PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : معرفی و بررسی HDTV ـهای 2011 سونی

صفحه ها : 1 [2] 3

lurenzo
06-08-2011, 20:51
به نقل از یکی از دوستان که فرمودند : سری HX82x مختص بازار امریکای شمالیه و وارد آسیا نمیشه.
46HX925 هم توسط یکی از سایتهای اینترنتی ارائه میشه.با قیمتی در حدود 3.300
بگردید پیداش میکنید.

مدل HX820 توی سایت sony-asia.com معرفی شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد HX925 هم اگر منظورتون اون سایتی هست که از دبی میاره ، باید بگم کارش حساب کتاب درستی نداره!

Spoilsman
07-08-2011, 05:42
با سلام و خسته نباشید
من قصد خرید 55HX925 رو دارم
از دوستانی که از سایت های فروش تلویزیون در بانه خربد کردن کدوم سایت رو پیشنهاد میدن؟؟؟؟

mrm10
07-08-2011, 19:32
مدل HX820 توی سایت sony-asia.com معرفی شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر مورد HX925 هم اگر منظورتون اون سایتی هست که از دبی میاره ، باید بگم کارش حساب کتاب درستی نداره!
در مورد اول کاملا حق با شماست. گر چه منم مطمئن نبودم و از دوستان نقل قول کردم.
در مورد دوم هم اگه منظور شما با منظور من همگرا باشه بله حق با شماست و من حدود 3 هفته این بابا رو با پنلهای مختلف محک زدم. ولی شنیدم (خودم مطمئن نیستم) که hx925 در سایز 55 تو گچین موجوده. باقیش گردن راوی و تحقیق علاقمندان.

lurenzo
07-08-2011, 20:52
در مورد اول کاملا حق با شماست. گر چه منم مطمئن نبودم و از دوستان نقل قول کردم.
در مورد دوم هم اگه منظور شما با منظور من همگرا باشه بله حق با شماست و من حدود 3 هفته این بابا رو با پنلهای مختلف محک زدم. ولی شنیدم (خودم مطمئن نیستم) که hx925 در سایز 55 تو گچین موجوده. باقیش گردن راوی و تحقیق علاقمندان.

اگر کسی طالب 55 اینچش باشه خیلی راحت میتونه از بانه سفارش بده!(مثل خودم)
ولی نمیدونم سیاست وارد کننده ها چیه که اول سایز 55 اینچ میارن؟ ال ای دی D8000 سامسونگ هم فعلا 55 اینچش موجوده!

lurenzo
07-08-2011, 20:58
با سلام و خسته نباشید
من قصد خرید 55HX925 رو دارم
از دوستانی که از سایت های فروش تلویزیون در بانه خربد کردن کدوم سایت رو پیشنهاد میدن؟؟؟؟

براتون پ خ کردم!

mehdi-sh
07-08-2011, 21:01
دوست برای من هم پخ کنید

mehdi-sh
07-08-2011, 21:02
دوست عزیز برای بنده هم پخ کنید

oghyanoos
08-08-2011, 00:11
برای بنده هم پخ کنید

ebow
08-08-2011, 12:02
آدرس سایت رو همینجا بزن تا ما هم بدونیم

lurenzo
08-08-2011, 16:00
برای بنده هم پخ کنید

آدرس سایت رو همینجا بزن تا ما هم بدونیم

دوستان آدرس سایت خاصی نیست.
یکی از همین سایت های فروش تی وی در بانه هست.توی گوگل سرچ کنید ، پیدا میکنید!
قرار دادن آدرس سایت های فروش خلاف قوانین سایته!

mrm10
08-08-2011, 21:29
ولی نمیدونم سیاست وارد کننده ها چیه که اول سایز 55 اینچ میارن؟ ال ای دی D8000 سامسونگ هم فعلا 55 اینچش موجوده!

1- بدلیل اینکه سودش بیشتره
2- واسه اینکه اولش سایزهای بزرگش رو وارد خاور میانه میکنن (دبی). من خودم هفته پیش بابت D8000 زنگ زدم دوبی فقط 55 موجود داشتند و خبری از 46 نبود.

y91z
09-08-2011, 04:23
با آپدیت جدید سونی ، قابلیت Wi-Fi Direct Mode اضافه شد که میشه فایل های روی گوشی یا پی سی یا لپ تاپ یا هر وسیله ای که Wi-Fi داره رو روی تلویزیون بصورت مستقیم و بدون دخالت روتر یا اکسس پوینت اجرا کرد.
من تونستم فایل تصویری رو از روی پی سی بر روی تی وی به نمایش بذارم.

لینک آپدیت جدید برای HX925 :

دوست عزیز شما چطوری تونستین عکس و فیلمو از پی سی روی تی وی نمایش بدین ؟ من ex720 دارم و روی گزینه وای فای مود هم رفتم و تونستم لپ تاپو بهش کانکت کنم.اما نمیدونم چطوری باید فیلم و عکس فرستاد روی تی وی . لطفا یه توضیح کامل بدین. با تشکر

mahi951
09-08-2011, 13:15
سلام دوستان آیا nx720 فیلمهای دوبعدی را به سه بعدی تبدیل می کنه یا نه؟

payamovie
09-08-2011, 19:16
سلام دوستان آیا nx720 فیلمهای دوبعدی را به سه بعدی تبدیل می کنه یا نه؟
بله تبدیل میکنه ولی کلا چیز جالبی درنمیاد

lurenzo
09-08-2011, 19:58
دوست عزیز شما چطوری تونستین عکس و فیلمو از پی سی روی تی وی نمایش بدین ؟ من ex720 دارم و روی گزینه وای فای مود هم رفتم و تونستم لپ تاپو بهش کانکت کنم.اما نمیدونم چطوری باید فیلم و عکس فرستاد روی تی وی . لطفا یه توضیح کامل بدین. با تشکر

من فقط فیلم رو تست کردم.
با ویندوز 7.
اول از همه فایروال کامپیوتر رو خاموش کن!
1. باید شبکه تی وی رو جزو Home Network انتختب کنی!
2. وارد Home Group توی Network and Sharing Center بشید و تیک Stream my Pictures and music رو بزنید و وارد Choose Media Streaming Options بشید و در قسمت Show Device باید نام تی وی رو ببینید.
3. سپس Windows Media Player رو اجرا کنید و در قسمت بالا سمت راست ، در لیست Play To باید نام تی وی رو ببینید و بعد روش کلیک کنید تا پنجره ای باز بشه.
4. بعد فایل هاتون رو Drag کنید توی اون و تی وی پخش میکنه! (فقط فرمت هایی رو که تی وی ساپورت میکنه ، ظاهرا پخش میکنه.)
اگر مشکلی داشتید باید اینقدر باهاش سرو کله بزنید ، تا حل بشه!

snozar
10-08-2011, 13:31
اینقدر این فرومها را خوندم که گیج شدم. میشه بگین کدوم یکی از اینها (یا چیز جایگزین) کیفیت بالاتری داره:
hx800
ex720
nx720
بیشتر مد نظرم کیفیت تصویر بهتر، بعد صدای شفافتر، بعد امکانات جانبی بیشتر، بعد مصرف پایین تر و دست آخر ظاهر زیباتره. راستی 40 هینچش را ملاک قرار بدین.

ALINAZARIPN
10-08-2011, 15:45
به گزارش فارنت و به نقل از خبرگزاری رویترز ،کازوئه هیراهی معاون اجرایی شرکت سونی اعلام کرد که این شرکت در حال بررسی متوقف کردن تولید تلویزیون از سوی این شرکت است.

این شرکت اعلام کرد که در حال بررسی فروش هر یک از کارخانه‌های خود در ژاپن ،برزیل ،چین و مالزی است همانطور که پیش از این کارخانه‌های خود در اسپانیا ،مکزیک و اسلواکی را تعطیل کرده بود.

البته این شرکت یک راهکار دیگر را نیز مدنظر دارد و آن این است که با غول کره‌ای سامسونگ در تولید پنل تلویزیزون همکاری و مشارکت کند.

این شرکت در حدود ۸ سال متوالی است که در صنعت تلویزیون سازی دچار ضرر و زیان می‌شود و مشارکت با سامسونگ حداقل می‌تواند ضمن کم کردن یکی از رقبا ،با توان مضاعف‌تری به جنگ سایر رقبا در این صنعت برود و در ضمن هزینه‌های تولید خود را کاهش دهد.

البته سونی خود اذعان دارد که صنعت تلویزیون سازی یکی از تولیدات اصلی این شرکت است و نمی‌توان به راحتی این تولید پایه را حذف کرد.

چندی پیش شرکت پاناسونیک یکی از رقیبان این شرکت نیز از فروش ضعیف تلویزیون‌های این شرکت در آمریکا و اروپا خبرداده بود.

منبع:

farzad3620
10-08-2011, 16:09
ال ای دی 32 زیر یه تومن بهترین انتخاب ؟؟؟

اگه ال سی دی مناسبتری هم باشه پیشنهاد بدین لطفا

hero2011
10-08-2011, 21:21
اینقدر این فرومها را خوندم که گیج شدم. میشه بگین کدوم یکی از اینها (یا چیز جایگزین) کیفیت بالاتری داره:
hx800
ex720
nx720
بیشتر مد نظرم کیفیت تصویر بهتر، بعد صدای شفافتر، بعد امکانات جانبی بیشتر، بعد مصرف پایین تر و دست آخر ظاهر زیباتره. راستی 40 هینچش را ملاک قرار بدین.

به ترتیب:
NX720
HX800
EX720

dollar
11-08-2011, 01:13
بعد از سلام
عزیز فرق بین KDL-32CX520 و KDL-32EX720 تو چیه ؟
کلا کدوماشو بگیرم ؟ از هر لحاظی؟ پشتیبانی کیفیت و نرم افزار؟

farhoudr
11-08-2011, 12:03
آيا كسي تونسته با سري e سوني وارد اينترنت بشه.من 720 دارم و براي اتصال به اينتترنت نياز به دانگل به شكل يو-اس-بي داره.شنديم در حدود 100 تومن است ولي نميدونم اصلا ميتونم به راحتي باهاش وارداينترنت بشم يا نه؟

poonel
11-08-2011, 12:22
آيا كسي تونسته با سري e سوني وارد اينترنت بشه.من 720 دارم و براي اتصال به اينتترنت نياز به دانگل به شكل يو-اس-بي داره.شنديم در حدود 100 تومن است ولي نميدونم اصلا ميتونم به راحتي باهاش وارداينترنت بشم يا نه؟

مگه کامپیوتر نداری؟ با کامپیوتر برو تو اینترنت.
بیشتر امکانات تلویزیونهای اینترنتی برای ایران کاربرد نداره.
Internet Tv تقریبا بی استفاده است که استفادش فقط برای شرکتهای تولید کننده و خالی کردن جیب مشتریه.

---------- Post added at 12:22 PM ---------- Previous post was at 12:17 PM ----------

hx800
ex720
nx720

معلومه که NX720 خیلی بهتر از اون دو تای دیگست.
کنتراستش نسبت به اون دو تا خیلی بالاتره. تقریبا دو برابره.
اگه کسی هم از مسائل فنی تلویزیونها اطلاع نداشته باشه یه نگاهی که به قیمت NX720 بندازه می فهمه که یه چیز دیگست.

lurenzo
11-08-2011, 12:34

شما از طریق کابل شبکه هم میتونی اینترنت رو به تی وی برسونی!
اگر میخوای وایرلس باشه ، بنظر من هم ارزش نداره!
نمیگم اصلا کاربرد نداره (برای من در بعضی موارد خیلی کاربرد داره ، بیشتر در زمینه خوندن اخبار) ولی اینکه بخوای بخاطرش 100 تومن هزینه کنی نمیصرفه!

sharareh
11-08-2011, 13:10
سلام دوستان
آیا کسی تونسته نرم افزارex720 رو به کمک اتصال به اینترنت آپگرید کنه؟ من تا بحال 3 دفعه است امتحان کردم و تا 70 درصد هم پیش رفت ولی یه هو پیام خطا داد که ارتباط دچار اختلال شده (کد ارورش هم 7007).
آیا راه دیگه ای برای آپگرید نیست؟یعنی فایلش رو از اینترنت یا جایی دیگه گرفت و ریخت توی تلویزیون؟ ممنون میشم اونهایی که تجربه دارند راهنمایی کنند.مرسی

naderdaie69
11-08-2011, 15:47
سلام

سری 32CX520 چه فرمتهای تصویری رو پخش میکنه ؟؟؟؟؟

باتشکر

imana
11-08-2011, 20:02
سلام دوستان
آیا کسی تونسته نرم افزارex720 رو به کمک اتصال به اینترنت آپگرید کنه؟ من تا بحال 3 دفعه است امتحان کردم و تا 70 درصد هم پیش رفت ولی یه هو پیام خطا داد که ارتباط دچار اختلال شده (کد ارورش هم 7007).
آیا راه دیگه ای برای آپگرید نیست؟یعنی فایلش رو از اینترنت یا جایی دیگه گرفت و ریخت توی تلویزیون؟ ممنون میشم اونهایی که تجربه دارند راهنمایی کنند.مرسی

شما می تونی از این سایت فایل آپدیت رو دانلود کنی و به روشی که خودش توضیح داده از طریق usb تلویزیون رو آپدیت کنی

dollar
11-08-2011, 23:43
عزیز جواب سوال منو نمی دی ؟

lurenzo
12-08-2011, 00:12
بعد از سلام
عزیز فرق بین KDL-32CX520 و KDL-32EX720 تو چیه ؟
کلا کدوماشو بگیرم ؟ از هر لحاظی؟ پشتیبانی کیفیت و نرم افزار؟

عزیز جواب سوال منو نمی دی ؟

سلام.
CX520 ال سی دیه ولی EX720 ال ای دیه!
EX720 برخلاف CX520 سه بعدیه!
EX720 دارای Motionflow™ XR 200 هستش که مربوط به روان سازی تصویر هست.
پشتیبانی در همه محصولاته سونی به یک اندازست!
بنظر من از بین این دو تا گزینه EX720 رو انتخاب کن!

naderdaie69
12-08-2011, 00:47
سلام

باتشکر

????????????????

dollar
12-08-2011, 03:40
ممنون از لطفت
یکی دو تا سوال دیگه
ال ای دی با ال سی دی فرقش تو چیه ؟
منظور از سه بعدی بودن اینه که بدون عینکم می تونم ببینم یا باید حتما عینکشم باشه ؟ اگه لازمه رو خودش می دن یا باید بخرم ؟اونوقت قیمتش؟
و سوال اخر قیمت حدودی 32 اینچ 720 چنده؟البته اگه 32 داشته باشه؟
با تشکر

lurenzo
12-08-2011, 13:23
سلام

باتشکر

????????????????

ساپورت فرمت های صوتی :

MP3 (files with the extension “.mp3” that have not been copyrighted)
- WAV (files with the extension “.wav”)
- WMA (files with the extension “.wma”)

ساپورت فرمت های تصویری :

# - AVCHD (files with the extension “.mts” or “.m2ts”)
# - MP4 (AVC) (files with the extension “.mp4”)
# - MP4 (MPEG4) (files with the extension “.mp4”)
# - MPEG1 (files with the extension “.mpg”)
# - MPEG2 (files with the extension “.mpg”)
# - DivX (files with the extension “.divx” or “.avi”)
# - WMV (files with the extension “.wmv” or “.asf”)

naderdaie69
12-08-2011, 13:27
ساپورت فرمت های صوتی :

MP3 (files with the extension “.mp3” that have not been copyrighted)
- WAV (files with the extension “.wav”)
- WMA (files with the extension “.wma”)

ساپورت فرمت های تصویری :

# - AVCHD (files with the extension “.mts” or “.m2ts”)
# - MP4 (AVC) (files with the extension “.mp4”)
# - MP4 (MPEG4) (files with the extension “.mp4”)
# - MPEG1 (files with the extension “.mpg”)
# - MPEG2 (files with the extension “.mpg”)
# - DivX (files with the extension “.divx” or “.avi”)
# - WMV (files with the extension “.wmv” or “.asf”)

ممنونم از شما

یعنی MKV رو ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟

باتشکر

lurenzo
12-08-2011, 13:42
ممنون از لطفت
یکی دو تا سوال دیگه
ال ای دی با ال سی دی فرقش تو چیه ؟
منظور از سه بعدی بودن اینه که بدون عینکم می تونم ببینم یا باید حتما عینکشم باشه ؟ اگه لازمه رو خودش می دن یا باید بخرم ؟اونوقت قیمتش؟
و سوال اخر قیمت حدودی 32 اینچ 720 چنده؟البته اگه 32 داشته باشه؟
با تشکر

فرقشون توی نور پشت صفحست! که مستقیم روی کیفیت تصویر تاثیر داره.مصرف انرژی در ال ای دی هم پایینتره!
بله همه تی وی های سه بعدی موجود نیاز به عینک دارن.عینک توی کارتن مدل EX720 نیست ولی ممکنه فروشنده باهاش عینک هم بده! قیمت عینک 70 تا 80 تومن هست!
قیمتش حدود 1350 تومن هستش!

lurenzo
12-08-2011, 14:00
ممنونم از شما

یعنی MKV رو ساپورت نمیکنه ؟؟؟؟؟

باتشکر

نه ، پخش نمیکنه!
بنظر من شما به فکر یه HD Media Player خوب باش!

naderdaie69
12-08-2011, 14:35
نه ، پخش نمیکنه!
بنظر من شما به فکر یه HD Media Player خوب باش!

lurenzo عزیز
خیلی مزاحمت شدم ولی
شما بین این مدل و 32d585 سامسونگ کدوم رو انتخاب میکنید !!؟؟؟؟
در ضمن براکت دیواری سونی چند قیمته ؟؟

با تشکر و سپاس فراوان

lurenzo
12-08-2011, 15:00
lurenzo عزیز
خیلی مزاحمت شدم ولی
شما بین این مدل و 32d585 سامسونگ کدوم رو انتخاب میکنید !!؟؟؟؟
در ضمن براکت دیواری سونی چند قیمته ؟؟

با تشکر و سپاس فراوان

خواهش میکنم.
والا انتخاب بینشون سخته.من میخواستم بینشون انتخاب کنم حتما میرفتم تصویر جفتشون رو از نزدیک میدیدم.اونی که بیشتر باب میلم بود رو میخریدم.
قیمت ندارم.

amirkhan_0o0
14-08-2011, 00:09
دوستان من ال سي دي bx420 رو 15 روزه كه خريدم احساس مي كنم. كه پشت اون بعضي اوقات يه بو هايي مي ده!!

miladsa
14-08-2011, 09:31
بله.تو منو مخفی hx800 مینویسه که این تی وی مدلش hx800 هست.

