکنم تست کنید و جواب بدید تا خیال من و خودتون و اون کسایی که میخوان بخرن راحت بشه .

night lord
20-01-2011, 16:33
اینارو گفتم ترسیدین حالا یه چیزی دیگه درموردش بگم تا ببینید hp چیکار کرده .

این مدل رو ما مجبور شدیم بازش کنیم تا هارد رو دربیاری و وقتی بازش کردیم کاملا سیستم تهویه حرفهای رو جلوی خودم دیدم .
برای اینکه دماش رو کنترل کنه از دوتا سیستم کولینگ مجزا استفاده کرده . شامل دوتا فن برای cpu و یه فن مجزا با هدسینکو غیره برای VGA .

pooriya_hp
20-01-2011, 16:40
من این مشکل رو اولین باره که می شونم .....

- شما درایو ریکاوری داشتید ؟؟
- ویندوز رو خودتون ریختید ؟؟؟
- قبل از ایجاد پارتیشن این مشکل وجود داشت ؟؟؟

اما در مورد فن هاش بگم که شما یه نگاه به کانفیگش بکن .... خب این کانفیگ قطعا سیستم خنک کنندگی خوب هم میخواد ....

amirkalak6
20-01-2011, 17:10
حالا ما هي ميگيم hp اشغاله بعضيا ناراحت ميشن!!!!

pooriya_hp
20-01-2011, 17:28
شما حرفت رو بزن ... کسی اینجا ناراحت نمیشه .....

---------------------
ضمنن شما رفتی لپ تاپ دست دوم اونم از سری DV خریدی که مشکل سوختن گرفیک داشتن ....

اگر قبل خرید در همین انجمن تاپیک مشاوره میزدی من خودم اولین کسی بودم که بهت می گفتم این مدل رو بر ندار ....

چون خودم هم 6000 دارم و هم 9000 ......

------------------------
ضمنن سعی کنید که یه کمپانی رو نبرید زیر سوال ....
------------
موفق باشید

roteal2007
20-01-2011, 17:44
وا عجبا قربون ایسر که رو لپ تاپاش ویندوز نمیزاره

night lord
20-01-2011, 17:47
من این مشکل رو اولین باره که می شونم .....

- شما درایو ریکاوری داشتید ؟؟
- ویندوز رو خودتون ریختید ؟؟؟
- قبل از ایجاد پارتیشن این مشکل وجود داشت ؟؟؟

اما در مورد فن هاش بگم که شما یه نگاه به کانفیگش بکن .... خب این کانفیگ قطعا سیستم خنک کنندگی خوب هم میخواد ....

آره عزیز درایو ریکاوری داشتم .
میخواستم بریزم ولی اونجوری که گفتم شد .
قبل از ایجاد پارتیشن که نمیخواستم ویندوز عوض کنم که بدونم مشکلی وجود داره یا نه .
ولی قبل از ایجاد پارتیشن همه چی کاملا ok و عادی بود .

pooriya_hp
20-01-2011, 17:55
والا جای تعجب داره .... هارد هر چقدر هم جنس آشغال باشه دیگه با دستکاری پارتیشن نباید خراب بشه .....

night lord
20-01-2011, 18:28
اتفاقا هاردش خیلی با کیفیت به نظر میومد باشه samsung بود .
اما هنوز نفهمیدیم مشکل از کجاست؟

