مشاهده نسخه کامل
: گنو لينوكس چيست؟
من هيچي از اين سيستم عامل نميدونم ميخوام از ويندوز يه مدت بيام به اين سيستم ميخوام برام همه جوره توضيح بدين.در ضمن ميشه باهاش وب مث ويندوز وبگردي و چت و موزيك گوش داد؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله میشه وبگردی کرد و امنیت این کار بسیار بیشتر است
اگر زیاد روی voice chat اصرار نداشته باشی میتونی چت کنی
موزیک هم میتونی گوش بدی
مرسي از لينك بالا چيز زيادي دستگيرم نشد ميخواستم بدونم چه فرقي با ويندوز ميكنه و كدومشون بهتره من يه سري اطلاعات به زبان ساده ميخوام مثلا با لينوكس چه كاراي ميشه كرد و براي نصب چه سخت افزاري نياز داره
c30tehran
29-12-2010, 17:26
گنولینوکس خیلی برنامه مختلف داره و کاملا رایگان و بدون نیاز به کرک
گنولینوکس برای بازی ساخته نشده ولی بازی های رایگان خوبی داره ولی نه مثل ویندوز
گنولینوکس یک محیط و یا یک دسکتاپ نداره و هر محیطی نیازمندی های سخت افزاری خودش ور داره
گنولینوکس روی هر سخت افزاری قابل پیاده سازی هست
گنولینوکس مثل ویندوز و مکیناش وابسته به سخت افزاری خاصی نیست
و......
امنیتشم نصبت به ویندوز بالاتره.
گنولینوکس خیلی برنامه مختلف داره و کاملا رایگان و بدون نیاز به کرک
گنولینوکس برای بازی ساخته نشده ولی بازی های رایگان خوبی داره ولی نه مثل ویندوز
گنولینوکس یک محیط و یا یک دسکتاپ نداره و هر محیطی نیازمندی های سخت افزاری خودش ور داره
گنولینوکس روی هر سخت افزاری قابل پیاده سازی هست
گنولینوکس مثل ویندوز و مکیناش وابسته به سخت افزاری خاصی نیست
يادگيريش اسونه چقده طول ميكشه تا آدم بتونه باهاش كار كنه
خوب به نظر من نداشتن رابط گرافيكي بزرگترين ضعفشه
خوب به نظر من نداشتن رابط گرافيكي بزرگترين ضعفشه
شما منظور دوستمون رو اشتباه برداشت کردید، منظور این بود که مانند دیگر سیستم عامل ها یک (1) محیط نداره، بلکه شامل 3 محیط معروف و ده ها محیط غیر معروف ، یعنی مانند مثلا ویندوز شما نیاز نیست حتما و اجبارا از explorer استفاده کنید، می تونید از gnome یا kde و یا دیگر محیط ها استفاده کنید.
تا خودتون این سیستم عامل رو نصب نکنید دقیق متوجه نمیشید که دوستان چی میگند. پس ترس رو بذارید کنار و نصبش کنید. اگه خوشتون نیومد می تونید دوباره برگردید به ویندوز.
Arash4484
01-01-2011, 08:41
در یک خط و دو خط خلاصه نمیشه دوست من.
مثل ویندوز وحتا بیش از اون یک سری سیستم عاملهای کامله. با تمام زوایا و پیچیدگیهای خودش
گواراست .برو بچشِش!:31:
تا خودتون این سیستم عامل رو نصب نکنید دقیق متوجه نمیشید که دوستان چی میگند. پس ترس رو بذارید کنار و نصبش کنید. اگه خوشتون نیومد می تونید دوباره برگردید به ویندوز.
خيلي طلبش شدم نصبش كنم ميشه هم ويندوز رو داشته باشم هم لينوكس رو؟
c30tehran
02-01-2011, 07:58
خيلي طلبش شدم نصبش كنم ميشه هم ويندوز رو داشته باشم هم لينوكس رو؟
بله کاملا
البته شما می تونید از برنامه های آزاد شروع کنید
vlc
openoofficee
gimp
virtualbox
,....
