ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفحه آبی موقع بوت xp

tomy73
15-12-2010, 00:53
درود
من 3 تا هارد دارم
یکی 160 گیگ که توی درایو c این هارد ویندوز xp و توی درایو f این هارد ویندوز 7 را دارم
یکی دیگه هاردم 500 گیگ و اون یکی 1 ترا
من وقتی جدیدا فقط با هارد 160 گیگ که دو تا ویندوزام توشه کامپیوتر رو روشن می کنم 2 تا ویندوزام بدون مشکل میان بالا
ولی وقتی یکی از 2 تا هارد 500 و 1 ترا یا دو تا رو همراه 160 گیگی وصل میکنم ، ویندوز سون مشکلی نداره میاد بالا. ولی ویندوز xp همگام بوت صفحه آبی میاد و به یه چشم بهم زدن سیستم ریسیت میشه
قبلا اینطوری نبود
دوستان گرامی چکار کنم؟
با سپاس

tomy73
24-12-2010, 14:50
درود
دوستان من منتظر جواب هستم

raminsat1
29-12-2010, 21:26
درود
من 3 تا هارد دارم
یکی 160 گیگ که توی درایو c این هارد ویندوز xp و توی درایو f این هارد ویندوز 7 را دارم
یکی دیگه هاردم 500 گیگ و اون یکی 1 ترا
من وقتی جدیدا فقط با هارد 160 گیگ که دو تا ویندوزام توشه کامپیوتر رو روشن می کنم 2 تا ویندوزام بدون مشکل میان بالا
ولی وقتی یکی از 2 تا هارد 500 و 1 ترا یا دو تا رو همراه 160 گیگی وصل میکنم ، ویندوز سون مشکلی نداره میاد بالا. ولی ویندوز xp همگام بوت صفحه آبی میاد و به یه چشم بهم زدن سیستم ریسیت میشه
قبلا اینطوری نبود
دوستان گرامی چکار کنم؟
با سپاس

با سلام به شما کاربر گرامی بنده هم سوالی در این سایت مطرح کردم ولی کسی جواب بنده را نداد
گفتم به شما کمک کنم
من فکر میکنم اون صفحه آبی که حاوی نوشته هایی است و برای شما نمایش داده میشه و بعد از یک چشم بهم زدن میرود مربوط به مشکل در اجرای ویندوز شما یا اینکه سی پی یو شما قادر به اجرای پردازشی برای اجرای ویندوز نیست که این مشکل به وجود میاد
حالا شما وقتی که هارد های دیگرتون رو می خواهید وصل کنید جامپر پشت هارد را بر روی slave بگذارید و آن را به کابل وصل کنید و در هنگام بالا آمدن کامپیوتر به منوی بوت بروید با زدن پشت سر هم دکمه delete از صفحه کلید
و به قسمت بوت هارد دیسک بروید و اولین بوت هارد را که ویندوز میخواهید از روی آن اجرا شود را انتخاب کنید تا اولین هارد برای اجرا شدن انتخاب شود
امیدوارم مشکلتان حل شود:11: