ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سؤال دارم : آيا ميشه كاري كرد كه انسان هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-12-2010, 23:39
سلام دوستان
:)

از نظر علمي و پزشكي , آيا ميشه كاري كرد كه يك انسان جوان , هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟

با تشكر از وقتتون

shabe.saket
13-12-2010, 23:57
خیر.......

kiarash3500
13-12-2010, 23:59
از نظر علمي و پزشكي , آيا ميشه كاري كرد كه يك انسان جوان , هميشه جوان بمانه و هرگز نميره ؟؟؟

100% ميشه اما علم هنوز راهشو نتونسته پيدا كنه يه روز مياد كه راهش پيدا ميشه

Saeed System
14-12-2010, 19:27
ظاهر رو که خیلی خوب میشه با کشیدن پوست و بوتاکس کردن و عملهای جراحی جوانتر نشان داد..

تو برنامه manoto+ یه هنرپیشه آمریکایی استرالیایی تبار ...رو نشون میداد این خانم 75 سالش بود از نظر من انگار 40 سال

داشت پوست کشیده براق خوشگل...

و اینکه خوب همه میدونیم با خوردن هر خوراکی که حاوی آنتی اکسیدان باشه به سلامت سلولهای بدن در مقابل رادیکالهای آزاد

کمک میکنه و از بین رفتن سلولها رو به تعویق میندازه مثل چای سبز ..شکلات درصد بالا ...آب میوها بخوصوص آب زغال اخته

اینو آزاده نامداری میگفت آب زغال اخته راز جوانی ...میگفت خیلی آنتی اکسیدان داره

Old_Chater
14-12-2010, 19:31
الان من 25 سالمه سنی ازم گذشته اما همه فک میکنن 17 یا 18 سالمه!!!!

جیک جیک!!!:27:

kiarash3500
14-12-2010, 19:40
الان من 25 سالمه سنی ازم گذشته اما همه فک میکنن 17 یا 18 سالمه!!!!

اين يكي رو من كاملا تاييد ميكنم البته رو 12 سال نظرم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Old_Chater
14-12-2010, 19:56
اين يكي رو من كاملا تاييد ميكنم البته رو 12 سال نظرم هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:31::27:

جیک جیک!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2010, 22:23
خیر.......

سلام و تشکر از حضورتون

چرا ؟؟؟؟؟

:11:

reb
16-12-2010, 22:43
100% ميشه اما علم هنوز راهشو نتونسته پيدا كنه يه روز مياد كه راهش پيدا ميشه
ممکنه کسی پستهای شما رو دیده باشه و از این اظهار نظر حیرت کنه ولی من در عجب نیستم که شما حتی از اصول اولیه غافل باشی.
خوب برادر پس این چیه: کل نفس ذائقه الموت

kiarash3500
16-12-2010, 22:59
ممکنه کسی پستهای شما رو دیده باشه و از این اظهار نظر حیرت کنه ولی من در عجب نیستم که شما حتی از اصول اولیه غافل باشی.

منظورم از لحاظ جسمي بود بحث ابدي بودن روح كه يه چيز جداست

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-12-2010, 23:06
سلام دوستان

تشکر از توجهتون و حضورتون و پاسخهاتون

سوال دو قسمت داره

1 - آیا میشه کاری کرد که انسان همیشه جوان بمونه ؟

یعنی اینکه انسانی که به سنِ جوانی رسیده , دیگه تا همیشه جوان بمونه و پیر نشه .

قسمت دوم سوال :

و هرگز نمیره .

ما همه خوب میدونیم که جوانی به هیچ وجه ضامنِ بقایِ عمر نیست .

عواملی که باعثِ مرگِ انسان میشه فقط پیری نیست .

بیماریها - حوادث - پیری

این سه چیز هست که باعثِ مرگِ انسان میشه .

خب . بنابراین اگر بتونیم از پیر شدنِ سلولهایِ بدن کاملاً جلوگیری کنیم و کاملاً جلویِ بیماریها و حوادث رو هم بگیریم , در اونصورت انسان تا همیشه جوان میمونه و نمیمیره

حالا نظرِ شما چیه ؟

reb
16-12-2010, 23:07
منظورم از لحاظ جسمي بود بحث ابدي بودن روح كه يه چيز جداست
یعنی منظور شما روح بود یا معای آیه رو نمیدونی؟
کی اینجا بحث روح کرد و آیه کجا به به روح مربوط میشه؟
بهترین کار اینه که وقتی آدمی چیزی نمیدونه و دیگران بهش یاد آوری میکنند با تواضع بپذیره نه این که تحاشی کنه که سلونی قبل ان تفقدونی.

narcic
16-12-2010, 23:08
از کجا میدونی بعد از مرگ وضعیت بدتر میشه که میخوای ازش فرار کنی؟!کیارش جان!

reb
16-12-2010, 23:10
سلام دوستان

تشکر از توجهتون و حضورتون و پاسخهاتون

سوال دو قسمت داره

1 - آیا میشه کاری کرد که انسان همیشه جوان بمونه ؟

یعنی اینکه انسانی که به سنِ جوانی رسیده , دیگه تا همیشه جوان بمونه و پیر نشه .

قسمت دوم سوال :

و هرگز نمیره .

ما همه خوب میدونیم که جوانی به هیچ وجه ضامنِ بقایِ عمر نیست .

عواملی که باعثِ مرگِ انسان میشه فقط پیری نیست .

بیماریها - حوادث - پیری

این سه چیز هست که باعثِ مرگِ انسان میشه .

خب . بنابراین اگر بتونیم از پیر شدنِ سلولهایِ بدن کاملاً جلوگیری کنیم و کاملاً جلویِ بیماریها و حوادث رو هم بگیریم , در اونصورت انسان تا همیشه جوان میمونه و نمیمیره

حالا نظرِ شما چیه ؟

اونطور که بنده میدانم آزمایش کردن در همین باب سلول و نتیجه این بوده جوان ماندن سلول هم باز مانع مرگ نمیشه حالا البته بنده ماخذی ندارم ولی میشه گشت پیدا کرد اگر حوصله باشه.

Life24
16-12-2010, 23:18
من هرگز بهش فکر هم نکردم و نمیکنم که حتی یک روز به عمر م بخوام اضافه کنم.
من دارم زندگی و جلو میبرم که 4 روز دیگه یک حقوق بخور نمیر بگیرم و از گرسنگی نمیرم
بعدش هم سرم رو بزارم و بمیرم.
کیه هست که دنبال دردسر بگرده

kiarash3500
16-12-2010, 23:26
از کجا میدونی بعد از مرگ وضعیت بدتر میشه که میخوای ازش فرار کنی؟!کیارش جان!

من همچين حرفي زدم؟من كي گفتم ميخوام از مرگ فرار كنم؟مرگ كه بزرگترين مسكنه واسه ادم هر چه زودتر بهتر
جيك جيك!!!!

nikaien
17-12-2010, 00:04
از نظر علمي ميشه كاري كرد كه انسان هيچ وقت پير نشه
تمامي سلولهاي بدن هر جند وقت يكبار عوض ميشن و يك كپي از خوشون درست ميكنند. اما كپي شدن سلول ها بصورت انالوگه نه ديجيتال. يعني مثل اين ميمونه از يك عكس با دستگاه كپي- كپي بگيريد و اين عمل رو تكرار كنيد. بعد عكس اول رو كنار عكس اخر بذاريد. از نظر كيفيتي خيلي فرق دارند. اين همون فرايند پير شدنه.
حالا بعد از جند بار كپي بجاي اينكه از عكس كپي شده دوباره كپي بگيريد عكس اول رو بذاريد و اين عمل رو تكرار كنيد.
حالا در سن 30 سالگي يه كپي از سلولهاتون داشته باشيد (دي ان اي) هر 10 سال يكبار دي ان اي 30 سالگي رو وارد سلولها كنيد. كپي اون سلولها جوانتر ميشن!!! يعني با اين كار ميشه عمر جاودانه به انسان داد. ولي در عمل نشده و يا در مرجله تحقيق هستند.

اگه نتونستم منظورم رو واضح بگم شرمنده

shabe.saket
17-12-2010, 00:27
.
وقتی همه چی با همه چی قاطی بشه جای بحث علمی میمونه؟

من حرفمو مثل اینکه باید پس بگیرم که گفتم خیر.