که این برنامه ها رو می تونید از
و یا اوبونتو پرتابل
شروع کنید
بله کاملا
البته شما می تونید از برنامه های آزاد شروع کنید
vlc
openoofficee
gimp
virtualbox
,....
که این برنامه ها رو می تونید از
ميشه بيشتر توضيح بدين
و یا اوبونتو پرتابل
اين چي هست؟آيا لينوكس پرتابل هم هست؟
c30tehran
02-01-2011, 15:24
ميشه بيشتر توضيح بدين
اين چي هست؟آيا لينوكس پرتابل هم هست؟
این برنامه ها مشترک گنولینوکس و ویندوز هستند
openoffice = ms office
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدvlc player
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدVirtualBox = Virtual PC هم محیطی هست که می تونید ویندوز و گنولینوکس رو به صورت مجازی امتحان و کار کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته من پیشنهاد می کنم اول این تاپیک رو بخونید
آزادی نرم افزار و اپن سورس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمهم : شروع کار با لینوکس
و اینکه بله گنولینوکس پرتابل هم داریم از حالت لایو سریع هم هست کارایی گنولینوکس پرتابل هم تقریبا شبیه VirtualBox هست
و اینکه بله گنولینوکس پرتابل هم داریم از حالت لایو سریع هم هست کارایی گنولینوکس پرتابل هم تقریبا شبیه VirtualBox هست
به نظرتون مني كه هيچ وقت با اين سيستم كار نكردم بهتر نيست با نسخه پرتابلش كار كنم؟
c30tehran
03-01-2011, 09:44
به نظرتون مني كه هيچ وقت با اين سيستم كار نكردم بهتر نيست با نسخه پرتابلش كار كنم؟
بله حتما ولی virtulabox هم گزینه خوبی هست
ولي خوب ما از بچگي با ويندوز بزرگ شديم العان تمام نرم افزارها و درايور ها همه مال ويندوز هستن خيلي سخته مهاجرت به سيستم عامل كه كار باهاش خيلي مشكله
تمام نرم افزارها و درايور ها همه مال ويندوز هستن
لینوکس تو نرم افزار زیاد نداشته باشه کم نداره، در مورد درایور هم مودم اذیت میکنه(اگه ADSL) نداشته باشی وگرنه بر عکس ویندوز من هر وقت لینوکس رو نصب میکنم (که به ندرت این کار لازم میشه) همه قطعات رو خودش میشناسه
در مورد درایور هم مودم اذیت میکنه(اگه ADSL) نداشته باشی
يعني مودم ديال آپ رو سختر شناسايي ميكنه يا مودم اي دي اس ال رو؟
دوستان لطف کنند جهت سوالات مربوط به مودم ها به تاپیک مودم و سوالات ابتدایی را در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرح نمایند.
در این تاپیک هم سوالات مربوط به گنو/لینوکس رو مطرح کنید، نام تاپیک معلوم هست، گنو/لینوکس چیست؟
فکر نمی کنم سوالات مطرح شده در این تاپیک مرتبط با نام تاپیک باشه.
سپاس از همکاریتون
خوب من الآن تقریباْ یک هفته هست که UUNTU 10.10 رو نصب کردم و زیاد تو گوگل در موردش سرچ کردم اسم گنو و کی دی ای زیاد به چشمم خورد ولی جایی به فارسی ندیدم که یه توضیحی در موردشون و تفاوتشون داده باشه و این که این ساختار های گرافیکی چه تفاوتهایی دارند و چجوری شده که به وجود آمدند ؟!
c30tehran
26-02-2011, 18:03
خوب من الآن تقریباْ یک هفته هست که UUNTU 10.10 رو نصب کردم و زیاد تو گوگل در موردش سرچ کردم اسم گنو و کی دی ای زیاد به چشمم خورد ولی جایی به فارسی ندیدم که یه توضیحی در موردشون و تفاوتشون داده باشه و این که این ساختار های گرافیکی چه تفاوتهایی دارند و چجوری شده که به وجود آمدند ؟!