خدا کنه بپه ها یی که دارن بیان بگن این مشکل رو دارن یا نه؟

farzan311
20-01-2011, 19:43
من که خودم میخوام بگیرم کلی دربارش چه توی فروم های فارسی چه خارجی تحقیق کرده بودم دیگه درباره هر مشکلی یه چیزی شنیده بودم ولی این اولین باره که دیدم خیلی ها در مورد داغ کردن و مشکل گرافیک و .... حرف زده بودند غیر از این:13:
شما وقتی با اون نرم افزار پارتیشن بندی کردی پارتیشن ریکاوری رو سالم گذاشتی؟
بعد از پارتیشن بندی درایو های جدید رو فرمت کردید؟:46:

arfnpm
20-01-2011, 20:52
حالا ما هي ميگيم hp اشغاله بعضيا ناراحت ميشن!!!!
عزیز جان بشتگی داره مادر بورد مدل مورد نظر چی باشه. تقریبا میشه از قیمت اون مدل فهمید. نمیشه گفت کدوم برند خوبه یا بد. ممکنه یه برند رده قیمت پایین هاش بسیار آشغال باشه ولی رده متوسط هاش عالی. باید روی مدل کار کرد.

خب هارد سامسونگ از هارد های رده پایینه.
هارد سیگیت و وسترن هارد های عالی هستن که البته اخیرا هیتاچی هارد های فوق العاده ای زده. (باید یه بار امتحان کنید)

night lord
20-01-2011, 22:22
من که خودم میخوام بگیرم کلی دربارش چه توی فروم های فارسی چه خارجی تحقیق کرده بودم دیگه درباره هر مشکلی یه چیزی شنیده بودم ولی این اولین باره که دیدم خیلی ها در مورد داغ کردن و مشکل گرافیک و .... حرف زده بودند غیر از این:13:
شما وقتی با اون نرم افزار پارتیشن بندی کردی پارتیشن ریکاوری رو سالم گذاشتی؟
بعد از پارتیشن بندی درایو های جدید رو فرمت کردید؟:46:

تو پارتیشن بندی من فقط یه درایو از c جدا کردم همین . هیچیو دیگه پاک نکردم . و پارتیشن جدید رو هم فرمت نکردم .
چون وقتی با این نوع نرم افزارا پارتیشن بندی میکید نیازی به فرمت کردن نداره .

ببینید تا کسایی که غیر از من این لپتاپ رو دارن نیان و تست نکنن چیزی معلوم نمیشه .
فقط وقتی میخواین این لپتاپو بگیرید اول بایوس رو آپدیت کنید و تا اطلاع ثانوی و به نتیجه رسیدن این تاپیک پارتیشن نکنید . اگرم خواستید پارتیشن کنید اول تست کنید تا مطمئن شید مشکل نداره .

amaska
21-01-2011, 02:01
دوست عزیز من خودم دارمش هم ریکاوری گرفتم.بعد فیریز میشد
برای امتحان یه بار ریکاوری رو برگردوندم.بعدا فهمیدم که خود سایت اچ پی برای این مشکل آپدیت بایوس گذاشته.بایوس رو آپدیت کردم تا حالا هیچ مشکلی براش پیدا نشده.
پیشنهاد اکید من به شما اینه که بایوس رو آپدیت کنید.
من دو بار پارتیشن بدی کردم یک بار اول کار بار دوم خودم به تنهایی با نرم افزار ایسیوس.اصلا کار سختی فقط باید درایو ریکاوری رو قبل از پارتیشن بندی پاک کرد.
هیچ مشکلی از نظر نرم افزاری یا داغ کردن نداره.
دوست من یه سیستم دسکتاپ بسته با core i7 دمای سیستمش با یه فن غول از cooler master هنگام رندر به 80 درجه میرسه.

hematinsite
21-01-2011, 10:48
سلام

آقا من hp envy 15 دارم . خیلی هم راضی هستم . من مشکل رو حل کردم . لطف کنید به شرکت گارانتی کننده ایمیل من رو بدید . hematinsite@gmail.com ،چه شرکت گارانتی کننده خوبی بوده که پس گرفته ؟ میشه اسمشو بگید