میشه بگید منو مخفی تلویزیون های سونی چه جوری میاد ؟

---------- Post added at 06:01 AM ---------- Previous post was at 05:57 AM ----------

سلام
بنده چند روزی میشه kdl46-nx720 گرفتم از کیفیت تصویرش راضی نیستم همه تنظیمات رو هم اپتیمایز کردم ولی بازم به دلم نمیشینه قبلا سامسونگ ال ای دی داشتم به نظرم تصویر اون بهتر بود
ممکنه ایراد داشته باشه؟
نحوه شبکه کردنش با پی سی چگونست ؟
چطوری میشه باهاش 3ی نگاه کرد؟؟؟

از کجا خریدی دوست عزیز ؟

hero2011
16-08-2011, 00:49
با سلام خدمت همه دوستان.آیا کسی توانسته internet video پنل های سونی را راه اندازی کنه؟تنظیمات ip و شبکه رو چی گذاشتید؟

dollar
16-08-2011, 02:30
با سلام
داداش من می خوام یه 520 بگیرم . البته 720 هم مد نظرم هست ولی چون من عادت ندارم کسی به ریشم بخنده . اگه فیلم های سه بعدی رو البته با عینک سه بعدی بتونم با 520 ببینم به همین مدل قانع میشم . نظر شما چیه؟ ایا امکان پذیر هست؟
منظورم اینه که با همین 520 با عینک می تونم فیلم های سه بعدی رو ببینم؟ یا حتما باید مانیتورم سه بعدی باشه؟
با تشکر

mjd323232
16-08-2011, 02:38
مگه 520 سه بعدی نشون میده که شما میخوای باهاش ببینین

esteghla123l
16-08-2011, 03:31
با سلام
داداش من می خوام یه 520 بگیرم . البته 720 هم مد نظرم هست ولی چون من عادت ندارم کسی به ریشم بخنده . اگه فیلم های سه بعدی رو البته با عینک سه بعدی بتونم با 520 ببینم به همین مدل قانع میشم . نظر شما چیه؟ ایا امکان پذیر هست؟
منظورم اینه که با همین 520 با عینک می تونم فیلم های سه بعدی رو ببینم؟ یا حتما باید مانیتورم سه بعدی باشه؟
با تشکر
نه عزیز باید حتما پنلت سه بعدی باشه.520 نداره ولی 720 داره

dollar
16-08-2011, 03:44
ممنون دوست عزیز
اخه یادم چن وقت پیش داداشم یه فیلم اورده بود با یه عینک معمولی ازهمین دو سه تومنی ها یه فیلم و چند تا عکس برام گذاشت خیلی راحت می شد تماشا کرد ............ مگه با این تکنولوژی کیفیت بهتر میشه یا اینکه کلا فرق داره ؟ اگه اینطور باشه که شما میگی .... قیمت ها خیلی فرق می کنه بانه داره میده 850 .. ولی فروشگاه ها نزدیک 1400 .... باید یکم صبر کنم . نمی شه پولو همین جوری حروم کرد .. نظر شما چیه؟
با تشکر

oghyanoos
16-08-2011, 11:25
قیمت ها خیلی فرق می کنه بانه داره میده 850 .. ولی فروشگاه ها نزدیک 1400 ....

کدوم مدل رو میگید؟

dollar
16-08-2011, 19:37
720 ..... 32 اینچ

Amir_Ariamehr2003
21-08-2011, 22:24
راستش اين پست رو دو جاي ديگه شبيه به هم ولي با برندهاي متفاوت نوشتم و اميدوارم ميران عزيز ايرادي به من نگيرند چونكه نميشه گفت پستهاي تكراري هست و سوالات مربوط به برندي متفاوت هست

سلام بچه ها
راستش سوالي ميپرسم كه تقريبا عجله دارم برا جوابش
يه LED _ Plasma ميخوام كه حدوداي قيمتش تا 1100 تا 1200 باشه و بيشترين چيزي كه واسه من مهمه شفافيت تصوير و وضوح و اينكه طبيعي بودن مدنظرم هست و اصلا و بهيچ عنوان نيازي به 3D بودن و اينترنت ندارم و واسش ريالي هم حاضر نيستم پول بدم . مخصوصا اينترنتش كه صدقه سر
( ا . ن ) كلا خط تلفن ما فيبر هست و ADSL رو ساپورت نميكنه كه اينترنتش واسم مهم باشه . اينچ هم از 40 كمتر نباشه .
و اما سوال دوم
LCD ميخوام Full HD ( رزوليشن 1920 * 1080 ) نهايت قيمت هم 350 تا 450 و اينكه از 27 اينچ پايينتر نباشه

mjd323232
22-08-2011, 21:21
سلام
یه سوال دارم که شاید خیلی های هم داشته باشن و شاید در این سایت به جواب رسیده باشن ولی خواهشا دوباره راهنمایی کنین.
اینکه چرا قیمت محصولات سونی ، گارانتی دارش با بدون گارانتی این همه فاصله داره :18:
دوم اینکه اگه یکی مثل من که بد شانس هستم و کلا آدمهایی که از یه چیزی میترسن حتما به اون مشکل برمیخورن بیان یه مدل بدون گارانتی بخرن ، و بفرض مشکلی براش پیش بیاد ، آیا میتونه ببره سرویسهای مجاز سونی ، یا بفرض اینکه ببره و نمایندگی بخواد به شما سرویس بده ولی چون مدل شما با مدلهای داخلی تفاوت میکنه ، امکان داره قطعاتش گیر نیاد؟
در کل میدونین چیه ؟ اینکه تصمیم گرفتم بر خلاف میل باطنی یک تی وی بدون گارانتی بخرم احساس مکنم توی ایران گارانتی یه اسم دهن پر کن هست و بابتش باید یه پول گزاف پرداخت کنیم.
ممنون

payamovie
22-08-2011, 23:07
سلام
یه سوال دارم که شاید خیلی های هم داشته باشن و شاید در این سایت به جواب رسیده باشن ولی خواهشا دوباره راهنمایی کنین.
اینکه چرا قیمت محصولات سونی ، گارانتی دارش با بدون گارانتی این همه فاصله داره :18:
دوم اینکه اگه یکی مثل من که بد شانس هستم و کلا آدمهایی که از یه چیزی میترسن حتما به اون مشکل برمیخورن بیان یه مدل بدون گارانتی بخرن ، و بفرض مشکلی براش پیش بیاد ، آیا میتونه ببره سرویسهای مجاز سونی ، یا بفرض اینکه ببره و نمایندگی بخواد به شما سرویس بده ولی چون مدل شما با مدلهای داخلی تفاوت میکنه ، امکان داره قطعاتش گیر نیاد؟
در کل میدونین چیه ؟ اینکه تصمیم گرفتم بر خلاف میل باطنی یک تی وی بدون گارانتی بخرم احساس مکنم توی ایران گارانتی یه اسم دهن پر کن هست و بابتش باید یه پول گزاف پرداخت کنیم.
ممنون
مدل های سونی قیمتشون با گارانتی به حدی هست که میتونی 2تا بدون گارانتی بخری
به دلایلی که خلاف قوانینه و نمیشه بگم راحت با چند صد درصد سود هر قیمتی میخوان میفروشن.شده همون جریان قیمت سمند تو ایران و بیرون ایران
با مدل های داخلی هیچ فرقی ندارن
من خودم از نمایندگی رسمی سونی مدل بدون گارانتی خریدم چه برسه به تعمیرکارا که فقط میخوان پولشونو بگیرن
چون مردم برای برند سونی حاضرن پول بدن اونا هم هر قیمتی میخوان میدن.اگه ما نخریم درست میشه

nhajis
22-08-2011, 23:28
سلام
فرق بین nx720 و ex720 در چی هست و کدوم بهتره و آیا این اختلاف قیمت میرزه؟؟؟

miladsa
24-08-2011, 11:17
سلام
کسی می تونه در مورد براویا اینترنت ویدیو راهنمایی کنه که چه جور کار می کنه ؟

تلویزیون من سری hx هست، به شبکه هم کانکت کردم ولی پیام خطا میده :(

می خواستم بپرسم باید رجیستر بشه تلویزیون تا کار کنه یا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست؟

کسی تونسته راه بندازه

lurenzo
24-08-2011, 15:34
سلام
کسی می تونه در مورد براویا اینترنت ویدیو راهنمایی کنه که چه جور کار می کنه ؟

تلویزیون من سری hx هست، به شبکه هم کانکت کردم ولی پیام خطا میده :(

می خواستم بپرسم باید رجیستر بشه تلویزیون تا کار کنه یا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست؟

کسی تونسته راه بندازه

سلام.
دقیقا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست!!!

miladsa
25-08-2011, 00:20
سلام.
دقیقا مشکل از ف/ ی/ ل /ت/ ر بودن اینترنت هست!!!

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
باز خوبه که اینطوری هست میشه با یه v-p-n مشکل حل کرد !!

راستی دوست عزیز تلویزیون من کانال دیجیتال های رو کامل نمی گیره با گیرنده دیجیتال خود تلویزیون ... 4-5 تا رو گرفته و کانال های 1 تا 6 نیست...

برای شما هم همین طور هست ؟

lurenzo
25-08-2011, 13:05
ممنون از راهنمایی دوست عزیز
باز خوبه که اینطوری هست میشه با یه v-p-n مشکل حل کرد !!

راستی دوست عزیز تلویزیون من کانال دیجیتال های رو کامل نمی گیره با گیرنده دیجیتال خود تلویزیون ... 4-5 تا رو گرفته و کانال های 1 تا 6 نیست...

برای شما هم همین طور هست ؟

من از گیرنده دیجیتال تی وی اصلا استفاده نکردم ولی توی تایپیک زیر در این مورد راهنمایی کرده:

شما چجوری اینترنت همراه با v-p-n رو از کامپیوتر به تی وی میرسونی؟

manaminjamkharam
27-08-2011, 00:24
اینکه توی بعضی مدل ها گفته می شه 2d را به 3d تبدیل می کنه به چه صورت هست؟مسلما مشابه تصاویری که بطور پایه سه بعدی هستند نیست که؟

miladsa
27-08-2011, 10:25
من از گیرنده دیجیتال تی وی اصلا استفاده نکردم ولی توی تایپیک زیر در این مورد راهنمایی کرده:

شما چجوری اینترنت همراه با v-p-n رو از کامپیوتر به تی وی میرسونی؟

راه کارهایی داره مثلا شیر کردن اینترنت کامپیوتر به tv و یه کار جالب تر اینکه از یه روتر استفاده کنی و روش وی پی ان ست کنی....من خودم می خوام یه روتر بگیرم و از دوستانم که بلد هستند راهنمایی بگیرم البته این روش یکم خرج هم داره (حدود 100 تومن) ولی عوضش همیشه یه اینترنت داری که سر راهش v / n / n هست :)

هر وقت انجام دادم میگم که شدنی هست و چه کار کردم...فلن یکم درگیرم و وقت ندارم متاسفانه

s_khaste
27-08-2011, 12:16
نظرتون در مورد این مدل KDL-32EX720 چی هست؟

payamovie
27-08-2011, 17:10
نظرتون در مورد این مدل KDL-32EX720 چی هست؟
برای 32 اینچ تنها مدل 3بعدی موجود سونیه
من اگه 32 اینچ میخواستم همین رو میگرفتم وگرنه سری hx بهترین سری سونیه

lurenzo
27-08-2011, 17:49
اینکه توی بعضی مدل ها گفته می شه 2d را به 3d تبدیل می کنه به چه صورت هست؟مسلما مشابه تصاویری که بطور پایه سه بعدی هستند نیست که؟

یه چیز کاملا تبلیغاتی و بیخوده!
فقط باعث سر درد میشه و اصلا به پای تصاویر سه بعدی نمیرسه! تازه خود تصاویر سه بعدی هم باعث سر درد در بعضی افراد میشه!

mjd323232
27-08-2011, 21:32
نظرتون راجع به nx720 چیه

کسانی که خریدن از تصویرش راضی هستن - آیا با ex720 از نظر تصویر خیلی تفاوت داره ؟

lurenzo
27-08-2011, 23:00
راه کارهایی داره مثلا شیر کردن اینترنت کامپیوتر به tv و یه کار جالب تر اینکه از یه روتر استفاده کنی و روش وی پی ان ست کنی....من خودم می خوام یه روتر بگیرم و از دوستانم که بلد هستند راهنمایی بگیرم البته این روش یکم خرج هم داره (حدود 100 تومن) ولی عوضش همیشه یه اینترنت داری که سر راهش v / n / n هست :)

هر وقت انجام دادم میگم که شدنی هست و چه کار کردم...فلن یکم درگیرم و وقت ندارم متاسفانه

من مودم روتر Linksys دارم ولی نمیشه روش v / p / n ست کرد! فکر کنم باید اینترنت رو از کامپیوتر به تی وی رسوند!

miladsa
28-08-2011, 08:29
من مودم روتر Linksys دارم ولی نمیشه روش v / p / n ست کرد! فکر کنم باید اینترنت رو از کامپیوتر به تی وی رسوند!

درسته من هم خودم linksys دارم و امکان ست کردن وی پی ان روش نیست
ولی یه سری روتر هست تو بازار که این امکان رو دارن مثلا روتر های شرکت میکرو تیک ... که هر امکانی بخواهی در اختیارت میزارن :)
مدل هایی حدود 100 تومن داره که کاره من و شما رو راه می اندازه
این روتر ها اجازه می ده روی هر پورتی که می خواهی v/p/n بزنی !! به قولی این روتر ها manageable هستند
البته من خودم ندیدم از نزدیک یکی از دوستام که تو این کار هست شنیدم

ولی باید کانفیگ کردن روتر یکمی بلد باشی...

majid_306
28-08-2011, 13:50
با سلام
بین دو مدل زیر کدوم رو از لحاظ کیفیت تصویر دوبعدی و sd برتر میدونید؟
40ex710
40hx800
اصلا سه بعدی برام مهم نیست.
پیشاپیش ممنون

mjd323232
28-08-2011, 20:33
با سلام
بین دو مدل زیر کدوم رو از لحاظ کیفیت تصویر دوبعدی و sd برتر میدونید؟
40ex710
40hx800
اصلا سه بعدی برام مهم نیست.
پیشاپیش ممنون

بدون شک hx800

poonel
29-08-2011, 23:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

asjfyou
30-08-2011, 02:18
سلام
کدوم رو بیشنهاد میکنید؟
ex720
und7000

kiaelectro
30-08-2011, 23:30
سلام
کدوم رو بیشنهاد میکنید؟
ex720
und7000
خوب مشخص است d7000

aliaghil
01-09-2011, 12:05
سلام
آیا مدلهای HX820 , NX810 , NX720 تو نمایندگیهای سونی ایران هست تو سایت سونی ایران که نگاه میکنم این مدلها نیستن،
تو سایت سونی ایران که نگاه میکنی مدلهای 2010 هستن مدلهای 2011 نیستن حالا میخواستم ببینم سایتشون بروز نیست یا کلا مدلهای 2011 وارد ایران نکردن؟
آیا دلیل خاصی داره که این مدلها رو وارد نمیکنن؟
با سپاس.

lurenzo
02-09-2011, 14:40
سلام
آیا مدلهای HX820 , NX810 , NX720 تو نمایندگیهای سونی ایران هست تو سایت سونی ایران که نگاه میکنم این مدلها نیستن،
تو سایت سونی ایران که نگاه میکنی مدلهای 2010 هستن مدلهای 2011 نیستن حالا میخواستم ببینم سایتشون بروز نیست یا کلا مدلهای 2011 وارد ایران نکردن؟
آیا دلیل خاصی داره که این مدلها رو وارد نمیکنن؟
با سپاس.