متاسفانه شما محل مناسبی رو انتخاب نکردید
بهتر بود اینجا یک نگاه می کردید
و فکر کنم منظور شما فرق گنوم و kde بود
قبلا این بحث شده
ولی با این حال گنوم : محیط پایدار و سبک
و kde هم محیط زیبا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو فکر کنم منظور شما فرق گنوم و kde بود
قبلا این بحث شده
و kde هم محیط زیبا
با تشکر از آقای مهری که دست ما رو گرفتند و مثل یه بچه پیش می برند دوتا سوال دارم بخدا زیاد سرچ کردم جواب مکفی نیافتم (قطعاْ یکی قبلاْ جواب داده من بد سرچ کردم)
۱- هم دارم من موقع نصب لینوکس یه درایو ۵۲ گیگ رو گذاشتم برای نصب خود لینوکس(بدون اطلاعات نصبش کردم) و دیدم میگه swap درایو می خواد من هم یه درایو ۱۰۸گیگ براش گذاشتم برای swap :دی
خوب احتمالاْ الآن شما دارید می خندید
و وقتی فهمیدم که باید ۴ گیگ می گذاشتم برای این منظور گفتم خوب لینوکس یه سیستم عامل پایداره پس درایو مربوط به swap رو delete کردم وازش ۴گیگ رو انتخواب کردم برای swap ولی متعصفانه برای swap نشناخته این رو هم از اونجایی می گم که از وقتی swap رو تغییر دادم دیگه تو منوی shut down گذینهء hybernite رو نداره.
۲- دیگه آیا منطقیه که من بردارم و تمام پکیج های توی synaptic package manager رو دانلود کنم چون امروز نشستم چند تاش رو که انگار خوب بود (از روی توضیحاتشون) دانلود و نصب کردم بعدش بعضی از فایلهای deb که قبلاْ دانلود کرده بودم و نصب نمی شد رو نصب کرد (قبلش پیقام می داد که با چه نرم افزاری بازشون کنم تقریباْ یه چیزی شبیه به open with توی ویندوز)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو فکر کنم منظور شما فرق گنوم و kde بود
قبلا این بحث شده
و kde هم محیط زیبا
با تشکر از آقای مهری که دست ما رو گرفتند و مثل یه بچه پیش می برند دوتا سوال دارم بخدا زیاد سرچ کردم جواب مکفی نیافتم (قطعاْ یکی قبلاْ جواب داده من بد سرچ کردم)
۱- هم دارم من موقع نصب لینوکس یه درایو ۵۲ گیگ رو گذاشتم برای نصب خود لینوکس(بدون اطلاعات نصبش کردم) و دیدم میگه swap درایو می خواد من هم یه درایو ۱۰۸گیگ براش گذاشتم برای swap :دی
خوب احتمالاْ الآن شما دارید می خندید
و وقتی فهمیدم که باید ۴ گیگ می گذاشتم برای این منظور گفتم خوب لینوکس یه سیستم عامل پایداره پس درایو مربوط به swap رو delete کردم وازش ۴گیگ رو انتخواب کردم برای swap ولی متعصفانه برای swap نشناخته این رو هم از اونجایی می گم که از وقتی swap رو تغییر دادم دیگه تو منوی shut down گذینهء hybernite رو نداره.
۲- دیگه آیا منطقیه که من بردارم و تمام پکیج های توی synaptic package manager رو دانلود کنم چون امروز نشستم چند تاش رو که انگار خوب بود (از روی توضیحاتشون) دانلود و نصب کردم بعدش بعضی از فایلهای deb که قبلاْ دانلود کرده بودم و نصب نمی شد رو نصب کرد (قبلش پیقام می داد که با چه نرم افزاری بازشون کنم تقریباْ یه چیزی شبیه به open with توی ویندوز)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.