ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : DELL ISPIRON N5010 مشکل بسیار بسیار عجیب

Adel.p30
08-12-2010, 23:19
با سلام
دوستان من 3 روز پیش واسه یکی از اشنایان یک نوت بوک Dell Inpiron N5010 خریداری کردم
همون طور که می دونید n5010 با سخت افزارهای متفاوت مونتاژ شده سخت افزار این لب تاپ به شرح زیر است :
cpu : Core i3 370
ram : 2g DDr3
vga : Intel Hd
hard : 320g samsung
سیستم عامل : داس
من بعد از خریداری رفتم سراغ نصب ویندوز ابتدا برای نصب ایکس پی وارد بایاس شدم Sata mode را بروی حالت
ATA گذاشتم زمانی که رفتم واسه ی نصب دیدم یه پارتیشن ریکاوری وجود داره من هم که می دونستم اول باید پارتیشن ریکاروی ساخت ولی نمی دونم چرا باز هم این پارتیشن رو بدون هیچ توجه ایی پاک کردم و بعد خواستم ویندوز نصب کنم سیستم کرش کرد بعد درایورهای ساتای مربوطه را گرفتم با ویندوز ایکس پی integrate کردم و تنظیمات بایاس را به sata تعغییر دادم الان واسه نصب ایکس پی با این که تمام درایورهای جدید تا قدیمی را دارم باز هم :
setup cannot access tho this disk
ولی در حالت sata ویندوز سون راحت نصب میشه ولی یکبار مصرفه بعد از چند بار ری استارت کردن سیستم بالا نمیاد
بار اول که سون نصب کردم تک تک تمام درایورها رو بهش دادم تا فهمیدن Ata Controller مدل Intel r 5 series 6 Port sata ساتا می باشد قبل از نصب درایور اون رو به صورت استاندارد می شناخت ا
حتی درایور های rapid storage رو هم با xp ضمیمه کردم نشد
مشکلات من :
1- عدم شناسایی هارد توسط هیچ یک از پارتیشن منیجر ها در خارج از محیط ویندوز ؟ در داخل ویندوز میشناسه
2-عدم توانایی نصب ویندوز ایکس پی ؟
3-از کار افتادن ویندوز سون بعد از چند بار ری استارت کردن ؟
دیگه واقعاً نمی دونم چیکار کنم دوستان اگه می تونن لطفاً راهنمایی کنن 2 روزه تمام وقتم رو گذاشتم جواب نگرفتم
می دونم نباید پارتیشن ریکاروری رو پاک می کردم ولی دیگه شد ...
و الان نظر دوستان چیه

---------- Post added at 07:49 PM ---------- Previous post was at 07:46 PM ----------

دوستان این مدل رو ندارند که بتونن پارتیشن ریکاروی رو برام اپ کنند.
البته به نظر شما به درد می خوره ؟
یعنی میشه باهاش کاری کرد ؟
البته من هم خیلی مقصر نیستم چون سیستم عامل نداشت و نمی شد با هیچ دیسک نجات پارتیشن منیجری باهاش کار کرد (بعد از پاک کردن و این اتفاقات فهمیدم) نمی شد هیچ کاری کنم

Pami
08-12-2010, 23:51
شما که پارتیشن ریکاوری رو از بین بردید ولی خب نظر شخصی من اینه که بی ارتباط هست ، شما یکبار با آکرونیس سعی کنید در حالت IDE/ATA هارد رو فرمت کامل کنید و دوباره امتحان کنید .

sayanermia
09-12-2010, 01:31
بنده هم N5010 دارم و دقیقا زدم پارتیشن ریکاوری و پاک کردم ولی مشکلی برام پیش نیومد!!

بهتره با یک سی دی بوت نرم افزار Acronis Disk Director کل هاردو Clean کنید. سپس با ویندوز هفت بوت کنید برای نصب و ازاونجا پارتیشن های جدید بسازید و شروع به نصب کنید!!

بهتون توصیه میکنم ویندوز ایکس پی نصب نکنید چون درایورهای وایرلس و مابقی به سختی گیر میاد و تائید شده ی خود دل نیستند!!

Adel.p30
09-12-2010, 09:00
با سلام
دوستان امتحان می کنم خبر می دم
ولی سرعتش چرا اینجوریه ؟
چرا ویندوز ایکس پی نصب نمیشه ؟
دوست عزیز شما کمک کن سیستم راه بیفته من هم تمام درایورهای این مدل واسه ویندوز xp براتون آپلود می کنم
ببخشید اشتباه نشه معامله نیست
اگر هم نشد من واستون آپ می کنم

Adel.p30
09-12-2010, 13:49
با سلام
دوستان نشد
ویندوز ایکس پی نصب میشه ولی تا جایی که فایل ها رو کپی می کنه
بعد از اون وقتی می زارم از روی هارد بیاد بالا اصلاً هیچ عکس العملی نشون نمی ده و هیچ پیغامی نمی ده
با Acronis هم کلاً پارتیشن بندی کردم و کل هارد رو فرمت کردم
ممنون میشم کمک کنید

sayanermia
09-12-2010, 14:40
دوست عزیز شما با آکرونیس کل هاردو کلین کردی؟؟؟

Clean کردن با فرمت کردن و پارتیشن حذف کردن و ساختن فرق داره ها!!!

