PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-07-2015, 14:02
طبق خبر IRINN
این مهلتِ سه ساله که داده شده به بانکها و موسسه ها برای تعطیل کردنِ بنگاه داری , از این قرار هست که باید سالی 33.3% از دارائیهای غیر منقولشون که بهش احتیاج ندارند رو بفروشند و به پول نقد تبدیل کنند و وارد چرخه ی پولی کنند و وام بدند به مردم (وام مسکن , ازوداج , صنعتی و غیره )

به نظرم الان در سال دومش باشند یا آخرهای سال اول

alivw71
07-07-2015, 21:04
سلام به دوستان گرامی.

یکی از نزدیکانمان 40-50 میلیون برای سود سپرده اماده کرده , با توجه به این که ارزش پول سال به سال کم میشه , چند درصد از سود پول رو باید برداره؟

بنده بشون گفتم 50 اگه باشه 10 میلیون سود داره که حداقل از این 10 میلیون باد 3 میلیون رو موجودی 50 میلیونی اضافه کنه , ولی ایشون گفتند زیاد هست , اگر دوستان اطلاعاتی دارند راهنمایی کنند

mahdi_z100
09-07-2015, 10:15
لطفا بگید کدوم بانک به حسابهای روز شمار سود بیشتری میده ؟ کارت هم داشته باشه که بشه برداشت کزد .
با تشکر

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-07-2015, 19:13
سلام
طبق گفته ی بانک مرکزی , سپرده گذارانِ موسسه های بدون مجوّز باید مالیات پرداخت کنند
زورشون به صاحبان گردن کلفتِ موسسه های بدون مجوّز نرسید , رفتند سراغ مشتریاشون

PNC
21-07-2015, 06:31
سلام.
آقا با 10 میلیون کجا سپرده بذاریم که همین قدر بهمون وام بدن ؟
به جز رسالت که خیلی اذیت می کنه برای وام.

استاد شیفو
23-07-2015, 11:36
سلام
دوستان از بین بانک های ملت ، مسکن کدومشون بیشترین سود بلند مدت رو میدند ؟؟؟

روانپریش
23-07-2015, 13:01
دوستان سلام
بانکها تا چه ساعتی باید کار مشتری رو راه بندازن؟
من امروز ساعت 1.20 دقیقه به بانک سرمایه مراجعه کردم درب بانک رو بسته بودن و کارمندها توی بانک بودن و مشغول شوخی و خنده هر چی باهاشون صحبت کردم کارم رو راه نداختن
مگه تا ساعت 2 ظهر نباید کار راه بندازن؟
بعدش چجوری باید ازشون شکایت کنم

m2music
23-07-2015, 13:26
برو تو سایت بانک سرمایه روی پیشنهادات،انتقادات،شکایت کلیک کن و شکایتتو بفرست..

ak313
23-07-2015, 14:07
دوستان سلام
بانکها تا چه ساعتی باید کار مشتری رو راه بندازن؟
من امروز ساعت 1.20 دقیقه به بانک سرمایه مراجعه کردم درب بانک رو بسته بودن و کارمندها توی بانک بودن و مشغول شوخی و خنده هر چی باهاشون صحبت کردم کارم رو راه نداختن
مگه تا ساعت 2 ظهر نباید کار راه بندازن؟
بعدش چجوری باید ازشون شکایت کنم
ساعت کار روز پنج شنبه ها متفاوته. اگر مطمئنی تایم کاری روز پنج شنبه اونها تا ساعت دو بوده اگر دوست داشتی پیگیری کن و الا یه صلوات بفرست بر ظالمین لعنت بفرست و خون خودتو کثیف نکن

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-07-2015, 14:48
دوستان سلامبانکها تا چه ساعتی باید کار مشتری رو راه بندازن؟من امروز ساعت 1.20 دقیقه به بانک سرمایه مراجعه کردم درب بانک رو بسته بودن و کارمندها توی بانک بودن و مشغول شوخی و خنده هر چی باهاشون صحبت کردم کارم رو راه نداختن مگه تا ساعت 2 ظهر نباید کار راه بندازن؟بعدش چجوری باید ازشون شکایت کنمسلام

پنجشنبه ها یک ساعت زودتر بسته میشه
روی درب همه ی بانکها ساعت کارشون نوشته شده

alone one
23-07-2015, 19:11
دوستان رفتم بانک مسکن وام تعمیر مسکن بگیرم میگه 10م با باز پرداخت 5ساله ماهی 255ت و 18درصد که 1.5م باید سهام بخری!300 400ت خرج دفتر خونه و ... داره
من هرجوری حساب کردم بجر اون 2م که تقریبا خرج داره با قسط 255ت 18درصد سودش نمیشه!چجوری حساب میکنن؟
شرایط بانکای دیگه چجوریه؟کسی وام با درصد معقول میشناسه؟
خیلی شرایطم حاده،لطفا اگه اطلاعاتی دارین دریق نکنین
پیشاپیش ممنون

روانپریش
23-07-2015, 21:38
سلام

پنجشنبه ها یک ساعت زودتر بسته میشه
روی درب همه ی بانکها ساعت کارشون نوشته شده

ولی روزهای عادی باید تا ساعت 2 کار کنن درسته؟

alone one
24-07-2015, 09:43
ولی روزهای عادی باید تا ساعت 2 کار کنن درسته؟

هر بانکی تقربا فرق میکنه،حتی بسته به شعبش که کجا باشن ساعت کاریش.نم فرق داره مثلا دیروز من دیدم یکی از شعب مسکن تا ساعت 16 بود (5شنبه تا 14)،شعبه دیگش 15:30 (پنجشنبه تا 13:30) و ملی هم همینطور و لی اکثر خصوصیارو تا 16 (پنجشنبه 14)دیدم کار میکنن
خلاصه رو در نوشته ساعت کاری و شمام زیاد حساس نشو،اینجا ایران است،

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2015, 10:53
سلام
دیروز با یکی از دوستان حرف میزدم
گفت یک حساب روزشمار 10% توی بانک سپه داره .
رفته 700.000 تومن برداشت کنه بهش گفتند 600 تومن کارمزد داره !!!!
اعتراض کرده گفته با پای خودم اومدم بانک , میخوام از حساب خودم پول بردارم باید کارمزد بدم ؟؟؟!!!
گفتند ملت و ملی و تجارت هم همینطوره
گفته میبندمش میرم توی خصوصیها حساب باز میکنم . همین کارها رو میکنید که مردم میرند سراغ خصوصیها .

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2015, 10:55
ولی روزهای عادی باید تا ساعت 2 کار کنن درسته؟دقیق خبر ندارم اما میدونم پنجشنبه ها بیشترشون یک ساعت زودتر میبندند

روانپریش
24-07-2015, 11:51
سلام
اعتراض کرده گفته با پای خودم اومدم بانک , میخوام از حساب خودم پول بردارم باید کارمزد بدم ؟؟؟!!!
گفته میبندمش میرم توی خصوصیها حساب باز میکنم . همین کارها رو میکنید که مردم میرند سراغ خصوصیها .
عجب...واقعا بانکها خیلی دارن تند میرن
عجب...واقعا بانکها خیلی دارن تند میرن
راستی کارمزد خرید از کارتخوان ها تصویب شد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2015, 12:33
عجب...واقعا بانکها خیلی دارن تند میرنعجب...واقعا بانکها خیلی دارن تند میرنراستی کارمزد خرید از کارتخوان ها تصویب شد؟فعلاً که معلق شده
اگه بگن کارمزدش با مردمه , بیشتر مردم دیگه با کارتخوان خرید نمیکنند
اگر هم بگن مغازه ها باید کارمزد بدند , مغازه ها هم یا جمعش میکنند یا میکشند روی جنساشون یعنی بهانه ای میشه برای گرانترفروشی
هیچکسی حاضر نیست چیزی از بار گرانیها و زورگوئیهای دولت رو به دوش بکشه . همه میندازنش روی کول ملت شریف پرور که زورشون به کسی نمیرسه

ak313
24-07-2015, 15:51
سلام

با چک می خواستید برداشت کنید یا با کارت و ..؟

bas ali
24-07-2015, 15:54
فعلاً که معلق شده
اگه بگن کارمزدش با مردمه , بیشتر مردم دیگه با کارتخوان خرید نمیکنند
اگر هم بگن مغازه ها باید کارمزد بدند , مغازه ها هم یا جمعش میکنند یا میکشند روی جنساشون یعنی بهانه ای میشه برای گرانترفروشی
هیچکسی حاضر نیست چیزی از بار گرانیها و زورگوئیهای دولت رو به دوش بکشه . همه میندازنش روی کول ملت شریف پرور که زورشون به کسی نمیرسه

دولت انقدر خودش رو بزرگ کرده و سازمانهای مختلف داره و حزب ا... و غیره هم داره بنابراین کم اورده و مردم باید پولش رو بدن

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-07-2015, 16:02
با چک می خواستید برداشت کنید یا با کارت و ..؟بنده نبودم .
یکی از دوستان بنده بوده بوده !
:20:
پول نقد گرفته

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-07-2015, 00:24
سلام.آقا با 10 میلیون کجا سپرده بذاریم که همین قدر بهمون وام بدن ؟به جز رسالت که خیلی اذیت می کنه برای وام.سلام
قبلاً شنیدم که کوثر یه جور وام بدون ضامن داره
یک حساب سپرده ی 15 درصدی باز میکنین
همون موقع میتونین به اندازه ی 80 درصدِ سپرده وام با بهره ی 21% بگیرید
با مدت بازپرداخت یک ساله تا پنج ساله که بهره ی یک ساله و پنج ساله هم همون 21% هست !!!
این دیگه چجور وامیه ؟؟؟!!!
یعنی 80% از پول خودمون رو با نرخ 6% بهمون وام میدن !!!
خب چه کاریه این ؟ پول خودمون رو استفاده میکنیم . بهره هم نمیدیم

روانپریش
25-07-2015, 13:17
سلام
قبلاً شنیدم که کوثر یه جور وام بدون ضامن داره
یک حساب سپرده ی 15 درصدی باز میکنین
همون موقع میتونین به اندازه ی 80 درصدِ سپرده وام با بهره ی 21% بگیرید
با مدت بازپرداخت یک ساله تا پنج ساله که بهره ی یک ساله و پنج ساله هم همون 21% هست !!!
این دیگه چجور وامیه ؟؟؟!!!
یعنی 80% از پول خودمون رو با نرخ 6% بهمون وام میدن !!!
خب چه کاریه این ؟ پول خودمون رو استفاده میکنیم . بهره هم نمیدیم

تنها مزیتی که داره اینه که ضامن نمیخواد و سود روزشمار هم روی پول میره

Artam01
25-07-2015, 13:24
دوستان، چطوری میشه شماره حساب یارانه را عوض کرد؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-07-2015, 15:29
دوستان، چطوری میشه شماره حساب یارانه را عوض کرد؟سلام .
راه حل دیگه ای غیر از تغییر حساب یارانه پیدا کنین برای مشکلتون چون تغییر حساب یارانه به قول همسایه های جنوبیمون , دسترسی به ستاره ها آسونتر از این کاره

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-07-2015, 15:59
تنها مزیتی که داره اینه که ضامن نمیخواد و سود روزشمار هم روی پول میرهاگر چیزی که بنده شنیدم درست باشه , گرفتن این وام حماقته
پولتون رو میگیرند و 15% سود میدن بهتون
بعدش 80% از سپرده ی خودتون رو بهتون وام میدن با سود 21%
یعنی شما برای پول خودتون باید 6% سود بدین بهشون . یعنی بانک 6% سود میبره از پولتون و شما 6% سود میدین برای گرفتن پول خودتون !!!
خب نه وام میگیریم نه سود 6% میدیم نه سپرده باز میکنیم اصلاً . پول خودمون رو استفاده میکنیم به جای گذاشتن توی موسسه کوثر .
حالا اگر میشد سپرده رو برداریم بعد از وام گرفتن باز یه چیزی , اما پول سپرده رو هم نمیشه برداشت کرد !!!
مثال:
شما 1 ملیون دارین . بنده میگم پول رو بدین به بنده , 15% سود میدم بهتون
بعدش شما بگین 800 هزار تومن وام میخوام , بنده 800 تومن از پول خودتون رو بهتون وام بدم با سود 21%
حالا بنده از شما 21% سود میگیرم , 15% بهتون پرداخت میکنم بابت سود سپردتون , 6% هم به جیب میزنم از بادِ هوا (قرض دادن پول خودتون به خودتون)
آقا هر کسی وام با این شرایط میخواد به بنده خبر بده . بنده بهتون وام میدم . هر مبلغی که بخواین
کاسبی از این بهتر دیگه نمیشه .

Artam01
25-07-2015, 18:02
سلام .
راه حل دیگه ای غیر از تغییر حساب یارانه پیدا کنین برای مشکلتون چون تغییر حساب یارانه به قول همسایه های جنوبیمون , دسترسی به ستاره ها آسونتر از این کاره

حالا باید چکار کرد؟ کلن از این بانک فعلی خوشم نمیاد می خوام پول یارانه را بریزند بانک دیگه ای.

روانپریش
25-07-2015, 21:32
اگر چیزی که بنده شنیدم درست باشه , گرفتن این وام حماقته
پولتون رو میگیرند و 15% سود میدن بهتون
بعدش 80% از سپرده ی خودتون رو بهتون وام میدن با سود 21%
یعنی شما برای پول خودتون باید 6% سود بدین بهشون . یعنی بانک 6% سود میبره از پولتون و شما 6% سود میدین برای گرفتن پول خودتون !!!
خب نه وام میگیریم نه سود 6% میدیم نه سپرده باز میکنیم اصلاً . پول خودمون رو استفاده میکنیم به جای گذاشتن توی موسسه کوثر .
حالا اگر میشد سپرده رو برداریم بعد از وام گرفتن باز یه چیزی , اما پول سپرده رو هم نمیشه برداشت کرد !!!
مثال:
شما 1 ملیون دارین . بنده میگم پول رو بدین به بنده , 15% سود میدم بهتون
بعدش شما بگین 800 هزار تومن وام میخوام , بنده 800 تومن از پول خودتون رو بهتون وام بدم با سود 21%
حالا بنده از شما 21% سود میگیرم , 15% بهتون پرداخت میکنم بابت سود سپردتون , 6% هم به جیب میزنم از بادِ هوا (قرض دادن پول خودتون به خودتون)
آقا هر کسی وام با این شرایط میخواد به بنده خبر بده . بنده بهتون وام میدم . هر مبلغی که بخواین
کاسبی از این بهتر دیگه نمیشه .

حرفتون کاملا درسته
میشه برای یک میلیون حساب کنید چقدر میشه توی ماه سود دریافتی و قسط پرداختی؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-07-2015, 22:45
حالا باید چکار کرد؟
کلن از این بانک فعلی خوشم نمیاد می خوام پول یارانه را بریزند بانک دیگه ای.

تغییر حساب یارانه کار اداره ی یارانه هست . به بانک ارتباطی نداره
نمیدونم مشکل شما چیه اما پول میاد به حسابتون و از خودپرداز هر بانکی دوست داشتین برداشت میکنین . اصلاً کارمنداشون رو هم نمیبینین
به هر حال باید زنگ بزنید یا برید اداره یا سازمان یارانه

mehdi735
26-07-2015, 09:36
دوستان، چطوری میشه شماره حساب یارانه را عوض کرد؟

می تونین مراجعه کنید به همون شعبه ای که یارانه می گیرین و بگید حذف حساب رایانه رو براتون بزنن بعد مراجعه می کنین به بانک دیگه برای ثبت حساب یارانه
ولی پیشنهاد می کنم اصلا چنین کاری نکنین چون ممکنه با این کار یکی دو مرحله از یارانتون پیچونده بشه

Artam01
26-07-2015, 13:06
می تونین مراجعه کنید به همون شعبه ای که یارانه می گیرین و بگید حذف حساب رایانه رو براتون بزنن بعد مراجعه می کنین به بانک دیگه برای ثبت حساب یارانه
ولی پیشنهاد می کنم اصلا چنین کاری نکنین چون ممکنه با این کار یکی دو مرحله از یارانتون پیچونده بشه
ممنون، یکی دو ماه بپیچونن بهتره تا این بانک کوفتی تا حالا چند دفعه این حسابو مسدود کردن بی خود و بی جهت،دیگه خسته شدم می خوام منقل کنم به یه بانک خصوصی.

pcforlife
26-07-2015, 15:29
سلام
دوستان الان بالاترین نرخ سود روزشمار مربوط به چه بانکی (هایی) هستش؟ موسسات مالی و اعتباری مد نظرم نیست، حتی اونایی که تائید شدن توسط بانک مرکزی (مثل کوثر).
+
بالاترین میزان سود حساب های بلند مدت چقدره و مربوط به چه بانکیه؟

EHSANRF
26-07-2015, 17:06
دوستان بنده الان ده تومن توی یه بانکی حساب دارم که متاسفانه وام نمیده!
به شدت نیاز به 20 تومن وام دارم
چه راهی سراغ دارین برام که اینو بذارم و چندماه بعد دوبرابرش وام بگیرم!؟ :n12::n13:

alone one
26-07-2015, 18:08
ممنون، یکی دو ماه بپیچونن بهتره تا این بانک کوفتی تا حالا چند دفعه این حسابو مسدود کردن بی خود و بی جهت،دیگه خسته شدم می خوام منقل کنم به یه بانک خصوصی.

به هیچ وجه توصیه نمیکنم از طریق بانک عاملتون پیگیری کنین (البته اگه انجام بدن!)
اگه ساکن تهرانید برین ساختمان اداریش در میدان فاطمی

Arashdn
26-07-2015, 19:40
سلام دوستان
به نظرتون 20-30 میلیون رو تو چه حسابی بزارم که هم بیشترین سود روز شمار رو داشته باشه و هم بانک باشه (موسسه نمیخوام)
این صندوق بورس که بانکا میدن جریانش چیه؟
مال کدومشون بهتره؟
ممنون

albertxx
26-07-2015, 21:12
دوستان یه سیستم اینترنتی و یا هرچیز دیگه (( نصب رو گوشی )) میخوام که بتونم باهاش انتقال کارت به کارت انجام بدم
تو بانک ها صادرات - ملت و چنتا دیگه حساب دارم
ولی

یه سیستمی میخوام که باهاش بتونم بین همه کارت ها پول جا به جا کنم
(( اکثرا از صادرات به جاهای دیگه هست ولی کلا یه چیزی میخوام که بر فرض اگه خواستم از 2 تا کارت دیگه هم پول بین هم انتقال بدم مشکلی نباشه ))

اگه مثلا برم اینترنت بانک و یا همراه بانک (( گوشی )) واسه حساب صادرات و یا ملتم رو فعال کنم فقط از همین کارت ها میتونم به جاهای دیگه انتقال بدم ؟؟؟

با تشکر

Artam01
26-07-2015, 21:41
به هیچ وجه توصیه نمیکنم از طریق بانک عاملتون پیگیری کنین (البته اگه انجام بدن!)
اگه ساکن تهرانید برین ساختمان اداریش در میدان فاطمی

متوجه نشدم چیو توصیه نمی کنید؟

ak313
27-07-2015, 11:27
روز شنبه، رئیس کل بانک مرکزی آماری از حساب های ناشناخته در کشور داد که به تمام معنا از وجود یک فاجعه اقتصادی در کشور خبر می دهد.

آن طور که ولی الله سیف گفته است، در کشور 38 میلیون حساب بانکی وجود دارد که شماره شناسه و کدملی آنها تطبیق داده نشده است و از این تعداد 8 میلیون حساب ، فعال است و هنوز شناسایی نشده اند.

