مشاهده نسخه کامل
: Final Battle
ufo-alien
08-12-2010, 05:12
FINAL BATTLE
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی FINAL BATTLE یک بازی :استر اتژیک ایرانی است. داستان این بازی در دوره تا ریخ معاصر رخ می دهد.
این بازی در اصل به روایت بخشی از روزهای که کشور فقیر و کو چک کو با دچار زلز له مهیبی در سال 2012 میگر دد میباشد در پی این حادثه تلخ ،تمام کشور های دنیا به کمک این کشور می رو ند و لی طبق معمول کمک ها به کو با دیر می رسد ، مشکلات و فقر و شیو ع بیمار یهای واگیر دار مو جب بروز آشو ب های بز رگ در شهر های کو با میگردد .
کشور امر یکا وارد عمل شده و از فر صت بدست آمده به بهانه امنیت ، استفاده و نیر و های نظامی خود را وارد سو احل کو با میگرداند .
در این بین تشنج بین روسیه و امر یکا در ساز مان ملل بر سر حضور نظامی امر یکا بالا میگیر د ، کشور های زیادی کمکهای خود را به کو با گسیل می دارند در این بین بیشتر ین کمک ها از جانب شر یک دیر ین کو با یعنی روسیه است ، امر یکا دو هو اپیمای ترابر ی روسیه را عمد ا به بهانه هو اپیما های نظامی مورد حمله قر ارل داده و ساقط می کند .. این سر آغاز حمله مهیب و خانمانسوز شش ماه بعد می باشد .....
در این بین ایر ان با کمک روسیه و لبنان کمر بند امنیتی اسلامی را تحت پیمان امنیت اسلامی به امضا میر ساند و این سبب نا رضا یتی شدید اسر ائیل میشود اسر ائیل این فر صت اغتشا شات بین روسیه و امر یکا و هم پیمانان امر یکا ( ناتو ) استفا ده و به بهانه نا بودی پا یگا های حز ب الله وارد خاک سوریه و لبنان شده و پا یگاه های ایر ان و سور یه را در لبنان مورد تهاجم قر ار می دهد ....
این ماجرا نیز سر آغاز حمله و پاسخ ایر ان به این حملات خو اهد گردید . ادامه داستان ....
از مشخصه های این بازی ایرانی استفاده از موسیقی کاملا سنتی با گرایش های محلی منطقه است که به جذابیت و حس ایرانی بازی افزوده است. فضا سازی متنوع و بومی منطقه و طراحی ادوات نظامی بر اساس ار تش هر کشور از دیگر مشخصه های بارز بازی نبر د نهایی است.
این بازی از دیدگاه فنی نیز قابل توجه است. دراین بازی سعی شده است تا تکنیک های جدید گرافیکی نزدیک به استاندارد های بازی سازی روز دنیا پیاده سازی شود. همچنین برای سازگاری بهتر با شرایط رایانه های بازیکنان تست ها و روش های معتبری جهت برطرف کردن معایب و همچنین بهبود سرعت ضمن تثبیت کیفیت تکنیک ها بکار گرفته شده است.
هوش مصنوعی بازی تقریبا از استاندارد های روز پیروی کرده و در پیاده سازی آن سعی شده که از بازی های مشابه خارجی در همین ژانر الگوبرداری شود. از جمله ویژگی های خاص آن می توان به شناسایی خودکار نقاط پوششی – ردیابی هوشمندانه ی دشمنان – جستجوی سریعترین روش مبارزه برای مقلوب نمودن دشمن – سازگاری با صحنه های کارگردانی شده و شرایط محیطی خاص اشاره کرد.
مشخصات بازی :
نام: نبرد نهایی
نام لاتین: FINAL BATTLE
سازنده:تیم AFM RAYAN
توزیع و پخش :شر کت لوح زرین نیکان
سبك: استر اتژیک
انجین :SAGE (game engine) ار تقا داده شده *
تصاویر بازی :
سلام اینهم چند تا عکس جدید :
MJ assassins creed
08-12-2010, 07:30
خیلی خوبه.
امیدوارم که به موفقیت برسه و با بهترین قیمت روانه بازاز شود.(وقتی بازی رو 6-5 هزار تومن میدن گیمر ها میرن 2 هزار تومن میدن استار کرافت رو میخرن)
SA.JJ.AD
08-12-2010, 07:52
خیلی خوبه.
امیدوارم که به موفقیت برسه و با بهترین قیمت روانه بازاز شود.(وقتی بازی رو 6-5 هزار تومن میدن گیمر ها میرن 2 هزار تومن میدن استار کرافت رو میخرن)
5.6 تومن خیلی هم خوبه !!! شما مطمئنی تو کشور های دیگه استارکرفت رو 2 تومن میخرند ؟! حالا از اونا به دلایل مختلف دزدی میکنیم - دیگه از خودمون که نباید دزدی بکنیم !:20:
SNOW PATROL
08-12-2010, 08:41
5.6 تومن خیلی هم خوبه !!! شما مطمئنی تو کشور های دیگه استارکرفت رو 2 تومن میخرند ؟! حالا از اونا به دلایل مختلف دزدی میکنیم - دیگه از خودمون که نباید دزدی بکنیم !:20:
دوست عزیز شما میدونی حقوق پایه کارگری تویه کشور مثل انگلستان چقدره؟؟؟
حدال دستمزد ماهیانه کارگری تو انگلستان 1200 پوند هست یعنی یه چیزی نزدیک به 2 ملیون تومن
اما برای ایران حداقل دستمزد کارگری ماهیانه 303 هزارتومان هست
پیدا کنید پرتقال فروش را
سلام
اینکه بازی جدید ایرانی نیست ! از تصاویر مشخصه مد بازی Generals باید باشه ...