Adel.p30
09-12-2010, 15:51
با سلام
دوست عزیز من از ورژن 11 استفاده می کنم روی قسمت Unlloacted راست کلیک کردم فقط یک گزینه داشت اون هم ساخت پارتیشن جدید است چیزه دیگه ایی ندیدم
کل نرم افزار رو تو حالت بوت گشتم clean نداشت
دوستان کمک کنید

Adel.p30
09-12-2010, 17:06
با سلام
متاسفانه لپ تاپ برد اشنامون خیلی هم خفت خوردم مستقیماً بهم نگفت ولی با اخم و .... خیلی ناراحت شدم
باور کنید این اولین بار نبود که می خواستم روی لپ تاپ های ساتا ویندوز ایکس پی بزنم این بار 20 -30 ام بود
ولی نمی دونم چرا همین یکی که ماله اشنامون بود اینجوری شد فقط خدا می خواست من و خفت بده
لپ تاپ رو گرفت برد جایی که خریده بود
این هم لینک دانلود تمام درایور های N5010 البته خودم قسمت نشد تست کنم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی به نظر شما مشکل از هارد نبود منظورم سخت افزاریه ؟

Adel.p30
09-12-2010, 23:28
با سلام
دوستان خود خدا کمک کرد و همون جا هم که خریده بود نتونسته بود نصب کنه
الان راه حل بعدیتون چیه ؟

binaazir2008
10-12-2010, 10:49
دوستان من به عنوان کسی که تا حالا حداقل 5 تا از 5010 هارو xpزدم باید بگم که شما نباید تنضیمات هارد رو از ahct به ata تغیر بدین و باید روی ahct باشه و از ویندوز xp با قابلیت ساتا راید مثل xp student 2010 استفاده بکنید و مشکل سرعت کم تو xp حل میشه .
آقا خواهشن به هیشکی نگین تا ما از نون خوردن نیفتیم.
آدرس دانلود xp برای لپ تاپ ها :

Adel.p30
10-12-2010, 16:05
با سلام
دوست عزیز ممنون
دوستان الان وقتی درایور گرافیک رو هم نصب می کنم بعد از نصب ویندوز سون بعد از ری استارت سیستم بالا نمیار و کرش می کنه
هم به روش با استفاده از خود قایل نصب کننده و هم به روش دستی با هر دو روش سیستم بعد از نصب گرافیک کرش می کنه
چیکار کنم ؟
حالت هارد رو هم در دو وضعیت قرار دادم هم Ahci و هم ata هیچ کدوم جواب نگرفتم
دوستان نظری ندارند ؟
دوست عزی لینک را با فاصله ی بین حروف وارد کنید این سایت در این انجمن فیلتر شده
ضمناً دوست عزیز من 10 تا سی دی ویندوز ایکس پی رو با درایورهای مختلف ضمیمه کردم به صورت دستی با هیچ کدوم جواب نگرفتم
دوست عزیز شما می تونید در مورد مشکل ویندوز سون من رو راهنمایی کنید
ممنون

Adel.p30
10-12-2010, 19:15
با سلام
دوستان اگه امکان داره کمک کنند لطفاً
الان ویندوز سون نصب میشه ولی بعد از نصب درایور گرافیک سیستم کرش میکنه ؟
من قبلاً با این درایور روی همین سیستم نصب کردم مشکلی نداشت
الان اینجوری شده
با استفاده از آکرونیس هارد رو کلین کردم بر طرف نشد
کلاً که پارتیشن بندی می کنم با اکرونیس تا آخر مرحله ی اجرایی جلو میره بعد دوباره بر میگرده به حالت Unalloacated
نمی دونم چی کارش کنم دیوونم کرده
هر بار بعد از نصب یه مشکلی داره ؟
چیکارش کنم
ممنون میشم کمک کنید

binaazir2008
11-12-2010, 00:54
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dl3.va tan download .co m/software/user/hadi-arjmand/software/9-6/Windows.XP.SP3.Student.Edition.November.2010.ww w.Vatan Download .c om.rar

Adel.p30
11-12-2010, 13:32
با سلام
دوستان هارد رو چک کردم فوق العاده زیاد بد سکتور داره
چیکار کنم ؟
با چه نرم افزاری تعمیر کنم با استفاده از HDD Regenerator تعمیر کردم فایده نداشت
یا به نظر شما هارد باید تعویض بشه ؟

amin750
08-01-2011, 15:36
این هم لینک دانلود تمام درایور های N5010 البته خودم قسمت نشد تست کنم :

سلام درایور کارت گرافیک دانلود نمیشه!!!
اگه میشه لینک سالمشو بذارید ممنون میشم.
در ضمن یه توضیحی هم در مورد درایور SATA و AHCI بدین که اصلا چین و چه فرقی با هم دارن که ویندوزشون هم متفاوت میشه؟؟؟
راستی این پارتیشن ریکاوریش هم چه کار میکنه؟؟ چرا نباید پاکش کرد؟؟
ممنون!