این که در یک کشور 80 میلیونی، 8 میلیون حساب بانکی فعال وجود داشته باشد که نمی توان دقیقاً شناسایی شان کرد، پدیده شگفت انگیز و خطرناکی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ak313
27-07-2015, 11:29
دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در موسسات غيرمجاز
خراسان - مورخ دوشنبه 1394/05/05 شماره انتشار 19028
سيف با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده ها در موسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانک ها با موسسات غيرمجاز ممنوع است. وي درباره برخورد فيزيکي با موسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و برهمين اساس هماهنگي هايي با ساير دستگاه ها انجام شده تا به هيچ وجه زمينه رشد اين موسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت موسسات غيرمجاز نروند زيرا اين موسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.

ak313
27-07-2015, 11:38
صبح امروز صورت گرفت
تجمع جمعی از مالباختگان موسسه مالی و اعتباری میزان مقابل مجلس
جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به نقل از خانه ملت، جمعی از مالباختگان موسسه مالی میزان در اعتراض به عدم بازگرداندن سپرده مشتریان مقابل درب مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.
نماینده تجمع کنندگان مالباخته موسسه مالی میزان با بیان اینکه بیشتر مالباختگان از اقشار ضعیف جامعه بوده‌اند، گفت: مشتریان با سپرده گذاری در این موسسه می خواستند بخشی از مشکلات زندگی خود را رفع نمایند که متاسفانه بر بار مشکلاتشان افزوده شد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون هیچ مبلغی از سپرده به آن‌ها بازگردانده نشده است، افزود: این موسسه اگر پول ندارد چگونه با کارمندان خود با پرداخت کامل حقوق و مزایا تسویه کرده است.
تجمع کنندگان خواستار رسیدگی به پرونده این موسسه در کوتاه‌ترین زمان برای برگرداندن سپرده های مشتریان هستند.
انتهای پیام/

ak313
27-07-2015, 12:50
تجمع سپرده‌گذاران صندوق ایرانیان در مقابل استانداری مازندران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D B%8C-%D9%85%D8%A7%D8%B2%D9%86%D8%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86)
بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.
بنا به اظهار سپرده‌گذاران، صاحب صندوق به خارج از کشور گریخته است و صندوق از پرداخت موجودی مردم خودداری و فقط اقساط وام گیرندگان را وصول می‌کند.

به گزارش کیهان، تعدادی از سپرده‌گذاران دو شعبه صندوق ایرانیان سبزاندیش ساری با حضور در مقابل استانداری مازندران خواهان استرداد سپرده‌هایشان شدند.

یکی از سپرده‌گذاران گفت: با اعتماد به اینکه این صندوق زیر نظر و تحت نظارت بانک مرکزی فعالیت دارد اقدام به سرمایه‌گذاری جهت اخذ وام برای حل مشکلات زندگی کردم که با این معضل روبه‌رو شدم.

بنا به اظهار یکی از کارکنان، این صندوق تا سال 91 به مدت دو سال از بانک مرکزی جمهوری اسلامی مجوز فعالیت داشته است.

این کارمند افزود: صاحب این صندوق از کشور خارج نشده است و حتی برای حل مشکل 4 میلیارد تومان به صندوق تزریق کرده، اما همه سپرده‌گذاران خواهان مسدود شدن حساب‌هایشان هستند.

این گزارش حاکی است سپرده‌گذاران از چند ماه گذشته تاکنون بارها اعتراضاتی در خصوص عدم دریافت سپرده‌هایشان داشته‌اند که همچنان مشکل آنها لاینحل مانده است.

روانپریش
27-07-2015, 13:16
دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده گذاري در موسسات غيرمجاز
خراسان - مورخ دوشنبه 1394/05/05 شماره انتشار 19028
سيف با اشاره به هماهنگي بانک مرکزي با سازمان امور مالياتي براي دريافت ماليات 25 درصدي از سود سپرده ها در موسسات غيرمجاز، گفت: براساس بخشنامه بانک مرکزي ارائه سرويس و ارتباط مالي بانک ها با موسسات غيرمجاز ممنوع است. وي درباره برخورد فيزيکي با موسسات غيرمجاز تصريح کرد: اين امر نيازمند همکاري نيروي انتظامي است و برهمين اساس هماهنگي هايي با ساير دستگاه ها انجام شده تا به هيچ وجه زمينه رشد اين موسسات ايجاد نشود. سپرده گذاران براي دريافت دو تا سه درصد سود بيشتر به سمت موسسات غيرمجاز نروند زيرا اين موسسات تحت نظر بانک مرکزي نيستند.

یعنی اگه من یک میلیون بذارم و ماهانه 20 هزار تومن به من سود بدن چقدرش مالیات میشه ماهانه؟

albertxx
27-07-2015, 20:25
دوستان کسی نبود به این جواب بده !!

به شدت بهش نیازمند هستم
تو انتقال پول کارت به کارت یه ذره اذیت میشم و نیاز به همچین سیستمی دارم !

ممنون

دوستان یه سیستم اینترنتی و یا هرچیز دیگه (( نصب رو گوشی )) میخوام که بتونم باهاش انتقال کارت به کارت انجام بدم
تو بانک ها صادرات - ملت و چنتا دیگه حساب دارم
ولی

یه سیستمی میخوام که باهاش بتونم بین همه کارت ها پول جا به جا کنم
(( اکثرا از صادرات به جاهای دیگه هست ولی کلا یه چیزی میخوام که بر فرض اگه خواستم از 2 تا کارت دیگه هم پول بین هم انتقال بدم مشکلی نباشه ))

اگه مثلا برم اینترنت بانک و یا همراه بانک (( گوشی )) واسه حساب صادرات و یا ملتم رو فعال کنم فقط از همین کارت ها میتونم به جاهای دیگه انتقال بدم ؟؟؟

با تشکر

ak313
27-07-2015, 22:59
جالبه اینقدر مطلب گذاشتم اما امان از یک تشکر، خوب دیگه نمی زارم تا راحتتر باشید و الکی به تاپیک سر نزنید

Artam01
27-07-2015, 23:43
چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟
میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!
چه سودی براشون داره؟
نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟

روانپریش
28-07-2015, 13:23
دوستان جریان این صندوق های سرمایه گذاری چیه؟

pedram_ashena
28-07-2015, 13:37
چنین سیستمی در حال حاظر وجود ندارد.یعنی شما فقط میتوانید از کارتی که همراه بانک یا اینترنت بانکش را فعال کرده باشید به حسابهای دیگران در بانکهای مختلف حواله کنید. میتوانید با مراجعه به بانک ملت همراه بانک را نصب کنید و همچنین همراه بانک صادرات در شعبه صادراتتان.

nimahandsomboy
02-08-2015, 12:03
چطوری میشه از شماره کارت شماره شبا بدست اورد؟؟؟؟

من الان فقط شماره کارت طرف را دارم .....میخوام پول مبلغ بالا بریزم به حسابش چطوری شماره شبا بدست بیارم؟؟

Zachyrock
02-08-2015, 23:10
بهترین بانک واسه سرمایه گذاری کدومه ؟ کدوم بانک سود بیشتری میده واسه سپردش ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-08-2015, 02:16
چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!چه سودی براشون داره؟نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟سلام .
کم شدن حسابهای شعبه و کم شدنِ موجودیش امتیاز منفی داره برای رئیس شعبه و معاونش
برای همین همیشه سعی میکنند تعداد مشتریها (حسابها ) و موجودیِ حسابها رو ببرند بالا
صفر شدن موجودی خیلی بهتر از بستن حسابه چون حسابی که بسته شده یعنی دیگه پولی بهش واریز نمیشه اما حسابی که موجودیش صفره ممکنه بعداً بهش پول واریز بشه
اصلاً هدف از شعبه زدن جمع کردن پول هست
اگر شعبه ای نتونه به مقدار لازم پول جمع کنه از مردم , اون شعبه بسته میشه چون باید مخارجش رو تامین کنه (آب , برف , گاز , تلفن , اجاره , حقوق کارکنان و لوازم و ماشین آلات و غیره ) و کلی هم سود دهی داشته باشه برای بانک

Zachyrock
03-08-2015, 12:23
سلام .
برای همین همیشه سعی میکنند تعداد مشتریها (حسابها ) و موجودیِ حسابها رو ببرند بالا
صفر شدن موجودی خیلی بهتر از بستن حسابه چون حسابی که بسته شده یعنی دیگه پولی بهش واریز نمیشه اما حسابی که موجودیش صفره ممکنه بعداً بهش پول واریز بشه
اگر شعبه ای نتونه به مقدار لازم پول جمع کنه از مردم , اون شعبه بسته میشه چون باید مخارجش رو تامین کنه (آب , برف , گاز , تلفن , اجاره , حقوق کارکنان و لوازم و ماشین آلات و غیره ) و کلی هم سود دهی داشته باشه برای بانک

سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟ مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟:n12::n16:

aminkhan2014
03-08-2015, 16:20

من الان فقط شماره کارت طرف را دارم .....میخوام پول مبلغ بالا بریزم به حسابش چطوری شماره شبا بدست بیارم؟؟
بهترین کار مراجعه به شعبه هست که شماره کارت را بدهین و شماره حساب و شباش را بگیرین

ak313
03-08-2015, 22:59

اگر خدمات اینترنتی کارت به کارت شتابی بانک ملیتون فعاله اونجا می تونید شماره کارت مقصد رو بزنید در صفحه تاییدیه شماره حساب متصل به کارت رو نمایش میده

ak313
03-08-2015, 23:01
الان روی همراه بانک صادرات امکان حواله پایا هست؟ قبلا که امتحان کردم جواب نمی داد

fa_shinobi
05-08-2015, 18:55
سلام دوستان
به یکی از اقوام ما یه کارت هدیه پارسیان از طرف اداره اشون دادن. یه کارت هدیه است که روش نوشته پرک کارت و تا 4-5 سال دیگه اعتبار داره. توضیح خاصی راجع بهش نداده و فقط گفته میشه ازش خرید کرد، قبض ها رو پرداخت کرد و....
میخواستم ببینم کسی میدونه شرایط این کارت چطوریه؟ چقدر میشه برداشت کرد و چقدر و چگونه باید بازپرداخت داشت؟
چون معمولا شرایط این کارتها آدم رو پشیمون میکنه گفتم بپرسم

ak313
06-08-2015, 11:49
سلام دوستان
به یکی از اقوام ما یه کارت هدیه پارسیان از طرف اداره اشون دادن. یه کارت هدیه است که روش نوشته پرک کارت و تا 4-5 سال دیگه اعتبار داره. توضیح خاصی راجع بهش نداده و فقط گفته میشه ازش خرید کرد، قبض ها رو پرداخت کرد و....
میخواستم ببینم کسی میدونه شرایط این کارت چطوریه؟ چقدر میشه برداشت کرد و چقدر و چگونه باید بازپرداخت داشت؟
چون معمولا شرایط این کارتها آدم رو پشیمون میکنه گفتم بپرسم

شما یه بار میگی هدیه هست بعد می پرسی بازپرداختش چطوری؟ بالاخره کارت اعتباری یا هدیه است؟ بن کارت یا هدیه نقدی؟
هدیه نقدی قابل برداشت از عابر بانکه اما بن کارت یا باید اینترنتی خرید کنید یا با پوز. اعتباری هم کلا داستانش فرق می کنه

brad pitt
06-08-2015, 20:38
امکان انجام کارت به کارت و حواله ( پایا و ساتنا ) بر روی همراه بانک سینا میسر گردید

برنامه رو از سایت بانک سینا میتونید
از بازار هم میتونید بگیرید :

- - - Updated - - -

امکان انجام کارت به کارت و حواله ( پایا و ساتنا ) بر روی همراه بانک سینا میسر گردید

برنامه رو از سایت بانک سینا میتونید
از بازار هم میتونید بگیرید :

ak313
06-08-2015, 20:48
الان روی همراه بانک صادرات امکان حواله پایا هست؟ قبلا که امتحان کردم جواب نمی داد

کسی همراه بانک جدید صادرات نداره به سوال ما جواب بده

Zachyrock
10-08-2015, 15:21
سلام .
سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟ مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟:n12::n16:

mojtabaivi
13-08-2015, 14:16
دوستان کسی اطلاع نداره که آیا داشتن وام بانکی مانعی برای خروج از کشور نمیشه؟

hossein019940
13-08-2015, 14:45
چرا وقتی میری بانک حسابو ببندی، نمی بندنش؟
میگن صفر باشه موجودیت ولی نبندش!
چه سودی براشون داره؟
نکنه ربطی به اون چند میلیون حساب داره؟ حسابای بسته نشده مردمو برمیدارن باهاش یکارایی میکنن؟
البته من که کیخوام ببندم پا فشاری میکنم هر کاری میکنن که نبدن و تو قرعه کشی شرکت میکنی یا سود میده یا اینکه 2 تومن هزینه کارت رو دادی
میگم حساب زیاد دارم میخوام همشونو ببندم
اتفاقا دیروز 2 تا از حسابمو تو ملت بستم به خاطر اینکه یکبار رمز رو میخواستم تمدید کنم کارمنش گفت یکبار رمز چیه آخرش برام تلفنبانک رو فعال کرد که منم حسابمو بستم

mpanel2
13-08-2015, 15:13
دوستان من میخوام تو یکی از بانکهای خصوصی حساب باز کنم . از کسانی که تو بانکهای خصوصی حساب دارن میخوام راهنمایی کنن . کدوم بانک و چرا ؟؟؟
برام خدمات عابربانکش و خدمات اینترنتی ( گستردگی خدمات ) خیلی مهمه . ممنون میشم راهنمایی کنید .

بانک سامانه بهتره
اینترنت بانک عالی

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2015, 07:50
دوستان کسی اطلاع نداره که آیا داشتن وام بانکی مانعی برای خروج از کشور نمیشه؟سلام
اگر اقساط بانک پرداخت نشه بانک به وام گیرنده کاری نداره . ضامن رو میشناسه و یا چیزی که رهن بانک هست
تا حالا نشنیدم توی ایران کسی برای وام گرفتن ممنوع الخروج بشه اما شنیدم که برای وامهای کلانِ پرداخت نشده که پرونده اش رفته دادگاه , وام گیرنده رو هم ممنوع الخروج کردند
اما اینجا توی کویت حتی برای جریمه ی 50 هزار تومنی پرداخت نشده راهنمائی و یا قبض آب و برق هم طرف ممنوع الخروج میشه . البته میتونه ظرف چند دقیقه در مرز پرداخت کنه و بره

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-08-2015, 08:27
سلام جناب اسمانی به نظر شما الان بهترین سرمایه گذاری چیه ؟
مثلا بنده اگه 5 میلیون داشته باشم و تصمیم بگیرم که هر ماه 200 هزار تومان هی بهش اضافه کنم بهترین راه چیست ؟
ایا 5 میلیونو سپرده 1 ساله کنم و بعد هی 200 هزار بهش اصافه کنم ؟
یا کلا وارد بورس کنم که هم سودش بره بالا و ظاهرا ریسکش هم میره بالا پیشنهاد شما چیست ؟
:n16:سلام
وضع اقتصاد دنیا و ایران خیلی نابسامان و ناپایدار شده و پیش بینی های اقتصادی بسیار دشوار شده
سیاست , اقتصاد رو به شدت تحت تاثیر قرار داده
برای جنگ با یک یا چند دولت و ضربه زدن به اونها یک دفعه قیمتها رو بالا پائین میکنند که باعث میشه عده ای حتی به خاک سیاه بشینند چون همه ی دار و ندارشون رو از دست میدند . عده ای خوش شانس هم از فرش یهو میرند به عرش و کلی سود میبرند
مثلا همین قیمت نفت و طلا
دیدین چطوری یکدفعه طلا از حدود اُنسی 1750 دلار اومد تا 1120 دلار ؟
چطوری نفت 120 دلاری یهو شد 45 دلار ؟
بازارهای بورس کلی ضرر دادند و ملیونها نفر نابود شدند خصوصاً سرمایه گذاران کوچک و خُرد
توی توافق دلار رو آوردند روی 3180 تومن و خیلیها رو ترسوندند و رفتند دلارهاشون رو فروختند اما دو شه هفته بعدش شد 3370 تومن (نرخ امروز ) . توی ماجرای توافق چند بار با همین ترفند دلارهای خوابیده در خانه ها رو که بعضیها میگن حدود 20 ملیارد دلاره کشیدند توی بازار و ارزان خریدند و گرون فروختند
=====================================
سرمایه گذاری در بورس شبیه به قماره اون هم در قمارخونه ای که شرافتمندانه کار نمیکنند بلکه با تقلب و زد و بند و معاملات صوری جیب معامله گران خرد رو خالی میکنند . غیر از نابسامانیهای اقتصادی و سیاسی که اون هم قوز بابا قوز شده
اگر خودتون بتونین پولتون رو به کار بندازین در تجارتی حساب شده , این از همه بهتر هست مثل همون کسی که قبلاً گفتم با یک وانت پیکانِ 7 ملیونی گازسوز زهوار در رفته داره حداقل ماهی 5 ملیون کار میکنه و باهاش زن گرفته و خونه خریده
یا اون کفاشی که قبلاً شرح کارش رو نوشتم که توی پیاده رو کار میکنه و سرمایه اش 1 تومن هم کمتره اما در 20 دقیقه 40 هزار تومن کار کرد در دوره ی دلار 1200 تومنی علیه الرحمة
اگر خودتون نخواین پولتون رو به کار بندازین پس ساده ترین کار همون سپرده هست که سال به سال هم نرخش رو میارند پائین و سودی که میگیرین فقط میتونه از کم شدن ارزش پولتون جلوگیری کنه اون هم به شرطی که دوباره حادثه ی سقوط پیش نیاد و دلار نشه 6000 یا 7000 تومن
یعنی سود بانکی نباید منبع امرار معاش باشه چون این یعنی از سرمایه برداشتن و خرج کردن .اما اگر بتونین از منبعی دیگه هم هر سال چیزی حدود 25% به سپرده اضافه کنین , در این صورت گرفتن سود ماهیانه ی بانکی و خرج کردنش باعث پسرفتِ مالی نمیشه
وضع طلا هم که عرض کردم نابسامان و قابل پیش بینیِ به درد بخور نیست
عده ای میگن الان وقت خرید طلاست چون قیمتش به کف و حداقل رسیده
عده ای هم میگن نه , باز هم میاد پائینتر چون میخوان بیشتر به ایران و روسیه و ونزوئلا و مکزیک فشار بیارند
اگر سپرده یک ساله باز کنین نمیتونین هر ماه بهش چیزی اضافه کنین چون یکساله هست مگر اینکه روزشمار باشه که قابل افزایش باشه حتی روزانه

Amin.P30
14-08-2015, 14:05
سلام.

دوستان وام مسکن که میگفتن میدن آیا شروع شده ؟
شرایطش چیه اگر میدن و از کدوم بانک؟ چقدر میدن؟

Artam01
14-08-2015, 17:01
البته من که کیخوام ببندم پا فشاری میکنم هر کاری میکنن که نبدن و تو قرعه کشی شرکت میکنی یا سود میده یا اینکه 2 تومن هزینه کارت رو دادی
میگم حساب زیاد دارم میخوام همشونو ببندم
اتفاقا دیروز 2 تا از حسابمو تو ملت بستم به خاطر اینکه یکبار رمز رو میخواستم تمدید کنم کارمنش گفت یکبار رمز چیه آخرش برام تلفنبانک رو فعال کرد که منم حسابمو بستم

باز بانک های خصوصی بهترن اصرار میکنی فرم میدن که حسابو ببندی ولی بانک ملی که حسابمو نبست گفت الان حالشو ندارم یه حساب رو هم الکی کارتمو گرفت انداخت اشغالی گفت بستم در صورتیکه دروغ می گفت، واقعن هیچ نظارتی روی کارشون نیست، نه فرمی داد پر کنم نه هیچی، اصلن کار هم نمی کنن کلن تو بانک 5 نفر مشتری بود ولی یک ساعت معطل شدم.
یه بار هم معاون بانک جلو چشم خودم از حساب فامیلمون بدون اجازه پول برداشت.
بدون اجازه هر کاری می خوان با حساب ها می کنن.

