ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : گوشي مناسب براي يادداشت فعاليتهاي روزانه

saeed3w
12-01-2011, 15:50
بنظر شما مناسب ترين گوشي لمسي با قابليت يادداشت سريع با كيبورد يا با دستخط فارسي چيست؟

aRThaS_08
12-01-2011, 16:03
دستخط که نه!

اما صفحه هرچقد بزرگتر باشه تایپ لمسی راحت تره!

desire hd و i9000 galaxy s صفحه های بزرگ و خوبی برای تایپ دارن!

که در کل من سامسونگ رو پیشنهاد میکنم! اما اچ تی سی صفحه ش بزرگتره!

saeed3w
12-01-2011, 16:14
قيمت كمتر از 400 هزار تومان چه پيشنهاد مي كنين؟

desire و wave هم خوب هستند

tired friend
12-01-2011, 16:18
اگه خیلی خیلی برنامه م یخوای دیزایر ولی صفحه ی بهتر صدا دوربین و ... رو می خوای ویو

aRThaS_08
12-01-2011, 18:20
دیزایر که 470-480 هست!

saeed3w
12-01-2011, 22:08
چون من هدفم یک گوشی صفحه لمسی با حساسیت بالا هستش برای همین هرچه ارزان تر بهتر
یک گوشی صفحه لمسی بی نقص ارزان چه پیشنهاد می کنید؟

bibak_fa
12-01-2011, 22:31
چون من هدفم یک گوشی صفحه لمسی با حساسیت بالا هستش برای همین هرچه ارزان تر بهتر
یک گوشی صفحه لمسی بی نقص ارزان چه پیشنهاد می کنید؟
برای شما ایکس6 میتونه گزینه ی خوبی باشه با قیمتی تقریبن 320 هزار تومان
البته من به شما گوشی های کیبرد دار را پیشنهاد میکنم چون برای تایپ کردن هیچی نمیتونه جای کیبرد را بگیره.
شما میتونی از سیمبین انتخاب هایی مثل سی6 با قیمتی حدود 280 هزار تومان یا ویواز پرو با قیمتی تقریبن 290 هزار تومان داشته باشید
همچنین متونید از اندرویید دیزایر زد را انتخاب کنید همان طور هم که احتمالن میدونید اندرویید الان یکی از سیستم عامل های موجود در بازار میباشد که برنامه و بازی های بسیار زیاد و کاربردی ای داره.دیزایر زد هم قیمتی حدود 640 هزار تومان داره البته قیمتشو دقیق نمیدونم تقریبی گفتم
همچنین از وین6.5 هم میتونید انتخابی مثل ایکس2 داشته باشید که در کنار کیبرد خوب و مزایای وین6.5 مولتی مدیای بسیار خوبی داره فقط کمی از نظر سرعت کنده ولی قیمتی بسیار مناسب داره قیمتش تقریبن 360 هزار تومان میباشد

Atropates
13-01-2011, 03:40
گوشی کیبورد دار از همه چی برا یاداشت برداشت روزانه بهتره , گزینه هاشم زیاده زیر 400 تومن که برا خرید گوشی خوبی باشن , از Wave533 با قیمت 180 شروع میشه تا سی6 250 تومنی و ویواز پرو 280 تومنی . مایلستون 420 تومنی هم هست . (بین اینا , هرچی گرونتر بهتر !!)

maziarzar
13-01-2011, 11:09
تو سیمبین ها سی7 نوکیا خوبه

mg_mahyar
13-01-2011, 12:02
s8500 سامسونگ
یک ویدگیج داره مخصوص همینه.
محشرهاسشمش mypost - it هست.
خیلی راضیم از برنامش

saeed3w
13-01-2011, 14:26
من هم بعد از كلي تحقيق به اين نتيجه رسيدم samsung s8500 wave يك گوشي با كاريي بالاست قيمت هم مناسب

saeed3w
15-01-2011, 10:08
به نظر شما بهتر نيست گوشي بخرم كه داراي نرم افزار بيشتري براي نصب باشد؟
سيستم عامل بادا نرم افزار كمتري ندارد؟

