مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن
matlab76
14-01-2011, 19:00
سلام بر شما
ببینید اینجا میخواستم از هر کس در در زمینه نرم افزار های سه بعدی از جمله Maya از نظر شغلی (داخلی و خارجی ) خبر دارد به سوالات زیر لطفا جواب دهد
1- در امد این شغل در ایران و خارج از ایران چه قدر است ( سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم
2- اگه من بخواهم در خارج به این شغل ادامه دهم چه هزینه ای باید برای ورود به کار در خارج انجام دهم
3- به نظر شما انیمیشن شغلی پردرامد هست ؟
4- لطف کنید مقدار پولی که را که از این راه از دست میاید برای یک حرفه ای چه قدر است؟
باتشکر از سایت خوب شما:
خوب دوست جان
حرفه ای ها نمیرن دنبال کار برعکس ، کار میاد دنبال اونها
شما نمونه کاراتو بزار اگه حرفه ای بودی میان پیشنهاد کار میدن
میزان درآمد رو خود حرفه ای ها به مدیر پروژه میدن
SevenART
14-01-2011, 19:49
به به مستر... چه خبر؟!
میگم شما 10 ساله تو کار مایا هستی مایا چند ساله نسخه پی سیش اومده ؟! اصلا مایا چیست؟! چند سالشه ؟! مامان باباش کین ؟! سلام برسون خدمتشون...
میگم شما که ده ساله تو کار مایاییی میگم چرا از بازار کارش بی خبری هان ؟!
آهان میگم خارجه از کدوم وره از این وره یا اونوره ؟!
آهان فکر کنم شما اشتباهی اومدی آخه از جملاتت معلومه پول می خواهی $$$$$ حاجی بانک دوتا کوچه بالاتره !
ببین بلهــــــــ بلهـــــــــ .............................
PrimeP30Master
15-01-2011, 15:49
به به مستر... چه خبر؟!
میگم شما 10 ساله تو کار مایا هستی مایا چند ساله نسخه پی سیش اومده ؟! اصلا مایا چیست؟! چند سالشه ؟! مامان باباش کین ؟! سلام برسون خدمتشون...
میگم شما که ده ساله تو کار مایاییی میگم چرا از بازار کارش بی خبری هان ؟!
آهان میگم خارجه از کدوم وره از این وره یا اونوره ؟!
آهان فکر کنم شما اشتباهی اومدی آخه از جملاتت معلومه پول می خواهی $$$$$ حاجی بانک دوتا کوچه بالاتره !
ببین بلهــــــــ بلهـــــــــ .............................
کاملا موافقم و منم تا پست ایشون رو دیدم همین سوال برام پیش اومد؟؟؟!!!:18:
سلام بر شما
ببینید اینجا میخواستم از هر کس در در زمینه نرم افزار های سه بعدی از جمله Maya از نظر شغلی (داخلی و خارجی ) خبر دارد به سوالات زیر لطفا جواب دهد
1- در امد این شغل در ایران و خارج از ایران چه قدر است ( سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم
2- اگه من بخواهم در خارج به این شغل ادامه دهم چه هزینه ای باید برای ورود به کار در خارج انجام دهم
3- به نظر شما انیمیشن شغلی پردرامد هست ؟
4- لطف کنید مقدار پولی که را که از این راه از دست میاید برای یک حرفه ای چه قدر است؟
باتشکر از سایت خوب شما:
سلام بر شما دوست عزیز،
اول اینو بگم که قصد بدی از گفتن این حرفها ندارم ولی خب کسی که یه حرفی میزنه باید جای انتقاد داشته باشه و پای حرفهاش وایسه؟!!!:21:
