ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نرم افزار مورد استفاده در صدا و سیما؟!شروع کار با افترافکت

mosi2007
21-12-2010, 23:48
با سلام

میخواستم بدونم اونهایی که تو تلویزیون برای صدا و سیما کار میکنند که کارشون ادیت تصاویر یا ساخت تیزرها برای قسمت آب و هوا یا مثلا تیزر های تبلیغاتی هست "با کدوم برنامه استفاده میکنند".؟در کل کسی که کارش تو صدا و سیما که کلا با ادیت تصاویر سرو کار داره با چه برنامه ای کار میکنه؟

2-برنامه Combustion چه برنامه ای هست و کارش چیه؟ آیا مرتبط با همان نکاتی است که بالا ذکر کردم یا خیر؟

3-اسم برنامه ای که باهاش تیتراژ اول و آخر فیلم می سازند چیست؟

4-برنامه افتر افکت چیست و باهاش میشه چی کار کرد؟و ایا فقط باهاش میشه روی فیلم و جلوه های ویژه فیلم کار کرد یا خیر؟

متشکر :40:

PrimeP30Master
22-12-2010, 01:17
با سلام،
1-دوست عزيز توي صدا و سيما در هر بخش با برنامه ي مربوط به خودش كار مي كنند و تا جايي كه من شنيدم،
مثلا براي اديت از Edius,Premiere CSو امثالهم ولي ميگن بيشتر اينها...!!!
2-Combustion هم،همونطور كه از اسمش پيداست نرم افزاريه براي كامپوزيت تصاوير،مخصوصا 3D و احتمال داره كه تو قسمتهاي تيزر و ... ازش استفاده بشه!!!
3-با اكثر نرم افزار هاي اديت ميشه تيتراژ ساخت ولي مهم اينه كه شما بخواي چه جور تيتراژي بسازي،يه تيتراژ معمولي يا يه تيتراژ نيمه حرفه اي يا يه تيتراژ حرفه اي؟
4-دوست عزيز از سوالهات معلومه كه تازه كاري و هنوز اولاي راهي!!!
After Effect واسه خودش دنيايه كه اگه واردش بشي نميتوني ازش دل بكني و نميتوني به تهش برسي،
از 2D بگير تا برسه 3D و Special Effects و...و...و...و................................. .................................................! !!
در پايان هم توصيه من به شما دوست عزيز اينه كه اول هدفت رو مشخص كني كه ميخواي چيكار كني و به كجا برسي و بعد بري دنبال كسب ملزومات هدفت!!!:5:
موفق باشي%100%!!!:10:

mosi2007
22-12-2010, 23:02
1-دوست عزيز توي صدا و سيما در هر بخش با برنامه ي مربوط به خودش كار مي كنند و تا جايي كه من شنيدم،
مثلا براي اديت از Edius,Premiere CSو امثالهم ولي ميگن بيشتر اينها...!!!

تنها در مورد ادیت تصاویر و فیلم و... توی صدا و سیما و تلویزیون صحبت نمیکنم بلکه صحبت کلی دارم در مورد افتر افکت که:آیا کارایی و کاربرد(منظور از کارایی "کارهایی مثل کروماکی و امثالهم") افتر افکت توی صدا و سیما و تلویزیون بیشتره یا ادیوس و پریمیر؟برای مثال(کروماکی تو تلویزیون با افتر افکت میشه یا پریمیر)

2-Combustion هم،همونطور كه از اسمش پيداست نرم افزاريه براي كامپوزيت تصاوير،مخصوصا 3D و احتمال داره كه تو قسمتهاي تيزر و ... ازش استفاده بشه!!!

یکی از آشناهای خودم تو تلویزیونهایی که تو کشورهای عقب افتاده هست، تونسته با یادگیری کمبوزشن تو تلویزیون راه پیدا کنه.
ایا میشه با افتر افکت هم تو تلویزیون راه پیدا کرد؟و آیا افتر افکت بالاتر از کمبوزشن نیست؟

3-با اكثر نرم افزار هاي اديت ميشه تيتراژ ساخت ولي مهم اينه كه شما بخواي چه جور تيتراژي بسازي،يه تيتراژ معمولي يا يه تيتراژ نيمه حرفه اي يا يه تيتراژ حرفه اي؟

تیتراژی مثل سریال جراحت

با افتر افکت میشه همچین تیتراژی ساخت ؟

تا اونجایی که من شنیدم که مطمئن نیستم درسته یا خیر اینه که افتر افکت فقط و فقط یا بیشتر برای کارهای سنمایی و فیلم کاربرد داره،مانند:جلوه های ویژه و ...!!!////آیا درسته؟
فرض کنید که میخوام تو تلویزیون و صدا سیما یک کشور عقب افتاده که از نظر فیلم و سریال هیچ حرفی نسبت به بقیه کشورهای آسیایی نداره//////....آیا با یادگیری افتر افکت میتونم تو تلویزیون راه پیدا کنم؟