The reversal of aging has been one of the great dreams of humanity, but it seems like ourrodent overlords have beat us to it. The Harvard Medical School has demonstrated "a dramatic reversal" in the aging process when reintroducing the enzyme telomerase into old and feeble mice. What happened was that their naturally worn out organs started to regenerate, instead of degenerating further, bringing them back to a youthful state of health. Sadly, while the results of this study are hugely important, there are a couple of caveats to make: firstly, the mice in question were genetically modified to suffer from a lack of telomerase, which might have inflated the results of the tests relative to regular mice, but more importantly, an increase in telomerase in humans is "a hallmark of most human cancers." So, if you want a shot of Benjamin Button brew, you'll have to be very patient indeed. For now, let's just be happy that Algernon and his buddies have found their fountain of youth.

دانشمندان موفق شدند روند افزایش سن را برعکس کنند!
از همان روزی که انسان زندگی خود را روی زمین آغاز کرد، همیشه یکی از رویاهایش زندگی جاوید و جوانی همیشگی بود. طی سالیان دراز، تلاش های زیادی هم از طرف بسیاری از محققین، پزشکان و دانشمندان در این زمینه انجام شد که هیچ یک نتایجی که آنها انتظار داشتند را در بر نداشت. نتیجه ی این تلاش ها چیزی نبود بجز داستان هایی مثل داستان فرانکشتاین (Frankenstein) که امروز به شکل های مختلفی در فیلم های تلویزیونی، کتاب ها و … روایت میشود و اغلب هم از آنها لذت میبریم. اما خوب با پیشرفت علم، این روزها همه میدانیم که تقریبا دیگر کار غیر ممکنی وجود ندارد، یعنی کافی است تلاش کنید تا به نتایج مورد نظر دست یابید. خبر جالبی که برایتان دارم این است که دانشمندان در دانشگاه هاروارد موفق شده اند برای اولین بار روند افزایش سن را در یک موش برعکس کنند. آنها پس از تزریق آنزیم Telomorase به یک موش پیر و ضعیف متوجه شدند که ارگان های بدنش بجای اینکه به پیر شدن خود ادامه دهند، شروع به بازسازی خود کرده و در نتیجه موجب جوانتر شدن موش مورد آزمایش شدند.
البته در این مورد دو مسئله وجود دارد، اول اینکه این دانشمندان موش مورد نظر را پیش از آزمایش دستکاری ژنتیکی کرده بودند تا از دچار کمبود آنزیم Telomorase شود و مسئله ی دوم که بسیار هم مهم است این است که افزایش میزان Telomorase در بدن انسان یکی از علائم سرطان محسوب میشود! بنابراین اگر دلتان میخواهد جوان شوید یا همینطوری که هستید بمانید باید خیلی صبور باشید تا بالاخره این آزمایش ها به نتایج قطعی برسند ولی دست کم حالا دیگر میتوانید امیدوار باشید که بالاخره سرچشمه ی جوانی را کشف کرده اند.

reb
17-12-2010, 14:01
وقتی همه چی با همه چی قاطی بشه جای بحث علمی میمونه؟

من حرفمو مثل اینکه باید پس بگیرم که گفتم خیر.

The reversal of aging has been one of the great dreams of humanity, but it seems like ourrodent overlords have beat us to it. The Harvard Medical School has demonstrated "a dramatic reversal" in the aging process when reintroducing the enzyme telomerase into old and feeble mice. What happened was that their naturally worn out organs started to regenerate, instead of degenerating further, bringing them back to a youthful state of health. Sadly, while the results of this study are hugely important, there are a couple of caveats to make: firstly, the mice in question were genetically modified to suffer from a lack of telomerase, which might have inflated the results of the tests relative to regular mice, but more importantly, an increase in telomerase in humans is "a hallmark of most human cancers." So, if you want a shot of Benjamin Button brew, you'll have to be very patient indeed. For now, let's just be happy that Algernon and his buddies have found their fountain of youth.