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-08-2015, 00:05
سلام

دیروز توی اخبار گفت بانک مسکن طرح رها رو راه انداخته برای کسانی که بیشتر وام مسکنشون رو پرداخت کرده اند , با باز کردن سپرده به مقدار 110% مبلغ باقیمونده از وام میتونند سندشون رو از رهن بانک آزاد کنند

روانپریش
15-08-2015, 13:14
کلا اگه بخوایم حساب بانکیمون رو ببندیم کارمند بانک باید بدون هیچ عذر و بهانه ای حساب رو ببنده؟ و بعدش بهمون رسیدی بده که حسابمون بسته شده؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-08-2015, 17:15
کلا اگه بخوایم حساب بانکیمون رو ببندیم کارمند بانک باید بدون هیچ عذر و بهانه ای حساب رو ببنده؟
و بعدش بهمون رسیدی بده که حسابمون بسته شده؟سلام

بانک حق نداره با بستن حساب مخالفت کنه مگر اینکه با یک موضوع دیگه مرتبط باشه مثلاً هر ماه اقساط ازش کم میشه بابت چیزی مثل خرید خودرو یا اینکه شما ضامن کسی شده باشین با اون حساب
ممکنه برای صرفه جوئی در کاغذ و هزینه , بدون هیچ سندی حساب رو براتون ببندند
بهترین راه برای مطمئن شدن اینه که به یک شعبه ی دیگه مراجعه کنین و برید پیش رئیس شعبه و کارت ملیتون رو بدین و بگین چک کنه ببینه چند حساب به اسمتون هست و اصلاً نگین چند روز پیش حساب رو بستم
اگر هنوز باز باشه مشخص میشه
معمولاً میگه یک حساب به اسمتون بوده که مسدود شده
اگر نگفت مسدود شده , بگین این حساب فعاله ؟ میشه بهش پول واریز کنم ؟ اگه گفت بله پس مسدود نشده
چوب و چماق و بیل و اینا بردارین و با هفت هشت ده تا دیگه برید سراغ شعبه ای که گفته حسابتون رو مسدود کرده و به کارمندش بگین قَدِت بیل بخوره الهی , مگه نگفتی حسابم رو مسدود کردی ؟ پَ کو پَ ؟ هنور بازه که ... و خلاصه حسابی از خجالتشون در بیاین اما زیاد گرد و خاک نکنین وگرنه پرونده ی خودتون مسدود میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-08-2015, 17:22
سلام
ممنون از اطلاعات مفیدی که تو سایت میزارین
یه سوالی در مورد بانکها داشتم
من الان حدود 3 میلیون پول دارم و به امید خدا از این ماه حدود 1.5 الی 2 تومن هم میتونم از طریق درامدم پس انداز کنم
میخواستم بدونم نظر شما چیه در مورد اینکه تو کدوم بانک بزارم که سود بیشتری تعلق بگیره و...
البته باید روز شمار باشه که من هر ده روز یک بار حدود شاید 500 تومن برم بزارمممنون میشم راهنمایی کنید
تا به الان فقط در مورد بانک مهر اقتصاد شنیدم که سود روز شمارش 19 درصد هست
و دیگه اینکه نظرتون در مورد بیمه عمر و سرمایه گذاری چیه ؟
در کل خوبه یا نه ؟ و کدوم بیمه ها یا بانک خوبه
توضیح اضافه تر اینکه ما خونه نداریمو در اینده به احتمال زیاد به وام بانک مسکن احتیاج پیدا کنیم
نظر شما در مورد این بانک چیه ؟
که از همین الان اونجا حساب باز کنم ؟
البته هیچ اطلاعی در مورد سودش و...ندارم
ممنون میشم مفصل راهنمایی کنیدسلام
اگر قصد گرفتن وام مسکن دارین پس بهتره در بانک مسکن سپرده گذاری کنید . البته بنده از جزئیاتش خبر ندارم . بهشون سر بزنید و از رئیس شعبه بپرسین برای خرید مسکن چه حسابهائی دارین و شرایطش چیه ؟ . بانکهای دیگه هم وام مسکن داره پس بهتره از اونها هم بپرسید
اگر قصد سپرده گذاری در بانکهای دیگه رو دارید بهتره سپرده های یکساله ی 22 درصدی باز کنین . شما که قصد برداشت ندارین بلکه هر ماه مقداری بهش اضافه میشه پس میتونین هر ماه یک سپرده ی یکساله ی 22 درصدی باز کنین . اینجوری هم سود بیشتری میگیرین , هم اینکه اگر به پول احتیاج پیدا کردین فقط به میزان نیاز از سپرده ها برمیدارین و بقیه ی سپرده ها دست نخورده میمونه و سود 22% بهش تعلق میگیره
برای اینکه بدونین کدوم بانک 22% سود میده باید دائم با بانکها در تماس باشید یعنی در مسیرتون از رئیس شعبه ی بانکها سوال کنین .
بعضیهاشون تابلو میزنند بیرون شعبه
ملت و کشاورزی بیشتر از این حسابها باز میکنند و بانکهای خصوصی مجوز دار
لیست مجوز دارها
ظاهراً حداقل مبلغ برای افتتاح یکساله 1 ملیون هست و هر تعداد که خواستین میتونین باز کنین در یک بانک و سودهای همگی هم واریز میشه به یک حساب جداگانه
از طرف دیگه میتونین روزشمار 19 یا 19.5 درصدی هم باز کنین تا اگر حساب 22% نبود , موقتاً پولتون رو بریزید به اون روزشمار تا وقتی که یک 22% پیدا کنین و منتقلش کنین به اون
شنیدم که کوثر 19.5% به اسم ارکیده داره و معتبر هم هست
به نظر بنده یکی باز کنین
اگر در ملت حساب دارین , به گمونم ملت هم 19.5 درصدی داره
از اونجائی که ستون فقراتِ مادیاتِ زندگی همون مسکن هست بهتره به موضوع تهیه ی مسکن سند دار معتبر بیشتر از همه چیز توجه کنین که سرمایه گذاری خوبی هم هست و ارزش افزوده ی خوبی داره و از اجاره نشینی هم راحت میشین
پس شرایط بانک مسکن رو دائماً پیگیری کنید تا اگر از سپرده ی یکساله بهتره , در بانک مسکن سپرده گذاری کنید تا ان شاء الله صاحب خونه بشید . یک آپارتمان 70 متری که متعلق به خودتون باشه خیلی بهتر از 200 متری اجاره ای هست
===============
در مورد بیمه , دو نوع هست
بیمه ی عمر که هر ماه چیزی پرداخت میکنین و بعد از فوت شما مبلغی رو میدن به کسانی که شما اسمشون رو مشخص میکنین
قسط این بیمه هر سال زیادتر میشه و مقدار قسط و مدت پرداخت بستگی به سن شما داره و مبلغی که میتونین ماهیانه پرداخت کنین
بعضیهاش اینجوریه که اگر بعد از 20 سال خودتون زنده باشین پول رو میدن به خودتون . این نوع بیمه تقریباً از همون فرمول سپرده ی یکساله یا چند ساله پیروی میکنه یعنی مثل اینه که خودتون هر ماه پولهائی رو سپرده گذاری کنین و 20 سال بهشون دست نزنین و بعد از 20 سال مبلغ زیادی جمع میشه با سودهاش
به گمانم اگر خودتون در بانک سپرده گذاری کنین بیشتر از این نوع بیمه سود گیرتون میاد
باید شرایط بیمه عمر رو بخونین و با سپرده گذاری مقایسه کنین ببینین کدومش باصرفه تره
نوع دیگه , بیمه ی خویش فرما هست که ماهیانه مبلغی پرداخت میکنین و بعد از چند سال مثلا 20 سال بهتون حقوق بازنشستگی میدن تا آخر عمر
مقدار قسط ماهیانه و حقوق بازنشستگی هم بستگی به سن شما و توان مالی برای پرداخت قسطها و انتخاب حقوق بازنشستگی مناسب با بودجتون داره
این هم شبیه سپرده گذاری بلند مدت هست و چه بسا سپرده گذاری توسط خودتون بیشتر سود داشته باشه
چند بار در تلوزیون دیدم مردم زنگ میزنند و میگن سالها قسط بیمه خویشفرما دادیم اما حالا که بازنشست شدیم میگن 300 تومن حقوقته که به جائی نمیرسه
پس بهتره با بیمه های معتبر مثل ایران و پارسیان و غیره تماس بگیرین ببینین کدومش شرایطش بهتره

hossein019940
21-08-2015, 11:09
دوستان کسی دوتا حساب تو صادرات داره؟رمز حساب یه شماره حساب رو که فعال کردین برای تمام حساب ها هست یا اینکه هر حسابی فرق داره؟
زنگ زدم 09602 گفتن فرق میکنه هر حسابی یه رمز داره و رو شماره مشتری فعال نیست
این حرفشون درسته؟

روانپریش
21-08-2015, 12:46
دوستان جریان خبر چیه ؟
بانک‌ها مکلف به افشای اطلاعات حساب بانکی به سازمان مالیاتی شدند !!

- - - Updated - - -

دوستان جریان خبر چیه ؟
بانک‌ها مکلف به افشای اطلاعات حساب بانکی به سازمان مالیاتی شدند !!

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-08-2015, 17:41
سلام
طبق خبر امروز TV5
برای نجات بورس از رکود و سقوط , بازنگری نرخ سودهای بانکی در راه هست
3 ساله دارند سودها رو کاهش میدند و بورس بدتر شد که بهتر نشد . اون هم در کشوری که ثباتِ سیاسی و اقتصادیش بسیار ناپایدار و شکننده هست .
بیشتر مردم دیگه شکی براشون نمونده که دزد بازارِ بورس جائی نیست که بشه سود تضمین شده به جیب زد هر چند اندک باشه
سود بانکی اگر بشه 15% یا کمتر باز هم باعث نمیشه مردم به دزد بازار بورس رو بیارند مگر خوش خیالها و بی تجربه ها و اونهائی که سرمایه ی باد آورده دارند و کسانی که زد و بند دارند در بورس و بالا پائین کردنِ قیمتها تحت کنترلشون هست

hossein019940
21-08-2015, 21:00
دوستان
من حسابم رو تو بانک ملی چند وقت پیش بستم الان میخوام دوباره افتتاح کنم یه حساب
برای همین میخواستم بدون میشه با رمز حساب قبلی رو حساب جدید از تلفنبانک استفاده کرد یا اینکه باید دوباره فعال بشه؟
چون معمولا بانک ملی رو شماره مشتری فعال میکنه

روانپریش
21-08-2015, 22:41
سلام
طبق خبر امروز TV5
3 ساله دارند سودها رو کاهش میدند و بورس بدتر شد که بهتر نشد . اون هم در کشوری که ثباتِ سیاسی و اقتصادیش بسیار ناپایدار و شکننده هست .
بیشتر مردم دیگه شکی براشون نمونده که دزد بازارِ بورس جائی نیست که بشه سود تضمین شده به جیب زد هر چند اندک باشه
سود بانکی اگر بشه 15% یا کمتر باز هم باعث نمیشه مردم به دزد بازار بورس رو بیارند مگر خوش خیالها و بی تجربه ها و اونهائی که سرمایه ی باد آورده دارند و کسانی که زد و بند دارند در بورس و بالا پائین کردنِ قیمتها تحت کنترلشون هست

یعنی سرمایه گذاری توی بورس به اندازه سپرده بانکی سوده نداره؟
یا اینکه ریسکش بالاست

روانپریش
21-08-2015, 22:46
سلام
طبق خبر امروز TV5

یا اینکه ریسکش بالاست؟

mehdiops
22-08-2015, 12:32
یا اینکه ریسکش بالاست؟
اینقدر ریسکش بالاس که آدم های دیوانه هم اون سمت نمیرن
بورس ایران بیشتر به جای تخصصی بدن رانت بازی بودنه و خطرناک به درد افراد عادی نمی خوره

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-08-2015, 18:10
یعنی سرمایه گذاری توی بورس به اندازه سپرده بانکی سوده نداره؟یا اینکه ریسکش بالاستسلام
بورس نه تنها یک ریال سود تضمین شده نداره بلکه امکان ضرر هم بسیار زیاده
درحالیکه در بانک سود شما تضمین شده هست و ضرر نداره چون بانکها میدونند کجا سرمایه گذاری کنند که حداقل 200% سود کنند
بانکها مال خود بالائیهاست چون تمام مراکز بزرگ مالی و تجاری تحت کنترل خودشون و اطرافیانشون و یارانشون هست و به هیچ غریبه ای اجازه نمیدند حتی نزدیک بشه به منابع مالی کشور
سودی که خصوصیها میدادند به مردم و گاهی 30% در سال بود , باز هم چندر غاز بود خودشون حداقل 200-300 درصد به جیب میزدند
واردات خودرو از طریق بندرگاهها و گمرکهائی که همه چیزش دست خودشونه و وارد میکردند 300 ملیون میفروختند یک ملیارد یا بیشتر
50 ملیونش رو شیرینی میدادند به عاملانِ واردات و ترخیص و بقیه اش رو هم به جیب میزدند
این فقط یک نمونه ی کوچکشه
در بافت فرسوده زمینهای ناب رو میخرند و میسازند و با چند صد درصد سود میفروشند
واردات لوازم آرایش , لوازم خانگی , پوشاک , موبایل , رسیـور و دارو و حتی ..... نگم بهتره
خلاصه یک امپراطوری بزرگ مالی که اونقدر گسترده هست نه سرش پیداست نه تهش و همه اش هم با پول مردم کار میکنه
هیچ بعید نیست که بهانه ی حمایت از بورس هم ترفند جدید هست فقط تا سودها کم کم برگرده به حال اول و بانکهای دولتی دوباره بتونند سودهای هزار هزار ملیاردی به جیب بزنند چون بانکهای خصوصی بدجوری موی دماغ دولتیها شدند بعد از کاهش صادرات نفت و سقوز قیمت نفت و به شدت فقیر شدن دولت
به هر حال دور بورس رو خط بکشید مگر اینکه بگن سودش تضمین شده هست تا حدِ سود بانکی
یعنی بگن پولتون رو بیارید توی بورس و سالی 20% سود تضمین شده بگیرید و شاید بیشتر هم نفع کنین
دو سال پیش همین حرف رو زدند و گفتن قراره سود سرمایه گذاری در بورس بشه تضمین شده اما ول شد چون خودشون هم میدونند توی دزد بازار بورس کسی حاضر نیست یه قرون هم سود تضمین شده به کسی بده . بورس در ایران فقط برای چاپیدن خوس خیالها و خرپولها درست شده
پرونده ی بورس رو ببندید و شوتش کنین و بندازین دور
قبلاً هم گفتم که قمارخونه ای که شرفتمندانه و بدون تقلب و کلک قمار میکنند شرف داره به بورسِ دزد بازار
اگر سرمایه ای دارین , اول سعی کنین خودتون به کار بندازینش . اگر نشد , شراکتی با افراد صادق و آگاه , اگر نشد بذارینش توی یک بانک معتبر تا وقتی که بتونین خودتون به کار بندازینش

farid0485
22-08-2015, 18:36
سلام
بورس نه تنها یک ریال سود تضمین شده نداره بلکه امکان ضرر هم بسیار زیاده
درحالیکه در بانک سود شما تضمین شده هست و ضرر نداره چون بانکها میدونند کجا سرمایه گذاری کنند که حداقل 200% سود کنند
بانکها مال خود بالائیهاست چون تمام مراکز بزرگ مالی و تجاری تحت کنترل خودشون و اطرافیانشون و یارانشون هست و به هیچ غریبه ای اجازه نمیدند حتی نزدیک بشه به منابع مالی کشور
سودی که خصوصیها میدادند به مردم و گاهی 30% در سال بود , باز هم چندر غاز بود خودشون حداقل 200-300 درصد به جیب میزدند
واردات خودرو از طریق بندرگاهها و گمرکهائی که همه چیزش دست خودشونه و وارد میکردند 300 ملیون میفروختند یک ملیارد یا بیشتر
50 ملیونش رو شیرینی میدادند به عاملانِ واردات و ترخیص و بقیه اش رو هم به جیب میزدند
این فقط یک نمونه ی کوچکشه
در بافت فرسوده زمینهای ناب رو میخرند و میسازند و با چند صد درصد سود میفروشند
واردات لوازم آرایش , لوازم خانگی , پوشاک , موبایل , رسیـور و دارو و حتی ..... نگم بهتره
خلاصه یک امپراطوری بزرگ مالی که اونقدر گسترده هست نه سرش پیداست نه تهش و همه اش هم با پول مردم کار میکنه
هیچ بعید نیست که بهانه ی حمایت از بورس هم ترفند جدید هست فقط تا سودها کم کم برگرده به حال اول و بانکهای دولتی دوباره بتونند سودهای هزار هزار ملیاردی به جیب بزنند چون بانکهای خصوصی بدجوری موی دماغ دولتیها شدند بعد از کاهش صادرات نفت و سقوز قیمت نفت و به شدت فقیر شدن دولت
به هر حال دور بورس رو خط بکشید مگر اینکه بگن سودش تضمین شده هست تا حدِ سود بانکی
یعنی بگن پولتون رو بیارید توی بورس و سالی 20% سود تضمین شده بگیرید و شاید بیشتر هم نفع کنین
دو سال پیش همین حرف رو زدند و گفتن قراره سود سرمایه گذاری در بورس بشه تضمین شده اما ول شد چون خودشون هم میدونند توی دزد بازار بورس کسی حاضر نیست یه قرون هم سود تضمین شده به کسی بده . بورس در ایران فقط برای چاپیدن خوس خیالها و خرپولها درست شده
پرونده ی بورس رو ببندید و شوتش کنین و بندازین دور
قبلاً هم گفتم که قمارخونه ای که شرفتمندانه و بدون تقلب و کلک قمار میکنند شرف داره به بورسِ دزد بازار
اگر سرمایه ای دارین , اول سعی کنین خودتون به کار بندازینش . اگر نشد , شراکتی با افراد صادق و آگاه , اگر نشد بذارینش توی یک بانک معتبر تا وقتی که بتونین خودتون به کار بندازینش
بورس فقط سهان نیست که، توی بورس اوراق بهادار مثل اوراق قرضه یا اوراق اجاره که اوراق اجاره اسلامی ترینشه و از لحاظ شرعی کاملا حلاله و در عین حال سود تضمین شده داره هم معامله میشه...

بانک مشخص نیست که سود چی رو به شما میده، منتها توی بورس اوراق اجاره به شما جای سود اجاره بهای چیزی که با پول شما خریده شده و اجاره داده شده رو میده...

درضمن بانک جایی سرمایه گذاری نمیکنه، وام میده و سود وام رو میگیره، و بخشی از سود رو بین مشتری هاش تخس میکنه...

나의 SM-T211 의 Tapatalk에서 보냄

روانپریش
22-08-2015, 22:52
و در عین حال سود تضمین شده داره هم معامله میشه...

