مشاهده نسخه کامل
: اموزش پاک کردن فایلهای هارد با قابلیت یر قابل ریکاوری
محمد حسن بیگی
11-12-2010, 16:05
سلام یه راه خوب برای پاک کردن اطلاعات کامپیوتر که غیر قابل بازگشت باشه
یه توضیح کوتاهی راجب فایلها میدم
به طور معمول فایلهایی که حجمشون کم باشه مثلا بین 1 کیلوبایت تا 100 مگابایت امکان بازگشتشون با بر نامه های ریکاوری بسیار بالاست حتی اگه چندین بار رو اون قسمت از هاردتون اطلاعات بریزید یا حتی فرمت بکنید
چند سال پیش سازمان اطلاعات امریکار برنامه ای کم حجم رو به طور رایگان ارائه داد که اطلاعات رو به طور صد در صد پاک و غیر قابل ریکاوری میکرد که البته برای اینکار باید یه سیستم فوق العاده قدرتمند داشته یاشید من با سیستم خودم که اون موقع این مشخصات رو داشت ( cpu400amd ram 2 ) یه درایو 20 مگابایتی رو خواستم برای امتحان برنامه پاک کنم چیزی حدود 24 ساعت طول کشید که به عدد 10درصد برسه حالا خودتون مقایسه کنید
ولی توی این چند سال خیلی به این فکر بودم و راههای زیادی رو امتحان کردم
و بهترین راهی که به نظرم میاد تا اطلاعاتتون رو پاک و غیر قابل بازگشت کنید رو میگم
یه راهی که خودم چند باری امتحان کردم و جواب داد اینه که فایلی رو که میخواید غیر قابل بازگشت کنید اینه که اون فایل رو با برنامه notpad باز کنید البته بگم که هر فایلی رو اعم از nrg iso exe jpej mpg mpeg dat vob ور میشه با این برنامه باز کرد البته کمی طول مییکشه بسته به حجم فایل داره
وقتی باز کردید چند خطی از نوشته ها رو پاک کنید یا چن کلمه ای به اون اضافه کنید بعد فایل رو سیو کنید اینطوری خود فایل غیر قابل خوندن میشه با هربرنامه ای که فکرش رو بکنید باز نمیشه
بعد فایلتون رو پاک کنید البته با خیال راحت
راه دوم اینه
یه برنامه ای تو اینترنت هست (که البته الان اسمش یادم نیست ) که فایلهایی رو ایجاد میکنه که به هیچ دردی نمیخورن فقط برای این هستن که حجم اضافی هارد رو اشغال میکنن و حجمشون هم در اختیار خودتون هست
خب حالا میگید به چه دردی میخورره اینم میگم
فایلهاتون رو پاک کنید بعد با این برنامه ( البته قبلا حجم درایوتون رو تقسیم بر 10 کنید و عدد باقیمانده رو تو برنامه وارد کنید ) حجم دلخواهتون رو بسازی و توی درایو مورد نظر فایل رو بسازید
به اندازه ای که کل حجم درایوتون پر بشه
این کار رو چندین مرتبه تکرار کنید مثلا ده بار
هی پاک کنید هی اطلاعات با حجم بالا بریزید
البته بگم که حداقل حجم هر فایلتون باید 5گیگ باشه
اگه حجم درایوتون زیر 40 گیگ هست حجم هر فایلتون رو ده گیگ بذارید حتما دقت کنید که تمامی حجم درایوتون پر بشه حتی اون یک کیلوبایت هم پر بشه
بعد با استفاده از قسمت پارتیشن بندی سی دی ویندوز اون درایو رو با فرمت fat32 فرمت کنید این کار رو هم دوبار تکرار کنید ( توضیح : این نوع فرمت در بسیاری از موارد هاردهای بدسکتور رو درست میکنه )
با این دوراهی که گفتم میتونید در بسیاری از موارد هارد خودتون رو غیر قابل ریکاوری کنید حتی فایهای با حجم 100کیلوبایت رو
موفق باشید
ممنون از اطلاعاتتان
با Low Level Format چی؟
بعدش بازم اطلاعات قابل بازگشته؟؟؟
babialex
18-01-2011, 12:39
من هم باید هاردم رو بدم به یکی از دوستان اما میخام تمام اطلاعات هارد رو کامل کامل پاک کنم طوری که اصلا قابل ریکاوری نباشه
با چه نرم افزاری میتونم با خیال راحت اینکارو انجام بدم ؟ یه چه روش مطمئنی ؟
به نظر من بهترين راه و مطمعن ترين راه از بين بردن فيزيكي هارده بهتره هميشه عكسها و اطلاعات مهم رو سي دي رايت كنيم تا اينكه رو هارد بريزيم
به نظر من بهترين راه و مطمعن ترين راه از بين بردن فيزيكي هارده بهتره هميشه عكسها و اطلاعات مهم رو سي دي رايت كنيم تا اينكه رو هارد بريزيم
داداش مثلیکه وضع مالیت توپه ها!!!