کلا نمایندگی های سونی توی ایران یکسال عقب هستن.وقتی هم وارد میکنن قیمت ها نجومی هستن!

Farshid72
02-09-2011, 14:54
سلام کسی لینکی از nx720 نداره ک یه اطلاعاتی از فناوریهاش بدس بیارم ؟

Farshid72
02-09-2011, 15:01
سلام کسی سایتی نداره معرفی کنه یا کلوبی برای پنل nx720 وجود نداره ک من با فناوریاش آشنا شم ؟

XENOS
03-09-2011, 21:45
سلام کسی سایتی نداره معرفی کنه یا کلوبی برای پنل nx720 وجود نداره ک من با فناوریاش آشنا شم ؟

تو این فروم هم اطلاعات خیلی خوبی ازش دادن:

msd1347
04-09-2011, 22:42
دوستان من فیلم تری دی با کیفیت مناسب رو با فرمت avi در کول دیسک گذاشتم و سیستم تلویزیون رو به سه بعدی تغییر دادم ولی متاسفانه از پخش سه بعدی خبری نبود (حداقل چند فیلم و کلیپ رو درون کول دیسک گذاشته و تست کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم).دوستان راهنمایی کنند حتما فیلم باید از دستگاه بلورای یا دی وی دی سه بعدی پخش بشه که از تلویزیون بصورت سه بعدی نشان داده بشه یا من جایی اشتباه کردم و نیاز به راهنمایی دارم .با تشکر

mehrdadmec
04-09-2011, 22:59
باسلام خدمت اساتید.میخواستم بدونم led های سونی ازطریق usb چه پسوندهای تصویری رو رو پخش میکنن؟ آیا پسوند معروف mkv رو هم پخش میکنن؟

payamovie
05-09-2011, 01:29
باسلام خدمت اساتید.میخواستم بدونم led های سونی ازطریق usb چه پسوندهای تصویری رو رو پخش میکنن؟ آیا پسوند معروف mkv رو هم پخش میکنن؟

خیر.این قابلیت ها بیشتر روی برندهای کره ای هستند

mehrdadmec
05-09-2011, 18:29
خیر.این قابلیت ها بیشتر روی برندهای کره ای هستند
ببخشید متوجه نمیشم یعنی چی خیر؟! یعنی هیچ پسوندی رو نمیخونه؟! پس درگاه usb رو واسه چیزی گذاشتن؟

hero2011
05-09-2011, 22:23
دوستانی که led سونی دارند مخصوصا جناب julipouli عزیز:آیا این سرویس Internet video (با استفاده از چ.ی.ز پ.ی ا.ن یا پ.ر.و.ک.س.ی)رو کسی تونست راه اندازی کنه مخصوصا سرویس Skype و Youtube ؟

payamovie
05-09-2011, 23:04
ببخشید متوجه نمیشم یعنی چی خیر؟! یعنی هیچ پسوندی رو نمیخونه؟! پس درگاه usb رو واسه چیزی گذاشتن؟
پسوند mkv رو پخش نمیکنه
پسوند های avi mp3 jpg ... رو پخش میکنه اما پسوندهای اینترنتی مثل mkv flv ... رو پخش نمیکنه.کلا زیاد روی یو اس بی سونی حساب نکن چون زیرنویس فارسی رو هم پخش نمیکنه
بهتره wd hd player بخری که همه چیز رو پخش میکنه و مدام هم آپدیت میشه

rainiman
06-09-2011, 12:04
دوستان اگر میشه زوود کمکم کنید
بین 46d7770و46nx720گیج شدم,به نظرتون کدومو انتخاب کنم؟

sangol
06-09-2011, 14:38
سلام
با بودجه 800تومنی ما اقشار کم در امد که رومونم زیاده تلوزیون lcd یا led حداقل 40 خوب چی میتونم بگیرم
می خوام برمم بانه بگیرم
جواب منه اقشار کم درامد رو کی میده حالا!!!!!؟؟؟؟

SIMON137
07-09-2011, 21:18
دوستان من فیلم تری دی با کیفیت مناسب رو با فرمت avi در کول دیسک گذاشتم و سیستم تلویزیون رو به سه بعدی تغییر دادم ولی متاسفانه از پخش سه بعدی خبری نبود (حداقل چند فیلم و کلیپ رو درون کول دیسک گذاشته و تست کردم ولی بازم نتیجه نگرفتم).دوستان راهنمایی کنند حتما فیلم باید از دستگاه بلورای یا دی وی دی سه بعدی پخش بشه که از تلویزیون بصورت سه بعدی نشان داده بشه یا من جایی اشتباه کردم و نیاز به راهنمایی دارم .با تشکر

لزوما باید از بلوری پلیر تری دی پخش بشه ، تلویزیون فقط امکان نمایش تری دی رو داره

-----------------

بهترین سری سونی کدوم هست ؟ hx ؟ ex ؟ nx ؟

می خوام یک hx925 بگیرم ، مناسب تر از اون هست ؟ می خوام بهترین باشه در سری 46 اینج ، بالاتر از این هست ؟

kiaelectro
07-09-2011, 21:28
لزوما باید از بلوری پلیر تری دی پخش بشه ، تلویزیون فقط امکان نمایش تری دی رو داره

-----------------

می خوام یک hx925 بگیرم ، مناسب تر از اون هست ؟ می خوام بهترین باشه در سری 46 اینج ، بالاتر از این هست ؟
بالاتر از این 46D7000 سامسونگ

SIMON137
08-09-2011, 08:06
بالاتر از این 46D7000 سامسونگ

والا قیمت کردم 46d770 یه همچین چیزی بود حدود 2.900 بود ولی این سونیه 4.500 بود.

kiaelectro
08-09-2011, 13:20
والا قیمت کردم 46d770 یه همچین چیزی بود حدود 2.900 بود ولی این سونیه 4.500 بود.
نمایندگی سونی در ایران بیجهت گرون میده قیمت جهانی آنها یکی است.

SIMON137
08-09-2011, 13:37
نمایندگی سونی در ایران بیجهت گرون میده قیمت جهانی آنها یکی است.
خب متاسفانه من باید از ایران بخرم ، مطمئن هستید از لحاظ امکانات و بازده تفاوتی باهم ندارند ؟

اگر بشه می خوام d8880 پیدا کنم ، اگه بتونم پیدا کنم

lurenzo
08-09-2011, 14:50

بهترین سری سونی HX هستش.
بهترین مدل سونی در سال 2011 مدل HX925 هستش.بهترین LED در سال 2011 هم هست!
منتها طبق معمول قیمت تی وی های سونی بالاست.

SIMON137
08-09-2011, 16:12
بهترین سری سونی HX هستش.
بهترین مدل سونی در سال 2011 مدل HX925 هستش.بهترین LED در سال 2011 هم هست!
منتها طبق معمول قیمت تی وی های سونی بالاست.
بهتر از D8880 هست ؟

lurenzo
08-09-2011, 16:37
بهتر از D8880 هست ؟

توجه کنید که D8880 همون D8000 هستش! HX925 هم ورژن آسیایی HX929 هست!

رده بندی بهتربن LED ها از دید Cnet :

SIMON137
08-09-2011, 16:57
یعنی

Samsung D7770

LW57000

توی لیست بهترین ها نیستند ؟

فرق سری d با c چیه تو سامسونگ ؟

aemier
08-09-2011, 17:25
یعنی

Samsung D7770

LW57000

توی لیست بهترین ها نیستند ؟

فرق سری d با c چیه تو سامسونگ ؟
چرا هستن من تو cnet دیدم ولی اون بالا بالاها نیستنولی سامسونگ جلوتره.شما اصلا نمیتونی او سونی رو با این دوتا مقایسه کنی چه از لحاظ قیمت و چه کیفت.شما میتونی اینو با vt30 پاناسونیک یا d8000 پلاسما مقایسه کنی نه دیگه با LW5700.در ضمن بهترین led است که cnet اونو انتخاب کرده.توصیه میکنم اگه میخوای سونی بگیری برو از بانه بگیر .

mohamad skystar
11-09-2011, 20:21
سلام.
دوستان عزیز سونی مدل ZX1 در ایران هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟

saghezshop
11-09-2011, 22:47
سلام.
دوستان عزیز سونی مدل ZX1 در ایران هست؟
اگر هست قیمتش چنده؟
.........................
سلام
عزیز این مدل تنها مدلی هست که‌ سونی به‌ عنوان فول ال ای دی تولید کرده‌ و ساخت ژاپن بود و الان تقریبا 2 سال هست که‌ تولید نمیشه‌.
قیمت 40 اینچش حدودا 5 تومن بود.:11:

lurenzo
12-09-2011, 05:54
.........................
سلام
عزیز این مدل تنها مدلی هست که‌ سونی به‌ عنوان فول ال ای دی تولید کرده‌ و ساخت ژاپن بود و الان تقریبا 2 سال هست که‌ تولید نمیشه‌.
قیمت 40 اینچش حدودا 5 تومن بود.:11:

این مدل Full LED نیست و Edge LED هستش :

avannn
12-09-2011, 15:17
سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟

lurenzo
12-09-2011, 17:44
سلام دوستان

یه کمک فوری بکنین ممنون میشم تا فردا می‌خوام بخرم

ex720 فرمت mkv رو ساپورت میکنه؟

خیر. تی وی های سونی هیچ کدوم ساپورت نمیکنن!

kambiz11000
13-09-2011, 02:26
یه سری عکس از HX-925 sony

kambiz11000
13-09-2011, 02:32
با توجه به این عکس از گوشه هم میتونید سه بعدی تماشا کنید

lurenzo
13-09-2011, 06:25
با توجه به این عکس از گوشه هم میتونید سه بعدی تماشا کنید

سونی میگه بهترین بازه یرای دیدن تصاویر سه بعدی 1 تا 6 متر از صفحه تلویزیون و زاویه افقی 60 درجه از خط عمود بر تصویر و به سمت طرفین هستش!

noisymind
13-09-2011, 12:55
ببخشید من اطلاعاتم کمه ، اگه تی وی 3 بعدی باشه بدون عینک نمیشه دید؟ یعنی تصویر تار هست؟

SIMON137
13-09-2011, 13:21
ببخشید من اطلاعاتم کمه ، اگه تی وی 3 بعدی باشه بدون عینک نمیشه دید؟ یعنی تصویر تار هست؟
بله قابل دیدن نیست به صورت واضح و تصویر تار هست

noisymind
13-09-2011, 17:31
ممنون. من مد نظرم 40 اینچ هست و 3D هم نمیخوام باشه ولی تو این سایت هم که دوستان دادن تو قسمت ال ای دی همشون ظاهرا 3D هستند! کلا کجا میتونم سرچ کنم؟ اصلا تو رنج قیمت 1 تا 1.5 چیزی گیر میاد؟

mehdi-abi
13-09-2011, 19:10
دوستان کسی میدونه آیا براویای جدید سونی چه فرمتهائی رو از طریق فلش پخش میکنه ؟؟؟
آیا فایل mkv و avi رو نشون میده ؟؟؟
آخه من شنیدم مدلهای جدید سونی این قابلیت و داره
آیا درست میگن ؟؟

noisymind
13-09-2011, 21:32
دوستان ببخشید این مدلهای سونی ----T دارن؟ و اگه دارن با سیستم ایران سازگار هست و کار میکنه؟

shabkard
14-09-2011, 01:47
هم داری تیونر دیجیتال وهمزمان انالوک میباشند؟؟؟
تمامی مدلهای سونی ex720-ex520-nx720-hx820 !

اتفاقا امروز به قصد خرید ال جی ال دبلیو 6500 رفته بودم اخر شب با سونی ای ایکس 720 به خانه برگشتیم؟؟؟
البته برای اشنا خریدم)
واقعا تصویرش در مقابل اکثر برندها وبا توجه به رنج قیمتش معرکه میباشد؟

hovo
14-09-2011, 18:22
دوستان کسی میدونه آیا براویای جدید سونی چه فرمتهائی رو از طریق فلش پخش میکنه ؟؟؟
آیا فایل mkv و avi رو نشون میده ؟؟؟
آخه من شنیدم مدلهای جدید سونی این قابلیت و داره
آیا درست میگن ؟؟

دوست خوبم به هیچ عنوان توی مدلهای 2011 فعلی سونی ما نتونستیم نه فرمت mkv و نه فرمت avi رو پخش کنیم مدل hx800 nx720 ex520 و حتی بهترین مدل 2011 hx925 هم تا حالا نتونستن حتی با وجود آخرین آبدیت های سونی این دو تا فرمت رو پخش کنن
مشکل دیگه سونی نخوندن زیر نویس فارسی هست که توی همه مدلهای بالا با آخرین آبدیت فریمور هم مشکل حل نشده
مشکل دیگه سونی پشتیبانی از فقط و فقط فرمت fat32 روی فلش
اما اگه من بخوام بازم تی وی بگیرم به غیر از سونی هیچی نمیگیرم باید ببینی توی خونه تا متوجه بشی
کیفیت کار آیی عالی و رتگ باور نکردنی من فیلم 1080p رو با وایر لس روش ریت کردم باید تصویر رو میدید اصلا زنده بود زنده زرد عالی قرمز شفاف مشکی واقعی و سفید محشر

دوستان ببخشید این مدلهای سونی ----T دارن؟ و اگه دارن با سیستم ایران سازگار هست و کار میکنه؟

بهترین تیونر دیجتال رو سونی داره مطمئن باش از قبل فعاله
اگه نبود فقط باید آبدیتش کنی ونه نیاز به منو مخفی داره ونه هیچ دنگ و فنگ دیگه ای که هیچ چیز خاصی هم نیست آبدیت رو از سایت سونی میگیری میریزی رو فلش میزنی به تی وی خودش همه کار رو انجام میده یه اوکی خالی هم نمی خواد
من الان دارم از دیجیتال اینتر نالش استفاده میکنم به راحتی

بله دوست گرامی
هم mkv پخش میکنن
هم داری تیونر دیجیتال وهمزمان انالوک میباشند؟؟؟

تمامی مدلهای سونی ex720-ex520-nx720-hx820 پخش میکنن به راحتی!!!