این سود تضمین شده بورس رو بیشتر توضیح میدین؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-08-2015, 08:19
این سود تضمین شده بورس رو بیشتر توضیح میدین؟چیزی که فقط حرفِ بادِ هوا بود و اصلاً برای یک روز هم عملی نشد , بنده چی چیش رو توضیح بدم ؟؟؟!!!
بعد از سقوط وحشتناک بورس در چند سال گذشته که یهو از 86000 واحد شد 61000 واحد و سهم 350 تومنی شد 120 تومن و خیلیها به خاک سیاه نشستند , یهو یه روز یکی از عقل کلهای کشور توی تلوزیون گفت باید سرمایه گذار سودش تضمین شده بشه در بورس تا بیاد سرمایه گذاری کنه یعنی خیالش راحت باشه اگر 10 ملیون میریزه تو بورس , بعد از یک سال حداقل فلان درصد به سهامش اضافه شده مثل سود تضمین شده ای که بانکها پرداخت میکنند و تازه علی الحساب هست و آخر سال هم یک نیم درصد یا یک درصد دیگه بابت حلال شدن سود میریرند به حساب چون سودِ ثابت حرامه
این جریان دو سه هفته در اخبارها ذکر شد گهگاهی و دست آخر هم غیب شد چون کسی حاضر نشد حتی 1% سود تضمین شده بده به سهامداران
از این نمایشنامه ها و تأترها زیاد بازی کردند برای ملت شریف پرور
بورس نفت و گاز کیش یادتونه
آقای احمدی نژاد توی دوران سخت تحریم نفتی اومد یه سالن تو کیش افتتاح کرد و گفت این بورس نفت و گازه تا ملت بیان برای خودشون نفت و گاز بخرند به جای خارجیها !!!! و کلی سود کنند
مالید رفت پی کارش چند هفته بعد

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-08-2015, 19:23
طبق خبر IRINN
آغاز سرکشی به حسابهای مردم برای پیدا کردن کسانی که فرار مالیاتی دارند
رئیس بانک مرکزی گفته به سپرده گذارها کاری نداریم و اطلاعاتشون محرمانه میمونه

روانپریش
23-08-2015, 23:05
طبق خبر IRINN
آغاز سرکشی به حسابهای مردم برای پیدا کردن کسانی که فرار مالیاتی دارند
رئیس بانک مرکزی گفته به سپرده گذارها کاری نداریم و اطلاعاتشون محرمانه میمونه

یعنی چی به سپرده گذارا کاری نداریم؟خوب مگه غیر از سپرده گذار هم توی بانک هست؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2015, 01:01
یعنی چی به سپرده گذارا کاری نداریم؟خوب مگه غیر از سپرده گذار هم توی بانک هست؟سلام
بله . کسانی که توی بانک پول دارند چند دسته اند :
1- کسانی که سپرده گذارند و بانک پولشون رو به کار میگیره . اگر سپرده کوتاه مدت یا بلند مدت باشه بانک بهشون سود میده و اگر قرض الحسنه باشه سود نداره , به جاش گاهی قرعه کشی میشه و جوائزی توزیع میشه
2- کسانی که خودشون پولشون رو به کار میگیرند برای تجارت مثل کسانی که بساز بفروشی میکنند , ماشین خرید و فروش میکنند , زمین و خونه و مغازه و غیره خرید و فروش میکنند , معاملات دیگه انجام میدند و کلی نفع مییرند بدون اینکه پروانه کسب داشته باشند و مالیات بدند مثل دلالهای میوه , لوازم یدکی , پوشاک , پارچه , ماشین آلات , دارو و حتی ممنوعاتی مثل مواد مخدر و مشروب و فحشا و غیره
هدف دولت ردیابی همین دسته ی دوم هست که تجارت میکنند و پولشون زیاد و زیادتر میشه اما مالیاتی نمیدند چون پروانه کسب و مغازه و اینها ندارند و یا قسمتی از تجارتشون خارج از کار اصلیشونه و مخفیانه انجام میشه
علت اینکه دولت در دهها سال گذشته دنبال این چیزها نرفته 2 چیز بوده :
درآمد سرشار و هنگفت و مفتِ فروش نفت و گاز
پولدار بودن دولت و حکومت
اما حالا دو سه ساله حکومت و دولت به شدت فقیر شده اند و ضربه ی بدی خوردند از این فقر مالی تا جائی که تن به مذاکره و توافق دادند
این بود که نظرشون جلب شد به جیب مردم برای افزایش درآمد

قیمتهای آب و برق و گاز و تلفن و سوخت و نان و قند و شکر و حمل و نقل و غیره و غیره رو گرانتر کردند
مالیاتها و عوارض و جریمه ها و گمرکیها رو افزایش دادند
باز هم کم آوردند
حالا نوبت فراریانِ مالیاتی هست
ارز رو هم که تا جائی که در توان دارند گرانتر کرده اند
همین الان حدود 3380 هست
دولت و حکومت بدجوری فقیر شده اند

یارانه ای که پولش از جیب خود مردم داره تامین میشه , میگن در پرداختش به شدت مشکل دارند !!!
سخنگوی دولت چند روز پیش گفت دولت داره بخشی از پول یارانه ها رو از جیبش میده !!!چون 70 ملیون ثبت نام کردند
یکی نیست بهشون بگه مگه نمیگین دارین ضرر میدین روی یارانه ها ؟؟؟ یارانه ها رو متوقف کنین و قیمتها رو برگردونین مثل قبل اگر راست میگین
اما صد سال همچین کاری نمیکنند چون دروغ میگن و از گران کردن قیمتها دارند هزار هزار ملیارد میخورند اما ناراحتند که چرا بیشتر نمیتونند بخورند

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2015, 01:30
بورس فقط سهان نیست که، توی بورس اوراق بهادار مثل اوراق قرضه یا اوراق اجاره که اوراق اجاره اسلامی ترینشه و از لحاظ شرعی کاملا حلاله و در عین حال سود تضمین شده داره هم معامله میشه...1- بانک مشخص نیست که سود چی رو به شما میده، منتها توی بورس اوراق اجاره به شما جای سود اجاره بهای چیزی که با پول شما خریده شده و اجاره داده شده رو میده...2- درضمن بانک جایی سرمایه گذاری نمیکنه، وام میده و سود وام رو میگیره، و بخشی از سود رو بین مشتری هاش تخس میکنه...1- توی بورس هر کاری که میکنند خلاصه سود تضمین شده نداره و همین مسئله کافیه تا ملت رو از سرمایه گذاری در بورس منصرف کنه
غیر از این , مردم سقوط قیمت سهام رو هم دارند میبینند سود تضمینی بانکها رو هم دارند میبینند . یعنی قوز بالا"قور و همه رو از کار در بورس منصرف میکنه جز بی تجربه ها و خوش خیالها و پولدارهای دارای ثروت بادآورده و پارتی دارها که میدونند سودشون در بورس حتمی هست
2- شما ظاهراً زیاد مسائل اقتصادی و سیاسی رو دنبال نمیکنین
چند ساله دارند میگن بانکها باید دست از بنگاه داری بردارند و پول سپرده ها رو وام بدند به تولید کننده ها و صنعتگران و کارآفرینها و تازه عروسها و کسانی که قصد خرید مسکن دارند برای اولین بار یا قصد تعمیر مسکنشون رو دارند و
علت این حرف اینه که حدود 70% از سپرده های مردم صرف میشه برای واردات خودروهای لوکس که سود سرشاری داره"برای بانکها و موسسه ها و بساز بفروشی , خرید و فروش ارز و واردات کالاهائی مثل میوه و پوشاک و لوازم آرایش و غیره و غیره به صورت علنی و مخفیانه (قاچاق)
سود بانکها از این کارها بالای 200~300 درصده . برای همینه که بیشتر پولهای مردم رو توی این کارها به کار گرفتند
حالا سال دومِ توقف بنگاه داری بانکهاست چون حدود 2 سال پیش بهشون گفتند باید ظرف 3 سال دست از تجارت با پول مردم بردارند و پولها رو وام بدند به متقاضیان واقعی وام
اما ایرانیها همه در دور زدن استاد شده اند چون از حکومت و دولت یاد گرفتند
بانکها هم دارند از الان روشهائی اختراع میکنند که نشون بدند بنگاه داری رو تعطیل کرده اند اما در حقیقت فقط روش کارشون رو عوض کردند
بانکها و موسسات خصوصی اگر بنگاه داری نکنند پس از کجا بیارند 25% سود بدند به سپرده گذارها و 200% هم خودشون به جیب بزنند

aminkhan2014
24-08-2015, 08:39
جناب آسمونی برام عجیبه شما واقعا حرف اینها را باور کردین که قصد سرک کشیدن نداریم؟؟؟؟هدف اینها سرکشی به حساب همه هست و مسلما از سپرده گذار هم در نظر دارند که مالیات بگیرند!!!توجه کنید اول مالیات به اسم موسسات غیر مجاز گفتن بعدا حتما شامل مجاز هم میشه(همونطور که گفتند امسال بنزین را گران نمیکنیم ولی دیدیم چی شد،هرچی تکذیب شد منتطر اجراش باش)،لازمه تغییر قانونش هم فقط یک لایحه هست!!!البته در ایران تا بوده و هست همیشه کسی که کمتر درآمد داره،به نسبت ثروتش مالیات بیشتر میده،وگرنه نه اون تاجر و طلافروشش مالیات واقعیش را نمیده نه اون پزشک متخصصش که با بساز بفروشی و کلی بیمارستان و ملک و..سود مرکب شدیدی روی درآمدش داره که از پرداخت مالیات واقعیش درمیره ولی کارمند و کارگر توسری خور قبل از گرفتن حقوق مالیاتش را میده
در مورد بورس هم سود ثابت عرضه شد،نمونه اش همین صندوقهای با درآمد ثابت و همچنین اگر اطلاع داشته باشین صندوق سپاس و فکر کنم اوراق نفت کوره ولی اینکه کلا بورس مطمئن نیست و ریسکش شدیدا بالاست دقیقا درسته ولی کجای مملکت مطمئن هست که این باشه!!!!

aminkhan2014
25-08-2015, 19:40
ساعت 17:30 از حساب رفاه پایا زدم به ملت ولی هنوز نرسیده!!!پس تا کی میرسه؟مگه تا 19:45 نمیشه حواله زد؟

dietman
25-08-2015, 20:31
ساعت 17:30 از حساب رفاه پایا زدم به ملت ولی هنوز نرسیده!!!پس تا کی میرسه؟مگه تا 19:45 نمیشه حواله زد؟

حواله ها به صورت بازه زمانی ارسال میشن. ساعت 17.30 تا 19.30 رو حدود ساعت 21.30 تا 22 واریز نیکنن

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

arash66_2m
25-08-2015, 21:52
سلام دوستان.
این اینترنت بانک قوامین آیا امکانواریز پول بدون کارمزد اینا از حساب کوتاه مدت قوامین به حساب 20 درصد روز شمارش رو داره یا نه ؟

چون میخواستم برم به خاطر این امکانش اگه هست کارت و رمز نتی اینا رو بگیرم
ممنون.

MOHAMMAD_ASEMOONI
26-08-2015, 01:33
سلام
دولت دوباره پول چاپ کرده برای جبران مشکلات مالیش

طبق خبر امروز IRINN
ایران چک 50 هزار تومنی با طرح جدید از فردا توزیع میشه

روانپریش
26-08-2015, 23:21
دوستان عزیز مخصوصا جناب اسمانی
این صندوق های که جدیدا بانک ها گذاشتن با سود 22 درصد اصل پول تضمین شده هست؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-08-2015, 05:36
دوستان عزیز مخصوصا جناب اسمانیاین صندوق های که جدیدا بانک ها گذاشتن با سود 22 درصد اصل پول تضمین شده هست؟سلام
بله اصل پول در امانه و هر وقت خواستین پس میدن اما اگر قبل از یک سال پول رو بگیرین سودش 17% میشه یا حدود 17% یعنی اون 5% اضافی رو از اصل پول کم میکنند

amir hamzeh
27-08-2015, 15:32
میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟

- - - Updated - - -

میخواستم سوال کنم از کدام کارت پرداخت دلار بین المللی بدون وجود محدودیت در داخل ایران میشه استفاده کرد؟

روانپریش
27-08-2015, 22:44
سلام
بله اصل پول در امانه و هر وقت خواستین پس میدن اما اگر قبل از یک سال پول رو بگیرین سودش 17% میشه یا حدود 17% یعنی اون 5% اضافی رو از اصل پول کم میکنند

توی قرارداد ذکر شده اصل پول تضمین شده؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-08-2015, 09:31
توی قرارداد ذکر شده اصل پول تضمین شده؟خودم ندیدم اما حتماً نوشته چون تا حالا نشنیدم بانکی بگه پول بیارین سپرده گذاری کنین و حق برداشتش رو هم ندارین
هر موقع خواستین میشه ببندینش اما زیر یک سال باشه سودش کم میشه

روانپریش
28-08-2015, 09:41
خودم ندیدم اما حتماً نوشته چون تا حالا نشنیدم بانکی بگه پول بیارین سپرده گذاری کنین و حق برداشتش رو هم ندارین
هر موقع خواستین میشه ببندینش اما زیر یک سال باشه سودش کم میشه
نه دوست عزیزم منظورم این نوبد منظورم این بود که توی قرارداد نوشته میشه که اصل پول توسط بانک مرکزی تضمین میشه؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-08-2015, 10:06
نه دوست عزیزم منظورم این نوبد منظورم این بود که توی قرارداد نوشته میشه که اصل پول توسط بانک مرکزی تضمین میشه؟اسمی از بانک مرکزی در قراردادهای هیچ بانکی ندیدم

amir hamzeh
29-08-2015, 10:56

- - - Updated - - -

میشه راهنمایی کنید

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

میشه راهنمایی کنید

MehranVB
31-08-2015, 21:40

- - - Updated - - -

تا اونجا که بنده اطلاع هیچ کارتی.
الان تحریم هستیم و هیچ نقل و انتقالی صورت نمیتونه بگیره.
اکثر شرکتا هم کاری کردن که اگر در ایران از کارت استفاده بشه، کارت رو کلاً معلق میکنن.

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-09-2015, 14:07
سلام
وزیر اقتصاد اعلام کرد:
بدهی دولت به بانکها و بخش خصوصی 100 هزار ملیارد تومن هست !!!!
در تاریخ ایران هیچوقت دولت اینقدر فقیر و مفلس نبوده
اینه علت چرخشها و نرمشها و بر سر کار آوردن دولت تدبیر و امید
اینه علتِ اِصرار بر انجام توافق هسته ای
اینه علت سخن روحانی وقتی 2 ماه بعد از تشکیل دولتش گفت: دولت من یک خزانه ی خالی با انبووووهی از بدهکاری تحویل گرفته .
اینه علت گرانتر و گرانتر شدن آب و برق و گاز و سوخت و کالاهای اساسی (قند و شکر و برنج و گوشت و نان و خواربار) و غیره و غیره
اینه علت حمله به یارانه بگیرها برای حذف چند ملیون نفر
اینه علت سخن سخنگوی دولت جناب نوبخت چند روز قبل که گفت: پرداختِ یارانه ی 45500 تومنی غیر قانونیه و باید نصف بشه !!!!
اینه علت ارز 3415 تومنی (امروز)
دولتهای ایران که نفت بشکه ای 140 دلار و 120 دلار فروختند و دهها ملیارد دلار ارزِ 3300 تومن و 3400 تومن فروختند و صدها هزار ملیارد تومن هم زمین کشاورزی و صنعتی و تجاری و مسکونی فروختند به مردم و صدها هزار ملیارد تومن هم گمرکی و مالیات و عوارض و جریمه و غیره اخذ کردند از ملت , حالا 100 هزار ملیارد تومن هم بدهکارند !!!!

m2music
01-09-2015, 19:34
دوستان کدوم بانک ها پیامک واریز رو هم رایگان میفرستند؟ بانک ملت برای حسابهای معمولی فقط برداشت رو میفرسته.

hossein019940
02-09-2015, 15:53
دوستان کدوم بانک ها پیامک واریز رو هم رایگان میفرستند؟ بانک ملت برای حسابهای معمولی فقط برداشت رو میفرسته.
بانک پاسارگاد-قوامین-صادرات-تجارت-کشاورزی
بقیه رو هم نمیدونم

m2music
26-09-2015, 17:36
کدهای ussd
بانک پارسیان
*701#
*708#
؟؟؟
*710#
بانک صنعت و معدن
*711#
بانک ملت
*712#
بانک مسکن
*714#
*737#
بانک ملی ایران
*717#
بانک صادرات
*719#
بانک پاسارگاد
*720#
بانک سامان
*724#
بانک سینا
*727#
بانک رفاه کارگران
*713#
بانک کشاورزی
*730#
آپ (آسان پرداخت)
*733#
به پرداخت ملت
*741#
موسسه اعتباری کوثر
*744#
بانک اینده
*745#
پست بانک
*747#
بانک انصار
*763#
بانک گردشگری
*764#
بانک حکمت
*765#
فن آوا کارت
*767#
مبنا کارت آریا
*770#
بانک اقتصاد نوین
*780#
بانک شهر
*787#
نگین تجارت
*3030#

-

Masoud-2014
29-09-2015, 13:45
سلام ...
ببخشید بانک یا موسسه ای سراغ دارید که سپرده ای داشته باشه که به اون سپرده سود ماهیانه بده و در عین حال وام هم بهش تعلق بگیره یعنی مدت زمان سپرده گذاری در مدت و نرخ وام تاثیر داشته باشه؟؟؟؟ ممنون

K!ng of th3 K!ngs
09-10-2015, 16:55
سلام دوستان،
قراره برای من یه مبلغی از خارج از کشور (انگلستان) بیاد. ولی نمیدونم چطوری باید بگیرمش؟ توی بانک های ایرانی که نمیتونه بیاد فکر کنم... دفعه ی قبل یکی از فامیلامون که در امارات زندگی میکنه، از اطلاعات بانکی ایشون استفاده کردم و هفته ی بعدش که اومدن ایران پول رو از ایشون گرفتم، ولی الان نمیتونم این کار رو بکنم، چطور میتونم این پولی که قراره برای من بیاد رو بگیرم؟ چه راه هایی وجود داره؟

farid0485
09-10-2015, 18:45
سلام دوستان،
قراره برای من یه مبلغی از خارج از کشور (انگلستان) بیاد. ولی نمیدونم چطوری باید بگیرمش؟ توی بانک های ایرانی که نمیتونه بیاد فکر کنم... دفعه ی قبل یکی از فامیلامون که در امارات زندگی میکنه، از اطلاعات بانکی ایشون استفاده کردم و هفته ی بعدش که اومدن ایران پول رو از ایشون گرفتم، ولی الان نمیتونم این کار رو بکنم، چطور میتونم این پولی که قراره برای من بیاد رو بگیرم؟ چه راه هایی وجود داره؟
فکر کنم با حساب ارزی بتونی جا بجا کنی، فردا صبح یه سری بانکا بزن مثل اقتصاد نوین یا بانک سامان و پاسارگاد اینا احتمالا برای انتقال پول از خارج راه هایی رو دارن...

کم نیستن کسایی که برای بچه هاشون توی خارج پول میفرستن، قطعا یک تدبیری برای روند وارونه دارن..