عکس سوم به اون خونه ها دقت کنید ... خود Generals هست .
ولی خوب باید از یه جایی شروع کرد .
SA.JJ.AD
08-12-2010, 09:58
دوست عزیز شما میدونی حقوق پایه کارگری تویه کشور مثل انگلستان چقدره؟؟؟
حدال دستمزد ماهیانه کارگری تو انگلستان 1200 پوند هست یعنی یه چیزی نزدیک به 2 ملیون تومن
اما برای ایران حداقل دستمزد کارگری ماهیانه 303 هزارتومان هست
پیدا کنید پرتقال فروش را
افرین
خوب برا همینه که اونجا 40.50 تومن می ارزه و اینجا 5.6 تومن دیگه عزیزم :20:
mostafa_gm
08-12-2010, 12:34
منم تا درخت هاي نخل رو ديدم ياد generals افتادم!!
armin_punisher6
08-12-2010, 13:07
کاملا معلومه که از جنرالز تقلید کرده.امیدوارم کیفیتشم بتونه مثل اون تقلید کنه.
Alex Fera
08-12-2010, 13:09
1-بهتر بود تاپیک رو توی تالار اخبار و رمز بازیها میزدید
2-این عکسا اگه بازی نهایی باشن که سازنده ها دارن وقت خودشون رو تلف میکنن مگه اینکه بیشتر روش کار کنن
نکته:پرچمارو توی عکس آخر ببینید((bug))
3-اون هواپیمایی که توی گوشه ی راست بالا عکس یک هستش الان به روزه دیگه
4-تانکهای بازی هم شبیه فوطی کبریت ساختن
نقدهای سازندرو حال کردید؟!
ufo-alien
08-12-2010, 13:27
2-این عکسا اگه بازی نهایی باشن که سازنده ها دارن وقت خودشون رو تلف میکنن مگه اینکه بیشتر روش کار کنن
سلام
با تشکر از همه این عکس ها نمونه های ابتدای هستند نمو نه مد ل ها هم بسیار زیبا طر احی شدند البته تا حد امکان با جز ئیات ،تا نکها همه تا حد امکان با جز ئیات طر احی شد ند ....
چون ما از موتور باز های :Command & Conquer استفا ده کر دیم ( به دلیل رایگان بودنش ) مسلم شبهاتهای خو اهید دید ....
ولی لازمه به اطلاع همه بر سونم این بازی با هزینه یک گروه دانشجویی در حال ساخته و نبایید انتظار زیاد از این هم داشت ... ولی این قول را به همه می دیم که این بازی یک بازی متفا وت خو اهد بود و یک سر و گردن از باز ی های رد آلرت 3و تایبر یم ها بر تر باشه ....و امید واریم با حمایت شما عزیز ان و نقطه نظر ات کار شناسانه شما این صنعت در ایر ان پا بگیر ه ....
Alex merccer
08-12-2010, 14:17
هواپیما رو شما بیخیال شو M1 abramz هاشو بچسب
MJ assassins creed
08-12-2010, 15:12
آقای ....... عزیز(اسمتون؟؟؟)
من توی ایران دارم میگم.شما خودت خداوکیلی بازی مثل شمشیر نادر یا گرشاسب رو که 7-8 تومن هست رو میری بگیری یا اساسین رو که 2 تومن.اگه تو این ژانر کسی بخواد یه بازی درست و حسابی بکنه میره اساسین رو میگیره.مگر کسی بخواد این بازی ها رو امتحان بکنه.وگرنه به خاطر قیمتش کمتر کسی میاد 4 برابره اساسین پول بده و یه بازی که 4 برابر از نظر گرافیک،گیم پلی و ..... کمتر هست رو بره بگیره.منم نظرمو گفتم.باید تا به الان که صنعت بازی سازی ما به اون صورت جهانی نشده قیمت ها اینقدر زیاد نباشه تا با استقبال بیشتری رو به رو شه.
در ضمن من دوست یکی از دوستام توی آمریکا برنامه نویسه و روزی حدود 100 دلار در آمد داره.تازه خیلی تازه کاره.
سلام
با تشکر از همه این عکس ها نمونه های ابتدای هستند نمو نه مد ل ها هم بسیار زیبا طر احی شدند البته تا حد امکان با جز ئیات ،تا نکها همه تا حد امکان با جز ئیات طر احی شد ند ....
چون ما از موتور باز های :Command & Conquer استفا ده کر دیم ( به دلیل رایگان بودنش ) مسلم شبهاتهای خو اهید دید ....
