ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

صفحه ها : 1 2 [3]

hovo
12-12-2011, 23:28
با سلام وتشکر ویژه از پاسخگوی شما دوست عزیز

راستش دیگه موندم چیکار کنم
شما راهنمای بفرمایید

ex720 داشتم راستش از 3 بعدی ان راضی نبودم چراکه سایه دار نمایش میداد
هرکس یه چيزی میگه هنوز هیچ کدوم از دوستان پاسخ درستی بمن ندادند
من سوال کردم ایا
nx720 تو 3 بعدی خوبه و مشکلی نداره دوستان میگن hx بخر خوب قبول منم میدونم ولی این مدل 40 اینچ نداره
وقیمتش بالای
میخام بدوم ایا nx720 تو 3بعدی چطوری و ایا در مدل 40 اینچ راسته که با دو بلندگو و پایه استند
قراردارد
در کل اگه راضی کننده هست دیگه هزینه زیادی نکنم
اخرین قیمت هم من سوال کردم 2400 دادند
و از لحاظ مالزی بودن یا مونتاژ ایران بودن همه رو چه مالزی ذکر شده یا ننوشته باشند دوستان نمایندگی میگن همه محصولات مالزی هست فقط با این تفاوت که بعضیها از اسم مالزی برای بازار گرمی استفاده میکنند

ممنون
هرچی پول بدی آش میخوری!!!!!!@
در مورد مالزی هیچ نظر قطعی درستی وجود نداره خودت رو خسته نکن بخر بره البته اگه من جات بودم از بانه میخریدم با گارانتی خود بانه ویترین یا بانه مارکت البته اون بدون پایه آلمینیومی هست همه که خریدن میگن یه 120 تومن باید براش جدا بدی

black five
18-12-2011, 11:18
سلام به دوستان و اساتید این انجمن.. اگر ممکنه درباره مدل cx520 46" یه توضیح مختصری بدید و اینکه نسبت به قیمتش و کیفیتش نسبت l cdهای با برندهای سامسونگ و پاناسونیک بالا تره یا پایین تر..

brad pitt
20-12-2011, 13:41
الان که دلار گرون شده تلویزیون گرون میشه

و یه سوال دیگه اینکه چرا سونی جشنواره زمستانی نمیزاره ؟

vanish
22-12-2011, 23:06
سلام
من امروز یه EX720 خریدم ولی از بعد از ظهر متوجه شدم بلندگوی سمت راستش خر خر میکنه! یعنی باید بره گارانتی یا برم بکوبمش تو سر مغازه دار؟

cdcenter
24-01-2012, 23:19
سلام
من امروز یه EX720 خریدم ولی از بعد از ظهر متوجه شدم بلندگوی سمت راستش خر خر میکنه! یعنی باید بره گارانتی یا برم بکوبمش تو سر مغازه دار؟

شاید مشکل نرم افزاری باشه. اگه هم سخت افزاری به هر حال گارانتی داره . مغازه دار هم تقصیر نداره . تی وی رو آک از شرکت تحویل میگیرن و در منزل شما باز میکنن . مگر اینکه نمایندگی نبوده باشه و تی وی رو خارج از اک به شما تحویل داده بوده باشند .

hovo
03-02-2012, 09:12
سلام به دوستان و اساتید این انجمن.. اگر ممکنه درباره مدل cx520 46" یه توضیح مختصری بدید و اینکه نسبت به قیمتش و کیفیتش نسبت l cdهای با برندهای سامسونگ و پاناسونیک بالا تره یا پایین تر..
معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520 - Page 62 - P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

koorosh2500
18-02-2012, 21:07
با سلام
بنده جدیدا یک تلویزیون سونی KLV-40BX420 خریدم.
با اون فقط ماهواره نگاه می کنم و از کابل معمولی AV استفاده می کنم.
دوستانی که تو تنظیماتش وارد هستند اگر ممکنه بهترین تنظیمات اون رو برام بگذارند ممنون می شم.

poonel
19-02-2012, 19:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

brad pitt
19-02-2012, 20:58
سلام خسته نباشید

دیروز تاحالا نمیدونم تلویزیونه چی شده که سیاه سفید شده

ببینید ما ماهواره رو روی ورودی خروخی ویدیو1 میدیدیم . همه چی اوکی و سالم
اما از دیروز تاحالا اومده روی ویدیو2.مولفه و سیاه سفید شده و اصلا نمیشه هر کاری میکنم با کنترل tv رفت روی ویدیو1

خود تلویزیون دیجیتال اینا رنگی اوکی هستا . همچنین یو اس بی که میزاری اوکی و رنگی

فقط ماهواره روی ویدیو 2 اومده و سیاه و سفید و بی صدا شده

منظورم از ویدیو 1 و 2 اینا همونه که دکمه home میزنیم موارد hdmi و ویدیو و .. میاد