البته mkv همان گراف h264 رو استفاده میکنه ومن خودم نهمیدم چه تفاوتی با mp4داره؟؟؟
گراف صداش هم که aac

اتفاقا امروز به قصد خرید ال جی ال دبلیو 6500 رفته بودم اخر شب با سونی ای ایکس 720 به خانه برگشتیم؟؟؟
البته برای اشنا خریدم)
واقعا تصویرش در مقابل اکثر برندها وبا توجه به رنج قیمتش معرکه میباشد؟

دوست خوبم یه مطلب دایویکس تی وی دوستت رو ریجیستر کن تا بتونه divx رو ساپورت کنه تاپیکش رو من خودم زدم این قدر حال میده فیلم رو با فرمت mkv میدی تو نرم افزار بعد با divx بهت میده میریزه روفلش بزن به تیوی حالش رو ببر البته یکیم افت کیفیت رو داره ولی خوبه
توی این تاپیک آموزشش هست

noisymind
14-09-2011, 20:22
بهترین تیونر دیجتال رو سونی داره مطمئن باش از قبل فعاله
اگه نبود فقط باید آبدیتش کنی ونه نیاز به منو مخفی داره ونه هیچ دنگ و فنگ دیگه ای که هیچ چیز خاصی هم نیست آبدیت رو از سایت سونی میگیری میریزی رو فلش میزنی به تی وی خودش همه کار رو انجام میده یه اوکی خالی هم نمی خواد
من الان دارم از دیجیتال اینتر نالش استفاده میکنم به راحتی

ممنون دوست عزیز. اگه میشه چند مدل خوب و جدید رو به من معرفی کنید که
3D نباشه و 40 اینچ باشه و تیونر دیجیتال هم داشته باشه. میخوام ببینم با توجه به موارد فوق کف قیمت چند هست؟

مرسی

hovo
14-09-2011, 21:32
دوست خوبم تو اشتباه من رو نکن
این تفکر که من که هیچ وقت فیلم 3d نمی بینم پس باید ساده بگیرم اشتباهه
شخصا به این نتیجه رسیدم که تصویری که تیوی 3d میده در حالت ساده بسیار بهتره تا تصویری که تیوی ساده میده
مثلا اگه یه فوتبال رو با nx720 3d ببینی قابل مقایسه با ex520 نیست در حالتی که هردو ساده باشن و بدون 3d ببینی
هرتز بالای تیوی های 3d باعث تصویر دهی بسیار بسیار بسیار بهتر تیوی های سونی میشه
بزرگترین اشکال بهترین مدل 2011 سونی ex520 همین هرتز پایینشه 70 یا 80 بگذریم من مجبورم گاما رو تا آخر پایین بیارم تا بهترین تصویر رو برای فقط فوتبال داشه باشم تاکید میکنم فقط مشکل با فوتباله اوکی
شما پولت رو بیشتر کن و حتما 3d بردار چون بعدا پشیمون میشی من شدم
ما تو خونه نه ازماهواره استفاده میکنیم نه از ست آپ باکس و از همون تیونر دیجیتال خود سونی استفاده میکنیم حتی پلیر هم نداریم اما موضوع اینه شما باید د رهر صورت بهترین تصویر ممکن تا کید میکنم ممکن رو داشته باشی پس زود تصمیم نگیر
و زود خرید نکن
من فعلا برات بهترین پیشنهادم nx720 3d
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی برو سراغ hx925 زندگی تصویره همتا نداره

esteghla123l
14-09-2011, 23:25
تی وی های سونی 2011 فرمت mkv را پخش نمیکنند ولی فرمت avi را پخش میکنند
من با سونی ex520 فورمت avi را پخش میکنم.مشکلی نداره

shabkard
15-09-2011, 03:58
درود دوستان
من یک کلیب شادمهر جدیترینش رو با بیت ریت 8000 کیلو بیت از نت گرفتم با حجم 250 مک برای 4 دقیقه؟
پسوند فایلش m k v بود لی فقط من پسوندش رو به mp4تغیر دادم فقط همین خیلی راحت بخش کرد؟
روی مدل ex520-and7203dمن تست کردم
-------------------------------

noisymind
15-09-2011, 05:53
دوست خوبم تو اشتباه من رو نکن
این تفکر که من که هیچ وقت فیلم 3d نمی بینم پس باید ساده بگیرم اشتباهه
شخصا به این نتیجه رسیدم که تصویری که تیوی 3d میده در حالت ساده بسیار بهتره تا تصویری که تیوی ساده میده
مثلا اگه یه فوتبال رو با nx720 3d ببینی قابل مقایسه با ex520 نیست در حالتی که هردو ساده باشن و بدون 3d ببینی
هرتز بالای تیوی های 3d باعث تصویر دهی بسیار بسیار بسیار بهتر تیوی های سونی میشه
بزرگترین اشکال بهترین مدل 2011 سونی ex520 همین هرتز پایینشه 70 یا 80 بگذریم من مجبورم گاما رو تا آخر پایین بیارم تا بهترین تصویر رو برای فقط فوتبال داشه باشم تاکید میکنم فقط مشکل با فوتباله اوکی
شما پولت رو بیشتر کن و حتما 3d بردار چون بعدا پشیمون میشی من شدم
ما تو خونه نه ازماهواره استفاده میکنیم نه از ست آپ باکس و از همون تیونر دیجیتال خود سونی استفاده میکنیم حتی پلیر هم نداریم اما موضوع اینه شما باید د رهر صورت بهترین تصویر ممکن تا کید میکنم ممکن رو داشته باشی پس زود تصمیم نگیر
و زود خرید نکن
من فعلا برات بهترین پیشنهادم nx720 3d
اگه میتونی بیشتر هزینه کنی برو سراغ hx925 زندگی تصویره همتا نداره

ممنون دوست من. آخه مساله اینه که من تی وی رو برای خودم نمیخوام و زیاد روش حق انتخاب ندارم. برای خونه خودمون میخوام ولی چون من اصلا هیچوت نیستم و تی وی نگاه نمیکنم و همش پدر و مادرم نگاه میکنن و اونها هم که اهل عینک و 3D و اینها نیستن تازه بیشتر هم تی وی داخلی میبینن و گاهی هم شبکه های بلاد کفر!:31: برای همین نه میخوان با کمترین هزینه چیز خوبی بگیرن و اصلا ممکنه سامسونگ بگیرن! برای همین من دنبال یک چیز خوب تو سونی هستم :20:

hovo
15-09-2011, 06:37
درود دوستان
من یک کلیب شادمهر جدیترینش رو با بیت ریت 8000 کیلو بیت از نت گرفتم با حجم 250 مک برای 4 دقیقه؟
پسوند فایلش m k v بود لی فقط من پسوندش رو به mp4تغیر دادم فقط همین خیلی راحت بخش کرد؟
روی مدل ex520-and7203dمن تست کردم
-------------------------------

تی وی های سونی 2011 فرمت mkv را پخش نمیکنند ولی فرمت avi را پخش میکنند
من با سونی ex520 فورمت avi را پخش میکنم.مشکلی نداره

Supported File Formats for USB Compatible Sony TVs

Article ID:461522(modified 30 Jun 2011)
Applicable Models

KDL-22EX420, KDL-22EX423, KDL-26EX420, KDL-26EX423, KDL-32CX520, KDL-32CX523, KDL-32EX420, KDL-32EX520, KDL-32EX523, KDL-32EX720, KDL-32EX723, KDL-40CX520, KDL-40CX523, KDL-40EX520, KDL-40EX523, KDL-40EX720, KDL-40EX723, KDL-40HX820, KDL-40NX720, KDL-40NX723, KDL-46CX520, KDL-46CX523, KDL-46EX520, KDL-46EX523, KDL-46EX720, KDL-46EX723, KDL-46HX820, KDL-46HX920, KDL-46HX923, KDL-46HX925, KDL-46NX720, KDL-46NX723, KDL-55EX720, KDL-55EX723, KDL-55HX820, KDL-55HX920, KDL-55HX923, KDL-55HX925, KDL-55NX720, KDL-60EX720, KDL-60NX720, KDL-65HX920, KDL-65HX923, KDL-65HX925

You can enjoy video, audio and image files on your TV from USB devices. See the chart below for supported file formats:
Enjoy media files from a USB device, such as a digital camera, MP3 player, or USB storage device, connected to the USB input on the TV.
Legend:

O = Supported
X = Not Supported

Category

File Type

File Extension

USB

Video
MPEG-1 .mpg
O
MPEG-2 (PS, TS) .mpg, .m2t
O
MPEG-2, AVCHD .m2ts, .mts
O
MPEG-4 (Part 2, 10), MP4 .mp4
O
DivX SD (Home Theater profile 3.0) .divx, .avi
O
Xvid .avi
O
WMV, Asf .asf, .wmv
O
DivX HD .divx, .avi
X
OGG .ogv
X
3gpp/3gpp2 .3gp, .3g2
X
DivX HD plus, MKV .mkv
X
RealMedia .rm, .rmvb
X
MOV .mov
X
FLV .flv
X
MVC .mvc
X
Music
LPCM .wav
X
MPEG-1 Audio Layer-3 .mp3
O
WMA, Asf .wma
O
- .aac
X
Image
JPEG .jpg, .mpo, .arw
O
*1 PNG .png
X
Note: Not all files are guaranteed to play.

*1: Supported for DCF2.0/Exif 2.21 (YCbCr 4 4 : 4 : 4 4 is not in this specification).

منبع:

دقیقا همه چیز گویاست(تفاوت تصاویر sd ,hd رو هم که خدا رو شکر همه میدونن)

ممنون دوست من. آخه مساله اینه که من تی وی رو برای خودم نمیخوام و زیاد روش حق انتخاب ندارم. برای خونه خودمون میخوام ولی چون من اصلا هیچوت نیستم و تی وی نگاه نمیکنم و همش پدر و مادرم نگاه میکنن و اونها هم که اهل عینک و 3D و اینها نیستن تازه بیشتر هم تی وی داخلی میبینن و گاهی هم شبکه های بلاد کفر!:31: برای همین نه میخوان با کمترین هزینه چیز خوبی بگیرن و اصلا ممکنه سامسونگ بگیرن! برای همین من دنبال یک چیز خوب تو سونی هستم :20:
دوست خوبم شما تصو میکنی با تی وی 3d iهمیشهع باید عینک بزنی نه شما میتونی بدون عینک و با حالت 2d (معمولی ببینی) پس نیازی نیست همیشه پدر و مادر محترم شما با عینک بشینن پای تیوی اما اون هزینه که گفتی یه چیز دیگه است
اما خدایی نکرده نری سراغ سامی ببین من کارم الکترونیکه
درسته اولی ال سی دی دنیا رو سامی زده قبول اما همیشه پرچمدار پنلهای دنیا سونی بوده مثلا توی سیتم های سوتی پایونر یا جی وی سی ولی پنل از سونی کمتر نگیر چون حالا تصاویر شاید اونم فقط شاید یکسان به نظر بیان اما فکر 5 سال دیگه رو بکن که افت کیفیت ها شروع میشه
ضمنا تولید رنگ با موتور ایکس ریلیتی سونی رو مگه میشه رها کرد رفت سراغ سامی

noisymind
15-09-2011, 09:40
Supny TVs

دوست خوبم شما تصو میکنی با تی وی 3d iهمیشهع باید عینک بزنی نه شما میتونی بدون عینک و با حالت 2d (معمولی ببینی) پس نیازی نیست همیشه پدر و مادر محترم شما با عینک بشینن پای تیوی اما اون هزینه که گفتی یه چیز دیگه است
اما خدایی نکرده نری سراغ سامی ببین من کارم الکترونیکه
درسته اولی ال سی دی دنیا رو سامی زده قبول اما همیشه پرچمدار پنلهای دنیا سونی بوده مثلا توی سیتم های سوتی پایونر یا جی وی سی ولی پنل از سونی کمتر نگیر چون حالا تصاویر شاید اونم فقط شاید یکسان به نظر بیان اما فکر 5 سال دیگه رو بکن که افت کیفیت ها شروع میشه
ضمنا تولید رنگ با موتور ایکس ریلیتی سونی رو مگه میشه رها کرد رفت سراغ سامی

ممنون بابت پاسخ. والا من همین چند صفحه قبل پرسیدم و دوستان جواب دادن که اگه 3D باشه و بدون عینک نگاه کنیم تصویر تار هست :13:یعنی واقعا مشکلی نداره؟ اگه اینطوره که چند مدل 40 که 3D و چند تا غیر 3D معرفی کنید ببینم اصلا اختلاف قیمتشون چقدر هست ممون میشم. تیونر دیجیتال هم داشته باشه.

hovo
15-09-2011, 11:03
درست گفتن اگه 3d باشه منظورشون تصویره نه تیوی
من منظورم تیوی بود
بزار صحیحش رو با ادبیات خالص برات بنویسم
اگه تیوی 3d باشه و تصویر 2d باشه میتونی هم تصاویر رو 2d و هم 3d ببینی
اگه تیوی 3d باشه و تصویر 3d باشه شما حتما باید با عینک ببینی وگر نه تصویر یا تاره یا دوتا بغل هم یا عمودی یا افقی

---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:01 AM ----------

تصویر هم که دیگه دست شما نیست فرستنده پخش میکنه
یعضی از کانالهای اون ور آب دارن 3d پخش میکنن اونها رو حتما باید با عینک ببینی
اما بقیه کانالها یا شبکه های داخلی رو میتونی هم ساده 2d ببینی هم میتونی بزنی روی 3d و با عینک ببینی درست شد؟

mehdi-abi
16-09-2011, 11:15
دوست خوبم به هیچ عنوان توی مدلهای 2011 فعلی سونی ما نتونستیم نه فرمت mkv و نه فرمت avi رو پخش کنیم مدل hx800 nx720 ex520 و حتی بهترین مدل 2011 hx925 هم تا حالا نتونستن حتی با وجود آخرین آبدیت های سونی این دو تا فرمت رو پخش کنن
مشکل دیگه سونی نخوندن زیر نویس فارسی هست که توی همه مدلهای بالا با آخرین آبدیت فریمور هم مشکل حل نشده
مشکل دیگه سونی پشتیبانی از فقط و فقط فرمت fat32 روی فلش
اما اگه من بخوام بازم تی وی بگیرم به غیر از سونی هیچی نمیگیرم باید ببینی توی خونه تا متوجه بشی
کیفیت کار آیی عالی و رتگ باور نکردنی من فیلم 1080p رو با وایر لس روش ریت کردم باید تصویر رو میدید اصلا زنده بود زنده زرد عالی قرمز شفاف مشکی واقعی و سفید محشر

شما میگه که تی وی های سونی mkv و avi رو تست کردی و دیدی نشون نمیده
ولی دوستمون تو این پست #360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه نشون میده
بالآخره کی درست میگه ؟؟؟
راستی dvd های سونی چی ؟ این فرمتها رو نشون میده ؟؟؟

kambiz11000
16-09-2011, 16:05
OLED SONY

hovo
16-09-2011, 20:18
شما میگه که تی وی های سونی mkv و avi رو تست کردی و دیدی نشون نمیده
ولی دوستمون تو این پست #360 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگه نشون میده
بالآخره کی درست میگه ؟؟؟
راستی dvd های سونی چی ؟ این فرمتها رو نشون میده ؟؟؟

این پست رو با دقت بخون متوحجه میشی

mjd323232
17-09-2011, 08:42
بهترین تنظیم برای کالیبره کردن این ex720 چیه
و یه سوال دیگه موقعی که وارد منو مخفی میشی یه سری اطلاعات میبینی ، کسی میدونه اینا چی هستن و کدوم یکی میزان کارکرد تلویزیون را نشون میده /ممنون

hos_pc
18-09-2011, 09:20
سلام
میخواستم نظرتونو راجب این مدل بدونم
EX720
ممنون میشم

GOLESTAN2010
18-09-2011, 10:31
با سلام خدمت دوستان عزیز.من هفته پیش از بانه یک دستگاه NX720 سایز 46 خریداری کردم بعد از نصب اتوماتیک دیجتالی وچک کردن انتن هوائی فقط 7کانال باز شده؟ ممکن هست من را راهنمایی کنید با تشکر.

GOLESTAN2010
18-09-2011, 14:10
یک سئوال دیگری داشتم عزیزان ایا امکان دارد که پایه الومینیومی سایز 46 سری اچ ایکس 925 راجداگانه خرید وبه 46 سری ان ایکس720 نصب کرد با تشکر

hovo
19-09-2011, 22:18
با سلام خدمت دوستان عزیز.من هفته پیش از بانه یک دستگاه NX720 سایز 46 خریداری کردم بعد از نصب اتوماتیک دیجتالی وچک کردن انتن هوائی فقط 7کانال باز شده؟ ممکن هست من را راهنمایی کنید با تشکر.

مشکل فقط از آنتن شماست
قبلا این مشکل رو داشتم قدرت سیگنال و کیفیت رو چک کنید آپشن /گزینه آخر سیستم اینفرمیشن / صفحه دوم
آنت جدیدخریدم مشکل حل شد الان 53 تا میگیرم که 27 تا اصلی و بقیه تکراری هستن

majid_306
21-09-2011, 11:16
دوستان من هر چی تو منوها گشتم نتونستم قسمتی رو که کشور رو تعیین می کنند پیدا کنم. زبان رو به انگلیسی تغییر دادم ولی نتونستم کشور رو پیدا کنم. در ضمن دگمه آنالوگ/دیجیتال رو هر چی می زنم، تغییری ایجاد نمیشه و همش در حالت آنالوگ هست. مدل تلویزیون ex710

hovo
21-09-2011, 21:17
دوست خوبم باید 2 کار بکنی
دانلود آخرین ورژن آبدیت تیوی(نگران نباش ساده و راحته همه بچهای این فرم این کار رو کردن
البته سایز تیوی مهم نیست مدلش مهمه شما چه 32 چه40 چه46 چه55 داشته باشی همین لینک رو دان کن

آبدیت
فایل دانلود شده رو اکسترکت هیر کن
فولدر رو بریز توی روت اصلی فلش که حتما فرمت فلش fat32 باشه بزن به تیوی هیچ کاری نمیخواد بکنی دمش گرم خودش همه کارو میکنه یه دونه اوکی خالی هم نمیخواد تمام تیوی دوباره راه اندازی میشه کشور رو انتخاب کن(برای انتخاب کشور حتما سنگاپور باشه در ضمن فقط با ریست فکتوری یا همون راه اندازی مجدد میتونی کشور رو تغییر بدی و زبان رو حتما انگلیش زار تا هم تلتکست راه بیافته هم تلویزیون دیجیتالت
کلا همه فرمهای سونی رو بخون مفیدن خیلی چیزا دست گیرت میشن به مدل خودت اکتفا نکن
معرفی تلویزیون Sony Bravia KDL-40HX800
بررسی NX700 LED سونی SONY 3D- EX720:جدیدترین 3ledبعدی sony
معرفي كليه امكانات و رفع مشكلات LED مدل 2011 سوني به نام EX520
در ضمن حتما یه سری به دوتا لینک آخری امضا من هم بزن حتما

majid_306
22-09-2011, 06:40
ممنون از راهنمایی شما
تو یکی از تاپیکها نوشته بودند بعد از آپدیت کیفیت تصویر تلویزیون افت پیدا می کنه!! به خاطر همین تا حالا آپدیت نکردم وگرنه فایل رو دانلود کرده بودم و رو فلش ریختم و آمادس. به نظرتون، حرف ایشون منطقی و درسته؟

تپل
22-09-2011, 08:18
بهترین انتخاب مدل سونی در حدود1.800 چیه ؟

به نظر شما سونی ای با کنتراست 3 میلیون از ال جی 8 میلیون کیفیت تصویر بهتری داره ؟

hovo
22-09-2011, 16:26
ممنون از راهنمایی شما
تو یکی از تاپیکها نوشته بودند بعد از آپدیت کیفیت تصویر تلویزیون افت پیدا می کنه!! به خاطر همین تا حالا آپدیت نکردم وگرنه فایل رو دانلود کرده بودم و رو فلش ریختم و آمادس. به نظرتون، حرف ایشون منطقی و درسته؟

عمرا یه هیچ عنوان حرف بسیار چرتی زده هرکی گفته بعضی از مسائل سلیقه ای و ولی یه سری از مطالب یه قانونی برای خودشون دارن
آخه خدایی سونی با این همه کب کبه دب دبه میاد یه همچین کاری بکنه که با آبدیت کیفیت پایین بیاد والا به حق چیزای نشنیده
آبدیت برای کارایی بهتر تی وی شما ارائه میشه نه برای ازر کار انداختنش
شما به حرف یه نفر اکتفا میکنی یا اینهمه بچه های فورم که همه ماشالله اهل فن هستن

بهترین انتخاب مدل سونی در حدود1.800 چیه ؟

به نظر شما سونی ای با کنتراست 3 میلیون از ال جی 8 میلیون کیفیت تصویر بهتری داره ؟

شما سایز رو مد نظر بگیر بعد حد اکثر پولتوتون رو و بعد خواستتون از تیوی 3ی باشه یا نه تا بشه راهنماییتون کرد

تپل
23-09-2011, 18:21
شما سایز رو مد نظر بگیر بعد حد اکثر پولتوتون رو و بعد خواستتون از تیوی 3ی باشه یا نه تا بشه راهنماییتون کرد

ممنون که یکی بالاخره توی این p30world جواب یک سوال ما رو داد .