ولی لازمه به اطلاع همه بر سونم این بازی با هزینه یک گروه دانشجویی در حال ساخته و نبایید انتظار زیاد از این هم داشت ... ولی این قول را به همه می دیم که این بازی یک بازی متفا وت خو اهد بود و یک سر و گردن از باز ی های رد آلرت 3و تایبر یم ها بر تر باشه ....و امید واریم با حمایت شما عزیز ان و نقطه نظر ات کار شناسانه شما این صنعت در ایر ان پا بگیر ه ....
سلام خسته نباشید
اگه کار دانشجوییه که دمتون گرم :46:
شما که مدل سازی رو انجام دادین . احتمالا داستان جدیدی هم نوشته باشین و قسمت مرحله ای هم اضافه کرده باشین فقط زحمت بکشین روی هوش مصنوعی هم کار کنین که ما خیری از این هوش مصنوعی سری بازی های جنرالز ندیدیم :31:
ufo-alien
09-12-2010, 03:20
سلام خسته نباشید
اگه کار دانشجوییه که دمتون گرم :46:
شما که مدل سازی رو انجام دادین . احتمالا داستان جدیدی هم نوشته باشین و قسمت مرحله ای هم اضافه کرده باشین فقط زحمت بکشین روی هوش مصنوعی هم کار کنین که ما خیری از این هوش مصنوعی سری بازی های جنرالز ندیدیم :31:
متشکرم
منظور از هوش مصنوعی در بازی جنرال ها این است که در جنرالها هوش مصنوعی ضعیف بود ؟
Omid_Sadeghvand
09-12-2010, 11:28
سلام
یعنی شما میگید ما این صنعت رو ببوسیم بذاریم کنار و بیخیالش بشیم!؟
شما مشکلتون با قیمت بازهاست!؟
MJ assassins creed
09-12-2010, 17:10
یعنی شما میگید ما این صنعت رو ببوسیم بذاریم کنار و بیخیالش بشیم!؟
شما مشکلتون با قیمت بازهاست!؟
آقا کی گفت با این صنعت ما مخالفیم.ما میگیم که تا بازی ها به صورت جهانی پا نگرفته اینقدر بازی ها گرون نباشه تا مورد استقبال همه ی اقشار جامعه قرار گیرد.
genius_islamic
10-12-2010, 11:28
سلام
من خودم بازی ساختم و میدونم چه کار سختی هست مخصوصا وقتی که امکانات نباشه درکل یک کار محاله ولی با این حال میگم اگه بخوام بازی کنم ترجیح میدم یک بازی را بازی کنم که استاندارد باشه مثلا مثل مدال افتخار
من یک چند تایی از بازی هایی ایرانی را دیدم خیلی زحمت کشیدن ولی خیلی افتضاح بودند درحد بازی های اولیه مثلا 10 11 سال پیش خیلی سبکشون پایین بود
MJ assassins creed
10-12-2010, 18:03
سلام
من خودم بازی ساختم و میدونم چه کار سختی هست مخصوصا وقتی که امکانات نباشه درکل یک کار محاله ولی با این حال میگم اگه بخوام بازی کنم ترجیح میدم یک بازی را بازی کنم که استاندارد باشه مثلا مثل مدال افتخار
من یک چند تایی از بازی هایی ایرانی را دیدم خیلی زحمت کشیدن ولی خیلی افتضاح بودند درحد بازی های اولیه مثلا 10 11 سال پیش خیلی سبکشون پایین بود
آقا خدا پدرت رو بیامرزه.منم همینو میگم.صنعت بازی سازی هنوز به صورت قوی رشد نیافته و بازی ها باتکنولوژِی روز نیست و با قیمت زیادی وارد میکنند.
amin 2010
12-12-2010, 23:25
مهم ترین دلیل همذات پنداری با هر بازیی داستانشه
اقا من درست نفهمیدم تو کوبا زلزله اومده ، بعدا ایران اونجا چی کار می کنه ؟؟
اهان الان دیدم !! اسرائیل از فرصت استفاده کرده به ما حمله کرده !!
امریکا به بهانه کمک به مردم ارتش خود را وارد سواحل کو با میگرداند ... در این بین کشور روسیه کمکهای خود را روانه کو با می کند امر یکا دو هو اپیمای امداد رسان روسی را نظامی تشخیص داده و به هو اپیما ها حمله کرده و آنها را ساقط می کند ...
:31: قضیه چیه چند وقته روسیه خوبه شده ؟ همین چد وقت پیش مرگ بر روسیه الان کمک های بشر دوستانه !!؟؟
راستی ایرانیا برای کارهای بشر دوستانه رفتن کوبا کمک ، پرچم ایرانو برای چی اونجا نصب کردن !!؟؟تصاحب کردن اونجا رو ؟
نکنه اون رفیقمون که مساحت کشورو 100 هزار متر مربع کم گفت می خواد از کوبا اون مقدار که کم دارنو برداره !!
+
اگه اسم این مد رو بازی بزارید در اصل زحمات کسایی که زحمت میکشنو بازی میسازنو زیر سوال میبرید .
