مشاهده نسخه کامل
: راهنمايي در مورد خريد تي وي تا 1 ميليون و 100
TATU_TATY
07-01-2011, 11:02
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان...
آقا ميخوام تي وي بخرم براي خونه بودجه هم 1 ميليون هست..کيفيت تصوير برام خيلي مهمه ..خيلي ولي از يو اس بي هم نميتونم به راحتي رد بشم...چيزي ميخوام که بتونه تا حد امکان اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه و بخونه با کيفيت عالي...والا خودم روي سوني تعصب خاصي دارم ولي شنيدم 2 تا فرمت بيشتر ساپورت نميکنه خيلي ناراحت شدم..چون بعيد ميدونم بتونم کيفيت سوني رو ديگه بتونم تجربه کنم...ولي مثه اينکه سامسونگ ميگن فرمت هاي زيادي رو ساپورت ميکنه مثه mkv.mp4.h264.h263.....از طرفي ميگن رنگاش مصنوعي هست..بعضي ار دوستان ال جي رو پيشنهاد ميدن...بابا پوله کمي نيست واسه مني که يه بار ميخوام خريد کنم خيلي واسم مهمه...
با 800 ميتونم يه 32ex500 بگيرم ولي خوب ميتونم پول بيشتري بدم ولي يه چيز درست درمون بگيرم..فکر کنم با 1100 تومن بشه LEd از سامسونگ يا ال جي گرفت..شايد (آيا led هاي سامسونگ و ال جي با کيفيت lcd هاي سوني برابري ميکنه...) يا هنوز led واقعي تو اين رنج پايين پيدا نميشه
آقا مثه اينکه يه چند روز ديگه تو شهر ما قرار نمايشگاه لوازم صوتي تصويري بزارن چي دوستان پيشنهاد ميدن ..دست نگه دارم تا اون موقع يا فرقي نميکنه...
موندم والا چيکارم کنم...شهرستان هستم دسترسي به جايي هم ندارم بايد از همين شهر خودمون خريد کنم ديگه
کيفيت تصوير و لذت بردن از تصوير خوش رنگ و واقعي از همه چي مهم تره برام ...
شايد تا چند مدت ديگه شهر ما هم صدا سيما ديجيتالي بشه آيا فرقي ميکنه در کيفيت تصاوير..از 800 تا 1100 نهايتش...يعني همه جوره امکانات داشته باشه ها...32 ما را کفايت ميکند..
مثلا سامسونگ lcd c695 يا c6960 led چطورن يا sony kdl-32ex700؟؟؟32 اينچشون...اينا ميتونن چه پسوند هاي ويديو ايي رو بخونن؟؟؟آپگريد ميشه کرد فريمورشاون رو...مثه اينکه سري 6900 يه پروسسور داره که کيفيت تصوير رو بالا ميبره..؟؟؟يعني ميشه در حد ال اي دي سوني؟؟؟
اين جريان ----t ya dbv چي هست؟؟؟...جريان اينترنت تي وي چيه ميشه تو ايران ازش استفاده کرد؟؟؟اين دي وي بي يه چيزه اضافه رو تي وي هست خوبه يا بده؟؟؟تي وي بهم معرفي کنيد که dvt-t رو خوب بتونه اجرا کنه...واااااااااااااي چقده سوال شد...کي ميخواد اينا رو تک تک جواب بده..خدا خيرت بده...
ممنون ميشم راهنماييم کنيد..موفق و معيد باشيد..
يا حق
t_tanhayam
07-01-2011, 18:47
آقا ميخوام تي وي بخرم براي خونه بودجه هم 1 ميليون هست..کيفيت تصوير برام خيلي مهمه ..خيلي ولي از يو اس بي هم نميتونم به راحتي رد بشم...چيزي ميخوام که بتونه تا حد امکان اکثر فرمت ها رو ساپورت کنه و بخونه با کيفيت عالي...والا خودم روي سوني تعصب خاصي دارم ولي شنيدم 2 تا فرمت بيشتر ساپورت نميکنه خيلي ناراحت شدم..چون بعيد ميدونم بتونم کيفيت سوني رو ديگه بتونم تجربه کنم...ولي مثه اينکه سامسونگ ميگن فرمت هاي زيادي رو ساپورت ميکنه مثه mkv.mp4.h264.h263.....از طرفي ميگن رنگاش مصنوعي هست..بعضي ار دوستان ال جي رو پيشنهاد ميدن...بابا پوله کمي نيست واسه مني که يه بار ميخوام خريد کنم خيلي واسم مهمه...