Sent from my SM-T211 using Tapatalk

dvb595959
15-10-2015, 07:50
درود
قبلا توی اقتصاد نوین حساب روز شمار با سود 22 درصد داشتم البته کف موجودی میبایست 2 میلیون باشه.ظاهرا الان سود رو کردن 20 درصد.... جای دیگه ای سراغ داری که روز شمار سود بیشتری بده؟

- - - Updated - - -

درود
قبلا توی اقتصاد نوین حساب روز شمار با سود 22 درصد داشتم البته کف موجودی میبایست 2 میلیون باشه.ظاهرا الان سود رو کردن 20 درصد.... جای دیگه ای سراغ داری که روز شمار سود بیشتری بده؟

EHSANRF
15-10-2015, 15:09
آیا حقیقت داره؟ شرایطش چیه؟ این موسسه مطئمنه؟؟؟

ak313
15-10-2015, 20:24
الان بانکی دارم که روز شما با کف پایین مثلا یکی دو تومن هم حدود 19 20 بده؟

dietman
16-10-2015, 17:35

بانک آینده 19 درصد بدون باقیمانده ته حساب
بانک دی 20 درصد 1 میلیون ته حساب بلوک میشه
هر دو حساب کوتاه مدت
بانک مسکن هم ظاهرا کوتاه مدت 20 درصد باز میکنه (از شرایطش خبر ندارم)

dietman
16-10-2015, 17:39

آینده 19 درصد کوتاه مدت
دی 20 درصد کوتاه مدت (1 میلیون بلوک میشه ته حساب)
مسکن هم ظاهرا کوتاه مدت 20 درصد باز میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-10-2015, 03:45
سلام دوستان،قراره برای من یه مبلغی از خارج از کشور (انگلستان) بیاد. ولی نمیدونم چطوری باید بگیرمش؟ توی بانک های ایرانی که نمیتونه بیاد فکر کنم... دفعه ی قبل یکی از فامیلامون که در امارات زندگی میکنه، از اطلاعات بانکی ایشون استفاده کردم و هفته ی بعدش که اومدن ایران پول رو از ایشون گرفتم، ولی الان نمیتونم این کار رو بکنم، چطور میتونم این پولی که قراره برای من بیاد رو بگیرم؟ چه راه هایی وجود داره؟سلام
باید از یک صرافی که در ایران طرف داره براتون حواله کنند
بعدش شما با کارت شناسائی مراجعه میکنین به همون صرافی و پول رو میگیرین
اگر در بریتانیا صرافی نیست که پول بفرسته ایران پس باید پول رو بفرستند به حساب یک آشنا اونطرف آب یا یک صرافی بعدش اون آشنا براتون میفرسته از طریق یکی از صرافیها به صورت حواله
حواله کردن اقتصادی تر هست برای انتقال پول یعنی مبلغ بیشتری به تومن میرسه دستتون
اگر مبلغ بیشتر از حدودِ 10,000 دلار باشه توسط ارگانهای مربوطه ردیابی میشه تا مطمئن بشند پول شوئی و یا برای کارهای تروریستی نیست

K!ng of th3 K!ngs
17-10-2015, 14:34
سلام
باید از یک صرافی که در ایران طرف داره براتون حواله کنند
بعدش شما با کارت شناسائی مراجعه میکنین به همون صرافی و پول رو میگیرین
اگر در بریتانیا صرافی نیست که پول بفرسته ایران پس باید پول رو بفرستند به حساب یک آشنا اونطرف آب یا یک صرافی بعدش اون آشنا براتون میفرسته از طریق یکی از صرافیها به صورت حواله
حواله کردن اقتصادی تر هست برای انتقال پول یعنی مبلغ بیشتری به تومن میرسه دستتون
اگر مبلغ بیشتر از حدودِ 10,000 دلار باشه توسط ارگانهای مربوطه ردیابی میشه تا مطمئن بشند پول شوئی و یا برای کارهای تروریستی نیست

خیلی ممنون
یک سایتی پیدا کردم که یک اکانت Pay pal در اختیارم میزاره و پول رو به حاسبم میریزه بعد از اینکه پول اومد.. سودش هم اینطوری که پول رو به قیمت خرید به من میده و خودش به قیمت فروش میفروشه و سود میکنه.
نماد اعتماد الکترونیک هم داره. 2 ستاره
به نظر شما خوبه؟

m2music
17-10-2015, 20:54
ازین پس هزینه پیامک بانکی از کلیه صاحبان حساب ها دریافت خواهد شد

عصر بانک؛در آخرین جلسه شورای هماهنگی بانک ها و مؤسسات اعتباری دولتی و خصوصی مدیران عامل و تصمیم گیران بانک ها توافق کردند که از این پس هزینه ارسال پیامک بانکی از صاحبان حساب دریافت شود.

در این جلسه سقف هزینه دریافتی نیز مورد بحث و بررسی قرار گرفته و اعضای شورا هزینه 10 هزار تومان در سال را به عنوان آبونمان سالانه ارسال پیامک تراکنش های بانکی تعیین کردند.

اما از آنجا که 6 ماه نخست سال به اتمام رسیده است مقرر شد برای شش ماهه نخست امسال 5 هزار تومان دریافت کنند.

این گزارش می افزاید: در این جلسه مدیران عامل بانک ها و موسسات اعتباری، علاوه بر دریافت هزینه پیامک در مورد تمام تعرفه های خدمات ریالی هم به توافق رسیده و جدول کامل هزینه این خدمات را برای اظهار نظر و تایید به بانک مرکزی فرستاده اند. این ارسال پیشنهاد در حالی صورت گرفت که پس از آنکه روش اشتباه بانک ملی در برداشت بدون هماهنگی هزینه پیامک از حساب مشتریان برایش دردسرساز شد، دیگر بانکها با احتیاط و اعلام قبلی چنین اقدامی می کنند.

گفتنی است در جلسات بعدی این شورا قرار است در مورد تعرفه خدمات ارزی بانکی تصمیم گیری کرده و پیشنهادات بانک ها در مورد تعرفه خدمات ارزی نیز به بانک مرکزی پیشنهاد شود.

با توجه به مشکلات مالی بانک ها و کمبود شدید منابع و دشواری هایی که در پرداخت هزینه ها دارند ظاهرا بانکداران چاره ای جز جدی گرفتن کارمزد و تأمین بخشی از هزینه ها از محل کارمزدها پیدا نکرده اند.

این در حالی است که در اصل بخش اصلی درآمد بانک ها باید از محل دریافت کارمزد خدمات تامین شود اما در گذر زمان بانک های کشور با خروج از استانداردهای کسب و کار و بر همزدن بازی و رقابت ناسالم با یکدیگر اقدام به صفر کردن کارمزد خدمات کردند که به مرور زمان این عدم دریافت کارمزد معضل جدی برای شبکه بانکی به وجود آورد. تا آنجا که بسیاری از کسانی که از خدمات بانکی استفاده می کنند با این تصور نادرست که "چون پول آنها در حساب بانکی است پس بانک باید خدمات رایگان ارائه دهد" از دریافت هرگونه کارمزد خدمات انتقاد می کنند.

در کنار این مشتریان بخشی از کارشناسان و روسای اتحادیه ها و اصناف نیز در زمره مخالفان جدی دریافت کارمزد خدمات بانکی قرار دارند؛ مخالفانی که معتقدند ارائه خدمات و سرویس های بانکی در واقع کمترین کاری است که بانک ها در قبال رسوب پول سپرداه گذاران باید ارائه دهند.

- - - Updated - - -

alijigari
18-10-2015, 10:29
دوستان کم شدن سود سپرده ها حقیقت داره ؟؟؟ قرار هست به 12 درصد برسه ؟؟
کسی خبری داره ؟
اگه باشه که من سکته میکنم

ak313
18-10-2015, 11:52
مطمئن باش اگر کم هم بشه به 12 نمیرسه و کسانی که بلند مدت دارند همون نرخ قدیمشون رو می گیرند خیلی کم کنند میشه 17 18 که اونم معلوم نیست همینطوریش بانکها بی پولن.

dvb595959
19-10-2015, 08:27
درود
دوستان میخوام رمز اینترنتی را برای کارت بانک کشاورزی فعال کنم البته اینترنتی ولی هرچی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم.... اصلا از طریق سایت بانک کشاورزی میشه رمز رو تغییر داد یا رمز دوم رو بدست اورد؟

MVGroup
19-10-2015, 08:37
دوستان کم شدن سود سپرده ها حقیقت داره ؟؟؟ قرار هست به 12 درصد برسه ؟؟
کسی خبری داره ؟
اگه باشه که من سکته میکنم

چیزی که من تو خبر شنیده بودم این بود که بانک ها می خوان کارت های ده میلیونی با سود 12 درصد بدن. حالا نمی دونم این وام بود یا چیز دیگه.

ak313
19-10-2015, 09:24
درود
دوستان میخوام رمز اینترنتی را برای کارت بانک کشاورزی فعال کنم البته اینترنتی ولی هرچی زیر رو کردم چیزی پیدا نکردم.... اصلا از طریق سایت بانک کشاورزی میشه رمز رو تغییر داد یا رمز دوم رو بدست اورد؟

خدماتش ایناست
تغییر رمز نداره

mehdi735
20-10-2015, 13:38
درود
سلام رمز اینترنتی همون رمز دوم کارت هستش که باید از طریق خودپرداز بانک کشاورزی اقدام کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-10-2015, 16:07
سلام رمز اینترنتی همون رمز دوم کارت هستش که باید از طریق خودپرداز بانک کشاورزی اقدام کنید
سلام
طبق اطلاع بنده 4 نوع رمز دارند
رمز کارت که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز دوم که توسط خودپرداز بانک مربوطه میشه تغییرش داد
رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه

- - - Updated - - -

سلام
رمز بانکداری اینترنتی که بعد از مراجعه به شعبه و فعال کردن بانکداری اینترنتی , قابل تغییر از توی نت هست
رمز یک بار مصرف برای بانکداری اینترنتی که نیاز به تغییر نداره چون فقط یک بار استفاده میشه و با موبایل دریافت میشه

EHSANRF
20-10-2015, 16:31
بهترین بانک یا موسسه برای سپرده های روزشمار الان کجا هست؟ :n13:

dvb595959
20-10-2015, 17:13

سلام

- - - Updated - - -

درود
من رمز را برای پرداخت قبوض و همینطور انتقال وجه لازم دارم..... نمیدونم رمز دومه یا رمز اینترنتی .

Reza31001
20-10-2015, 18:22
درود
من رمز را برای پرداخت قبوض و همینطور انتقال وجه لازم دارم..... نمیدونم رمز دومه یا رمز اینترنتی .
به خودپرداز کشاورزی مراجعه کنید و رمز دوم (اینترنتی) رو بگیرید بعد میتونید کارهایی رو که گفتید از طریق همون صفحه ای که معرفی شده یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام بدین

رمز دیگه که اسم اینترنتی رو به دوش میکشه رمز اینترنت بانک یا بانکداری اینترنتی هست که برای کارهای پیچیده تر استفاده میشه و باید با مراجعه به شعبه بگیرید (که شما لازم ندارید)

EXTREME
22-10-2015, 21:00
ببخشید یک سوال داشتم از طریق موبایل بانک و با استفاده از شماره شبا میشه از یک حساب مثلا بانک تجارت به حساب بانک دیگر مثلا صادرات پول انتقال داد؟ کارت به کارت نمیخوام بکنم همچنین در مورد انتقال وجه ساتنا و پایا هم میتونید توضیح بدید ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

Reza31001
22-10-2015, 22:21
ببخشید یک سوال داشتم از طریق موبایل بانک و با استفاده از شماره شبا میشه از یک حساب مثلا بانک تجارت به حساب بانک دیگر مثلا صادرات پول انتقال داد؟ کارت به کارت نمیخوام بکنم همچنین در مورد انتقال وجه ساتنا و پایا هم میتونید توضیح بدید ؟

امکانات موبایل بانک معمولا از طریق همون کارت به کارت هست مگه درون بانکی
اینکه بخواید از طریق کارت به کارت نباشه میشه همون انتقال ساتنا یا پایا
این دو تا هم حواله بین بانکی هستن که شما میتونید از طریق اینترنت بانک و با داشتن اطلاعات حساب مقصد (شبا و نام صاحب حساب) انتقال وجه داشته باشید
زمانی که شما درخواست رو ثبت کنید پول از حسابتون کم میشه و چند دقیقه تا چند ساعت بعد (اگه تعطیلی باشه اولین روز کاری) پول میره به حساب مقصد
تفاوتهای کلی بین ساتنا و پایا هم در زمان انتقال و میزان پول هست
اینکه از طریق موبایل بانک بشه ساتنا زد بستگی به نرم افزار داره که بانک این امکان رو گذاشته باشه یا نه ولی از طریق اینترنت بانک میشه
این احتمال هم وجود داره که بانک سقف انتقال وجه گذاشته باشه (مثلا روزی 3 یا 5 تومن) که اگه بخواین با مراجعه حضوری میشه افزایشش داد

تفاوت انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
22-10-2015, 22:32
امکانات موبایل بانک معمولا از طریق همون کارت به کارت هست مگه درون بانکی
اینکه بخواید از طریق کارت به کارت نباشه میشه همون انتقال ساتنا یا پایا
این دو تا هم حواله بین بانکی هستن که شما میتونید از طریق اینترنت بانک و با داشتن اطلاعات حساب مقصد (شبا و نام صاحب حساب) انتقال وجه داشته باشید
زمانی که شما درخواست رو ثبت کنید پول از حسابتون کم میشه و چند دقیقه تا چند ساعت بعد (اگه تعطیلی باشه اولین روز کاری) پول میره به حساب مقصد
تفاوتهای کلی بین ساتنا و پایا هم در زمان انتقال و میزان پول هست
اینکه از طریق موبایل بانک بشه ساتنا زد بستگی به نرم افزار داره که بانک این امکان رو گذاشته باشه یا نه ولی از طریق اینترنت بانک میشه
این احتمال هم وجود داره که بانک سقف انتقال وجه گذاشته باشه (مثلا روزی 3 یا 5 تومن) که اگه بخواین با مراجعه حضوری میشه افزایشش داد

تفاوت انتقال وجه از طریق ساتنا و پایا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون موبایل بانک که قابلیت انتقال وجه به صورت ساتنا و پایا رو داره برای این کار اگر شماره شبای مقصد به همراه نام صاحب حساب رو داشته باشم کافیه ؟

Royce
23-10-2015, 05:57
دوستان کدوم بانک الان بیشترین سود رو میده؟یعنی کارت عابر بانک داشته باشی و هر لحظه خواستی از حسابت برداشت کنی و در عین حال ماه به ماه سود پولت هم واریز بشه

aminkhan2014
23-10-2015, 06:21
آره شماره شبا و نام صاحب حساب داشته باشی کافبه

dietman
24-10-2015, 08:17
آره شماره شبا و نام صاحب حساب داشته باشی کافبه

دوست عزیز بانک اقتصاد نوین کف حسابش چقدره ؟ 2 میلیون یا یک میلیون و اینکه سودش 19 درصد هست یا 20 درصد؟
الان بانک آینده بدون کف حساب 19 درصد سود روز شمار کوتاه مدت میده

- - - Updated - - -

aminkhan2014
25-10-2015, 05:54
دوست عزیز بانک اقتصاد نوین کف حسابش چقدره ؟ 2 میلیون یا یک میلیون و اینکه سودش 19 درصد هست یا 20 درصد؟
الان بانک آینده بدون کف حساب 19 درصد سود روز شمار کوتاه مدت میده

- - - Updated - - -

اقتصاد نوین و قواکین 2 میلیون و دی یک میلیون و سود20%..قوامین برای این حساب مطمئن تره

EHSANRF
25-10-2015, 16:22
توسعه تعاون امروز دیدم نوشته روزشمار به صورت محدود 20% افتتاح حساب میکنه

Artam01
25-10-2015, 19:02
درود دوستان.
یک چک بانک کشاورزی از یکی گرفتم به نام خودم نوشته شده، باید تا فردا بریزم به حساب داداشم، تو بانک کشاورزی هم حساب ندارم،چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

aminkhan2014
26-10-2015, 06:34
درود دوستان.
یک چک بانک کشاورزی از یکی گرفتم به نام خودم نوشته شده، باید تا فردا بریزم به حساب داداشم، تو بانک کشاورزی هم حساب ندارم،چیکار باید بکنم؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

میتونی اونجا هم چک بین بانکی به شماره حساب دادشت بگیری فقط شماره حساب و کد شعبه و...را دقیق داشته باش،اگه حساب کشاورزی داشته بودی میتونستی راحت حواله پایا هم بزنی ،حالا بپرس شاید بدون دفترچه هم برات حواله پایا زدند چون بعضی بانکها میزنند

alone one
28-10-2015, 18:07
دوستان بالاترین سود سپرده یکساله بین بانکا همون 20% هست؟
ملت سپرده 1ساله اش چقدر هست؟

aminkhan2014
29-10-2015, 08:41
قوامین برو شاید 22 تا 24 هم بهت بدهند

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-10-2015, 20:10
سلام
جهت اطلاع علاقمندان :
بانکهای صادرات , ملت و تجارت دیگه کاملاً خصوصی شده

matr!x_2008
30-10-2015, 20:39
چرا دیگه نمیشه با سامانه های موبایلی موجودی گرفت؟ کی فعال میشه دوباره؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-10-2015, 22:16
توسعه تعاون امروز دیدم نوشته روزشمار به صورت محدود 20% افتتاح حساب میکنهسلام
مراقب باشین فریب نخورین
یکی از آشناهام همین آگهی رو در بانک ملت دیده بود و رفت 20 ملیون تومن سپرده باز کرد بعد از 6 ماه پول لازمش میشه , میره 19 ملیون برداره بهش میگن این حساب سپرده ی یک ساله هست و اگر بخوای قبل از یک سال ببندی سودش میشه 15% یا نمیدونم 17% و اون 6 ماه هم که 20% گرفتی یاید زیادیش رو از اصل پول کم کنیم
پس مراقب باشین روزشمار واقعی باشه نه یک ساله

aminkhan2014
30-10-2015, 22:43
سلام
جهت اطلاع علاقمندان :
بانکهای صادرات , ملت و تجارت دیگه کاملاً خصوصی شده
سلام
محمد جان اتفاق خاصی نیفتاده
اسما چند ساله خصوصی هست اونم از وقتی که سهامشون توی بورس عرضه شده ولی بازم سهامدار عمده شون به نوعی دولته حالا یا در پوشش سازمان خصوصی سازی یا تامین اجتماعی و یا شرکتهای سرمایه گذاری استانها(استانداری ها) و گرنه به معنی واقعی کاملا خصوصی نیست

dvb595959
31-10-2015, 09:01
درود
راهی هست که از طریق خود سایت بانک اقتصاد نوین ارسال پیامک را غیر فعال کرد؟ حوصله ندارم برم بانک.

Reza31001
31-10-2015, 10:08
چرا دیگه نمیشه با سامانه های موبایلی موجودی گرفت؟ کی فعال میشه دوباره؟
به خاطر چیزی که اسمش رو امنیت گذاشتن غیرفعال شده
به نظرم خبری از فعال شدنش هم نخواهد بود
از موبایل بانک استفاده کنید یا تلفن بانک

dvb595959
31-10-2015, 11:17
درود
راهی هست که از طریق خود سایت بانک اقتصاد نوین ارسال پیامک را غیر فعال کرد؟ حوصله ندارم برم بانک.

درودی دوباره
بخاطر مورد بالا آخرش خودم به بانک مراجعه کردم ولی با شون دعوام شد و آخرشم بهشون گفتم حسابم رو صفر میکنم .... الان اگه بانکی سراغ دارید که روزشمار 20 درصد بده معرفی کنید.... کف موجودی هم یک یا دو تومن باشه اشکالی نداره.اگه خدمات اینترنتی خوبی هم داشته باشه که عالی میشه.

