مشاهده نسخه کامل
: چگونه میشه فهمید گیرنده ایمیل شما ایمیلتون رو باز کرده یا نه؟
pooyan.saj
03-01-2011, 22:54
سلام. من قبلا از یکی از دوستام شنیدم که در بعضی سرویس های ایمیل این امکان وجود داره که وقتی گیرنده ایمیل شما، ایمیلتون رو باز میکنه به شما اطلاع میده؟
میشه دقیق بگین که این قابلیت در کدوم سرویس ها وجود داره و چطوری میشه فعالش کرد؟
همچنین اگر یه راهی باشه که بشه فهمید طرف ایمیل منو دقیقا کی باز میکنه (منظورم زمان باز شدن ایمیل توسط گیرنده هست) خیلی کمک بزرگی به من میکنه؟
sepid12ir
03-01-2011, 22:57
نه دوست عزیز
خود من چندین سال پیش این حرف را شنیده بودم و در موردش پرس و جو کرده بودم ولی به نتیجه ای که رسیدم هیچ بود
راهی وجود نداره
مگه اینکه نرم افزارهای جدیدی اومده باشه و من بی خبر
اقا سلام،من سهندم ، از بچه های p30world یه کمکه خیلی سریع میخوام؛
لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
pooyan.saj
03-01-2011, 23:06
ولی اون دوست من میگفت که داره از این قابلیت استفاده میکنه؟ البته تا جایی که یادم میاد اون با اوت لوک کار میکرد شاید این یکی از قابلیت های نرم افزار اوت لوک بوده.
به هر حال این قضیه خیلی واسه من حیاتیه اگر کسی اطلاعاتی داره لطفا کمک کنه
Xx Hossein xX
03-01-2011, 23:08
من چند وقت پیش در مورد قابلیتی به نام read notification توی یک مجله خوندم که دقیقا همین کارو میکنه . و E-mail Tracking هم بهش میگن .
البته اصلا تست نکردم .
مثلا این سایت رو ببینید :
ReadNotify lets you know when email you've sent gets read
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توضیحات ویکی پدیا در مورد E-mail Tracking :
به نتیجه ای رسید ما رو هم خبر کنید . :31:
nightmare
03-01-2011, 23:18
میتونید از این سایتها استفاده کنید (من تا بحال این کار رو انجام ندادم و تضمین نمیکنم که جواب بده) :
ظاهرا با برنامه Outlook هم میشه این کار رو انجام داد . سرچ کنید آموزشش پیدا میشه.
تا بعد...
pooyan.saj
04-01-2011, 07:48
من چند وقت پیش در مورد قابلیتی به نام read notification توی یک مجله خوندم که دقیقا همین کارو میکنه . و E-mail Tracking هم بهش میگن .
البته اصلا تست نکردم .
مثلا این سایت رو ببینید :
توضیحات ویکی پدیا در مورد E-mail Tracking :
به نتیجه ای رسید ما رو هم خبر کنید . :31:
به این سایتی که معرفی کردید مراجعه کردم و ازش استفاده کردم. تا اینجای کار که داره درست جواب میده و همه چیز داره خوب پیش میره. فقط اشکالی که داره اینه که فقط تا 25 تا ایمیل رایگان هست و بعد باید پول بدیم. بازم متشکرم
لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
از يه سي دي ديگه استفاده كن شايد مشكلت حل شه
pooyan.saj
04-01-2011, 20:37
نیک گهر عزیز به جمع کاربران پی سی ورلد خوش آمدید. یکی از اصول استفاده از انجمن ها اینه که برای مطرح کردن هرسوال یا مشکلی بگردید و مرتبط ترین انجمن را پیدا کنید. اینجوری هم شما زودتر به جوابتون میرسید هم بی نظمی پیش نمیاد. متشکرم
فکر کنم که هاردتون دچار بدسکتور شده
ماله من تا یه مدت همین ارور رو میداد بدسکتورگیری کردم درست شد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.