مشاهده نسخه کامل
: پیشنهاد شما برای خرید کادو!!!
Turk Oghlan
09-01-2011, 00:04
سلام
دوستان ما قراره تو این ماه برای اولین بار بریم خونه یکی از آشناهای دور.سطح زندگی شون از ما بالاتره(مسافرتِ ما ، سالی یه بار شمال و مشهده،اونا تقریبا همه کشورهای اسم رسم دار دنیا رو گشتند!مسافرت ماهانه شون دبی و آنتالیا است!)زن و مرد تحصیل کرده اند(دکتر و مهندس - حدود پنجاه سالشونه) و زیاد هم اهل تشریفات نیستن.تنها چیز به درد بخوری که ازشون می دونم اینه که عاشق کشور فرانسه اند و علی الخصوص پاریس.(یکی-دو سالی اونجا موندن)
حالا به نظرتون چه کادویی براشون ببریم مناسبه؟
(می دونم یه ذره سوالم شوته،ولی واقعا موندم چیکار کنم!)
با توجه به توضیحاتی که دادی بهتره هرچی انتخاب میکنید از صنایع دستی اصیل ایران باشه. مانند خاتم اصفهان؛ گلیم (محصولاتی مشابه مانند مفرش، گبه و ...)، ترمه یزدی، تابلو فرش.
البته همه اینها همه نوع قیمتش پیدا میشه.
توصیه: از خرید لوازم لوکس خودداری کنید چرا که با توضیحی که دادین آنها خودشون با این لوازم آشنا هستند و احتمالا آگاهتر
shahinfarasystem
09-01-2011, 18:45
با توجه به توضیحاتی که دادی بهتره هرچی انتخاب میکنید از صنایع دستی اصیل ایران باشه. مانند خاتم اصفهان؛ گلیم (محصولاتی مشابه مانند مفرش، گبه و ...)، ترمه یزدی، تابلو فرش.
توصیه: از خرید لوازم لوکس خودداری کنید چرا که با توضیحی که دادین آنها خودشون با این لوازم آشنا هستند و احتمالا آگاهتر
سلام نظر دوست عزیزمون تایید میشه
ما همیشه در چنین شرایطی سعی میکنیم طبعمون یا هنرمونو نشون بدیم. یعنی به مادیات توجه نمیکنیم. یک چیزی پیدا کنید که برای اونها تازگی داشته باشه و یا حس اونها رو تحریک کنه. همونطوری که جناب sise هم گفتن صنایع دستی خیلی پیشنهاد خوبیه. میتونید یک گلدون طبیعیه زینتی هم درکنارش باشه. اونها باید صفای وجود شمارو حس کنن. درکل سعی کنید هیچوقت سخت نگیرید، برای هدیه خوب نیست به جیب طرف مقابل نگاه کرد به خودتون نگاه کنید و خوب مایه ( وقت و سلیقه) بگذارید. موفق باشید.:11:
گل مصنوعی بخر خودتم اذیت نکن
***Spring***
11-01-2011, 13:23
سلام ...
کتاب ...
به عنوان آداب و رسوم و خیلی از موارد دیگه یه کتاب ارزشمند و نفیس که کارایی هم داشته باشه و مطمئن باشید برای شخصی که هدیه میبرید مفیده و استفاده میکنه ... اما چه کتابی رو شما خودتون باید حدس زنید ... مثلآ یه شاهنامه داریم که نویسنده اون یه ادیب فرانسوی که 30 سال در این زمینه ( شاهنامه ) تحقیق کرده ... این شاهنامه به زبان پارسی هستش ... شاید ترجمه همزمان به فرانسه هم داشته باشه ... البته نمونه های دیگه به زبان فرانسه حتمآ داریم ...
اینها به شرطی خوبه که آشنایان شما اهل ادبیات ( ایران زمین - فرانسه ) یا هر کشور دیگه ای باشند ... اگه علاقه اونها در زمینه های دیگه بیشتر ، توی همون زمینه ها باید کتاب پیدا کنید ... کتابهای گوناگونی هم در مورد ایران ، فرانسه با چاپهای نفیس و عکسهای رنگی در مورد تمدن و تاریخ و میراث فرهنگی و آثارباستانی و ادبیات داریم ... موفق باشید ...
naderfar
11-01-2011, 13:26
پیشنهاد خوبیه
ولی من معمولا این پیشنهادو وقتی میدم که که طرف به کل خارج از ایران زندگی کنه و دسترسی به این چیزها نداشته باشه (صنایع دستی)
ارزش معنوی داشتن خوبه
یا اینکه چیز بخرین که معرف نشان دادن علاقه مندی آنهاست (کشور فرانسه)
آثار رومن رولان!