مشکل چیه ؟

ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

koorosh2500
20-02-2012, 02:17
سلام خسته نباشید

دیروز تاحالا نمیدونم تلویزیونه چی شده که سیاه سفید شده

ببینید ما ماهواره رو روی ورودی خروخی ویدیو1 میدیدیم . همه چی اوکی و سالم
اما از دیروز تاحالا اومده روی ویدیو2.مولفه و سیاه سفید شده و اصلا نمیشه هر کاری میکنم با کنترل tv رفت روی ویدیو1

خود تلویزیون دیجیتال اینا رنگی اوکی هستا . همچنین یو اس بی که میزاری اوکی و رنگی

فقط ماهواره روی ویدیو 2 اومده و سیاه و سفید و بی صدا شده

منظورم از ویدیو 1 و 2 اینا همونه که دکمه home میزنیم موارد hdmi و ویدیو و .. میاد

مشکل چیه ؟

ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

به احتمال زیاد سیستم رنگ تلویزیون یا ----- ماهواره به هم ریخته است.
سیستم رنگ ماهواره را روی PAL و سیستم رنگ تلویزیون را روی auto بگذارید. (اگر یکی NTSC و دیگری PAL باشد یا تصویر ندارید و یا اینکه سیاه و سفید می شود)

alexy_xman
23-02-2012, 09:03
کدهای مخفی برای میزان کارد کرد تلویزیون سونی مدل 46HX925 میخواهم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر

lurenzo
23-02-2012, 12:29
کدهای مخفی برای میزان کارد کرد تلویزیون سونی مدل 46HX925 میخواهم لطفا راهنماییم کنید. با تشکر

چنین کدی برای این تی وی وجود نداره.
توی منوی مخفی این تی وی هم میزان کارکرد رو نمیزنه!

alexy_xman
23-02-2012, 13:28
فروشنده می گفت که نمایندگی تعمیرات مجاز 100000 ریال میگیره و نگاه میکنه دستگاه کار کرده هست یا صفر از کجا میشه فهمید اینو؟؟؟ با تشکر از شما

alexy_xman
17-04-2012, 19:31
درمورد استفاده وووووووووووووووووووووو پپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپپ پپپپپپپپپپپپپپپپپپ ان در 46hx925 لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

kautuver
25-05-2012, 00:33
سلام دوستان از دوربين موو PS3 ميشه برای تماس اسکايپ استفاده کرد ؟

smhsh121
26-05-2012, 00:49
سلام.... اقا سونی اگر بخوام از بانه بخرم، تا چند تومن برا ۴۰ اینچ به بالا باید کنار بذارم؟! اصلا چه مدل هایی خوبه؟ سه بعدی اینا نمیخوام... ال ای دی با قابلیت تی وی دیجیتال .....

تو ال ای دی های سونی مدل ex520 سه بعدی نیست که 40 اینچش تو بانه حدود 1.2 هست و 46 اینچش حدود 1.5 هست. مدل ex720 هم هست که سه بعدی داره و حدود 150-200 تومان گرونتره. از مدلای 2012 هم ex410 الان تو بانه اومده که 42 اینچش حدود 1400 هست. البته قیمتا رو از بانه مارکت گفتم و ممکنه قیمت روز فرق کنه.

hovo
14-09-2012, 22:49
دوستان قدیمی که از دیجیتال داخلی تی وی سونی استفاده میکنید... تازگی ها مشکلی نداشتید؟؟؟
مثلا قطع هر روزه دیجیتال؟؟؟
احساس میکنم دیجیتال تی وی خراب شده یا حالا یه جورایی نیم سوز شده!!!
آخه فرض کنید از ساعت 3 عصر روشن باشه تا مثلا 8 شب یهو دیجیتالش کلا میپره و اصلا همه شبکه ها اسکرامپ میدن
تا یه یک ساعت بعد خاموش روشن کردن همه چی عین روز اولش
البته نه همیشه@

اوایل فکر میکردم ماله پخش دیجیتال توی اصفهانه
ولی یکم پرس و جو کردم دیدم توی محله خودمون کسی همچین مشکلی نداره با دیوی بی تی و سامسونگ و الجی فقط متاسفانه تو محل ما کسی سونی نداشت وگرنه دیگه خاطر جمع میشدم
گفتم ببینم بقیه همچین مشکلی با سونی داشتن؟

amirkhan_0o0
27-12-2012, 15:48
دوستان یه سوال
تی وی bx420 گزینه ای برای قطع صدا یا آبی شدن تصویر در هنگام قطع صدا نداره؟؟