دانشمندان موفق شدند روند افزایش سن را برعکس کنند!
از همان روزی که انسان زندگی خود را روی زمین آغاز کرد، همیشه یکی از رویاهایش زندگی جاوید و جوانی همیشگی بود. طی سالیان دراز، تلاش های زیادی هم از طرف بسیاری از محققین، پزشکان و دانشمندان در این زمینه انجام شد که هیچ یک نتایجی که آنها انتظار داشتند را در بر نداشت. نتیجه ی این تلاش ها چیزی نبود بجز داستان هایی مثل داستان فرانکشتاین (Frankenstein) که امروز به شکل های مختلفی در فیلم های تلویزیونی، کتاب ها و … روایت میشود و اغلب هم از آنها لذت میبریم. اما خوب با پیشرفت علم، این روزها همه میدانیم که تقریبا دیگر کار غیر ممکنی وجود ندارد، یعنی کافی است تلاش کنید تا به نتایج مورد نظر دست یابید. خبر جالبی که برایتان دارم این است که دانشمندان در دانشگاه هاروارد موفق شده اند برای اولین بار روند افزایش سن را در یک موش برعکس کنند. آنها پس از تزریق آنزیم Telomorase به یک موش پیر و ضعیف متوجه شدند که ارگان های بدنش بجای اینکه به پیر شدن خود ادامه دهند، شروع به بازسازی خود کرده و در نتیجه موجب جوانتر شدن موش مورد آزمایش شدند.
البته در این مورد دو مسئله وجود دارد، اول اینکه این دانشمندان موش مورد نظر را پیش از آزمایش دستکاری ژنتیکی کرده بودند تا از دچار کمبود آنزیم Telomorase شود و مسئله ی دوم که بسیار هم مهم است این است که افزایش میزان Telomorase در بدن انسان یکی از علائم سرطان محسوب میشود! بنابراین اگر دلتان میخواهد جوان شوید یا همینطوری که هستید بمانید باید خیلی صبور باشید تا بالاخره این آزمایش ها به نتایج قطعی برسند ولی دست کم حالا دیگر میتوانید امیدوار باشید که بالاخره سرچشمه ی جوانی را کشف کرده اند.

یهویی احساس دانشمند بودن بهت دست داد و ضمن این که حرف صد تا یه غازت رو پس گرفتی زارتی توی گوگل گشتی بعدش هم کپی وپیست؟ خوب عمه جان بنده هم بلده هنر کردی؟
حرف بنده با اون آقا رو نفهمیدی ولی جو گیر شدی خواستی اظهار وجود کنی؟ حرف من این بود کسی که تبلیغ خرافه میکنه در قالب تحقیق پزشکی اطلاعی از ایدیولوژی منتسب به خودش رو نمیدونه.
حالا برو تو گوگل بگرد ببین جوان ماندن سلولها مانع مرگ میشه.

shabe.saket
17-12-2010, 14:25
یهویی احساس دانشمند بودن بهت دست داد و ضمن این که حرف صد تا یه غازت رو پس گرفتی زارتی توی گوگل گشتی بعدش هم کپی وپیست؟ خوب عمه جان بنده هم بلده هنر کردی؟
حرف بنده با اون آقا رو نفهمیدی ولی جو گیر شدی خواستی اظهار وجود کنی؟ حرف من این بود کسی که تبلیغ خرافه میکنه در قالب تحقیق پزشکی اطلاعی از ایدیولوژی منتسب به خودش رو نمیدونه.
حالا برو تو گوگل بگرد ببین جوان ماندن سلولها مانع مرگ میشه.
من گفتم شما بلد نیستی توی گوگل سرچ کنی؟
در ضمن من سرچ نکردم توی صفحه اول p30world اینو گذاشته بود منم نقل کردم.
شما حدیث و روایت اوردی توی بحث پزشکی، به ما میگی صدتا یه غاز؟

narcic
17-12-2010, 15:36
من همچين حرفي زدم؟من كي گفتم ميخوام از مرگ فرار كنم؟مرگ كه بزرگترين مسكنه واسه ادم هر چه زودتر بهتر
جيك جيك!!!!