ممنون میشم هر کسی که میتونه جواب بده:40::10:

PrimeP30Master
23-12-2010, 01:40
تنها در مورد ادیت تصاویر و فیلم و... توی صدا و سیما و تلویزیون صحبت نمیکنم بلکه صحبت کلی دارم در مورد افتر افکت که:آیا کارایی و کاربرد(منظور از کارایی "کارهایی مثل کروماکی و امثالهم") افتر افکت توی صدا و سیما و تلویزیون بیشتره یا ادیوس و پریمیر؟برای مثال(کروماکی تو تلویزیون با افتر افکت میشه یا پریمیر)

دوست عزيز من نميتونم دقيق بگم كه با كدوم يك از اين نرم افزارها انجام ميدن،چون معمولا از همه استفاده ميكنن ولي هر كدوم به جاش:مثلا توي بعضي برنامه ها مثل گفتگو و...كه بك گروند تصوير تابلوئه و زياد كار خاصي نداره و معمولا تصاوير صحنه (كاراكترها) حركت زيادي ندارند كه نياز به كروماكي حرفه اي باشه ، از همون برنامه هاي اديت كه معمولا اديوس و يا شايد پريمير باشه استفاده ميكنند!!!
ولي در ساخت پيام هاي بازرگاني مثل يه سري از تبليغات ايرانسل و...،از نرم افزارهاي حرفه اي كه يكيشون افتر افكته استفاده ميكنند!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یکی از آشناهای خودم تو تلویزیونهایی که تو کشورهای عقب افتاده هست، تونسته با یادگیری کمبوزشن تو تلویزیون راه پیدا کنه.
ایا میشه با افتر افکت هم تو تلویزیون راه پیدا کرد؟و آیا افتر افکت بالاتر از کمبوزشن نیست؟

ظاهرا منظورم رو خوب نرسوندم،دوست عزيز شما اگه افتر افكت رو حرفه اي بلد باشي+يه بند پ كلفت،
خيلي راحت ميتوني بري تيليويزيون!!!:27:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تیتراژی مثل سریال جراحت

اون كه سهله،شما برو سراغ حرفه اي تراش!!!
اگه وقت كردم و يه نمونه كم حجمي گير آوردم برات ميزارم تا حالش رو ببري!!!:8:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
تا اونجایی که من شنیدم که مطمئن نیستم درسته یا خیر اینه که افتر افکت فقط و فقط یا بیشتر برای کارهای سنمایی و فیلم کاربرد داره،مانند:جلوه های ویژه و ...!!!////آیا درسته؟

به نظر شما نرم افزاري كه ازش براي ساخت جلوه هاي ويژه استفاده ميكنن،نميشه باهاش تيتراژ ساخت؟؟؟
تيتراژهاي حرفه اي ،انگشت كوچيكه افتر افكته!!!:21::27:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
فرض کنید که میخوام تو تلویزیون و صدا سیما یک کشور عقب افتاده که از نظر فیلم و سریال هیچ حرفی نسبت به بقیه کشورهای آسیایی نداره//////....آیا با یادگیری افتر افکت میتونم تو تلویزیون راه پیدا کنم؟

دوست عزيز اين كشور عقب افتاده كه ميگيد،زياد هم جا نمونده و حرفه اي هاي زيادي توش وجود داره،ولي تنها عيبي كه اين كشور داره اينه كه به هر كسي ميدون نميده و اگه كسي بخواد خودي نشون بده يه جورايي تو سرش ميزنن،فقط و فقط همين!!!
شما هم اگه حرفه اي هستي،بسم الله،برو جلو ببينم چيكار ميكني؟!
البته يه چيزي رو هم جهت اطلاع بگم كه با وجود اين همه افراد حرفه ايي تو كشور كه كسي بهشون محل نميزاره،براي ساخت جلوه هاي ويژه فيلم ملك سليمان كه به تازگي هم اكران شد،رفتن يه خارجي رو آوردن كه اسمش هم فكر كنم لئو لو بود(يه چيزي تو اين مايه ها) و حتي براي ساخت موسيقي اين فيلم!!!
و در آخر هم كه به سازنده فيلم گفته بودن چرا براي ساخت جلوه هاي ويژه از بچه هاي خودمون استفاده نكرديد،
گفته بود ما فقط 30 نفر رو پيدا كرديم!!!كه البته من مطمئن هستم كه من و شما و بر و بچ P30World جزو اون 30 نفر نبوديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم هر کسی که میتونه جواب بده
----------------------------------------
Im too,thank You very much
Good Luck!!!:46:
--------------------------------