با 800 ميتونم يه 32ex500 بگيرم ولي خوب ميتونم پول بيشتري بدم ولي يه چيز درست درمون بگيرم..فکر کنم با 1100 تومن بشه LEd از سامسونگ يا ال جي گرفت..شايد (آيا led هاي سامسونگ و ال جي با کيفيت lcd هاي سوني برابري ميکنه...) يا هنوز led واقعي تو اين رنج پايين پيدا نميشه
آقا مثه اينکه يه چند روز ديگه تو شهر ما قرار نمايشگاه لوازم صوتي تصويري بزارن چي دوستان پيشنهاد ميدن ..دست نگه دارم تا اون موقع يا فرقي نميکنه...
موندم والا چيکارم کنم...شهرستان هستم دسترسي به جايي هم ندارم بايد از همين شهر خودمون خريد کنم ديگه
شايد تا چند مدت ديگه شهر ما هم صدا سيما ديجيتالي بشه آيا فرقي ميکنه در کيفيت تصاوير..از 800 تا 1100 نهايتش...يعني همه جوره امکانات داشته باشه ها...32 ما را کفايت ميکند..
مثلا سامسونگ lcd c695 يا c6960 led چطورن يا sony kdl-32ex700؟؟؟32 اينچشون...اينا ميتونن چه پسوند هاي ويديو ايي رو بخونن؟؟؟آپگريد ميشه کرد فريمورشاون رو...مثه اينکه سري 6900 يه پروسسور داره که کيفيت تصوير رو بالا ميبره..؟؟؟يعني ميشه در حد ال اي دي سوني؟؟؟
اين جريان ----t ya dbv چي هست؟؟؟...جريان اينترنت تي وي چيه ميشه تو ايران ازش استفاده کرد؟؟؟اين دي وي بي يه چيزه اضافه رو تي وي هست خوبه يا بده؟؟؟تي وي بهم معرفي کنيد که dvt-t رو خوب بتونه اجرا کنه...واااااااااااااي چقده سوال شد...کي ميخواد اينا رو تک تک جواب بده..خدا خيرت بده...
يا حق
-ابتدا توصيه ميكنم مدل ها وبرند هايم ختلف رو از نزديك ببيني و بر اساس تعصب ويا حرف ديگران انتخابي رو انجام ندي
در قضيه خريد Hdtv خيلي از مسايل سليقه اي هست
-در مورد ----t هم بايد عرض كنم خدمت شما كه ارتباطي به فرمت نداره
-اگر در شهرستان شما ديجيتال راه اندازي بشه ميتونيد شبكه ها رو ديجيتال وبا كيفيت مسلما بهتري دريافت كنيد
-يا hdtv كه تهيه ميكنيد اين قابليت رو داره ويا اينكه دستگاه STB جدا گونه براش تهيه ميكنيد
-با توجه به قيمت و اينچتون كه 32 هست چند تا پيشنهاد ميكنم
-با حدود 1200 برين سراغ اينچ هاي بالاتر و ال سي دي
SAMSUNG C650-LG LD660-SONY EX500
-يا هم توي مدل هاي مورد نظرتون C6900 , EX700 رو از نزديك مقايسه اي داشته باشين
-از نظر امكانات C6900 كاملا برتري داره (همون USB كه شما ميفرمايين )
-در مورد تصوير هم توصيه ميكنم از نزديك اين دو مدل رو بررسي كنيد و تصميمتون رو بگيرين
-در مورد فرمت هاي سوني هم بله متاسفانه خيلي محدود هست وبا اپديت فريمور اتفاق خاصي نميوفته
TATU_TATY
07-01-2011, 20:44
خيلي خيلي ممنون بابت راهنمايي...خدا خيرت بده...شما بسيار و خوب و با حوصله جواب ميديد....اگه شما نبودي که هيچي...بازم تشکر خيلي زياد..نايب و الزياره ما هم باشيد پيش آقا
الان که نيگا ميکنم تموم زورم همون 1 تومن هست ...اينچ بالاتر نميتونم ...
پس شد همون مدل سامسونگ ال اي دي 32 اينچ c6960 ....
