مشاهده نسخه کامل
: برای خرید edge modem راهنمایی میخوام.
mahsa_kaf
09-12-2010, 17:44
سلام
دوستان من برای خرید edge modem هرجایی رو که به نظرم میرسید سر زدم ولی میگفتن که این نوع مودم رو ندارن.کسی میدونه مرکز فروش edge modem در خرم آباد کجا هست؟
اگر اینجا نمیشه آدرس رو بنویسید لطفا در پیام خصوصی بگید.
مرسی
H.Operator
10-12-2010, 14:00
شما اینجا یک سری بزن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mahsa_kaf
11-12-2010, 15:16
سلام
ممنون از راهنماییتون.ولی من ننیخوام بصورت پستی خرید کنم
اگر کسی آدرس مغازه یا...داره لطفا راهنمایی بکنه.
beckham7
14-12-2010, 22:48
سلام دوستان
میخاستم تاپیک بزنم ...
من چند تا سوال داشتم کسی اطلاعاتی داره که بدرد بخور هست بگه ممنون میشم
اول اینکه چرا این نوع مودم ها اختلاف قیمت دارن بخاطر 3g یا edge بودنشون ویا...
بعد تو منطقه ما edge ساپورت نیست همین جور باید وصل بشیم مدل مودم تو سرعت تاثیر داره ؟ چون من با گوشی های مختلف که وصل میشدم سرعتهای مختلفی چه تو باز کردن صفحات چه تو دانلود داشتن مثلا بین این مدلها ،گوشی 5700 از همه سرعتش بیشتر بود چه تو دان چه تو صفحات
بعد اینکه یکی از دوستان چند تاپیک پاینتر ناراضی بود و میگفت سرعت دان از 10 بیشتر نمیشه در حالی که من با همین 5700 حداقل رو 15 و حداکثر تا 20 دانلود میکردم حالا این قطعه که فقط برای همین منظور هستش باید اگه بیشتر این سرعت نده اندازش بده دیگه؟
با تشکر منتظر راهنمایی دوستان هستم:11:چون تو منطقه ما نه وایرلس هست نه adsl و نه هیچگونه اینترنت پرسرعت
دیگه ای مایم و همین زغالی حداقل اگه این دوبرابر دیال اپم باشه برامون خیلی بصرفه هست
beckham7
14-12-2010, 22:54
یه چیز دیگه اگه مودم edge باشه 3g رو هم ساپورت میکنه؟
H.Operator
15-12-2010, 01:47
به این 2 تاپیک مراجعه کنید راجب این مسائل بحث شده شما اونجا زودتر به نتیجه میرسید:
beckham7
15-12-2010, 16:32
باتشکر اطلاعات بسیار خوبی بود اما سوال که واسه من مهم تر از همه است میخاستم ببینم این مودم ها نویز دارن یانه ؟چون من با موبایل که وصل میشدم بعد از بیست دقیقه سردرد میگرفتم البته چون یکسری فایل لازم داشتم استفاده کردم
وگرنه اگه اینجوریه که از خیرش میگذرم
jomong666
28-12-2010, 00:28
من دارم یه دونه میخای .
جدیدن خریدم .
ولی دیگه ای دی اس ال دارم
برای همین میخام بفروشمش
jomong666
06-01-2011, 21:49
80 میدم .....خریداری
راستی قابلیت 3g هم داره
jomong666
09-01-2011, 14:39
اگه خواستی بهم یه پی ام بده .