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-10-2015, 14:30
چرا دیگه نمیشه با سامانه های موبایلی موجودی گرفت؟ کی فعال میشه دوباره؟سلام .
وضع امنیت اطلاعات در ایران خوب نیست . چند روز پیش هم تیتر یکی از روزنامه ها همین بود ( امنیت کارتهای بنکی زیر سوال)
چند مدت قبل هم توی تلوزیون گفت به علت ناامن بودن تبادل اطلاعاتِ بانکی در شبکه ی موبایل , تعدادی از سرویسها دیگه ارائه نمیشه

m2music
31-10-2015, 23:35
بانک اقتصاد نوین پا جای پای بانک ملی گذاشت؛ برداشت بدون اجازه ۵هزار تومانی بابت ارسال پیامک
دقایقی پیش یک پیامک اطلاع‌رسان برای مشتریان یک بانک خصوصی ارسال شد.
به گزارش خبرآنلاین، این پیامک که از کسر مبلغ ۵۰ هزار ریال بابت آبونمان ارسال پیامک خبر می‌دهد، یادآور اعتراضاتی است که چندی قبل برای بانک ملی در شرایط مشابه ایجاد شده بود؛ زمانی که هرگز مشخص نشد چرا بدون کسب اجازه از مشتریان، مبلغی از حساب آن‌ها کسر شده است.
حالا و پس از چند ماه، اتفاقی مشابه رخ داده و مشتریان بانک اقتصاد نوین، اگر به هر دلیلی این پیامک را دریافت نکرده یا به آن توجه نکنند، بی اختیار مبلغی را به حساب بانک ریخته‌اند (بخوانید از حساب‌شان برداشت شده) که رضایت قبلی برای این منظور ابراز نداشته‌اند.
15-10-29-154647940807131

روانپریش
12-11-2015, 14:30
دوستان جدیدا که میرم پول به حسابم واریز کنم دیگه یه دونه فیش واریزی بهم نمیدن فقط دفترچه حساب رو چاپ میزنن این بعدا مشکل ساز نمیشه؟
قانونا مگه نباید یه دونه فیش واریزی رو به مشتری بدن؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-11-2015, 14:17
دوستان جدیدا که میرم پول به حسابم واریز کنم دیگه یه دونه فیش واریزی بهم نمیدن فقط دفترچه حساب رو چاپ میزنن این بعدا مشکل ساز نمیشه؟قانونا مگه نباید یه دونه فیش واریزی رو به مشتری بدن؟سلام
بله باید مدرک بدند که پول رو گرفتند و واریز کردند به حساب
ظاهراً بانک شما برای کاهش هزینه هاش سند واریز و شاید برداشت رو حذف کرده اما گمون نکنم همه ی بانکها اینجوری باشه
به هر حال حتماً دفترچه رو چک کنین تا مطمئن بشین مبلغ درسته
یک پرینتِ آخرین 10 گردش هم از خودپرداز بگیرین بذارین توی دفترچه
بهتره سیستم پیامکی هم فعال باشه و مسجهای بانکتون رو حداقل 6 ماه حذف نکنید .

روانپریش
13-11-2015, 16:05
سلام
بله باید مدرک بدند که پول رو گرفتند و واریز کردند به حساب
ظاهراً بانک شما برای کاهش هزینه هاش سند واریز و شاید برداشت رو حذف کرده اما گمون نکنم همه ی بانکها اینجوری باشه
به هر حال حتماً دفترچه رو چک کنین تا مطمئن بشین مبلغ درسته
یک پرینتِ آخرین 10 گردش هم از خودپرداز بگیرین بذارین توی دفترچه
بهتره سیستم پیامکی هم فعال باشه و مسجهای بانکتون رو حداقل 6 ماه حذف نکنید .

نه دوتا فیش هست ولی بانک هر دو برمیداره واسه خودش
یه بار وقتی اعتراض کردم بهشون گفتن فقط چاپ زدن دفترچه کافیه به نظرتون این کار قانونیه؟

m.sedghi
13-11-2015, 16:31
با سلام حضور دوستان عزیز .بنظر اینجانب خدمات اینترنتی و بانکداری اینترنتی بانک ملت از تمام بانکها بهتر و کارکردن با آن راحت تر ه و حتی ارتباط با مشتری 1556و82488 جوابگو مشکلات مشتریانه.:n06::n40:

IRAN_KING
13-11-2015, 20:23
سلام
چرا ussd بانک کشاورزی کار نمی کنه روی سایتش چیزی پیدا نکردم ولی کدشو خوندم نوشته بودن #730 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) * هست ؟!

- - - Updated - - -

سلام
چرا ussd بانک کشاورزی کار نمی کنه روی سایتش چیزی پیدا نکردم ولی کدشو خوندم نوشته بودن #730* هست ؟!

MOHAMMAD_ASEMOONI
14-11-2015, 00:04
نه دوتا فیش هست ولی بانک هر دو برمیداره واسه خودشیه بار وقتی اعتراض کردم بهشون گفتن فقط چاپ زدن دفترچه کافیه به نظرتون این کار قانونیه؟
اگر همه ی شعبه هاشون همینجوره پس برای کاهش هزینه بخشنامه دادند که اینجوری باشه
اما اینکه میگین دو نسخه مینویسین و هر دو تاش رو میگیرند غیر عادی هست
همون دو نسخه احتمالا روی یکیش نوشته "نسخه مشتری"

روانپریش
15-11-2015, 00:27
اگر همه ی شعبه هاشون همینجوره پس برای کاهش هزینه بخشنامه دادند که اینجوری باشه
اما اینکه میگین دو نسخه مینویسین و هر دو تاش رو میگیرند غیر عادی هست
همون دو نسخه احتمالا روی یکیش نوشته "نسخه مشتری"

ولی خوب فردا اگه اشتباهی بشه بانک راحت میتونه شونه خالی کنه چون رسیدی دست مشتری نیست
فکر نکنم چاپ زدن دفترچه ارزش قانونی داشته باشه

ali hosein.
15-11-2015, 17:59
سلام دوستان
من 3 ساله که تو بانک سپرده دارم حالا 2 روز پیش کارت ملی را بخاطر تموم شدن اعتبار جدیدش کردم و چهرهی جدید خودم روی کارت ملی قرار گرفته.

ایا رفتم پیش بانک برای برداشت یا انتقال پول
برای تایید هویت از کجا میفهمه صاحب اصلی ؟؟

Reza31001
15-11-2015, 18:38
ولی خوب فردا اگه اشتباهی بشه بانک راحت میتونه شونه خالی کنه چون رسیدی دست مشتری نیست
فکر نکنم چاپ زدن دفترچه ارزش قانونی داشته باشه
شما دفعه بعد که رفتید دقت کنید و ببینید اون دو نسخه چه تفاوتی با هم دارند و همون طور که گفته شد یکیش نسخه مشتری هست یا نه؟
اگه بود خوب از کارمند بانک بخواید که اون نسخه رو بهتون بدن

ضمنا میتونید اینترنت بانکتون رو فعال کنید تا همیشه ریز اطلاعات حسابتون دم دستتون باشه

ضمنا(به توان 2:n02:) اون چاپ دفترچه هم رسید معتبری هست چون احتمالا شماره پیگیری یا چیز دیگه ای داره

سلام دوستان
من 3 ساله که تو بانک سپرده دارم حالا 2 روز پیش کارت ملی را بخاطر تموم شدن اعتبار جدیدش کردم و چهرهی جدید خودم روی کارت ملی قرار گرفته.

ایا رفتم پیش بانک برای برداشت یا انتقال پول
برای تایید هویت از کجا میفهمه صاحب اصلی ؟؟
اینکه نباید مشکلی باشه چون اگه بود دفعه قبلی که رفتین بانک و عکس کارت ملیتون قدیمیه بوده و چهرتون جدید، ایراد میگرفتن!
حالا اگه رفتین و مشکلی بود بگین کارت عوض شده دیگه
مهم اینه که کارتی که ارائه میدین اصل هست و روش شماره ملیتون ثبت شده و اونها هم تو سیستمشون شماره ملی شما رو دارند
حالا آدم سنش میره بالا و چهرش عوض میشه مشکلی نیست که:n01:

ali hosein.
15-11-2015, 19:03
شما دفعه بعد که رفتید دقت کنید و ببینید اون دو نسخه چه تفاوتی با هم دارند و همون طور که گفته شد یکیش نسخه مشتری هست یا نه؟
اگه بود خوب از کارمند بانک بخواید که اون نسخه رو بهتون بدن

ضمنا میتونید اینترنت بانکتون رو فعال کنید تا همیشه ریز اطلاعات حسابتون دم دستتون باشه

ضمنا(به توان 2:n02:) اون چاپ دفترچه هم رسید معتبری هست چون احتمالا شماره پیگیری یا چیز دیگه ای داره

اینکه نباید مشکلی باشه چون اگه بود دفعه قبلی که رفتین بانک و عکس کارت ملیتون قدیمیه بوده و چهرتون جدید، ایراد میگرفتن!
حالا اگه رفتین و مشکلی بود بگین کارت عوض شده دیگه
مهم اینه که کارتی که ارائه میدین اصل هست و روش شماره ملیتون ثبت شده و اونها هم تو سیستمشون شماره ملی شما رو دارند
حالا آدم سنش میره بالا و چهرش عوض میشه مشکلی نیست که:n01:

ممنون پس اول کد ملی را چک میکنند میبینن خودش هست بعد تشخیص چهره میدن؟؟

inceptro
15-11-2015, 19:13
سلام.
من رفتم بانک تا یه حساب کوتاه مدت باز کنم که مثلا کسی نفهمه،فرم ها رو پر کردم امضا و اثر انگشت دادم و شماره موبایلمم دادم تا برام اس ام اس بیاد!
همین که رسیدم خونه از خونه فرمودن که حساب باز کردی؟:n09:
گفتم از کجا فهمیدین گفت برامون اس ام اس اومد!
امروز رفتم بانک پیگیر موضوع شدم گفتن شما چن سال پیش که برای وام حساب باز کرده بودین چون برای اون حساب شماره دیگه ای داده بودین رو اون حساب اس ام اس این واریز هم به اون شماره ارسال شده!(قانع نشدم و درخواست اصلاح دادم)
سوالم اینه که وقتی من یه حساب کاملا جدید باز کردم و مدارک جدید دادم چرا باید از اطلاعات حساب قبلی استفاده بشه؟

TATU_TATY
15-11-2015, 21:30
آقا دنبال وام کم بهره با بازپرداخت بلند مدت در حد 15 تومن

روانپریش
15-11-2015, 22:59
اون چاپ دفترچه هم رسید معتبری هست چون احتمالا شماره پیگیری یا چیز دیگه ای داره

بعید میدونم ارزش حقوقی داشته باشه
چون رسید بانکی مهر و امضای کارمند روش هست ولی دفترچه رو کسی که یه چاپگر داشته باشه خودش هم میتونه بزنه

EHSANRF
15-11-2015, 23:58
نظرتون درباره موسسه اعتباری آرمان ( فردوسی سابق ) چیه؟
چندروز پیش توش افتتاح حساب داشتم

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2015, 14:43
سلام.من رفتم بانک تا یه حساب کوتاه مدت باز کنم که مثلا کسی نفهمه،فرم ها رو پر کردم امضا و اثر انگشت دادم و شماره موبایلمم دادم تا برام اس ام اس بیاد!همین که رسیدم خونه از خونه فرمودن که حساب باز کردی؟:n09:گفتم از کجا فهمیدین گفت برامون اس ام اس اومد!امروز رفتم بانک پیگیر موضوع شدم گفتن شما چن سال پیش که برای وام حساب باز کرده بودین چون برای اون حساب شماره دیگه ای داده بودین رو اون حساب اس ام اس این واریز هم به اون شماره ارسال شده!(قانع نشدم و درخواست اصلاح دادم)
سوالم اینه که وقتی من یه حساب کاملا جدید باز کردم و مدارک جدید دادم چرا باید از اطلاعات حساب قبلی استفاده بشه؟
سلام
الان فقط یک شماره موبایل برای تمام حسابهاتون در یک بانک قابل استفاده هست و اولین شماره ای که ثبت کردین فعال میمونه تا اینکه برید و تغییرش بدین
یعنی بانک مقصر نیست

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2015, 14:47
نظرتون درباره موسسه اعتباری آرمان ( فردوسی سابق ) چیه؟چندروز پیش توش افتتاح حساب داشتمسلام

گمان نکنم مجوزدار باشه . ریسکش زیاده

چند درصد سود میده ؟

EHSANRF
16-11-2015, 15:25
سلام
گمان نکنم مجوزدار باشه . ریسکش زیاده
چند درصد سود میده ؟

25 درصد روزشمار

aliiiiiii
16-11-2015, 16:30
با سلام

دوستان موسسه نور چقدر اعتبار داره؟ و روز شمار چقدر میده؟

ali hosein.
16-11-2015, 16:51
سلام دوستان برای تشخیص هویت چهره از روی کارت ملی
اول به کد ملی شخص نگاه میکنند یا به امضا یا به هر دو؟؟

ali hosein.
16-11-2015, 18:14
Up..........

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2015, 19:09
با سلام
دوستان موسسه نور چقدر اعتبار داره؟ و روز شمار چقدر میده؟سلام

نور مجوزدار هست
سودش رو نمیدونم چقدره

alijigari
16-11-2015, 21:51
25 درصد روزشمار

این حساب 25 درصد --حد اقل برای چه مدت تظمین میکنه که این سود را بده و حد اقل مبلغ برای باز کردن حساب چقدر هست ؟

alijigari
16-11-2015, 22:04
25 درصد روزشمار

این حساب 25 درصد --حد اقل برای چه مدت تظمین میکنه که این سود را بده و حد اقل مبلغ برای باز کردن حساب چقدر هست ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
16-11-2015, 22:52
سلام دوستان
برای تشخیص هویت چهره از روی کارت ملیاول به کد ملی شخص نگاه میکنند یا به امضا یا به هر دو؟؟سلام
همه چیز باید چک بشه
مشخصات کارت ملی با مشخصات ثبت شده در سیستم بانک
عکس روی کارت ملی با چهره ی مراجعه کننده
مطابقه امضاء
اما ترتیب چک کردنِ اینها گمان نکنم مهم باشه چون همه ی اینها باید چک بشه و همه هم باید صحیح و مطابق با هم باشه

EHSANRF
17-11-2015, 01:21

اینشو دیگه اطلاع ندارم

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 07:08
این حساب 25 درصد ,حد اقل برای چه مدت تضمین میکنه که این سود را بده و حد اقل مبلغ برای باز کردن حساب چقدر هست ؟

سلام
مسئله فقط سود زیاد نیست وگرنه همه ی ملت میریختند توی اینجور موسسه ها
مسئله ی در امان بودنِ اصلِ پول خیلی از مقدار سود مهمتره
در سرمایه گذاری یکی از مهمترین معیارها امنیت هست
برای همینه که عده ی کمی حاضرند در ایران سرمایه گذاری کنند چون امنیت بسیار کم هست
کلاهبردارها هم برای اینکه مردم از امنیتِ کم نترسند و بهشون پول بدند , مقدار سود رو بسبار بالا اعلام میکنند تا قربانی وسوسه بشه و ناامنی رو فراموش کنه و پول بده
مثل شرکتهای هرمی , لیزینگهای کلاهبردار , موسسه های مالی کلاهبردار , انبوه سازان کلاهبردار و غیره

mehdi735
17-11-2015, 08:46
دوستان جدیدا که میرم پول به حسابم واریز کنم دیگه یه دونه فیش واریزی بهم نمیدن فقط دفترچه حساب رو چاپ میزنن این بعدا مشکل ساز نمیشه؟
قانونا مگه نباید یه دونه فیش واریزی رو به مشتری بدن؟
سلام
حتما حتما باید به شما رسید بدن که پول واریز شده و اگه از این به بعد سندی بهتون ندادن تهدید کنید که کلیه حساباتون رو می بندید
دستور العمل بانک مرکزی هست که حتما سند به مشتری داده بشه ولو یک ریال واریز می کنید ضمنا دفترچه اعتباری نداره
موفق باشین

روانپریش
17-11-2015, 09:38
سلام
حتما حتما باید به شما رسید بدن که پول واریز شده و اگه از این به بعد سندی بهتون ندادن تهدید کنید که کلیه حساباتون رو می بندید
دستور العمل بانک مرکزی هست که حتما سند به مشتری داده بشه ولو یک ریال واریز می کنید ضمنا دفترچه اعتباری نداره
موفق باشین

با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟

ali hosein.
17-11-2015, 17:08
سلام
مسئله فقط سود زیاد نیست وگرنه همه ی ملت میریختند توی اینجور موسسه ها
مسئله ی در امان بودنِ اصلِ پول خیلی از مقدار سود مهمتره
در سرمایه گذاری یکی از مهمترین معیارها امنیت هست
برای همینه که عده ی کمی حاضرند در ایران سرمایه گذاری کنند چون امنیت بسیار کم هست
کلاهبردارها هم برای اینکه مردم از امنیتِ کم نترسند و بهشون پول بدند , مقدار سود رو بسبار بالا اعلام میکنند تا قربانی وسوسه بشه و ناامنی رو فراموش کنه و پول بده
مثل شرکتهای هرمی , لیزینگهای کلاهبردار , موسسه های مالی کلاهبردار , انبوه سازان کلاهبردار و غیره

سلام دوست عزیز از امنیت گفتید:
من تو بانک صادرات حساب باز کردم حالا کس دیگه بدون متوجه شدن من میتونه حسابم را خالی کنه؟؟حتی با در دست داشتن کارت شناسایی بنده

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 18:26
سلام دوست عزیز اینجا گفتید که امنیت کم هست منظورتون این بود که کسی دیگه میتونه بیاد حسابم را خالی کنه؟؟؟سلام
هیچ جای دنیا کاملاً امن نیست
در اروپا و امریکا هم بارها اطلاعات بانکی مردم سرقت شده و صدها ملیون دلار سرقت شده تا حالا و متوقف شدنی هم نیست
گاهی خود مدیر بانک یا کارمند بانک یا حتی مدیر عامل خودش دزدی کرده
مثل خاوری مدیر عامل بانک ملی که الان توی کانادا با خانوادش داره توی خانه ی چند ملیون دلاریش میخوره و میخوابه
یا مدیران شعبه ای که با خاوری همدست بودند
یا کارمندانی که در کویت و امارات از حسابهای مردم پول میدزدیدند
گاهی سارق جز خانواده قربانی هست مثل پسری که در ایران دست چک پدر خسیس و ثروتمندش رو دزدید و دهها ملیون تومن پول کشید از حسابش و ماشین خرید و رفت شمال برای عیش و نوش با دوستاش و ظرف دو هفته معتاد به هروئین شد و دست آخر هم گیر افتاد
پدرش از بانک شکایت کرد اما در دادگاه محکوم شد چون امضاهای چکها طبق قوانین بانک شبیه امضا خودش بوده و قبل از برداشت پولها هم به بانک خبر نداد که چکهاش سرقت شده
اگر کوتاهی و اشتباه از شما نباشه بانک مقصر هست و پول شما رو باید پرداخت کنه
اما اگر کسی شبیه شما باشه و امضاتون هم بلد باشه و کارت شناسائی و شماره حسابتون رو هم داشته باشه و بره حسابتون رو خالی کنه دیگه بانک مقصر نیست چون شما در نگهداری اسرار زندگیتون و مدارکتون کوتاهی کردین
به هر حال قضاوت در این چیزها کار ساده ای نیست و کار متخصصین هست و باید همه ی مدارک بررسی بشه

am_64
17-11-2015, 18:38
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
ممنون از راهنمایی