اینجوری که شما دارید سوال میپرسید فکر کنم اونجا که نوشتید 10 سال،روز رو با سال اشتباه گرفتید دوست عزیز؟!!!:27:
آخه آدم حسابی هر کسی که به این شکلی که شما میگید حرفه ای و مستر باشه و همه فن حریف،
الان میبایست یا یه اسمی واسه خودش تو کشور در کرده بود(مثل بهرام عظیمی) و یا الان اونور آب تو شرکتهای بزرگی همچون Pixar,Walt Diseny,Gnomon &... می بود؟؟؟!!!:13:
و همچنین که اگه شما 10 ساله اینکاره اید پس باید تا الآن دیگه کم کمش یه 20 الی 30 میلیون تومنی از این راه پول در آورده باشید چون شما مسترید و مثل بچه های اینجا (البته با اجازه بر و بچ 3D) که آماتور نیستید؟!!!!!!:5:
در مورد سوال 2 هم باید بگم که اگه سرمایه داری و میخوای بری خارج،این فکر بدی نیست و ولی اونور آب اینقدر 3D کار و... هست که فکر نکنم زیاد منتظر ما و شما باشن تا بریم براشون حرفه ای کار کنیم جناب مستر؟!!!:21:
خب حالا قبول که شما مسترید،پس اگه به حرفتون اطمینان کامل دارید یه لطفی کنید و چندتا از نمونه کارهای حرفه ایتون رو اینجا بذارید تا بلکه ما هم اندکی در کف کارهاتون بمانیم مستر جان؟؟؟؟!!!!:27::2:
Dark000prince
15-01-2011, 16:12
حاجی واسه چی میری خارج ؟؟؟؟
:18:
بابا من رفیق دارم پروژه دانشجو هارو می گیره . یه مکعب میسازه 2 تا سوراخش میکنه به عنوان پروژه تری دی مکس مده بهشون و اونا هم نمره می گیرن .
ساختمونی هم 10 20 هزار تومنه .
یه رفیق دیگه هم دارم میره کلاس خصوصی جلسه ای 40 50 هزار تومن . حدود 2 ساعته .
دیگه خارج کیه مستر ؟؟
حالا شما یخوده به ما آموزش بده حال کنیم D:
ولی بچه ها خیلی خوکشل تیکه میندازن . آدم حال می کنه :27:
PrimeP30Master
19-01-2011, 21:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کلی در مورد شغل انیمیشن.........
مستر جان پس کجایی بابا؟!نکنه ما رو گذاشتی و رفتی خارج؟؟؟؟!!!:33::18::37:
لااقل قبل از رفتن نمونه کارهای حرفه ایت رو میذاشتی تا ببینیم و اندکی چیز یاد بگیریم مستر جان؟؟؟؟!!!:14::15::27:؟!!!!
من فکر کنم کلا برای دوستان سو تفاهم پیش اومد...
فکر کنم منظوره ایشون این بود که اگه تو زمینه باشه و اینقدرم حرفه باشه چقدر میتونه درامد داشته باشه...
دوستان عزیز به جای این همه پست های الکی لااقل یکی یه جواب میداد....حالا شاید یکی دوست داشته باشه از خودش تعریف کنه...نباید اینطوری برخورد بشه که ......
ببین دوست عزیز همینطوری که یکی عنوان کرد اگه حرفه ای بشی رو هوا میزنت و پول خوبی هم بهت میدن...
میتونی تو همین ایران پول پارو کنی...
فقط سعی کن نمونه کار های خوبی داشته باشی.
موفق باشی
PrimeP30Master
20-01-2011, 02:02
فکر کنم منظوره ایشون این بود که اگه تو زمینه باشه و اینقدرم حرفه باشه چقدر میتونه درامد داشته باشه...
دوستان عزیز به جای این همه پست های الکی لااقل یکی یه جواب میداد....حالا شاید یکی دوست داشته باشه از خودش تعریف کنه...نباید اینطوری برخورد بشه که ......
ببین دوست عزیز همینطوری که یکی عنوان کرد اگه حرفه ای بشی رو هوا میزنت و پول خوبی هم بهت میدن...