night lord
21-01-2011, 10:51
دوست عزیز من خودم دارمش هم ریکاوری گرفتم.بعد فیریز میشد
برای امتحان یه بار ریکاوری رو برگردوندم.بعدا فهمیدم که خود سایت اچ پی برای این مشکل آپدیت بایوس گذاشته.بایوس رو آپدیت کردم تا حالا هیچ مشکلی براش پیدا نشده.
پیشنهاد اکید من به شما اینه که بایوس رو آپدیت کنید.
من دو بار پارتیشن بدی کردم یک بار اول کار بار دوم خودم به تنهایی با نرم افزار ایسیوس.اصلا کار سختی فقط باید درایو ریکاوری رو قبل از پارتیشن بندی پاک کرد.
هیچ مشکلی از نظر نرم افزاری یا داغ کردن نداره.
دوست من یه سیستم دسکتاپ بسته با core i7 دمای سیستمش با یه فن غول از cooler master هنگام رندر به 80 درجه میرسه.

مرسی از اینکه پاسخ دادین .
من اولین کاری که کردم آپدیت بایوس بود . بعد پارتیشن بندی کردم .
عزیز این سوالای منو به ترتیب اگه میشه جواب بدید تا کاملا متوجه بشیم .
شما اون تستی که من گفتم در مورد ویندوز xp و 7 انجام دادین؟ یعنی درایو شما دیده میشه تو نصب؟
اگه نمیخواین این تستو انجام بدین تست زیر رو انجام بدین فرقی ندارن باهم .
اونطور که فهمیدم شما درایو ریکاوری رو پاک کردین . پس الان برای ریکاوری کردن لپتاپتون فقط 3 تا dvd دارین .
میشه یه لطفی بکنین و با recovery manager تو استارت یه بار برید تو ریکاوری . دقت کنید من نمیخوام ریکاوری کنید سیستمتونو فقط میخوام تا اون مرحله ای که بعد از ریستارت باید گزینه system recovery رو انتخاب کنید برید و ببینید این گزینه فال هست یا نیست؟

در مورد سیستم دوستتون هم باید بگم . منم سیستم دسکتاپم i7 920 c0/c1 هستش و اورکلاک هم کردم تا 3.4 و تو فول لود دمای من به 68 درجه میرسه و بالا تر نمیره . حتما یا فن سیستم ایشون مشکل داره یا خمیر سیلیکونی که استفاده کردن خوب نیست .
اگه اورکلاک هم نکنم دما بالاتر از 50 درجه نمیره .

hasansoft
21-01-2011, 12:05
شما می تونید از تاپیک قبلی برای مشکلتون استفاده کنید

هیچ جای دنیا این مشکل تا به حال گزارش نشده است که این دستگاه مشکال دارد

من خودم بیش از یکماه دارم از این دستگاه استفاده سنگین می کنم بدون هیچ مشکلی

جهت مشکلتون :

من به شما در مورد پارتیشن بندی گفتم با آکرونیس انجام دهید

سری انوی دارای ساختار س فت افزاری سه بایوس مجزا که از جدید تکنولوژی ها دنیا است
که یکی بایوس اصلی Main Bios / دوم بایوس مربوط به کنترلHP System Diagnostics UEFI و ریکاوری سیستم / سوم مربوط به کنترل باطری و تکنولوژی فست شارژ و تنظیمات همزمان 2 باطری بودن است /

بایوس اول که شما آپدیت کردید -کاملا درست

اما مشکل شما:
معماری پیشرفته این دستگاه بدین صورت است که بعد از روشن کردن دستگاه بایوس اول سیستم رو run میکنه ،بایوس دوم و سوم نیز لود میشن
بعد از آن سیستم تصویر میده

در اکثر لپ تاپ اچ پی وقتی شما ریکاوری را در ویندوز با موفقیت بسازید در Master Boot Record که اولین سکتور از دیسک سخت رایانه است که اطلاعات پارتیشن‌ها روی آن قرار دارد و فرآیند راه اندازی رایانه از روی آن آغاز می‌شود اطلاعاتی مربوط به اینکه شما ریکاوری ساخته اید بر روی این حافظه نوشته میشود .
سیستم ریکاوری اچ پی همیشه قبل از اجرا در محیطی ،میخواهد از بوت شما اون رو لود کنید و یا از درون ویندوز اجرا کنید ،در ابتدا بایوس دوم که اطلاعات و وضعیت MBR درون آن قرار دارد را چک می کند سپس بالا می آید

