مشاهده نسخه کامل
: samsung galaxy 551 یا nokia c6
tiyam 01
19-01-2011, 12:02
فکر کنم چند ماهی طول بکشه تا قیمت گلکسی 551 بیاد پایین. c6 هم الان 250 تومانه. فکر کنم وقتی گلکسی بیاد زیر 250 تومان c6 اومده زیر 200 تومان
دوربین و رزولوشن صفحه نمایش c6 بهتره در مقابل گلکسی سی پی یو پر سرعت تر و سیتسم عامل بهتری داره
نوع سیستم عامل برای من زیاد مهم نیست فقط win mobile نباشه. باهاش راحت نبودم. سی پی یو 434 مگاهرتزی مشکلی بوجود نمیاره؟
ال سی دی مقاومتی ..... در مقابل خازنی
رزولوشن 640*360 .....در مقابل 400*240
حافظه داخلی 240 مگ ..... در مقابل 160 مگ
اج و جی پی آر اس کلاس 32 ..... در مقابل کلاس 10
Wi-Fi 802.11 b/g .... در مقابل Wi-Fi 802.11 b/g/n, DLNA
دوربین 5MP, autofocus, LED flash .... در مقابل 3.15MP, , autofocus
فیلمبرداری Yes, VGA@30fps .... در مقابل QVGA
سیستم عامل Symbian OS v9.4... در مقابل Android OS, v2.2
سی پی یو ARM 11 434 MHz .... در مقابل 667MHz
خروجی tv
سلام
من هم بین این دو گوشی مونده بودم ولی گلکسی را انتخاب کردم به دلایل سی پی یوی قویتر .تاچ خازنی . سیستم آندرویید ولی هنوز نخریدمش منتظرم قیمتش بیاد پایین تر با این قیمت نمی صرفه
ولی یکم از برند سامسونگ میترسم که کیفیت ساختش پایین باشه
من از تاچ خازنی خیلی خوشم میاد ولی تا نگیری دستت فرقشو با مقاومتی نمی فهمی چیه
سیستم آندرویید یک سیستم جدیده که پشتیبانی قول بزرگ گوگل پشت سرشه
در مورد پایین آمدن قیمت این را بگم که قیمت گوشی تا یه حدی میاد پایین ودر همون قیمت تثبیت میشه تا تولیدش قطع بشه
فکر نکنم که سی 6 به 200 تومن برسه چون 5800 قیمتش 233 تومنه وخیلی وقت بود که 240 تومن تثبیت شده بود که سی 6 امد
در کل اگر یک گوشی می خوای که نر افزار قوی داشته باشه گلکسی را انتخاب کن واگر یک گوشی برای عکس برداری و همچنین یک گوشی میخوای که چند سالی برات بمونه سی 6 را انتخاب کن چون کیفیت ساخت نوکیا بهتر از سامسونگه
یک سوال از دارندگان این گوشی آیا این گوشی مولتی تاچ داره یا نه ؟؟؟
tiyam 01
19-01-2011, 13:12
سلام
من هم بین این دو گوشی مونده بودم ولی گلکسی را انتخاب کردم به دلایل سی پی یوی قویتر .تاچ خازنی . سیستم آندرویید ولی هنوز نخریدمش منتظرم قیمتش بیاد پایین تر با این قیمت نمی صرفه
ولی یکم از برند سامسونگ میترسم که کیفیت ساختش پایین باشه
من از تاچ خازنی خیلی خوشم میاد ولی تا نگیری دستت فرقشو با مقاومتی نمی فهمی چیه
سیستم آندرویید یک سیستم جدیده که پشتیبانی قول بزرگ گوگل پشت سرشه
در مورد پایین آمدن قیمت این را بگم که قیمت گوشی تا یه حدی میاد پایین ودر همون قیمت تثبیت میشه تا تولیدش قطع بشه
فکر نکنم که سی 6 به 200 تومن برسه چون 5800 قیمتش 233 تومنه وخیلی وقت بود که 240 تومن تثبیت شده بود که سی 6 امد
در کل اگر یک گوشی می خوای که نر افزار قوی داشته باشه گلکسی را انتخاب کن واگر یک گوشی برای عکس برداری و همچنین یک گوشی میخوای که چند سالی برات بمونه سی 6 را انتخاب کن چون کیفیت ساخت نوکیا بهتر از سامسونگه
یک سوال از دارندگان این گوشی آیا این گوشی مولتی تاچ داره یا نه ؟؟؟
زیاد با تاچ خازنی کار نکردم. تاچ n8 خوب بود. کوربی به نظرم به درد نخور
تاچ مقاومتی n97 مینی هم به نظرم خوب بود
سیتسم عامل سیمبین هم اون چیزایی که میخوام رو داره. فقط مثل اینکه تو اجرای بعضی از برنامه های جاوا به مشکل بر می خورم
c6 بیاد حدود 230 تومان باز خوبه.