mosi2007
23-12-2010, 19:10

دوست عزيز من نميتونم دقيق بگم كه با كدوم يك از اين نرم افزارها انجام ميدن،چون معمولا از همه استفاده ميكنن ولي هر كدوم به جاش:مثلا توي بعضي برنامه ها مثل گفتگو و...كه بك گروند تصوير تابلوئه و زياد كار خاصي نداره و معمولا تصاوير صحنه (كاراكترها) حركت زيادي ندارند كه نياز به كروماكي حرفه اي باشه ، از همون برنامه هاي اديت كه معمولا اديوس و يا شايد پريمير باشه استفاده ميكنند!!!
ولي در ساخت پيام هاي بازرگاني مثل يه سري از تبليغات ايرانسل و...،از نرم افزارهاي حرفه اي كه يكيشون افتر افكته استفاده ميكنند!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ظاهرا منظورم رو خوب نرسوندم،دوست عزيز شما اگه افتر افكت رو حرفه اي بلد باشي+يه بند پ كلفت،
خيلي راحت ميتوني بري تيليويزيون!!!:27:
تیتراژی مثل سریال جراحت

اون كه سهله،شما برو سراغ حرفه اي تراش!!!
اگه وقت كردم و يه نمونه كم حجمي گير آوردم برات ميزارم تا حالش رو ببري!!!:8:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

به نظر شما نرم افزاري كه ازش براي ساخت جلوه هاي ويژه استفاده ميكنن،نميشه باهاش تيتراژ ساخت؟؟؟
تيتراژهاي حرفه اي ،انگشت كوچيكه افتر افكته!!!:21::27:

دوست عزيز اين كشور عقب افتاده كه ميگيد،زياد هم جا نمونده و حرفه اي هاي زيادي توش وجود داره،ولي تنها عيبي كه اين كشور داره اينه كه به هر كسي ميدون نميده و اگه كسي بخواد خودي نشون بده يه جورايي تو سرش ميزنن،فقط و فقط همين!!!
شما هم اگه حرفه اي هستي،بسم الله،برو جلو ببينم چيكار ميكني؟!
البته يه چيزي رو هم جهت اطلاع بگم كه با وجود اين همه افراد حرفه ايي تو كشور كه كسي بهشون محل نميزاره،براي ساخت جلوه هاي ويژه فيلم ملك سليمان كه به تازگي هم اكران شد،رفتن يه خارجي رو آوردن كه اسمش هم فكر كنم لئو لو بود(يه چيزي تو اين مايه ها) و حتي براي ساخت موسيقي اين فيلم!!!
و در آخر هم كه به سازنده فيلم گفته بودن چرا براي ساخت جلوه هاي ويژه از بچه هاي خودمون استفاده نكرديد،
گفته بود ما فقط 30 نفر رو پيدا كرديم!!!كه البته من مطمئن هستم كه من و شما و بر و بچ P30World جزو اون 30 نفر نبوديم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ممنون میشم هر کسی که میتونه جواب بده
----------------------------------------
Im too,thank You very much
Good Luck!!!:46:
--------------------------------

یک دنیا تشکر فراوان از شما دوست عزیز:11: که کمی تا قسمتی ابری مارو روشن نمودید :40::10: انگار غیر از شما کسی مارو نمیبینه :5: و یا شایدم این بادکنکنه نمیزاره :13::31: (شوخی)

پس بنا به گفته های جنابعالی کسی که افتر افکت حرفه ای بلد باشه(چند سال باید کار کرد تا بتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون) میتونه بهتر راه پیدا کنه تو تیلیویزیون البته + همون بند :20:

الان میخوام از فروشگاه p30world یکی از 4 پک افتر افکت رو خریداری کنم.اما نمیدونم کدوم :41: با این صحبتهایی که بالا داشتیم(که میخوام برم تیلویزیون (آقاي راننده يا الله بزن تو دنده برو به سمت تهرون مي خوام برم تيلويزيون :31:))به نظر شما کدام پک رو باید خریداری کنم.؟

لطفا شما برید این لینک و ببینید بی زحمت!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Javad_Ed
24-12-2010, 13:49
سلام
عنوان ویرایش شد
در مورد اون پک ها بهتره اول از آموزش های پایه ای شروع کنید
اون پک هایی که Video copilot بود حرفه ای اند
بهتره از آموزش های لیندا و توتال ترینینگ شروع کنید
و با بیس نرم افزار اشا بشید
از help خود نرم افزار و آموزش های نوشتاری هم که در اینترنت موجود هست میتونید استفاده کنید
موفق باشید:11:

mosi2007
24-12-2010, 15:02
سلام
عنوان ویرایش شد
در مورد اون پک ها بهتره اول از آموزش های پایه ای شروع کنید
اون پک هایی که Video copilot بود حرفه ای اند
بهتره از آموزش های لیندا و توتال ترینینگ شروع کنید
و با بیس نرم افزار اشا بشید
از help خود نرم افزار و آموزش های نوشتاری هم که در اینترنت موجود هست میتونید استفاده کنید

