مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای شروع یک کار
hamed999
30-12-2010, 19:11
دوستان میخواستم بدونم اگه بخوام نمایندگی ایران رهجو که وارد کننده ی محصولات کامپیوتری سونی هست رو بگیرم باید چه قد خرج کنم اصلا میدن ؟؟؟؟ اصلا همچین کاری خوبه(البته اینم بگم فکر کنم تو استان ما سمنان هیچکی نمایندگیش رو نداره )؟؟؟
میخوام بزنم تو کار فروش محصولات کامپیوتری الته بیشتر لب تاپ و و دیگر محصولات ایران رهجو به نظر شما خوبه ؟؟؟ سود داره ؟؟؟؟؟؟
اگر مخالف هستید با یه راهنمایی پدرانه بگید برم داخل چه شغلی ؟؟؟؟ میخوام قبل اینکه درسم تمام بشه سر کار باشم و اقای خودم باشم چون بعد از درش تضمینی واسه کار نیست اینهمه جوان با سواد بیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hamed999
31-12-2010, 20:21
خواهشا کسی که تو کار محصولات کامپیوتری و این جور کاراست لطف کنه یه راهنمایی کنه ما رو !؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
Download Master
31-12-2010, 20:55
منم میخوام برم تو کار فروش سخت افزار کامپیوتر حالا یا با مغازه یا با سایت فروش آنلاین به نظرتون میصرفه ؟ چقدر سرمایه میخواد ؟ تهرانم و از سخت افزار هم خیلی میدونم
hamed999
01-01-2011, 20:43
یعنی واقعا یکی نیست به ما کمک کنه و راهنمایی کنه مارو
رو راهنمایی شما ها حساب کرده بودم
meisam317
01-01-2011, 21:59
دست خیلی زیاد شده + سرمایه خیلی زیادی میخادش + رابطه و تخصص زیادی میخاد
hamed999
02-01-2011, 14:53
دست که اره اما من میخوام نمایندگی بگیرم که تو استان ما هیچ کی نداره بازم نمیصرفه ؟؟؟؟؟؟؟ چه قدر خرج داره نمایندگی گرفتن؟؟؟؟؟
دوستان میخواستم بدونم اگه بخوام نمایندگی ایران رهجو که وارد کننده ی محصولات کامپیوتری سونی هست رو بگیرم باید چه قد خرج کنم اصلا میدن ؟؟؟؟ اصلا همچین کاری خوبه(البته اینم بگم فکر کنم تو استان ما سمنان هیچکی نمایندگیش رو نداره )؟؟؟
میخوام بزنم تو کار فروش محصولات کامپیوتری الته بیشتر لب تاپ و و دیگر محصولات ایران رهجو به نظر شما خوبه ؟؟؟ سود داره ؟؟؟؟؟؟
اگر مخالف هستید با یه راهنمایی پدرانه بگید برم داخل چه شغلی ؟؟؟؟ میخوام قبل اینکه درسم تمام بشه سر کار باشم و اقای خودم باشم چون بعد از درش تضمینی واسه کار نیست اینهمه جوان با سواد بیکار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایران رهجو گارانتی معتبریه
naser_2006
03-01-2011, 01:28
در حال حاضر باتوجه به گسترش استفاده از لپ تاپ در ایران و وجود یک گارانتی معتبر در مواقعی خرابی کاملا احساس میشه البته اینم باید در نظر بگیرید که هر کی یه مدرک تعمیر سخت افزار کامپیوتر می گیره فرداش یه مغازه تعمیرات سخت افزار کامپیوتر و لپ تاپ میزنه
به نظر من فروش لپ تاپ از یه برند اصلا خوب نیست چون از برند های دیگه کانفیگ های لپ تاپ بهتر و به صرفه تری هست که جماعت برای خریدشون به طرف اون برند میرن
به نظرم اگه خودت لپ تاپ مستقیم بیاری بهتر از اینه که نمایندگیش باشی هست (بودجه مهمتره)
hamed999
03-01-2011, 10:43
ممنون از جواب هاتون
اما یعنی اگه مستقیم بیارم قیمتش ارزانتر از نمایندگی میشه ؟؟؟
اره خودم هم تو فکرم بود که در کتار قطعات نمایندگی محصولات دیگر برند ها رو بیارم اما نمیدونم با وجود گرفتن نمایندگی از یه برند میشه یا نه ؟؟؟ ( یعنی نمایندگی اجازه میده یا نه )
سلام
شرکت های بزرگی مثل ایران رهجو . به راحتی به کسی نمایندگی نمیدند . منظورم اینه که شما بدون هیچ سابقه کاری اعتبار فروشگاهی نمیتونید نمایندگی شرکت های کوچکتر از این را هم بگیرید . به همین خاطر هم هست که فروشگاه های دیگه در شهرتون نمایندگی این شرکت را نگرفته اند یعنی شاید در شروع کار این تصمیم را داشته اند که بهشون نداند و در ادامه هم دیدند نمایندگی شاید چیز خوبی هم نباشه . به جز محدود کردن خودتون تو خرید و فروش .
توصیه اولم به همه کسایی که می خواند وارد شغلی بشند اینه که حتما حتما چند وقتی شاگردی کنند در همون زمینه کاری در جاهای بزرگ . با کارهای بزرگ آشنا بشند . با نحوه خرید و فروش . که هر دو خیلی خیلی مهمند .
منظورم اینه که اولا یاد بگیرید از کجا ها جنس به قیمت مناسب خرید کنید و ثانیا فروشندگی را هم تمرین کرده باشید و بلد باشید .
توصیه دومم یه جمله از پیامبر (ص) است که : "به آنچه بدان امید نداری امیدوارتر باش تا به آنچه که بدان امید داری .. "
این جمله که برای من که خیلی مصداق داشت . این را به خاطر تجربه ام میگم . دیگه خسته شدم امیدوارم بعدا بیام اگه دوستان تمایل داشتند بیشتر توضیح بدم . :11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.