+
با داستان بسیار قویه بازیتون مطمئن باشید رکورد فروش رو خواهید زد
system1000
12-12-2010, 23:49
اسر ائیل از این فر صت استفا ده کرده و به پا یگا های ایر ان و سوریه در خاک لبنان حمله می کند ... ایر ان هم به تلافی این پایگاهای روسیه را مورد حمله قرار می دهد .....
من واقعا اینجای داستان رو متوجه نمیشم.اولا وقتی جنگ بین آمریکا و روسیه بوده پس این ربطش به فرصتی که اسرائیل برای حمله به ایران به دست آورده چیه؟دوم اینکه اسرائیل به ایران حمله کرده اما چرا ایران به تلافی این میاد پایگاه های روسیه بدبخت رو میزنه؟!
داستان اگه این باشه فکر کنم ایران هم جزء کشورهای تروریستی قرار گرفته.
در مورد خود بازی هم باید بگم که واقعا نمیشه توقع داشت که بازی ساخت داخل مثل و یا در حد بازی های کمپانی های خارجی باشه.
اونا رشته دانشگاهی به این اسم دارن و میلیون دلار خرج میکنن و اعضای تیم سازنده شون از سرتاسر دنیا هست و وقتی بازی تموم میشه باید 10 دقیقه صبر کنیم تا تمام اسامی افرادی که تو ساختن بازی نقش داشتن رو ببینیم.
تو ایران برای خیلی از علوم حیاتی رشته دانشگاهی نداریم و حتی اسمشونو نشنیدیم چه برسه به بازی های کامپیوتری.حتی خیلی از همین شرکت های معروف هم بازی های مزخرف زیاد میسازن.در کل کسایی که بازی های ایرونی رو با بازی های خارجی مقاسیه میکنن 100% از مقایسه اشتباه استفاده میکنن.من فکر میکنم بازیهای ساخت داخل رو فقط میشه با بازی های دیگه ای که ساخت داخل هستن مقایسه کرد.5 6 تومن پولم برای کسی میخواد بازی ایرونی رو تجربه کنه بعید میدونم پول زیادی باشه.
به سازنده ها خسته نباشید میگم.
حالا این بازی کی میاد ؟ از ژنرال بهتره یا نه
آریا ایرانی
13-12-2010, 16:20
آخه عزیزم با این گرافیک و کار که مال کامپیوترهای 386 هست! موفقیتی درکاره؟
چرا نیروشون رو صرف کار مثبت نمی کنن؟
ufo-alien
13-12-2010, 17:14
رجوع شود به تایپیک اول
متشکرم
منظور از هوش مصنوعی در بازی جنرال ها این است که در جنرالها هوش مصنوعی ضعیف بود ؟
شرمنده دیر جواب میدم به کل فراموش کرده بودم ...
بله AI نسخه های قبلی خیلی پایینه حتی مدهای جدید هم که میساختن فقط یونیت و تجهیزات و ... اضافه میشد ولی نوع بازی کامپیوتر دقیقاً به همون صورت قبلی بود . بعدها یه سری اومدن مدهای AI بالا درست کردن که باز نسبت به قبل بهتر شد .
به عنوان مثال همیشه با ساخت یه سری ساختمون - یونیت و پدافند بازی رو شروع میکنن و هر چند دقیقه یه چیت میزنن به خودشون پول میرسونن (اگه روی hard باشه) بعد مدام یه سری یونیت میفرستن واسه حمله ! روی همین حساب ملت میشینن 1 به 7 با کامپیوتر بازی میکنن با 4 تا پدافند بازی رو نگه میدارن ! ولی یه مد AI بود (اسمش خاطرم نیست) بقدری کامپیوتر قشنگ بازی میکرد احساس میکردی با آدم بازی میکنی !!
در مورد گرافیک بازی هم به نظر بنده هیچ عیبی وارد نیست چون بازی های تحت شبکه همینم از سرشون زیاده :31:
havas_1980
17-12-2010, 12:55
تاپیک منتقل شد به بخش اخبار + عنوان تاپیک هم اصلاح شد.
صفحه مربوط به این ماد هم در آدرس زیر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HoJJaT_007
17-12-2010, 13:29
دوست عزیز فقط یه سوال . شما بر چه حسبی اون مشخصات سیستم مورد نیازو زدی ؟!
مطمئنی این بازی با این گرافیک 9600 میخواد ؟ COD BO یا GTA IV با اون عظمتشون روی یه 8600 میومد بالا . اینکه گرافیکش 1 / 10000 اونا هم نیست .
+ رم دو گیگ :18:؟!
ufo-alien
17-12-2010, 15:46
تاپیک منتقل شد به بخش اخبار + عنوان تاپیک هم اصلاح شد.
صفحه مربوط به این ماد هم در آدرس زیر:
این مد هم ساخت تیم ماست ولی اون ماد بر ای بازی جنرالها است این یک بازی با انجین ار تقا یافته همون رد آلر د 3 هست آیا رد آلرد 3 با جنرال ها چون از یک موتور استفاده کردند یک بازی هستند ؟!!
این کار شما واقعا غیر مسئو لنه و غیر کار شناسانه بود ؟
ما بر ای این بازی جدید از بنیاد ملی باز یهای را یانه ای در حال مجوز گرفتن هستیم اگر ماد باشد مجوز بازی نمی دادند من بر ای شما متاسفم:41:
HoJJaT_007
17-12-2010, 15:50
این مد هم ساخت تیم ماست ولی اون ماد هست بر ای بازی جنرالها این یک بازی با انجین ار تقا یافته همون رد آلر د 3 هست آیا رد آلرد 3 با جنرال ها چون از یک موتور استفاده کردند یک بازی هستند ؟!!
این کار شما واقعا غیر مسئو لنه و کار شناسانه بود ؟
ما بر ای این بازی جدید از بنیاد ملی باز یهای را یانه ای در حال مجوز گرفتن هستیم اگر ماد باشد مجوز بازی نمی دادند من بر ای شما متاسفم:41:
دوست عزیز یعنی شما داری میگی مد نیست ؟ خب اگه مد نیست چیه ؟ یعنی شما اومدی با یه Game Engine یه بازی ساختی ؟ اون میشه بازی .
ولی اگه حتی شما دست بزنی به یه بازی . حالا یا مپشو عوض کنی یا اینا میشه مد فکر کنم . البته من جنرال بازی نکردم و اطلاعاتی ندارم . فقط خواستم تعریف مد رو بگم .
پ.ن : راستی شما چرا اینطوری حرف میزنید ؟ انگار دارید از google translate استفاده میکنید :O دلیلش چیه ؟
ufo-alien
17-12-2010, 16:15
دوست عزیز یعنی شما داری میگی مد نیست ؟ خب اگه مد نیست چیه ؟ یعنی شما اومدی با یه Game Engine یه بازی ساختی ؟ اون میشه بازی .
ولی اگه حتی شما دست بزنی به یه بازی . حالا یا مپشو عوض کنی یا اینا میشه مد فکر کنم . البته من جنرال بازی نکردم و اطلاعاتی ندارم . فقط خواستم تعریف مد رو بگم .
پ.ن : راستی شما چرا اینطوری حرف میزنید ؟ انگار دارید از google translate استفاده میکنید :O دلیلش چیه ؟
بله دوست گرامی تیم ما با اخذ مجوز از بنیاد ملی بازی های را یانه ای با یک انجین مستقل و کمک از کتا بخانه های سورس باز موتور SAGE را باز نویسی کردیم همون کاری که :ٍٍEA gaem بر ای ساخت بازی تایبر یم ها و رد آلر د 3 کرد ....
این کار مشتر ک یک تیم مشترک است کار من به تنهایی نیست....
شما اگه جنرال بازی کرده باشید مشاهده خو اهید کرد که دوربین بازی کاملا متفاوت با بازی ماست بازی ما شما می تونید یک کماندو را در حد سوم شخص کنتر ل کنید کجای جنرالها این امکان رو داره کجای جنرالها شما می تونید آسمان رو ببینید و زاویه های دو ربین رو تعقییر بدید ؟؟
شما در بازی ما حتی یک تانک یا سر باز یا یونیت یا یک موسیقی وصدا یا یک تکسچیر ونقشه نمی تونید پیدا کنید که نمونه اش یا شبیهش در بازی جنرالها باشه...
ما تا اینجا بیش از 1گیگ بر ای بازی مدل طر احی کردیم ....
ما بیش از 14 آسمان مناطق مختلف بر ای بازی ساختیم ما6 محیط اب و هوای بر ای بازی طر احی کردیم با اقلیم و بافت مخصوص خودش ما بیش از 7 مدل آب هوشمند بر ای بازی طر احی کردیم که هر آب در شر ایط محیطی خودش متقییر است مثلا آب رو دخانه ها در هوای بارانی گل آلود ند یا در مناطق استو ای آب دریاها با مناطق دیگه فر ق می کنند آب در هوای برفی یخ می بنده این ها کجا در بازی جنرال هست ؟؟...
تمام اثر ات انفجار ها و رفتار محیطی در بازی ما با بازی جنرال کاملا متفاو ته مثلا وقتی یک تانک شلیک می کنه شما اثر ات و ار تعاشات تانک رو در حال و بعد از شلیک می بینی حتی دودی که از لوله تانک خارج می شه رو شما می بینی یا هزاران چیز دیگه که مجال بیان در اینجا نیست ....
ما موتور بازی رو از دایر کست 8 به دایر کست 9 ارتقا دادیم این کار کمی است ??!!
من از حمایت معنا دار مدیر ان این تالار واقعا متاسفم ما ایر انی ها هر چی سر مون می آد از دست همو طنان مونه ....
حالا اگر یک بازی مزخرف خارجی بی اصل و نصب رو در این تالار معرفی می کردند کک هیچ کس رو نمی گزه و به به و چه چه همه بالا می رفت !!!