آموزشهای لیندا و توتال کجا هست حالا؟
تو فروم هست اموزشش یا باید از فروشگاه بخریم؟

ضمن اینکه خود اون پکهای افتر افکت یک پک چند ساعته داشت که فارسی بود و قیمتش هم 7 یا 8 تومنه مال فروشگاه پی سی ورلد هست.! تنها یادگیری اون پک کافی نیست ؟

در ضمن جواب سوالات پست 5 هم به طور کامل داده نشده ها!!
:10:

Javad_Ed
24-12-2010, 16:33
پک سه ویک ...آموزش های پایه ای توشون هست
کلا ببینید
با فوتوشاپ کار کردید؟
همه تو هر مغازه ای و خونه ای فوتوشاپ بلدن!
حالا افتر همون فوتوشاپ هست بصورت متحرک !
اینهایی که فوتوشاپ بلدن دلیل نمیشه حرفه ای باشن...
شما و یا من ممکنه بدونیم این گزینه (مثال)توی افتر چیکار میکنه ولیاین دلیل نمیشه افتر بلد باشیم...باید انقدر تکرار و تمرین های متفاوت انجام داد تا بفهمید هر چیزی کجا کاربرد داره....البته خلاقیت هم حرف اول رو میزنه ....
سوال 5 کجاست ؟!

mosi2007
24-12-2010, 16:51
پک سه ویک ...آموزش های پایه ای توشون هست
کلا ببینید
با فوتوشاپ کار کردید؟
همه تو هر مغازه ای و خونه ای فوتوشاپ بلدن!
حالا افتر همون فوتوشاپ هست بصورت متحرک !
اینهایی که فوتوشاپ بلدن دلیل نمیشه حرفه ای باشن...
شما و یا من ممکنه بدونیم این گزینه (مثال)توی افتر چیکار میکنه ولیاین دلیل نمیشه افتر بلد باشیم...باید انقدر تکرار و تمرین های متفاوت انجام داد تا بفهمید هر چیزی کجا کاربرد داره....البته خلاقیت هم حرف اول رو میزنه ....
سوال 5 کجاست ؟!

مچکر، :10: پس پکهای 3 و1 آموزشهای پایه توش هست.

پس جواب اینها مونده :

1-کدوم پک از 4 تا پک بدرد صدا و سیما یا در واقع تیلیویزیون میخوره؟
2-چون اموزشهای پایه تو پک 3 و1 موجوده/آیا بازم هم لازمه ابتدا با لیندا و توتال کار کرد؟ یا منی که تازه میخوام شروع کنم باید قبل از استفاده از این دو پک باید با لیندا و توتال کار کرد؟(جواب صریح و واضح لطفا)

مرسی :11::10:

nafare_aval
24-12-2010, 20:02
دوستان ایا میشه از پک یک شروع کرد و به ترتیب رفت تا 4؟؟

اخه شما گفتید اموزش های پایه تو پک 1 و 3 هست؟؟

پیشاپیش ممنون

Javad_Ed
24-12-2010, 21:05
-کدوم پک از 4 تا پک بدرد صدا و سیما یا در واقع تیلیویزیون میخوره؟
طرز تفکر غلطه!
شما نرم افزار رو باید یاد بگیرید
پک یک پایه ای ترین آموزش ها رو داره
اموزش های لیندا و توتال ترینینگ توی همون پک یک موجوده ...در واقع

دوستان ایا میشه از پک یک شروع کرد و به ترتیب رفت تا 4؟؟

اخه شما گفتید اموزش های پایه تو پک 1 و 3 هست؟؟

پیشاپیش ممنون
شما یکو شروع کنید
بعدش خدا بزرگه...:11:

nafare_aval
24-12-2010, 22:37
خوب جاوید عزیز پس اینطوری که از جواب شما بر میاد این پک ها دنبال کردنشون ربطی به شماره پک نداره...پس با یک شروع میکنیم ما....ممنون

PrimeP30Master
26-12-2010, 16:24
همون طور كه ناظر انجمن فرمودند شما بايد نرم افزار رو ياد بگيريد پس بايد از همون پك اول كه آموزش پايه است شروع كنيد تا راه بيفتيد و بعد بريد سراغ پكهاي ديگه و... و اينو به خاطر داشته باشيد كه افتر افكت، يوليد و امثالهم نيست كه دو روزه فولش كنيد!!!
و اگه ميخوايد خريد كنيد و توان ماليتون ميرسه،تمام پكها رو خريداري كنيد!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد%100%:10: