ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب d-link 2640u

starn
08-12-2010, 14:18
سلام دوستان مو Adsl از صبا نت دارم که او زمانی که خریدم واسم مودم Fast link اوردم بدون وایرلس
حالا یه مودم dlink 2640 u خریدم میخواستم جایگذین کنم
میخواستم ببینم قضیه چطوره؟
چند روز پیش زنگ زده بودم مرگز فروش صبا در مورد تعویض مودم پرسیدم که گفت مشکلی نداره میتونی عوض کنی فقط برا نصب باید 15 بدی که ما بیاید نصب کنیم
حالا این dlink نصبش خیلی آسونه فقط میترم نصب کنم بعد تنظیمات مودم قبلیم به هم بخوره (اگه نصب کنم مشکلی پیش نمی اد؟)
کلا دوستان دی این ضمینه خیلی اطلاعات ندارم می شه راهنمایی کنید در مورد تنظیمات وایرلس طریقه ی روشن و حاموش کردن و پسورد گداشتن هم لطف کنید بگید
که ما بتونیم خودمون نصب کنیم پول مفت به اینا ندیم
با تشکر :11:

sayanermia
08-12-2010, 16:22
درود
مبارکت باشه!! اتفاقا منم از صبانت دارم و مودمم Dlink 2640 هستش!!

اول اینکه اگر بخوای از هردو لن و وایرلس استفاده کنی باید تنظیمات روی اتوکانکت باشه!!

توی پست بعدی به صورت تصویری کامل برات توضیح میدم چیکار باس بکنی

sayanermia
08-12-2010, 17:00
خبریم سر کانفیگ مودم برای تنظیمات اتوکانکت و وایرلس با تعیین رمز عبور

1- مرورگر و باز کن و این آدرس وارد کن و اینتر بزن تا وارد بشی : 192.168.1.1

وقتی وارد شدی ازت یوزرپسورد میخواد به صورت پیشفرض یوزر و پسورد هر دو عبارت admin هستش

2- حالا وارد صفحه تنظیمات مودم شدید. مطابق عکس زیر روی Advanced Setup کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3- حالا مثل عکس روی دکمه ی add کلیک کنید

4- گزینه هارو مطابق عکس پر کنید. یعنی vpi =0 و vci = 35 حالا دکمه ی next بزنید تا وارد مرحله ی بعد بشیم

5- حالا باید گزینه ی PPOE انتخاب کنید. دقت کنید مابقی گزینه ها مثل عکس باشند. ( در حالت پیشفرض همین ها هستند ) next بزنید.

6- در این مرحله باید یوزر پسورد اکانت اینترنت خودتونو وارد کنید. سپس next بزنید.

7- صفحه ی بعدش را هم بدون هیچ تغییری next بزنید تا برسید مرحله ی آخر. اکنون باید روی دکمه ی save کلیک کنید.

بعد از کلیک کردن روی save هدایت میشید به صفحه ی اول advanced setup مثل عکس دوم. حالا باید گزینه ی save/reboot بزنید. پیغامی میده مبنی بر اینکه نزدیک به دو دقیقه طول میکشه تا مودم ریست بشه! چراغ های مودمتونم خاموش روشن میشن!! وقتی اون پیغام اومد مرورگرو ببندید صبر کنید تا مودم ریست شه بیاد بالا و چراغ هاش روشن بشه!! وقتی مودم کامل بالا اومد باید به اینترنت وصل شده باشید!!

حالا باید بریم سراغ تنظیم وایرلس!

دوباره ادرس 192.168.1.1 بزنید و یوزر پس وارد کنید

1- اینبار روی گزینه ی Wireless کلیک کنید ( مثل عکس زیر ) تیک گزینه ی Enable Wireless و بزنید و در مقابل SSID یک اسم بنویسید! دقت کنید این SSID همون اسم وایرلس شما خواهد شد که دستگاه ها و کامپیوترهای دیگه اونو با این اسم شناسایی میکنند! من برای خودمو همونطور که توی عکس می بینید نوشتم Dlink
خب حالا دکمه ی save/apply بزنید

2- اکنون برید به تب Security . در قسمت Select SSID همون اسمی که در مرحله ی 1 نوشتید انتخاب کنید.

قسمت Network Authentication و بذارید روی Open ( دقت کنید حالت های دیگه اش هم شامل انواع مختلف کدگذاری میشه که این حالت Open ساده ترینشه و برای یک شبکه ی خونگی کافیه )

قسمت WEP Encryption رو Enable بذارید تا حالت رمزگذاری فعال بشه.

Encryption Strength هم می تونید 64 انتخاب کنید هم 128 که من 64 انتخاب کردم طبیعتا رمزی که براش تعیین میشه نسبت به 128 ساده تره ( ولی دلیل نمیشه راحتترم حدس زده بشه )

Current Network Key روی عدد 1 تنظیم بشه و در مقابل Network Key 1 هم رمز عبور خودتونو وارد میکنید!! دقت کنید الگوی رمز عبور برای این حالت 64 بیتی میشه اینطوری : ABCDEF1234 که شما می تونید اینارو جا به جا کنید و عددشم هرچی دلتون میخواد بذارید!

حالا save/apply کنید.

به همین راحتی تنظیمات وایرلس هم انجام شد! حالا باید با لپتاپ یا هر دستگاه دیگه ای شروع به جستجوی اینترنت کنید و موقع کانکت که ازتون رمز میخواد اون رمزی که تعیین کردید وارد کنید!:5:

نکته : این مراحلی که من گفتم تنظیمات دستی بودند!! خود مودم 2640 سی دی اتوران نصب به زبون فارسی داره که همه این کارهارو با زدن چند کلیک براتون انجام میده و دیگه نیازی به این مراحل نیست!! ولی من اینارو براتون نوشتم و عکس گرفتم تا کامل در جریان تنظیمات قرار بگیرید!!

سوالی بود درخدمتم

mohsenmas
08-12-2010, 21:45
سلام.مرسی از توضیحات خوبتون.
مودم منم 2640u هنوز اینترنتم وصل نشده. دو تا pc وصل کردم به مودم میخوام از وایرلس واسه موبایل استفاده کنم.
کارهایی که گفتید دقیقا باید رو هر دوتا pc انجام بدم یا فرق میکنند؟
بخوام همرمان شعر کردن هم بین این سه وسیله داشته باشم چه تنظیماتی لازمه،با تنظیمات اینترنت فرق میکنه؟الان هم میتونم این کارو بکنم؟

starn
09-12-2010, 14:55
رفیق من همه از طریق همون اتو رانی که به صورت اتوماتیک گفتید خودش نصب میکنه رفتم ولی در آخر باز به اینترنت وصل نشد (این عکس زیر ببینید بهتر متوجه می شید

مشکل از چی؟؟؟

====
این چراغ Status روی مودم نشانگر چیه؟؟

starn
09-12-2010, 21:47
آقا این ok رو که زدم مشکل حل شد و به اینترنت کانکت شد بدون هیچ مشکلی
ولی مشکلم با وایرلس با لپ تاپ کانک می شم به وایرلس ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه چرا؟با موبایل هم تست کردم نشد
اینم عکس

فقط قسمت رمز گذاری رو من اون 64 انتخاب نکردم (خودتون عکس زیر ببینید ) فکر نکنم به خاطر این باشه!!! مشکل از چی دوستان ؟؟؟

درضمن خودش به صورت اتوماتیک هم کانکت نمی شه اینجور که شما گفتی باید وقتی به سیستمی وصل می شه خودش کانکت بشه ولی اینجور نیست !!!!

=========
رفتم قسمت دستی رو هم خودم یه نکاهی کردم ولی این قسمت با عکسی که شما گذاشتی تفاوت داشت (خودم دستی نصب نکردم با اتوران)

-------
یه بار هم از روش دستی که شما گفتی اعملیات روانجام داد ولی کانکت نمی شد به اینترنت واسه همین Remove کردم و باز از همون نصب خودکار سی دی استفاده کردم
ولی این مشکلاتی که بالا گفتمو دارم
دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

راستی این چراغ internet و Status روی مودم نشانگر چیه؟؟
با تشکر

sayanermia
11-12-2010, 00:11
آقا این ok رو که زدم مشکل حل شد و به اینترنت کانکت شد بدون هیچ مشکلی
ولی مشکلم با وایرلس با لپ تاپ کانک می شم به وایرلس ولی هیچ سایتی رو باز نمی کنه چرا؟با موبایل هم تست کردم نشد
اینم عکس

فقط قسمت رمز گذاری رو من اون 64 انتخاب نکردم (خودتون عکس زیر ببینید ) فکر نکنم به خاطر این باشه!!! مشکل از چی دوستان ؟؟؟

درضمن خودش به صورت اتوماتیک هم کانکت نمی شه اینجور که شما گفتی باید وقتی به سیستمی وصل می شه خودش کانکت بشه ولی اینجور نیست !!!!

=========
رفتم قسمت دستی رو هم خودم یه نکاهی کردم ولی این قسمت با عکسی که شما گذاشتی تفاوت داشت (خودم دستی نصب نکردم با اتوران)

-------
یه بار هم از روش دستی که شما گفتی اعملیات روانجام داد ولی کانکت نمی شد به اینترنت واسه همین Remove کردم و باز از همون نصب خودکار سی دی استفاده کردم
ولی این مشکلاتی که بالا گفتمو دارم
دوستانی که اطلاع دارن راهنمایی کنن

راستی این چراغ internet و Status روی مودم نشانگر چیه؟؟
با تشکر

توی لپتاپ به کنترل پنل برید سپس به قسمت Network and internet و سپس به بخش network and sharing center برید. حالا از قسمت سمت راست ، گزینه ی manage wireless network کلیک کنید. پنجره ای براتون باز میشه که عنوان اسم شکبه ی وایرلسی که توی تنظیمات مودم تعیین کردید نوشته! روش دوبار کلیک کنید تا پراپرتیزش باز بشه! حالا به تب security برید و حالت کدگذاری شو همونی کنید که توی تنظیمات مودم وارد کردید!! یعنی هر حالتی که برای وایرلس در تنظیمات مودم انتخاب کردید اینجا هم عین همونو انتخاب کنید و رمز عبوری هم که تعین کردید وارد کنید! سپس اوکی کنید و لپتاپو یکبار ری استارت کنید!
طبیعتا باید براحتی به اینترنت وصل بشد

---------- Post added at 02:11 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------

سلام.مرسی از توضیحات خوبتون.
مودم منم 2640u هنوز اینترنتم وصل نشده. دو تا pc وصل کردم به مودم میخوام از وایرلس واسه موبایل استفاده کنم.
کارهایی که گفتید دقیقا باید رو هر دوتا pc انجام بدم یا فرق میکنند؟
بخوام همرمان شعر کردن هم بین این سه وسیله داشته باشم چه تنظیماتی لازمه،با تنظیمات اینترنت فرق میکنه؟الان هم میتونم این کارو بکنم؟

درود
خواهش میکنم
این تنظیمات فقط برای یک سیستم کافیه!! یعنی شما اگر یک desktop دارید که با لن وصلش کردید ( و قاعدتا لن شماره یک ) کافیه با همون سیستم تنظیمات ذکر شده در پستم رو انجام بدید! سپس مودم سیو و ریست میشه و این تنظیمات برای همیشه در مودم ذخیره میشه و فقط و فقط با ریست سخت افزاری و یا نرم افزاری مودم این اطلاعات و تنظیمات از بین خواهد رفت! پس نیازی با سیستم های دیگه هم این تنظیماتو انجام بدید!!

اگر برای سه وسیله میخواهید از این مودم اینترنت بگیرید که باز هم مشکلی ندارید و همون تنظیمات لازمه!! حالا ممکنه دوتا از دستگاها desktop باشه که اکثرا با لن وصل میکنن که این مودم هم 4تا خروجی لن داره!! و دستگاه سوم هم که لپتاپ یا موبایل با وایرلس وصل میشه که اونم تنظیماتضو عرض کردم!!

فقط برای اینکه نتیجه بگیرید حتما حالت Network Authentication روی Open و Encryption Strength روی 64 باشه تا هم کدگذاری ساده باشه هم ست کردنش روی دستگاه میهمان آسون تر!!:10:

starn
11-12-2010, 00:27
توی لپتاپ به کنترل پنل برید سپس به قسمت Network and internet و سپس به بخش network and sharing center برید. حالا از قسمت سمت راست ، گزینه ی manage wireless network کلیک کنید. پنجره ای براتون باز میشه که عنوان اسم شکبه ی وایرلسی که توی تنظیمات مودم تعیین کردید نوشته! روش دوبار کلیک کنید تا پراپرتیزش باز بشه! حالا به تب security برید و حالت کدگذاری شو همونی کنید که توی تنظیمات مودم وارد کردید!! یعنی هر حالتی که برای وایرلس در تنظیمات مودم انتخاب کردید اینجا هم عین همونو انتخاب کنید و رمز عبوری هم که تعین کردید وارد کنید! سپس اوکی کنید و لپتاپو یکبار ری استارت کنید!
بعد از کلیک بر روی manage wireless network صفحه ای که باز می شه برام متاسفانه هیچ چیزی داخلش نیست !!!
خودتون ببینید عکس زیر)

---------
اینم یه عکس از قسمت Diagnostics که بعضی از گدینه ها رو Fail زده نمی دونم چرا!!!!

mohsenmas
11-12-2010, 21:38
در خواست راهنمایی.
من از مخابرات کرج ADSL گرفتم.می خواستم ببینم با همچین مشکلی برخورد کردید و راه حلش چیه ؟
تو حالت عادی ارتباط ندارم اما وقتی از تلفن با جایی تماس بگیرم ارتباط اینترنت تا پایانه مکالمه فعال میشه و میتونم استفاده کنم.از اسپلیتر هم استفاده کردم.امروز کلی با مرکز مخابرات تماس گرفتم هنوز به نتیجه نرسیدم.

sayanermia
11-12-2010, 22:49
عکسا باز نشد دوست من!

starn
12-12-2010, 00:38
عکسا باز نشد دوست من!
بفرما دوست عزیز عکس ها رو یه جایدیگه براتون آپ کردم
ممنون می شم راهنمایی کنید این وایرلس اعصابمو خورد کرده نمیدونم جه مرگشه

بعد از کلیک بر روی manage wireless network صفحه ای که باز می شه برام متاسفانه هیچ چیزی داخلش نیست !!!
خودتون ببینید عکس زیر)

---------
اینم یه عکس از قسمت Diagnostics که بعضی از گدینه ها رو Fail زده نمی دونم چرا!!!!

sayanermia
12-12-2010, 17:35
شما دکمه ی Add بزن به صورت دستی شبکه وایرلستو به سیستم بشناسون!!

