PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انرژی پتانسیل نوسانگر قائم

naminam
01-12-2010, 19:00
با سلام
دوست داشتم اطلاعاتی راجع به انرژی پتانسیل کشسانی و گرانشی نوسانگر قائم وزنه-فنر کسب کنم.
در حین نوسان وزنه در حالت قائم حول وضع تعادل خود تکلیف انرژی پتانسیل گرانشی چه می شود؟
سطح پتانسیل را کجا باید اختیار کنیم؟
با تشکر از دوستان

amin666
01-12-2010, 23:28
تکلیف گرانش مشخصه دیگه.پس چه عاملی باعث نوسان جرم-فنر میشه.گرانش که از بین نمی ره هیچوقت

sltavakoli
01-12-2010, 23:50
سوالت خیلی گنگه !

نوسانگره داره حول یه محور میتابه یا داره روی یه خط راست میره بالا و پایین؟

انرژی پتانسیل گرانشی که فقط به ارتفاع (از سطح مبنا) بستگی داره.U=mgh

سطح مبنا رو هم هر جا میخوای بگیر ! و لی اصولا پایین ترین نقطه رو میگیرن .

اگه میشه یکم سوالتو واضح تر بپرس !

راسی کلاس چندمی؟من پیش ریاضی ام.

davy jones
02-12-2010, 00:29
با سلام
دوست داشتم اطلاعاتی راجع به انرژی پتانسیل کشسانی و گرانشی نوسانگر قائم وزنه-فنر کسب کنم.
در حین نوسان وزنه در حالت قائم حول وضع تعادل خود تکلیف انرژی پتانسیل گرانشی چه می شود؟
سطح پتانسیل را کجا باید اختیار کنیم؟
با تشکر از دوستان

انرژی کشسانی از فرمول 2/(E=(k*x^2 محاسبه میشه که در اون k ثابت فنر و x مقدار فشردگی یا انبساط فنره. بهتره در آنالیز چنین مساله ای سطح پتانسیل گرانشی رو جایی که دستگاه جرم و فنر در حالت سکون و بدون نوسان (حالت تعادل) هستند بگیریم و آنجا را سطح صفر پتانسیل گرانشی فرض کنیم. حالا از اینجا به بعد در صورت نوسان دستگاه، اندازه ی مقدار انرژی کشسانی دستگاه جرم و فنر همواره و در هر زمان، برابر با قدر مطلق اندازه انرژی پتانسیل گرانشی خواهد بود.

موفق باشین.
89/9/10

naminam
02-12-2010, 13:03
ببینید دوستان وزنه -فنر در راستای خط راست بالا و پایین نوسان می کند. می دانم انرژی پتانسیل گرانشی و انرژی پتانسیل کشسانی و همینطور انرژی جنبشی وجود دارد . اما تقابل دو انرژی پتانسیل گرانشی و انرژی پتانسیل کشسانی با هم ودر کل انرژی پتانسیل دستگاه در این نوسان چه می شود؟