ببین عزیز ، من واسه یکی از آشناها می خوام TV بگیرم .

42 میخواستند که ظاهرا SONY نداره و باید 40 بگیریم .

کیفیت تصویر خیلی خوب میخوان و اصلا فکر نکنم حتی یکبار از 3D آن استفاده کنن!

ولی میگن 3D تصویر بهتری حتی در حالت 2 بعدی داره . بنابراین 3بعدی میخوام .

من NX720 را دیدم 1650000 با گارانتی ، فقط مشکل این بود که باهاش عینک نداشت !!!!!!

---حالا شما پیشنهادتون در قیمت 1800 تا 2 میلیون چیه ؟

---ضمنا تفاوت سری NX با EX چیه ؟ خیلی تفاوت دارند ؟

---پیشنهادی برای LED بدون 3D دارین در این قیمت ولی سایز بالاتر ؟

hovo
24-09-2011, 06:18
ممنون که یکی بالاخره توی این p30world جواب یک سوال ما رو داد .

ببین عزیز ، من واسه یکی از آشناها می خوام TV بگیرم .

42 میخواستند که ظاهرا SONY نداره و باید 40 بگیریم .

کیفیت تصویر خیلی خوب میخوان و اصلا فکر نکنم حتی یکبار از 3D آن استفاده کنن!

ولی میگن 3D تصویر بهتری حتی در حالت 2 بعدی داره . بنابراین 3بعدی میخوام .

من NX720 را دیدم 1650000 با گارانتی ، فقط مشکل این بود که باهاش عینک نداشت !!!!!!

---حالا شما پیشنهادتون در قیمت 1800 تا 2 میلیون چیه ؟

---ضمنا تفاوت سری NX با EX چیه ؟ خیلی تفاوت دارند ؟

---پیشنهادی برای LED بدون 3D دارین در این قیمت ولی سایز بالاتر ؟

یک کلام ختم کلام هرچی بیشتر پول بدی بیشتر آش می خوری
دیزان خوشکل فقط سلیقه ای
تفاوت N X توی تکنولوژی نیست توی سری ساخته
صفحه اول همین تاپیک روبخون

متوجه تفاوت هاشون میشی اون جا کامل توضیح داد

hayat
24-09-2011, 10:01
ممنون از راهنمایی شما
همونطور كه دوستمون گفتن همچين چيزی صحت نداره وعلت كم شدن كيفيت تصوير براي ايشان اينه كه تنظيمات تصوير به حالت اوليه برگشته

majid_306
24-09-2011, 12:38
من TV رو با موفقیت به ورژن جدید آپدیت کردم ولی موقع آپدیت در مورد انتخاب کشور و زبان سئوالی نپرسید!! چطور کشور را عوض کنم؟
ممنون از راهنمایی شما
جواب سئوالم رو پیدا کردم

باید راه اندازی مجدد کنید تا بتونید کشور رو عوض کنید
همون ریست فکتوری خودمون توی منوهاش هست بگردید پیداش میکنید
بعد از راه اندازی مجدد همه کالیبره های تصویر و تنظیمات به شکل دیفالت برمیگرده باید دوباره تنظیم کنید
کشور سنگاپور
زبان هم انگلش
راستی تنظیم مکان رو روی میز نزارید من تجربه کردم روی دیوار کیفیت صدا ی خروجی بهتره امتحان کنید!

hovo
24-09-2011, 21:28
درسته نگران نشو این مورد برای من هم وجود داشت آبدیت کرد حتی کانالها رو هم جابه جا نکرد
مسیرش اینه
ستینگ
سیستم ستینگ
جنرال ست آپ
فک توری ستینگ
همه تنظیمات برمیگرده به تنظیمات اولیه و میتونید زبان و بعد کشور رو انتخاب کنید

ramincybran
26-09-2011, 01:45
اقا ما امشب رفتیم تلوزیون دیدن 10 تا نمایندگیو نمیدونم فلان و ملان گشت زدیم.:31:

خلاصه همه tv ها یک طرف این hx925 سونی اون طرف .انصافا خدا بود.

خلاصه ما امشب یه sony 46 hx925 خریدیم:27: من از رفقا میخوام یکسری سوالات کنم فقط.

شنیدم ps3 یه 3dpalyer خوب واسه filme 3d هست.میخواستم نظر دوستانو در این مورد بپرسم که باید چیکار کنم ps3 یه 3d player بشه؟؟یه slim 160 gb بگیرم به عنوان 3d player چطوره؟؟ اخه بخش گیمنگ اش واسم خیلی مهم تره

بعد هم این tv که 800 هرتز هست و بهترین hdtv امسال چقدر کیفیت پخش 3d از مدل های دیگه بهتره؟

majid_306
26-09-2011, 15:00
درسته نگران نشو این مورد برای من هم وجود داشت آبدیت کرد حتی کانالها رو هم جابه جا نکرد
مسیرش اینه
ستینگ
سیستم ستینگ
جنرال ست آپ
فک توری ستینگ
همه تنظیمات برمیگرده به تنظیمات اولیه و میتونید زبان و بعد کشور رو انتخاب کنید

نیازی به ریست کردن تیوی نیست. در قسمت راه اندازی سریع (Auto Start-up) میشه بدون فکتوری ریست، زبان و کشور رو مجددا تنظیم کرد.

fabio montari
26-09-2011, 16:00
اقا ما امشب رفتیم تلوزیون دیدن 10 تا نمایندگیو نمیدونم فلان و ملان گشت زدیم.:31:

خلاصه همه tv ها یک طرف این hx925 سونی اون طرف .انصافا خدا بود.

خلاصه ما امشب یه sony 46 hx925 خریدیم:27: من از رفقا میخوام یکسری سوالات کنم فقط.

شنیدم ps3 یه 3dpalyer خوب واسه filme 3d هست.میخواستم نظر دوستانو در این مورد بپرسم که باید چیکار کنم ps3 یه 3d player بشه؟؟یه slim 160 gb بگیرم به عنوان 3d player چطوره؟؟ اخه بخش گیمنگ اش واسم خیلی مهم تره

بعد هم این tv که 800 هرتز هست و بهترین hdtv امسال چقدر کیفیت پخش 3d از مدل های دیگه بهتره؟
سلام دوست من
بین اینا کودوم بهتره ۴۶ میخوام ایا اینا همه تو تهران هست ؟
hx820 . nx720 . nx710 . hx925
فرق hx با nx چیه ؟ شما چند و از کجا گرفتی ؟

تپل
26-09-2011, 23:38
نظرتون راجع به hx800 چیه ؟

بگیرم؟

ramincybran
26-09-2011, 23:43
سلام دوست من
بین اینا کودوم بهتره ۴۶ میخوام ایا اینا همه تو تهران هست ؟
hx820 . nx720 . nx710 . hx925
فرق hx با nx چیه ؟ شما چند و از کجا گرفتی ؟

خب 46 که hx925 بهترین کیفیت رو بین تمام hdtv ها داره.hx820 هم من توی نمایندگی های سونی ندیدم.اما اونم فوقولادست.

نظرتون راجع به hx800 چیه ؟
بگیرم؟

این دیگه قدیمی شده دوست من بهتره بجای این nx720 یا nx710 بگیری که جدید تره . اما hx800 هم دیوانه کنندست

poonel
27-09-2011, 07:21
SONY Internet Tv 2011

MAPNAZ
27-09-2011, 13:30
من سه سال پیش یک ال سی دی سونی سری D خریدم ، حالا یکی از آشنایان EX720 را خریده . وقتی مقایسه می کنم تصویر ال سی دی من بطور محسوسی بهتر از ال ای دی ایشان می باشد . واقعا بعد از اینهمه تبلیغات کیفیت افت کرده است؟ ضمنا تصویر ال ای دی این آشنایمان را هم خودم تنظیم کردم و بهترین تصویری که می داد را گرفتم ولی باز هم !!!!!

mm_toraby
27-09-2011, 14:31
من سه سال پیش یک ال سی دی سونی سری D خریدم ، حالا یکی از آشنایان EX720 را خریده . وقتی مقایسه می کنم تصویر ال سی دی من بطور محسوسی بهتر از ال ای دی ایشان می باشد . واقعا بعد از اینهمه تبلیغات کیفیت افت کرده است؟ ضمنا تصویر ال ای دی این آشنایمان را هم خودم تنظیم کردم و بهترین تصویری که می داد را گرفتم ولی باز هم !!!!!

با درود
من واقعا نمیدونم که گفته ی این دوستمون چقدر صحت داره چون منم قصد دارم EX720 بخرم،منتهی یه سوالی دارم اینه که الان دیگه در اواخر سال 2011 هستیم و سه ماه دیگه وارد سال 2012 میشیم.آیا به نظر شما ارزش این رو داره که منتظر محصولات سال جدید بشم و اصولا تفاوت چشمگیری باهم خواهند داشت یا خیر؟بعلاوه زمان ورود سری های جدید کی خواهد بود ؟البته با مقایسه ی تاریخ ورود محصولات سال 2011.
ممنونم از پاسختون

shorasolimani
28-09-2011, 00:00
سلام
ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم یه ال ای دی40 از بانه بخرم تو حدود قیمت1تا حداکثر1.200
-میخوستم سه بعدی باشه کیفیتش هم خوب باشه و تا جند وقت احتیاج به تعویض نداشته باشم
مرسی

shabkard
28-09-2011, 01:05
سلام
ببخشید یه سوال داشتم من میخواستم یه ال ای دی40 از بانه بخرم تو حدود قیمت1تا حداکثر1.200
-میخوستم سه بعدی باشه کیفیتش هم خوب باشه و تا جند وقت احتیاج به تعویض نداشته باشم
مرسی
درود
دوست گرامی در این رنج قیمت میتوانید سونی HX-800تهیه کنید
از نظر فنی 240 هرتزه وسه بعدی هم میباشد کیفیت تصویرش هم حرف نداره حتی از سری NX720 هم سرتره؟

ودر مرحله دوم ال جی LW4500 تهیه کنید چهل دو اینچش
تصویر سه بعدی ال جی بهتره امکاناتش هم بیشتر از هر نوع پنل سونی میباشد
120 هرتزه؟

در نهایت اگر دنبال کیفیت هستید البته تصاویر دو بعدی سونی عالی میباشد
اگر اپشن و پخش انواع فرمتها از طریق فلش وتصاویر سه بعدی بدون سردرد میخواهید ال جی خیلی بهتره%

Alishmas
29-09-2011, 00:37
يه 40" CX52 گرفتم اما فرمت MKV پلی نميکنه ، مشکل از کجاست ؟
توی منو زده برای فعال کردن Divx بايد TV رو register کنيد !!

hovo
29-09-2011, 00:52
مبارک باشه
فرممت های ساپورت شده یو اس بی

برای دایویکس هم لینک دوم امضا خودم آموزش گام به گام و تصویری
البته شاید یه دو سه روز دیگه چون الان سایت دایویکس مشکل داره

Alishmas
29-09-2011, 01:00
دمت گرم ، هر موقع اين سايتش درست شد لطفاً اينجا اعلام کن ، مرسی . بعد حتماً اين MKV ساپورت ميکنه ؟ چون وقتی ديدم روی فلش mkv رو نميآره بد جوری اعصابم به هم ريخت.

Alishmas
29-09-2011, 01:15
چند سؤال ديگه هم داشتم ؟

1.اين tv زيرنويس پلی ميکنه يا نه ؟

2.قابليت آپديت شدن نرم افزار رو داره ؟

3.بهترين تنظيماتش چی ميتونه باشه ؟

4.برای گيرنده ديجيتال نياز به آنتن داره ؟ چون بدون آنتن نميگيره و درضمن هر چند ثانيه يکبار تصوير شطرنجی ميشه

nasrGod
29-09-2011, 02:34
سلام دوستان عزيز
من بين دوتا مدل ال اي دي موندم فقط و فقط هم كيفيت تصوير برام مهمه نه قيمت و امكانات جانبي از بين
سامسونگ مدل d6960 46inch
و سوني مدل Ex520 46inch
كدوم رو انتخاب كنم
در ضمن نظرتون در مورد سه بعدي مدل ex720 چيه

shabkard
29-09-2011, 03:32
سلام دوستان عزيز
من بين دوتا مدل ال اي دي موندم فقط و فقط هم كيفيت تصوير برام مهمه نه قيمت و امكانات جانبي از بين
سامسونگ مدل d6960 46inch
و سوني مدل Ex520 46inch
كدوم رو انتخاب كنم

درود
سامی سری 6 که مفد هم نمی ارزه رنگهای غیر طبیعی ومسخره ایی پخش میکنه؟
در مورد سونی EX520 اولا که دو بعدی واخرش هم اینکه 100 هرتزی تصویرش بد نیست ولی قیمت نسبت به کارایش نمیارزه؟
مدل EX720 بخرید به دو علت مهم
پنلهای سه بعدی از هر برندی که باشند از دو بعدیهای ان برند بهترن؟
اولا پنل EX720 دویست 200 هرتزه؟وقابل مقایسه با پنل 100 هرتزی EX520 نیست؟
ودوما بک لایت سری EX720 داینامیک وکنترل نور بهتری نسبت به سری EX520 داره یعنی رنگ مشگی با سفید اون قاط نمیزنه ودر نتیجه کنتراست بهتری داره؟
در بقیه موارد کاملا شبیه هم هستن از لحاظ اپشن$
--------------
اگر پول کمتری دارید HX-800هم با توجه به اینکه محصول 2010 هستش واقعا از نظر قیمت وکیفیت یک برگ برنده اساسی برای انهایی است که میخواهند بهترین تصویر را با کمترین قیمت داشته باشند چهل اینج اون بانه 1200 هستش؟240 هرتز هم هست!!! سه بعدی اون هم حرف نداره$
--------------------
از برند ال جی 65100 هم واقعا حرف نداره هم تصویری خوبی داره هم از نظر امکانات کامل هستش؟
V 240 Hz, LED Backlight technology, Edge Light with local dimming
همه نوع فورمت تصویری رو از طریق فلش پخش میکنه بی وجدا ن؟ولی سونی پاشنه اشیلش همین عدم پشتیبانی از پخش فورمتهای ویدئویی هست
42 اینچش نزدیک 1600 باید باشه$

hovo
29-09-2011, 09:05
چند سؤال ديگه هم داشتم ؟

1.اين tv زيرنويس پلی ميکنه يا نه ؟

2.قابليت آپديت شدن نرم افزار رو داره ؟

3.بهترين تنظيماتش چی ميتونه باشه ؟

4.برای گيرنده ديجيتال نياز به آنتن داره ؟ چون بدون آنتن نميگيره و درضمن هر چند ثانيه يکبار تصوير شطرنجی ميشه
1-فعلا نه به هیچ عنوان 56 که مربوط به عربی میشه رو ساپورت نمیکنه البته فعلا
2-فریمور تی وی قابل ارتقا هست برو داخل سونی آسیا مدل تی وی رو انتخاب کن برو به تب دانلود ویندوز رو انتخاب کن بعد بهت لینک میده دانلود کن اکسترکت هیر کن بعد بریز روی فلش فت 32 بزن به تی وی تمومه آبدیت میشه
3-کالیبره کردن تصویر کاملا شخصیه البته بعضی چیزهاش عمومی که خوب دستت میاد کلا باهاش باید تا ماه اول ور بری
5- حتما نیاز به آنتن با تقویت کننده داری الان باید 16 تا کانال تی وی و 11 تا رادیو بگیری البته بسته به محل سوکنت داره