این روش و باید در دنیای کامپیوتر ثبت کرد!:31:
pasargadd
20-01-2011, 11:46
من هم باید هاردم رو بدم به یکی از دوستان اما میخام تمام اطلاعات هارد رو کامل کامل پاک کنم طوری که اصلا قابل ریکاوری نباشه
با چه نرم افزاری میتونم با خیال راحت اینکارو انجام بدم ؟ یه چه روش مطمئنی ؟
ممنون از اطلاعاتتان
با Low Level Format چی؟
بعدش بازم اطلاعات قابل بازگشته؟؟؟
بهنرین راه و البته مطمئن ترین راه low level format هست که باید برنامشو از سایته سازنده هارد بگیری.
babialex
20-01-2011, 19:01
بهنرین راه و البته مطمئن ترین راه low level format هست که باید برنامشو از سایته سازنده هارد بگیری.
من سایت سیگیت و هیتاچی رو گشتم اما توی هیچ کدوم این نرم افزار رو پیدا نکردم متاسفانه با اینکه شدیدا لازم دارم ! :41:
shahab_f
20-01-2011, 19:24
برای پاک کردن انواع فایل به طوری که غیر قابل برگشت باشه میتونین از انواع برنامه های file shredder استفاده کنید. توی اینترنت یه سرچ بزنین برنامه هایی که این کار رو بکنن زیادن
kourosh_sos
20-01-2011, 20:05
بهترین file shredder برنامه Norton Utility هستش .
babialex
20-01-2011, 22:22
برنامه TUNEUP 2011 هم این file shredder رو داره اون چطوره ؟
هارد من مكستور هست با ظرفيت 40 گيگ ميشه راهنمايي كنين چطور غير قابل ريكاوري كنم؟
pasargadd
20-01-2011, 23:20
من سایت سیگیت و هیتاچی رو گشتم اما توی هیچ کدوم این نرم افزار رو پیدا نکردم متاسفانه با اینکه شدیدا لازم دارم ! :41:
مدله دقیقه هاردتونو بگین اگر پیدا کردم میزارم.
تو سايت مكستور رفتم اما چسز خاصي پيدا نكردم
pasargadd
21-01-2011, 00:19
تو سايت مكستور رفتم اما چسز خاصي پيدا نكردم
هارده شما به احتمال زیاد ide هست درسته؟
برنامه خوده سازنده برای هاردهای sata هست چون نسل ide دیگه ازبین رفته.
babialex
21-01-2011, 02:12
مدله دقیقه هاردتونو بگین اگر پیدا کردم میزارم.