حالا واقعا ال اي دي بخرم چيزي رو که از دست نميدم با 200 تومن هزينه بيشتر؟؟؟يا برم همون ال سي دي سامسونگ c965 گير بيارم...يعني امکاناتش ميرزه...( هر دو تاشون dvt-t دارن ديگه)
راستي در مورد اينچ ها هم سوال دارم..اينچ هاي استاندارد چي هست 32 42 52 ؟؟؟؟ چه اينچي بگيرم که تصوير واقعا عالي و جا افتاده باشه؟؟کشيده نباشه ..
ممنونم بازم تشکر
mehrdad_ati
07-01-2011, 21:21
اندازه مهم نیست . فقط نسبت طول به عرض مهمه که باید 16 به 9 باشه . اون رو هم از روی native resolution دستگاه میتونی بفهمی که اکثرا 720 یا 1080 هستند که همین نسبت توشون رعایت شده .
t_tanhayam
07-01-2011, 21:25
خيلي خيلي ممنون بابت راهنمايي...خدا خيرت بده...شما بسيار و خوب و با حوصله جواب ميديد....اگه شما نبودي که هيچي...بازم تشکر خيلي زياد..نايب و الزياره ما هم باشيد پيش آقا
الان که نيگا ميکنم تموم زورم همون 1 تومن هست ...اينچ بالاتر نميتونم ...
پس شد همون مدل سامسونگ ال اي دي 32 اينچ c6960 ....
حالا واقعا ال اي دي بخرم چيزي رو که از دست نميدم با 200 تومن هزينه بيشتر؟؟؟يا برم همون ال سي دي سامسونگ c965 گير بيارم...يعني امکاناتش ميرزه...( هر دو تاشون dvt-t دارن ديگه)
راستي در مورد اينچ ها هم سوال دارم..اينچ هاي استاندارد چي هست 32 42 52 ؟؟؟؟ چه اينچي بگيرم که تصوير واقعا عالي و جا افتاده باشه؟؟کشيده نباشه ..
ممنونم بازم تشکر
-خواهش ميكنم لطف دارين -حتما
-در مورد كشيدگي تصوير هم خوب قطعا زماني كه سراغ lcd با توجه به استاندارد هاي 16:9 كمي تصوير كشيده ميشه
منتها كم كم عادت ميكنيد و اينكه هر چه اينچ تون بيشتر باشه كمتر اين احساس رو دارين
-به نظر من اگر گير led بودن صرف نيستين ميتونيد با 1200 سراغ 40c695 برين با همون امكانات و تقريبا همون تصوير
-در مورد اندازه ها هم هر برندي مقادير مربوط به خودش رو داره
TATU_TATY
07-01-2011, 23:44
يکي از دوستان يه ال دس دي گرفته 32 اينچ 700 تومن ..برند ناشناسي هست..hensel
.ولي خوب هر چي پول بدي آش ميخوري...ميشه روش حساب کرد؟؟/در موردش چيزي ميدونيد؟؟؟
تا 1 تومن يه پيشنهاد قطعي بهم ميديد؟؟؟احتمالا نتونم بيش تز از 1 تومن جمع کنم...پس اگر امکانات 32c695 و 32c6960 يکي هست پس چرا بيشتر خرج کنم الکي...حالا با تصويرم ميشه کنار اومد البته اگر واقعا يه کوچولو بيشتر تفاوت نداشته باشن با هم...
فقط مشکلي که هست قيمت دقيق ندارم از اينا... فکر کنم اختلاف 32c695 با 32c6960 خيلي زياد باشه به خاطر 8 اينچ و ال اي دي بودن 400 بيشتر خرج کنم؟؟؟؟زورم نميرسه...مشکل اصليم اينجاست بعيد ميدونم مدل 32c695 رو بتونم پيدا کنم نديدم جايي قيمتي ازش...
راستي سوالاي ديگه اي هم موند...زير نويس ميتونه نشون بده... زير نويس فارسي رو هم ساپورت ميکنه...تو پخش فايل هاي که مشکلي نداره مثه مدل lg lcd 660 که يه تعدادشون بعضي فايل ها رو ميگرين يه تعدادي نميگيرن...
t_tanhayam
08-01-2011, 00:23
يکي از دوستان يه ال دس دي گرفته 32 اينچ 700 تومن ..برند ناشناسي هست..hensel
.ولي خوب هر چي پول بدي آش ميخوري...ميشه روش حساب کرد؟؟/در موردش چيزي ميدونيد؟؟؟
تا 1 تومن يه پيشنهاد قطعي بهم ميديد؟؟؟احتمالا نتونم بيش تز از 1 تومن جمع کنم...پس اگر امکانات 32c695 و 32c6960 يکي هست پس چرا بيشتر خرج کنم الکي...حالا با تصويرم ميشه کنار اومد البته اگر واقعا يه کوچولو بيشتر تفاوت نداشته باشن با هم...
