مشاهده نسخه کامل
: Monitor Asus MS202D,,,Error!!!
PrimeP30Master
10-01-2011, 11:54
با سلام خدمت دوستان بزرگوار،
من قبل از ایجاد این تاپیک سرچ کردم ولی چیزی یافت نشد و از اونجایی که واقعا وقت ندارم و در گیر کارم خواستم از شما دوستان یه سوال درباره مانیتورم بپرسم؟
من یه مانیتور Asus MS202D-LCD گرفتم که وقتی سیستم رو خاموش میکنم یه پیغام میدهVGA No Signalکه معنیش هم مشخصه و کابل بدرستی وصله و مشکلی نیست ولی خواستم ببینم که این پیغام عادیه برای این مانیتور یا نه ایراد داره؟!
پیشاپیش از راهنمایی شما دوستان سپاسگذارم!:46:
fabio montari
10-01-2011, 16:15
من فکر کنم اگه از کابله بک تو بک استفاده کنی این ارور رو نده
joe_satriani
10-01-2011, 22:18
با سلام
این مشکل طبیعیه
زمانی که شما سیستم رو خاموش میکنید ارتباط مانیتور با کارت گرافیک قطع میشه
و در نتیجه سیگنالی دریافت نمیشه
اما گاهی یه پیغام دیگه میاد که دائم روی صفحه هست که اون ناشی از کابل هست
به طور کل مانیتور رو با خاموش کردن کیس خاموشش کنید
موفق باشید.
PrimeP30Master
11-01-2011, 00:53
با سلام
این مشکل طبیعیه
زمانی که شما سیستم رو خاموش میکنید ارتباط مانیتور با کارت گرافیک قطع میشه
و در نتیجه سیگنالی دریافت نمیشه
اما گاهی یه پیغام دیگه میاد که دائم روی صفحه هست که اون ناشی از کابل هست
به طور کل مانیتور رو با خاموش کردن کیس خاموشش کنید
موفق باشید.
ممنون از راهنماييتون بزرگوار،
حالا شما دوست عزيز و بقيه دوستان،راه ديگه اي واسه برطرف كردن اين مشكل سراغ نداريد و يا به فكرتون نميرسه؟!آخه من نديدم كه مانيتورهاي ديگه اين مشكل رو داشته باشند؟!
گفتم شايد مربوط به درايورشه،كه البته اصلا(سي دي و...) درايور نداره كه بشه نصبش كرد و تو سيستم هم يه جورايي هم شناخته شده و هم نه؟!مثلا تو تنظيمات گرافيك ميزنه مانيتور Asus Ms202 ولي تو قسمت Device Manager , قسمت Monitor كه ميزني Properties به جاي نام مانيتور و مشخصاتش اينو نوشته:Generic PnP Monitor
البته اگه درست نوشته باشم؟!!!حالا گفتم شايد مشكل درايورشه،كه نميدونم اونو از كجا گير بيارم و تو سايتش هم كه رفتم فقط يه PDF آموزشي بود كه فايده اي نداشت؟!!
خب حالا يكي كمك كنه...:41::19::19::19::19::19::19::19::19:!!!
emram120
11-01-2011, 01:10
من اين مشكل رو تويه سيستم هاي قديمي ميديدم كه كابل برق مانيتور رو مستقيم به برق وسل مكرديم
اگه متوجه شده باشيد پاور هاي قديمي خروجي برق مانيتور هم داشتن و وقتي مانيتور رو به پاور وصل و ميكرديم مانيتور هم به همراه سيستم خاموش ميشود اما اگه مستقيم وصل مكرديم مانيتور همچين اروري ميداد
فكر كنم توي تنزيمات مانيترتون بشه مشكل رو حل كرد
PrimeP30Master
11-01-2011, 19:19
من اين مشكل رو تويه سيستم هاي قديمي ميديدم كه كابل برق مانيتور رو مستقيم به برق وسل مكرديم
اگه متوجه شده باشيد پاور هاي قديمي خروجي برق مانيتور هم داشتن و وقتي مانيتور رو به پاور وصل و ميكرديم مانيتور هم به همراه سيستم خاموش ميشود اما اگه مستقيم وصل مكرديم مانيتور همچين اروري ميداد
فكر كنم توي تنزيمات مانيترتون بشه مشكل رو حل كرد
ممنون از راهنماييتون دوست عزيز،ولي مانيتور من مثل بقيه مانيتورهاي جديد ،برقش جداست و از طريق يك آداپتور كه بهش وصل ميكنم تامين ميشه؟!!
آقا كمممممممممممممممممممممك...: 41::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19 ::19::19:؟!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.