هارد اینترنال هیتاچی 320 گیگ hdt725032vla360
هارد اکسترنال سیگیت freeagent go ظرفیت 500 گیگ
skyline00
21-01-2011, 03:34
نیازی نیست که این همه زحمت به خودتون بدید
1 فرمت کلی :
الف : برنامه هایی که قابلیت Low Level Format رو دارن ، اطلاعات رو غیر قابل برگشت پاک میکنن (( مثل : HDD low level format ))
ب : برنامه پارتیشن مجیک گزینه ای داره که هارد رو بصورت غیر قابل Revovery فرمت میکنه
ج : تغییر پارتیشن هارد ، تا حد زیادی جلوی ریکاروی رو میگیره
توضیح این قسمت : گزینه الف و ب راحت تر هستن ، اما به هر حال پاک کردن کامل فایل ، زمان بیشتری از یک Delete / Format معمولی میگیره
2 : پاک کردن اختصاصی فایل
الف : برنامه ای به نام Eraser هست که یک گزینه Delete By Eraser به کلیک راست اضافه میکنه ، وقتی با این گزینه اون فابل رو پاک کنید ، فایل بصورت غیر فابل برگشت پاک میشه (( و زمان بیشتری هم از یک Delete معمولی میبره ))
توضیح این قسمت : برنامه های زیادی در این رابطه هستن ، اما از این برنامه خودم استفاده کردم ، اسمش رو هم اگر توی انجمن سرچ کنید ، پیداش میکنید
--
این چیزا که گفتم ربطی به نوع و مدل هارددیسک نداره
kourosh_sos
21-01-2011, 15:08
دوستان برنامه NU رو که معرفی کردم سازمان پنتاگون داره ازش استفاده میکنه دیگه از این برنامه بهتر نیست.
HDD low level format
من اينو دان كردم اما نميدونم چطوري بايد باهاش كار كنم
---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------
دوستان برنامه NU رو که معرفی کردم سازمان پنتاگون داره ازش استفاده میکنه دیگه از این برنامه بهتر نیست.
ميشه لينك دانلود بدين؟در ضمن ميتونه فرمت هم كنه؟
babialex
21-01-2011, 17:57
نیازی نیست که این همه زحمت به خودتون بدید
1 فرمت کلی :
الف : برنامه هایی که قابلیت Low Level Format رو دارن ، اطلاعات رو غیر قابل برگشت پاک میکنن (( مثل : HDD low level format ))
ب : برنامه پارتیشن مجیک گزینه ای داره که هارد رو بصورت غیر قابل Revovery فرمت میکنه
ج : تغییر پارتیشن هارد ، تا حد زیادی جلوی ریکاروی رو میگیره
توضیح این قسمت : گزینه الف و ب راحت تر هستن ، اما به هر حال پاک کردن کامل فایل ، زمان بیشتری از یک Delete / Format معمولی میگیره
2 : پاک کردن اختصاصی فایل
الف : برنامه ای به نام Eraser هست که یک گزینه Delete By Eraser به کلیک راست اضافه میکنه ، وقتی با این گزینه اون فابل رو پاک کنید ، فایل بصورت غیر فابل برگشت پاک میشه (( و زمان بیشتری هم از یک Delete معمولی میبره ))
توضیح این قسمت : برنامه های زیادی در این رابطه هستن ، اما از این برنامه خودم استفاده کردم ، اسمش رو هم اگر توی انجمن سرچ کنید ، پیداش میکنید
--
این چیزا که گفتم ربطی به نوع و مدل هارددیسک نداره
ممنون
میشه لینک آخرین ورژن این برنامه ها رو بزارید اینجا ممنون :11:
kourosh_sos
22-01-2011, 15:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
skyline00
22-01-2011, 19:29
من اينو دان كردم اما نميدونم چطوري بايد باهاش كار كنم
برنامه رو باز میکنی ، هارد رو انتخاب میکنی ، بعد Continue رو میزنی ، بعد Tab ( یا همون سربرگ ) Low Level Format رو انتخاب میکنی و کار شروع میشه
ممنون
میشه لینک آخرین ورژن این برنامه ها رو بزارید اینجا ممنون
والا یه سرچ بزنی توی این انجمن دریای برنامه میاد جلوت ، اما بازم چشم ، اگر لینک دم دستی بود ، چشم
babialex