فقط مشکلي که هست قيمت دقيق ندارم از اينا... فکر کنم اختلاف 32c695 با 32c6960 خيلي زياد باشه به خاطر 8 اينچ و ال اي دي بودن 400 بيشتر خرج کنم؟؟؟؟زورم نميرسه...مشکل اصليم اينجاست بعيد ميدونم مدل 32c695 رو بتونم پيدا کنم نديدم جايي قيمتي ازش...
راستي سوالاي ديگه اي هم موند...زير نويس ميتونه نشون بده... زير نويس فارسي رو هم ساپورت ميکنه...تو پخش فايل هاي که مشکلي نداره مثه مدل lg lcd 660 که يه تعدادشون بعضي فايل ها رو ميگرين يه تعدادي نميگيرن...
-ميتوني نزديك 1 تومان 37c695 رو بگيري
-در مورد زير نويس مشكلي نداره با srt ها
-هيچ مشكلي نداره تقريبا اكثر فرمت هاي رايج رو تا رزولوشن 1080p بدون مشكل اجرا ميكنه
-در مورد lcd vs led هم واقعا تفاوت ها مخصوصا در مدل هاي خوب ال سي دي مثل همين سري 6 خيلي كم هست
-البته باز هم شما سليقه ونياز خودت رو مدنظر بگير
TATU_TATY
08-01-2011, 00:53
خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايياتون
37c695 قيمتش هست 999
32C6960 قيمتش هست 1049
50 تومن به نظرم ارزش رو داره...حالا 5 اينج کوچکتر...
چي کار کنم ..ميتونم خودمو گول بزنم ال اي دي بگيرم..حالا ال اي دي تهفه اي هم نيست والا..اخه يه دونه دي وي پلير 70 تومني هم روش ميدن..که باشه پيشه خودشون سنگين تره..فقط يه 40 وات کمتر برق مصرف ميکنه ..و 90 وات کمتر از 40c695 مصرفش هست...!!!!!!!
چيکار کنم حالا؟؟
t_tanhayam
08-01-2011, 01:21
خيلي خيلي ممنونم بابت راهنمايياتون
37c695 قيمتش هست 999
32C6960 قيمتش هست 1049
50 تومن به نظرم ارزش رو داره...حالا 5 اينج کوچکتر...
چي کار کنم ..ميتونم خودمو گول بزنم ال اي دي بگيرم..حالا ال اي دي تهفه اي هم نيست والا..اخه يه دونه دي وي پلير 70 تومني هم روش ميدن..که باشه پيشه خودشون سنگين تره..فقط يه 40 وات کمتر برق مصرف ميکنه ..و 90 وات کمتر از 40c695 مصرفش هست...!!!!!!!
چيکار کنم حالا؟؟
-واقعا اينجا بحث انتخاب شماست عزيز
TATU_TATY
08-01-2011, 19:39
سلام از بندست...
آقا ثبات شخصيت ندارم...
به نظر ديگه اي دارم...
مي خوام سوني بگيرم ex500 که فکر کنم 800 هستش...ميگن مثه اينکه کيفيتش با ex700 يا ex710 حدود 3 تا 4 درصد اختلاف دارد.؟؟؟اين رو تاييد ميکنيد؟؟
بعدش با توجه به نداشتن ----t و ضعيف بودن usb در خوندن فرمت ها تصميم به خريد يه hd palyer گرفتم
حالا ميخوام بهم يه اچ پيلر توپ معرفي کنيد که واقعا از 7 خوان رستم تونسته باشه رد شه...
----t . زير نويس فارسي . هارد بتونه بخوره. ........
wd live . playon .
اصلا از اچ دي پلير تجربه اي ندارم...اينم ممنون ميشم کمکم کنيد....