شما وقتی که با نرم افزار شروع به پارتشن کردید احتمالا به شما گفته میخواهید پارتیشن رو آپدیت کنم و یا اینکه از ورژن خوبی از این نرم افزار استفاده نکردید که باعث صدمه نرم افزاری به MBR هارد شما شده است
شما بعد از این دیگه نمیتونید به هیچ طریقی ریکاوری کنید و تمام گزینه مربوط به ریکاوری فریز و غیر قابل دسترسی شده است
دیگه چه کار به مدل دستگاهها و نوع هارد و.... دارید؟ اتفاقا سامسونگ از بهترین تولید کننده هارد و رم است که شرکتهایی مثل اپل و سونی از این هارد استفاده میکنند

شما گفته بودید Fdisk کردید ولی برای رفع مشکلتون باید از فرمان Fdisk/mbr استفاده کنید چون این فرمان با Fdisk خالی کاری به MBR ندارد
اگه این کار رو میکردید 100 درصد درست میشد و یا اینکه در صورت امکان از یک هارد مدل مشابه توسط آکرونیس و یا پاراگون با قسمت clone disk یک کپی بر روی هارد خود میزدید و تیک کپی MBR را میزدید

به همین راحتی میتونید مشکلتون حل کنید
این رو تو همون تاپیک میپرسید ، شاید کسی می تونست کمک کنه

دلیل این نیست این همه جو منفی، نخرید اگه پولتون رو دوست دارید و .... درست کنی
اینجا انجمن تخصصی است نه این که گفتگوی آزاد

night lord
21-01-2011, 13:11
اولا خودم میدونم تو همون تاپیک میشد این کار رو بکنیم . اونجا خیلی راکته و باید یه چند روزی صبر کنم که من اصلا وقت ندارم . و هیچ قانونی مبنی بر اینکه تاپیک مجزا ایجاد نکنیم نیست . و اینجا من مشکل رو گفتم نه اینکه بحث کنم در موردش. من بحثامو اونجا کردم .

دوما چرا حالا قاطی میکنی شما؟

هیچ جای دنیا این مشکل تا به حال گزارش نشده است که این دستگاه مشکال دارد

چرا عزیزم گزارش شده من دیدم ولی متاسفانه الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم . چون قبل از خرید که داشتم دنبال مشکلای این مورد میگشتم پیدا کردم ولی فکر کردم یه مشکل خواص هست و گریبان گیر من نمیشه .
این کسایی که میگم به این مشکل خورن همه نوشته بودن که میخوایم یه ویندوز 7 فرش نصب کنیم بدون نرمافزارای hp که به صورت پیشفرض روش هست و به این مشکل خورده بودن . حتی یادمه که
یکیشون ویندوز هم نصب کرده بود ولی تو مرحله آخر نصب ویندوز به مشکل خورده بود و نصب کامل نمیشد .
اگه تونستم پیدا کنم حتما میزارم ا شما هم ببینید .

شما وقتی که با نرم افزار شروع به پارتشن کردید احتمالا به شما گفته میخواهید پارتیشن رو آپدیت کنم و یا اینکه از ورژن خوبی از این نرم افزار استفاده نکردید که باعث صدمه نرم افزاری به MBR هارد شما شده است

عزیزم من بی سواد نیستم که ندونم نرم افزار چی از من میخواد . کاربر مبتدی هم نیستم . ادعایی هم ندارم . خدارو شکر زبانم خوبه. چیزی مبنی بر اینکه پارتیشن رو آپدیت کنم از من نخواست .
من از easeus ورژن 6.5.1 x64 استفاده کردم . که قبلا هم بارها با این نرم افزار کار کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشته . به غیر از این آخری .
نمیدونستم که paragon هم هست . مرسی از اینکه معرفی کردید . ولی چو خیلیا باهاش به مشکل خوردن من استفاده نمیکنم.