خوب یه وقتهایی یه موقعیتهایی پیش میاد که آدم همون موقع آرزوی مرگ میکنه ! به قول کتاب

"سینوهه" درست یه همچین موقعی هرچی هم آرزوی مرگ میکنی فایده نداره و زمین و زمان میخوان

زنده نگهت دارن! خوب چاره چیه؟ باید یه جوری با مشکلات کنار اومد! البته یه لحظه های خوب هم تو

زندگی هست که امید به زنده موندن میده! حالا هرکی واسه خودش چیزی داره! مثل لبخند زیبای یه

بچه! اگه هم تو زندگی چیز امیدوار کننده ای نیست میتونیم سعی کنیم خودمون اونو بسازیم! مثل یاد

گرفتن یه چیز جدید که میتونه یه هنر باشه یا یه ورزش یا یه زبان یا یه فن... راستش من به جای داروی

آرامبخش از این راه کمک می گیرم! مثلا الان که میخوام دوربین دیجیتال بخرم چند روزیه که تو همین

سایت میگردم و اطلاعات زیادی در مورد مشخصات فنی دوربین کسب کردم! الان احساس میکنم که تا

یه هفته پیش مثل آدمای بیسواد میرفتم تو مغازه ها واسه خرید و چیزی از حرفای فروشنده و کاتالوگها

سر در نمی آوردم! همین کار باعث حفظ روحیه من شده با وجود مشکلات بسیار زیادم در زندگی! خوبه

هر کسی از دوستان هم از تجربیات خودشون بگن تا بقیه استفاده کنن! ببخشید که سرتونو درد آوردم!:20:

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-12-2010, 17:52
سلام جناب مدير

بنده خواستم اين سوال رو در قسمت علمي پزشكي مطرح كنم اما نشد !!!

آيا امكان نقلش به اون قسمت هست ؟

با تشكر

kiarash3500
17-12-2010, 19:38
به نظر من آدم اصلا به دنيا نياد خيلي بهتره چون به اراده خودش نيست من اگه قبل از تولدم اين دنيا رو نشونم ميدادند هرگز نمي اومدم

shabe.saket
17-12-2010, 23:20
مطمئن باش بین نیستی و هستی، حتما هستی رو انتخاب میکردی.

kiarash3500
17-12-2010, 23:30
مطمئن باش بین نیستی و هستی، حتما هستی رو انتخاب میکردی.

نميدونم شايد....

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2010, 08:23
سلام دوستان

حالا آيا كسي هست كه بر اين عقيده باشه كه امكان نداره بشه كاري كرد كه يك انسان جوان هميشه جوان بمونه ؟

اگر هست لطف كنه بگه چرا و با چه مدركي به چنين عقيده اي رسيده ؟

-------------------------------
در مورد نمردن چي ؟

آيا كسي هست كه معتقد باشه كه بر اساس قوانيني كه دنيا طبق اون به وجود آمده , زنده بودن انسان تا هميشه غير ممكن هست ؟

اگر هست لطف كنه بگه چرا نميشه ؟؟؟

------------------------------

شايد بپرسين كه اصلا دانستن جواب به چه درد ميخوره ؟؟؟؟

شما دوستان گرامي كه منت گذاشتين بر بنده و اين تاپيك رو خوندين , به نظر شما دانستن جواب اين دو سوال به چه درد ميخوره؟؟؟؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
18-12-2010, 08:29
نميدونم شايد....

آفرين

شجاعت و شهامت گفتن كلمه ي , نميدانم , تنها در وجود خردمندان يافت ميشه .

آنگاه كه نميدانند , بدون هيچ غرور و تكبر ميگويند نميدانم

shabe.saket
22-12-2010, 00:22
-------------------------------
در مورد نمردن چي ؟

آيا كسي هست كه معتقد باشه كه بر اساس قوانيني كه دنيا طبق اون به وجود آمده , زنده بودن انسان تا هميشه غير ممكن هست ؟

اگر هست لطف كنه بگه چرا نميشه ؟؟؟

------------------------------

طبیعت یه سری قوانین تعریف کرده.
تخطی از قوانین طبیعت به هیچ وجه ممکن نیست.
مردن هم همینطور. یک قانون طبیعت ه. شاید بشه راههایی پیدا کرد که به جوان ماندن کمک کنه. یا بتونیم بدن رو با سرما فیریز کنیم و زنده نگه داریم سلول ها رو. ولی مرگ به معنی پیر شدن سلول ها و از کار افتادنشون نیست. ممکنه سلولهای بدن کاملا جوان و سرحال باشن اما انسان از یه پرتگاه پرت بشه پایین و بمیره.
جلوگیری از مرگ هم ممکن نیست. لاقل الان ممکن نیست. چون طبیعت همچین اجازه ای نمیده.