saeed3w
15-01-2011, 12:32
مي خواهم بخرم اما برروي سيستم عامل آن مردد ماندم بدليل امكانات سخت افزاري بهتر سراغ ديزاير نرفتم اما بخاطر سيستم عامل سراغ ديزاير بروم؟

maziarzar
15-01-2011, 17:26
به نظر شما بهتر نيست گوشي بخرم كه داراي نرم افزار بيشتري براي نصب باشد؟
سيستم عامل بادا نرم افزار كمتري ندارد؟
از لحاظ نرم افزار ایفون بهترین ها رو داره وسیمبین هم تعداش زیاده خوبه اندروید وبادا هم هم به طور بسیار سریع تعدادشون در حال افزایش هست

bibak_fa
15-01-2011, 21:01
مي خواهم بخرم اما برروي سيستم عامل آن مردد ماندم بدليل امكانات سخت افزاري بهتر سراغ ديزاير نرفتم اما بخاطر سيستم عامل سراغ ديزاير بروم؟
دیزایر که یکی از بهترین اندرویید های موجود در بازار میباشد.
اگه میتونید حتمن دیزایر بگیرین و مطمعن باشید که از انتخابتون راضی خواهید بود

javad33
15-01-2011, 21:22
ببینید بحث سخت افزار چیزی هست که بعدا میتونه عامل مهمی توی راضی بودن از گوشیتون باشه. یعنی چی؟ یعنی پس فردا ممکنه بخاطر دوربین فیلمبرداری با خودتون بگید کاش این گوشی رو نمیخریدم یا یه همچین چیزی ولی بحث نرم افزاری اصلا اینطور نیست!

خیلی راحت ما با دو سه تا بازی و برنامه میتونیم سرگرم بشیم و کارامون رو پیش ببریم و از گوشیمون راضی باشیم! چه بادا چه آندروید کف انتظارات نرم افزاری کاربران رو تامین میکنند. پس نیازی نیست از بابت این چیزا دل نگران باشید! فقط آندروید به دلیل قابلیت دستکاری بالایی که به کاربراش میده واسه کسانی که عشق ور رفتن با اجزای نرم افزاری گوشیشون رو دارن شدیدا توصیه میشه! در ضمن فروشگاه نرم افزاری آندروید درسته که فوق العاده است ولی شما ببینید بعد از خرید گوشی دقیقا چی چی میخواید روش داشته باشید که الان شما رو مردد کرده بین بادا و آندروید!

دیکشنری تقویم آفیس بازی دفترچه یادداشت دفترچه خاطرات! لیست کارهای روزانه... هرچی که بنظرتون از نظر نرم افزاری اهمیت داره رو لیست کنید بعد برید تو فروشگاههای بادا و آندروید یه چرخی بزنید ببینید چه خبره!

من خودم موقع خرید ویو کل فروشگاه بادا رو زیر و رو کردم تا ببینم آیا بعد از خریدش از لحاظ نرم افزاری میخوره تو ذوقم یا نه!؟!؟ الان که تقریبا 4 ماهه این گوشی رو دارم هنوز که هنوزه از داشتنش لذت میبرم و کلی با فروشگاهش حال میکنم! هر روز سر میزنم تا نرم افزارهای جدیدی که ارائه میشه رو رصد کنم و اگر خوشم اومد بنصبم!

سخت افزار از نظر من خیلی مهمتره با توجه به پولی که میدید باید به این ویژگی بیشتر اهمیت بدید و ویو در این زمینه از تمام گوشیهای هم رده خودش و خیلی از گوشیهای گرونتر از خودش بالاتره!

Atropates
17-01-2011, 02:00

دیزایر سخت افزارش چندان تفاوتی با ویو نداره که آدم رو از خریدش منصرف کنه .

من بین دیزایر و ویو , دیزایر رو پیشنهاد میکنم بهتون

Atropates
17-01-2011, 02:20
حذف شود ...

maziarzar
17-01-2011, 17:09
ببینید بحث سخت افزار چیزی هست که بعدا میتونه عامل مهمی توی راضی بودن از گوشیتون باشه. یعنی چی؟ یعنی پس فردا ممکنه بخاطر دوربین فیلمبرداری با خودتون بگید کاش این گوشی رو نمیخریدم یا یه همچین چیزی ولی بحث نرم افزاری اصلا اینطور نیست!