موفق باشی
دوست عزیز من از گفتن این حرفها قصد بدی نداشتم و نمیخوام پست الکی هم بدم و زیاد هم به تعداد پست و اینا اهمیت نمیدم!!!
دوست عزیز شما ظاهرا خوب به پست ایشون توجه نکردی که نوشته:
(سطح من فوق حرفه ای با 10 سال تجربه کار با Maya و مدلساز حرفه ای در بقیه ضمینه ها هم در سطح خوب و حرفه ای هستم کلا در Maya میشه گفت Master هستم!!!)
--------------------------------------------------------------------------------
من اگه این حرفها رو زدم به این خاطر بود که وقتی یکی میاد و یه تاپیک میزنه و ما وقت خودمون رو صرف گفتگو با ایشون میکنیم و به سوالهاشون جواب میدیم ایشون هم باید اندکی وقت خودشون رو صرف جواب دادن به سوالهای ما بکنند و جوابهای منطقی و قانع کننده ای به ما بدن که ما هم یه موقع فکر نکنیم که سر کاریم؟!!!و اون وقت جوری دیگه باهاشون بحث کنیم؟!!!
اگه قرار باشه دیگران رو سر کار بذاریم خب همه اکثرا تو این کار استادن ، پس اگه قاطعانه و منطقی برخورد بشه،فکر نکنم این گونه مواردی پیش بیاد؟!!!
و البته اگه ما از ایشون درخوست نمونه کار کردیم یه دلیلش این بود که اگه ایشون واقعا اینقدر تجربه دارن و حرفه ای هستن،نمونه ای از کارهاشون رو بذارن تا ما هم به صدق گفتارشون مطمئن بشیم و مهمتر اینکه از طرفی دیگه بتونیم از تجربیات و راهنماییهاشون استفاده کنیم و کسی هم اگه مشکلی در این زمینه ها داره از ایشون کمک بگیره،چون همونطور که خودتون هم مطلعید توی فروم تاپیکی مربوط به مطرح کردن سوالات و مشکلات وجود داره؟!!
در ضمن این رو هم اضافه کنم که من هیچ گونه خصومتی با جناب matlab76 ندارم و قصدم آشنایی بیشتر با ایشون هست و نه چیزی دیگه و خواهشا دوستان برداشت بد نکنند؟!!!
*ممنون از وقتی که صرف خوندن این مطالب کردید دوستان!!*
"با تشکر"
موفق باشی
بهزاد جان ( اگه اشتباه نکردم )
این حرفا چیه
همین حرفی که زدی رو من توی اولین پست گفتم ، پس پست های الکی نزدیم
رضا جونم یه خورده بش برخورده دیگه ( البته اینم بگم که رضا شوخی کرده طوری که به من گفت )
اگه می بینی پست ها مشکلی داره لطفاً اون پایین یوزر یه دکمه هست که گزارش میده به مدیران ( اینطوری بهتره )
اینم گفتم چون خودم توی این تاپیک پست زده بودم و پست های الکی شامل تمام پست ها میشه که منم جزشون بودم
امیدوارم ناراحت نشی
HGBCreator
11-02-2011, 01:42
:41:نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان
PrimeP30Master
11-02-2011, 05:22
این فقط یه حرف منطقی هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نمیدونم چرا بچه های ایران البته دور از بعضی ها عشق حمالی برای خارجی ها رو دارن بابا دوست خوبم اگه تو رو میل به کاره ! چه حاجت به در و دیواره ! میتونی تو ایران به قول دوستمون پول پارو کنی ! باید عاشق کارت باشی باید خودت ایجاد کنی نمیدونم خودکفا باش تا بتونیم از افرادی مث شما که میگین حرفه ای هستی ! یه چیزی به ما برسه تا بتونیم پیشرفت کنیم ! به مردانگی