کدوم يکي از اين راه حل ها رو بهم پيشنهاد ميديد...
mehrdad_ati
08-01-2011, 20:53
WESTERN DIGITAL بگیر . البته مدل زیاده ولی این مدل هم ارزونه هم همه چی پخش میکنه . بقیه گرون هستند
TATU_TATY
08-01-2011, 21:46
آخه وسترن هم مشکلاتي داره...با زير نويس فارسي ميتونم کمار بيام زياد مهم نيست..ولي مشکلات ديگه اي هم داره خوب..چه مدلي رو شما پيشنهاد ميکنيد؟؟؟
اين برند هم خيلي خوبه...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
t_tanhayam
09-01-2011, 00:26
سلام از بندست...
آقا ثبات شخصيت ندارم...
به نظر ديگه اي دارم...
مي خوام سوني بگيرم ex500 که فکر کنم 800 هستش...ميگن مثه اينکه کيفيتش با ex700 يا ex710 حدود 3 تا 4 درصد اختلاف دارد.؟؟؟اين رو تاييد ميکنيد؟؟
بعدش با توجه به نداشتن ----t و ضعيف بودن usb در خوندن فرمت ها تصميم به خريد يه hd palyer گرفتم
حالا ميخوام بهم يه اچ پيلر توپ معرفي کنيد که واقعا از 7 خوان رستم تونسته باشه رد شه...
----t . زير نويس فارسي . هارد بتونه بخوره. ........
wd live . playon .
اصلا از اچ دي پلير تجربه اي ندارم...اينم ممنون ميشم کمکم کنيد....
کدوم يکي از اين راه حل ها رو بهم پيشنهاد ميديد...
-به هر صورت دارين هزينه ميكنيد وحق دارين وسواس داشته باشين اينطوري نگين عزيز :10:
-در مورد تفاوت ex500 با دو مدل ديگه كم لطفي شده سري هاي Ex700 در تصاوير مخصوصا روشن كاملا برتري دارند ميتونيد توي يك نمايشگاه اين رو از نزديك تجربه كنيد
-خوب اگر سراغ برند سوني ميرين ميتونيد يك مديا پلير تهيه كنيد كه كاملا كارتون رو راه ميندازه
-توصيه من خريد wd live هست با قيمتي 130-140 و كاملا قابل قبول در رنج قيمتي خودش
TATU_TATY
09-01-2011, 00:41
ممنون ازتون..
شما توصيتون چي هست؟؟؟ex500 با اچ دي پلير به گرد پاي ex700 ميرسه؟؟؟
باز اين طوري نياز به اچ دي پلير دارم..اي خدا چي کنم؟؟؟
سوني هم شده موتورولا جنس ميزنه عالي و ساپورت نرم افزاري و جانبي هيچي....خدا اينارم شفا بده..
t_tanhayam
09-01-2011, 01:32
ممنون ازتون..
شما توصيتون چي هست؟؟؟ex500 با اچ دي پلير به گرد پاي ex700 ميرسه؟؟؟
باز اين طوري نياز به اچ دي پلير دارم..اي خدا چي کنم؟؟؟
سوني هم شده موتورولا جنس ميزنه عالي و ساپورت نرم افزاري و جانبي هيچي....خدا اينارم شفا بده..
-والا نميدونم چي بگم
-فكر ميكنم هزينه كمتري بكنيد بهتر هست يك مديا پلير ميتونه خيلي كار راه انداز تر باشه
اگر بدون گارانتی بخوای ، مدلهای بهتری رو میتونی بگیری
samira_googleOne
09-01-2011, 16:19
يا حق
چرا يك LED ايكس ويژن نميگيري؟ به فكر 'گيرنده ديجيتال نباش. اونو با 60 تومن مي توني بخري
اين لينك ر و ببين اين تلويزيون خيلي خوبه گارانتيشم خوبه اگر مشكلي پيش بياد
اين لينك بدون --- اين تلويزيون
اين لينك هم led با ---
TATU_TATY
09-01-2011, 23:46
ممنونم از دوستان بابت راهنمايي..فردا ميرم نمايشگاه ببنيم چيزي گيرم مياد..
خبرشم ;):) اينه
پنجمين نمايشگاه لوازم خانگي و صوتي و تصويري خراسان جنوبي به همت شركت تعاوني كاركنان نمايشگاه بينالمللي مشهد و با همكاري اتحاديه فروشندگان لوازم خانگي بيرجند برگزار ميشود.