هیچ کس نه بر ای قیمتش نه بر ای گرافیکش نه بر ای موتورش عیب و ایر اد نمی زاشت ....تازه بی هیچ منتی در تمام سایتهای بازی هم بر اش تبلیغ می کردیم ولی حالا چون یک گروه دانشجویی با هز ینه دانشجویی دارند این کار رو می کنند همه شد ند کار شناس کسی باید کار شناسی کنه که حداقل تو عمرش یک مدل طر احی کرده باشه ....
در پایان از همه متشکرم که درد و دل ما رو تا مل کردند ...
یا علی
HoJJaT_007
17-12-2010, 17:03
شما چرا ناراحت میشید حالا .
هومان جان فکر کرد این مد هستش نه یه بازی مستقل .
به هر حال شما از translator استفاده کردید ؟
CATALONIA
17-12-2010, 18:41
سلام .
من اول از همه از شما و تيمتون تشكر ميكنم ...
اسم بازي رو بگيد تا عنوان تاپيك عوض شه ...
ا پست اول تاپيك رو خواهشا تكميل كنيد ..
ا اين كار ها چيه ؟ شما اگه بخواين اينقدر زود جوش بيارين نميتونين هيچ جا رو بگيريد .. بايد با صبر و حوصله كار ها رو پيش ببريد
ممنون و متشكر !
ufo-alien
17-12-2010, 19:54
سلام .
من اول از همه از شما و تيمتون تشكر ميكنم ...
اسم بازي رو بگيد تا عنوان تاپيك عوض شه ...
ا پست اول تاپيك رو خواهشا تكميل كنيد ..
ا اين كار ها چيه ؟ شما اگه بخواين اينقدر زود جوش بيارين نميتونين هيچ جا رو بگيريد .. بايد با صبر و حوصله كار ها رو پيش ببريد
ممنون و متشكر !
سلام
متشکرم موضوع اصلا صحبت جو ش آوردن نیست
ایشان بدون هماهنگی این کار رو کردند (جابجایی و *عوض کردن نام تایپیک!!!) شما هم بودید نا راحت می شدید کسی که در این مکان های عمومی تایپیکی را طبق قوانین ایجاد می کند انتظار دارد حداقل به صاحب تایپیک و خوانندگان احترام گذاشته بشه...
از همه دو ستان سپاسگزارم
havas_1980
17-12-2010, 20:39
به دلیل بی ا حترامی مدیر ان سایت این خبر ها را در این تالار ادامه نخواهم داد و تمام پستها را حذف کردم واقعا بر ای یک عده متاسفم نمی دونم ازاین کار ها چه هدفی دارند !!!!!
من از حمایت معنا دار مدیر ان این تالار واقعا متاسفم ما ایر انی ها هر چی سر مون می آد از دست همو طنان مونه ....
حالا اگر یک بازی مزخرف خارجی بی اصل و نصب رو در این تالار معرفی می کردند کک هیچ کس رو نمی گزه و به به و چه چه همه بالا می رفت !!!
هیچ کس نه بر ای قیمتش نه بر ای گرافیکش نه بر ای موتورش عیب و ایر اد نمی زاشت ....دوست گرامی! واقعا ناراحت کنندست که اینکه تغییر عنوان تاپیک رو بی احترامی بزرگی برای خودتون تلقی میکنین و اینطور از کوره در میرین. با این نوع گفتارتون در عجبم در امر بازیسازی چطوری کارتون رو پیش میبرین و فکر هم نمی کنین که بهتره این صحبت رو با ارامش و از طریق پیغام (چه خصوصی چه عمومی) مطرح کنین. البته بماند در پروفایل هم با آرامش صحبت نکردین و این کار رو تواما بی اطلاعی و قرض ورزی از طرف من دونستین با اینکه یا باید بی اطلاعی باشه یا هم قرض ورزی! نکته ناراحت کننده تر هم اینه که میزنین پست هاتون رو پاکسازی میکنین... این رفتار به هیچ وجه حرفه ایی نیست و کار یه آدم عاقل و بالغ نیست... 34 سال هم سن دارین, دیگه بدتر! (اگه سن تون واقعا همین باشه)
من فقط با توجه به صفحه معرفی ماد مربوطه و دیده های خودم, نام تاپیک رو اصلاح کردم... در مورد جابجایی تاپیک هم باید بگم که چون هنوز منتشر نشده و در حل ساخته بنابراین جاش در صفحه اصلی نیست. تازه وضع این تایپک طوریه که میتونه در انجمن ویرایش بازی قرار بگیره. پس در این موارد هیچ اشکالی متوجه مدیریت نیست.
در مورد قسمت دوم حرفتون... اینکه شعور کاربران انجمن رو اینقدر داغون بدونید که فرق بازی خارجی خوب از خارجی بد رو ندونند و هر چی دستشون میاد رو به به چه چه میکنند, توهین به این کاربر ها می بینم و بس...
ufo-alien
17-12-2010, 23:07
دوست گرامی! واقعا ناراحت کنندست که اینکه تغییر عنوان تاپیک رو بی احترامی بزرگی برای خودتون تلقی میکنین و اینطور از کوره در میرین. با این نوع گفتارتون در عجبم در امر بازیسازی چطوری کارتون رو پیش میبرین و فکر هم نمی کنین که بهتره این صحبت رو با ارامش و از طریق پیغام (چه خصوصی چه عمومی) مطرح کنین. البته بماند در پروفایل هم با آرامش صحبت نکردین و این کار رو تواما بی اطلاعی و قرض ورزی از طرف من دونستین با اینکه یا باید بی اطلاعی باشه یا هم قرض ورزی! نکته ناراحت کننده تر هم اینه که میزنین پست هاتون رو پاکسازی میکنین... این رفتار به هیچ وجه حرفه ایی نیست و کار یه آدم عاقل و بالغ نیست... 34 سال هم سن دارین, دیگه بدتر! (اگه سن تون واقعا همین باشه)
من فقط با توجه به صفحه معرفی ماد مربوطه و دیده های خودم, نام تاپیک رو اصلاح کردم... در مورد جابجایی تاپیک هم باید بگم که چون هنوز منتشر نشده و در حل ساخته بنابراین جاش در صفحه اصلی نیست. تازه وضع این تایپک طوریه که میتونه در انجمن ویرایش بازی قرار بگیره. پس در این موارد هیچ اشکالی متوجه مدیریت نیست.
در مورد قسمت دوم حرفتون... اینکه شعور کاربران انجمن رو اینقدر داغون بدونید که فرق بازی خارجی خوب از خارجی بد رو ندونند و هر چی دستشون میاد رو به به چه چه میکنند, توهین به این کاربر ها می بینم و بس...
شما به عنوان مدیر مسلما حق جابجایی دارید کا ملا با شما مو افقم ولی آیا بهتر نبود تا با ما حداقل مشور ت می کردید ؟! یا اطلاعات می خواستید .
طبق قوانین حق جابجابیی با شماست ولی حق عوض کردن عنوان رو (حداقل بدون اطلاع ما )نداشتید دوست من این یک نوع بی احترامی نیست پس چیه ؟ ما قصدمون از ایجاد تایپیک اطلاع رسانی و حمایت بود نه اتهام و تخریب ...
شما با این کارتون دقیقا این کار رو خو استه یا نا خو استه انجام دادید یعنی به کو چکتر ین حق ما که عنوان تایپیک هم بود اعتنا نکرده و احترام نگزاشتید .
havas_1980
17-12-2010, 23:33
شما به عنوان مدیر مسلما حق جابجایی دارید کا ملا با شما مو افقم ولی آیا بهتر نبود تا با ما حداقل مشور ت می کردید ؟! یا اطلاعات می خواستید .
طبق قوانین حق جابجابیی با شماست ولی حق عوض کردن عنوان رو (حداقل بدون اطلاع ما )نداشتید دوست من این یک نوع بی احترامی نیست پس چیه ؟ ما قصدمون از ایجاد تایپیک اطلاع رسانی و حمایت بود نه اتهام و تخریب ...
شما با این کارتون دقیقا این کار رو خو استه یا نا خو استه انجام دادید یعنی به کو چکتر ین حق ما که عنوان تایپیک هم بود اعتنا نکرده و احترام نگزاشتید .نه در زمینه جابجایی تایپک و نه در زمینه تغییر نام تایپک هیچ الزامی وجود نداره که با شخص زننده تاپیک هماهنگی انجام بشه... در هیچ انجمن دیگری هم این طور عملی رو از سوی مدیریت نمیبینین و این نظر شماست که اینو بی احترامی و تخریب و امثال این جور صحبت ها تلقی میکنین... در کل موضوع رو الکی الکی بزرگ کرده و دارین هی کش میدین.
صبحت دیگه ایی دارین در انجمن انتقاد و پیشنهاد مطرح کنین. این موارد هم به ناچار پاک یا منتقل میشه به جای خودش.
موفق باشین.
سلام.
به نظر من که
گرافیکش خوبه
جزییاتش هم فوق العاده است.
موفق باشید.
AMIR REZAs
19-12-2010, 16:12
سلام
خیلی خوبه ... معلومه تو گرافیکش هم خوب کار کردید ... فقط یه پیشنهاد برای اینکه بازی تون از حالت مد خارج بشه و جنبه ی بازی کامل بگیره تا میتونید سعی کنید رو گیم پلی کار کنید ، رو دوربین ، مراحل و.....