سلام دوستان عزيز
سامسونگ مدل d6960 46inch
و سوني مدل Ex520 46inch
كدوم رو انتخاب كنم
سامی که عمرا
من پیشنهادم hx 800 چون سری hبهترین سری ساخت سونی هستند
درسته 2010 ولی هیچی کم نداره یعنی تاپ تاپ
اگه یکم بیشتر هزینه کنی بهتره nx720 بخری تا 2011 باشه و یه سری امکانات بهتر

یادت باشه سونی هیچ وقت به آسیا امکانات نداده و حالا شما فقط برای تصویر و کیفیت رنگ و وضوح داری سونی میخری
خبری زا زیر نویس نیست نیست نیست
به شارپ 4 رنگ هم فکر کن

Alishmas
29-09-2011, 12:34
1-فعلا نه به هیچ عنوان 56 که مربوط به عربی میشه رو ساپورت نمیکنه البته فعلا
2-فریمور تی وی قابل ارتقا هست برو داخل سونی آسیا مدل تی وی رو انتخاب کن برو به تب دانلود ویندوز رو انتخاب کن بعد بهت لینک میده دانلود کن اکسترکت هیر کن بعد بریز روی فلش فت 32 بزن به تی وی تمومه آبدیت میشه
3-کالیبره کردن تصویر کاملا شخصیه البته بعضی چیزهاش عمومی که خوب دستت میاد کلا باهاش باید تا ماه اول ور بری
5- حتما نیاز به آنتن با تقویت کننده داری الان باید 16 تا کانال تی وی و 11 تا رادیو بگیری البته بسته به محل سوکنت داره

الان فريمور خودش 2 هست ، من رفتم 3 رو دانلود کردم ، بعد از آپديت تغيرات يا آپشن خاصی هم اضافه ميشه يا نه ؟

در مورد آنتن بايد آنتن مخصوص ديجيتال بگيرم ؟ کواليتی ديجيتالش همونه که توی system info زده ؟ الان جفتش واسه من 10 هست

hovo
29-09-2011, 23:50
الان فريمور خودش 2 هست ، من رفتم 3 رو دانلود کردم ، بعد از آپديت تغيرات يا آپشن خاصی هم اضافه ميشه يا نه ؟

در مورد آنتن بايد آنتن مخصوص ديجيتال بگيرم ؟ کواليتی ديجيتالش همونه که توی system info زده ؟ الان جفتش واسه من 10 هست

کیفیت پخش بیشتر میشه و کوکی یا گجت های اینتر نت باید بیشتر بشه
البته یه چند صدم ثانیه سرعت عوض کردن کانالها

در مورد آنتن آنتنت افتضاحه
توضیح مفصل

faraways
30-09-2011, 14:40
این سری های nx مثل hx ویرایش اروپایی دارن یا نه ؟ (hx929 , hx925)
اگه داره چطوری باید بفهمیم که ویرایش اروپاییه یا نه ؟

moslem47
30-09-2011, 14:51
دوستان ال ای دی سونی بدون سه بعدی و بدون smart بالای 40 اینچ با بودچه زیر 1500 چی پیشنهاد می دید؟
ایا تلویزیون های سونی قابلیت ضبط کانال های دیجیتال را داره؟

faraways
30-09-2011, 15:00
این سری های nx مثل hx ویرایش اروپایی دارن یا نه ؟ (hx929 , hx925)
اگه داره چطوری باید بفهمیم که ویرایش اروپاییه یا نه ؟
.....................

lurenzo
30-09-2011, 15:56
.....................

سونی هر مدل رو برای هر منطقه ای که تولید میکنه ، رقم آخر سری اون متفاوته! و شما از روی مدلش میتونید بفهمید سفارش کجا هست!
مثلا NX723 برای UK هستش!

faraways
30-09-2011, 16:03
سونی هر مدل رو برای هر منطقه ای که تولید میکنه ، رقم آخر سری اون متفاوته! و شما از روی مدلش میتونید بفهمید سفارش کجا هست!
مثلا NX723 برای UK هستش!

nx72 برای کجاست ؟

چون توییه بانه ویرایش اروپایی هم بود

lurenzo
30-09-2011, 17:03
nx72 برای کجاست ؟

چون توییه بانه ویرایش اروپایی هم بود

اگر منظورتون NX720 هست ، این مدل آسیاست.
خوب می پرسیدید تفاوت امکانات ورژن اروپایی و آسیایی در چیه؟

faraways
30-09-2011, 17:23
اگر منظورتون NX720 هست ، این مدل آسیاست.
خوب می پرسیدید تفاوت امکانات ورژن اروپایی و آسیایی در چیه؟

نه اسم مدل اروپاییش چیه ؟

faraways
30-09-2011, 17:28
مثلا NX723 برای UK هستش!

راه دیگه ای هست که فهمید مال کجاست ؟ (مدل اروپایی و آسیای همشون تو مالزی تولید میشن ؟

hovo
30-09-2011, 21:04
راه دیگه ای هست که فهمید مال کجاست ؟ (مدل اروپایی و آسیای همشون تو مالزی تولید میشن ؟
قکر نکنم
به نظر نمیرسه با هزینه های فضایی سوخت و حمل و نقل این کار برای سونی به صرفه باشه

سری های ساخت سونی خیلی نیستن آسیا اروپا و امریکا حالا به نظرتون تو کیفیت ساخت تفادتی میکنه؟
به نظر من منطقی نیست سونی همچین کاری بکنه!
مگر اینکه درجه بندی تولید داشته باشه که در این صورت تفاوت قیمت حاصل میشه!
الان این سه مدل اسیا اروپا امریکا تفاوت قیمت دارن؟

faraways
30-09-2011, 21:15
قکر نکنم
به نظر نمیرسه با هزینه های فضایی سوخت و حمل و نقل این کار برای سونی به صرفه باشه

سری های ساخت سونی خیلی نیستن آسیا اروپا و امریکا حالا به نظرتون تو کیفیت ساخت تفادتی میکنه؟
به نظر من منطقی نیست سونی همچین کاری بکنه!
مگر اینکه درجه بندی تولید داشته باشه که در این صورت تفاوت قیمت حاصل میشه!
الان این سه مدل اسیا اروپا امریکا تفاوت قیمت دارن؟

آره . تو بانه مدل اروپایشو حدود 100 تومن گرونتر میدادن

اونایی که تو بانه میفروشت معمولا از دبی جنس میارن .. امکانش هست که مدل اروپایی تو دبی باشه ...

توییه خوده تی وی حایی نیست که نوشته باشه ؟

یا از روی بار کد نمیشه فهمید ؟؟

یه بار کد هست روی تیوی که شانسی با این برنامه های شناسایی بار کد که برای موبایل هاست تست کردم یکیشو نشناخت ولی دوتای دیگه یکیش ماله آمریکا بود و یکی دیگه بار کد پست بود که پست کرده بودن ( فکر کنم) که بازم با اون برنامه تست کردم دیدم که ماله ژاپنه ...

حالا راهی هست که از روی بارکد یا چیزه دیگه فهمید که کجاییه ؟

lurenzo
30-09-2011, 23:48
آره . تو بانه مدل اروپایشو حدود 100 تومن گرونتر میدادن

اونایی که تو بانه میفروشت معمولا از دبی جنس میارن .. امکانش هست که مدل اروپایی تو دبی باشه ...

توییه خوده تی وی حایی نیست که نوشته باشه ؟

یا از روی بار کد نمیشه فهمید ؟؟

یه بار کد هست روی تیوی که شانسی با این برنامه های شناسایی بار کد که برای موبایل هاست تست کردم یکیشو نشناخت ولی دوتای دیگه یکیش ماله آمریکا بود و یکی دیگه بار کد پست بود که پست کرده بودن ( فکر کنم) که بازم با اون برنامه تست کردم دیدم که ماله ژاپنه ...

حالا راهی هست که از روی بارکد یا چیزه دیگه فهمید که کجاییه ؟

دوست عزیز فکر کنم یکم داری زیادی مته به خشخاش میذاری!
فکر نکنم برای این مدل آسیایی و اروپایی فرق داشته باشن. آخه 100 تومن که نشد اختلاف قیمت!!! توی یه مدل خاص هم ممکنه بین دو تا مغازه توی بازار 100 تومن اختلاف وجود داشته باشه!
اونی که میگه جنس من مال اروپاست ، ازش بخواه تا تفاوتش رو با مدل آسیایی بهت نشون بده!

hovo
01-10-2011, 07:40
راستش 100 تومن توی تهران یا اصفهان یا ... اختلاف قیمت نیست
اما توی بانه اختلاف قیمت هست ....
حالا چرا؟
وقتی رفتم تی وی رو بانه خرید کنم از سر تا ته بانه از پاساژ شهرداری تا ته پاساژ های زیر زمینی شون همه قیمتها یکسان بود نهایت تفاوت 15 هزار تومن بود نه دیگه آخرش 20 تومن
یعنی یک نفر نه گرون میفروخت نه زیر فروشی میکرد
عجیب شهریه؟ عجیب

ولی به نظر من بازم داری زیادی مته به خشخاش میزاری و من با لورنزو موافقم

hovo
01-10-2011, 07:49
راستی دبی نه اصلا
عموما از نزدیک مرز عراق و ترکیه میارن نه از دبی

Alishmas
01-10-2011, 13:42
معمولاً هر چند وقت آپديت فريمور مياد ؟ احتمالش هست که توی ورژن های بعدی به فرمت های ساپورت شدش اضافه بشه ؟ مثل mkv

faraways
01-10-2011, 14:54
راستی دبی نه اصلا
عموما از نزدیک مرز عراق و ترکیه میارن نه از دبی

فکر کتم ار اونجا وارد ایران میشه . فکر کنم از دبی میخرن میارن عراق ار اونجا وارد میشه .

lurenzo
01-10-2011, 20:05
معمولاً هر چند وقت آپديت فريمور مياد ؟ احتمالش هست که توی ورژن های بعدی به فرمت های ساپورت شدش اضافه بشه ؟ مثل mkv

این دو تا آپدیت آخری به فواصل حدودا 2 تا 3 ماه اومده!
امکانش هست ولی نمیشه گفت چند درصد!!؟
فرمت WMV رو هم مثل اینکه توی یکی از همین آپدیت ها اضافه کرده!

hovo
01-10-2011, 23:59
سونی برای آبدیتهاش زمانبندی نکرده وهروقت حال کرده یه آبدیت داده بیرون
اما عموما با ورود به سال جدید و تولید مدلهای جدید دیگه مدلهای قبلی رو آبدیت نمیکنه
عموما روی 4 و خورده ای میمونن من هرچی از مدلهای 2010 دیدم فقط تا 4 و خورده ای ادبیت شدن و تا اوایل 2011 و از اون به بعدتا حالا که دیگه اصلا آبدیت نشدن
احتمالش زیاده این اتفاق باری تی وی های 2011 هم بیافته

yoosefshaskol
05-10-2011, 11:27
اقا من یه hx800 خریدم ولی خوب با usb نتونستم فیلم 3d ببینم فقط 2تا تصویر کنار هم نشون میداد عینک هم کار خاصی نمیکرد.حالا میخوام بدونم چطوری میتونم این فیلمو با لپتاپ ببینم.ورژن hdmi لپ تاپ هم 1.4 هستش.فیلم هم الیس در سرزمین عجایب هست با حجم 5 گیگ.

moslem47
05-10-2011, 14:55
اقا من یه hx800 خریدم ولی خوب با usb نتونستم فیلم 3d ببینم فقط 2تا تصویر کنار هم نشون میداد عینک هم کار خاصی نمیکرد.حالا میخوام بدونم چطوری میتونم این فیلمو با لپتاپ ببینم.ورژن hdmi لپ تاپ هم 1.4 هستش.فیلم هم الیس در سرزمین عجایب هست با حجم 5 گیگ.
این تی وی قابلیت ضبط کردن کانال های دیجیتال را داره؟ دکمه رکورد روی کنترلش هست؟

smoedrib
05-10-2011, 21:56
سلام
فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟
آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

hovo
06-10-2011, 00:27
این تی وی قابلیت ضبط کردن کانال های دیجیتال را داره؟ دکمه رکورد روی کنترلش هست؟

نه
هیچ کدوم از مدلهای سونی نمیتونن

lurenzo
06-10-2011, 02:12

کار خاصی نمیخواد بکنی!
لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن. فیلم رو روی لپ تاپ اجرا کن. الان باید در صفحه تی وی دو تصویر در کنار هم ببینی. بعد دکمه 3D رو روی کنترل تی وی بزن و حالت دو تصویر در کنار هم رو انتخاب کن! عینک رو روشن کن و سه بعدی تماشا کن!

yoosefshaskol
06-10-2011, 20:33
کار خاصی نمیخواد بکنی!
لپ تاپ رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن. فیلم رو روی لپ تاپ اجرا کن. الان باید در صفحه تی وی دو تصویر در کنار هم ببینی. بعد دکمه 3D رو روی کنترل تی وی بزن و حالت دو تصویر در کنار هم رو انتخاب کن! عینک رو روشن کن و سه بعدی تماشا کن!
ممنون دوست عزیز ولی فیلمو با چه برنامه ای اجرا کنم؟
این کارو کردم وقتی دکمه ی 3d رو زدم هیچ جایی انتخاب حالت دو تصویر وجود نداشت.توی قسمت تنظیمات 3d دوتا گزینه وجود داشت که هر دوشونم on بودن.همین

lurenzo
06-10-2011, 22:05
ممنون دوست عزیز ولی فیلمو با چه برنامه ای اجرا کنم؟
این کارو کردم وقتی دکمه ی 3d رو زدم هیچ جایی انتخاب حالت دو تصویر وجود نداشت.توی قسمت تنظیمات 3d دوتا گزینه وجود داشت که هر دوشونم on بودن.همین

فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری اجراش کنی! من از KM Player استفاده میکنم.
شما تی وی رو آپدیت کردی؟ اگر فیلم رو اجرا کنی و دو تصویر در کنار هم به نمایش دربیاد ، باید با زدن دکمه 3D بتونی این حالت رو انتخاب کنی.به همین راحتیه!

hossein_542
08-10-2011, 10:54
اگر فلش ويروسي به تلويزيون وصل بشه مشكلي بوجود خواهد آمد؟

mosifire
08-10-2011, 10:57
سلام بر دوستان
من چند تا کلیپ سه بعدی (از نوع side by side) با لپ تاپم اجرا کردم. کابل HDMI1.3 (تازه از ارزونتریناش) هم استفاده کردم. یه چیزایی رو میبینم که میزنه بیرون ولی نه خیلی زیاد. آیا با دستگاه یا کابل دیگه عمق تصویر تغییر میکنه یا همینیه که من میبینم؟؟

hovo
08-10-2011, 15:25
بچه ها میگن حتما باید ورژن 1.4 به بالا باشه

yoosefshaskol
08-10-2011, 20:06
فرقی نمیکنه با چه نرم افزاری اجراش کنی! من از KM Player استفاده میکنم.
شما تی وی رو آپدیت کردی؟ اگر فیلم رو اجرا کنی و دو تصویر در کنار هم به نمایش دربیاد ، باید با زدن دکمه 3D بتونی این حالت رو انتخاب کنی.به همین راحتیه!
نه اپدیت نکردم ولی تازه خریدم تی ویو

feryshad
08-10-2011, 23:05
من یه مدل EX710 دارم و متاسفانه فرمت MKV پخش نمیکنه ...

