ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالی در مورد مانیتور LG w2261v flatron

A.M.D.D.E.V.I.L
22-12-2010, 19:03
سلام
میخواستم بدونم این مانیتور که من حدود 11 ماهه که دارمش ، حالت سه بعدی رو ساپرت میکنه؟ که مثلا یه عینک بگیرم و بشینم آواتار نگاه کنم؟

hassan1234
29-12-2010, 15:29
سلام من هم یه مانیتورlgمدل 2261vpدارم هم ورودی Hdmiداره هم ورودی dviازکدوم یکی استفاده کنم کیفیت تصویربهتری دارم؟

takapoo system
29-12-2010, 21:47
از نظر عملکرد اول hdmi و در مرحله بعد dvi

samira_googleOne
01-01-2011, 14:21
سلام
میخواستم بدونم این مانیتور که من حدود 11 ماهه که دارمش ، حالت سه بعدی رو ساپرت میکنه؟ که مثلا یه عینک بگیرم و بشینم آواتار نگاه کنم؟

سلام دوست عزيز
ببين اگر مي خواي فيلم سه بعدي ببيني، بهترين حالت اينه كه هم مانيتور سه بعدي داشته باشي و هم پخش كننده سه بعدي. مثلا 3D-Player
ولي ظاهرا شما مانيتور 2261 داري كه سه بعدي پخش نمي كنه و پخش كننده سه بعدي هم نداري. بنابراين ميتوني از اين عينك هاي معمولي استفاده كني. اين عينك ها سه بعدي واقعي به شما نشون نمي دن و فقط حالت گول زدن دارن. بهت پيشنهاد نمي كنم

باز براي اينكه اطلاعات بيشتري در مورد سه بعدي مي خواي داشته باشي و مطمئن شي اين لينك رو مشاهده كن . خيلي جالبه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا مانيتورت خيلي مانيتور خوبيه و مانيتور سه بعدي درست حسابي كه به قيمتش بي ارزه نداريم. پس گول اين چيزا رو نخور:11:

---------- Post added at 02:21 PM ---------- Previous post was at 02:17 PM ----------

سلام من هم یه مانیتورlgمدل 2261vpدارم هم ورودی Hdmiداره هم ورودی dviازکدوم یکی استفاده کنم کیفیت تصویربهتری دارم؟

از نظر كيفيت هر دو دقياق يكسان هستند. فقط HDMI صدا و تصوير رو با هم منتقل مي كنه ولي DVI اينجوري نيست.
فقط زماني كه كنسول داري مثلا ps3 يا xbox بهتره از HDMI استفاده كني
در غير اين صورت فرقي نداره عزيز

hassan1234
13-01-2011, 14:54
سلام دوستان عزیزمانیتورlgمدل2261vpمن وقتی ازکناریاازپایین بهش نگاه میکنی پنل تاریک دیده میشه وتصویرخیلی مشهودنیست همه مانیتورها حتی ال ئی دی ها هم این مشکل رودارند؟چرا تلویزیون ها این اینطورنیستند؟