کلیه گزینه هاش همونه که موقع تنظیم وایرلس توی تنظیمات مودم انجام دادی!! یعنی اسم SSID ، نوع رمز گذاری پسورد و ...

اینکارو که کردی اوکی کن سیستمو ریست کن بیار بالا ببین وایرلست وصل شده یا نه

starn
12-12-2010, 21:51
الان نگاه کردم اسمی که انتخا ب کرده بودم اومده بود روش کلیک کردم نگاه کردم تنظیمات روی همونی که توی تنظیمات مودم گداشتم ولی بازی کانکت میشه ولی هیچ سایتیدرو باز نمی کنه!!!
وقتی به وایرلس کانکت میشم روی عکس یه علامت تعجب زرد رنگ می اد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ssabz
07-02-2011, 22:56
سلام
من هم دقیقا همین مشکل رو داشتم، کلی هم تو اینترنت گشتم خیلیها همین سوال رو داشتن.
بلا خره راه حل رو خودم بیدا کردم؛
راه حل ساده ای داره، وصل بودن به مودم (با وایرلس)کافی نیست و برای اتصال به اینترت باید کانکشن جدیدی از نوع broadband conectionبسازید وبعد از اون به اینترنت وصل بشید انگار که با کابل به مودم وصل هستید
(این تایبیک رو هم بعد از بیدا کردن راه حل، با لب تاب فرستادم):11:

mansour05
09-02-2011, 11:19
سلام دوست من
من میخواستم روش کانفیگ مودم TP-LINK W8901G رو به من آموزش بدید اگه امکان داره؟؟؟
ممنون میشم:11:

ho_612
16-02-2011, 00:02
آقا این مشکل مودم 2640u dlink چیه ؟
تنظیمات وایرلس اصلا جور در نمی یاد. هرچی تنطیم کردم دیتا نمیشه گرفت.گوشی من مودم رو میشناسه . کانکت هم میشه ولی صفحه باز نمیکنه!!!!
به نظر خیلی ها هم این مشکل رو دارن.
کسی راه حل رو میدونه؟؟؟

navids
16-02-2011, 17:20
آقا این مشکل مودم 2640u dlink چیه ؟
تنظیمات وایرلس اصلا جور در نمی یاد. هرچی تنطیم کردم دیتا نمیشه گرفت.گوشی من مودم رو میشناسه . کانکت هم میشه ولی صفحه باز نمیکنه!!!!
به نظر خیلی ها هم این مشکل رو دارن.
کسی راه حل رو میدونه؟؟؟

یک عکس از قسمت security وایرلس مودمتون بگذارید تا بشه نظر داد. ضمنا pppoe کانفیگ کردید یا نه؟

elvin_1987
17-02-2011, 22:21
دوستان جهت اطلاع بگم بعضی از مودم های دی لینک تقلبی هستن من 2730 داشتم با وایرلس وصل میشدم اما یک صفحه باز میکر دیگه نمیکرد.یا مثل این دوستمون کانفینگ میکرد نمیشد در حالت PPPOE یا بعضا می شد چراغ اینترنت سبز میشد اما بعدا دوباره قرمز می شد با سی دی خودشم کانفینگ کردم اینطوری مثل اون دوستمون که عکس گذاشتن میشد .فروختمش به خود صاحب ای اس پی اون رو هن کلافه کرده:31:

becareful
24-02-2011, 20:58
دوستان جهت اطلاع بگم بعضی از مودم های دی لینک تقلبی هستن من 2730 داشتم با وایرلس وصل میشدم اما یک صفحه باز میکر دیگه نمیکرد.یا مثل این دوستمون کانفینگ میکرد نمیشد در حالت PPPOE یا بعضا می شد چراغ اینترنت سبز میشد اما بعدا دوباره قرمز می شد با سی دی خودشم کانفینگ کردم اینطوری مثل اون دوستمون که عکس گذاشتن میشد .فروختمش به خود صاحب ای اس پی اون رو هن کلافه کرده:31:

2640U بسیار برد کمی داره .این مودم رو من با مدل قدیمی تر امتحان کردم (2640t) و اصلا قابل مقایسه نبود. 2640u از یک دیوار 30 سانتی متری به فاصله 10 متری نمیتونه سیگنال رو عبور بده .با قیمت همین مودم یه تی پی لینک 40 تومنی که برند متوسطی هم هست کارایی بهتری داره. گفته شده دی لینک از استاندارد 802.11b به جای 802.11g در این مودم استفاده کرده. نسخه های مودم های دیلینک که توی خاور میانه عرضه میشه اونها رو با پسوند u نامگذاری کرده و از کیفیت خوبی برخوردار نیستند. dlink عرضه مدل ها د در تمام دنیا رو با یکی دو پسوند انجام میده و فقط عرضه در خاور میانه با u انجام میشه.
دوستان برای internet connectivity حتما مودم رو روی pppoe بگذارن. برای اونهایی که صفحه براشون باز نمیشده.