شما گفته بودید Fdisk کردید ولی برای رفع مشکلتون باید از فرمان Fdisk/mbr استفاده کنید چون این فرمان با Fdisk خالی کاری به MBR ندارد

در مورد fdisk من برای اینکه یه موقع از این جور مشکلا پیش نیاد که تقصیر من باشه دادم به گارانتی با ویندوز . و اونا خودشون همه درایو های منو fdisk کردن و ویندوز پاک شد .اون تیمی که گارانتی کرده واقا تیم مجرب و کارکشته ای هستن و از نزدیک کارشونو دیدم . حتما mbr رو هم تست کردن و به نتیجه نرسیدن .
این کار برای این انجام شده که شاید بعد از پارتیشن بندی درایو ها dynamic شده باشه و با fdisk کردن درایو ها به صورت basic نوشته میشن .
این راه clone کردن هارد رو با یه هار دیگه از یه دستگاه دیگه با آکرونیز هم به فکر تیم گارانتی رسید . ولی هنوز کاری انجام ندادن .

یه سری جزییات که من نگفتم . حالا که یه مقدار تخصصی تر شد بزارید بگم:
من پارتیشن رو که ساختم هیچ اروری نداد و کاملا سلامت ریستارت شد و بعد سیستم کند شد(رندم یا کند بود یا بدون مشکل بود پایین توضیح میدم) . بعد از اینکه گارانتی برام همه درایو هارو پاک کرد و fdisk کرد که دوباره ریکاوری کنه . من با آکرونیز چندین بار از تو بوت سعی کردم پارتیشن کنم ولی بعضی وقتا ارور bad sector میداد تو sector 63 و بعضی وقتا هم تو boot sector ارور میداد . و بعضی وقتا هم پارتیشن رو با موفقیت بدون ارور پارتیشن میکرد .
به بد سکتور داشتن شک کردم با نرمافزار Hdd regenerator هارد رو برای badsector اسکن کردم و از Sector 0 شروع کرد به نشون دادن بدسکتور و ریپیر هم نمیتونست بکنه . ولی بعضی وقتا وقتی چک میکردم بدون اینکه ارور بد سکتور بده اسکن میکرد چون دو بار امتحان کردم!!

دقیقا به صورت رندوم بعضی وقتا ارور میداد و بعضی وقتا ارور نمیداد . همونجوری که وقتی برای بار اول پارتیشن بندی کردم و ریستارت کردم به صورت رندم بعضی وقتا که ریستارت میکردم سیستم به صورت سلامت و بدون مشکل میومد بالا و بعضی وقتا با سرعت کم که حالت دوم درصدش خیلی بیشتر بود .

برای این واکنش هایی که سیستم نشون میده هیچ جواب منطقی وجود نداره .
ممکنه مشکل از مادربرد باشه که بازم گارانتی گفت من به صورت سخت افزاری چک کردم و مشکلی نداره .
هارد رو هم باز کردن و روی یه سیستم دیگه چک کردن و سالم بود . البته اینو گارانتی بهم گفت .
یه هارد جدید هم گذاشتیم و با هارد جدید هم گزینه system recovery غیر فعال بود و ویندوز هم نصب نمیشد .