متاسفانه صغحات قبلی رو نخوندم

میشه اینا رو آپدیت کرد؟ اصلا آپدیتی براشون هست؟
این قابلیت ها بهشون اضافه میشه؟

من زیاد در این زمینه تحقیق نکردم

اگه میشه راهنمایی کنید ...

hovo
08-10-2011, 23:13
نه اپدیت نکردم ولی تازه خریدم تی ویو
تازه خریدن معنیش این نیست که فغریمورش آبدیت باشه
حتما چک کن آبدیت باشه
آپشن سیستم اینفرمیشن
؟
سونی آسیا

---------- Post added at 11:13 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------

نه متاسفانه mkv full hd , hd+ z رو نمیخونه ولی mkv sd می خونه با آبدیت هم تا حالا ایتن مشکل حل نشده
در ضمن زیر نویس فارسی رو هم نمیخونه
و فقط زیر نویس srt رو لود میکنه غیر از زبان فارسی

smoedrib
10-10-2011, 02:02
سلام
فرق KDL-40NX720 و KLV-40NX720 در چی هست ؟
آیا مدل KLV که در ایران یافت میشه قابلیت نصب پایه آلمینیومی رو نداره ؟

کسی تفاوتش رو نمیدونه ؟:20:
تو بانه KLV-40NX720 موجوده و پایه آلومینیومی نداره تو جعبش آیا اگه پایه رو جدا بخرم این امکان رو داره که بهش وصل بشه ؟

مدل KDL-40NX720 تو سایتش پایه آلومینیومی همون که دوتا اسپیکرم توش هست رو داره

lurenzo
10-10-2011, 07:10
من یه مدل EX710 دارم و متاسفانه فرمت MKV پخش نمیکنه ...

متاسفانه صغحات قبلی رو نخوندم

میشه اینا رو آپدیت کرد؟ اصلا آپدیتی براشون هست؟
این قابلیت ها بهشون اضافه میشه؟

من زیاد در این زمینه تحقیق نکردم

اگه میشه راهنمایی کنید ...

آپدیت میشن ولی متاسفانه تی وی های سونی MKV رو ساپورت نمیکنن و هنوز هم آپدیتی برای اضافه شدن این فرمت نیومده!

tap10
14-10-2011, 00:03
lurenzo جان شما Hx925 دارید؟

aliaghil
14-10-2011, 10:23
سلام
ببخشید، شاید جای این سوال اینجا نباشه، می‌خواستم قیمت 46HX925 رو در نمایندگیهای سونی بدونم؟

lurenzo
14-10-2011, 11:58
lurenzo جان شما Hx925 دارید؟

بله عزیز، این مدل رو دارم!

tap10
16-10-2011, 01:36
بله عزیز، این مدل رو دارم!
یادمه گفتید توی کارتون tv وبکم همراش بود درسته؟ اما دوستانی که این مدل رو خریدن بدون وبکم بوده. شما از کجا خریدی؟

raman_raman
25-10-2011, 18:43
با سلام به همه دوستان
شاید اینجا جای این سئوال نباشه ولی هرکی میدونه لطفا کمک کنه
با چه روشی میتوان ال سی دی سونی دارای hdmi رو به لپ تاپ با این امکان وصل کرد که فیلم ال سی دی رو در لپ تاپ دید.

majidpromix
27-10-2011, 10:59
دوستان آیا راهی برای پخش زیرنویس از طریق USB وجود نداره؟

hovo
29-10-2011, 07:56
دوستان آیا راهی برای پخش زیرنویس از طریق USB وجود نداره؟

فعلا نه به هیچ عنوان

hovo
29-10-2011, 08:13
من به شخصه این موضوع رو زیرو رو کردم هیچ جا هیچ نکته ای نیست
یه لطفی بکن اگه جایی چیزی دید برو بچ این تاپیک رو هم بی خبر نزار

mateenkocholo
30-10-2011, 11:59
باسلام چند روز پيش من 3D HX925 تست كرد ولي تصوير تويه عينك گوشهاش تار بود ولي مركز تصوير از نظر وضوح و سه بعدي بودن مشكلي نداشت ( 46 .HX925 در نمايندگي تست كردم) چرا اينتوري بود و من سابقه تست هاي اند هاي سامسونگ و ال جي را هم دارم در سامسونگ D7000اين مشكل كمتر ولي در LG 65100 تقريبا مشكلي نديدم (البته از نظر من مشكل شايد اشتباه كنم و بقيه اين نظر نداشته باشن)نظر شما چيه با تشكر

nasrGod
30-10-2011, 12:02
قيمت 46HX925 تو نمايندگيها چنده

aliaghil
31-10-2011, 18:42
قيمت 46HX925 تو نمايندگيها چنده

از 4,250 تا 4,380 در نمایندگیهای تهران
ولی تو شهرستانها گرونتر حساب می‌کنن.

titanium_zarin
01-11-2011, 18:02
سلام ...
وسایل همراه سری 46دط720چیا هستن ؟؟
میخوام بدونم برای تست ...
در ضمن هم با گارانتی و هم بدون گارانتی رو بگید ...

hovo
05-11-2011, 13:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترفند دور زدن مشکل زیر نویس فارسی وپخش فیلم با کیفیت FULLHD در HDTV سونی با پورت USB

luca_toni
05-11-2011, 17:06
درود دوستان
بعد از تحقیقات زیاد تصمیم گرفتم LED سونی بگیرم سایز 40 اینچ فقط موندم بین سه مدل HX800 ، NX720 و EX720 کدومو بگیرم و اساسا این سه مدل چه فرقی با هم دارن؟؟ هیچ اصراری بر 3D بودن ندارم ولی شنیدم که تلوزیون های 3d در تصاویر 2d هم از کیفیت بالاتری نصبت به تلوزیون های 2d برخوردارن
انتظار من از LED هم اینه که تو صحنه های سریع کم نیاره، شیک باشه، وضوحش بالا باشه و انعکاس نور هم نداشته باشه
ممنون می شم راهنماییم کنید
سپاس

tap10
06-11-2011, 14:25
nx720 با تحقیق و تجربه استفاده.

zxcvbnm12
06-11-2011, 19:34
با سلام

1. اول اینکه هر 3 مدل مونتاژ چه کشوری هست و چقدر قابل تایید
وچرا قبلا ساخت مالزی نوشته میشد ولی حالا چیزی دیده نمیشه ؟؟

2. دلیل ارزان بودن ex720 نسبت به nx720 برای چیست با توجه به اینکه ویژگیهای ex720 چیزی کم نداره نسبت به nx720

3. دوستان اگه میشه یه راهنمای هم کنند که چرا روجعبه ex720 مدلشو ex72 نوشته میشه و چرا پشت این مدل ال سی دی نوشته- میشه بجای ال ای دی

درکل این مدل را خریدم راضی نبودم

ببخشید که سوالات ابتدای بود
با تشکر

arminab
16-11-2011, 02:20
درود
یک سونی 46HX925 گرفتم ولی هرچه میکنم تصویر سه بعدی اون سایه داره چه باید کرد اینو هم بگم تی وی رو بدون گارانتی خریدم 3400 سپاس

lurenzo
16-11-2011, 16:23
درود
یک سونی 46HX925 گرفتم ولی هرچه میکنم تصویر سه بعدی اون سایه داره چه باید کرد اینو هم بگم تی وی رو بدون گارانتی خریدم 3400 سپاس

مبارک باشه!
تصویر سه بعدی رو از چه سورسی میگیری؟ پی سی رو به تی وی وصل کردی؟

arminab
16-11-2011, 19:16
مبارک باشه!
تصویر سه بعدی رو از چه سورسی میگیری؟ پی سی رو به تی وی وصل کردی؟

از ----- دو سه کانال واقعی سه بعدی هستش علاوه بر اون تمامی کانالهایی که با شبیه سازی سه بعدی میشن همشون در موقع سه بعدی شدن سایه دارن

lurenzo
17-11-2011, 00:13
از ----- دو سه کانال واقعی سه بعدی هستش علاوه بر اون تمامی کانالهایی که با شبیه سازی سه بعدی میشن همشون در موقع سه بعدی شدن سایه دارن

منظورتون از کانال هایی سه بعدی همون سه بعدی های Side By Side هستش؟
من کانال nShow 3D رو بدون مشکل سه بعدی میبینم.
اگر حالت سه بعدی Side By Side رو انتخاب کنید و عینکتون هم روشن باشه به هیچ وجه نباید احساس کنید که سایه داره مگر اینکه خیلی خیلی بخواید وسواس بخرج بدید.
در مورد شبیه سازی سه بعدی هم اگر منظورتون سه بعدی کردن تصاویر دوبعدی توسط تی وی هستش باید بگم که این حالت فقط یه چیز تبلیغاتیه و اصلاً کارایی نداره!

majid v
17-11-2011, 21:45
سلام:
يک سوال داشتم و خوشحال مِی شوم اگر لطف کنيد راهنمايی نماييد:
بهترين تلويزيون LED SONY از نظر کِيفِيت تصوير که دو بعدی و 46 اينچ باشد کدام است؟

esteghla123l
18-11-2011, 01:02
سلام:
يک سوال داشتم و خوشحال مِی شوم اگر لطف کنيد راهنمايی نماييد:
بهترين تلويزيون LED SONY از نظر کِيفِيت تصوير که دو بعدی و 46 اينچ باشد کدام است؟

تنها led دو بعدی سونی در بازار الان ex520 هست دوست عزیز که مدل خوبی هم هست
سه سری هم مدل سه بعدی وجود داره که اونها هم بهتر و هم گرونترند

majid v
18-11-2011, 14:09
با تشکر فراوان

roxh58
19-11-2011, 00:59
دوستان من قصد خرید یک lcd سی و دو اینچ رو داشتم
با تحقیقاتی که کردم مقرون به صرفه ترین تلویزیون ال سی دی که در این رنج قیمت (تا 600) پیدا کردم این مدل بود
sony bravia KDL BX32

خواستم نظر شما رو راجع به این مدل رو در قیاس با این چند مدل از دیگر برند ها بدونم
از سامسونگ32D475‎
ال جی 32LCD350‎
شارپ LC-32L450M-IR‎

ممنونم

mzy
19-11-2011, 19:49
سلام ...
وسایل همراه سری 46دط720چیا هستن ؟؟
میخوام بدونم برای تست ...
در ضمن هم با گارانتی و هم بدون گارانتی رو بگید ...
منظور دوستمون nx720 یکی کمکش کنه ما هم استفاده کنیم.

mehrdadmec
21-11-2011, 22:31
منظور دوستمون nx720 یکی کمکش کنه ما هم استفاده کنیم.
آقا سوال منم هست اساتید سایت کمک کنن.چرا انقدر سوت و کور این انجمن؟!

mehrdadmec
21-11-2011, 22:46
دوباره سلام.کسی از sony-kdl 46 hx820 اطلاعاتی داره؟من مشخصات کاملش دارم اما اصلا صحبتی ازش در فروم ها نیست!! لطفا کمک کنید

underworld
23-11-2011, 17:28
سلام بچه ها

آیا میشه با تلویزیون 40" x720 سونی با ریختن یه فیلم سه بعدی روی usb flash فیلم رو به صورت سه بعدی تماشا کرد یا اینکه حتما باید یه دستگاه 400 هزارتومنی بلوری خرید؟!

lurenzo
23-11-2011, 19:58
سلام بچه ها

آیا میشه با تلویزیون 40" x720 سونی با ریختن یه فیلم سه بعدی روی usb flash فیلم رو به صورت سه بعدی تماشا کرد یا اینکه حتما باید یه دستگاه 400 هزارتومنی بلوری خرید؟!

نمیدونم از روی فلش میکشه فیلم سه بعدی رو درست نشون بده یا نه! ولی خیلی راحت کامپیوتر رو با کابل HDMI به تی وی وصل کن و سه بعدی ببین.احتیاجی هم به دستگاه بلوری پلیر نیست!

brad pitt
23-11-2011, 20:59
سلام

من تا 1.500 دارم

46 اینچ cx520 تلویزیون خوبیه ؟
سونی مدل دیگه ای تو این قیمت داره که بهتر باشه ؟
از نظر کیفیت صدا و تصویر و قطعاتش برام مهمه .

مرسی

underworld
25-11-2011, 14:18
سلام
من رفتم سایت سونی و آپدیت مخصوص تلویزیون مدل EX720 40" رو دانلود کردم و اکسترکت کردم و ریختمش روی فلش مموری که با FAT 32 فرمتش کردم
وقتی مموری رو به تلویزیون وصل میکنم اون رو میشناسه و حتی فایلهای ویدیویی با فرمت AVI رو اجرا میکنه
اما هیچ پیغامی برای انجام دادن آپدیت نمیده
ورژن آپدیت قبلی تلویزیون رو هم چک کردم پایینتر از اینه ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیشه!

hovo
25-11-2011, 17:52
سلام
من رفتم سایت سونی و آپدیت مخصوص تلویزیون مدل EX720 40" رو دانلود کردم و اکسترکت کردم و ریختمش روی فلش مموری که با FAT 32 فرمتش کردم
وقتی مموری رو به تلویزیون وصل میکنم اون رو میشناسه و حتی فایلهای ویدیویی با فرمت AVI رو اجرا میکنه
اما هیچ پیغامی برای انجام دادن آپدیت نمیده
ورژن آپدیت قبلی تلویزیون رو هم چک کردم پایینتر از اینه ولی نمیدونم چرا آپدیت نمیشه!

فقط اکسترکت هیر رو بزنید
نه اکسترکت توی یه فولدر با همون نام گزینه دوم اکسترکت رو فقط بزنید

underworld
25-11-2011, 23:30
فقط اکسترکت هیر رو بزنید
نه اکسترکت توی یه فولدر با همون نام گزینه دوم اکسترکت رو فقط بزنید
این کار رو هم کردم درست نشد..آخرش مجبور شدم خود تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم و آپدیتش کنم

حالا یه سوال دیگه...وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه

hovo
26-11-2011, 02:46
این کار رو هم کردم درست نشد..آخرش مجبور شدم خود تلویزیون رو به اینترنت وصل کنم و آپدیتش کنم

حالا یه سوال دیگه...وقتی یه فیلم سه بعدی رو یا از طریق فلش مموری یا لب تاپ اجرا میکنم تصویرش همون اول تاره و با عینک هم درست نمیشه
توی تنظیمات 3D تلویزیون که میرم گزینه 3D خاموشه .. . سه تا گزینه تاره که یکیش زیر و رو هست و یکی دیگه Side by side که هرکدوم رو انتخاب میکنم تصاویر از هم خیلی فاصله میگیرن و تار میشن و خیلی بد میشه و فقط حات شبیه سازی سه بعدیش بهتره که خودش تصویر رو یکمی تار میکنه که این کار باعث میشه همون تصویر اولیه که از اول تار بود تارتر هم بشه!
میخواستم بپرسم که باید چیکار کنم تا درست بشه؟...چون خود فایل اصلی که بازش میکنم تار هستش و با روشن کردن عینک هم درست نمیشه
این سوال رو دیگه باید اینجا بپرسی
شرمنده من سه بعدی ندارم

LoverOfHate
26-11-2011, 14:21
سلام به همگی

میخواستم یه 3D سونی 40 اینچش رو بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی بگیرم. به نظرتون بهترین 40 اینچ سونی کدوم مدل هست؟

یه چیزی باشه که تصاویر 3 بعدیش عالی باشه و سایه نداشته باشه. همینطور تو تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی!!!

کلاً یه چیز عالی ای باشه دیگه!

قیمتش برام مهم نیست فقط بهترین 3D و 40 اینچ باشه (گارانتی دار میخوام بگیرم)

مرسی

hayat
26-11-2011, 19:54
سلام به همگی

میخواستم یه 3D سونی 40 اینچش رو بگیرم ولی نمیدونم چه مدلی بگیرم. به نظرتون بهترین 40 اینچ سونی کدوم مدل هست؟

یه چیزی باشه که تصاویر 3 بعدیش عالی باشه و سایه نداشته باشه. همینطور تو تبدیل 2 بعدی به 3 بعدی!!!

کلاً یه چیز عالی ای باشه دیگه!

قیمتش برام مهم نیست فقط بهترین 3D و 40 اینچ باشه (گارانتی دار میخوام بگیرم)

مرسی

سلام دوست عزيز
بهترين مدل امسال سوني كه توي ايران اومده hx925 هست البته اگه براتون هزينه زيادي داره مدلهاي ديگه از سري هاي nx و hx هم خوبه و جوابگوي نيازتون هستند

LoverOfHate
26-11-2011, 20:24
مرسی دوست عزیز

hx925 که فکر کنم 40 اینچ نداره!

حالا از بین NX و HX کدوم بهتره؟

hovo
26-11-2011, 22:01
به نظر میرسه دو تا انتخاب خوب دارید
hx800 2010
nx720 2011
هر چند سری h سری بهتری هستند اما در مقایسه تصویر این دو تیوی به نظر میرسه nx720 سر تر باشه
دوستام هم که hx800 خریدن اکثرا میگن بهتر بود nx720 رو بر میداشتیم
nx720

r7asmu7s
27-11-2011, 01:15
سلام به همه ی دوستان .

بودجه ای حدود 1.500 دارم و تلویزیون مد نظرم 40EX720 شده .

نیاز هام سرعت پاسخگویی بالا هست چون استفاده برای PS3 و Xbox360 دارم ، به روز بودن تلویزیون ( نه ظاهرا ) ، کیفیت بالای تصویر که Bravia Engine 3 رو داشته باشه ( از این بهتر هم هست ؟! ) چون استفاده برای دیدن فایل های HD و Blu-Ray دارم .