خیلی راحت ما با دو سه تا بازی و برنامه میتونیم سرگرم بشیم و کارامون رو پیش ببریم و از گوشیمون راضی باشیم! چه بادا چه آندروید کف انتظارات نرم افزاری کاربران رو تامین میکنند. پس نیازی نیست از بابت این چیزا دل نگران باشید! فقط آندروید به دلیل قابلیت دستکاری بالایی که به کاربراش میده واسه کسانی که عشق ور رفتن با اجزای نرم افزاری گوشیشون رو دارن شدیدا توصیه میشه! در ضمن فروشگاه نرم افزاری آندروید درسته که فوق العاده است ولی شما ببینید بعد از خرید گوشی دقیقا چی چی میخواید روش داشته باشید که الان شما رو مردد کرده بین بادا و آندروید!

دیکشنری تقویم آفیس بازی دفترچه یادداشت دفترچه خاطرات! لیست کارهای روزانه... هرچی که بنظرتون از نظر نرم افزاری اهمیت داره رو لیست کنید بعد برید تو فروشگاههای بادا و آندروید یه چرخی بزنید ببینید چه خبره!

من خودم موقع خرید ویو کل فروشگاه بادا رو زیر و رو کردم تا ببینم آیا بعد از خریدش از لحاظ نرم افزاری میخوره تو ذوقم یا نه!؟!؟ الان که تقریبا 4 ماهه این گوشی رو دارم هنوز که هنوزه از داشتنش لذت میبرم و کلی با فروشگاهش حال میکنم! هر روز سر میزنم تا نرم افزارهای جدیدی که ارائه میشه رو رصد کنم و اگر خوشم اومد بنصبم!

سخت افزار از نظر من خیلی مهمتره با توجه به پولی که میدید باید به این ویژگی بیشتر اهمیت بدید و ویو در این زمینه از تمام گوشیهای هم رده خودش و خیلی از گوشیهای گرونتر از خودش بالاتره!
ببخشید استاد گرامی میشه دلیلتون بگید!؟؟:18::41:

Atropates
18-01-2011, 02:36
ببخشید استاد گرامی میشه دلیلتون بگید!؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایشون که منطقی حرف زده ! چرا بهشون میگید " استاد گرامی " ؟ دلیلاشم که بنده ی خدا یکی یکی توضیح داده , حالا شما دلیل هاتون رو بگید اگه باهاشون مخالفید

javad33
18-01-2011, 12:20
ببخشید استاد گرامی میشه دلیلتون بگید!؟؟:18::41:

بنده کوچیک شما هستم! دلیل کدوم حرفم رو بگم؟ اینکه سخت افزار مهمتره یا نرم افزار؟ گفتم!

یا اینکه ویو از تمام گوشیهای هم رده خودش و حتی بالاتر از خودش در زمینه سخت افزاری برتره؟ اینم که دلیل نمیخواد همه میدونن!

شما بفرمایید من چی بگم؟

saeed3w
18-01-2011, 19:51
آدم بالاخره هرکاری هم کنه موبایلی پیدا نمی کنه که تمام انتظاراتش رو برآورده کنه من ویو رو خریدم و فعلا دارم قسمتهای مختلف اون رو می بینم و لذت می برم
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟

javad33
18-01-2011, 22:30
مبارک باشه. در مورد فلاش اینطور نیست! یعنی نباید باشه! من یه بار از روی یه آموزشی نرم افزار دوربین رو آپدیت کردم. شاید با اون مشکلتون حل بشه! یا شاید با آپدیت فریمور گوشی حل بشه. شایدم ایراد سخت افزاری باشه!

Atropates
19-01-2011, 00:26
یه ایراد در عکس برداری با فلاش دارد اینکه فلاش با عکسی که میگیرد هم زمان نیست برای همین فلاش تاثیری ندارد آیا گوشی ایراد دارد؟

دوست عزیز با آقای javad33 موافقم , این اصلا چیز عادی ای نیست , به احتمال زیاد یه ایراد نرم افزاریه توو گوشی شما , منم توصیه میکنم فریمور گوشیتون رو آپدیت کنید ببنید مشکل حل میشه یا نه .