چه ذوقي کردم...نميدوني...
TATU_TATY
10-01-2011, 18:03
رفتم نمايشگاه هيچي نداشت جز ال جي الکي کلي ذوق کردم ... تو سوني سنتر هم رفتم ex500 هم چنگي به دل نزند با قيمت هاي نجومي در مقابله با ex700 واقعا حرفي براي گفتن نداشت...سوني رو ميبوسيم ميزاريم کنار ميرم سراغ سامسونگ
TATU_TATY
10-01-2011, 19:46
تا 1100 چي پيشنهاد مديد؟؟ نهايت 1100
32 اينچ فقط
lg le8500 مي خوام ...از کجا 2 تومن بيارم پول اينو بدم..در کف کيفيت موندم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم با 1100 سيم برق 8500 رو بهم نميدن
رفتم ال جي ها رو ديدم ..خوشم نيومد...
سامسونگ هم رفتم ديدم ولي سري 6 رو نداشتن فقط يه 40c6960 داشت گفت تو کارتن هست...نتونستم کيفيتش رو ببنيم ..از ال اي دي سري 5 داشت اي بدکي نبود مدلش يادم نمياد فروشنده ورداشت گفت 6960 کيفيتش 3برابره اين ال اي دي سري 5مون هست ...( آ خدا پدره هر چي .ره بيامرزه )..به فروشنده ميگم آقا اينا ----t هم دارن ديگه گفت نه ؟؟؟؟گيج شدم والا ...از سري 6 هم ال سي داشت بد نيود
به فروشنده گفتم اين يو اس بيش که ديگه همه فرمت ها رو ساپورت ميکنه..گفت آره فقط همه چي ميخونه فقط دايوکس باشه ؟؟؟؟!!!!...ميبنيد تورو خدا گيره چه غولايي افتاديم ما ..مثلن نمايندگي سامسونگ هم داره آقا ... وضع نمايندگي سوني هم از اين بهتر بنود
يه سوال اينجا واسم پيش اومده چرا ال سي ها در نظرم خوش رنگ تر ميان؟؟؟چرا ال اي دي ها اين همه روشن هستن..
ال سي دي ها با نداشتن نور پس زمينه به نظرم خوش رنگ تر ميومدن...چرا من اينجوريم...چرا؟؟؟
samsung c6960 هم 32 اينچش رو برام قيمت زد 1080 گفت برات سفارش ميدم بيارن..اين سامسونگا که چيني ميني ندارن ايشالله..ساخت چه کشوري رو بگم برام بياره بهتره؟؟؟
از سوني نا اميد شدم...ولي همچنان تو کف کيفيت ex710 موندم که 32 اينچش رو ميدن تو شهر ما 1350
نامردا...من کيفيت 8500 رو ميخواااااااااااااااااااام ...wowwo..چيه واي
TATU_TATY
12-01-2011, 01:16
دوستان تصميم قطعي رو گرفتم ..
با راهنمايي هاي مفيد و سريع جناب t_tanhayam که خيلي ازشون ممنونم
از سامسونگ يا c695 يا c6960 ميگريم...
انشاالله وقتي گرفتم ميام اينجا ميگيم که آيا تقعاتم رو براورده يا نه..
بازم تشکر
TATU_TATY
18-01-2011, 11:15
با مشکلات پيش اومده براي دوستان از طريق منوي مخفي ديگه کم کم دارم بيخيال اين تي وي سامسونگ ميشن..
اين چه سياستي هست..يا بزار يا نه اگر ميزاري جوري بزار که بشه راحت استفاده کرد..برم سوني بگيرم شرف داره خودمو درگير اين تي وي بکنم...
Highbury
22-01-2011, 17:36
من زیاد سر در نمیارم. اما به نظر من کیفیت خیلی مهمه.کیفیت تصاویر سونی یه سر و گردن بالاتره.
TATU_TATY
27-01-2011, 10:39
اين تي وي هاي راک که تبليغ ميکنه چه جورين...به نظر نميرسه حرفي براي گفتن داتشه باشن...!!!!!
armin-samurai
29-01-2011, 20:48
سلام بنده یک عدد تلویزیون sony LED 40EX710 که یک هفته بیشتر نیست کار کرده با گارانتی اصلی به قیمت استثنایی فروشنده هستم.
only_star_soheil
13-06-2011, 16:52
قیمت چنده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.