در آخر از شما تشکر میکنم که این راهو پیشنهاد کردین .منم نمیخوام جو منفی بدم میخوام بچه ها با حساسیت بیشتری با لپتاپشون کار کنن و خدایی نکرده مثل من نشن . و من هم شاید مشکلم با در میون گذاشتن با دیگران حل بشه .

hasansoft
21-01-2011, 13:46
اولا خودم میدونم تو همون تاپیک میشد این کار رو بکنیم . اونجا خیلی راکته و باید یه چند روزی صبر کنم که من اصلا وقت ندارم . و هیچ قانونی مبنی بر اینکه تاپیک مجزا ایجاد نکنیم نیست . و اینجا من مشکل رو گفتم نه اینکه بحث کنم در موردش. من بحثامو اونجا کردم .

اون تاپیک تقریبا هر روز آپدیت میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مودب باشید ، این که دیگه اگر جز قوانین سایت نباشه جزو قوانین انسانها که هست

حتما mbr رو هم تست کردن و به نتیجه نرسیدن .

اگر انجام داده بودن 100% درست میشد احتمالا تا بحال چنین مشکلی نداشتن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستم شناسایی هارد انوی به سیستم با کامپوترهای دیگه فرق داره

شما Hdd regenerato اجرا کردید بعدش ترسیدن Fdisk کنید مشکل بوجود بیاد

رندم شدن دستگاهتون هم مربوط به بایوس دوم UEFI نمیتونه با هاردتون درست ارتباط یر قرار کنه و این حلقه تست همین جور تکرار میشه و در بعضی از مواقع دچار مشکل سرعت می شوید در درس آز سیستم عامل میگن بن بست نرم افزاری

مشکل شما فقط و فقط MBR است تمام شواهد امر از ابتدا همین رو میگن

حتما بعد از رفع مشکل هارد بگو دستگاه رو ریست سخت افزاری کنند (Hard Reset)
اگه نمیدونستن بگو روش رو توضیح بدم

لطفا مباحٍث دیگر خود را در این بحث ادامه ندهید

night lord
21-01-2011, 14:36
مودب باشید ، این که دیگه اگر جز قوانین سایت نباشه جزو قوانین انسانها که هست

عزیز شما چرا جلوی حرفای من جبهه میگیری . من منظورم توهین به شما یا کس دیگه ای نیست .
ما اینجا همه با هم دوستیم حرفمو خودمونی زدم , حالا مودبانشو میگم : عزیز من , شما چرا ناراحت شدی از حرفای من؟
:10:

مرسی از اینکه راهنمایی میکنید .

night lord
21-01-2011, 15:10
دوست من شما میگید لپتاپ برای اینکه ریکاوری رو بیاره بالا بایوس دوم رو که اطلاعات مربوط به mbr توش هست رو چک میکنه بعد میاد بالا .
درسته؟
پس اگه من دستور fdisk/mbr استفاده کنم mbr با این دستور fdisk میشه درسته . پس چه بلایی سر اطلاعات mbr و boot sector میاد؟
من اگه fdisk/mbr کنم دیگه چجوری میتونم ریکاوری رو برگردونم که اطلاعاتی از لود شدنش تو بایوس نیست؟

x_zarbat
24-01-2011, 15:05
این مشکل حل نشده؟؟

Soap MacTavish
24-01-2011, 18:08

چیه سامسونگ خوبه که هاردش خوب باشه..

در مورد مشکل دوستمون هم میتونم بگم ای کاش از این برنامه های درپیتی که پارتیشنت رو بدون حذف داده هات تغییر میده، استفاده نمیکرد.
من هم یه بار رو سیستم خودم نصب کردم، که ای کاش نصب نمی کردم!!:41:

night lord
25-01-2011, 00:05
این مشکل حل نشده؟؟

آقا مشکل حل شد . خیلی راحت . با خیال راحت برید خرید کنید .