ho_612
01-03-2011, 21:59
داشتم از تنظیمات مودم d-link عکس میگرفتم تا بزارم اینجا.ولی نمی دونم چرا همینجوری درست شد وایرلسش!!!
آقا از من توصیه به هرکی می خواد مودم وایرلس بگیره:
فقط tplink
قیمت پایینتر - تنظیمات راحتتر- بدون مشکل

hike
01-03-2011, 21:59
الان نگاه کردم اسمی که انتخا ب کرده بودم اومده بود روش کلیک کردم نگاه کردم تنظیمات روی همونی که توی تنظیمات مودم گداشتم ولی بازی کانکت میشه ولی هیچ سایتیدرو باز نمی کنه!!!
وقتی به وایرلس کانکت میشم روی عکس یه علامت تعجب زرد رنگ می اد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل علامت زرد رو من هم تجربشو داشتم. مودم مشکل خاصی نداره. ولی یکبار اگر بخوای دوباره کانفیگ کنی ممکنه وایرلس هیچ جوری وصل نشه. اینقدر ور رفتم که نفهمیدم چطوری درست شد.

bahramsarchami
02-03-2011, 19:04
با سلام
من مودم dlink 2640u دارم. میخوام یه کانکشن برا اتصال به اینترنت بسازم تا اتوماتیک وصل نشه و براش پسورد بذارم ولی نمیدونم چجوری باید این کارو بکنم لطفاً راهنماییم کنید

oj2008pc
02-03-2011, 19:43
اول باید یک کانکشن از نوع bridge در ویندوز بسازید

سپس در حالیکه مانند همیشه به اینترنت وصل هستید در قسمت آدرس بنویسید 192.168.1.1
(در صورتیکه آیپی مودم را تغییر نداده اید)

سپس به قسمت Advanced setup و بعد WAN رفته و سپس edit را بزنید.
next را بزنید و در صفحه بعد بجای PPPoE گزینه Bridging را انتخاب کنید و بقیه صفحات هم next بزنید.
حالا میتونید با استفاده از اون کانکشن که ساختید به اینترنت وصل بشید.

نکته مهم : پسورد adsl خودتون رو باید داشته باشید تا در هنگام ساخت کانکشن از اون پسورد استفاده کنید.

من بطور خلاصه توضیح دادم و در صورتیکه باز هم سوالی داشتید به این تاپیک سر بزنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

pedi_sa
03-03-2011, 01:06
با سلام و خسته نباشید
من حدود دو هفته اس که از صبانت اینترنت میگیرم و مودمم 2640u هستش
روزهای اول که اینترنتم وصل شده بود هر چی مودممو روشن میکردم چراغ dslش چشمک میزد.
بعد با یکی صحبت کردم گفت تو قسمت advanced setup>dsl برم و سه تا تیک adsl2 و +adsl2 و AnnexLرو بردارم مشکل حل شد و دستگاه به راحتی کانکت میشد و چراغ اینترنت هم روشن میشد و وایرلس هم کار میکرد.
همون موقع که نتم راه افتاد کانکشن boardband pppoe تو ویندوز درست کردم (اون موقع اصلا از autoconnect بودن مودم خبر نداشتم) و هر وقت مودم رو روشن میکردم و مودم به نت کانکت میشد ، با کانکشن ویندوز هم کانکت میشدم.
الان یه چند روزیه که چراغ adsl روشنه ولی چراغ internet روشن نمیشه.با این که اصلا به تنظیماتش دست نزده بودم کار خاصی باهاش نکرده بودم.
فریمورشو آپدیت کردم ، چندبار ریستش کردم و دوباره setup کردم (دقیقا مطابق روشی که همه جا میگن)
فایده نداره که نداره.
الان دیگه فقط با کامپیوتری که به یه پورتش وصله میتونم برم نت و وایرلس و پرتهای دیگه تعطیلن.
چیکارش کنم؟؟
مرسی از توجهتون.خواهشنا کمک کنید..

oj2008pc
03-03-2011, 02:46
دوستان چرا به قوانین فروم توجه نمی کنید ؟؟؟
1- سوالات مربوط به اینترنت در این تاپیک نیست.
2- باید در تاپیک مربوطه جستجو کنید بعد تاپیک جدید ایجاد کنید.
-----------------------
شما پسورد اشتباه در مودم وارد کردید (در صورتیکه بقیه تنظیمات تغییر ندادین)
این مودم گاهی اوقات این مشکل داره که پسورد حذف میشه

oj2008pc
03-03-2011, 02:46
-- حذف شود (تکراری) --

hike
05-03-2011, 14:55
یک مزیتی که این مدل داره امکان استفاده از فیرمورهای لینوکسی مثل openwrt است که تو رنج قیمت زیر 50 تومن فکر کنم تکه.