موفق باشید....:11:
من هم یه پیشنهاد دارم
شما بیخیال حرف دیگران شو اگه بنیاد گفته ماد نیست حتما نیست چون اونا از ریز و درشت هر بازی اشکال می گیرن اگر اونا گفتن هست بدون هیچ کاری واسه متقاعد کردن اونا نمی تونی بکنی . ولی در کل ماد ماده . اما این در صورتی نقض می شه که شما یه انجین تازه رو درست کرده باشین حتی اگر هم انجین اصلی رو تغییر داده باشین بازی شما دیگه ماد به حساب نمی اد بلکه یه بازی جداست این مثال رو می شه واسه تمامی بازی ها زد شما چه بازی رو دیدید که انجین اصلی رو انگولک نکرده باشن پس اگه به حرف دوستان باشه باید به اونا هم گفت ماد
Reza Azimy_RW
19-12-2010, 18:32
سلام دوست عزیز
منم عکس اولو ( همون که تو شبه ) دیدم خداییش کیف کردم . اون عکسه که از بالاست و تو روزه یکم یه نواخته . یکم تنوع ساختمونها و درختا توی همون عکسه که گفتم باید بیشتر باشه تا نما از بالا هم جالب بشه . موفق باشی
سلام
اونایی که تو کار بازی سازی هستن قطعا ufo-alien رو درک میکنن که واقعا زحمت کشیدن واسه این کار-به نظر من این مد نیست-تازه همون ساخت مد هم همچون بی زحمت نیست-کلی زحمت بکشی بعد بگن مد-آدم حالش گرفته میشه
امیدوارم موفق بشین:8:
ufo-alien
20-12-2010, 00:07
سلام دوست عزیز
منم عکس اولو ( همون که تو شبه ) دیدم خداییش کیف کردم . اون عکسه که از بالاست و تو روزه یکم یه نواخته . یکم تنوع ساختمونها و درختا توی همون عکسه که گفتم باید بیشتر باشه تا نما از بالا هم جالب بشه . موفق باشی
تشکر از همه دو ستان بله حق باشماست این نمو نه های اولیه است ... نکته دیگر بله موافقم ولی دوستان قر ار نیست نما بیشتر از این بالا باشه نمای دوربین همونی که در عکس سوم هست ... مثل این عکس زیر :
ufo-alien
20-12-2010, 04:47
سلام اینهم چند تا عکس جدید :
parvizamd
20-12-2010, 13:27
چرا دوست عزیز اینقدر به جنرال گیردادی ولی بازم خسته نباشید! مد هم کار سختیه!
AMIR REZAs
20-12-2010, 13:40
یه سوال سیستم های ذره ای و متریال ها همه کار خودتونه ؟؟؟
alisahaf70
20-12-2010, 15:27
بچه ها فک کنم این به بحثا پایان بده
منبع ناشر بازی لوح زرین
ufo-alien
20-12-2010, 15:32
یه سوال سیستم های ذره ای و متریال ها همه کار خودتونه ؟؟؟
سلام بله کار مشترک تیم ماست ..
ufo-alien
20-12-2010, 15:38
بچه ها فک کنم این به بحثا پایان بده
منبع ناشر بازی لوح زرین
این یک مد به نام : WAR ARMAGEDDON یا ارتش ایر ان بر ای بازی جنرالهاست که ساخت تیم ماست و اولین کار ما بوده ....( دارای مجوز رسمی از بنیاد ملی بازی های را یانه ای به تاریخ : 18 بهمن 1388 در رده سنی بالای 12 سال) که جز ء یکی از بر تر ین مد ها شنا خته شد ..
این مد تیر ماه امسال توسط شر کت لوح زرین نیکان منتشر شد .
ولی این بازی(نبر د نهایی) کلا متفاوت با اون مد است و کاملا طبق تو ضیحات گفته شده در بالا ست ....
alisahaf70
20-12-2010, 15:44
مرسی
اخه بالاش نوشته بود بازیهای اینده فک کردم همونه
ufo-alien
17-09-2011, 20:16
دوستا ن لطفا درخواست های خودتون را بر ای ما ارسال کنید .
دوست دارید چه تعقیر اتی در بازی اعمال گردد ؟
از یک بازی استرا تژیک چه انتظار اتی دارید ؟
متشکرم
چرا دوست عزیز اینقدر به جنرال گیردادی :31:
میدونی چیه,طی یه نظر سنجی از طرف خود EA برای تمام بازی های استراتژیک + Command And Conquer هایی که استراتژیک نیستن 2 بازی بیشترین رای رو آوردن که یکیش Generals Zero Hour بوده و اون یکی Red Alert 2:Yuri's Revenge بوده که خوشبختانه منم جفتشون رو بازی کردم و اتفاقاً نظر خودمم همین بود :5:
البته دیگه الان یوری قدیمی محسوب میشه ولی کسی واقعاً استراتژیک باز باشه مطمئن باشید براش مد بسازین میشینه بازی میکنه,حالا چه برسه به اینکه جنرالز که جدیدتره مد بشه :46:
دوستا ن لطفا درخواست های خودتون را بر ای ما ارسال کنید .
ببینید یه مشکلی هست اونم اینه که این بازی نماش خیلی دورتر بوده برای همین کم کیفیت بودن تکسچرها حس نمیشده ولی الان با همون درجه کیفی ولی با دید نزدیکتر میرین جلو به نظر میاد بازی مال 10 قرن پیشه :41:و من اصلاً این رو دوست ندارم برای همین پیشنهاد میکنم کیفیت تکسچرها رو ببرید بالا و حتی شده باز سازی کنید چون ارزشش رو داره.
البته اینم اضافه کنم که چون بازی رو ندیدم نمیتونم این رو:
دوست دارید چه تعقیر اتی در بازی اعمال گردد ؟
جواب بدم :13:
ufo-alien
04-03-2018, 18:28
UP..........
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.