farzan311
25-01-2011, 00:57
آقا مشکل حل شد . خیلی راحت . با خیال راحت برید خرید کنید .
خوب خدا رو شکر یه توضیح بده چی شد؟مشکل از کجا بود؟ شما یا لپتاپ؟:31:
این شکلک سبزه رو هم از امضات بردار:31:

night lord
25-01-2011, 13:34
انگار من وقتی پارتیشن میکردم زدم هاردو داغون کردم . که بعد از کلی وررفتن به شرکت وارد کننده تماس گرفتیم و درخواست یه هارد جدید کردیم با پارتیشن و همه چیش که برامون فرستادن و گزاشتیم روش و درست شد.
البته من گفتم این لپتاپ به دلم نچسبیده و عوضش کنید برام و اونا هم عوض کردن و یکی دیگه از پلوم برام درآوردن . ولی این جدیده هم webcame کار نمیکنه ولی دیگه حوصله گارانتی رو دوباره ندارم و همین جوری باهاش کار میکنم . انگار اصلا کابلش به بورد وصل نیست که با یه اتصال ساده حل میشه .

night lord
25-01-2011, 20:44
خوب در مورد تست بازی هم . یه COD black ops روش نصب کردم و با آپدیت گرافیک ccc2 با آخرین تنظیمات گرافیک خیلی روون و بدون لگ اجرا کرد . با شارژ 100 میشه حدود 45 دقیقه بازی کرد تا به 8 درصد برسه .
کلا 1 تا 1.5 ساعت شارژ نگه میداره .
در مورد دما هم کار لپتاپ فوق الاده هستش و نمیزاره دما بالا بمونه .

تنها نکته ای که همه با این مدل باهاش به مشکل میخورن اگه کار خیلی سنگین بکنن(رندر سنگین) باطری 6cell هست که برای این کانفیگ خیلی کمه . شنیدم تا چند روز آینده وارد میشه مدلهای 9cell و آمپر بالا تر . باطریه خودش زیر فشار بالا کم میاره و لپتاپ خاموش میشه ولی با کابل برق هیچ مسکلی نداره رو سه تا لپتاپ envy 15 چک کردم و نتیجه تو هر سه تا همین بود .

biostar
25-01-2011, 22:03
خوب من تازه به این تاپیک رسیدم!!
اولان مکان مناسبی رو شاید برای بیان انتخاب نکردین بهتر بود در بخش سوالات و مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری بیان می کردین

و اینکه شاید اسم مناسبی هم برای این تاپیک انتخاب نکردین چون این مشکلی که برای شما پیش اومده شاید بخاطر اشتباه شما بوده

برای پارتیشن بندی باید از یک نرم افزار مطمئن تر استفاده می کردین و این رو هم شما باید بدونید که نرم افزار های پارتیشن بندی تماما هیچ تضمینی ندارند ، خودشون میگن!!

اما وسم عجیبه که HP از هارد سامسونگ استفاده کرده ! همیشه روی مدل های تاپ از هارد های WD استفاده میکرد

در مورد وب کم هم دیگه حرفی نمیشه زد !!!!!!!! حق با شماست.

و این که باز تو این محدوده قیمت بنظرم بهترین انتخاب هست .......... نه؟؟؟

patriot1
28-01-2011, 02:03
منم از اینکه مشکل حل شد خوشحالم:7:
توی بسته ی لپ تاپ باطری دوم نیست؟:43:
آخه من توی یوتیوب دیدم تو بسته بود:13:

sumatro
28-01-2011, 03:20
در مورد بطری 6 cell این لپ تاپ . نمیشه به 9cell تغیرش داد؟
اگر میشه ؟ چقدر هزینه بر میداره؟ :دی

alirezaroshani
29-11-2013, 11:56
اینایی که میگم درسته؟
1- قیمتش 3800
2- ساب وافر و یک درایور اکسترنال تو جعبش داره

ramingsm
29-11-2013, 12:11
اینایی که میگم درسته؟
1- قیمتش 3800
2- ساب وافر و یک درایور اکسترنال تو جعبش داره

دوست عزیز این تاپیک قدیمی مال hp envy 15 هست که قدیمیه نه این مدل جدید hp envy touchsmart 15

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2