jomong666
13-01-2011, 14:46
چی شد.......... ادج مودم خریدی......یا نه:8:
منم میخواستم بگیرم
بجاش یه nokia 5130 گرفتم 100
سرعت تا 22هم میره
با بلوتوس وصل میشم
با یه مینی لپ تاپ
خیلی بهتر از مودم ادج
netfix01
09-02-2011, 15:06
منم میخواستم بگیرم
بجاش یه nokia 5130 گرفتم 100
سرعت تا 22هم میره
با بلوتوس وصل میشم
با یه مینی لپ تاپ
خیلی بهتر از مودم ادج
من واقعا پشیمانم از این مودم لعنتی edge که خریدم. کاش قبل از اینکه بخرم می دونستم با گوشی هم می تونم وصل شم. گوشی من مدل بالاست nokia x6 و همه جور امکاناتی داره ولی من به صفحات اینترنتی که می گفتند این مودم پرسرعته اعتماد کردم. سایتی که ازش خریدم می گفت سرعتش 2 تا 8 برابر dail up ه اما الان می بینم که dial up در مقابل این اینترنت پرسرعت بود! حیف که تلفنم 1 میلیون بدهی داره، اگه بدهی اش کم بود همشو می دادم و با همون دایل آپ سابق کانکت می شدم، حداقل تو چند تا سایت می تونستم بچرخم. الان امروز برای باز کردن یه سایت 20 دقیقه معطلم کرده آخرش روی لینکی از تو اون سایت که می خواستم نرفت و فقط هنر کرد homepage اشو باز کرد!
دلم می خواد این مودمو بندازم تو گاری سفورها یا توی رودخونه!
mkhr2max
09-03-2011, 13:32
من واقعا پشیمانم از این مودم لعنتی edge که خریدم. کاش قبل از اینکه بخرم می دونستم با گوشی هم می تونم وصل شم. گوشی من مدل بالاست nokia x6 و همه جور امکاناتی داره ولی من به صفحات اینترنتی که می گفتند این مودم پرسرعته اعتماد کردم. سایتی که ازش خریدم می گفت سرعتش 2 تا 8 برابر dail up ه اما الان می بینم که dial up در مقابل این اینترنت پرسرعت بود! حیف که تلفنم 1 میلیون بدهی داره، اگه بدهی اش کم بود همشو می دادم و با همون دایل آپ سابق کانکت می شدم، حداقل تو چند تا سایت می تونستم بچرخم. الان امروز برای باز کردن یه سایت 20 دقیقه معطلم کرده آخرش روی لینکی از تو اون سایت که می خواستم نرفت و فقط هنر کرد homepage اشو باز کرد!
دلم می خواد این مودمو بندازم تو گاری سفورها یا توی رودخونه!
دوست گرامی ؛ اول شما با موبایلت تست کن
ربطی به مودم نداره ؛ میتونی همون مودم رو در یک منطقه دیگر تست کنی
خیلی عوامل در سرعت بستگی داره
احتمالا منطقه ای که هستی ؛ یا دکل edge نداره یا نقطه کور شبکه هستید
yadegare_behesht
09-03-2011, 17:52
درسته
بستگی به آنتن نزدیک محلتون داره، ولی کلا اتصال با گوشی بهتره
گوشی با بودجه صد هزارتومان میتونید بگیرید با ساپورت edge class 32 و همچنین 3g در ضمن نیازی هم به اتصال از طریق بلوتوث نیست با کابل خود گوشی هم میشه در نتیجه نیاز با شارژ کردن گوشی هم ندارید چون خود کابل دائم گوشی رو شارژ میکنه
فقط 2 تا پیشنهاد
باطری فابریک گوشیتون رو کنار بگذارید و یک باطری دیگه بخرید چون باطری گوشی قراره داغون بشه!
و اینکه اگه میخواین گوشی بخرید یه گوشی سیمبیان بخرید چون با نصب نرم افزار field test میتونید آنتن edge دار در نزدیکی خودتون رو پیدا کنید و بطور دستی انتخاب کنید
خونه ما ADSL نمیاد! الان بیشتر از شش ماهه دارم از این نوع اینترنت استفاده میکنم
دوست عزیز من هم از همین مودم ها خریدم و خیلی هم راضی هستم برای من در حد ADSL128 هست خدایی
من سرعت دنلودم 30 هست مشکلی نداره شاید منطقه شما اینجوری هست که سرعت کم هست
چون این مودم ها خیلی به منطقه مربوط میشه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.