EXTREME
17-11-2015, 19:06
یک سوال داشتم من یک کارت سامان دارم برای تغییر رمز دوم کارت حتما بابد از atm بانک سامان استفاده کنم یا با هر atm ای هر بانکی میشه اینکارو کرد ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 19:11
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم
این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون ممنون از راهنماییسلام
چرا پول رو منتقل نمکنین به یه بانک دیگه و نقد بگیرین ؟
مخالفت شما کار خودنون رو لنگ میکنه. اونها ضرر نمیکنند

ali hosein.
17-11-2015, 20:19
- - - Updated - - -

سلام
هیچ جای دنیا کاملاً امن نیست
در اروپا و امریکا هم بارها اطلاعات بانکی مردم سرقت شده و صدها ملیون دلار سرقت شده تا حالا و متوقف شدنی هم نیست
گاهی خود مدیر بانک یا کارمند بانک یا حتی مدیر عامل خودش دزدی کرده
مثل خاوری مدیر عامل بانک ملی که الان توی کانادا با خانوادش داره توی خانه ی چند ملیون دلاریش میخوره و میخوابه
یا مدیران شعبه ای که با خاوری همدست بودند
یا کارمندانی که در کویت و امارات از حسابهای مردم پول میدزدیدند
گاهی سارق جز خانواده قربانی هست مثل پسری که در ایران دست چک پدر خسیس و ثروتمندش رو دزدید و دهها ملیون تومن پول کشید از حسابش و ماشین خرید و رفت شمال برای عیش و نوش با دوستاش و ظرف دو هفته معتاد به هروئین شد و دست آخر هم گیر افتاد
پدرش از بانک شکایت کرد اما در دادگاه محکوم شد چون امضاهای چکها طبق قوانین بانک شبیه امضا خودش بوده و قبل از برداشت پولها هم به بانک خبر نداد که چکهاش سرقت شده
اگر کوتاهی و اشتباه از شما نباشه بانک مقصر هست و پول شما رو باید پرداخت کنه
اما اگر کسی شبیه شما باشه و امضاتون هم بلد باشه و کارت شناسائی و شماره حسابتون رو هم داشته باشه و بره حسابتون رو خالی کنه دیگه بانک مقصر نیست چون شما در نگهداری اسرار زندگیتون و مدارکتون کوتاهی کردین
به هر حال قضاوت در این چیزها کار ساده ای نیست و کار متخصصین هست و باید همه ی مدارک بررسی بشه

اگه خودمون کوتاهی نکنیم ،بانک هیچ موقع خطایی ازش سرنمیزنه چون بعد خیلی ضرر میکنه ؟؟
وخطا و کوتاهی بانک ها میشه بگید چی هست؟؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 21:02
یک سوال داشتم من یک کارت سامان دارم برای تغییر رمز دوم کارت حتما بابد از atm بانک سامان استفاده کنم یا با هر atm ای هر بانکی میشه اینکارو کرد ؟سلام

به احتمال 99% , گزینه ی تغییر رمز دوم برای همه ی بانکها فقط در خودپرداز بانک مربوطه وجود داره

am_64
17-11-2015, 21:17
سلام
چرا پول رو منتقل نمکنین به یه بانک دیگه و نقد بگیرین ؟
مخالفت شما کار خودنون رو لنگ میکنه. اونها ضرر نمیکنند
چرا بانک نباید پولی که من بهشون داده بودم نقد به من برگردونه شاید من نخوام پولمو در هیچ بانکی بزارم اونوقت چی ؟
و برای چی باید برم در یک بانک حساب باز کنم و بعد از کلی اتلاف وقت و هزینه به پولم برسم ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-11-2015, 21:25
- - - Updated - - -اگه خودمون کوتاهی نکنیم ،بانک هیچ موقع خطایی ازش سرنمیزنه چون بعد خیلی ضرر میکنه ؟؟دوست عزیز , گردانندگان بانکها نه سوپرمن هستند نه جادوگر و نه معصوم
اونها هم خیلی اشتباه میکنند و خیلی گندها میزنند اما در 99% از حالات نمیذارند گندش دربیاد و رسانه ها و مردم بفهمند چون اعتبار بانک به خطر میافته و ممکنه مردم هجوم بیارند برای برداشتن پولهاشون
در بانکها کلی دزدی میشه , کلاهبرداری میشه , کلی اختلاس میشه اما صداش رو در نمیارند
اما بانک به مشتری رحم نمیکنه اگر خطائی ازش سر بزنه چون دردسرهائی که خودِ کارکنان بانکها درست میکنند هم برای بانکها غیر قابل تحمل هست

mehdi735
18-11-2015, 08:59
با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟

مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنید

- - - Updated - - -

مراجعه کنید به رییس شعبه و شکایتش کنید و تهدیدش کنید
باید امضا کنه

mehdi735
18-11-2015, 09:21
من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
ممنون از راهنمایی

مگه می تونن چنین کاری بکنن
اول بهشون بگید که بخشنامه رو بهتون نشون بدن
بعدش تهدیدشون کنید که شکایتشون می کنید

روانپریش
18-11-2015, 14:13
ممنون از راهنمایی

چه بهانه های الکی میارن
خوب بگین مگه بانک با بانک دیگه چه فرقی داره؟
بگین پول رو نقد احتیاج دارم بعد بگین بخشنامه رو نشونتون بدن یا یه کپی ازش بهتون بدن
مبلغ چقدر هست؟

ali hosein.
18-11-2015, 19:21
سلام دوستان بانک ها یه اداره قانونی دارند برای حل و بررسی شکایات مردم
دوستان تو بانک میرم چیزی به نام بخش اداره قانونی نمیبنم!
حالا دوستان شکایت خود را باید به رئیس بانک باید گفت تا اون به اداره قانونی ببره؟؟
و برای شکایت مدارک لازم چی میخواد؟؟

روانپریش
19-11-2015, 23:26
دوستان اگه توی یه بانک خصوصی که مجوز داره مثلا 50 میلیون سپرده کنم بعد این بانک ورشکست بشه دولت یا بانک مرکزی پول من رو میده؟

روانپریش
20-11-2015, 15:54
تصویب هیات دولت، سقف تضمین برای هر سپرده گذار در بانک ها و موسسات اعتباری غیربانکی برای سال های 1393 و 1394 تعیین شد.
به گزارش اخبار بانک به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت ، هیات وزیران در جلسه ۱۸/۵/۱۳۹۴ به پیشنهاد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و به استناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب کرد:
۱- سقف تضمین برای هر سپرده گذار در هر یک از بانک ها و مؤسسات اعتباری غیر بانکی در صندوق ضمانت سپرده ها برای سال های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴مبلغ یک میلیارد (۰۰۰ر۰۰۰ر۰۰۰ر۱) ریال تعیین می شود.

۲- استفاده بانک ها و موسسات اعتباری از ظرفیت های قانونی صندوق ضمانت سپرده ها منوط به پرداخت کامل حق عضویت مقرر در مهلت های تعیین شده توسط صندوق می باشد.

۳- تشخیص موارد و مصادیق سپرده نزد بانک ها و موسسات اعتباری با بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران می باشد.
دوستان جریان این مصوبه چیه؟

Amin.P30
20-11-2015, 20:35
سلام دوستان.

سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم

در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
لینک سایت و لاگینش :

آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان.

سوالی داشتم در مورد بانک Türkiye Finans bank در ترکیه
یکی از دوستانم که مقیم ترکیه هست به نام خودش این حساب دلاری رو از بانک Türkiye Finans bank باز کرده و مشخصات لاگین به حساب اینترنت بانک رو برام ارسال کرد و لاگین شدم

در قسمت account list دو حساب هست یکی لیر و یکی دلار
لینک سایت و لاگینش :

آیا کسی با باهاش کار کرده باشه؟
آیا میشه از بانک های داخل ایران داخلش پول ریخت ؟

mehdi735
21-11-2015, 11:13
دوستان اگه توی یه بانک خصوصی که مجوز داره مثلا 50 میلیون سپرده کنم بعد این بانک ورشکست بشه دولت یا بانک مرکزی پول من رو میده؟

سلام بله اگه مجوز داشته باشه هیچ نگرانی وجود نداره

dietman
21-11-2015, 13:00
دوستان کسی خبر داره برای موسسه ثامن الحجج چه اتفاقی افتاده. شعبه هاش تعطیل شدن و مردم جلوش صف بستن.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

toraj
21-11-2015, 22:56
تو شهر ما که فعلا مشکلی ندارن.کسی خبری نداره ازشون.

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-11-2015, 22:18
دوستان کسی خبر داره برای موسسه ثامن الحجج چه اتفاقی افتاده. شعبه هاش تعطیل شدن و مردم جلوش صف بستن.Sent from my GT-N7100 using Tapatalkسلام

الان در کانال من و تو نشون داد مردم جمع شده بودند پولشون رو میخواستند .

ظاهراً مثل میزان ورشکست شده یا پولهای مردم کشیدند بالا و در رفتند
روی پلاکارت نوشته بود بانک مرکزی و موسسه ثامن الحجج پول مردم رو نمیدند
به نظرم دومینویِ ورشکستگی بی مجوزها داره شروع میشه . یعنی ورشکستگیهای زنجیره ای
شاید به مجوزدارها هم برسه
این روزها هم که روزنامه ها و تلوزیون پر شده از تهدید و اولتیماتوم به اصلاح نهائی به بی مجوزها
==============================
چند روز پیش هم اعلام شد که بدهی دولت به بانکها و شرکنهای خصوصی 100 هزار ملیارد تومن نیست بلکه 300 هزار میلیارد تومنه (تقریباً برابر با یارانه ی 90 سال مردم )
این بدهیها روی کار و اعتبار بانکها اثر منفی میذاره

پیروز99
24-11-2015, 12:09
ممنون از راهنمایی

دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟

روانپریش
24-11-2015, 14:28
ممنون از راهنمایی

این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارم
شما میتونین حتی به دادگاه ازشون شکایت کنید
این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید

alijigari
24-11-2015, 19:12
این کارشون به شدت غیر قانونیه بگید پولم رو نقد میخوام و نمیخوام توی بانکی دیگه بذارم
این بار اگه رفتید و پولتون و پس ندادن بگید باشه ندید ولی یه رسید با مهر امضا بهم بدین که پول منو نمیدین بعدش با همون مدرک + دفترچه حسابتون شکایت کنید

اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !

روانپریش
24-11-2015, 22:34
اکثر بانک ها همین طور هست --فقط تا 5 میلیون بهت نقد میدن اونم اگه اشنا داشته باشی و بیشتر از اون مبلغ را باید بین بانکی بگیری !
دلیل این کارشون چیه؟

- - - Updated - - -

دلیل این کارشون چیه؟

am_64
26-11-2015, 13:53
آخه چقدر شکایت کنم از مردم ؟
همین حالاش هم درگیر شکایتهای ساختمانی هستم و تقریبا پنج ساله در حال رفت و آمد در دادگاه و دادگستری
دادگاه ها هم دیگه خوب رسیدگی نمی کنند و برای این مجرمان و مقصران جسور شدن و نزدیکه سر آدمو داخل دادگاه ببرن
خلاصه یه اوضاعی شده ...
چند وقت پیش به یکی واحدی فروخته بودیم ولی به دلایلی از تحویل دادنش امتناع می کردیم طرف رفته بود افسری آورده بود و باهاش تبانی کرده بود و یک حکم جعلی ساخته بود که واحدو از ما تحویل بگیره بعد که شکایت آن پلیس رو و اون خریدار رو به دادسرا که کردیم فکر میکنی چه کردند ؟ فقط توانستیم واحدو از چنگشون در بیاریم ولی دیگه هیچ کاری نه با آن پلیس و نه با اون خریدار نکردند و منع تعقیب صادر شد !

am_64
26-11-2015, 13:56
دوست عزیز شما مبلغ رو به صورت اسکناس یا تراول درخواست کردین؟
سلام
در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند

alijigari
29-11-2015, 13:17
سلام
در مورد اسکناس یا تراول بودنش بحثی نداشتم با مسول بانک من فقط گفتم پولمو میخوام و اونها هم امتناع کردند

درود
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین

- - - Updated - - -

سلام

درود
تا حالا 3 بار پست گذاشتم که گذاشته نشد
-----------------
یا اینکه حساب شما طوری هست که تا یک مدت زمانی نمیتونی برش داری ،مثلا کوثر و ایران زمین . ... تا یک مدتی نمیتونی برش داری
اگه این طور نیست پولت اگه سپرده بلند مدت هست به حساب کوتاه مدت منتقل کن و چک بین بانکی بگیر
اگه امکان داره اسم بانکو بگین و نوع حساب را بگین

روانپریش
07-12-2015, 14:23
دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟

EXTREME
07-12-2015, 16:25
ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟

EHSANRF
07-12-2015, 17:04
ببخشید من رمز دوم کارتم به مشکل خورده اومدم با موبایل بانک تغییرش دادم دیگه کار نکرد هرکاری میکنم با موبایل بانک و atm تغییر نمیکنه و خرید اینترنتی هم نمیتونم بانک ببرم بانک برام درست میکنن ؟
رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنه
شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین

EHSANRF
07-12-2015, 17:06
دوستان موسسه آرمان ( فردوسی سابق )
حساب سپرده روزشمار 25 درصد ( بالای 20 میلیون ) باز کردم
و سود 25 درصد واقعیش برام واریز شد.
جالبه که خیلی از موسسات باید یک هفته قبل برای برداشت از حساب بهشون اطلاع بدی، ولی ارمان (البته فردوسی سابقش ) اینطور نیست! و در هرجایی و هر مبلغی بخوای میتونی ورداری

mahdi_z100
07-12-2015, 17:25
موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن

EHSANRF
07-12-2015, 17:32
موسسات بیشتر سود میدن فقط ترس از فردا نبودنشونه که مردم بانک ترجیح میدن

بانک آینده هم حساب برادرم داره 27 درصد سود میگیره!
سپرده یک ساله است

pedram-007
07-12-2015, 19:00
سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون

- - - Updated - - -

سلام دوستان
میخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!
مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!
ممنون

EXTREME
07-12-2015, 20:00
رمز دوم کارت معمولا با موبایل بانک و ... تغییر نمیکنه، خود بانک هم نمیتونه هیچ کاری کنه
شما باید تشریف ببرید عابربانک مربوط به بانک تون و رمز دوم جدید برای خودتون ثبت کنید.
اگه خرید ناموفق رو تکرار کنین ( با همین رمز اشتباهی ) و ناقص، کارتتون مسدود میشه اونوقت کلی دردسر دارین
تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟

pedram-007
07-12-2015, 21:06
تو موبایل بانک یک قسمت داشت برای تغییر رمز دوم از اونجا عوض کردم و نوشت عملیات با موفقیت انجام شد ولی دیگه با اون رمز جدید کار نمیکنه با دسنگاه atm هم بخوام رمز دوم لوض کنم مگه نباید رمز قبلی رو بزنم ؟

خیر دوست عزیز
من یه بار عوض کردم ولی حرفی از رمز قبلی نزد! نمیخواد خیالت تخت!

MehranVB
07-12-2015, 21:32
دوستان رمز کارت بانک ملتم رو فراموش کرده بودم رفتم رمزم رو عوض کردم 1000 تومان کارمزد ازم گرفتن این کارشون قانونیه؟
یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.
اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.

روانپریش
07-12-2015, 23:00
یعنی تحویلدار به صورت نقد گرفت و هیچ رسیدی هم نداد؟ اگر اینطور بوده پس غیرقانونی عمل کرده.
اما اگر خودکار از حساب کم شده و توی پرینت هم بنویسته کارمزد، یعنی از طرف بانک انجام شده.
ضمنا من پارسال رفتم بانک ملت و رمز رو عوض کردم، تحویلدار خیلی محترمانه این کارو انجام داد و هیچ کارمزدی هم نگرفت.

بله نقد گرفت هیچ رسیدی هم بابت 1000 تومان ندادن

MehranVB
08-12-2015, 00:15
بله نقد گرفت هیچ رسیدی هم بابت 1000 تومان ندادن

دراینصورت شما میتونید [اگر حوصلش رو داشتید] این مورد رو به اداره بازرسی/حسابرسی بانک ملت گزارش کنید.
بانک ملت روی این موضوعات حساس هست و احتمالا برخورد سختی با اون تحویلدار میکنه.
به امید اینکه همه اداره‌ها یاد بگیرن چطور باید با ارباب رجوع برخورد کنن!

ak313
08-12-2015, 11:39
فکر نمی کنم کارمند بانک به خاطر 1000 تومن خودشو خراب کنه احتمالا بخشنامه ای هست
اونهای که رمز opt دارن می تونند توی سایت رمز دوم هم بگیرن و نیازی به شعبه رفتن نیست

روانپریش
08-12-2015, 14:06
دراینصورت شما میتونید [اگر حوصلش رو داشتید] این مورد رو به اداره بازرسی/حسابرسی بانک ملت گزارش کنید.
بانک ملت روی این موضوعات حساس هست و احتمالا برخورد سختی با اون تحویلدار میکنه.
به امید اینکه همه اداره‌ها یاد بگیرن چطور باید با ارباب رجوع برخورد کنن!
اخه همین چند ماه پیش رمزم رو فراموش کرده بودم رفتم برام درستش کردن بدون هیچ کارمزدی ولی این دفعه واقعا شوکه شدم

EHSANRF
08-12-2015, 16:01
دوستان باتری توکن بانک ملی من بعد از 5سال تموم شد
چه جور باتری میخوره؟ از این ماشین حسابی هاست؟
به نظرتون خودم بازش کنم و تعویض کنم یا بدم بانک که فردا ایراد نگیرن!؟

dietman
08-12-2015, 16:03
دوستان باتری توکن بانک ملی من بعد از 5سال تموم شد
چه جور باتری میخوره؟ از این ماشین حسابی هاست؟
به نظرتون خودم بازش کنم و تعویض کنم یا بدم بانک که فردا ایراد نگیرن!؟
حتما باید به بانک بدید.