فقط این وایرلسش نمیدونم چرا برای بعضی ها دردسر درست میکنه.

ARIARAD
14-03-2011, 20:51
سلام دوستان
من هم یه مودم 2640u دارم به یه مشکل عجیب بر خوردم
اونم اینه که رو پیسی خیلی راحت نصب میشه ولی رو لب تابم نه با کابل نه با وایرلس وصل میشه البته با وایرلس کانکت نشون میده ولی روش یه علامت تعجب داره و هیچ سایتیرو باز نمیکنه جالب ترش اینه که لب تابو یه جای دیگه تست کردم هیچ مشکلی نداشت نمی دونم چرا رو خط خودم این جوریه اگه میشه راهنماییم کنید ممنونتون میشم

alireza.power
24-03-2011, 14:23
آقا واسه من طبق عکس وصله ولی وایرلس کانکت نمیشه فقط از طریقه لن وصل میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک کامل :

hoseinferi
06-04-2011, 16:38
سلام
کسی میدونه چرا این مودم وایر لسش اینقدر برد کمی داره؟
میگن صد متر برد داره ولی سی متر هم به زور جواب میده و وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه. من با موبایل وصل شدم.
کسی علتش رو میدونه؟

hike
06-04-2011, 16:44
سلام
کسی میدونه چرا این مودم وایر لسش اینقدر برد کمی داره؟
میگن صد متر برد داره ولی سی متر هم به زور جواب میده و وقتی قطع میشه دیگه وصل نمیشه. من با موبایل وصل شدم.
کسی علتش رو میدونه؟
transmit power روی 100 %؟ کمی بردش کمه.

Mageed
15-05-2011, 09:50
سلام
یه سوال فوری دارم
من یکی از همین مودم دارم الان ویندوز رو عوض کردم و xp ریختم
مشکل اینه که اصلا لن و مودم رو نمیشناسه و کلا تو قسمت کانفیگ نمیره
لطفا کمک کنید خیلی ضروری

hike
15-05-2011, 15:15
سلام
یه سوال فوری دارم
من یکی از همین مودم دارم الان ویندوز رو عوض کردم و xp ریختم
مشکل اینه که اصلا لن و مودم رو نمیشناسه و کلا تو قسمت کانفیگ نمیره
لطفا کمک کنید خیلی ضروری
اول ببینید کارت شبکه رو سیستم فعاله و درایور هم نصبه. بعد از ip ه 192.168.1.1 یکبار پینگ بگیرید
ping 192.168.1.1 ببینید جواب میگیرید یا نه
برای اینکه داخل بخش کانفیگ بشید به کارت شبکه یک ip مثل 192.168.1.2 بدید و dns و دیفالت گیتوی رو هم 192.168.1.1 بدید بعد یکبار امتحان کنید . فایروال رو هم خاموش کنید.

m.legion
17-05-2011, 20:30
با سلام
لطفا اگر می شود یک آموزش کامل به صورت پی دی اف بگذارید
با کمال تشکر از همه اساتید

ehsan100
20-05-2011, 20:48
سلام
سوالي دارم؟
من بصورت دستي به اينترنت وصل ميشم يعني كانشكن دارم با مودم 2640u
وقتي دستي وصل مي شم چراغ اينترنت من روشن نميشه چرا؟ چطور درستش كنم؟
اما وقتي حالت اتومات تنظيم مي كنم يعني pppeo چراغ اينترنت روشن مي شود!

چرا وقتي با كانكشن وصل مي شوم چراغ اينترنت من خاموش مي باشد؟
لطفا راهنمائي كنيد.
ممنونم.

4rooos
25-06-2011, 11:17
سلام دوستان
من یه مودم 2640u گرفتم
درست کانفیگش کردم ،طبق پست اول همین تاپیک
ولی اصلا به اینترنت وصل نمیشه
چراغ dsl روشن میمونه چراغ استیتوس چشمک میزنه

در ضمن یه مودم huawei دارم که الان باهاش وصلم و خیلی راحت وصل میشه و هیچ مشکلی هم نداره!
از مخابرات اومدن نصب کنن نتونستن،یه مودم 2640 دیگه رو هم امتحان کردن ولی باز نشد
الان دوتا مودم 2640 خونه دارم که مال مخابراتن!
اگه کسی تا الان همچین مشکلی براش پیش اومده لطفا راهنمایی کنه.
milad137302
27-06-2011, 08:29
اقا من واقعا نمیدونم چطوری تشکر کنم الان 12 ساعته دارم دنبال این تنظیمات وایلس دی لینک میگردم توی اینجا خیلی عالی توضیح دادین منم نمیتونستم تشکر نکنم خیلی ممنون:40::40:

Silent TR
17-07-2011, 16:14
من میخواهم مودم رو کانفیگ کنم ! و هر شب هم برای دانلود شبانه یوزر و پسوردش رو هم عوض کنم ! از صبا هم دارم سرویس میگیرم
میشه بگید برای نصب و کانفیگ و هر شب عوض کردن یوزر و پس باید چیکار کنم ؟

Silent TR
17-07-2011, 21:51
دوستان کسی جواب سوالمو نمیدونه ؟

69sabokro
26-07-2011, 18:20
سلام من هم از مودم dsl-2640u استفاده مي كنم
قبلا با وارد كردن اي پي
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ميتونستم وارد تنظيمات بشم
ولي از وقتي كه خواستم رمز اينترنتم رو تغيير بدم كلا اين قسمت نمياد اين آي پي رو كه وارد مي كنم بعد يك ساعت كه طول ميكشه آخرش هم بازش نميكنه
مجبور شدم كانكشن درست كنم و از اين طريق متصل بشم ولي اينطوري فقط ميتونم از يك كامپيوتر به اينترنت متصل بشم بايد چيكار كنم كه صفحه تنظيمات داخل مرورگر باز بشه
خواهش ميكنم كمك كنيد.

ehsango
25-08-2011, 14:50
با سلام خدمت دوستان گلم منم یه مودم DSL-2640U دارم ،آقا من یه اشتراک 256 گرفتم که با سرعت دانلودش شگفت زده شدم یعنی سرعتش دقیقاً 256 یا بیشتر بود تا نزدیک به 20 روزبعد کم کم سرعتش کم شد تا جایی که رسید به 10 و میانگین 20 بعدش اکانتم که تموم شد یکی دیگه گرفتم که الان سرعت دانلودش 25 تا 30 است ولی مشکل اینجاست که بعد از نیم ساعت یا یک ساعت حالا بیشتر یا کمتر اینترنت قطع میشود و موقعی هم که تلفن زنگ میخورد کلا قطع میشود و باید با یه مکافاتی (سه چهار بار خاموش روشن کردن مودم) دوباره وصلش کنم سر راه تلفن و مودم هم اسپیلیتر گذاشتم خیلی عصبی شدم لطف کنید یه راهنمایی کنید
اگه امکانش بود به یکی از ایمیل هام جوابشو بفرستین ممنون میشم
FARSHIDG2012@GMAIL.COM
GOODARZIFARSHID@YAHOO.COM
بازم ممنون اگه کمکم کنید

sabasi
25-08-2011, 15:17
ببخشید نحوه کانفیگ 2740u هم مثل 2640u هست ؟
یک گزینه به اسم pptp توی advanced setup هست . مگه برای چیز pv نیست ؟

3mm3
14-09-2011, 12:09
مشکل منم همینه ولی تو عیب یابی می گه DNS sever وجود نداره ضمنا ویندوز 7 نه اکپسی که اون روشی که دوستموون گفتن درست شه باهاش

3mm3
14-09-2011, 13:23
دوستان مشکلو حل کردم خودم مشکل فقط فیکس شدن مودمو لپ تاپتونه اول کانکت شید بعد برید تو open network and shearing center
بعد رو کانکشنی که کانکت شدین کلیک کنید تا wirles newtwork conection status بیاد بعد رو diagnoseکلیک کنید تا عیب یابی کنه وقتی کرد مودمتو خاموش کنید بعد 5 ثانیه دوباره روشن کنین بزنید روFIX بعذ کاملا مشکلتون برطرف میشه

این ماله وین 7ناست

amd>intel
14-09-2011, 23:09
اگر با یو اس بی وصل کردی درایورش رو اپ کنید اگر لن درایور چیپ LAN

dimeh11
17-09-2011, 22:13
سلام دوستان من هم همین نوع مودم2640u دلینک دارم فریمور اشتباهی بهش دادم و دیگه مودم بالا نیومد لطفا منو راهنمایی کنید چه خاکی بر سرم بریزم

h_r_v
17-09-2011, 22:58
دوستان من یوزرنیم و پسورد کنترل پانل مدم رو یادم رفته.. چی کار کنم؟! ببرم شرکتی که ازش ADSL میگیرم درستش میکنن؟!

dimeh11
17-09-2011, 23:09
[QUOTE=h_r_v;6473410]دوستان من یوزرنیم و پسورد کنترل پانل مدم رو یادم رفته.. چی کار کنم؟! ببرم شرکتی که ازش ADSL میگیرم درستش میکنن؟![/QUOTE

دوست عزیز یوزرو پسوورد بیشتر مودمها admin هست اگه یوزر پسو عوض کردی باید یه بار فکتوری رسیت کنی مودمتو و با این یوزر پس وارد کنترل پانل شی

h_r_v
18-09-2011, 09:46
[QUOTE=h_r_v;6473410]دوستان من یوزرنیم و پسورد کنترل پانل مدم رو یادم رفته.. چی کار کنم؟! ببرم شرکتی که ازش ADSL میگیرم درستش میکنن؟![/QUOTE

دوست عزیز یوزرو پسوورد بیشتر مودمها admin هست اگه یوزر پسو عوض کردی باید یه بار فکتوری رسیت کنی مودمتو و با این یوزر پس وارد کنترل پانل شی

میدونم admin هست.. ولی نمیدونم کی عوضش کرده دیگه نمیره توش.. آخه وایرلس من پسورد نداره.. فکر کنم دارن ازش سوء استفاده میکنن..
میبرمش شرکتی که ازش اینترنت گرفتم درستش میکنم..