همین بچه ها و اینترنت اینقدر مثال های گوناگون برا حرفه ای شدن و رفع مشکلات پیدا میشه که اگه بخوای همشو انجام بدی فک کنم یه چند سالی فقط طول بکشه ! برادر خوبم ما کلان مشکل درایم ! خود کم بین هستیم ! من اگه در حد تندازه های تو بودم الان یک نمونه کار حرفه ای شناخته شده لااقل در ایران داشتم ! شاید بیشتر حرفام حالت نصیحتی بود تا تریدی خلاصه اینکه بگیر همین وقت و پولو تو همین جا ایران بخرج تا موفقتر باشی ! بخدا اونور هیچ خبری نیست اونا مدل کارهاشون فرق داره اصلان هرکی یه قلق کاری داره اگه بخوای همه رو یاد بگیری 30 تا 40 سال دیگه هم نمیشه دادش ! ایران همیشه جاودان
سلام دوست عزیز و با تشکر از نصیحتهاتون باید خدمتتون عرض کنم که این تاپیک یه جورایی سر و تهش به هم اومده و در جای دیگه ای کش پیدا کرده که البته در اونجا هم ختم به خیر گشت و قائله ختم شد؟!!:21:
اینم آدرس اون تاپیک ، حتما یه سر بزن تا موضوع برات روشن بشه؟!!:27:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن یه چیزی رو هم بگم که داداش ما عشق حمالی برای خارجی ها رو نداریم و اگه کسی میگه میخوام برم اون ور آب دلیلش اینه که در این اور آب بهش اهمیت نمیدن و در واقع بهش میدون نمیدن و خیلی کم ارزش اینگونه افراد رو درک میکنند و بیشتر تو سرشون میزنند تا اینکه دستشون رو بگیرند ؛ ولی اونوری ها این چیزا رو بهتر درک میکنند و ارزششون رو میدونند و اینگونه افراد رو جذب میکنند نه دفع؟؟؟!!:18::27:
الآن تو شرکتهای معتبر خارجی ایرانی های زیادی هستند که به جای حمالی دارن آقایی میکنند و واسه خودشون کسی هستن
و یه نمونش رو هم که الآن به ذهنم اومد آقای فرهاد محاسب هست که در پروژه های عظیمی از جمله ؛
The Hole 3D ، Flicka ، Zombieland، Avatar، The Last Air Bender، Invictus،Twilight ، Salt،Red ،
The Green Hornet، The Harry Potter شرکت داشته و این باعث افتخاره؟!!:10::46::40::11::40:!
---------------------------------------------------------------------------------------------------
از طرف دیگه ای هم شما برای مثال فیلم ملک سلیمان رو در نظر بگیر که سازنده این فیلم برای ساخت جلوه های ویژه و حتی موسیقیش رفته چند نفر رو از خارج از کشور آورده و کلی هم هزینه کرده تا اون فیلم رو ساخته که این باعث تاسفه و هرچند که البته از دید من فقط یکی دو سکانسش جالب بود و بقیه کارش خیلی تابلو و ضایع بود و با توجه به تبلیغات گسترده ای هم که براش شد ، در واقع اون چیزی که ازش انتظار میرفت رو در نیاورده بود ، واقعا حیف این سرمایه ها که براحتی بر بادشون میدن،حیف؟!!:19:
حالا شما بازم بگو عشق ...!!:13:
بی خیال بابا از این بحثها زیاد کردیم و زیاد شده پس بی خیال ، بی خیال...؟!!:41::8:
Mandana3
17-02-2011, 22:28
سلام به دوستان هنرمند و با ذوق من بتازگی عضو شدم
وفقط توی flash Mx یه چیزایی ساختم و کارم طراحی وب هست و بعضی وقتا
یه طرحهایی میزنم
اما 3Dmax رو تازه نصب کردم .