فرانسوی ها عطر دوست دارن حالا تو یه نمونه وطنی ببر
naderfar
11-01-2011, 16:55
فقط گلاب نباشه :31:
hamidras
11-01-2011, 17:07
فقط گلاب نباشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از این عطر ها که میذارن لای جا نمازم توصیه میشه:27:
چی هست اینا اینقد بد بوئه!:2:
Amin.M.1986
11-01-2011, 18:56
من جای شما بودم شمع میخریدم!!
بودجه رو بگو بهتر کمک کنیم
darkdream2012
11-01-2011, 20:45
خب چرا گل نمیبری؟
یه دسته گل طبیعی خوشگل که 20 تومنم نمیشه:31:
sayehgostar
11-01-2011, 20:54
از صنايع دستي ايران استفاده كن زيرا مثل كادو هاي ديگر تاريخ انقضا ندارد
Turk Oghlan
12-01-2011, 00:02
شرمنده من چند روز گرفتار بودم،فرصت نکردم اینجا بیام.
دوستان ممنون از پیشنهادا،
بودجه رو بگو بهتر کمک کنیم
پنجاه تومن
کتابهای گوناگونی هم در مورد ایران ، فرانسه با چاپهای نفیس و عکسهای رنگی در مورد تمدن و تاریخ و میراث فرهنگی و آثارباستانی و ادبیات داریم
راستش من خودم هم فکر می کنم با کتاب بیشتر حال می کنه،ولی آثار ایران و فرانسه و ... رو که رفته دیده،کتاب نفیس دیگه ای هم بخوام بخرم باید کتاب اورجینال فرانسه بگیرم که اونم 80 یورو به بالا در نظر بگیر.
من جای شما بودم شمع میخریدم!!
حالا تاسوعا بود می تونستم جلو درشون بذارم،ولی الان فکر نکنم!:31: (ولی از شوخی گذشته... نه ... زیاد تو حس شعر و شاعری نیستن،خودش که، گفتم ، مهندسه،کتاب فنی داره ترجمه می کنه)
.
.
.
من حقیقتش بیشتر دنبال یه تابلو فرشم،هم به صرفه تره،هم به قول والده مکرمه چشم پر کن!(امان از دست این ایرانی بازی ها...امان !!!) تا نظر دوستان چی باشه...
50 تومن خیلی کمه تابلو فرش هم خوبه ولی با این پول نمیشه گرفت همون کتاب و گل پیشنهاد میشه. موفق باشید. راستی این خانوم و آقا پسر خونده نمیخوان؟:20:
منشور کوروش شبیه سازش اومده و دقیقا مثل نمونه واقعی هست و شیک !
اون رو بگیر
pashangparsi6
20-04-2011, 22:51
دوستان گرامی
بهترین گزینه برای هدیه دادن به هر کسی کتاب هست و کتاب و کتاب
همیشه دردسر های خرید هدیه رو می دونیم. ولی کتاب عالیه. می شه این فرهنگ رو جا انداخت که همه هدیه کتاب بخرن...
Alamate Soal
20-04-2011, 23:03
كتاب رو نبايد به هر كسي داد . مگه انكه مطمعن باشي طرف اهل مطالعه هست
هيچ وقت هم عطر و ادكلن براي كسي نگيرين
shahin_100
20-04-2011, 23:29
باید یک چیزی باشه که ارزش مادی نداشته باشه و ارزش معنوی داشته باشه .
کتاب خوبه ولی باید ببینید اهل کتاب خوندن هستن یا نه . مثلا می تونید یک کتاب تاریخی از فرهنگ ایران هدیه بدید .
صنایع دستی هم خوبه ولی من کتاب رو پیشنهاد می کنم
pashangparsi6
21-04-2011, 00:07
خرید کتاب می تونه اگر کسی واقعا کتاب خون هم نیست کتاب بخونه
خرید شاهنامه
یا حافظ
یا سعدی
یا خیام
و یا کتاب هایی درباره ی تاریخ باستانی ایران
خیلی خوبه از دید من
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.