مشاهده نسخه کامل
: صفحه ی آبی
سلام
من همین الان که سیستم رو روشن کردم همین که ویندوز بالا اومد صفحه ی آبی اومد و بعد از حدود 2 ثانیه ریست شد
مشکل چیه؟
Intel Pentium 4 631@3.61 Ghz
Geforce 8400gs
DDR2 2GB 667@800
300W Green Real
Win 7 x64
Comodo Internet Security
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------
آها راستی یادم رفت بگم
بعد از اینکه سیستم رو دوابره روشن کردم یه پیغام اومد که میخوایم آنلاین چک کنه یا نه و این لوگ توش بود:
Problem signature:
Problem Event Name: BlueScreen
OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional information about the problem:
BCCode: 7f
BCP1: 0000000000000008
BCP2: 0000000080050031
BCP3: 00000000000006F8
BCP4: FFFFF80002AF43CD
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1
Files that help describe the problem:
C:\Windows\Minidump\122710-17238-01.dmp
C:\Users\Mehdi\AppData\Local\Temp\WER-36348-0.sysdata.xml
Read our privacy statement online:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:
C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt
مشکل به احتمال زیاد از ویندوزه یا ویروس
ویندوز رو عوض کنید درست میشه اگه درست نشد مشکل سخت افزاریه
آخه هنوز 1 ماه نیست عوض کردم
afceaglee2013
03-01-2011, 19:00
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (محاسبه ی حداکثر توان مصرفی سیستم)
حداکثر مصرف سیستم شما بدون اورکلاک 300 واته حالا شما رو چه حسابی با پاور 300 وات اورکلاک کردید بماند :31:
البته یه بار زیاد مهم نیست ولی اگه تکرار شد و قبلا تو ویندوز ایکس پی یا ویندوز قبلیتون این ارور رو نداشتید بهتره یه سر به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو اونجا هم مطرح کنید
اگه از اونجا هم نتیجه ای نگرفتید میتونید از متخصصین سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کمک بگیرید .. توضیحات بیشتر رو میتونید در این تاپیک ببینید
اقا سلام،من سهندم ، از بچه های p30world یه کمکه خیلی سریع میخوام؛
لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
لپ تاپ Dell یکی از دوستان دسته منه که قرار بود من درستش کنم ،راستش خودم فکر میکردم با نصب مجدد ویندوز مشکلش حل میشه ولی موقع نصب ویندوز به یه مشکله گنده برخوردم،البته ناگفته نمونه که به اندازه موهای سرم ویندوز عوض کردم و خودمم به تازگی دانشجوی رشته کامپیوتر شدم،اینو گفتم که فکر نکنین با یه مبتدی طرفید،بگزریم .موقع نصب ویندوز وقتی که تازه میخایم به مرحله پارتیشن بندی برسیم به یه صفحه ابیه پر رنگ که مفهومه نوشتش اینه:(فایلهای ویندوز شما دمیج شده لطفا درایو های خدتونو فرمت کنید، چک دیسک کنید(chkdsk/f) ،دیفراگمنت کنید ،ممکنه سیستم ویروسی باشه)این خلاصه مفهوم نوشته ی این صفحه ابیه ،البته این صفحه رو با صفحه ابی که برا چک کردن درایو هستش اشتباه نگیرید،این یکی خیلی پررنگتره ممنون میشم اگه تو سایت کمکم کنید; کوچیک همتون سهند.
وقتی موقع نصب ویندوز این صفحه آبی یا همون blue screen میاد این دیگه از ویروس نمیتونه باشه
این مشکل یا از رمه
یا از هارد
یا دمای بالای قطعاتممکن هم هست از خود ویندوز باشه با یه سی دی ویندوز دیگه امتحان کنید
برای اطمینان حاطر اگه متونید یک دور کل درایوها رو پاک و مجددا پارتیشن بندی کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (محاسبه ی حداکثر توان مصرفی سیستم)
حداکثر مصرف سیستم شما بدون اورکلاک 300 واته حالا شما رو چه حسابی با پاور 300 وات اورکلاک کردید بماند :31:
البته یه بار زیاد مهم نیست ولی اگه تکرار شد و قبلا تو ویندوز ایکس پی یا ویندوز قبلیتون این ارور رو نداشتید بهتره یه سر به تایپیک زیر برید و مشکلتون رو اونجا هم مطرح کنید
اگه از اونجا هم نتیجه ای نگرفتید میتونید از متخصصین سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید کمک بگیرید .. توضیحات بیشتر رو میتونید در این تاپیک ببینید
هم کارت گرافیک و هم سی پی یو رو اور کردم و هرکدوم رو یک ساعت تست گرفتم و حتی چنیدن بار COD7 ,Cod6 رو تموم کردم ولی تا الان هیچ مشکلی نداشت!!!!
در ضمن فهمیدم که هر موقع به کیس ضربه میزنم آبی میشه(ضربه ی محکم) و مشکل از این چیزا نبود
afceaglee2013
06-01-2011, 01:41
کمبود توان قرار نیست باعث بروز صفحه آبی بشه (البته ممکنه به صورت غیر مستقیم باعث بشه) ولی میبینی یهو سیستمت خاموش شد و قطعاتت پریدن .. خیلی دل و جرات داری با پار 300 سی پی یو و کارت گرافیکتو اور کردی .. مادر بورد شما فکر نکنم حرفه ای باشه بنابراین اور سی پی یوو هم رم و هم باس مادر بورد و باس pci رو اور میکنه یعنی همه ی قطعاتتون اور شده و مصرف انرژی شون بالا رفته شما میتونی یه پاور درست حسابی تهیه کنی که بعدا هم به دردت بخوره .. به هرحال .. صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
FeelGood
06-01-2011, 11:22
با این اطلاعات که دادی چون زمان پارتیشن بندی با این مشکل مواجه شدی تنظیمات هارد در حالت ساتا هست و میخای ویندوزی نصب کنی که فاقد درایور ساتا هست(مثل xp) باید توی بایوس مد AHCI رو به IDE تغییر بدی
اینجوری که من فهمیدم این ارور شبیه فتال ارور هستش
این ارور ناشی از دو حالت::
1.ممکن این ایراد سخت افزاری باشه
2.نرم افزاری یا همون ویروس
اگر سخت افزاری باش و مثلاٌ برای لب تاپ باشه این مشکل اگر بدون دست کاری باشه به اصطلاح میگن این مشکل به دست انسان پیش نمیاد (این مشکل رای لپ تاپ منم بود که با گارانتی بردم یه نو بهم دادن)و یه مشکل هاد میباشه
2.اما ااگر ویروس باشه که بازم این اشکال رایجه مخصوصاٌ تو ویندوز سون حالا دو نوع داره بعد از اومداٌ صفحه آبی یا اینکه برنامه هنگ میکنه مجبوری با دکمه ریست دوباره شروع به کار کنی میاد
حالا برای رفع این کار بهترینش نصب ویندوز که من اینکارو هر سه ماه یک بار میگم انجام بدی
یا اینکه از برنامه عاههی بهبو ددهنده ی ویندوز استفاده کنی(tuneup)که شاید مشکلتو بر طرف کنه
دوست من چون داری هارد را از اول پارتیشن بندی میکنی 3 حالت وجود داره
1- درایو سی دی رم مشگل داره
2- ویندوزی که نصب میکنی مشگل داره
3- از max plas یا لو لول فورمت برای فورمت وپارتیشن بندی استفاده کن بعد از سی دی ویندوز مطمعا موفق میشی
خبر بده
موفق باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.