لطفا به من بگید که چطوری جلو برم ؟؟ کلاس؟ کتاب؟ یا مجموعه آموزشی حرفه ای تری دی مکس از کمپانی 3D Palace که اینجا هم تبلیغش شده؟؟
ممنون:7:
سلام به دوستان هنرمند و با ذوق من بتازگی عضو شدم
وفقط توی flash Mx یه چیزایی ساختم و کارم طراحی وب هست و بعضی وقتا
یه طرحهایی میزنم
اما 3Dmax رو تازه نصب کردم .
لطفا به من بگید که چطوری جلو برم ؟؟ کلاس؟ کتاب؟ یا مجموعه آموزشی حرفه ای تری دی مکس از کمپانی 3D Palace که اینجا هم تبلیغش شده؟؟
ممنون:7:
خوش امدید !
دوست عزیز شما اگه میخوایید زود پیشرفت کنید و اگه در محل سکونت شما کلاس خوبی سراغ دارید حتماً برید برای یاد گیری مقدمات نرم افزار تاکید میکنم فقط مقدمات!!
من مکس کار نمیکنم ولی مایا کار میکنم و خودم از یک کتاب به زبان فارسی شروع کردم اول با نرم افزار مایا آشنا شدم بعد شروع کردم به دیدن آموزش های شرکت های معروف خارجی ( دیجیتال تاتورز و نومون )
نباید منتظر این باشید که توی کلاس های آموزشی اینجا مکس یا مایا رو حرفه ای فرا بگیرید
اگه احیاناً زبانتون قوی نیست سعی کنید حتماً قوی کنید که خیلی نیازه :46:
موفق :11:
Mandana3
22-02-2011, 17:14
سلام دوستان
من گرافیست نیستم رشتم کامپیوتره(نرم) به طراحی علاقه زیادی دارم
یه زمینه ای هم دارم فقط فلش و فتوشاپ و طراحی وب کار کردم. میخام ۳DMAx کار کنم...
برای شروع چه تبلتی رو پیشنهاد میکنید؟ یه گرافیست گفت مارک خوبش وکوم هست مدل بامبو
لطفا نظرتونو بگید....
Mandana3
22-02-2011, 17:30
سلام دوستان
یه زمینه هم دارم فقط فلش و فتوشاپ و طراحی وب کار کردم میخام ۳DMAx کار کنم
برای شروع چه تبلتی رو پیشنهاد میکنید؟ یه گرافیست گفت مارک خوبش وکوم هست مدل بامبو
لطفا نظرتونو بگید...:7:
.:PAR3A:.
22-02-2011, 19:08
سلام...
تبلت فعلا اصلا واسه شما کاربرد نداره...
چرا؟؟؟ چون تبلت واس Sculpting و طراحیه...
شما که میخواین مکس کار کنین هیچ نیازی به تبلت ندارین...
سلام دوستان
یه زمینه ای هم دارم فقط فلش و فتوشاپ و طراحی وب کار کردم. میخام ۳DMAx کار کنم...
لطفا نظرتونو بگید....
طراحی 3 بعدی یا 2 بعدی ؟
اگه واسه 2 بعدی می خوای من wacom intuos رو پیشنهاد میکنم ( خودم دارم 300 خریدم ولی تا الان به دردم نخورده :31: )
البته واسه 3 بعدی هم به درد میخوره مثلاً کار با برنامه Zbrush
منم گرافیست نیستم و رشته کامپیوتر ( نرم ) میخونم و به گرافیک 3 بعدی و 2 بعدی علاقه دارم :46:
merseyside
13-03-2011, 00:14
سلام دوستان من عضو جدیدم
دانشجوی رشته کامپیوترم و تقریبا 3 ساله مایا کار میکنم ولی از 7-8 سال پیش به 3بعدی علاقه داشتم ولی نتونستم برم دنبالش .
تا الان که با این نرم افزار کار کردم میتونم ی کارکترو به صورت کامل در بیارم یعنی مدل-ریجینگ-رندر و انیمیشن .
از شما عزیزان راهنمایی میخوام در مورد اینکه چه جوری میتونم وارد بازار کار این نرم افزار بشم .
از همتون مچکرم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.