3mm3
25-09-2011, 17:45
[QUOTE=dimeh11;6473450]

میدونم admin هست.. ولی نمیدونم کی عوضش کرده دیگه نمیره توش.. آخه وایرلس من پسورد نداره.. فکر کنم دارن ازش سوء استفاده میکنن..
میبرمش شرکتی که ازش اینترنت گرفتم درستش میکنم..

سلام ماله ما که هنوز درست نشده اما مشکله تورو میتونم حل کنم پشت مودمت ی سوراخ داره که بالا یا پایینش نوشته ریست ی چی فرو کن توش تا دکمه ی توش تق صدا بده مودمت ریست میشه دوباره میتونی از اول شروع کنی

kingmohsen
30-09-2011, 17:50
من یک مودم دی لینک مدل dsl-2640u دارم. با کابل شبکه راحت وصل میشم اما نمی تونم با وایرلسش به اینترنت وصل بشم و توی network and sharing مینویسه که وصلی اما no internet access هستی. نوع تنظیمات شبکم bridge هستش .

bozorgmehr
10-11-2012, 21:56
با سلام من یک مودم 2640 دارم بابتدا بعد از نصب مشکلی نداشتم به دلایلی مجبور شدم ویندوذ عوض کنم( xp s3)زمانی که مجددا"مودم را نصب کردم نصب شد و بریدج را انتخاب کردم کانکشن جدید هم ساختم ولی کانکت نمی شود و ارور 621 را میدهد و چراغ انترنت مودم هم که سمت راست قرار دارد قرمز میماند ولی کلیه چراغهای دیگر سبز است حتی چراغadslا.
پیشاپیش از دوستانی که راهنماییم نموده اند سپاسگذارم.

shourgashti
21-12-2012, 18:54
سلام به همه
موقع نصب سی دی وایرلس dlink2640uبه این مشکل بر خوردم میشه کمکم کنید

750
09-02-2013, 21:49
سلام به همه
موقع نصب سی دی وایرلس dlink2640uبه این مشکل بر خوردم میشه کمکم کنید

این مشکله من هم هست >. کسی میدونه مشکل از کجاست ؟//

Arian 27
13-02-2013, 17:59
درود بر همگی.
ببخسید اینو میپرسم ولی قیمت این مودم الان چنده؟

Arian 27
13-02-2013, 18:11
من چند روز پیس می خواستم از صبانت سرویس بگیرم. از پیتیبانی که پرسیدم مودم D-Link رو پشتیبانی میکنن گفت آره ولی با شبکه صبانت زیاد تداخل داره.
واسه همینم تنضیماتش زیا به هم میریزه. به طوری که ازهر 100 نفری که به پشتیبانی صبانت زنگ میزنن 75 تاشون اشکال با مودم Dlink دارن.
احتمالا یکی از دلایل مشکل شما هم این میتونه باشه.
با تشکر :n12:

عبدالهیی
17-02-2013, 14:12
عکسا باز نشد دوست من!

نه!من پشتیبانم و شدیدا احتیاج دارم

Mahnam7
20-02-2013, 15:19
سلام
من تا دیروز هیچ مشکلی با وایرلس نداشتم با همین مودم
اما الان 2 روزه که فقط می تونم با کامپیوتر وصل شم اما با لپ تاپ و گوشیم نه!!!
اصلا هم به تنظیماتش دست نزده بودم!
یهو اینجوری شد!
رو لپ تاپم می زنه Limited access ! رو گوشی هم که اصلا نشون نمی ده! باید چیکار کنم؟؟ اعصابم خورد شده!!! :n28:

مجید62
22-02-2013, 02:01
سلام . درسته که میگن اگه یه وقتی مودمتون رو هر طوری که تنظیم کردید نتونستید که به اینترنت وصل بشید،ممکنه که برنامه چیپست مودم خراب شده؟اگه اینطوره چطور باید آپدیتش کرد.؟:n13:اسم نرم افزارش چیه؟:n13:

yaghoot200
08-08-2013, 14:11
سلام من به مشکلی دارم می خوام یوزر و پسورد این مودمو تغییر بدم اما چون خودم نصب نکردم نمیدونم چه طوری میشه؟ ممنون میشم منو راهنمایی کنید