ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل nod32 با comodo firewall

mohammad_87
01-12-2010, 01:31
سلام
من آنتی ویروس nod32 رو داشتم.فایروال comodo رو از سایت رسمی خودش دانلود کردم که رایگان بود.هنگام نصب فایروال،nod32 دوتا از فایلهای اجرایی کومودو رو تروجان معرفی کرد و اونها رو پاک کردو به قرنطینه برد اما چون پروسه نصب با مشکل مواجه میشد من اونها رو به قسمت Exclusions بردم.
مشخصات فایلها با توضیحات خود nod32 رو میذارم.لطفا درباره این فایلها توضیح بدین که چرا تروجان تشخیص داده شده اند؟آیا این فایلها سالمند؟
ضمنا اینجا سوال کردم برای اینکه در تاپیکها،گاهی متعصبانه پاسخ داده میشه.لطفا انتقال داده نشه.
این هم مشخصات فایلها:

Real-time file system protection file C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\cfp.exe probably a variant of Win32/Genetik trojan cleaned by deleting - quarantined NT AUTHORITY\SYSTEM Event occurred on a new file created by the application: C:\Windows\System32\msiexec.exe.

Real-time file system protection file C:\Program Files\COMODO\COMODO Internet Security\repair\cfp.exe probably a variant of Win32/Genetik trojan cleaned by deleting - quarantined NT AUTHORITY\SYSTEM Event occurred on a new file created by the application: C:\Windows\System32\msiexec.exe.

kactos
01-12-2010, 02:07
معمولا برنامه های امنیتی با هم دشمنی دارند مخصوصا nod که الکی به همه چیز گیر میده! شما نود رو پاک کن و Comodo Internet Security رو نصب کن تا یک عمر خیالت راحت بشه !

mohammad_87
01-12-2010, 23:35
معمولا برنامه های امنیتی با هم دشمنی دارند مخصوصا nod که الکی به همه چیز گیر میده! شما نود رو پاک کن و Comodo Internet Security رو نصب کن تا یک عمر خیالت راحت بشه !
خب تکلیف این فایلها چی میشه؟آیا کسی با آنتی ویروس دیگه ای فایروال کومودو رو نصب کرده؟الان من به نود اعتماد کنم یا به کومودو یعنی این فایلها سالمند؟لطفا کسانی که فایروال کومودو دارن و آنتی ویروسی بجز کومودو دارن نتیجه اسکن پوشه COMODO رو بگن.

01110362
13-12-2010, 20:32
خب تکلیف این فایلها چی میشه؟آیا کسی با آنتی ویروس دیگه ای فایروال کومودو رو نصب کرده؟الان من به نود اعتماد کنم یا به کومودو یعنی این فایلها سالمند؟لطفا کسانی که فایروال کومودو دارن و آنتی ویروسی بجز کومودو دارن نتیجه اسکن پوشه COMODO رو بگن.

یه خورده تاریخ جواب دیر شده :13:ولی برای دیگران که این تایپیک میخونن خواستم که براشون جای سوال نباشه؟
من فایروال کمودو با آنتی ویروسهای Avira - Kaspersky - Avg نصب کردم ومشکلی که شما داشتید نداشتم وبه راحتی درکنار هم با صلح صفا سرمیکردند
موفق باشید.:10:

*hamedkhatar*
13-12-2010, 20:40
من هم قبلا با کسپر داشتم مشکلی نداشت

milaaad
13-12-2010, 23:41
من هم قبلا با کسپر داشتم مشکلی نداشت

SevenCity
14-12-2010, 10:39
ضمنا اینجا سوال کردم برای اینکه در تاپیکها،گاهی متعصبانه پاسخ داده میشه.

اینو خوب اومدی :5:
به جای اینکه انتقاد بشه تا نرم افزارشون کامل شه فقط بی دلیل برای رو کم کردن الکی و بچه بازی، کورکورانه میپرستنش

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------

با آنتی ویروس nod و comodo پوشه های مربوطه رو اسکن کردم مشکلی نداشتند به فایلی گیر ندادند