چیز هایی هم که دوست دارم داشته باشه سه بعدی بودن هست + پخش فایل های HD با پسوند های MKV و مخصوصا MP4 از روی Flash یا هارد ، ولی انگار کلا سونی نمی خواد دست از سر Fat32 برداره که بشه فایل های بالای 4 گیگ پخش کرد :دی .

ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بدید ، دوستانی که استفاده کردند هم مشکلاتی که با این مدل داشتند رو بگند اگه میشه .

خرید سری NX720 یکم مبلغا برام سنگین میشه ، واقعا این قدر تفاوت دارند که بخوام حدود 1 میلیون اضافه خرج کنم ؟؟ سری بهتری پیشنهاد دارید ؟؟

دوستدار .

//

ghafas man
27-11-2011, 22:53
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 سری klv با kdl باهم تفاوتی دارن یا نه؟
در ضمن 200 هرتزه یا 240 ؟

underworld
29-11-2011, 20:08
سلام
من یه فیلم سه بعدی از نوع Side by Side دانلود کردم
تلویزیونم از لحاظ نرم افزاری آپدیت کردم....نوشته بود که آپدیت جدید قابلیت پخش فیلم سه بعدی از طریق USB Flash رو اضافه میکنه
اما وقتی روی فایل فیلم داخل فلش Play رو میزنم , اجراش نمیکنه و مینویسه قابلیت پخش نداره
جالب اینجاست که توی لپتاپ هم با هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
میخواستم بپرسم که آیا برای نشون دادن فیلم سه بعدی توی لبتاپ باید حتما کارت گرافیکش هم قابلیت سه بعدی داشته باشه یا با کارتهای گرافیک معمولی هم میشه توی کامپیوتر و لبتاپ فیلم سه بعدی پخش کرد؟

poonel
29-11-2011, 21:14
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 سری klv با kdl باهم تفاوتی دارن یا نه؟
در ضمن 200 هرتزه یا 240 ؟
برای ایران 200 هرتز میشه یا به بیان دقیق تر :
تو سیستم پخش PAL (ایران و اروپا) 200 هرتزه
تو سیستم پخش NTSC (ژاپن و آمریکا) 240 هرتز.

poonel
29-11-2011, 21:20
سلام
من یه فیلم سه بعدی از نوع Side by Side دانلود کردم
تلویزیونم از لحاظ نرم افزاری آپدیت کردم....نوشته بود که آپدیت جدید قابلیت پخش فیلم سه بعدی از طریق USB Flash رو اضافه میکنه
اما وقتی روی فایل فیلم داخل فلش Play رو میزنم , اجراش نمیکنه و مینویسه قابلیت پخش نداره
جالب اینجاست که توی لپتاپ هم با هیچ نرم افزاری اجرا نمیشه
میخواستم بپرسم که آیا برای نشون دادن فیلم سه بعدی توی لبتاپ باید حتما کارت گرافیکش هم قابلیت سه بعدی داشته باشه یا با کارتهای گرافیک معمولی هم میشه توی کامپیوتر و لبتاپ فیلم سه بعدی پخش کرد؟
با کارت گرافیک معمولی هم میشه.
کدک های جدید K-Lite Codec Pack و نرم افزار پخش سه بعدی Stereoscopic Player را نصب کنید. ایشالله مشکل حل میشه.

infernal_a
30-11-2011, 11:25
یه سئوالی دارم که راست کاره دوستان سونی بازه .
یکی از آشنایان هفته پیش رفت و یه عدد Ex720 خرید ، 3 روزه پیش هم باند سمت چپش خراب شد و فرستاد نمایندگی و الان هم نمایندگی میگه اکثر این مدل باندهاش خرابه و به دلیل اینکه اکثرا از سینما خانگی صدا میگیرن متوجه این موضوع نمیشن:41: و حالا خوده نمایندگی گفته که یه مدل دیگه انتخاب کنین که بهشون بده .سقفه بودجشم تا 2 تومنه که 1.530 Ex720 رو خریده بوده . الان میخواد بدونه تا 2 تومن چه مدلی میتونه بگیره که خوب باشه ؟!!!
دوستانه سونی باز راهنمایی کنن ممنون میشم .

poonel
30-11-2011, 14:09
یه سئوالی دارم که راست کاره دوستان سونی بازه .
یکی از آشنایان هفته پیش رفت و یه عدد Ex720 خرید ، 3 روزه پیش هم باند سمت چپش خراب شد و فرستاد نمایندگی و الان هم نمایندگی میگه اکثر این مدل باندهاش خرابه و به دلیل اینکه اکثرا از سینما خانگی صدا میگیرن متوجه این موضوع نمیشن:41: و حالا خوده نمایندگی گفته که یه مدل دیگه انتخاب کنین که بهشون بده .سقفه بودجشم تا 2 تومنه که 1.530 Ex720 رو خریده بوده . الان میخواد بدونه تا 2 تومن چه مدلی میتونه بگیره که خوب باشه ؟!!!
دوستانه سونی باز راهنمایی کنن ممنون میشم .

40NX710 1.980.000
فقط یه ابهاماتی تو مشخصاتشه. تو سایت سونی ایران نوشته :
سه بعدی-----> بله (فرستنده سه بعدی و عینک سه بعدی مورد نیاز است )
حالا منظورش از فرستنده سه بعدی چیه نمی دونم.

infernal_a
30-11-2011, 14:52
40NX710 1.980.000
فقط یه ابهاماتی تو مشخصاتشه. تو سایت سونی ایران نوشته :
سه بعدی-----> بله (فرستنده سه بعدی و عینک سه بعدی مورد نیاز است )
حالا منظورش از فرستنده سه بعدی چیه نمی دونم.

ممنون پونل جان .
ولی قیمتی که امروز نمایندگی بهش داده 2.050
در هر صورت این آشنای ما جوونی کرده و جاهلی کرده :31:

poonel
30-11-2011, 15:18
ممنون پونل جان .
ولی قیمتی که امروز نمایندگی بهش داده 2.050
در هر صورت این آشنای ما جوونی کرده و جاهلی کرده :31:
خواهش می کنم.
فروشگاه جهان آوا نماینده رسمی سونی تو جمهوری 1.980.000 میده :

underworld
01-12-2011, 14:24
یه سوالی
برای دانلود کردن فیلم سه بعدی ...حتما باید فیلمها از نوع Side by Side باشند تا با عینک مخصوص این نوع تلویزیون ها بشه سه بعدی دید؟
من اگه بخوام فیلم Full Screen سه بعدی دانلود کنم باید دقیقا چه نوع اسمی رو توی سایتها سرچ کنم؟

mask24
03-12-2011, 23:07
با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون

Pedy.Spider
04-12-2011, 00:44
سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.
یه آمار گرفتم تو جمهوری حدود 120 هزار.
آیا میشه از دانگل های دیگه هم استفاده کرد؟

kautuver
04-12-2011, 01:20
سلام
یه تلوزیون cx520 دارم، برای استفاده از dlna میگه باید از آداپتور وای فای UWA-BR100 استفاده کنی.

فروشگاه های بانه 60 تومن ميدن

ghafas man
04-12-2011, 21:45
سلام دوستان لطفا راهنمایی کنن که hx800 که klv یا kdl هست باهم ا از نظر امکانات تفاوتی دارن یا نه؟

mask24
04-12-2011, 22:23
با سلام . دوستان من دیشب یه led ex52 46 سونی خریدم . می خواستم نظرتونو در موردش بدونم . و فرقش با Ex520 چیه؟راستی 1500000 خریدم بی گارانتی . ممنون
کسی نبود یه کمکی به ما بکنه؟

Pedy.Spider
05-12-2011, 00:16
فروشگاه های بانه 60 تومن ميدن

سلام

منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟

hovo
05-12-2011, 16:11
منظورم اینه که بشه از یه دانگل با مارک دیگه که ارزون تر باشه و با سیستم تلویزیون هماهنگ باشه استفاده کرد؟
بقیه بچه ها امتحان کردن امکانش نیست این تی وی فقط همون دانگل وای فای رو میشناسه
از دیلینک گرفته تا تی پی لینک و امس سی و ایسوزو اینها رو همه تست کردن هیچ کدوم جواب نمیده

zxcvbnm12
05-12-2011, 19:36
سلام به همه ی دوستان .

بودجه ای حدود 1.500 دارم و تلویزیون مد نظرم 40EX720 شده .

نیاز هام سرعت پاسخگویی بالا هست چون استفاده برای PS3 و Xbox360 دارم ، به روز بودن تلویزیون ( نه ظاهرا ) ، کیفیت بالای تصویر که Bravia Engine 3 رو داشته باشه ( از این بهتر هم هست ؟! ) چون استفاده برای دیدن فایل های HD و Blu-Ray دارم .

چیز هایی هم که دوست دارم داشته باشه سه بعدی بودن هست + پخش فایل های HD با پسوند های MKV و مخصوصا MP4 از روی Flash یا هارد ، ولی انگار کلا سونی نمی خواد دست از سر Fat32 برداره که بشه فایل های بالای 4 گیگ پخش کرد :دی .

ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بدید ، دوستانی که استفاده کردند هم مشکلاتی که با این مدل داشتند رو بگند اگه میشه .

خرید سری NX720 یکم مبلغا برام سنگین میشه ، واقعا این قدر تفاوت دارند که بخوام حدود 1 میلیون اضافه خرج کنم ؟؟ سری بهتری پیشنهاد دارید ؟؟

دوستدار .

//

دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدم

راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم

حالا منم ازدوستان سوال دارم
خیری از مدل ex720 ندیدیم
1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟

که خیلی این سوال برام مهمه؟

2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه

4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
نظر دوستان تا چه حد میباشد

ghafas man
05-12-2011, 21:37
دوستان بین دو مدل hx800 و ex720 کدوم رو بردارم بهتره ،راستش سال تولید برام مهم نیست فقط سه بعدیش مهمه واینکه سایه نداشته باشه کلا کیفیت؟

GOLESTAN2010
07-12-2011, 13:18
دوست من یه مدل ex720 خریدم راستش زیاد از این مدل خوشم نیامد برای اینکه اون احساسی که ازروان بودن تصویر و مهمتر از همه تو تصویر 3 بعدی داشتم تو این مدل ندیدم

راستش میخام nx720 بخرم و مدل قبلی خودمو فروختم

حالا منم ازدوستان سوال دارم
خیری از مدل ex720 ندیدیم
1. ایا nx720 تو تصویر 3 بعدی سایه نداره؟

که خیلی این سوال برام مهمه؟

2.و اگه دوستان مدل nx720 را تایید میکنند من دیگه هزینه سنگینی نکنم برای خرید hx925 که خیلی گرونه
دوستان لطفا یکی که این دو مدل را مقایسه کرده نظر بده چیکار کنم ایا nx720 راضی کننده میباشد/؟
3. دوستان میخام بدونم که چندتا عینک و پایه دیواری و بلندگو که میگن همراه مدل 40 اینچ nx720 میباشد یانه

4.وسوال اخر تکراری من که ظاهرا یکی از دوستان میگن پشت ال ای دی ها اگه ساخت هیچ کشوری نداره زیاد مهم نیست چون همه مالزی هستند و اگه بعضیها از این قضیه دارن سو استفاده میکنند که چینی یا مونتاژ ایران هست برای بازارگرمی حودشون تبلیغ میکنند
نظر دوستان تا چه حد میباشد
دوست عزیز قابلیت پخش 3d در hx925 قابل مقایسه با nx720 نمی باشد .من خودم 720 دارم وفیلم را با پلی3 دیدم . خیلی فرق می کرد فکر میکنم سری hx برای 3d بهتر باشه . اگر میتونی 925 بگیر چون اون نظر ت رو تامین میکنه .موفق باشی

amirkhan_0o0
08-12-2011, 00:09
دوستان امکان مشاهده زیرنویس برای یو اس بی ex420 نیست؟؟
اگه هست چجوری؟؟

zxcvbnm12
08-12-2011, 22:44
دوست عزیز قابلیت پخش 3d در hx925 قابل مقایسه با nx720 نمی باشد .من خودم 720 دارم وفیلم را با پلی3 دیدم . خیلی فرق می کرد فکر میکنم سری hx برای 3d بهتر باشه . اگر میتونی 925 بگیر چون اون نظر ت رو تامین میکنه .موفق باشی

ممنون اینکه 925 بی نظیر هست شکی ندارم

ولی میخام بدونم nx720 چطوریه و

دوستان قیمتی از nx720 تو سایز 40 دارند بفرمایند

و مدل 925 hx فکر نکنم 40 داشته باشد بحرحال دوستان اگه از مدل 46 اینچ 925 قیمتی داشتند ممنون میشم

ویه سوال دارم ایا مدلهای جدیدتری امده من از دوستان زمزمه مدلهای d شنیدم حقیقت دارد یل نه؟

n.a.b.a.t
09-12-2011, 11:51
سونی بهترین کیفیت تی وی ر ومیزنه

رفتم تو فروشگاه یک فیلم ر وتو تی وی سونی و هم تی وی سامسونگ گزاشتم دیدم سونی ترکونده

سونی خریدم.

ghafas man
09-12-2011, 17:01
دوستان لطفا خیلی فوری بگین ex520 با قیمت 1050000 تو بانه البته 40 اینچ بگیرم یا نه؟

mzy
09-12-2011, 18:32
دوستان لطفا خیلی فوری بگین ex520 با قیمت 1050000 تو بانه البته 40 اینچ بگیرم یا نه؟
اگه بودجت همینه که هیچ اگه میتونی بیشترش کن nx710-720 یا hx800بگیر.

hovo
09-12-2011, 19:41
ex720 حداقلش
پایین ترش نه منطقی نیست
ضمن اینکه بهتره تا سه یا دو ماه دست نگه دارید مدلهای 2012 در راهند

zxcvbnm12
09-12-2011, 21:04
ex720 حداقلش
پایین ترش نه منطقی نیست
ضمن اینکه بهتره تا سه یا دو ماه دست نگه دارید مدلهای 2012 در راهند

ممنون یکی ازدوستان گفته بود مدلهای جدیدی در راه پس درست میگفت

اگه اینطور باشه همین مدلها قیمتش پایین میاد درست مثل گذشته

Peyman_NCE
11-12-2011, 03:02
دوستان قیمت 40nx710 الان چنده ؟
من سه ماه پیش 2.5 گرفتم؟ گرون کرفتم ؟

zxcvbnm12
11-12-2011, 13:18
دوستان قیمت 40nx710 الان چنده ؟
من سه ماه پیش 2.5 گرفتم؟ گرون کرفتم ؟

نخیر دوست من فقط قیمت امروز من از نمایندگی سوال کردم 2.400

فقط اگه میشه شما بفرمایید که همراش بلندگو و پایه استند بود
انشالله که مبارکتان باشد

hovo
11-12-2011, 15:40
ممنون یکی ازدوستان گفته بود مدلهای جدیدی در راه پس درست میگفت

اگه اینطور باشه همین مدلها قیمتش پایین میاد درست مثل گذشته
نه
سونی هیچ وقت ارزون نمیکنه فقط ex520 رو ارزون کرد اونم به خاطر هرتز پایینش تا مردم گول بخورن و بخرن
گرون تر میشه ولی سونی هیچ وقت تا حالا ارزون نشده
hx800 ارزون نشد که حالا hx925 ارزون بشه

zxcvbnm12
11-12-2011, 18:32
نه
سونی هیچ وقت ارزون نمیکنه فقط ex520 رو ارزون کرد اونم به خاطر هرتز پایینش تا مردم گول بخورن و بخرن
گرون تر میشه ولی سونی هیچ وقت تا حالا ارزون نشده
hx800 ارزون نشد که حالا hx925 ارزون بشه

با سلام وتشکر ویژه از پاسخگوی شما دوست عزیز

راستش دیگه موندم چیکار کنم
شما راهنمای بفرمایید

ex720 داشتم راستش از 3 بعدی ان راضی نبودم چراکه سایه دار نمایش میداد
هرکس یه چيزی میگه هنوز هیچ کدوم از دوستان پاسخ درستی بمن ندادند
من سوال کردم ایا
nx720 تو 3 بعدی خوبه و مشکلی نداره دوستان میگن hx بخر خوب قبول منم میدونم ولی این مدل 40 اینچ نداره
وقیمتش بالای
میخام بدوم ایا nx720 تو 3بعدی چطوری و ایا در مدل 40 اینچ راسته که با دو بلندگو و پایه استند
قراردارد
در کل اگه راضی کننده هست دیگه هزینه زیادی نکنم
اخرین قیمت هم من سوال کردم 2400 دادند
و از لحاظ مالزی بودن یا مونتاژ ایران بودن همه رو چه مالزی ذکر شده یا ننوشته باشند دوستان نمایندگی میگن همه محصولات مالزی هست فقط با این تفاوت که بعضیها از اسم مالزی برای بازار گرمی استفاده میکنند

ممنون