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-12-2015, 18:04
سلام دوستانمیخوام تو یکی از بانک ها حساب باز کنم که قابلیت برداشت هم داشته باشه و سود بالایی هم بده!مبلغ مورد نظرم هم که میخوام بزارم ۳ میلیون هست
کدوم بانک رو انتخاب کنم و از طرفی چه نوع حسابی باید باز کنم؟!
خودم بانک سامانو خیلی دوست دارم توش حساب باز کنم ولی نظر شما اساتید هم واسم مهمه!ممنونسلام
سپرده ی روزشمار خوب هست
سودها هم ظاهراً 18% هست الان
اما اگر"دنبال سود بیشتر هستین باید به موسسات مجوزدار سر بزنین مثل کوثر یا نور
اگر باز هم سود بیشتر میخواین باید به بی مجوزها سر بزنید اما ریسکش خیلی زیاده . همین چند هفته پیش موسسه ثامن الحجج ورشکست و بسته شد
البته یه احتمال هست که شاید بی مجوزها با اعلام ورشکستگی دارند انتقام میگیرند از کسانی که در دولت ضدشون دست به کار شده اند و تبلیغ میکنند
ورشکست شدنِ تعداد زیادی از بی مجوزها ممکنه باعث شورش مردم ضد دولت بشه چون دولت و حکومت از همه ی اینها باخبر بودند از ابتدا
برای همین هست که برخورد تند نمیشه با بی مجوزها چون هم با بالائیها و قدرتمندان ارتباط دارند هم از اعلانِ ورشکستگی دومینو وارِ اونها و خشم سپرده گذاران میترسند

EHSANRF
08-12-2015, 18:37
حتما باید به بانک بدید.
شما مطمئن هستین؟ منبعش رو لطف میکنین؟ چون کلی دردسر داره بخاطر یه باتری 2 تومنی بری بانک و کلی مرحله رو رد کنی

dietman
08-12-2015, 18:41
شما مطمئن هستین؟ منبعش رو لطف میکنین؟ چون کلی دردسر داره بخاطر یه باتری 2 تومنی بری بانک و کلی مرحله رو رد کنی
البته من فکر نمیکنم بانک برای شما باطری عوض کنه مگر اینکه بفرستن اداره انفورماتیکشون و احتمالا دستگاه رو عوض میکنن. بطور کلی رمزی که دستگاه به شما میده بر اساس تاریخ و ساعت درونی دستگاه تولید میشه. وقتی شما باطری رو جدا کنید تنطیمات دستگاه بهم میریزه و رمز تولیدی با رمزی که تو سیستمهای بانک تعریف شده مغایرت پیدا میکنه که عملا دستگاه رو بی استفاده میکنه

EHSANRF
08-12-2015, 18:56
البته من فکر نمیکنم بانک برای شما باطری عوض کنه مگر اینکه بفرستن اداره انفورماتیکشون و احتمالا دستگاه رو عوض میکنن. بطور کلی رمزی که دستگاه به شما میده بر اساس تاریخ و ساعت درونی دستگاه تولید میشه. وقتی شما باطری رو جدا کنید تنطیمات دستگاه بهم میریزه و رمز تولیدی با رمزی که تو سیستمهای بانک تعریف شده مغایرت پیدا میکنه که عملا دستگاه رو بی استفاده میکنه
پس با لوازم برقی و باطری های فورس یکاری میکنم برق ورودیش قطع نشه. البته اگه اطلاعات باطری پشتش نوشته باشه!
شاید هم باز کردم نشد، ببینیم چی میشه

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-12-2015, 19:00
سلام
طبق خبر 18:30 کانال irib TV5
از امروز سقف انتقال وجه بین حسابهای خود بانک ملی در خودپردازهای بانک ملی شد 100 ملیون تومان .
در هر تراکنش میشه 50 ملیون تومن میتونین انتقال وجه بدین
واقعاً مشکل بزرگی رو از دوش ملت شریف پرور برداشتند . اصلاً ملت مونده بودند چطوری روزی صد ملیون تومن کارت به کارت کنند تو بانک ملی . حالا حل شد دیگه . راحت برید روزی 100 ملیون انتقال وجه بدین

روانپریش
09-12-2015, 00:28
دوستان با سود بانکی سکه خریدن بهتره یا سود روی همون پول گذاشتن؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-12-2015, 01:24
دوستان با سود بانکی سکه خریدن بهتره یا سود روی همون پول گذاشتن؟سلام

یه زمانی میگفتم اگه میخواین بدونین کِی طلا بخرین کِی دلار بخرین کِی سپرده باز کنین باید با بالا بالا بالائیها در تماس باشین چون خوب خبر دارند توافق انجام میشه یا نه , دلار تک نرخی میشه یا نه و غیره
اما حالا دیگه حساب از دستِ خود بالا بالا بالائیها هم در رفته و خودشون هم نمیدونند فردا چی میشه . مملکت هم که گاهی رو آبه گاهی رو هوا
طلا که الان در کمترین قیمتها هست در چند سال گذشته . نفت هم همینطور
چون تازه تونستند گلوی ایران و روسیه و ونزوئلا و مکزیک رو بگیرند و تا حد خفه شدن فشار بدند تا بلکه از پا بیافتند
البته دولت ایران مثل همیشه از ملت شریف پرور دو تا عصا ساخته زده زیر بغلش تا از پا نیافته به خاطر سقوط نفت و طلا و همه ی وزنش رو انداخته رو دوش مردم (افزایش قیمت ارز , افزایش مالیاتها و عوارض و جریمه ها و نرخ خدمات دولتی و آب برق و گاز و تلفن , قطع یارانه ی ملیونها نفر و غیره)
به هر حال طلا و نفت رو اجازه نمیدند حالا حالاها بره بالا چون نمیخوان ایران و روسیه که زیر فشار شدید اقتصادی هستند زنگ تفریح و استراحت داشته باشند
پول ایران هم که فعلاً هی داره ارزشش کمتر و کمتر میشه و سود بانکی باید حداقل 60 درصدش اضافه بشه به اصل پول تا شاید از کم شدنِ ارزشش جلوگیری کنه
خلاصه تنها چیزی که میتونم با اطمینان بگم اینه که:
از مخارج غیر منطقی و ناعاقلانه کاملاً باید دوری کرد مثل سیگار , قلیون , الکل , مواد مخدر و تجمل گرائی و هر گونه اسراف و ریخت و پاش
سعی کنین ملک بخرین و یا زمین حتی اگر 50 متر باشه . البته داخل محدوده و سند دار . حتی اگر شریکی بخرین

خرید سکه هم شاید سودمند باشه اگر از جای معتبر بخرین تا تقلبی نباشه. اما توقع بالا رفتن قیمت طلا رو به این زودیها نداشته باشین
دلار هم بد نیست چون دولت ورشکسته هست و صدها هزار ملیارد تومن بدهکاره به بانکها و بخش خصوصی و نفت هم سقوط کرده رسیده به قیمت 7 سال پیش !!! پس دولت نمیذاره ارز حالا حالاها ارزون بشه چون به شدت محتاج فروشش به قیمت بالا در کشور هست
اضافه کردن سود به اصل پول هم حداقل باعث جبران کم شدن ارزش پولِ سپرده میشه

روانپریش
11-12-2015, 01:03
دوستان بانک ملت برای چاپ زدن دفترچه بانکی کارمزد میگیره؟

4p1
15-12-2015, 22:34
سلام. * 1- بانک ملت برای افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت به غیر از 1000 تومان تمبر کارمزد دیگری هم میگیره؟ * 2- برای واریز کردن چک ملت به حساب ملت در صورتیکه شهرها یکی نباشه ولی بانکها هردو ملت باشه کارمزد میگیره یا نه؟

m2music
16-12-2015, 23:01
فکر نکنم
چون چند روز پیش برای چاپ دوباره دفترچه بانکیم از من چیزی نگرفت ..

mojtaba007
17-12-2015, 10:54
دوستان من تو صندوق کار میکنم میشه راهنماییم کنید چه روش هایی به کار بگیرم تا جذب سپرده کنم

Reza31001
17-12-2015, 14:11
سلام. * 1- بانک ملت برای افتتاح حساب سپرده کوتاه مدت به غیر از 1000 تومان تمبر کارمزد دیگری هم میگیره؟ * 2- برای واریز کردن چک ملت به حساب ملت در صورتیکه شهرها یکی نباشه ولی بانکها هردو ملت باشه کارمزد میگیره یا نه؟
برای وصول چک اگه همون شعبه ای که چک مال اونجاست نباشه یه کارمزد جزئی میگیرن
برای بانک ملی فکر کنم 700 تومن بود

روانپریش
18-12-2015, 13:10
دوستان اگه بخوام 50 میلیون رو از یه بانک به بانک دیگه انتقال بدم کدوم روش بهتر و مطمعن تر هست؟
اون حساب هم دفترچه داره هم کارت شتاب

aminkhan2014
18-12-2015, 13:28
دوستان من تو صندوق کار میکنم میشه راهنماییم کنید چه روش هایی به کار بگیرم تا جذب سپرده کنم

بهترین کار اینه که روی نکات مثبت مثل نقدشوندگی و سودش مانور بدهین
حالاشرایطش را بفرمایید چیه؟

دوستان اگه بخوام 50 میلیون رو از یه بانک به بانک دیگه انتقال بدم کدوم روش بهتر و مطمعن تر هست؟
اون حساب هم دفترچه داره هم کارت شتاب

بهترین روش انتقال، حواله ساتنا هست که با داشتن شماره شبا حساب مقصدتون میتونید از همون بانک مبدا بدون مراجعه به بانک مقصد پول را یک راست بریزی همون حساب

روانپریش
18-12-2015, 15:20

بهترین روش انتقال، حواله ساتنا هست که با داشتن شماره شبا حساب مقصدتون میتونید از همون بانک مبدا بدون مراجعه به بانک مقصد پول را یک راست بریزی همون حساب

امنیتش بالا هست این روش؟
بعدش کارمزد داره این حواله ساتنا

aminkhan2014
18-12-2015, 23:13
آره،باید شماره شبا را دقیق بگین وگرنه احتمال اشتباه واریز وجود داره
کارمزد نداره

mojtaba007
19-12-2015, 08:19

lمتاسفانه چون اسمش صندوقه سخته مردم رو راضی کردن
هم سودهای خوبی میدیم
و هم اگر 6 ماه با پولشون کار کنند تو صندوق میانگین حسابشو هرچی شد
8 درصد واقعی با باز پرداخت 2 ساله میدیم

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-12-2015, 14:38
سلام
طبق خبر امروز IRINN
بانک مرکزی اعلام کرده از فردا تراکنش با دستگاههای کارتخوان , 50 تا 250 تومن کارمزد داره و این کارمزد رو بانکها به بانک مرکزی پرداخت میکنند
================================
بانکها محاله زیر بار این مبالغ سنگین برند
بزودی قوانین و بخشنامه هاشون سرازیر میشه برای انداختن این کارمزدها روی دوش ملت

farid0485
21-12-2015, 22:24
سلام
طبق خبر امروز IRINN
بانک مرکزی اعلام کرده از فردا تراکنش با دستگاههای کارتخوان , 50 تا 250 تومن کارمزد داره و این کارمزد رو بانکها به شرکتهای پرداخت کننده پرداخت میکنند
اگه اینی گفتین درسته شخصا محاله با کارت خوان خرید کنم...
فقط نقد...
لازم شد چک...
خیلی های دیگه هم همین کار رو میکنن...

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

روانپریش
22-12-2015, 00:33
اگه اینی گفتین درسته شخصا محاله با کارت خوان خرید کنم...
فقط نقد...
لازم شد چک...
خیلی های دیگه هم همین کار رو میکنن...

Sent from my CHM-U01 using Tapatalk

به زودی شاید همه پول ها الکترونیکی بشه اونوقت دیگه اجباری هست خرید با کارت خوان

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-12-2015, 02:14
به زودی شاید همه پول ها الکترونیکی بشه . اونوقت دیگه اجباری هست خرید با کارت خوانسلام
هنوز تو امریکا و اروپا و ژاپن هم اینجوری نشده
وقتی اونها سیستم پول الکترونیکی اجباری راه بندازند , یه سی چهل سال بعد شاید برسه ایران

ak313
22-12-2015, 11:51
تجمع سپرده گذاران ثامن الحجج مقابل مجلس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ak313
22-12-2015, 11:57
سلام
طبق خبر امروز IRINN
بانک مرکزی اعلام کرده از فردا تراکنش با دستگاههای کارتخوان , 50 تا 250 تومن کارمزد داره و این کارمزد رو بانکها به بانک مرکزی پرداخت میکنند

تکذیب شد. کوتاه چیکار کنم

روانپریش
24-12-2015, 14:16
پس دیگه خرید با کارتخوان کارمزد نداره؟چه برای فروشنده چه برای خریدار؟

hamidchi
24-12-2015, 16:11
سلام
اطلاع دارید تسهیلات و وام باشگاه مشتریان ملت چطوری هست ؟
وام باشگاه مشتریان چند درصده ؟
به صورت عادی وام ملت چند درصده ؟

روانپریش
25-12-2015, 20:36
بچه ها بانک دی هم کارمزد کم کرده از حساب مشتریاش برای پیامک؟

روانپریش
25-12-2015, 20:56
7500 تومن بی خبر من از حسابم کم شده

ak313
26-12-2015, 11:19

پیامک داده بود قراره 5 تومن کم بشه برای شش ماه اگر نمی خواهید یک رو بفرستید تا آخر اذر وقت دارید

روانپریش
26-12-2015, 14:04
پیامک داده بود قراره 5 تومن کم بشه برای شش ماه اگر نمی خواهید یک رو بفرستید تا آخر اذر وقت دارید
من گوشیم خاموش بوده ساعت 12 شب 7500 تومن از حسابم کسر شده مشخصم نیست مال چی بوده باید حتما برم شعبه؟

am_64
27-12-2015, 22:02
دوستان من سرمایه ام رو دو قسمت کردم و یک قسمتشو از سال 91 سپرده گذاری کردم در بانک ملت با سود علی الحساب 20درصد ( پنج ساله ) البته این درصد سود داخل سندی که به من دادن نوشته نشده و جاش خالی هست
حالا سوال من این هست با توجه به اینکه در این چند سال بانک ملت فقط به من 20 درصد سود داده در حالیکه همه بانکها حداقل 25 درصد بوده باید چیکار کنم که بتوانم ارزش سرمایه ام را احیاء کنم ؟
چون بانک ملت زیر بار اینکه مابه التفاوت به من پرداخت کنه نمیره و سرمایه ام از همون سال 91 تا الان افزایش نداشته یعنی هر سودی که به من دادن خرج مخارج روزانه ام شده
از طرفی در بانک قوامین هم سرمایه رو به دو سپرده تقسیم کردم که به یک سپرده سود 20 درصد پرداخت کردن و به سپرده دیگرم سود 23 درصد آنها هم زیربار اینکه به من مابه التفاوت پرداخت کنند نمیرن
دوستان با توجه به کاهش شدید ارزش سرمایه ام توی این چند سال و عدم افزایش آن و پایمال کردن شدید حقوقم توسط بانکهای فوق چه پیشنهادی به من میدهید که بتوانم حقوق حقه ام را تا دینار آخر از حلقوم اینها دربیارم ؟‌

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-12-2015, 17:04
دوستان من سرمایه ام رو دو قسمت کردم و یک قسمتشو از سال 91 سپرده گذاری کردم در بانک ملت با سود علی الحساب 20درصد ( پنج ساله ) البته این درصد سود داخل سندی که به من دادن نوشته نشده و جاش خالی هست
حالا سوال من این هست با توجه به اینکه در این چند سال بانک ملت فقط به من 20 درصد سود داده در حالیکه همه بانکها حداقل 25 درصد بوده باید چیکار کنم که بتوانم ارزش سرمایه ام را احیاء کنم ؟
چون بانک ملت زیر بار اینکه مابه التفاوت به من پرداخت کنه نمیره و سرمایه ام از همون سال 91 تا الان افزایش نداشته یعنی هر سودی که به من دادن خرج مخارج روزانه ام شده
از طرفی در بانک قوامین هم سرمایه رو به دو سپرده تقسیم کردم که به یک سپرده سود 20 درصد پرداخت کردن و به سپرده دیگرم سود 23 درصد آنها هم زیربار اینکه به من مابه التفاوت پرداخت کنند نمیرن
دوستان با توجه به کاهش شدید ارزش سرمایه ام توی این چند سال و عدم افزایش آن و پایمال کردن شدید حقوقم توسط بانکهای فوق چه پیشنهادی به من میدهید که بتوانم حقوق حقه ام را تا دینار آخر از حلقوم اینها دربیارم ؟‌سلامنظر بنده:
1- سپرده ی 5 ساله با نرخ 20% اشتباه بوده چون همون موقع در بانکهائی مثل پارسیان و غیره 5 ساله خیلی بیشتر از 20% سود میدادند
20 درصد برای یک ساله بود
بنده یادمه همون موقع 5 ساله با پرداختِ کل سود در سررسید (بعد از 5 سال) 165% در 5 سال بود
2- قبلاً بارها در همین تاپیک بنده خدمت همه ی دوستان عرض کردم که خرج کردنِ تمام سود اشتباهِ بزرگی هست مگر اینکه ساله یک درآمدِ دیگه هم داشته باشین تا بتونین هر سال سپرده ی بانکی رو حداقل 15% افزایش بدین تا ارزشش تا حدی حفظ بشه
3- سود علی الحساب یعنی سودی که در پایان سال یا پایانِ دوره ی سپرده گذاری , یک مابه التفاوت هم پرداخت میشه که معمولاً مقدار مابه التفاوت بیشتر از 1% یا 2% نیست و بیشتر 0.5% هست
4- بانک قوامین هم اگر گفته بودند علی الحساب هست باید حداقل ربع درصد 0.25% سود بدند در پایان سال تا بگن مابه التفاوت پرداخت شده بهتون
5- شنیدین مردم میگن لاشخور ؟ بانکها و موسسه ها یک همچین وضعیتی دارند . گرچه طمع خصوصیها کمی کمتر از دولتیها بوده اما باز هم سودهای کلان به جیب میزنند و فقط چندرغاز میدند به سپرده گذار
6- اگر میخواین فقط از سود بانکی مخارجتون رو تامین کنین و درآمد دیگه ای هم وجود نداره پس باید مبلغ سپرده گذاری اونقدر زیاد باشه که سالهای سال سودش همه ی مخارجتون رو پوشش بده .
وقتی مبلغ سپرده خیلی زیاد باشه دیگه کم شدنِ ارزشش تاثیری نداره بر زندگیتون

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2015, 05:13
سلام
سودِ سپرده هایِ مال باختگانِ ثامن الحجج داره پرداخت میشه الان یا پرداخت سودهاشون هم متوقف شده ؟
کسی خبر داره ؟

mehdidll
31-12-2015, 08:49
متن خبر تو سایت ثامن الحجج زده شده به گفته مسئولین موسسه سودها تا اوسط بهمن ماه پرداخت می شه .

Zlatan_ibra
31-12-2015, 20:44
سلام
من وقتی میخوام از رمز دومم استفاده کنم از هر سایتی و درگاهی برام خطا میده
تعداد دفعات وارد كردن رمز بيش از حد مجاز است..میگه که تعداد دفعات استفاده از رمز دوم از حد مجاز گذشته..علتش چیه؟شارژ هم نمیشه خرید

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2015, 23:59
سلام
من وقتی میخوام از رمز دومم استفاده کنم از هر سایتی و درگاهی برام خطا میده تعداد دفعات وارد كردن رمز بيش از حد مجاز است..میگه که تعداد دفعات استفاده از رمز دوم از حد مجاز گذشته..
علتش چیه؟ شارژ هم نمیشه خریدسلام .
بعضی از بانکها عضو بعضی از سرویسهای خرید با رمز دوم نیستند
بنده خواستم با رمز دوم بلیط اتوبوس بخرم اما قبول نشد
با حساب یک بانک دیگه امتحان کردم قبول شد
هشــــــــــدار
سایتهای کلاهبرداری و سرقت رمز هم همینطوره
یعنی اصلاً با هیچ بانکی تماس نداره و فقط برای سرقت اطلاعات کارت و رمز دوم هست
در اینجور سایتها بعد از زدن دکمه ی ارسال , صفحه سفید میشه یا مینویسه ارتباط فعلاً قطع است تا قربانی شک نکنه
برای گرفتن مچ اینجور سایتها کافیه شماره کارت و رمز اشتباه وارد کنین تا مچش باز بشه چون باز هم مینویسه ارتباط قطع است چون اصلاً نمیدونه شما شماره های غلط وارد کردین یا نه و فقط برنامه ریزی شده بگه ارتباط قطع است
پس اگه از سایتی خرید میکنید که بار اول هست و ممکنه کلاهبردار باشه . اولش رمز و شماره کارت رو اشتباه وارد کنین . اگر سایت کلاهبردار باشه نمی نویسه رمز و یا شماره کارت اشتباهه چون اصلاً تماس نداره با هیچ بانکی