ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از با کیفیت ترین کابل برای سیستمهای تصویری

marcopolo2
19-01-2011, 21:01
با سلام از دوستان مطلع خواهشمدم راهنمایی بفرمایید که آیا از کابل کامپوننت می شود در پورتهای کامپوزیت (زرد سفید قرمز )استفاده کرد واینکه تاثیری در بالارفتن کیفیت یا احیانا افت کیفیت دارد؟:11:
با عرض پوزش منظورم سیستمهای تصویری بود:37:

amdj
20-01-2011, 20:59
سلام دوست گرامی. متاسفانه خیر چون اساسا با هم فرق دارند مثلا کابل کامپوننت 5 رشته و کامپوزیت 3 رشته است و غیره.
برای شما و دیگر دوستان کیفیت پورتهای مختلف را در زیر ذکر میکنم.(منبع مجله عصر شبکه)
1- composite =>35
2- S-Video =>50
3- component=>80
4- VGA =>85
5- Firewire =>85
6- DVI =>88
7- USB =>88
8- HDMI =>92
همانطور که میبینید کمترین کیفیت کامپوزیت و بیشترین HDMI میباشد.
موفق باشید.

marcopolo2
21-01-2011, 20:24
متشکرم دوست عزیز از پاسختان
اما جواب این پاسخم رانگرفتم که آیا اگر تاثیر ندارد استفاده از کامپوننت باعث افت کیفیت نسبت به کامپوزیت هم می شود؟
ممنون می شوم از دوستان خوب

t_tanhayam
21-01-2011, 21:43
متشکرم دوست عزیز از پاسختان
اما جواب این پاسخم رانگرفتم که آیا اگر تاثیر ندارد استفاده از کامپوننت باعث افت کیفیت نسبت به کامپوزیت هم می شود؟
ممنون می شوم از دوستان خوب

-دوست عزيز خروجي كامپوننت كيفيت بهتري نسبت به خروجي هاي 3 فيش داره
-مسلما اگر به جاي كامپوننت از خروجي 3 فيش استفاده كنيد كمي افت كيفيت رو شاهد خواهيد بود هر چند اندك
علاوه بر اين نوع فايلي كه دارين اجرا ميكنيد هم كيفيتش ميتونه تاثير گذار باشه در خروجي

marcopolo2
24-01-2011, 22:36
-دوست عزيز خروجي كامپوننت كيفيت بهتري نسبت به خروجي هاي 3 فيش داره
-مسلما اگر به جاي كامپوننت از خروجي 3 فيش استفاده كنيد كمي افت كيفيت رو شاهد خواهيد بود هر چند اندك
علاوه بر اين نوع فايلي كه دارين اجرا ميكنيد هم كيفيتش ميتونه تاثير گذار باشه در خروجي

:41:دوست عزیز ضمن تشکر فکر کنم منظورم رادرست مطرح نکردم (عضو جدید وهزار عیب..)منظورم دقیقا بر عکس این بود که اگه برای خروجی کامپوزیت(پورتهای کامپوزیت) از کابل کامپوننت استفاده کنم کیفیت نسبت به کابل کامپوزیت افت نمی کند؟
ممنونم از همه دوستان:11:

*Alucard*
25-01-2011, 11:03
:41:دوست عزیز ضمن تشکر فکر کنم منظورم رادرست مطرح نکردم (عضو جدید وهزار عیب..)منظورم دقیقا بر عکس این بود که اگه برای خروجی کامپوزیت(پورتهای کامپوزیت) از کابل کامپوننت استفاده کنم کیفیت نسبت به کابل کامپوزیت افت نمی کند؟
ممنونم از همه دوستان:11:

نه دوست عزیز افت پیدا نمیکنه معمولا کابلهای کامپوننت کیفیت ساخت بهتری نسبت به کامپوزیت دارن.

Ami R 940
25-01-2011, 17:59
کامپوزیت سینگال های تصویر رو کمپرس و از یک کانال ارسال میکنه اما کامپونت تصویر رو کمپرس نمیکنه و از چند کانال می فرسته در نتیجه شاهد کیفیت تصویر بهتر در کابل های کامپونت هستین تقریبا حول و حوش 35 40 درصد کیفیت بهتر نسبت به کامپوزیت .

کابل کامپونت هم کابلی درجه یک و با کیفیت عالی هستش که در اون از خلاء استفاده شده باشه منظور از خلاء محفظه اي كه محتوي هيچ جسم مادي حتي هوا نباشه خلاء نامیده میشه .

کابل hdmi هم کابل داریم تا کابل ! کابلی که در سطح عالی و درجه یک باشه باید از آلیاژ طلا درش استفاده شده باشه تا درصد نویز به صفر برسه اطلاعات از طریق طلا سریع تر و درصدنویز به صفر میرسه.

afshin b
25-01-2011, 19:14
کامپوزیت سینگال های تصویر رو کمپرس و از یک کانال ارسال میکنه اما کامپونت تصویر رو کمپرس نمیکنه و از چند کانال می فرسته در نتیجه شاهد کیفیت تصویر بهتر در کابل های کامپونت هستین تقریبا حول و حوش 35 40 درصد کیفیت بهتر نسبت به کامپوزیت .

کابل کامپونت هم کابلی درجه یک و با کیفیت عالی هستش که در اون از خلاء استفاده شده باشه منظور از خلاء محفظه اي كه محتوي هيچ جسم مادي حتي هوا نباشه خلاء نامیده میشه .

کابل hdmi هم کابل داریم تا کابل ! کابلی که در سطح عالی و درجه یک باشه باید از آلیاژ طلا درش استفاده شده باشه تا درصد نویز به صفر برسه اطلاعات از طریق طلا سریع تر و درصدنویز به صفر میرسه.
سلام امیر جان.
فکر کنم یکم اشتباه میکنی. تا اونجایی که من میدونم HDMI و DVI به صورت دیجیتال (کمپرس نشده) دیتا رو انتقال میدن، کامپوزیت و کامپوننت به صورت آنالوگ دیتا رو انتقال میدن یعنی کمپرس میکنن.

SNOWLEOPARD
08-06-2011, 10:46
دوستان یه سوال من پشت دستگاهم 3 تا خروجی کامپوننته در حالیکه پشت تلویزیون 5 تا ورودی داره ؟چطور میشه که اینجوری میشه ؟کامپوننت 3 به 5 داریم ؟کابل کامپوننت خوب هم چی داریم ؟