گلکسی 551 هم مثل اینکه مالتی تاچ داره. نوعش رو اما نمیدونم . تو یه ریویو دیدم. اما ج اس ام آرنا چیزی ننوشته
یک نکته دیگه اضافه کنم که سیمبین سیستم جدید سیمبین 3 روزده وکم کم سیمبین سری 60 ازرده خارج میشه
البته خود نوکیا میگه به این زودی ها دست از سیمبین سری 60 برنمی داره ولی به این گفته نمیشه زیاد اتکاد کرد چون برنامه نویسان دیگه برنامه براش نمی نویسن چون چرا برای آندرویید ننویسن که گوشی هاش فروش میلیونی داره:13:
تنها چیزی که درمورد سامسونگ من را آزار میده این رزولیشنشه که خیلی متداول نیست ولی یک جا خوندم که آندرویید مشکل رزولیشن نداره ولی خودم نمی دونم که حقیقت داره یا نه
tiyam 01
19-01-2011, 15:21
منم از رزولوشن صفحه و دوربین گلکسی 551 خوشم نیومد
من هم بین این دو تا موندم و گالکسی رو انتخاب کردم. شنبه سفارش میدم.
P I R A N H A
19-01-2011, 20:53
تاچ کوربی حرف نداره من دارم به نظرمن گالکسی بهتره آیندشم ازسیمبیان بهترهl
Atropates
20-01-2011, 04:48
تا چه مدت می خواید گوشی رو نیگه دارید ؟
اگه برا پنج شیش ماه می خواید Nokia C6
آگه نه , مدت زیادتری گوشی رو نیگه خواهید داشت (مثلا دو سال) اونوقت باید تصمیم بگیرید نرم افزار و بازی براتون اهمیت بیشتری داره یا دوربین , اگه نرم افزار و بازی : Galaxy 551 , اگه دوربین : Nokia C6
این برا حالتیه که شما تاچ مقاومتی و تاچ خازنی رو در یه سطح بدونید هااا , چون اینجوری برداشت کردم از حرفتون که زیاد فرقی بینشون نمیدونید , ولی من اینطور نیستم و تاچ همون کربی رو به تاچ C6 ترجیح میدم (با هردو هم کار کردم) در ضمن فرق کار کردن با تاچ مقاومتی و خازنی رو هم آدم با یک روز کار کردن نمیتونه بگه یه مدت که تاچ مقاومتی داشته باشید میبینید تاچ خازنی کجاها نیاز بهش احساس میشه .
tiyam 01
20-01-2011, 11:03
تا چه مدت می خواید گوشی رو نیگه دارید ؟
اگه برا پنج شیش ماه می خواید Nokia C6
آگه نه , مدت زیادتری گوشی رو نیگه خواهید داشت (مثلا دو سال) اونوقت باید تصمیم بگیرید نرم افزار و بازی براتون اهمیت بیشتری داره یا دوربین , اگه نرم افزار و بازی : Galaxy 551 , اگه دوربین : Nokia C6
این برا حالتیه که شما تاچ مقاومتی و تاچ خازنی رو در یه سطح بدونید هااا , چون اینجوری برداشت کردم از حرفتون که زیاد فرقی بینشون نمیدونید , ولی من اینطور نیستم و تاچ همون کربی رو به تاچ C6 ترجیح میدم (با هردو هم کار کردم) در ضمن فرق کار کردن با تاچ مقاومتی و خازنی رو هم آدم با یک روز کار کردن نمیتونه بگه یه مدت که تاچ مقاومتی داشته باشید میبینید تاچ خازنی کجاها نیاز بهش احساس میشه .
گلکسی هم فوفش تا 5-6 ماه خوب باشه با اومدن گوشی های دو هسته ای اینم یه گوشی ضعیف محسوب میشه
در مورد فرق تاچ خازنی و مقاومتی و تاچ خازنی هم درسته زیاد با ناچ خازنی کار نکردم. شاید یه روز. باید بهش عادت میکردم
بیخیال دوربین میشم شاید بعداً یه دوربین دیجیتال گرفتم.حالا c6 فقط تو رزولوشن برتری داره. رزولوشن گلکسی فکر کنم طوریه که فونتها رو ناهموار نشون بده و پیکسلها هم معلوم باشن
به نظر من قیاس بین این دو گوشی اشتباهه
هر دو گوشی برای یه کلاس متفاوته
من باشم جای شما گالکسی رو انتخاب میکنم.
سیمبین دیگه با تاریخ پیوست برادر
AsireZendegi
21-01-2011, 13:22
سیمبین دیگه با تاریخ پیوست برادر
البته خیلی وقته که پیوسته، الان صداش دراومده
نوکیا با سیمبیان محکوم به شکسته:13:
tiyam 01
21-01-2011, 17:32
البته خیلی وقته که پیوسته، الان صداش دراومده
نوکیا با سیمبیان محکوم به شکسته:13:
بزارید سمبیان 3 برسه اونوقت بگبد. هنوز چند ماهی نیست که اومده
تازه سیمبیان 4 هنوز نیومده
maziarzar
22-01-2011, 00:43
این معلومه 551
مشکل سیمبینی ها اینه که اپدیت به ورزن بالاتر نمیشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.