08-02-2011, 22:58
فرمت خود ویندوز 7 چطوره ؟ البته بدون تیک quick format
skyline00
08-02-2011, 23:20
فرمت خود ویندوز 7 چطوره ؟ البته بدون تیک quick format
فکر نمیکنم ، مگر اینکه یه جوری این مفهوم رو برسونه که اطلاعات شما غیر قابل یازگردانی پاک میشه ،
در وافع اون چیزی که به اسم فرمت شما در برنامه ها یا خود ویندوز یا سیستم عامل های دیگه انجام میدین اطلاعات رو پاک نمیکنه ، فقط یه گوشه از هارد منجمد میشه ، به همین دلیل میشه با برنامه های ریکاوری اونها رو برگردوند ، تنها فرمتی که اطلاعات رو غیر قابل بازگشت میکنه فرمت LOW LEVEL هست که اطلاعات رو از همه سکتور ها پاک میکنه ، الته با بعضی برنامه ها میشه یه روی قابل های گزینشی عملیات LOW LEVEL رو انجام داد که در چند پست قبل گفتم ( برنامه Eraser )
ANALIA2011
08-02-2011, 23:35
دوست عزیز نیاز به اینکارها نیسن.یکبار فرمت کنید بعد حجم پارتیشن رو 1 بار کم و زیاد کنید حتی 1 مگابایت کم کنید بعد برگردونید به حالت اول بدلیل تییر در MBR تمام اطلاعات غیرقابل برگشت میشود
babialex
09-02-2011, 14:07
من هاردم 500 گیگ بود که 4 تا درایو داشت که تمام اطلاعاتش رو به هارد 1 ترا جدیدم منتثل کردم (move) و بعدش هارد رو فرمت کردم و بعد تبدیل به یک درایو 500 گیگی کردم و بعد یکبار دیگه فرمت و هارد رو به 8 درایو تقسیم کردم و بدون تیک quick format با ویندوز تک تک درایو هارو فرمت کردم و بعد دوباره به یک درایو تبدیل کردم
عملیات تبدیل به چند درایو و یک درایو با برنامه acronis انجام شد
برنامه hdd low level format دائما ارور میداد و نشد با اون فرمت کنم !!!
babialex
09-02-2011, 14:48
من وقتی با hdd low level format فرمت میکنم تا آخرش عین عکس زیر ارور میده !!! نمیدونم ایراد کار در کجاست
فرمت هاردم هم ntfs هستش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
babialex
12-02-2011, 01:38
کسی نبود جواب مارو بده ؟؟ :41:
skyline00
12-02-2011, 06:12
دوست عزیز نیاز به اینکارها نیسن.یکبار فرمت کنید بعد حجم پارتیشن رو 1 بار کم و زیاد کنید حتی 1 مگابایت کم کنید بعد برگردونید به حالت اول بدلیل تییر در MBR تمام اطلاعات غیرقابل برگشت میشود
تقریبا بله ، اما 100% نه ، باز هم امکان بازگشت بعضی قابل ها هست
من هاردم 500 گیگ بود که 4 تا درایو داشت که تمام اطلاعاتش رو به هارد 1 ترا جدیدم منتثل کردم (move) و بعدش هارد رو فرمت کردم و بعد تبدیل به یک درایو 500 گیگی کردم و بعد یکبار دیگه فرمت و هارد رو به 8 درایو تقسیم کردم و بدون تیک quick format با ویندوز تک تک درایو هارو فرمت کردم و بعد دوباره به یک درایو تبدیل کردم
عملیات تبدیل به چند درایو و یک درایو با برنامه acronis انجام شد
برنامه hdd low level format دائما ارور میداد و نشد با اون فرمت کنم !!!
من وقتی با hdd low level format فرمت میکنم تا آخرش عین عکس زیر ارور میده !!! نمیدونم ایراد کار در کجاست
فرمت هاردم هم ntfs هستش
فرمت زیادی هم میتونه به هارد آسیب جدی وارد کنه ها ...
این ارروری که شما میگید ممکنه به خاطر آسیب فیزیکی باشه ، (( به این تاپیک ربطی نداره اما پیشنهاد میشه از برنامه HDD Regenerator استفاده کنید و با بوتیبل دیسک اون برنامه هارد رو اسکن کنید برای آسیب فیزیکی ))
شما Cancel رو بزن ، بزار تا آخر کارش رو با اررور تموم کنه، من تست کردم بازم نتیجه داد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.